Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd

—————————————————————————————————————————————–

‘Black Privilege is nu zo overheersend in de VS, dat zwarten ongestraft mogen rebelleren, brandstichten, roven en plunderen’ – ‘Positieve discriminatie’ heeft zwarten een speciale voorkeurspositie in overheid, onderwijs en bedrijfsleven gegeven

—————————————————————————————————————————————–

De debilisering van de Amerikaanse politiek, en dan met name het linkse deel, neemt even lachwekkende als schrikbarende vormen aan, nu Democratische burgemeesters van diverse steden ervoor pleiten om de politiekorpsen helemaal op te heffen. De gemeenteraad van Minneapolis heeft daar zelfs al toe besloten. Deze onvoorstelbare idiotie komt neer op het sluiten van de ziekenhuizen in een stad, omdat daar wel eens medische missers worden begaan, met het argument dat dit de gezondheid van de inwoners ten goede zal komen.

Het bestuur van Minneapolis zegt dat er een ‘veto-proof meerderheid’ bestaat om een utopische ‘politie-loze toekomst’ te creëren. ‘De politie kan niet worden hervormd, en zal nooit verantwoordelijkheid nemen voor zijn acties… Wij erkennen dat wij niet al de antwoorden hebben hoe een politie-loze toekomst eruit ziet, maar onze gemeenschap weet dat wel. Wij zullen met iedere welwillend gemeenschapslid in gesprek gaan om erachter te komen hoe veiligheid er voor u uitziet.’

Nou, dat hebben we de afgelopen week uitgebreid kunnen zien: ‘veiligheid’ komt in de ogen van een deel van de bevolking van de stad neer op het ongehinderd in grote groepen door de straten kunnen trekken, auto’s en gebouwen in brand kunnen steken, winkels kunnen plunderen en leegroven, de ‘foute’ mensen in elkaar kunnen slaan of zelfs vermoorden, zonder dat de autoriteiten daar iets tegen ondernemen.

‘Veiligheid straks alleen voor de rijken?’

‘Dit is gevaarlijk, contraproductief, en zwaar irrationeel. ‘Defund the Police’ is niet langer een oproep van een paar extreemlinksen, maar is in een grote Amerikaanse stad in enkele dagen tijd van een radicale slogan in daadwerkelijk beleid overgegaan,’ reageerde de Republikeinse afgevaardigde Dan Crenshaw.

Na het opheffen van de politie moet er een soort ‘overgangsmodel’ komen, maar men heeft nog geen idee hoe dat eruit moet gaan zien. De stad wil het vrijgekomen geld gaan steken in het ‘opbouwen van de gemeenschap’, en ‘door de samenleving geleide openbare veiligheid.’ De reactie van een twitteraar: ‘Is dat privé milities voor de rijken, en ____ voor de rest?’ Oftewel: alleen degenen die veiligheid kunnen betalen, zullen dat nog hebben, en de rest wordt aan zijn lot overgelaten?

De burgemeester van Minneapolis, Jacob Frey, zei bij een demonstratie van het Black Visions Collective dat hij tegen het opheffen van de politie was, wat hem op massaal boegeroep kwam te staan, waarna hij zich snel uit de voeten moest maken. (1)

‘Wat denkt u dat dit zal doen met de economie, het toerisme en de veiligheid?’

De Republikeinse senator Lindsey Graham vroeg ‘aan iedere stad of autoriteit die hun politiekorps opheft: wat denkt u dat dit zal doen met de economische ontwikkeling, het toerisme, en de openbare veiligheid?’

Dat antwoord valt niet moeilijk te raden: degenen met geld zullen wegtrekken uit de stad, of hun huizen in forten veranderen. Bedrijven zullen uit vrees voor ongehinderde plunderingen (en torenhoge schade) Minneapolis de rug toekeren, waardoor de werkloosheid nog veel harder zal toenemen. Extreemlinkse racistische groepen zoals Antifa en Black Lives Matter zullen in de straten de dienst uitmaken, totdat daar helemaal niets meer te halen valt, en de anarchisten zich tegen de overgebleven gewone bevolking en hun bezittingen zullen keren.

Joe Gamaldi, vicepresident van de Fraternal Order of Police en president van de politievakbond in Houston, wees erop dat er sinds de demonstraties van de afgelopen week ‘wetteloosheid in de straten heerst, en onschuldige burgers worden aangevallen, waardoor de gewelddadige misdaad in bijna iedere grote stad omhoog gaat.’ Zo is het aantal moorden in Houston met 48% gestegen, en het aantal ernstige geweldplegingen met 22%.

Desondanks slaan andere steden eenzelfde koers in. Eric Garcetti, de Democratische burgemeester van Los Angeles, kondigde een bezuiniging van $ 150 miljoen op de politie aan, en het al even Democratische New York wil de komende jaren zelfs $ 1,1 miljard gaan snijden, vooral door het aantal agenten te verminderen. De Democratische burgemeester van San Francisco, London Breed, twitterde dat ook hij de politie gaat ‘defunden’, en het vrijgekomen geld in de zwarte gemeenschap gaat steken (oftewel: free lunches voor alle freeloaders!). (2)

‘Black Privilege zo overheersend in de VS, dat ze ongestraft misdaden mogen plegen’

Mike ‘Natural News’ Adams schrijft dat ‘Black Privilege in heel de VS nu zo overheersend is, dat Black Lives Matter groepen vrijelijk kunnen rebelleren, brandstichten, plunderen, en zelfs onschuldige burgers kunnen aanvallen, zonder dat ze door de politie worden gestopt of gearresteerd. Als zwarte groepen een politiebureau belagen, dan wordt dat geëvacueerd, en wordt het hele gebouw overgegeven om te worden platgebrand. In de zeldzame gevallen dat zwarte relschoppers worden gearresteerd, worden ze de door de politiek de volgende dag zonder aanklacht weer vrijgelaten, zelfs als ze hebben gestolen of extreme schade hebben aangericht.’

Conservatieve, overwegend blanke protestgroepen zouden om dezelfde acties onmiddellijk door de media als ‘terroristen’, ‘racisten’ en ‘gewelddadige extremisten’ worden weggezet. Adams: ‘Is het niet interessant te zien dat in onze ‘progressieve’ linkse samenleving blanke mensen worden veroordeeld als ze andermans bezit vernielen, maar zwarte mensen ervoor worden geprezen?’ Hoeveel geweld ze ook plegen, hoeveel chaos ze ook creëren, hoeveel schade ze ook aanrichten – zwarten zijn in de ogen van de media altijd ‘vreedzame demonstranten’, altijd de slachtoffers.

Zwarten worden in de hele samenleving verplicht voorgetrokken

Black Privilege, ontstaan door constant in die slachtofferrol te kruipen, is in de VS al zo diep doorgedrongen, dat zwarten in het hoger onderwijs als enige groep automatisch extra punten krijgen voor dezelfde vakken en colleges, terwijl Aziaten juist standaard punten in mindering worden gebracht, omdat zij altijd veel hogere cijfers halen, en de progressieve Amerikaanse elite dit ‘oneerlijk’ vindt.  Er zijn zelfs scholen en universiteiten die zwarte studenten automatisch laten slagen, enkel vanwege hun huidskleur, ongeacht hun prestaties, hoe slecht die ook zijn.

Via ‘positieve discriminatie’ en ‘diversiteitsbeleid’ hebben zwarten bij de overheid, de politie, in besturen, en in heel veel andere beroepen een speciale voorkeurspositie gekregen. Standaarden en vereisten die voor alle anderen gelden, zijn voor zwarten verlaagd. Bij sollicitaties is het verplicht gesteld dat zwarten ALTIJD de voorkeur krijgen. Dat dit extreem vernederend en racistisch is, lijken noch de linkse progressieven, noch de zwarten zelf (op uitzonderingen na), in te willen zien. (2)

Huidskleur en etnische afkomst zijn in de VS boven prestaties en capaciteiten gezet. Het is dus geen wonder dat de kwaliteit van het Amerikaanse onderwijs, het Amerikaanse bestuur, een deel van het Amerikaanse bedrijfsleven, de Amerikaanse gezondheidszorg, en hiermee de hele Amerikaanse samenleving, achteruit holt. Nu zwarten in veel steden ongestraft mogen roven, vernielen, plunderen en stelen, en er straks zelfs geen politie meer is om hen te stoppen, lijkt de ondergang van de Verenigde Staten verzekerd, en dreigt het land weg te glijden totale chaos,  anarchie en armoede. Maar hé, de zwarten worden tenminste niet meer ‘gediscrimineerd’!


Xander

(1) Zero Hedge
(2) Natural News
Afbeelding (onbewerkt): Hilary Clark , Pixabay (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking
03-06: ‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

54

 1. @KC You are spreading hate not Xander.You are spreading white hate indirectly by denying black privilege in the USA. At least you agree peaceful society is in danger. Let us cooperate to find the right proven analysis in stead of blaming mike adams or zerohedge. Where are your sources KC!!??? You do not seem to be interested to help promote a civil society in which white and blacks and any other group may participate peacefully. We should not even be talking about race but we are forced to do so by seriously critical events.J.Ligthart

  Gelieve uw tekst te te vertalen naar Nederlands. Zie siteregels. Mod.

 2. @KC give me your sources for your analysis. Mike Adams and Zerohedge are well informed. Basically you are saying black privilege does not exist in the USA. Where is the evidence of white supremacist groups perpetrating the looting pillaging violence and threats? Please show at least your sources as Xander is always providing them. It seems to me you are trying to create a non existent distraction. Do you really think we are that stupid in Europe?!!

  Vertaal naar Nederlands. Mod.

 3. It’s incredible the lies that are posted here. Racism has been rampant in the U.S. since forever. I am a whiter than white American who has witnessed it numerous times and I have police officers in my family. It is NOT Antifa being arrested but white supremacists for infiltrating the protests, rioting and looting to blame it on BLM primarily. This article is so full of bull and even sites one of the worst known liars in publishing, Mike Adams. Black privilege, really? When blacks are shot by police 3 to 1 as compared to whites yet they only make up 10 percent of the population. BLM can not freely loot and attack, and RARELY do. It is the white nationalist/supremacists who are getting the free pass. Spreading hate to promote your own hateful agenda is NOT journalism it’s propaganda out to destroy the western world.

 4. Akwasi daar denken velen toch onderhand van dat hij eigenlijk wil zeggen:

  White lives don’t matter:

  Rapper Akwasi dreigde tijdens de grote demonstratie op de Dam op 1 juni Zwarte Pieten op hun bek te slaan. Akwasi is een Ashanti, de Ghanese stam die slaven bijeendreef om ze aan Arabieren en blanke handelaren te verkopen.

  Gelukkig is er prachtig tegengif tegen de zinloze haat van meneer de Ashanti rapper:

  https://twitter.com/ovcned/status/1270464312176410627

 5. Geen enkele democraat kan Antifascist zijn, want dit een Stalinistische begripscreatie. De DDR had het jasje van het Antifascisme aangetrokken om af te leiden van het dictatoriale karakter van het SED-regime. Met dit huichelachtige Antifascisme was ze tamelijk succesvol en de SED-PDS-Linkspartij-Die Linke is het net zo succesvol gelukt om het Antifascisme als een soort openbaar belang in het verenigde Duitsland te vestigen.

  De vreedzame protesten in de VS tegen de dood van George Floyd door politiegeweld zijn al lang door de Antifa in een geweldsorgie veranderd, die zich tegen winkels, instellingen van de staat en de gemeente, vrachtauto´s en auto´s richt. Daarbij komt het tot zinloze vernielingen en plunderingen, ook van winkels van zwarte eigenaren. President Trump heeft als reactie op deze geweldsorgie aangekondigd de Antifa als terreurorganisatie te laten classificeren.

  https://ejbron.wordpress.com/2020/06/10/geen-enkele-democraat-kan-antifascist-zijn/#more-242020

 6. Politie New York: “Stop ermee ons te behandelen als beesten en schurken!”

  https://ejbron.wordpress.com/2020/06/10/politie-new-york-stop-ermee-ons-te-behandelen-als-beesten-en-schurken/#more-242024

  De president van de New York Police Benevolent Association (PBA), Mike O´Meara, ging gisteren tekeer tegen wetgevers van de staat en de pers, vanwege het belasteren van politieagenten in het kader van de door het hele land plaatsvindende demonstraties aangaande de dood van George Floyd, een zwarte man die op 25 mei door politiegeweld in Minneapolis om het leven kwam.

 7. Ach ach ach. Nu gaan ze zich bij de Vara afvragen of ze inderdaad niet “wit geprivilegieerd” zijn. Want een wentelaars in zelfbeklag. Natuurlijk zijn er geprivilegieerden, b.v. mensen die met een flutstudie forse salarissen uit de belastingpotten ontvangen. Maar met huidskleur heeft dat helemaal niks te maken. We zitten hier nu eenmaal met Europeanen qua demografie. Niks mis mee.
  Opleidingen staan voor iedereen open en voor iedereen die bereid is een betrouwbaar werknemer te zijn, staan talrijke banen open.

 8. @ Inge 08-06-2020 6.17

  Beste Mevrouw Inge,
  U bent buitegewoon goed op de hoogte!
  Chapeau!
  Vriendelijke groeten
  Rein.

 9. Het stukje film van back to the future 3, waarin Hij in de verkeerde tijdlijn terecht komt en biff alles in handen heeft, begint hier op te lijken, overal straatbende s, burgers in huis met allerlei wapens, dus een compleet wild en West weer. In deze film is dat mooi te zien

 10. Het logo van de 33e graad vrijmetselaars is Ordo ab Chaos. En dat voeren ze nu uit. Het moment suprême is als het Lam het eerste zegel opent, en God zegt, ga nu je gang maar, het lang verwachte oordeel over de goddeloosheid gaat van start.

 11. Democraten willen Trump weg. Daar gaat het om. Dat het hele land en waarschijnlijk de rest van de wereld in chaos zal vervallen telt niet. We worden door levensgevaarlijke gekken bestuurd.

 12. Dit evenement zal vrijwel zeker leiden tot de installatie van een langverwachte (marxistisch-leninistische) dictatuur in de VS. Deze dictatuur zal waarschijnlijk snel, zeer geweldadig en afdoende korte metten maken met alle raddraaiers en alle politici die momenteel de boel verzieken (oplsuiting in kampen voor executie), volgens de aanpak in Gray State. Het is een kwestie van dagen tot weken voordat deze crisis zal leiden tot ‘normalisatie’ (Yuri Bezmenov) door de afroep van martial law en daarmee de ingreep van een VN krijgsmacht (Kissinger) onder Amerikaanse aanvoering die de straten met grof geweld zal schoonvegen. Er gaan dus heel veel slachtoffers vallen. Gelukkig aan de ‘goede’ kant.

 13. @Nieuw Begin op 08/06/2020 om 8:30 pm

  Ook de rapper Akwasi behoort tot de Ashanti clan

  Zowel de kroon als de politici en velen anderen dienen via de vrijmtselarij de Cabal.

 14. Waar zijn de grote demonstraties tegen geweld door zwarten?

  https://www.zerohedge.com/political/24-year-old-convicted-felon-charged-murder-retired-st-louis-police-captain-during-looting

  Groepen als Black live matters, Kick out Zwarte Piet, Antifa zijn niet te vertrouwen. Welke sponsors zitten er achter met welke motieven. Welke binnen – en/of buitenlandse provocateurs zitten in deze groepen met welke politieke motieven?

  – stop geweld door zwarten! –

  De USA heeft veel predikanten als David Wilkerson (rip) nodig.

 15. Als verleden, symbolen van geschiedenis voor zoveel reuring zorgen, is het wellicht verstandiger de klok drastisch terug te draaien naar tijden van voor kolonisering en slavernij, en groepen naar het continent van vroege oorsprong te laten remigreren waar zij niet met zulk ondraaglijk sociaal lijden te maken krijgen en met de geschiedenis geconfronteerd worden doch alle mogelijkheden hebben op basis van gelijkwaardigheid (en of er geen ruanda of moegabe’s en amin’s hebben bestaan).

  Huidige misstanden zijn niet te verhelpen door de geschiedenis uit te wissen of te herschrijven, maar door hervormingen. Doch dat wordt vooralsnog niet bereikt, dus dreutelt men door met symboolpolitiek en -acties tot vervelens toe.

 16. @ Paolo , beste. Natuurlijk,
  vrijwel het hele ( financiële ) systeem …. en het effect van een ‘zwart gat’. De wereld zal opnieuw uitgevonden moeten worden ; ‘ze’ maken van welke gelegenheid dan ook gebruik, om het ‘vee’ te overtuigen dat het zo niet verder kan. De Unesco zal, de plannen zijn al uitgewerkt en in werking gesteld, proberen de wereld op sociaal niveau opnieuw te revalideren. Dit is wat men the new world order noemt. Voor het rijke, verwende …. Westen betekent dat inleveren. Eens gegeven blijft gegeven blijkt decennia lang een wassen neus te zijn geweest. Het doorschuiven van, een hypotheek op, is afgelopen ; de mondiale bascule en het evenwicht van gerechtigheid …. .

 17. Al die protesten en rellen zijn een ROOKGORDIJN om de waarheid over de carona hoax te verdoezelen.
  Die protesten zijn overduidelijk georganiseerd, en mogelijk gefinancierd.
  Iedereen heeft het nu over die protesten, en de carona hoax is naar de achtergrond geschoven.
  Het werd langzaam aan bij te veel mensen duidelijk dat er iets niet klopte, dus moest er iets anders verzonnen worden.
  Het zijn de protesten en rellen geworden.
  Zodra de rellen afnemen of stoppen, komt er weer een ander rookgordijn, want die carona hoax mag natuurlijk nooit openbaar worden, want dan gaan er wereldwijd te veel koppen rollen.
  In de U.S. gaat het natuurlijk ook over Trump die de verkiezingen niet mag winnen.
  Daar hebben de “democraten” wel een flinke oorlog voor over.
  De deep state is flink in paniek, dat is wel duidelijk.

 18. @ Inge 6:17 PM, op 7/6. U heeft het bij het rechte eind. Soros en de door U genoemde personen, zijn lakeien van de duivel zelf. Ze streven naar de NWO, en wensen dat te realiseren overal in de wereld, de Antifa, en anarchisten, in te zetten om rotzooi te trappen, en over tegaan tot geweld tegen burgers en de Politie. Orde uit chaos, maar deze orde zal een duivelse zijn. Maranatha Yeshua!

 19. @Marrim schreef:
  08/06/2020 om 6:08 pm
  !!! Nu te zien op Natural News van vandaag:
  de Obama Foundation twitterde een week VOOR de moord op George Floyd (als die nog bestaat)) over: de moord op George Floyd

  De tweet is van 17 mei, de ‘moord’ werd gepleegd op 25 mei.
  Was er helderziendheid in het spel of …..?
  ——————————————————————————————————
  Dit is een hoax. Het gaat om een link naar de website obama.org; als ze het plaatje naar de website veranderen verandert ook alle eerdere berichten met deze link en plaatje

 20. Dat krijg je er nou van als je buitenlanders binnenhaald. Onze voorouders deden exact hetzelfde en daarom zitten wij nou hier, uiteraard in dezelfde ellende. En het wordt nog zeer veel erger.

 21. Inderdaad Willy je hebt 100 procent gelijk. Als het crapuul winkels inslaat gebeurt er niets. Dit was over een paar jaar in brussel ook al het geval.

 22. Inge schreef: 08/06/2020 om 6:17 pm
  Zo is het precies! Ben blij dat je de juiste kwalificatie gebruikt voor die vreselijke nep-jood Soros en Bill Gates en vrijmetselaar Jerry Afriyie met zijn grote bek en idool van links ( GL).

  Maar er is hoop :

  AMSTERDAM – Bij de politie Amsterdam is aangifte gedaan tegen de rapper Akwasi naar aanleiding van zijn toespraak op de Dam op 1 juni. Akwasi zei daar dat hij bij het tegenkomen van een Zwarte Piet ’hem hoogstpersoonlijk op zijn gezicht trapt’. Meerdere aangiften volgen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1432100169/aangifte-tegen-akwasi-om-geweldsoproep-tegen-zwarte-piet

 23. Correctie :
  Nieuw Begin schreef: 08/06/2020 om 6:11 pm
  Hier staat o.a. gediscrimineerde banken maar het moet zijn gediscrimineerde BLANKEN
  Mijn excuses!

 24. Wat is rechtvaardig?
  Rechtvaardig is NIET dat u of ik kunnen worden aangeklaagd vanwege daden van verre voorouders. Of zelfs van onze ouders!
  Men kan alleen worden aangeklaagd voor de eigen daden.
  Daar gaat het dus fundamenteel mis bij al dat vandalisme en dat schuld aanpraten.

 25. Waarom geven ze niet alle bestuurlijke functie van hoog tot laag aan zwarten? Bekend is dat landen die door zwarten worden geregeerd het fantastisch doen. Heel Afrika bijvoorbeeld. Dit in tegenstelling tot de Witte landen: De ene economische crisis na de andere en dan ook nog allerlei virusuitbraken en zo. Brrrrr.

 26. Dit is het werk van de Cabal. De grote financier voor de BlackLivesMatter strijd tussen blank en zwart in Amerika en tevens voor de zwarte pieten discussies en demonstraties in ons land, George Soros, is een joodse kabbalist (hetzelfde geldt voor Bill Gates) ofwel diegene die behoort tot de synagoge van satan (openbaring 2:9 en 3:9). Deze nepjoden waren tevens verantwoordelijk voor de slavernij in zwarten in Europa en Amerika en niet het gewone blanke volk. Ook interessant is dat vrijmetselaar Jerry Afriyie, de jaarlijkse zwarte sinterklaas en tevens de woordvoerder voor de zwarte pieten demonstraties, behoort tot de Ashanti clan in Ghana en hoogst verantwoordelijk waren voor de slavenhandel in zwarten met deze nepjoden. Hoe bijzonder zijn positie nu als actievoerder van BlackLivesMatter, de hypocriet. Tevens was George Soros in zijn jeugd een verrader voor de joden in Hongarije. Onze prinses Mabel heeft ook eens connecties gehad met George Soros als directeur bij het ‘open society instituut’ van George Soros dat miljarden in de Balkan pompte. Het nazi en junta bloed in de kroon is ook weer terug te herleiden naar het addergebroed van de synagoge van satan. Het gewone blanke volk hoeft zich dus nooit schuldig te voelen wat betreft de slavenhandel in zwarten.

 27. De financier van Antifa, m.n. Soros , zal eenmaal de ogen openen in de hel en dan is het te laat maar de gediscrimineerde banken inde VS zitten door zijn wraaklustige acties ( op de financiële achtergrond) nu al bijna in de hel. Trump go go go! Hij zal herkozen worden want de Eeuwige leidt hem als historische Kores. Spoedig zal de silent majority wakker worden en het democratisch gepeupel neerslaan. Ze willen niets anders dan de dood die ze lief hebben. Wat hun IQ betreft: MMM ( is medische kwalificatie als met moeite mavo maar dan de VS variant)

 28. !!! Nu te zien op Natural News van vandaag:
  de Obama Foundation twitterde een week VOOR de moord op George Floyd (als die nog bestaat)) over: de moord op George Floyd

  De tweet is van 17 mei, de ‘moord’ werd gepleegd op 25 mei.
  Was er helderziendheid in het spel of …..?

 29. Bedankt Xander voor de goede recherche die jij doet. Ben niet het niet altijd met je eens. En dat hoef ook niet. Maar jij hebt de moed dingen aan te spreken. Respect daar gaat het om.
  Dit artikel laat ook een andere kant van het verhaal zien.

 30. LIchtpuntje in de duisternis:
  de aartsbisschop van Rome, Viganò, stuurde gisteren een brief aan president Trump.
  Vandaag is deze ook op Foxnews gepubliceerd.
  Bisschop Viganò is degene die op Paaszaterdag zijn collega’s opriep het exorcismegebed, het bij katholieken bekende gebed
  tot aartsengel MIchael, te ‘doen’.
  Een moedige man.
  Duidelijk geen vriend van Bill G.: die heeft heel andere vrienden, als Jeffrey Epstein….
  Bill bood een Afrikaans land, waarschijnlijk Tanzania, 10 miljard dollar smeergeld …: een strafbaar feit.
  Het werd NIET aangenomen.
  Chemicus John Magufuli, president van Tanzania, is ook om het volgende niet bepaald een vriend van de WHO, lees GHO:
  hij liet virustesten los op o.m. een papaya en de testresultaten van de WHO/GHO waren ‘divers’.
  Dhr Magufuli vertelt er smakelijk over in een video die op het internet te vinden is; en let u dan ook op de lijfwacht die achter hem staat.
  Collega-president Rajoelina van Madagascar, is na de US ook uit de GHO gestapt en heeft andere Afrikaanse landen opgeroepen
  hetzelfde te doen.
  Het blijft verbijsterend dat Bill nog steeds vrij rondloopt gezien de openbare uitspraken over hem door hemzelf, MP’s Cunial, Meloni,
  Sgarbi, Italie, (zie o.m. fromrome.org) en in het belangwekkende interview met Robert F. Kennedy jr van 2 mei: op you tube, childrenshealthdefenese.org etc.

 31. Opportunisten met een waardeloze kandidaat voor het presidentschap. Dit gaat helemaal uit de hand lopen als burgers met een beginnende lock-down al bereid zijn elkaar de hersens in te slaan voor een pakje toilet papier. Dan wil ik wel eens zien hoe het in een land waar wapens ruim voorhanden zal gaan als er geen gezag meer zal zijn. Beschaving is een erg dun laagje en dit zou wel eens fataal af kunnen lopen met name voor de groep die denkt hier hun voordeel mee te kunnen doen..
  Feitelijk enorm treurig dat men meeliftend op vals sentiment denkt zo een voordeel te halen.

 32. Als je leest dat hier de afgelopen 3 jaar 388 agenten zijn ontslagen wegens strafbare feiten als drugshandel, lekken, corruptie en anders, en dat zijn 194 rondrijdende politiewagens, vraag je jezelf af of het gezag stilaan niet erger is of wordt dan de kwaal die het moet bestrijden.

  Maar ook zo’n leuke politie-actie in de vs:
  https://www.theguardian.com/us-news/2019/jun/12/willie-mccoy-shooting-vallejo-police-55-shots#maincontent
  en met de bodycam-film van de schietpartij https://www.theguardian.com/us-news/2019/mar/29/willie-mccoy-police-shooting-video-vallejo
  (mocht de krant vragen om in te schrijven voordat je verder kan lezen: onderaan de pagina staat ‘not now’ en dat ingedrukt verschijnt het artikel)

 33. Steden als Minneapolis zullen vrij vlot in ghetto’s veranderen. Alles wat een beetje geld heeft verkast, alles wat een bedrijf heeft verkast. Leegstand alom en de armen blijven. Maar die betalen amper belasting, dus de gehele gemeentelijke infrastructuur zakt ook in elkaar.
  Schaf vandaag de politie af en met thanksgiving 2020 is de teloorgang van Minneapolis al ruimschoots zichtbaar.
  Maar goed, linkse politiek is gelijk aan de dwaas uit de spreuken van Salomo, alleen stokslagen kunnen dat volk tot rede brengen.

  Aanschouwelijk onderwijs om vooral NIET op democrats te stemmen.

  De wal kon het schip wel eens heel grondig gaan keren.

 34. Dit is ordinaire mob-rule en heeft helemaal niets meer met rechtvaardigheid te maken. Hier wordt de weg vrij gemaakt voor lynch-partijen en terechtstellingen zonder rechter en advocaat.
  Wat een drama speelt zich hier af. Elk recht wordt hier verbogen. De “koelakken” mogen bestolen worden, net als bij de revolutie van Lenin. Eerzame mensen worden zomaar aangeklaagd zonder dat ze criminele daden hebben begaan, net als bij Mao.
  Het is wel verbijsterend hoe de VS zo snel kan afglijden. Net als hier in Europa zijn de kerkverlaters hun oriëntatie kwijtgeraakt en zien ze in de linkse kerk hun alternatief. Gedragen ze zich alsof ze schuldig zijn tegenover hun geweldenaars.
  Lange tijd was de VS tamelijk immuun voor dat linkse gebazel. Maar helaas, dat is nu verleden tijd. Het Venezuela-model schijnt nu het ideaal te zijn van al die lui die op de knieën gaan.
  En daarmee verraden ze al die minderheden die dankbaar zijn voor een mooi bestaan dat ze konden opbouwen in de VS. Een VS die garant stond voor de burgerlijke vrijheden en het behoud van lijf en goed.
  Nu wordt er gezwicht voor de plunderaars.

 35. @Jouke.

  President Trump kan ook beslissen om een tijdje te wachten alvorens in te grijpen zodanig dat deze linkse steden een poosje kunnen sudderen in de gevolgen van hun eigen waanzin.

  Ingrijpen door president Trump zou door de mainstream media bovendien kunnen aanzien worden als ondemocratisch.

  Laat ze dus in die chaos cities, waar de Democrats al decennia aan de macht zijn, in alle (on)rust ‘genieten’ van de grote finale van waar ze zelf voor gekozen hebben.

 36. Misschien even verder doordenken …………..
  Wordt de samenleving bewust gepolariseerd om een groot conflict in gang te zetten?
  En wie heeft daar baat bij?

 37. Er is geen beter moment om te kiezen boor 100% segregatie!
  DAN zal men zien wat gelijkheid echt is en dat dit niet bestaat.
  Wij zijn niet gelijk wij zijn apart.
  Verklaart ook e.e.a. omtrent zuid afrika.
  En nee, niet racistisch of slecht want een ieder..in zuid afrika had het beter destijds.
  Mandela was ook een zware communist en zelfs terrorist die nog altijd gevierd wordt in het westen.
  Van wen crimineel een held maken…klinkt bekend.floyd was een crimineel en deinsde er niet voor terug geweld te gebruiken.
  Zijn dood onnodig en te agressief zeker.
  Maar feiten blijven feiten.En de statistieken liegen ook niet.Politiegeweld moet afgekeurd worden ongeacht de etniciteit van het slachtoffer.
  Maar de boodschap is segregatie.
  De beate oplossing voor Amerika.
  Grote delen van de VS zullen worden als Haïti.
  Het eerste land in de Amerika’s dat onafhankelijkheid kreeg van haar witte overheersers.Wat een paradijs.

 38. Dit zat eraan te komen, een voorbedacht plan door de elite gecreëerd om zoveel mogelijk apen te importeren en macht te geven. Het resultaat is chaos en verderf. Erger dan die inboorlingen zijn de landverraders die dit medemogelijk hebben gemaakt. Tijdens de racisme manifesten waren veel blanke landgenoten actief, we mogen deze schizofrene paranoïden bijzonder dankbaar zijn voor het verval van onze landen waar onze voorvaderen zo hard voor gevochten hebben.

 39. Marikana Massacre als voorbeeld dat ook niet-blanke politie of in elke geval bestuurders ongenadig hard op kunnen treden. Dit nieuws heb ik bij de NOS gemist. Nu meerdere decennia de apartheid afgeschaft is in Zuid Afrika is daar een kleine rijke elite van niet-blanken bijgekomen. Een groot deel van de zwarte bevolking leeft kennelijk nog steeds onder de armoedegrens met HIV besmettingen in sommige delen van het land richting de 20% van de bevolking.
  Ik denk dat velen een beetje teleurgesteld zullen zijn in het resultaat. De blanke politieke leiders zijn vervangen door gekleurde leiders, de armoede is gebleven… Maar goed, ik moet toegeven. Ik ben nooit in Zuid Afrika geweest, ben niet van plan daar ooit te komen en heb mijn informatie alleen van internet.

 40. Nou, ik verwacht dat Trump zal ingrijpen. Vooral als het in de wet geregeld is dat antifa en die blackclub een terroristengroepering zijn.
  Hopelijk wordt Trump herkozen en kan hij doorgaan met zijn werk.

 41. In België hebben die vredelievende mensen ook winkels geplunderd en alles kapotgeslagen, normaal mocht die betoging niet maar de linkse burgemeester van Brussel vond dat vrije meningsuiting moest kunnen. De VS zit in de ban van anarchie en de linkse clan beschuldigd de huidige president dat hij juist de onenigheid tussen de Amerikanen in de hand heeft gewerkt. Maar Trump heeft meer voor de zwarten gedaan dan president niks Obama dus. Trump heeft meer voor Israël gedaan dan president niks Obama dus. In de VS worden inderdaad sommige politiemensen verkozen door het volk. Men mag de politiehervormen dat heeft men in België ook gedaan, resultaat? Niets, er wordt nog steeds niks opgelost, de bende van Nijvel? Na honderd jaar nog steeds niet opgelost. Er zijn in de VS meer zwarte agenten vooral in de steden, ook latino agenten en zoveel meer, dus straks zijn alle agenten zwart in de steden en dan worden de witte mensen vermoord, en zo blijven we bezig, neen, politie hervorming lost niks op, zie maar naar België Shalom

Comments are closed.