Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe

—————————————————————————————————————————————–

Gewelddadige Floyd zat 5 jaar in gevangenis voor gewapende overval, en zette pistool tegen buik van zwangere vrouw – Trumps ‘approval rating’ onder zwarten STIJGT juist naar 40% – ‘Juist de Democraten hebben de zwarte gemeenschap in de VS grote schade toegebracht’

—————————————————————————————————————————————–

Candace Owens (foto), social media ster en auteur, en tot 3 jaar geleden een linkse zwarte activiste die forse kritiek had op conservatieve Republikeinen en Donald Trump, heeft in de VS het nodige stof doen opwaaien met haar video waarop ze zegt dat ze de omgekomen George Floyd niet steunt, omdat hij een crimineel was met een gewelddadig verleden. Zo pleegde hij een gewapende overval, en zette een vuurwapen tegen de buik van een zwangere vrouw. Ook zegt ze dat het zogenaamde ‘racistische geweld’ tegen zwarten door blanke agenten ‘een door de media bedachte mythe is.’

De mainstream media hebben zoals we inmiddels gewend zijn weer een extreem eenzijdig, ronduit leugenachtig beeld neergezet van een treurige gebeurtenis, en maken hier op schaamteloze wijze misbruik van om haat aan te wakkeren en bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten. Door zich aan de kant van het racistische Black Lives Matter, en het extreemlinkse, anarchistische en gewelddadige Antifa te scharen, werken ze willens en wetens volop mee aan de almaar sneller verlopende destabilisering, en uiteindelijk ondergang van de vrije Westerse samenleving.

‘Geen ander ras maakt helden van smerige criminelen’

Ervan uitgaande dat de beelden van de arrestatie en dood van George Floyd niet in scene zijn gezet –hoewel er vele vragen en tegenstrijdigheden over bestaan-, valt iedere vorm van excessief politiegeweld, tegen wie dan ook, nooit goed te praten, zeker niet als dat een dodelijk afloop heeft. Candace Owens zegt duidelijk dat ze ook de verantwoordelijke agenten niet steunt.

Tegelijkertijd zegt ze dat ze ook niet achter dat deel van de zwarte gemeenschap staat dat van een gewetenloze crimineel een heilige held heeft gemaakt. ‘Geen ander ras kiest de smerigste criminelen uit om die door de leugens in de media en door propaganda in helden te transformeren. Alleen de zwarte gemeenschap doet dat, en die praktijken dienen te stoppen.’

Was het andersom geweest, was een blanke omgekomen door een nekklem van een zwarte agent, had niemand in de media daar ook maar een seconde aandacht aan besteed.

‘Waarom worden echte zwarte helden niet geëerd, en smeerlappen wel?’

Zwart Amerika heeft meer dan genoeg echte helden, die niet gewelddadig zijn, en werkelijk alle mogelijke posities in de maatschappij bekleden. Owens vraagt haar zwarte gemeenschap waarom deze morele, ethische en gezagsgetrouwe helden niet worden geëerd, in plaats van het verheerlijken van smeerlappen zoals George Floyd, die 5 jaar in de gevangenis zat voor een gewapende overval, en er niet voor terugdeinsde een vuurwapen tegen de buik van een zwanger vrouw te zetten. (1)

‘Ik ben Black Lives Matter zó spuugzat,’ schrijft een reageerder. ‘ALL LIVES MATTER! We kiezen niet welke huidskleur we hebben… Dit wordt allemaal georganiseerd door kwaadaardige mensen, zodat ze ons kunnen overnemen, en hun nieuwe wereld orde kunnen maken waarin niemand vrij is. Degenen die nu protesteren werken daar zonder het te beseffen aan mee.’

‘Democraten hebben zwarte gemeenschap in VS grote schade toegebracht’

Owens werd in 2017 volgens haar eigen zeggen op slag conservatief, omdat ‘ik me realiseerde dat linksen (‘liberals’) de echte racisten zijn, dat linksen de echte trollen zijn.’ Ook veranderde ze radicaal van mening over president Donald Trump, waarna de media haar natuurlijk op allerlei mogelijk manieren verketterden. Owens heeft een eigen YouTube kanaal met 434.000 abonnees.

In haar nieuwe boek ‘Blackout’ legt Owens uit dat het juist de Democratische partij is die met hun linkse ideologie de zwarte gemeenschap in de VS grote schade heeft toegebracht. (Zo was in het verleden de Klu Klux Klan een Democratische protestbeweging tegen een Republikeinse regering, zoals Black Lives Matter en Antifa dat nu ook doen).

Trumps approval rating onder zwarten juist gestegen

Ondertussen is de ‘approval rating’ van Trump onder zwarten GESTEGEN van 30% in december, naar 40% nu. Klaarblijkelijk ziet een groot deel van de zwarte gemeenschap dat deze president in een paar jaar meer gedaan heeft voor de zwarte gemeenschap, dat tot de coronacrisis een record lage werkloosheid kende, dan zijn voorganger, die weliswaar beweerde voor minderheden op te komen, maar die juist grote verdeeldheid zaaide, waardoor het leven voor veel zwarten juist een stuk zwaarder werd. (2)

We roepen opnieuw iedereen dringend op om niet mee te gaan in de leugens en misselijke stemmingmakerij (‘systemisch / institutioneel racisme’), noch met het aanwakkeren van haat en geweld door de media en politici, wat overduidelijk bedoeld is om het volk af te leiden van het hopeloze falen van het beleid en de propaganda over het coronavirus, en de ingrijpende, bijzondere schadelijke gevolgen hiervan voor de samenleving, nu, en vooral in de nabije toekomst.

Wij zijn NIET elkaars vijanden. Degenen die ons ECHT bedreigen, zitten glimlachend achterover in het pluche van de macht, in de regeringssteden, in de media complexen, genoegzaam constaterend hoe eenvoudig wij met aloude ‘verdeel en heers’ tactieken tegen elkaar op te zetten zijn.

 

Xander

(1) Natural News
(2) Infowars
(3) Candace Owens (/afbeelding)

Zie ook o.a.:

05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking
03-06: ‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

2019:
19-08: Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie na geweld tegen burgers en politie in Portland
10-08: ‘Recente schietpartijen VS volgen door NY Times gepubliceerd anti-Trump plan FBI’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. Denk even door ze zijn al jaren bezig met uitrol van hun agenda, Bill Gates is bezig met populatie vermindering van 7mj naar half mj.

 2. Deze Floyd had een strafblad met gewapend geweld dat doorliep tot ver in de vorige eeuw, waaronder een homejacking waarvoor hij 5 jaar cel kreeg.
  Het probleem is dat het filmpje van zijn aanhouding een eigen leven ging lijden en alle perken te buiten leek te gaan gezien het lichte vergrijp van Floyd.
  Echter de politie kijkt bij een aanhouding in hun computertje en daar gingen alle vlaggetjes op rood over meneer Floyd, dat zie je in het filmpje niet.

  Ook laat het filmpje niet zien dat er ieder jaar nogal wat politie collega’s omkomen, vraag je eens af hoe jij zou optreden als er bij het uitvoernen van je werk zoveel van je collega’s omkomen.

  Heel begrijpelijk, gaan ze er bij Floyd flink tegenaan en nemen geen enkel risico.
  En dan gaat het wel eens fout.

  Daarna wordt via de Media beweerd dat Floyd zo’n vriendelijke goedaardige reus is die nog nooit iemand kwaad heeft gedaan. En die Floyd familie doet daar ook nog een schepje bovenop.
  Allemaal stemmingmakerij en sensatiezucht.
  Moedwillig is verzwegen wat Floyd allemaal op zijn kerfstok had, als dat er eerlijk bij was vermeldt, dan hadden veel mensen zich nog wel even bedacht.

  Ik begrijp niet dat iemand wiens keel is dichtgedrukt nog iets kan zeggen, probeer maar dat lukt niet.
  De 2 autopsies hadden ook een heel verschillende uitslag qua doodsoorzaak.
  Ik snap niet dat zoveel mensen zich laten meeslepen voordat het duidelijk is wat er echt heeft plaatsgevonden.

 3. stil aan verkleurt onze gemeenschap en daarmee zullen we ons met of tegen onze goesting moeten verzoenen.

 4. t.a.v Gorghel,
  Wat jij schrijft over dat zwarte mensen op een andere manier overlijden dan witte door politie is absoluut niet waar. Wij wonen hier in Washington DC en mijn man werkt als de politie attaché. Toen ik dit aan hem vroeg was dit zijn antwoord. Sorry, maar hij kan het weten. Zo niet proof me wrong en show me the data.

 5. Een zwarte rechtenactivist moet opkomen voor de rechten van zwarten en niet de zwarte gemeenschap gaan aanvallen op diens tekortkomingen. Daar moet zij een andere platform voor gebruiken, bijvoorbeeld de Kerken waar de Amerikaanse zwarten vaak komen.
  Eerder is vermeld dat er ook veel blanken door de politie worden doodgeschoten. Maar kijkt men naar de manier waarop iemand gedood werd door de politie, dan is bij de zwarte doden vaak een soort van groot gebrek aan respect. Op deze manier – op de nek gaan zitten totdat iemand sterft – worden blanken niet gedood, wel zwarten. Blanken worden vaak doodgeschoten wanneer ze niet reageren op een oproep zich over te geven en vluchten. Het fysieke contactgeweld met de blanken is veel minder dan met de zwarten. Dus er is m.i. wel degelijk sprake van onderscheid in behandeling.

 6. Sultan schreef:
  07/06/2020 om 7:19 am

  Ik ben het er dan ook helemaal mee ééns dat die stroom volledig moet stoppen (en zelfs omgekeerd moet worden, waar mogelijk).

  Geen mensen meer toelaten is niet hetzelfde als discriminatie. Nederland zit gewoon vol en wil Nederland blijven, niet Nederstan of Nederkeye of zo.

 7. Het is beangstigend en schrikbarend hoe de zwarte gemeenschap keer op keer dezelfde fouten maakt. Iemand als Candice wordt gezien als rechtsextremistisch en zou betaald worden vanuit dat kamp. Ook de sport en entertainment wereld is bang om een ander geluid te laten horen dat het democratische. Het is typerend dat de “witte” elite juist een career criminal heeft uitgekozen als uitgangbord voor deze propagandaoorlog bedoeld om het laatste bastion (voornamelijk blanken mensen) te breken in hun strijd naar het one world government.

 8. ‘Geen ander ras kiest de smerigste criminelen uit om die door de leugens in de media en door propaganda in helden te transformeren. Alleen de zwarte gemeenschap doet dat, en die praktijken dienen te stoppen.’

  Dat is niet helemaal waar. Als je naar de islamitische wereld kijkt (en daar waar Marokkanen inmiddels een ras zijn volgens de Nederlandse Hoge Raad, kan je er eigenlijk wel vanuit gaan dat islamieten ook als een apart ras kunnen worden bestempeld) is telkens weer te zien hoe terroristen en moordenaars als helden worden vereerd. Ze krijgen soms zelfs een riante maandelijkse uitkering (salaris). Een betaling die ook door de Nederlandse belastingbetaler via de Nederlandse regering wordt gefinancierd.

  Overigens, Rutte denkt te kunnen meeliften op de Floyd hysterie om wat stemmen te winnen, realiseert zich na het zien van tegengeluiden dan dat het toch niet zo’n slimme zeet was en keert vervolgens weer 180 graden en zwakt zijn uitspraak of in iets waarvan hij denkt dat iedereen daarmee wel kan leven. Leest allemaal het Briefje van Jan aan Rutte en wordt wakker.

  Black lives matter, maar niet meer (of minder) dan brown, yellow or white lives.

 9. @ Vlokje

  Dankzij de reactie van Ele wil ik mijn gedachte dat het niet via rekenkundige weg kan, bijstellen.
  Ik wil graag met je meedenken.
  Zou je jouw bevindingen wat dat betreft nog eens op een rijtje willen zetten?
  Misschien zijn er meer mensen die mee willen denken. Een heel klein detail kan al belangrijk zijn.
  En REKEN maar dat ook ik verlang naar het moment voor eeuwig bij de Here Jezus te mogen zijn!

  Dit is per abuis op het verkeerde forum gezet, verder op het Geloofsforum. Mod.

 10. Dit is alleen maar bedoeld om ons schuld en schaamte aan te praten

  de ‘protesten’ gaan kennelijk ineens over hoogtij vierend racisme in blanke landen, want we zijn allemaal zo racistisch he

  een paar maanden geleden die oelewapper die iets beledigends schreeuwde naar een zwarte voetballer, uiteraard om hem uit zijn spel proberen te halen, maar dat heeft de MSM toen maar mooi misbruikt om zwarte piet af te schaffen en de hele natie af te schilderen als gemene racisten. Het ging wekenlang over niets anders, of zijn we dat al weer vergeten?

  nog maar niet te spreken over de duizenden films die er uit komen om ons schuld, zelfhaat en schaamte aan te smeren. 12 years a slave, ghandi, the green mile, braveheart, forrest gump, de honderden duizenden wereldoorlogfilms om de Duitsers te blijven haten en de rest van de gekleurde films die ondergedompeld zijn in een zelfhaatsausje. Waarom is het eigenlijk zo dat de Nederlandse cinema nooit een film kan maken die over iets anders gaat dan de tweede wereldoorlog, of lijkt dat allemaal maar toeval, hmm?

 11. nu nog vertellen wat: ” approval rating ” is. dan wordt het verhaal duidelijker.

 12. @ Mo 5:59 PM op 6/6. Dat is inderdaad zeer frappant. Als socialisten en anarchisten demonstreren dan wordt daar niet tegen opgetreden, zie de demo op de Dam in Amsterdam, met 5000 demonstranten, maar o wee als conservatieven en patriotten, met 30 man/vrouw demonstreren, wordt alles uit de kast getrokken, om dat te verhinderen, of om het deze mensen lastig te maken. We zijn allang overgenomen blijkt hieruit, door de marxistische EUSSR. En Rutte is enkel een marionet, van Bilderberg, Macron en Merkel.

 13. in juli 2019 komt TONY TIMPA is Dallas om het leven tijdens een zeer hardhandige aanhouding door de politie. De beelden daarvan (bodycams van de agenten) zijn op YouTube te vinden. U kent deze zaak niet? Geen wonder, de MSM waaronder onze staatsomroep hebben er geen enkele aandacht aan besteed. Tony was namelijk blank.

 14. @ J. met de Pet, beste.
  ‘Ze’ komen momenteel met duizenden Europa binnen. De tsunami van vluchtelingen houdt niet op. We horen er momenteel weinig van ; Europa vernietigd zichzelf, wij zijn straks nog meer overgeleverd aan ‘de goden’ , het linkse rapalje. Discriminatie wordt ons in feite voor de ‘voeten gelegd’ ; deze griep hype gaat voorbij, het vluchtelingen virus is met geen enkel vaccin te elimineren.

 15. “Defund the police” is een veel gebruikte kreet in die protesten. Een heel vreemde kreet die je eigenlijk alleen verwacht van mensen die ongestoord rotzooi willen trappen. Dan weet ik genoeg.

 16. Deze gekleurde vrouw is het helemaal niet eens met die demonstranten. Ze vindt Amerika een geweldig land waar je alle kansen krijgt. Ze is trots op haar land. Ze voelt zich helemaal niet onderdrukt. Ze zegt dat er elke dag in Chicago ‘zwarten’ door ‘zwarten’ worden vermoord en dat je dan geen BLM-protesten ziet. En ze heeft de moed dit te roepen tegen de demonstranten. Dat is een stevig staaltje gezond verstand.
  https://www.breitbart.com/health/2020/06/01/watch-black-lives-matter-is-a-joke-black-d-c-resident-tells-far-left-group-go-to-chicago/
  Dit is gewoon een soort marxistische opstand, want alle bekende frases komen weer terug: Kolonialisme, racisme, revolutie.

 17. Geen verzet geweest en zelfs dan mag de politie jou niet vermoorden!!! Ben je psychopaat? En stop met all lives matter, dat is helaas niet zo, daarom de kreet “black lives matter”, want het lijkt dat die minder belangrijk zijn.

  Breaking Bad is een veel bekeken met een topcrimineel, of wat over al die maffia films? Maar deze man mag vermoord worden omdat hij niet blank is… White lives matter more?

  White live matter schreef:
  06/06/2020 om 3:52 pm

  Siri schreef:
  06/06/2020 om 2:47 pm
  Dus een crimineel moet worden vermoord?

  Inderdaad loop je daarop het risico als je jezelf verzet bij arrestatie. Totaal geen respect voor die draaideur crimineel. Had ik ook niet als t n blanke was geweest.

 18. Die Akwasie, ik had hem toen nog aanbevolen bij mijn dochter, leuk deed hij dat op npo, die filmpjes met yoga voor kinderen.
  Lekker verdient met npo en nu een trap geven, gatver ik heb het gehad met die vent
  Wel lekker verdienen hier en dan….aangifte doen!
  Bang zeker dat we hem niet meer moeten, nou dat klopt.
  Als wij zo vreselijk zijn waarom woon je hier dan nog?

 19. Het lijkt mij trouwens sterk dat, zoals hij daar lag met de knie van de agent op zijn nek, gestikt is. Om iemand te laten stikken moet je hem toch de luchtpijp dicht drukken. De druk moet dan van beide zijden van de zijkant naar de voorkant gegeven worden. Dan klem je de luchtpijp af en gelijktijdig de slagaderen naar de hersenen. Door stevig met de knie op de nek te drukken had hij zijn nek kunnen breken. Maar laten stikken in die houding dat lukt niet. Ik oefen al 46 jaar vecht sporten dus ik weet waar ik het over heb.
  Bovendien was menneer coke verslaafd en hij had volgens zeggen meth gebruikt. Dus wie weet hoelang hij al niet had geslapen en in wat voor een conditie hij was toen hij aangehouden werd. En door cocaine en meth gebruik zal zijn rikketik ook wel de nodige over-uren gemaakt hebben. Hij zal waarschijnlijk ook wel wat wild geweest zijn gezien zijn meth gebruik wat de wijze van zijn aanhouding verklaard. Mensen in die toestand gedragen zich niet zoals normale mensen en zijn in bepaalde situaties nogal onvoorspelbaar.
  Als advocaat van die agent zou ik zulke vragen hebben en ze zeker stellen. Desnoods met een medisch advies erbij. Want gezien zijn toestand en zijn conditie kan zijn dood wel eens een heel andere oorzaak hebben en kan dat het gedrag van de agent ook verklaren.
  Kortom: Vragen, vragen en nog eens vragen…

 20. All live matters klinkt veel beter.

  Waarom hoor je die protesterende lemmingen nu nooit eens over hoe blanken worden gediscrimineerd, vernederd en uitgescholden door ‘getinte’ mensen? Een beetje opletten en je ziet dat de omgekeerde discriminatie veel groter is.

  Imo. zou iedere discriminatie moeten worden aangepakt, maar dan moet je de hele mensheid gewoon afschaffen. Waar meer dan 2 mensen bijeen zijn, wordt gediscrimineerd, los van kleur, gender, geloof, soort kunstgebit of Ruttiaans denken.

  All Lives Matters!!!

 21. Een goed artikel . Deze dame weet waar ze over spreekt.
  Zij heeft door zichzelf te ontwikkelen, Zich ontworsteld aan druk en pressie, zij legt de vinger op de zere plek.
  Dit is een voorbeeld voor iedereen die nu demonstreerd.

  Maar de ontwikkelingen in de wereld gaan wel erg snel.
  De hele wereld is ziek!
  Erg ziek!
  Stuurloos!
  Leeg!
  Zonder een vast ankerpunt voor miljoenen mensen.

  De Corona crisis is nog niet te einde of de volgende, naar het lijkt wereld wijde ( in de ontwikkelde wereld ) crisis kondigt zichzelf aan.
  Zo komen “ de geboorte weeën “ wel erg snel achter elkaar, nu maar afwachten of deze protesten gaan voortduren, of dat het min of meer zal doodbloeden.

  Besmettelijke ziekten worden door Jezus genoemd als teken van de eindtijd, ( de Corona crisis is nog niet uitgedoofd en de volgende crisis volgt alweer…)
  Jezus zegt ook dat het ene volk tegen het andere volk zal opstaan.
  En dit fenomeen zien we nu voor onze ogen gebeuren. Ook wereld wijd?? Dat is nog maar de vraag….

  Deze demonstraties wijzen ook duidelijk op een luxe probleem.
  Landen waar democratie heerst kun je protesteren, en met deze protesten kun je altijd testen hoever je kunt gaan. ❗️
  In “ zwakke “ landen zoals west Europa / Nederland is het “ gezag” verworden tot een softe “ sector de politie is je vriend” waardoor mensen die zich achtergesteld voelen, zich daardoor ongestoord ( soms met grof geweld ) kunnen laten horen, deze landen lenen zich bij uitstek voor dit soort demonstraties.
  Op grond van kleur, en afkomst worden mensen In een liberale democratie tegen elkaar “ opgezet”.
  Misschien een welvaarts probleem ?.
  Voelen mensen zich leeg ?
  Te kort gedaan?
  Boos Jaloers op anderen ?
  Geen “ voorbeeld functie / mens “ in je leven?
  Geen stabiele thuis situatie ? ( gehad)
  Een ander ( de overheid enz ) de schuld geven is een bliksem afleider, en een mogelijkheid om je frustraties te ventileren.

  Gelukkig zien we ook veel voorbeelden van mensen die zich wel ontwikkelen en in de maatschappij een goede baan hebben en zich ontworstelen aan hun afkomst.
  Zelfontplooiing en scholing is een mogelijkheid om te ontworstelen aan destruktieve gedachten en in Nederland is daar voor iedereen op zijn / haar niveau een mogelijkheid voor.
  Ook De “ gewone “ Nederlanders hebben zich na de armoede en de crisis in de jaren dertig en daarna na WO 2 moeten opwerken, met studie en scholing. Toen was er ook grote discriminatie tussen arm en rijk in ons land.

  Zoek een ijkpunt in je leven: “ Het “grote ijkpunt is Jezus: Hij leert ons dat je jezelf lief moet hebben❗️
  Dat is al moeilijk om dat op een gezonde manier te doen!
  En dan volgt het “ je naaste liefhebben als jezelf”❗️….. Als vanzelf.
  Dit is een grote leegte, een groot hiaat in onze maatschappij.

 22. Ik kan Candace Owens iedereen aanraden.

  Ik volg haar al een paar jaar op youtube. Ik vind haar een verademing en zij spreekt de waarheid. Zij prikt door de misselijke linkse leugens heen. Het is een integere vrouw.

 23. Vandaag kwam ik ergens een sterke opmerking tegen.
  We stoppen met Zwarte Piet in Nederland, moeten we dan ook niet stoppen met Sint Nikolaas spelen in Afrika? Verder lijkt het me logisch om mesen die niks te vertellen hebben ook geen aandacht te geven. Ik vrees alleen dat Nederland gebukt gaat onder een Rutte trutte syndroom.

 24. De idee is dat personen die verdacht worden van een actuele onbestrafte misdaad voor het gerecht worden gebracht om te worden bestraft door de overheid na een fair proces en dat de politie daartoe de bewijsmiddelen en de mensen zoekt.
  Als dit de idee was(!), en je verleden, gebaseerd op veel willekeurigheid (tenslotte ligt de oplossingspercentage veelal erg laag en worden de meeste zaken dus niet eens opgelost), en de politie bestraffing gaat uitdelen bij arrestaties, kan men beter stoppen met het in stand houden van de politie door belastinggeld, en moeten slachtoffers maar privé-detectives inhuren om zelf bestraffingen uit te delen. Het wordt dan oog om oog, tand om tand met niet te stoppen vendetta’s tussen clans leert de geschiedenis.
  Tel uit je winst dan, stelt men al sinds de verlichting.

 25. En ook vandaag zien wij weer massale overtreding van de 1,5 m regel, maar politie en M.E. komen nu niet in actie, daar mee kun je zien dat Links wel alles mag. Maar toen in Den Haag werd gedemonstreerd door slecht 30 demonstranten tegen de “Lockdown” toen stonden er voor aanvang al overval wagens klaar. Dit stinkt naar corruptie van de bovenste plank, en een overheid niet waardig. Ik denk als deze tweedeling zo blijft door gaan, het volk niet lang afziet van het gebruik van geweld. Maar geef ze eens ongelijk, zeker als je ziet dat de Regering onze grondwet sterk blijft beperken. Maar ik snap trouwens niet dat het volk daar niet in opstand tegen komt. Waarom laten ze zich nog dagelijks wijsmaken dat er spraken is van een vreselijke dodelijke Pandemie. En ook nog eens mede door iemand die op de zwarte lijst staat. Want er is hooguit spraken van een epidemie, met tot heden niet meer slachtoffers als bij het jaarlijkse verkoudheidsvirus. De enige verklaring voor deze massa volksverlakkerij is, er wordt iets heel anders voorbereid. Maar wij mogen dat nog niet weten, maar ik heb wel een vermoeden hoor, het draait slecht alleen maar om hun vaccinatie plannen. Het zijn de bestelde spuiten vol vergif en toevoegingen, zij vormen straks de hoepel voor het volk, om door te springen naar een door de overheid gecontroleerde vrijheid. Nou vrijheid, zeg maar slavernij.

 26. Het getuigt van weinig professionaliteit om i.p.v. het ‘ter zake doende vergrijp’ aan te kaarten, iemands complete doopceel te lichten, en zaken aan te halen waarvoor diegene zijn straf al heeft uitgezeten. Het punt is dat het handelen van die agent(en) totaal onacceptabel is. Wat Candace Owens ‘gelukkig’ zelf ook aangeeft.

 27. Hier wordt Femke Halsema even weggezet door iemand met inhoud en verstand. Nou blijf ik het interessant vinden wat er op de Dam is gebeurd, gewoon omdat het vrijwel zeker aantoont dat 1,5 meter in de buitenlucht flauwekul is. Dus daarvoor hartelijk dank. Wat wel een probleem is, is dat we te maken hebben met een bevolking die zich steeds duidelijker laat opruien in een trieste richting. Emoties bepalen de agenda steeds meer van de politiek, waar je ratio zou verwachten.
  Dat we die richting op gaan is angstwekkend omdat het tot ongelukken zal leiden.

 28. ik was nog vergeten te schrijven dat Albert Pike, de grote man van de Scottish Rite Freemasonry, de schrijver on meer van ‘Morals and Dogma’ (de ‘bijbel’ van de FM) als enige Confederatie (zuidelijke) generaal een prominent standbeeld heeft in Washington DC, hoewel zijn rol in de burgeroorlog tamelijk onbeduidend en onsuccesvol was. Maar hij sprak om onverklaarbare reden zeer vele klassieke talen en schreef vele, vele boeken (automatisch schrift?) wat duidt op occulte bezetenheid. Hij heeft ook de meeste van de 33 graden in de Scottish Rite ingesteld en beschreven.

  Hij was als grandmaster general van de Scottish Rite Freemasonry dus ook hoofd van de Ku Klux Klan.

 29. Siri schreef:
  06/06/2020 om 2:47 pm
  Dus een crimineel moet worden vermoord?

  Inderdaad loop je daarop het risico als je jezelf verzet bij arrestatie. Totaal geen respect voor die draaideur crimineel. Had ik ook niet als t n blanke was geweest.

 30. “(Zo was in het verleden de Klu Klux Klan een Democratische protestbeweging tegen een Republikeinse regering, zoals Black Lives Matter en Antifa dat nu ook doen).”

  Dit is de politiek correcte, scheefgetrokken, omgekeerde geschiedkundige versie van het verhaal. De Ku Klux Klan (Ku niet klu!) is een loge! Géén protestbeweging. De republikeinse partij is juist opgezet om de vrijmetselarij met wortel en tak uit te roeien en om haar diepgewortelde invloed in de politiek tegen te gaan. Men was daar in de VS na een aantal gruwelijke aanslagen en incidenten (oa de moord op Lincoln) van doordrongen dat er wat moest gebeuren om het land (de republiek) in stand te houden.

  Het is dus precies omgekeerd: de vrijmetselaars waren er eerst en waren zo rücksichtslos in hun honger naar macht dat de republikeinse partij is opgericht. En de Ku Klux Klan is een vrijmetselaarsloge. In de 19e eeuw waren de vrijmetselaars bijna verdwenen tot een bezeten dikzak, een faalhaas van een confederate general, een zekere ‘grandmaster general’ Albert Pike de vrijmetselarij ‘vond als een schamel hutje in het moeras en haar achter gelaten heeft als een paleis’.

 31. en omdat mevrouw zelf donker gekleurd is heeft dit meer impact? Een ‘African American’ mag zijn vriendjes wel ‘nigga’ noemen, dan is het stoer. Maar als een blanke import Amerikaan het zegt is het ‘n-word’ racistisch? Wanneer gaat het nu eens om de inhoud van de argumenten in plaats van de kleur van de spreker? En wanneer beseft men nu eens dat er maar één (1) menselijk ras is?

  Racisme, het woord alleen al klopt niet omdat het meerdere rassen impliceert en van daaruit een superioriteit van het ene over het andere. De oproep voor bestrijding van racisme roept dus in feite op tot gelijkheid van rassen, en zonder dat men het door heeft ligt het dogma dàt er meerdere rassen zijn vast. En ziedaar, de strijd tussen 2 denkbeeldige kampen is geboren. Racismebestrijding is een contradictio in terminis of zelfs een contradictio explicitis.

 32. Het is misselijkmakend hoe blanken worden weggezet als slechte mensen, wanneer je blank, Christelijk of Joods bent wordt je als tweederangsburgers behandeld. Erger dan die apen zijn de landgenoten die hun eigen volk verraden door de vijanden te steunen. Ik ga liever vechtend ten onder dan me te moeten overgeven aan deze lafhartige, achterlijke culturen die onze landen willen bezetten!

 33. En dan doet de politiek in Nederland hier gretig aan mee, kijk maar naar Halsema. Schande dat een burgemeester die neutraal dient te zijn ,het belangrijker vind dat die gasten kunnen demonstreren als dat ze de volksgezondheid hier boven stelt. Het was al eerder bekent dat Floyd een zware crimineel was, en dat gaan ze dan nog eren met demonstraties. Ze kunnen beter jaarlijks mensen zwart en wit die zich ingezet hebben voor de mensheid eren, inplaats van criminelen nog een podium te geven.

 34. Het ‘zwarte’ deel van de wereldbevolking…..

  De apartheid in Zuid Afrika was er ook niet voor de leuk, omdat de blanken niets anders te doen hadden dan de zwarten er onder te houden; dit was (en naar nu blijkt) zeer nodig uit puur lijfsbehoud.

 35. Ik heb dit reeds vroeger op deze website geschreven en wat deze vrouw zegt verbaast me niet echt. De zwarte gemeenschap in de VS speelt dikwijls een toneelstukje op over racisme op hun kleur, en dat is soms waar, maar die tijd is allang voorbij, hoeveel goede acteurs zijn geen zwarten? Men krijgt wel kansen , maar je moet ze ook grijpen. Ik keur de dood van deze man helemaal niet goed, die agenten moeten zwaar gestraft worden, ze moeten de mensen helpen niet doden.En de democraten spelen hierin een vuil spel, trouwens ze hadden de eerste zwarte president. Shalom

 36. This is a list of all of the “woke” companies (and brands) that are supporting violent protests across the United States. Despite the chaos, destruction, and deaths, “woke” companies across the country have still come out in support of #BlackLivesMatter, Antifa terrorists, and general criminals.

  Here Are The Companies That Support Antifa, Black Lives Matter, and Want You Dead.

  https://medium.com/@communismkills/here-are-the-companies-that-support-antifa-black-lives-matter-and-want-you-dead-1d79b1845f59

  Gelieve uw Engelse tekst te vertalen naar Nederlands, zie siteregels, Mod.

 37. We moeten nooit vergeten dat het een linkse strategie is om problemen gigantisch op te blazen teneinde aan te tonen dat “het westerse systeem” niet deugt en veranderd moet worden.
  En net als iedereen roept “het land is klaar” weet men weer nieuwe “onderdrukte” groepen uit de hoge hoed te toveren. Want er is een links subsidie-circuit waarin miljarden omgaan (van onze belastingen), en die miljarden willen die NGO’s en actiegroepen wel blijven ontvangen.
  Nu er een Amerikaanse president is die niet mee wil gaan met al die linkse actiegroepen overal,, gaan die groepen nog harder schreeuwen. Dat is wat we nu zien.
  Maar het zoeken naar problemen begint te lijken op het sprookje van de prinses op de erwt. Het kleinste pijntje wordt uitvergroot en aangedikt, te behoeve van de links marxistische zaak en de linkse miljarden-subsidie-industrie.

 38. Bravo Candace, dat je hier openlijk voor uitkomt. Prachtig dat je nu ziet welke geweldige dingen president Trump doet en probeert te doen, want de tegenstand van de vijand is abnormaal en gewelddadig.
  Ook mijn hoop is dat de mensen gaan zien dat ze tegen elkaar worden opgezet om zo chaos te creëeren.
  Ze worden ge/misbruikt voor hun agenda. Die agenda is om onze vrijheden af te pakken en om een totale controle
  over de mensheid te krijgen, zodat we straks als zombies voort bewegen.
  Word Wakker mensen!

 39. Het gaat ook niet om Floyd maar om een reden om vernielingen aan te richten. Antifa is mer recht een criminele organisatie. Allemaal om rechts te dwarsbomen..
  Ook in europa is dat het geval, schreeuwen, vuist omhoog en gillen dat je gediscrimineerd wordt.
  Gewoon onder het mom van democratie en recht om te protesteren. En ons rutje doet mee…

Comments are closed.