Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie

Behalve kleuren en vlagindeling komen ook de ideologieën op veel punten overeen. Zo noemden ook de Nazi’s zichzelf ‘anti-fascisten’, die zich verzetten tegen conservatief-rechts. Antifa kan daarom als de moderne Sturmabteilung (SA) van extreemlinks worden gezien. (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————–

Analisten vragen zich af of er nu met scherp geschoten zal worden

—————————————————————————————————————————————-

Wat begon als een legitiem protest tegen de dood van een zwarte arrestant in Minneapolis, is in tientallen steden in de VS aangegrepen voor grootschalige rellen, vernielingen, brandstichtingen en plunderingen. Extreemlinkse haatorganisaties zoals Black Lives Matter en Antifa, voor een groot deel gesponsord door de infame miljardair-globalist George Soros (2), bleken klaar te staan om met steun van de mainstream media ieder mogelijk incident aan te grijpen om chaos en anarchie te creëren, bedoeld om de herverkiezing van Trump in gevaar te brengen. De president slaat echter terug, en heeft Antifa, dat al berucht stond vanwege grof geweld tegen conservatieven, nu officieel tot terreurorganisatie bestempeld.

‘De Verenigde Staten zullen Antifa tot terroristen organisatie bestempelen,’ twitterde Trump vandaag. ‘De lamestream media doen alles wat in hun macht ligt om haat en anarchie aan te stoken. Zolang iedereen begrijpt wat zij doen, dat zij FAKE NEWS zijn, en erg slechte mensen met een zieke agenda, kunnen we makkelijk door hen heen naar grootsheid!’

Analisten vragen zich af of er nu met scherp geschoten zal worden

Minister van Justitie Barr heeft het besluit van Trump inmiddels bevestigd: ‘Het geweld dat in verband met de rellen door Antifa en andere vergelijkbare groepen wordt aangespoord en uitgevoerd, is binnenlands terrorisme, en zal als zodanig worden aangepakt.’ Analisten vragen zich nu hardop af of dit betekent dat politie en leger nu met scherp mogen schieten.

De in het zwarte geklede, vaak gemaskerde aanhangers van Antifa lijken als twee druppels water op ISIS terroristen. Hun zwart-wit-rode vlag en symbool doen sterk denken aan die van de Nazi’s, die zichzelf eveneens ‘anti-fascisten’ noemden. Antifa’s openlijke doelstelling is de ondergang van de vrije, welvarende Westerse samenleving door onder meer het uitwissen van alle grenzen, en het vernietigen van alles wat conservatief-rechts is in de samenleving.

Het openlijk racistische Black Lives Matter, een andere extreemlinkse haatorganisatie, is een andere grote veroorzaker van de huidige chaos in meer dan 40 steden. In Fayetteville probeerden BLM relschoppers een historisch gebouw in brand te steken. Dat ging niet helemaal goed, want een van de brandstichters vatte zelf vlam (3).

‘Laffe radicaal-linkse idioten’

Een paar dagen geleden twitterde Trump al te overwegen om Antifa, ‘de laffe radicaal-linkse idioten, die met knuppels op (alleen niet-officiële) mensen inslaan,  tot belangrijke terreurorganisatie te verklaren (samen met MS-13 en anderen). Dat zou het de politie makkelijker maken om hun werk te doen!’

Afgelopen week dienden de Republikeinse senatoren Cruz en Cassidy een wetsvoorstel in om Antifa tot binnenlandse terroristen te bestempelen: ‘Deze beweging combineert opzettelijk geweld met de alt-left standpunten van de groep, en staat voor oppositie tegen de democratische idealen van vreedzame samenkomsten en vrije meningsuiting voor allen.’

FBI: Antifa voornaamste veroorzaker van geweld bij demonstraties in VS

Al in september 2017 wees Politico op onderzoeken van de FBI en het ministerie van Homeland Security, waarin werd geconcludeerd dat ‘extremistische anarchisten’ zoals Antifa ‘de voornaamste veroorzakers van geweld bij demonstraties’ zijn. In 2016 veroorzaakte Antifa in verkiezingstijd ook de nodige gewelddadige confrontaties met vreedzame conservatieve demonstranten. Journalist Andy Ngo werd in Portland door Antifa leden in elkaar geslagen en beroofd, en moest in het ziekenhuis worden opgenomen.

Omdat de meeste Westerse mainstream media in dezelfde extreemlinkse hoek zitten, wordt het geweld van Antifa al jaren gebagatelliseerd of genegeerd. In de VS wordt Antifa door een groot aantal Democratische officials financieel gesteund. De procureur-generaal van Minnesota maakte zelfs een selfie met het handboek van Antifa.

 

Xander

(1) Zero Hedge
(2) Infowars
(3) Infowars
(4) Afbeelding Antifa vlag; Wikimedia Commons, bron/auteur Christian Michelides,  Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.
Afbeelding Nazi vlag: Wikimedia Commons,  geen copyright, publiek domein

Zie ook o.a.:

29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

2019:

19-08: Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland
10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’
08-08: Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had
07-08: Ohio bar schutter was zanger van black metal band die moord, verkrachting en pedofilie verheerlijkt
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. gebrekkig nederlands
  ik lees liever goede informatie in een slecht taal
  dan academisch misvormde gejap van predikanten,
  Die zijn academisch de verkeerde kant opgestuurd zijn
  Van ons laag geschoolden moeten we het hebben
  De info is belangrijker, neemt de taalfouten voor lief,
  In elke sierraad zit wel een onvolkomenheid

  (Dominee’s:als ze wat anders verkondigen zijn ze hun inkomsten kwijt, die hebben ook vaste lasten,auto hypotheek)
  Jullie niet
  Zo ver integriteit

 2. Ruben 01/06/2020 om 3:22 am
  Helemaal mee eens wat je schrijft
  In mijn ogen hoef je het leven de eerste ronde ,volgens mij, niet te verliezen,
  die verzoeking kan aan jou en mij voorbij gaan,als we de aanwijzingen opvolgen

  Dank voor je bevestiging

 3. Opvallend afwezig in de media bij de demonstratie zonder ‘1.5m’ op de Dam:
  De sprekende pakken met hun ellenlange persconferenties.
  Wat kan men hieruit concluderen?

 4. In de VS maken groeperingen misbruik van de situatie, dat is duidelijk. Winkels worden beroofd (ook van ‘gekleurden’ die hun werk vernield zagen worden). Gebouwen worden in brand gestoken, waaronder een 6-verdiepingen appartementencomplex in aanbouw voor de sociaal zwakkeren. Een dodelijk slachtoffer is een gekleurde ‘federal officer’.
  Het is geen strijd tussen “de witten en de zwarten”. Dat is een belachelijke voorstelling van zaken.
  Tal van gekleurden werken bij de overheid en in de dienstensector of hebben een bedrijf.
  Men probeert dit frame naar Nederland te halen (een land waar je gewoon mee kunt doen als je wilt) en een VARA werkt daar aan mee.
  Het heeft ook niks met Trump te maken (tenzij men probeert hem alle falen in de schoenen te schuiven), want voor Trump bestonden zulke rellen en plunderingen ook al (vooral als ergens de elektriciteit uitviel). Trump doet wat een regering moet doen: de orde herstellen en burgers beschermen tegen dit geweld.

 5. Allerlei mensen die kritiek hebben op de dicht op elkaar gepakte demonstratie in Amsterdam, waarschuwen voor een nieuwe uitbraak van de ziekte. Maar daar geloof ik niks van. Het virus dooft uit. Ruim twee weken geleden waren er 10.000 demonstranten in Stuttgart, maar nog geen uitbraak gezien.
  Ernstiger is de rechtsongelijkheid. Een kleine groep demonstranten tegen de lockdown in Den Haag kreeg ME-bewaking en werd bij een kleine 1,5 meter overtreding bijeen gedreven en afgevoerd in bussen. Waarna boetes volgden.
  Politici moeten kritiek hebben op die rechtsongelijkheid.

 6. Het is beangstigend om te zien hoe gewelddadig extreem links altijd is. We zien nu een generatie die feitelijk alle voordelen mee gehad heeft, die nooit een ergens voor hoefde te werken en die volledig in een virtual reality wereld leeft. En in plaats van hun dankbaarheid te tonen proberen ze alles af te breken wat hun ouders en grootouders hebben opgebouwd. En voor wat? Een 2e Venezuela? Ze zouden het daar nog geen 5 minuten overleven.

  Het is nu ook wel weer duidelijk dat dit allemaal georkestreerd is door de Soros familie. Soros die natuurlijk al in januari zei “Het zal onmogelijk zijn Trump te verslaan, tenzij er een crisis is. Dan is 10 maanden nog een erg lange tijd”

 7. Ruben schreef 01/06/2020 om 3:22 am:
  … een verwrongen onsamenhangend verhaal vol tegenstrijdigheden, in slecht Nederlands dat een compleet verkeerd beeld van het evangelie geeft.
  “Onze zielen en eeuwigheid staan op het spel.” (nee)
  “Maar houd stand. Zelfs als we ooit ons leven moeten geven.” (nee)
  “Of we bezwijken in de komende tijd of we bezwijken tijdens de wraak van God.” (serieus? doe ff normaal)

  Het spijt me te moeten zeggen voor degenen die ik hoog acht, maar als je meegaat in dit paniekverhaal moet je nog eens goed lezen wat hij precies schrijft voor je amen zegt. Angst is vrees voor straf van de zonde. Maar wij zijn met Christus gestorven en dood voor de zonde en met hem opgestaan. Het evangelie is een goede boodschap, niet dat God ons eerst gaat martelen voordat we voor Hem ‘mogen’ sterven. Yeshua heeft dat voor òns gedaan. En Hij is opgestaan als bewijs dat Hij==God, zodat wij mogen leven met Hem.

  Wij leven nog wel in deze wereld, maar we zijn niet meer van deze wereld. Wij zijn geborgen in Gods hand, wie kan ons scheiden van Hem? De Schepper van hemelen en aarde staat ver boven het tijdelijke, Hij bestuurt van buiten het ruimtetijdcontinuum. Daar zijn wij opnieuw geboren. Onze ‘ziel’ en eeuwigheid staan helemaal niet op het spel! (ziel is een heel gevaarlijk woord wat volgens de definitie van Augustinus (katholicisme) een occult begrip is uit het manicheisme).

  Het is iedereen gegeven eenmaal te sterven, en daarna het oordeel (bema troon: jurering van overwinnaars, gé-oordeeld). Yeshua vraagt ons geloof op Hem te richten, ons leven op te geven voor Hem en met Hem te leven. Dat is een beslissing die Hij van ons vraagt. Niet iets wat je overkomt. Wie zijn leven aan Christus geeft zal maar 1x sterven, wie het niet los wil laten zal 2x sterven. Dan kom je voor de grote witte troon waar je vèr-oordeeld zult worden. De tweede dood (Op 20:11>).

  Ieder zijn mening. Je mag bang zijn voor wat er nu allemaal gebeurt, maar houd het dan wel graag in het juiste perspectief. Ga geen bijbelteksten slingeren en uit hun verband rukken om mensen nog banger te maken voor ‘de wrede oude man op een wolk’, want zo is onze Vader niet.

  Als je religieus zo afdrijft ga ik al helemaal maar niet in op politieke zaken, dat zou de belangrijkere boodschap kunnen ondergraven. Dat zijn maar details (@mod, ik hoop dat u dat begrijpt?), het gaat om de helicopter view.

 8. @koddebeier
  ik zie uw avatar van een knielende tempelier. Heeft u enig idee hoe fout dat is? Deze tempeliers waren Satanisten, degene voor wie ze knielen is Lucifer. Zij zijn de voorlopers van de vrijmetselaars en illuminati en bedenkers van ons huidige bankensysteem. Zij werden ingewijd in de mysteries via het bekende trapsysteem en gaven al hun eigendommen aan de orde. Ze waren dan zogenaamd arm, moesten doen wat hen werd opgedragen maar leefden in weelde. Wrede moordenaars. Op zoek naar tempel schatten van de 2e tempel om de 3e tempel voor de antichrist te bouwen. Door pelgrims hun goud te bewaren tijdens de reis naar Jeruzalem voor een biljet (reçu, eigendomsbewijs, papiertje) met rente zijn ze decadent rijk geworden, aangezien velen dit niet haalden tijdens de gevaarlijke reis. Zij hadden zoveel land en goederen dat de Franse koning hen vervolgde. Zij vluchten op schepen naar de Caribeans onder de doodskopvlag (piraten hebben niet voor niets dezelfde vlag als de ‘skull en bones’ club) en naar Schotland waar ze Scottish Rite Freemasonry begonnen. (de geschiedenis is veel uitgebreider, ik ga er echt even met 7-mijls laarzen doorheen)

  Misschien toch maar een ander plaatje kiezen?

 9. De Dam in Amsterdam is bomvol wegens een “antiracisme’ demonstratie.
  Geen handhaving en arrestaties ivm 1.5m.
  Conclusie: De 1.5m is onzin en al die beperkende maatregelen zijn er alleen om de burgers dwars te zitten en te laten wennen aan de politiestaat.

 10. ” Het openlijk racistische Black Lives Matter, een andere extreemlinkse haatorganisatie, is een andere grote veroorzaker van de huidige chaos in meer dan 40 steden.”

  Ik heb ooit in een docu een oudere, zwarte predikant eens zijn mening horen geven over BLM en die zei: telt soms niet élk leven, ongeacht je kleur? Tellen soms alleen zwarte levens? BláckLivesMatter? Toch zeer merkwaardig, vind ik, voor mij telt elk leven, zwart, bruin, blank, geel, rood… ongeacht wélke kleur een mens heeft.
  Dit gaat niet over racisme, discriminatie of gelijkheid maar over valse superioriteit van enkele zwarten die vinden dat zij voorkeuren moeten krijgen omdat ze zwart zijn.
  Zij misbruiken hun kleur om rel te schoppen en een rassenoorlog uit te lokken met valse voorwendselen…ik meen dat zij zich laten opjutten en uitspelen door wie dan ook achter de schermen aan de touwtjes trekt om de maatschappij te ontwrichten.
  Natuurlijk hoort het niet dat de politie mag liegen en soms de indruk wekt om zwarten racistisch als doelwit te nemen maar dan moeten zwarten zich ook maar gedragen en ver houden van criminaliteit en daar speelt de zwarte gemeenschap en de ouders een grote rol in, dat moeten en mogen we niet negeren.
  Een zeer wijze man, deze zwarte predikant.

 11. Dit alles lijkt me de demoratten niet goed te doen in de komende presidentsverkiezingen in de USA.
  Het leeuwendeel van de zwarte bevolking wordt geconfronteerd met problemen die hun kleurgenootjes op dit moment veroorzaken. Als het al niet is gebeurd door plunderingen en/of vernielingen van hun bezittingen komt het straks wel, als ze door het blanke deel van de bevolking met de nek worden aangekeken.

  En Antifa toont de blanke bevolking wat het nieuwe normaal gaat worden in de USA, als de demoratten het voor het zeggen krijgen.
  Dit gaat Trump geen windeieren leggen.

 12. Ruben schreef:
  01/06/2020 om 3:22 am

  Ruben, helemaal met u eens wat u schrijft.
  Vertrouw niet op mensen, maar op Jezus Christus. Alleen Hij zal ons redden.
  En niets gebeurt buiten God’s wil. Er heerst een vloek. Maar God heeft een plan bedacht om Zijn kinderen weer toe te laten tot het Paradijs. Daarom moeten er dingen gebeuren die niet zo leuk zijn voor de mensen.
  Zie Jeremia 51:20

  @Mod: Ik hoop dat deze reactie hier geplaatst mag worden. Ik weet soms niet wat op het Geloofsforum moet of niet. En waarom? Omdat alles wat in de wereld gebeurt met het Geloof te maken heeft, of men nu gelooft of niet.

 13. Het is immers Holland classic Amsterdam de beurs en veilingen die uitmaakt wat Nederland waard is
  De inport en export waard is

 14. Al eerder heb ik hun bruinhemden genoemd !
  Ze zitten onder de 25 ‘antidiscriminatiebureau’s’, die gesubsidieerd worden door de provincies en gemeenten, en zijn daardoor betaalde fascisten ! De overheden weten dit, en gebruiken deze fascisten vaak om bijvoorbeeld een wet in te voeren waar het volk tegen is, bijvoorbeeld de afschaffing van wapenbezit in de VS onder Obama ! Ook hebben ze openlijk de oorlog verklaard tegen Donald Trump, niet bij wijze van spreken, niet figuurlijk, maar letterlijk, wel te verstaan !
  De provincie Friesland bijvoorbeeld wilde de subsidie van het ‘antidiscriminatiebureau’ afschaffen, maar onverwachts besloot ze de subsidie niet af te schaffen, maar te verminderen – u weet, fascisten van antifa zijn (extreem) gewelddadig, en kunnen het leven van mensen ruïneren !!!
  Het huis van een PVV’er in Friesland hebben ze beklad, een paar jaar geleden !!!
  https://www.discriminatie.nl/#/organisaties/adressen-antidiscriminatiebureaus

 15. De zwarten in de VS zijn in feite de grootste racisten, en zeer onverdraagzaam, niet allemaal natuurlijk, de meeste zitten in de Evangelische kerken of in moslimsgemeenschappen, vooral zwarte christenen zouden toch moeten weten dat hun leider Jezus geweldloos was en geen winkels plunderden??? Shalom

 16. De meeste rellen in de VS vinden plaats in zo goed als failliete grootsteden als gevolg van het wanbeleid van de socialistische democraten, die er al decennia onafgebroken aan de macht zijn.

  Het ogenblik dat er hier ook niet meer genoeg centen (van ‘anderen’) zijn om gratis uit te delen aan de opvang en het onderhoud van de honderdduizenden ‘vluchtelingen’ uit de derde wereld, zal hier ook de hel losbreken.

  “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.” (Margaret Thatcher) https://www.goodreads.com/author/quotes/198468.Margaret_Thatcher

 17. Het extreem radicale linksche anti-ALLES Antifa-tuig, oftewel Black  Bloc (google maar) is verantwoordelijk voor de oproer, brandstichting, vernieling, openlijke geweldpleging, zwaar geweld tegen de politie enzovoort. Dit schorrie-morrie treedt op in heel de wereld en wordt per dag betaald door George Soros. Ze zijn duidelijk te herkennen aan hun altijd zwarte kleding met petje, capuchon, gezichtsbedekking en ze hebben een rugzakje met proviand bij zich.
  Ze zijn getraind en treden georganiseerd op in groepsverband.
  Ook met de top in Hamburg hebben ze voor miljoenen schade aangericht en vele politiemensen verwond.
  Maar ja, dat is links geweld en daar mag niets over gezegd of geschreven worden. Ik ben toch niet de enige die dit ziet?

  https://www.thelocal.fr/20180502/who-are-the-paris-black-bloc-rioters-and-how-can-france-stop-them

  https://nl.sott.net/article/3971-George-Soros-betaalt-Anti-Trump-demonstratie-in-Den-Haag

 18. Wij hebben daar ook al kennis mee gemaakt.
  Fokkerijen/boerderijen werden vernietigd. Feesten worden belachelijk gemaakt en moeten naar hun idee omgevormd worden. De boze “witte”man moet kapot.
  En denk aan hun aanvallen op mensen met een andere mening; vooral de rechtse partijen moeten het ontgelden.
  Maar onze slappe regering doet niets.
  De schade wordt daarna gewoon betaald door onschuldige burgers.

 19. Ik denk als deze linkse massa treurnis hier had plaats gevonden, Mark Rutte zijn linkse vrienden een lintje had gegeven, want hij kan iedereen gebruiken om Nederland af te breken. Want dat zien wij nu al met zijn Corona beleid.

 20. Churchill zei het ook reeds: ” De fascisten van de toekomst, zullen zich anti-fascisten noemen”. Vooruitziende blik van deze Conservatieve overleden staatsman. Verder eens met het artikel.

 21. In de media bestaat er maar een duivelse leider op deze wereld , die moet vernietigd worden, en dat is Trump.
  Waar geen enkele opmerking moet over gemaakt worden zijn deze leiders die hun volk onderdrukken en waar de democratie een onbekend woord is.
  Is dat het enige systeem die kan functioneren om een volk braaf te houden?
  Heeft de welvaart in Europa ons zo slaafs gemaakt dat wij niet meer bekwaam zijn onze eigen mening te vormen.!
  Waar blijft de stem van al die gediplomeerden en hun nakomelingen die al 100 jaar de beste beroeps opleidingen van de wereld krijgen. Of is juist beroeps opleiding het probleem. Zou niet beter levens kennis ,wijsheid , leren denken, op de eerste plaats In het onderwijs komen?
  Wie weet wat de oplossing is voor de domme en volgzame tweevoeter puber.

 22. Mensen, laat uw ogen openen.
  De bijbelse grote verdrukking staat dicht ,ja zeer dicht voor de deur.

 23. Antifa –> communisten –> China
  China probeert Amerika van binnenuit te vernietigen.
  Over de jaren stelen ze banen en intellectual property en brengen daardoor veel Amerikanen in armoede. Dan met het corona virus vernietigen ze het laatste beetje economy dat er nog was. En nu de nekslag door de mensen tegen elkaar opzetten en een rassenoorlog beginnen.
  Wat is de volgende stap? Een invasie?

 24. Er wordt nu een zwart-wit beeld geschetst dat niet conform de werkelijkheid is. Ook in de VS is het voor minderheden mogelijk werk te krijgen als men bereid is zich in te zetten. Volgens mij werken er ook tal van die minderheden bij de politie of het leger. En ze kunnen ook hogerop als ze de kwaliteiten hebben. Maar zo’n lockdown hakt er wel in.

 25. Zulke groepen wakkeren conflicten aan, drijven ze op de spits in hun verlangen het marxisme te vestigen. Ze lossen niks op. De lockdown speelt hier ook nog mee: plotseling ruim 20% werkeloos in de VS. Hoe hebben regeringen dit kunnen doen.

 26. Nee Vlokje,
  Ik vrees dat je helemaal gelijk krijgt.
  Ze zoeken een aanleiding om de noodtoestand uitgeroepen en dat Fens en leger kan overnemen.
  Gaat hier ook gebeuren.
  Btw Trump staat aan de kant vd onze vijanden.
  De Fema kampen staan al jaren gereed.
  Speciaal voor christenen, andersdenkenden en iedereen die niet nee wil werken met de NWO.
  Wij hoeven niet te rekenen op 1 politiek figuur.
  We kunnen alleen rekenen op Jezus.
  Onze zielen en eeuwigheid staan op het spel.
  Neem geen vaccinatie!!!
  Ook niet onder druk van familie of vrienden.
  Er zal grote (sociale) druk komen om je te laten vaccineren.
  We zullen beschuldigd worden en als misdadig beschouwd wanneer we weigeren.
  Maar houd stand.
  Zelfs als we ooit ons leven moeten geven.
  Deze internationale satanische bende wikt onze dood en ondergang.
  Wie zijn leven probeert te redden zal het verliezen, maar wie zijn leven verliest om Mijnentwil die zal het redden(hemel).
  Maak geen Illussie of we zullen overleven, maar richt je op Jezus en de eeuwigheid.
  Vertrouw niet op mensen of zelfs familie.
  Alles is verraad, om Jesaja te spreken.
  Zelfs kinderen en ouders zullen elkaar uitleveren (waarschijnlijk vaak door angst).
  We leven allemaal in een absoluut dieptepunt vd mensheid, de verdorvenheid is intens, overal ter wereld.
  We komen allemaal aan de beurt, niemand kan ontsnappen.
  Of we bezwijken in de komende tijd of we bezwijken tijdens de wraak van God.
  Slechts een klein deel van de mensheid zal overleven.
  We zitten nu midden in de eindtijd.
  Het is nog relatief rustig, stilte voor de storm.
  Nogmaals, hoop niet op mensen, maar op God.
  De Apocalyps zal veel wreder en erger zijn dan we ooit hadden kunnen vermoeden.
  De slechtheid zal haar hoogtepunt bereiken.

 27. Mensen wennen erg aan het nieuwe normaal.
  Hopen dat dit in europa geen trend gaat worden,Parijs,Berlijn misschien.amsterdam.
  In Amerika zal het leger ingezet worden, gaan hier de boa,s de boel in toom.houden?

 28. Voor de verspreiding van covid-19 ,
  Zijn deze rellen situatie perfect
  Of een paar maanden de spuit erin of sterven aan corona

  militairen zouden de vaccinatie rondes voor hun rekening nemen…
  nou ze zijn al te plekke, nu nog een noodtoestand en de track and tracé spuit is een feit
  Trump-gages: van het zelfde laken een pak, om het te kunnen uitleggen aan het gepeupel en legaal te “jatten” nemen ze vast die troep van gates in beslag, geen haan die er naar kraait,dat ze samenwerken
  Elke nep-heilige heeft een duiveltje nodig om te bevestigen dat ie beetje heilig 😁

 29. “Wir brauchen die AFA” was nog niet zo heel lang geleden in de officiële partijkrant van de SPD, zeg maar de Duitse PvdA, te lezen. Zegt genoeg over de politieke agenda’s van links.

 30. Moet ik het nog zeggen
  een valse vlag,
  Gooi de fema kampen maar los

  ja de aanleiding is echt en bedreigend,
  de gevolgen zijn gemaakt ,gelijk covid-19

  of heeft achterdocht en samenzwering vat op mij?🤣

 31. En je kan er dus op wachten dat die psychopaten ook in Europa los gaan, want de zondebok is ook al bekend. Hoewel Ollengren het moeilijk zal hebben, want het briljante leeghoofd van D66 is nogal vasthoudend als het om Rusland gaat. Maar nu probeert men haar de naam Trump in te prenten, hoewel ik me voor kan stellen dat zij erg veel moeite heeft met alles wat niet richting Rusland als boeman wijst. Gelukkig (tussen aanhalingstekens) beschikt Nederland over Rutte, een vrolijke niksnut die alle rijkdom zonder pardon aan Brussel overhandigd. Maar laten we hopen dat het daar bij blijft. het zou me namelijk niets verbazen als de druk nu serieus op de ketel komt. Opgehitste niksnutten die komen halen waar ze menen recht op te hebben zullen op sympathie kunnen rekenen tot ze aan jouw voordeur staan. Dit terwijl het faillissementen zal regenen en duidelijk begint te worden dat het sociale stelsel aan herziening toe is. Komt er nog eens bij dat de pensioenen ook tegen het licht zullen worden gehouden wat betreft continuïteit. Dan hoop ik dat iedereen serieus gelooft dat Trump dit allemaal op zijn geweten heeft beste kijkbuis dromertjes. Maar gelukkig boeken we all time highs op de beurzen dus wat zullen we ons druk maken?

Comments are closed.