‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’

Normale mensen komen in verzet: woedende inwoners van Yucaipa (Californië) verjagen Antifa anarchisten uit hun wijk, en zetten bewapende burgerwachten (screenshot) in om hun huizen en gezinnen te beschermen. (6)

—————————————————————————————————————————————-

Waarom zijn de mainstream media op de hand van extreemlinkse racistische haatgroep Antifa (‘de moderne incarnatie van de Klu Klux Klan’), die openlijk streeft naar de ondergang van de Westerse samenleving? – Groot aantal vragen rondom verdachte dood van George Floyd: was het een false flag? Hoe zit het met de BLM demonstratie in Amsterdam?

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong vindt dat de massale rellen in meer dan 140 steden moeten worden gestopt, maar dat president Trump daar niet het leger voor moet inzetten, omdat hij anders een burgeroorlog kan veroorzaken. Het massale geweld dat nu wordt gepleegd is dermate heftig –zo werden al diverse agenten vermoord, inclusief een 77 jarige oud-agent, waar de meeste media geen aandacht aan besteedden omdat hij zwart was-, dat mainstream journalisten eindelijk beginnen te wijzen op de anarchistische, communistische en extreem racistische doelstellingen van Antifa, en het onmiskenbare feit dat deze opstand tot in de puntjes toe werd voorbereid. En hoe zit het met alle vreemde omstandigheden rond de dood van George Floyd?

Armstrong en tal van andere analisten denken dat de hevige rellen, vernielingen en plunderingen mede het gevolg zijn van de lockdowns vanwege de coronavirus pandemie-hoax, waardoor 40 miljoen mensen hun baan hebben verloren. Dat de politie nu het doelwit is van grof geweld en zelfs moordaanslagen is het ‘logische gevolg’ van het jarenlang beschermen van agenten tegen gerechtelijke vervolging, ook als duidelijk is dat mensen door agressief politie optreden om het leven zijn gekomen.

‘Leger inzetten niet juist, lokt burgeroorlog uit’

Dat heeft het vertrouwen van het volk in de politie ernstig ondermijnd. Uit peilingen blijkt dat slechts 54% van de Amerikanen de politie nog eerlijk en ethisch vindt. Overigens is dat percentage voor journalisten nog veel lager: 28%. Dat komt mede omdat die er opzettelijk een rassenkwestie van maken, terwijl uit alle officiële statistieken blijkt dat er bijna 10 x zoveel geweld van zwarten tegen blanken plaatsvindt, als andersom.

De vervolging van de agent die verantwoordelijk was voor de dood van George Floyd zal niet voldoende zijn om de onrust te beteugelen, want de economische ellende waarin velen verkeren is enorm. Trumps suggestie dat de gouverneurs het leger vragen om in te grijpen, is echter niet de juiste koers. ‘Het plunderen moet worden gestopt, maar het leger kan niet direct in actie komen tegen het volk. Dat is verkeerd. Ze moeten zich afzijdig houden van politietaken… Anders lokt hij een burgeroorlog uit.’ (1)

Veel vragen rond verdachte dood van George Floyd

Overigens worden er in de alternatieve media heel wat vragen gesteld over de dood van George Floyd. Sommigen zien veel aanwijzingen voor een ‘false flag’, zoals het feit dat de agenten in kwestie omstanders maar liefst 8 minuten lang van dichtbij ongestoord het incident lieten filmen, terwijl dat normaal gesproken onmiddellijk wordt verboden, en omstanders op afstand worden gehouden. Was dit filmpje wel echt, of was het in scene gezet?

Zo is het vreemd dat de buren van de agent (Derek Chauvin) hem nooit in uniform hebben gezien en niet eens wisten dat hij agent was, en dat hij op de foto’s als enige een andere badge draagt dan zijn collega’s; dat de geïnterviewde nabestaanden van Floyd tijdens TV-interviews geen enkele traan lieten (acteurs?); dat de bewakingsbeelden van het restaurant een andere politieauto laten zien dan waar George achter lag, dat andere agenten George arresteerden, en dat die geen enkel geweld gebruikten, en gewoon een kalm gesprek met het slachtoffer aangingen, omdat hij geen verzet bood.

Nog iets wat niet klopt: de hulpdienstmedewerkers deden geen enkele poging hem bij te brengen, en handelden totaal niet overeenkomstig de richtlijnen voor iemand met nekletsel. Floyd werd op ruwe wijze opgetild en op een brancard gedumpt. Waarom? Was er in werkelijkheid niets met hem aan de hand?

Antifa: extreemlinkse racistische haatgroep streeft openlijk naar ondergang Westen

Dan de enorme Antifa- en Black Lives Matter rellen die vrijwel onmiddellijk ontstonden, waar zowaar enkele bekende mainstream media hun twijfels bij beginnen te zetten. Adam Housley, Emmy-award winnende correspondent van NY Magazine, schrijft informatie te hebben dat Antifa wordt aangestuurd door Chinese, Russische en Iraanse agenten. Vanuit inlichtingenkringen komen onbevestigde berichten dat Antifa vanuit China wordt bewapend.

Elon Musk werd een week geleden gevraagd waarom Tesla’s nieuwe Cybertruck kogelvrije ramen heeft. Zijn antwoord: ‘Omdat we klaar moeten zijn voor de Apocalyps.’ Wist hij soms wat er komen ging / gaat?

Politico laat de voormalige voorzitter van de Democratische boerenarbeiders partij in Minnesota (Minneapolis) aan het woord, die had gezien dat een man de tekst ‘F**ck de blanken in de buitenwijken’ op een muur had gespoten. Als dit zo doorgaat, dan speelt dat de Democratische kandidaten in de kaart, denkt hij, ‘omdat de mensen in de buitenwijken, net als de rest, bang zijn voor hun gezinnen en kinderen.’

Het gerucht gaat dat de FBI in Antifa is geïnfiltreerd. Een analist van The Epoch Times is ervan overtuigd dat Antifa een zeer goed georganiseerde organisatie van gevaarlijke radicale communisten is. Een journalist die een jaar lang in de organisatie was geïnfiltreerd, ontdekte tevens dat Antifa extreem racistisch is, en daadwerkelijk toewerkt naar een gewelddadige communistische revolutie die de vrije Westerse samenlevingen ten val moet brengen.

In Yucaipa (Californië) kwamen inwoners in verzet tegen Antifa anarchisten. Op deze smartphone opname is te zien hoe de in het zwart geklede extreemlinkse anarchisten door woedende burgers worden verjaagd:

‘Moderne incarnatie van de Klu Klux Klan’

‘Dit is de reeds lang geplande transformatie van Antifa naar de moderne incarnatie van de (Klu Klux) Klan (maar dan gericht tegen blanken en conservatieven). Bedenk dat dit een (Democratische) verzetsbeweging was tegen de door Republikeinen geleide federale regering… Deze keer is hun vijandigheid… vooral gemotiveerd door hun brandende haat voor ons land, en hun meedogenloze vastberadenheid dit te vernietigen. Het neomarxistische concept van ‘structureel racisme’ is altijd al hun voorkeurswapen geweest.’ (3)

Niet voor niets wil de vrijheidspartij AfD dat Antifa ook in Duitsland als terreurorganisatie wordt verboden. Bij onze Oosterburen is op landelijk niveau echter hetzelfde antidemocratische boycotmechanisme zichtbaar als in onze eigen Tweede Kamer met het FVD gebeurt: zodra de AfD iets voorstelt, zijn alle andere partijen automatisch tegen, ongeacht waar het over gaat. (4)

BLM protest in Amsterdam: gestuurd door de staat?

Het bizarre is dat Antifa en Black Lives Matter openlijk worden gesteund door de Nederlandse mainstream media, en een deel van de politiek. Heel tekenend  was het omstreden BLM protest in Amsterdam, waar alle corona regels met voeten werden getreden, waardoor burgemeester Femke Halsema in opspraak kwam. In Den Haag werd een ‘Stop de Lockdown’ protest juist met intimmerende politie optreden gestopt, en werden wèl tientallen mensen gearresteerd.

Lees in dit verband de analyse van onderzoeksjournalist Martin Vrijland. In zijn artikel ‘Duizenden mensen op de Dam betaald protest of spontaan voor George Floyd die niemand kent?’ schrijft hij dat de demonstratie in Amsterdam alles weg had van een betaald protest ‘waarbij de staat via haar inlichtingendienst een groep Inoffizieller Mitarbeiter ingehuurd heeft’. (5)

 

Xander

(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
(3) The Epoch Times
(4) Breitbart
(5) Martin Vrijland
(6) Infowars

Zie ook o.a.:

31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

2019:

19-08: Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland
10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’
08-08: Media zwijgen nu uit manifest blijkt dat massamoordenaar El Paso extreemlinkse ideeën had
07-08: Ohio bar schutter was zanger van black metal band die moord, verkrachting en pedofilie verheerlijkt
05-08: Dader schietpartij Dayton was extreemlinkse supporter van Antifa, Satan en Democraten
04-08: ‘Antifa terreurgroep grijpt massale schietpartij El Paso aan om burgeroorlog te veroorzaken’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. Trump heeft net als welke Amerikaanse president dan ook, niets over lokale politie te zeggen, dat is voorbehouden aan de individuele staat en de stad. Hem rest de National Guard of het leger. Veel democratische staten en steden weigeren (hard) in te grijpen, waardoor have en goed van burgers worden bedreigd en vernield. Zowel ingrijpen als overlaten aan de locale bestuurders, het resultaat is in beide gevallen negatief en zal Trump in de schoenen worden geschoven met de hoop dat hij de verkiezingen niet zal winnen.

 2. @ Anna 3:19 pm. Klopt wat U zegt. Maar het is niet alleen Soros, maar ook Bill Gates, en de lakeien van de NWO, zoals de VN, de EUSSR en de Bilderbergers, alsook de illuminati. Het is een grote samenzwering, van duivelse komaf.

 3. Bert Roermond 11.55 uur

  Dat heb ik ook gedacht.
  Juist Trump had/ heeft veel aanhang bij zwarte Amerikanen, omdat hij belastingen verlaagde en er veel meer werk dan ooit kwam. Ook in de zwarte en latino gemeenschappen. En dat werd door deze groepen gewaardeerd.
  In verhouding zie je in Amerika weinig Of geen demonstratie borden die oproepen om het aftreden van Trump, dat maakt de linkse pers hier in Nederland ervan.
  Het is het hardhandige politie optreden wat in Amerika kwalijk is.
  Maar deels ook te begrijpen met de wapen wetgeving daar. ( het is daar vaak “schiet hij of ik “ )

  De “ gewone zwarte “ in Amerika schuwt deze bende rovers en plunderaars die wens in actie zien ook, en de fam van Floyd roept ook op om dit te stoppen, maar het is een “ rovende stelende brandende bende “ die nu de straten van de steden onveilig maakt.

  En dan denk ik dat het actueel is / wordt wat George Soros de “ linkse allesvernietigend “ heeft gezegd: dit wordt hier ergens op de site vermeld ( sorry naam even kwijt) een interview met BILD in 2014 dat hij zwarte actie groepen mobiliseert om Amerika ten gronde te richten. Soros heeft het goede moment en tijdstip uitgekozen ( jaar van verkiezingen ) zo lijkt het, om zijn altijd aanwezige ondergrondse troepen te mobiliseren. Zwarten zegt Soros ; zijn gemakkelijk te beïnvloeden…… nou dat hebben we gezien.
  Waarschijnlijk zijn zij opgehitst om te rellen!!
  Dat is het gepeupel wat nu plundert en uitdagend de Trump regering ondermijnt ; wetende dat de “ straatvechter Trump “ hier zeker op zal reageren, met harde bewoordingen.
  Zelfs vorige legerleiders vallen Trump nu openbaar af. En de door en door corrupte Obama komt nu woorden te kort om Trump te kijk te zetten.

  Ik ben oprecht benieuwd hoe dit verder zal gaan.
  Als na de Corona crisis het gewone leven MET voldoende banen weer redelijk snel op gang komt heeft Trump kans op een herverkiezing. Voldoende aanhang voor de corone crisis bij Latijnse Amerikaanse groepen en Afrikaanse groepen. De pers hier in Europa laat dit nooit zien en pikt de ontevreden zwarten en hispanics eruit om kritiek te leveren maar dat is geen goed beeld.
  Hoewel Trump wel heel veel tegen gewerkt zal worden door de Democraten en gevestigde elite. ( wat is die man mentaal sterk! al drie lang jaar corruptie en tegen werking en spionage rondom hem, en het Müller onderzoek wat niets opleverde een fake impeachment achter de rug daarna nog een onderzoek, ongelooflijk hoe ze daar tegen Trump te keer gaan)

  En niet te vergeten de corrupte club van Soros.
  Want die laatste gaat door met Amerika te vernietigen.
  Om een of andere duistere reden is dat zijn levensdoel.
  We wachten het vervolg wel af.

 4. Antifa aangestuurd door China? Bron uit inlichtingendiensten? Zou het een onthulling van Rian van Rijbroek kunnen zijn? Overigens geloof ik haar en Willem Vermeend eerder dan Mark Rutte of Halbe Zijlstra

 5. @Anthony
  “Jullie zijn zelfs in staat om het goed te praten als Trump openlijk een racistisch woord tegen een gekleurd iemand zeggen openlijk op camera.”

  Iedereen keurt dat af. Ik hoor altijd van mensen dat Trump een racist is, een misogynist, een homo hater, een trans verafschuwer etc. Ik vraag dan altijd om bewijs, die heb ik tot op heden niet gezien. Op het “grab them by the p….” van 15 jaar geleden na dan. Wat iemand trouwens niet direct een misogynist maakt. Net als dat een racistische opmerking iemand nog geen racist maakt. Ik benoemde van de week het asociale gedrag van een buurman die zijn vuilnis in open zakken naast de container zette. Hij verweerde zich direct met “dus je noemt mij een aso!”. Nee, ik benoem jouw asociale gedrag. Dus kom graag met voorbeelden van onethische uitspraken dan sta ik klaar deze te veroordelen.

 6. Volgens mij zal Trump niet meer herkozen worden, juist als zijn politiek in het Midden-Oosten, is ook deze aanpak verkeerd, maar je weet nooit. Shalom= algemeen welzijn.

 7. Hoe zullen alle Trump aanhangers, ook in Nederland, reageren als Trump niet wordt herkozen en blijkt dat hij niet jullie witte messias is zoals QAnon en dergelijk extremistische groeperingen beweren.
  Ik lees elke keer met verbazing hoe alles wat niet als rechts wordt gezien altijd en meteen als slecht en negatief wordt bestempeld ongeacht de vele bewijzen die dit weerleggen.

  Jullie zijn zelfs in staat om het goed te praten als Trump openlijk een rascistisch woord tegen een gekleurd iemand zeggen openlijk op camera.

  We zullen zien in November bij de verkiezingen als alle beweringen dat Trump de infiltrant in het WH is om Deep State en andere in het gevang te zetten. Tot nu toe is er nog NIEMAND in het gevang gezet.

  Shalom

 8. Sharkey schreef:
  03/06/2020 om 9:15 pm
  Ja dat is nog een mooie erfenis van Obama.Het is juist Trump die bezig is om dit te veranderen.

 9. De maatregelen die door onze overheid zijn genomen zouden op wetenschap zijn gebaseerd.
  De lockdown wordt NOODZAKELIJK genoemd en dat moet de heftige inbreuk op onze grondrechten rechtvaardigen volgens Rutte en het RIVM.
  Alle beslissingen bleken volledig verkeerd en gevaarlijk.
  En toch Blijven we in LOCKDOWN.
  Willem Engel is Analytical Bioscientist en dook diep in de wetenschap achter de lockdown.
  ALLES STINKT!
  https://commonsensetv.nl/kort-geding-tegen-de-staat-der-nederlanden/

 10. KRO-NCRV vallen met dat Pointer toch wel heel erg door de mand. Alleen de officiële berichten zijn kennelijk geen nepnieuws. Wat een ambtenaren!
  Iedereen met gefundeerde kritiek (die dus komt van vakmensen!!) verspreidt nepnieuws. Maar dat Pointer kan echter niks weerleggen, omdat de redactie niet bestaat uit epidemiologen, virologen, immunologen e.d.
  Hooguit kunnen ze weerleggen wat opzichtig ridicuul is of de herkomst van filmpjes opzoeken.
  Maar dan hoor je ze niet over al die foute foto’s van lijkkisten die werden vertoond door de officiële kanalen. Je hoort ze ook niet over mondkapjes waarvan vakmensen op hoge posten (Ulrich Montgomery b.v.) zeggen dat ze ongezond zijn en niet werken.
  Je hoort ze niet over de onbetrouwbare testen.
  Je hoort ze niet over de de andere virussen van de ademhalingswegen die rondgaan.
  Je hoort ze niet over noodhospitalen die helemaal leeg bleven.
  Je hoort ze niet over de grondrechten.
  Je hoort ze niet over de gevaarlijk korte termijn waarin een experimenteel vaccin wordt gebrouwen.
  Je hoort ze niet over het verschil ‘gestorven door corona of gestorven met corona’.
  Je hoort ze niet over de frisse lucht en de ventilatie die werden aangekaart door Maurice de Hond.
  Je hoort ze niet over het experimentele gehalte van de lockdowns met NUL wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit.
  Het is allemaal lucht en leegte wat die KRO-NCRV zit te verkondigen. Gemakzucht van een zeer kwalijk gehalte, met dat simpele stempeltje “nep-nieuws” als het niet in hun straatje past.
  Wat een afgang!

 11. Helaas is er heel veel, vaak ongefundeerde, haat tegen blanke mensen. Een haat waarop racisme al snel op de hoek komt kijken. Zo ben ik zelf meerdere malen uitgemaakt voor iemand met “witte privileges” en ook was ik een ‘kk kaaskop”. En juist de media doet er alles aan om 1 groep tot slachtoffer te maken en 1 groep tot dader. En dan maar blijven benadrukken hoe racistisch Nederlanders eigenlijk zijn.

  Ik kan je verzekeren, blanke Nederlanders zijn wellicht de meest tolerantie en begripvolle mensen ter wereld. Kijk alleen al naar het aantal vrijwilligers hier. We staan voor iedereen klaar en zorgen juist voor eenheid. Terwijl juist, hoe vervelend ook, de etnische minderheden in hun eigen groep blijft zitten met maar heel weinig tolerantie voor elkaar.

  En laten we eerlijk zijn. Door tientallen jaren cultureel Marxisme en een groeiende welvaart zijn we zwak en verwend geworden. Blanke mensen zijn zo vaak meer slachtoffer van etnisch geweld, meestal zinloos. Zijn hiervoor ooit protesten gehouden?

 12. @ Nieuw Begin 8:34 PM, op 3/6. Dat is voor mij ook zonneklaar. Het zijn anarchisten, en ontevredenen, die menen dat ze door geweld maar iets kunnen oplossen. De geschiedenis heeft allang bewezen, dat zo’n gedrag alleen maar meer bloedvergieten, en destructie brengt.

 13. Ter verduidelijking, omdat cijfers / feiten niet liegen .
  25 % van de doden (door die Polizei,) in de USA IS zwart ; het inwoneraantal der zwarten in de USA is 13 %.

 14. Het zit echt simpel in elkaar: Amerika was de laatste jaren (onder Trump) economisch sterker dan ooit te voren geworden. Er was de laagste werkeloosheid ooit ( zelfs na afloop van de tweede wereldoorlog waren er nog meer werkelozen dan nu). Dit werd veroorzaakt door de America First politiek van Trump. Trump haalde in recordtempo de fabrieken en producenten die onder de
  Clinton/Bush’s/Obama naar Azië waren vertrokken terug. China voelde dat behoorlijk. Ook de (gewonnen) handelsoorlog van Trump tegen China heeft ze flink geraakt. China heeft vervolgens ge-team-upped met de Democraten van Amerika, de Marxistische idioten in Brussel, puur om te verhinderen dat Trump een tweede termijn zou winnen. De Chinezen hebben vervolgens opzettelijk het gemanipuleerde virus laten ‘ontsnappen’ , vervolgens hebben hier de media de boel tot hysterische hoogte opgeklopt ( gelukt, want zelfs ik was in Jan/Feb. in paniek. Vervolgens heeft Brussel met een georchestreerd verhaal de economie laten inklappen ( zodat ze hierna de nieuwe groene wereld er door kunnen gaan drukken). De hoop was dat in Amerika honderdduizenden doden zouden gaan vallen, met als gevolg dat de bevolking zich massaal zou afkeren van Trump. En dat is niet gelukt, Trump heeft door het nemen van de goede maatregelen de epidemie weten te stoppen en het aantal doden viel mee in Amerika. Nu wordt een van de laatste wanhopige trucjes uit de hoge hoed getoverd, door Antifa de zwarten op te laten hitsen in Amerika om op deze manier een burgeroorlog te veroorzaken en op deze manier Trump van zijn overwinning af te kunnen houden. Ook dit gaat niet lukken, want de massale publieke opinie is om geslagen in Amerika. Let maar op, het word nu snel rustiger daar. Uiteindelijk zullen ze overgaan tot het ultieme middel, en dat is Trump uitschakelen zoals ze met Kennedy hebben gedaan. Echt, we leven in ontzettend spannende tijden en zeer interessant als je de verbanden overziet en hoe de lijntjes kriskras over de wereld aan het lopen zijn. (let maar op: binnen nu en een aantal weken/maanden is er een hopelijk niet geslaagde aanslag op Trump).

 15. https://www.nu.nl/politiek/6055638/rutte-ook-in-nederland-is-racisme-een-systemisch-probleem.html#coral_talk_wrapper
  Het systematisch probleem heet VVD, D66, Groen Links en de rest van de laffe meelopers.
  Valt me nog mee dat de omgekeerde discriminatie in de commentaren wordt benoemd.
  Bij een keuze uit een vakbekwame blanke sollicitant of een kneus met een kleurtje zie ik steeds vaker, vooral bij de overheid dat de verkeerde keuze wordt gemaakt. Dat kan je stoer vinden en denken dat het wel overwaait, maar gaat geheid mis en snel ook.

 16. Off Topic,

  https://pointer.kro-ncrv.nl/artikelen/ruim-250-onbetrouwbare-nieuwsberichten-over-covid-19-verspreid-via-twitter

  Ja pas op mensen, zelfs deze site, zie link, staat op de zwarte lijst als fake news, gelijk genoemd aan een groot aantal andere ‘klokkenluiders”. Het lijkt wel of met deze corona geen ‘klokkenluiders’ mogen bestaan.

  Als je de link bekijkt en nog eens andere artikelen leest die moet heel erg goed opletten.
  En nu komt die. Is het jullie opgevallen dat ze t/m 1 mei 2020 dit nog beweren en na die datum niets meer.

  Betekent dit dat rond 1 mei, toen ook Maurice de Hond al lang had aangetoond, dat je oudere mensen niet binnen moet opsluiten, maar vooral naar de buitenlucht, dat ze met geen andere datums meer zijn gekomen?!

  Natuurlijk moet de lezer zelf objectief zich informeren en de waarde inschatten. Maar het linkse gebeuren gaat door om Zweden als onveilig land nog als vakantiebestemming te geven. Dit heeft niets te maken met de cijfers die veelal gemiddeld beter scoort dan geheel Europa, maar omdat ze geen maatregelen hebben genomen, moeten ze voor de domme bevolking dit argument nog steeds maar benoemen om ook maar een beetje geloofwaardig te zijn.

  De 2e golf van corona, die men verwacht. Ja, natuurlijk komt er ooit weer een nieuwe influenza aan zodra de R in de maand komt en het risico dan toeneemt, maar zal toch een variant zijn op Covid-19

  Ze zal een Ab Osterhaus vanavond weer een podium krijgen op televisie. We bouwen geen groepsimmuniteit op.

  https://www.gelderlander.nl/binnenland/viroloog-ab-osterhaus-pleit-voor-griepprik-docenten~a7fad715/?referrer=https://www.google.com/

  Hij is al voor vele jaren een pleitbezorger voor vaccins.

  https://www.boerderij.nl/Home/Achtergrond/2009/4/Nederland-neemt-optie-op-vaccins-Mexicaanse-griep-AGD130196W/

  Opvallend is dat alle leidende virologen allemaal uit Rotterdam komen. Rotterdam, de stad in Nederland voor de illunimaten waar alles als eerste wordt uitgeprobeerd.

  Spyfromthesky

 17. Wanneer het werkelijk zo is dat Antifa wordt aangestuurd door Chinese, Russische en Iraanse agenten krijgt de VS een koekje van eigen deeg. De VS heeft over de halve aardbol onrust, opstand en regime changes gebracht voor allerlei doeleinden en eigenbelang en waande zich als agressor daarbij ogenschijnlijk onaantastbaar. Deze ontwikkelingen zijn een bijzonder triest gebeuren maar dit heb ik dit al enige jaren verwacht. De VS is al lang failliet en dit is misschien de druppel die de emmer doet overlopen. Ik ben niet uitgesproken anti Amerika maar de rotzooi die ze over de wereld uitstorten en de puinhopen waar ze anderen in achterlaten heeft wel als gevolg dat ik niet zo positief meer over deze samenleving denk.

 18. lekker hyperbolische reaktie weer van M Armstrong met wat dingen die weer half kloppen. Ik kan hem dat niet echt kwalijk nemen want dat zijn dingen die allemaal angstvallig geheim gehouden worden door de diverse geheime broederschappen en organisaties.

  Een paar dagen geleden heb ik al uitgelegd dat de Ku Klux Klan een Loge is van de vrijmetselaars (voorheen Knights of the Golden Circle, cyclos> Ku Klux). Zij zullen dit ontkennen maar kijk maar naar de symbolen die beide gebruiken. De KKK is bekend door hun gruwelijke racisme en moorden op zwarten maar dit is gewoon de duistere kant waar vrijmetselarij zich graag voordoet als filantropie.

  Dat Antifa een goed gefunden en georganiseerde criminele organisatie is die bedoeld is om rellen op te zetten heeft niets te maken met China, Rusland of Iran. Als geheime diensten dit zeggen, reken er dan maar op dat het door henzelf is georganiseerd. Denk aan de herder, de hond en de schapen… zegt dat ene schaap: “ik zeg je; die hond en die man, die werken samen!” “Ach jij met je complottheorieën, zegt dat andere schaap.” Maar de elite stuurt de menigte aan via de bengel (het leidschaap) en met de hond. Antifa is hier de blaffende en bijtende hond. De KKK ook, maar is ook deel van de elite. Net zo goed als georganiseerde misdaad, drugscartels etc bindingen hebben met de CIA etc.).

  Net als op het Maidanplein in Oekraine de hele schietincidenten en revolutie een door de CIA opgezet plan is om door hun opgeleide puppets op hun plek te zetten, zo is de uitlokking door Antifa ook bedoeld om een reactie van Trump uit te lokken. Dan is het niet de inzet van het leger wat een burgeroorlog uitlokt. Noem het wat het is: Antifa zijn de revolutionairen die zelf geen benul hebben voor welk karretje ze gespannen worden. De sukkels. Om over die ‘woke’ BLM stakkers maar te zwijgen.

  Wat ik vanmiddag meemaakte… Sta ik in de lift met een mevrouw met mondkapje voor, kort gesprekje over mijn buurvrouwen die weg zijn (best aardig, ik kon er goed mee overweg) zegt ze: “Ja, goed dat ze weg zijn. Die Somaliers die stinken altijd zo”. Laat zij nu zelf Marokkaans zijn en amper verstaanbaar zijn. Ik heb zelf haar post voor moeten lezen ooit. En dan zijn WIJ, Nederlanders het die discrimineren?

 19. Ik ben benieuwden of er over 2-3 weken een corona epedimie gaan krijgen omdat men op de dam met zoveel mensen 5000 man bijelkaar en geen afstand hielden en ook in rotterdam.Als er over 2-3 weken geen grote uitbraak zal komen(gelukkig dan!)kan je dan stellen dat men de regering tegen ons hebben gelogen over dat corona virus of dat ze het te sterk hebben overdreven met alle gevolgen van dien,zoals duizenden failliesementen,zelfmoorden enz!

 20. Extremisten aan de haal met Floyds dood. Lees Leon de Winters analyse in de Telegraaf

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/957745059/extremisten-aan-de-haal-met-floyds-dood

  Extremisten gingen aan de haal met Floyds dood. Zij sloegen de ruiten in voor relschoppers, rovers, de anarchistische haters van burgerlijke samenlevingen. Tientallen Amerikaanse binnensteden zijn ontwricht, met miljarden aan schade, ten koste van meerdere mensenlevens. En de media en Democratische politici gooien olie op het vuur in de hoop dat de rellen Trumps herverkiezing voorkomen. Er schemert structuur onder de chaos: het zijn extreemlinkse agitatoren die Amerika in een burgeroorlog willen storten.

  O ja, El Nuevo Rodeo, de club waar Derek en George collega’s waren, is vorige week door tuig in de fik gestoken en volledig verwoest.

 21. Trump speelt zijn spelletje heel slim. Gouveneurs bepalen of de lockdown beeindigd wordt…. Republikaanse staten gaan open terwijl de burger opgesloten blijft in de demokratische staten. Die burgers zijn dat in de republikaanse staten de burger weer vrijheid heeft en aan het Werk gaan. Nu doet hij het zelfde met de rellen, burgemeesters en gouveneurs moeten zelf hulp inroepen… De demokratische steden gaan om in Anarchie terwijl de orde in republikaanse steden terug keert.
  Laat de verkiezingen maar komen. De 2e slag die Trump gaat winnen is dat nu duidelijk wordt dat de deepstate, media en democraten Samen spelen en een rassenoorlog willen creeren terwijl ze ook al de burgers tijdens corana opsloten. Nu antifa tot terreurgroep wordt verklaard wofdt ook de jagt geopend op hun Organisatoren en Finanziers..
  Dat zijn de democraten, deepstate en media

 22. In vele Amerikaanse steden worden paletten vol met bakstenen op straat gedeponeerd alhoewel er in die straten geen bouwwerken aan de gang zijn of officieel aangevraagd werden.
  Wie zit daar achter en wie financiert dat allemaal…?

 23. Interessant om eens diep(er) te googelen op restaurant/winkel Cup Foods in Minneapolis..
  Zou het een frame zijn, denk je dan toch.

 24. Kan allemaal zijn, maar de zwarten begaan de meeste wets overtredingen, dus logisch ook met kans op…
  Ik zou niet graag agent willen zijn daar, wat een hondebaan, elke dag je leven op het spel zetten.
  En dan al die illegalen, bendes, mafia.
  De politie moet wel met harde hand optreden en dan vallen er slachtoffers, helaas, maar gewoon doorgaan.
  Open grenzen, één groot fiasco, en Nederland komt hier ook voor te staan met al die Afrikaanse, en andre lui.
  We gaan eraan, allemaal.

 25. Ze doen er maar een tapdance op! Mijn generatie (1941) hoeft er z’n mouwen niet voor op stropen. De mens wordt nu eenmaal met de dag dommer. Theodor Lessing heeft dat al in de twintiger jaren in zijn boek (Europa und Asien Untergang der Erde am geist) haarfijn uitgeduid. Men laat zich door een of andere smetvreesfreak (Rutte) letterlijk de de mond snoeren. Voor de dommen BLOers genoemd in mijn jonge jaren en tegenwoordig Boas genoemd is er een vuile bedoening geregeld (Ik zal ze niet verder naar benden halen; het zijn goede slaven) door onze kuis-verrotte regering. Deze dommen staan in deze tijd wel in erg felle schijnwerpers. “Anderhalve meter, kapjes op” en nog veel meer nonsense. Wie lacht niet die zo’n Boa constrictor beziet!

 26. laat de pleuris maar uit breken. Linkse idioten zullen in de USA en ook hier in Europa onder aanvoering van de linkse media net zo lang doorgaan met ons uit de tent lokken totdat we happen. nou laten we dan maar eens flink happen.Het moet toch een keer gebeuren dan nu maar.

 27. Manipulatie en indoctrinatie om uiteindelijk te bereiken wat op andere manieren niet is gelukt.
  Trump moet verdwijnen, en dat is het doel. Dit spelletje is al zou oud als de weg naar Rome en de burger blijft er letterlijk intrappen. Dus die burgeroorlog komt er zowel in Amerika als hier in Europa. Jammer maar zo gaan die dingen al eeuwen.

 28. Hebben velen toch wat ze willen: de tijd van het wilde westen terug, met woonwijken en winkelstraten als de huifkarren en de looters als de wilde indianen. En af en toe komt de cavalerie met zwaailicht en sirene langs. Worden mooie films over criminele bendes en oprecht boze mensen. Maar fascinerend wat één (politie)man al niet teweeg heeft kunnen brengen in dat grote land waar politie nu als uitschot wordt bezien.

  Overigens wel raar dat de man in leven bleef toen park police hem arresteerde en niet hardhandig behandelde, maar stierf toen (urban) police zich ermee meende te moeten bemoeien. Zo de reconstructie van de new york times ziende.

 29. Even voor de goede orde: de racistische organisatie heet “Ku Klux Klan” en dus NIET “Klu” (een veel gemaakte fout).
  On topic: de “politiragent” die Floyd vermoordde heeft een eigen IMDB pagina. 8 rolletjes, allemaal uit 2020.
  https://m.imdb.com/name/nm11618340/

  Gelukkig hebben de Amerikanen het tweede amendement dat hen in staat stelt zichzelf te verdedigen. Wij missen dat helaas. 70% van alle vuurwapens (en 80% van alle munitie) bevindt zich in de VS. Het merendeel in handen van law abiding Repuikeinse patriotten.
  Als er een tweede burgeroorlog komt is de uitslag heel voorspelbaar: die winnen de rechtse “Red State” burgers.
  Links heeft geen enkele kans.

 30. Martin A. Armstrong
  From Wikipedia, the free encyclopedia
  Jump to navigationJump to search
  Martin A. Armstrong
  Born Martin Arthur Armstrong
  November 1, 1949 (age 70)
  New Jersey
  Nationality United States
  Occupation Forecaster
  Known for Economic Confidence Model
  Martin Arthur Armstrong (born November 1, 1949) is an American self-taught[1] economic forecaster and convicted felon who spent 11 years in jail for cheating investors out of $700 million and hiding $15 million in assets from regulators.[1]

  Is Armstrong wel betrouwbaar?

Comments are closed.