‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking

—————————————————————————————————————————————-

Latino’s in Chicago verklaren de oorlog aan zwarte relschoppers – Ministerie Justitie VS start onderzoek nu steeds meer bewijs komt dat gewelddadige rellen worden aangestuurd

—————————————————————————————————————————————-

De mainstream media trekken hun gebruikelijke misleidende tactieken weer uit de kast om de indruk te wekken dat het de blanken zijn die de echte schuldigen zijn aan alle geweld en chaos in de VS, omdat blanken per definitie racisten zouden zijn. Fake News aanvoerder CNN pleit er zelfs voor dat blanke kinderen geen onschuldige jeugd meer moeten krijgen (3), maar opgevoed dienen te worden met hetzelfde misselijke schuldgevoel dat ‘onze’ eigen premier gisterenavond er met zijn schaamteloos overtrokken ‘systemische racisme’ ook bij de Nederlandse bevolking leek te willen inpeperen.

In Cicero, een buitenwijk van Chicago, waren de afgelopen dagen meerdere schietpartijen, en werden auto’s van de zwarte plunderaars aangereden door trucks. Er vielen 2 doden, en 60 mensen werden gearresteerd. ‘Als je zwart bent in Chicago, blijf dan weg uit het 26e (district) en uit Cicero/Cermak, want de Mexicanen nemen alle zwarten op de korrel,’ twitterde iemand die zich ‘unfriendly black hottie’ noemt. ‘Ze zitten buiten met hun wapens, trekken mensen uit hun auto’s, en slaan hen in elkaar. De politie doet niets om hen te stoppen.’

Ook de media zwijgen als het graf. Wat ze natuurlijk wel uitgebreid verketteren zijn de overwegend blanke burgers in Yucaipa en Snohomish, en naar verluid inmiddels ook andere wijken, die met vuurwapens zijn begonnen om hun winkels, bedrijven, huizen en gezinnen te beschermen tegen de plunderaars.  (1)

Rellen aangestuurd, pallets vol met stenen neergezet

Het Amerikaanse ministerie Justitie is inmiddels een onderzoek gestart naar de echte oorzaak van de rellen. Met al 11 vermoorde agenten, en tal van gebouwen, winkels, auto’s en andere zaken die werden vernield, geplunderd en/of in brand gestoken, gaat het duidelijk allang niet meer om een rechtvaardig protest tegen de dood van de zwarte arrestant George Floyd.

Er komt tevens steeds meer bewijs dat de massale rellen –net als de soms agressieve demonstraties in Europa- van achter de schermen worden aangestuurd, vermoedelijk door een van de vele door George Soros gefinancierde extreemlinkse actiegroepen en NGO’s. Zo komen er uit heel de VS politieberichten en filmpjes over pallets vol met stenen die door onbekenden op strategische plaatsen worden neergezet voordat de ‘demonstranten’ arriveren (6).

Ook worden honderden beroepsdemonstranten met onbekende auto’s van buiten de streden aangevoerd en weer opgehaald. Antifa terroristen zouden zich in de buurt van Sparta (Illinois) verzamelen om de ‘blanke’ boerderijen in de brand te steken (7). Dat bevestigt wat slachtoffers van het geweld, ook veel zwarten, zeggen, namelijk dat veel daders niet uit hun eigen wijken en plaatsen komen, en niemand ze daar kent. Ook dit zijn duidelijke aanwijzingen dat bepaalde partijen achter de schermen met behulp van extreemlinkse groepen zoals Antifa en BLM een rassenoorlog willen ontketenen. (2)

Een klein deel van de zwarte bevolking in de VS kruipt met behulp van de mainstream media graag in de slachtofferrol, maar de officiële statistieken geven hen geen gelijk. Integendeel: in 2018 waren er een bijna 548.000 geweldsmisdrijven van zwarten (die 12,6% van de bevolking vormen) tegen blanken, en een kleine 60.000 van blanken tegen zwarten. Dat betekent dat blanken 9 x vaker het slachtoffer zijn van zwart geweld, dan omgekeerd.

Voor de meeste vormen van andere criminaliteit gelden dezelfde scheve verhoudingen. Dit mag in de media alleen niet worden gezegd, want ‘blank’ of ‘wit’ mag alleen maar dader zijn, en zwart/gekleurd alleen maar slachtoffer.

Linkse media en kopstukken proberen rassenoorlog te ontketenen

Desondanks doen de mainstream media in de VS en Europa er alles aan om de verdeeldheid en tegenstelling in de samenleving verder aan te scherpen, en bevolkingsgroepen zo tegen elkaar op te zetten.

Actrice Frances Fisher, openlijk Democraat en in de jaren ’90 enkele jaren de partner van Clint Eastwood, speelde in grote blockbusters zoals Unforgiven, Titanic en True Crime. Zij riep op Twitter de zwarten openlijk op ‘een rassenoorlog’ te beginnen tegen de blanken. ‘Ik sta achter Black Lives Matter. Wij zullen winnen. Het is onze plicht te vechten voor vrijheid.’ Daarbij quootte de beruchte ‘cop killer’ Assata Shakur, een gewelddadig lid van het Black Liberation Army, een voorloper van Black Lives Matter. (4)(5)

Systemisch racisme?

In eigen land doet zelfs de premier aan het ophitsen mee, door te beweren dat er ‘systemisch racisme’ in Nederland plaatsvindt. Maar waar dan, en door wie? Het is geen 1980 meer, meneer Rutte. Incidenten zijn er altijd geweest en zullen er altijd zijn –en dienen altijd te worden veroordeeld-, maar systemisch racisme is een zwaar overtrokken, schandelijk misleidende term voor iets dat in Nederland allang NIET meer bestaat, althans niet onder de gewone bevolking.

Of het moet het nieuwe systemische ‘racisme’ tegen dat deel van de bevolking zijn dat de ‘foute’ politieke kleur heeft, en/of de ‘foute’ standpunten huldigt. Waarom anders een linkse demonstratie van enkele duizenden mensen in Amsterdam toestaan en achteraf ook nog goedpraten, terwijl daar alle (overigens onzinnige) corona regels met voeten werden getreden, en een veel kleinere ‘Stop de Lockdown’ demonstratie in Den Haag met agressief politie optreden stoppen? In Amsterdam werd er niemand gearresteerd, in Den Haag enkele tientallen mensen.

Nederlanders, werk niet mee aan deze opruiing

Steek de hand eerst eens in eigen boezem, zouden we daarom zeggen. Met dit soort onrechtvaardige en opzichtige voorkeurspolitiek zet u inderdaad bevolkingsgroepen, die op de meeste plekken al enkele decennia vreedzaam met elkaar samenleven, doelbewust tegen elkaar op. Opruiing is in Nederland een misdrijf – behalve als het door de personen met de ‘juiste’ politieke kleur wordt gedaan, en om de ‘juiste’ doelstellingen te verwezenlijken? Wij als gewone Nederlanders zouden daar ongeacht huidskleur, afkomst, positie of politieke voorkeur niet (langer) aan mee moeten werken.

Hoe dan ook heeft Mark Rutte andermaal bewezen met afstand de grootste opportunist te zijn die er ooit in ‘het Torentje’ heeft gezeten. Nu de totaal onnodige economische en maatschappelijke destructie onomkeerbaar in gang is gezet, wordt de kans dat er na 17 mei 2021 eindelijk iemand anders aan het roer komt te staan – ALS er tenminste nog (eerlijke) verkiezingen komen-, met de dag groter. Al moeten we ook in dat geval maar hopen dat we niet van de regen in de drup belanden.

 


Xander

(1) Information Liberaton via Infowars
(2) Infowars
(3) Summit News
(4) Information Liberation
(5) Natural News
(6) Armstrong Economics
(7) Natural News

Zie ook o.a.:

03-06: ‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

2019:

19-08: Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland
10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’
08-08: Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had
07-08: Ohio bar schutter was zanger van black metal band die moord, verkrachting en pedofilie verheerlijkt
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. @ Ab…nou…als ik die beelden zo zie in de media, dan lukt het al aardig!

 2. Morgen protesteerd Antifa in meerde duitse steden, ook hier zijn inmiddels pallets met stenen fotografeerd.

 3. White silence is violence

  Bovenstaande stond er op de protestborden afgelopen week en als “witte kaaskop en bleekscheet” wil ik dan ook niet mijn mond houden. Ik wil de discussie aangaan en middels tegenargumenten mijn overdachte mening overwegen.
  Racisme…
  “… is het idee dat menselijke rassen gerangschikt kunnen worden als beter en slechter ten opzichte van elkaar. Hieruit kan discriminatie voortkomen doordat voor het ene ras andere maatstaven worden aangelegd dan voor het andere.” zegt Wikipedia. Racisme bestaat; is van alle tijden en wordt bedreven door mensen van alle kleur en ras. Slachtoffers zijn “zwarten”, “witten (ja ook ik voel me door opmerkingen over blanken die ik hoor onheus bejegend)”, Joden, Jezidi’s, Koerden, Indianen, Maori’s, Bosniërs, Hutsies en Tutsi’s, et cetera. Het uit zich in opmerkingen (he zwarte Piet), “grapjes”, afwijzen bij sollicitaties ed. en in uiterste gevallen zelfs in moord (Kevin Duinmeijer). Daar waar dit gebeurd moet er hard tegen worden opgetreden en waar nodig gestraft (de grond-wet). B.v. daar waar bedrijven mensen afwijzen op basis van kleur en/of afkomst.
  Racisme en slavernij….
  …wordt vaak gekoppeld en de “witten” worden als schuldige gezien. Wie de geschiedenis kent weet echter dat slavernij van “zwarten” veroorzaakt is door “witten”; “gekleurden” (Arabieren) en “zwarten”. West-Afrikanen werden tot slaaf gemaakt door andere West-Afrikanen die sterker, machtiger en beter bewapend waren. Er waren meer Europese (christen) slaven in Noord-Afrika dan zwarte slaven in de VS. Geld was de drijvende kracht. Niet een kleur was de schuld maar de individuele mens die aan dit grote leiden mee deed.
  Institutioneel racisme…
  … kennen we b.v. in het Zuid Afrika ten tijde van de apartheid, het Amerika toen “zwarten” achter in de bus moesten zitten; niet mochten studeren et cetera. Het heeft te maken met staatsinstellingen of behoord tot instituten en is gelegaliseerd middels de (grond)wet. Ik ben van mening dat als b.v. binnen de belastingdienst mensen worden afgewezen voor de kindertoeslag op basis van hun kleur/afkomst dit geen institutioneel racisme is. Een groep mensen binnen een instituut hebben zich racistisch gedragen.

  Is de dood van George Floyd een (institutioneel) racistische daad?
  Uiteraard zijn er racisten binnen de (Amerikaanse) politie en zijn er veel mensen verwond en gedood vanuit racistische motieven. Toch weten we niet of dit bij George Floyd ook het geval was. De agent die George Floyd – tegen de Amerikaanse wet in – zijn knie in de nek zette waardoor hij mogelijk (waarschijnlijk) om het leven is gekomen had een gekleurde vrouw en stond niet bekend als racist. Hij kende George vanuit een eerdere werkkring en zo kan er ook een andere reden dan racisme zijn. Het kan ook een gevolg zijn van structureel – tegen blank en zwart – te hardhandig optreden van politieagenten. Hij staat terecht voor deze daad; het instituut functioneert in deze. Uiteraard hoop ik dat er bij een eventuele veroordeling geen racistische rechter is die een mindere straf toekent omdat de agent blank is….. Het gefilmde feit dat het slachtoffer zwart en de dader blank was had vanuit de dodencijfers t.g.v. politieoptreden ook andersom of “blank” ”blank” kunnen zijn. Het is in ieder geval niet institutioneel racisme.
  Is de Amerikaanse politie fundamenteel racistisch?
  Er worden ongeveer 2 keer zoveel blanken dan zwarten door politie gedood in Amerika. Echter doordat er minder zwarten dan blanken zijn worden er procentueel meer zwarten dan blanken gedood. Gaan we echter de criminaliteitscijfers hierin betrekken kantelt het beeld weer. In de periode van 1980 tot 2008 stonden Afro-Amerikanen bij iets meer dan de helft (52,5 procent) van alle gerapporteerde moorden te boek als dader, terwijl zij ruim 13 procent van de bevolking vormen. Een analyse van het ministerie van het Justitie laat zien dat zwarten in die periode in verhouding ruim zeven keer zoveel moorden pleegden als blanke Amerikanen. Of de politie fundamenteel racistisch is kan ik vanuit deze cijfers niet beoordelen.
  Conclusie
  Zeggen dat het enkele feit dat een “zwarte” door een “blanke” politieagent wordt gedood het een uiting van racisme is, is m.i. niet te verantwoorden. Laat staan te spreken van institutioneel racisme. Blijft staan dat er m.i. buitensporig geweld is gepleegd door de agent(en) tegen George Floyd. Idem wordt er buitensporig geweld gebruikt door demonstranten en zijn er zelfs doden hierdoor gevallen.
  Persoonlijk
  Maakt de agressie die ik ervaar in woord en daad geuit door de al dan niet zwarte demonstranten in zowel Amerika als Nederland me bang en wil ik politie, demonstranten en ook mezelf zeggen: “doe eens lief…”.

 4. @ Richard 1:27 am. Zo zou het gewoon altijd moeten gaan, Richard. Gewoon ieder mens aanvaarden, zoals hij/zij is. Over gedrag kun je wel het e.e.a. zeggen, als dat a-sociaal, en of haatdragend is. Dus met uw reactie eens.

 5. Racisme is nooit goed te keuren, maar het moet van twee kanten komen, de Chinezen hebben daarvoor een goed spreekwoord: voor vrede heb je twee handen nodig, voor oorlog slechts één. Shalom

 6. Zo lang zwarte mensen moeten werken voor de kost, zullen ze ons, Nederlanders, uitmaken voor racist.

 7. @Richard, inderdaad, zo gaat het meestal. We moeten ons niet laten aanpraten dat ‘we’ racistisch zijn. Het gekke is dat juist deze alarmisten steeds op de huidskleur wijzen, waar in het normale leven dit geen al te grote kwestie is.
  Maar er zijn groeperingen die koste wat het kost deze maatschappij willen beschimpen en dan aan de hand van een steeds absurder en subtieler wordende meetlat. Want problemen zullen en moeten er zijn.
  De meetlat bij racisme is zelfs onzichtbaar geworden, want men heeft het “wetenschappelijk” al over micro-racisme of onderbewust racisme. Het is zo extreem over de top, dat je op eieren moet lopen en dan nog beschuldigd kunt worden, juist omdat je zo voorzichtig doet in de omgang.

 8. Alweer gezeur over 5g? Je satelliet tv was altijd al zo. Astra zendt uit in 2,1 gHz. Hotbird etc. Die nieuwe satellieten ook .. maar de power die beneden aankomt is te weinig voor een normale antenne. Vandaar concentreren met een schotel. Je krijgt pas te maken met teveel straling als je met een telefoon de hele dag in je zak loopt.
  Ook met 3 en 4 g. Ik kreeg zelfs spiertrekkingen van een magneetje in mijn broekzak.
  Weggedaan, spiertrekkingen meteen over! Telefoon dus niet in slaapkamer! Zendt namelijk twee keer per minuut… En ja, ik ben al 41 jaar techneut.

 9. Rassenrellen demonstraties allemaal HET BEWIJS van een mislukte globalisatie‼️

 10. Goed artikel. Burger, u wordt systemisch genaaid in deze oorlog, want oorlog is het. Straks wordt de scheidslijn duidelijk:
  1. diegenen die dit systeem op handen dragen en
  2. diegenen die het verafschuwen en uitzien naar het Bestuur van Boven.
  Voor groep 1. loopt het slecht af. Hun totale vernietiging is op handen.

 11. Ik ben van gemengde afkomst en heb zelden met echt onvervalst rascisme te maken gehad. Ook de buitenlanders in mijn omgeving, zoals turken, negers en marrokanen zijn altijd als gelijkwaardig behandeld. Vroeger op school werd ik wel eens uitgescholden voor pinda of poepchinees. Maar dat was voor de roodharige of de dikzak niet anders. Als iemand lang was vroegen we ook wel eens of het koud was daar boven. De roodharige werd gevraagd om eens op groen te springen. Een dik meisje in onze klas noemden wij miss Piggie. maar ja, wij waren toen nog kinderen. Toen wij volwassen werden was dat voorbij. Het enige wat gevraagd wordt is je normaal en sociaal te gedragen. Op mijn werk worden Ali en Henk allebei even gewaardeerd. Peter, een donkere neger uit Suriname wordt gevraagd of hij te lang onder de zonnebank heeft gelegen. Als Ali rammedan heeft dan vragen wij hem wanneer en waar we gaan rammen. Henk sminkt zich tijdens Sinterklaas als zwarte Piet en Peter is steevast de kerstman tijdens kerst. En ik ben zo tenger omdat ik alleen maar rijst eet en mij noemen ze Tjekkie Tjen. Ondertussen wensen wij elkaar een zalige kerst en een fijne rammadan en vieren wij gezamelijk Sinterklaas. Drinken gezellig een borrel en Ali een kopje thee. En wij delen hetzelfde lief en leed. Bevinden ons allemaal in het zelfde schuitje. En zijn een, allemaal gelijk, met onze verschillen. En dat maakt het leven zo leuk.

 12. Zelf ben ik van klein kinds af aan geconfronteerd met allerlei vormen van discriminatie, racisme en haatdenken. Al ga ik hier geen heel lang verhaal houden.
  Noem mij nou eens één bevolkingsgroep die vrij is van discriminerende en racistische denkbeelden over andere bevolkingsgroepen. Die ken ik niet.
  Die bestaat namelijk niet.
  Je hebt gewoon echt overal!
  De mensheid is gewoon een zooitje.

 13. Op 18 oktober 2007 werd in Nederland het verdrag ondertekend waarmee het ontstaan van een “European Gendarmerie Force (Eurogendfor – EGF)” een feit werd. Deze politie-eenheid met militaire bevoegdheid werd reeds in Bosnië-Herzegovina ingezet voor controle van de massa, voor onderzoek en om lokale politiediensten bij te staan. Het commandocentrum bevindt zich in Vicenza (Italië) en werkt nauw samen met het U.S. State Department. De focus ligt vooral nog op Afrika en het Midden-Oosten, maar artikel 222 uit het verdrag van Lissabon stelt: het EU-leger kan, wanneer het wil, een EU-land binnenvallen en de controle overnemen van de regering en het leger van dat land …

 14. Er worden bewust tegenstellingen gecreëerd door het voorval in Amerika. Om volken tegen elkaar op te laten staan. Een wereldbevolking die al niet genoeg zwak gemaakt is wegen de corona maatregelen, vallen nu ten prooi in de nu wél bewuste sociale media aangewakkerde valse emotie van discriminatie.

  En massa’s vallen er met open ogen in. Bestaat het denken van mensen van hyves, twitter, youtube, facebook, instagram, linked-in, printerest, google+ enz. enz. Juist deze sociale media, die tegengeluiden over corona dwarsboomde, die gaan voluit in de aanval over het gebeuren in Amerika.

  Ondertussen wordt 5G versneld ingevoerd. Te samen met de vele drones gaan dit een moderne DrieHoek vormen als zijnde het Alziend Oog principe. Daarom zijn er veel meer zendmasten nodig. Veelal zal 5G en camera’s gecombineerd gaan worden met de lantaarnverlichting. En de bijna 100% wandelende mensheid met hun smartphones sluiten de rij van de Driehoeksmeting.

  In een nog grotere controle laag te samen met 5G zijn een paar maanden geleden honderden kleinere satelietten om een baan in de ruimte gebracht en zelf nog net zo lang gelezen ook nog eens.

  https://www.astroblogs.nl/2020/06/03/komende-nacht-worden-weer-60-starlink-satellieten-van-spacex-gelanceerd/

  Uiteindelijk zullen er 12.000 als bedoeling in de ruimte moeten komen. Ze zeggen voor breedband-internet zorgen.

  Die 5G, dat die er al lang komt, dat is al lang besloten. Die 12.000 satelietten gaan ervoor zorgen dat elke uithoek op aarde, ik zeg (boven) de aarde zichtbaar zal worden.

  PS. Daarom is het pas te begrijpen dat Israël naar Petra zal vluchten via een ondergrondse gangenstelsel waardoor Israël aan het oog van de tegenstander onttrokken is. Maar goed, dat is nog profetie, maar in onze tijd pas goed te verstaand waartoe het allemaal zou kunnen leiden.

  Spyfromthesky

 15. De politiek, en Dhr. Rutte in het bijzonder, is niet meer te vertrouwen. Helemaal overgelopen naar de marxistische eussr, en tegen de eigen bevolking. En ja, figuren als Soros, plutocraten als Gates, Rothschild en Rockefeller, vinden de huidige rotzooi in de VS prachtig. Verdeel en heers, is hun devies, en heersen willen ze door hun NWO.

 16. Hoe het eindigt weet ik niet,maar met logica heeft het niets te doen.
  Maar als ik al zie dat mensen b.v. houtverbranding als milieuvriendelijk zien,tja

 17. Populair woordjes dat racisme en nazi, te pas en te onpas gebruikt. Een andere mening hebben, en je recht voor eigen volk spreken word onder die noemers geplaatst. Dom volk dat zo denkt, en gevaarlijk ook. Ik zeg wat ik denk niemand die mij dat verbied.

 18. Hier een quote van John F. Kennedy uit 1962 :

  “Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable.”

  “Degenen die een vreedzame revolutie onmogelijk maken, zullen een gewelddadige revolutie onvermijdelijk maken. “

 19. De meeste Nederlanders stemmen volgend jaar niet op PVV omdat ze daar te DOM voor zijn.

 20. Wat zei Soros ook alweer?

  “I’m going to bring down the United States by funding Black Hate groups. We’ll put them into a mental trap and make them blame white people. The Black community is the easiest to manipulate.”

  – George Soros – Interview with Germany’s BILD – Sept. 2014

 21. De volgende rel gaat om een vrouw die de illusie heeft dat iets belangrijk is omdat zij dat vindt.
  Ik heb het niet over Mientje achter de kassa, maar de burgemeester van de hoofdstad van Nederland. Ze lapt al zolang ze er zit wetten aan haar laars en probeert weer eens haar straatje schoon te vegen door een minister onder de bus te gooien. Dat laffe gedrag zien we ook bij een groep die vooral wijzen naar een ander als reden dat het fout gaat.
  https://www.geenstijl.nl/5153769/standbeeld-pim-fortuyn-in-010-beklad-racist/
  Wat je ook van deze man vond, hij was zeer zeker geen racist. Het benoemen van de problemen en er niet omheen draaien is nu juist het grote probleem. En die club van eromheen draaien is nu aan de macht en discrimineert de autochtone hardwerkende mensen met valse gronden. Wat mij verbaasd is dat daar zoveel autochtonen op stemmen.

 22. FvD wil uitkeringen verlagen om zo het aandeel van niet-Westerse allochtonen met een uitkering terug te dringen. Op https://www.fvd.nl/fvd-slaat-alarm-nederland-over-twee-generaties-meer-dan-helft-allochtoon “FVD slaat alarm: Nederland over twee generaties voor meer dan de helft allochtoon” daarover het volgende:

  “Daarnaast zetten we keihard in op handhaving van onze waarden, integratie in onze samenleving – en remigratie voor wie niet in onze samenleving past. Daar hoort ook bij dat radicale moskeeën worden gesloten, haatimams worden uitgezet en uitkeringen worden versoberd zodat de extreme oververtegenwoordiging van niet-Westerse allochtonen in ons sociale vangnet serieus wordt teruggedrongen.”

  Dit is naar mijn mening ook een vorm van racisme, want hier is sprake van bezuinigingen op etnische grondslag. En diegenen die vanwege een chronische ziekte of een handicap arbeidsongeschikt zijn en daardoor terecht een uitkering hebben, worden dan ook hard geraakt wanneer uitkeringen flink gekort worden.

 23. Rutje moeten we in 2021 wegstemmen. Hij zegt van alles om zieltjes te winnen.
  Door dit soort onzinnige uitspraken laat hij zien, hoe incompetent hij is. Hij probeert niet om een goede samenhang te creëren, maar verdeeld juist de boel.
  Had hij de kinderen een tijdje geleden niet opgeroepen om te stoppen met studeren maar te proberen om die Greta thunberg te worden?
  De man heeft geen vrouw of kinderen, alleen zijn centjes en brussel.

 24. Vrije meningsuiting in woord en geschrift is een groot goed!
  Vrijheid van demonstreren ook, al wil ik hierbij aantekenen dat demonstranten zich wel van te voren bij een Gemeente moeten registreren. Zij dienen duidelijk herkenbaar te zijn met gekleurde hesjes. Racisme is uit de boze, is mensonwaardig!

  Wat mij betreft: Groepen Demonstranten mogen nooit meer dan 250 personen tellen. Dat is te behappen voor Politie en ordehandhavers ook in kleine gemeenten.

  Het zou een pre zijn wanneer de 10 Geboden van de Bijbel weer bekend zou worden gemaakt in onze Samenleving:

  Naaste liefhebben als uzelf en – Wat gij niet wilt – dat u geschiedt – Doet dat ook de ander NIET!

  Demonstranten die de Openbare Orde of het verkeer verstoren, zij die geweld plegen, brand stichten, ruiten van winkels ingooien of gaan plunderen moeten direct rigoureus afgevoerd worden, bekeurd worden!!!

  Justitie moet hen aansprakelijk stellen voor al die kosten. Burgers en eigenaars van winkels e.d. moeten kunnen rekenen op bescherming van overheden.

  Demonstreren mag – Overleg is beter!!!

 25. De enige reden waarom wij hier op aarde zijn Is het in stand houden van het eigen soort (ongeacht welk ras) en met namen van de eigen genen. Iedereen die hiervan afwijkt wordt gezien als een indringer en zal worden verwijderd (vermoord). Dit maakt dat alles en iedereen op de aarde in een permanente staat van oorlog verkeert voor het behoud van het specifieke soort. Zo zijn de regels van de natuur. Of je het leuk vindt of niet het is wel de reden dat wij hier nu zijn. Racisme (afwijkend van) zit dus bij iedereen in de genen of je het wilt of niet.

 26. Er is geen racisme in NL, alleen als men zich niet aanpast, de taal niet leert en zich alleen bezig houdt met criminaliteit, ja dan wel, en terecht. En zo is het in heel de wereld.

Comments are closed.