Horror in autonome Black Lives Matter zone: ‘Activisten verkrachten mannen, vrouwen en kinderen’

—————————————————————————————————————————————

‘Antifa en Black Lives Matter hebben een concentratiekamp op Amerikaans grondgebied opgericht’

—————————————————————————————————————————————-

‘Chaos en anarchie’, voorspelden kritische analisten voor de gebieden en steden waar de politie zich zou terugtrekken, of zelfs compleet zou worden opgeheven. In de autonome ‘CHAZ’ zone in Seattle, door Black Lives Matter en Antifa ‘bevrijd’ gebied, werden al na enkele dagen mensonterende horrortoestanden gezien, vol intimidatie, geweld en intense racistische haat. Een man zegt in een video dat een vriend hem in paniek vanuit deze autonome zone opbelde, omdat hij had gezien hoe BLM en Antifa activisten van huis tot huis gaan, deuren intrappen, en daar mannen, vrouwen en kinderen verkrachten. ‘Antifa en Black Lives Matter zetten nu op Amerikaanse grondgebied een concentratiekamp op.’ Maar waag het in politiek correct Nederland niet om dit soort terroristen ‘gekkies’ te noemen, want dan wordt je meteen uitgemaakt voor ‘racist’, zoals voetbalanalist Johan Derksen deze week overkwam.

Noch Democratische burgemeester van Seattle, noch de Democratische gouverneur, ondernemen iets tegen de gruwelijke misstanden in het zelfverklaarde zwarte mini republiekje terroristenstaatje ‘CHAZ’. Volgens de man in de video ‘gaan ze nu van huis tot huis, en trappen deuren in… Antifa en Black Lives Matter richten nu een concentratiekamp op Amerikaanse grondgebied op.’

‘Schadevergoedingen’

‘Ze trappen de deuren van huizen in, en zeggen dat de inwoners ‘schadevergoedingen’ moeten betalen, dat ze hen geld moeten geven. Terwijl ze toekijken en hun kinderen schreeuwen, worden hun huizen geplunderd. En ze kunnen er niets tegen doen.’

‘Alleen al vandaag kreeg de politie 4000 telefoontjes. Maar de politie kan niet ingrijpen, omdat de burgemeester dat niet toestaat. Ondertussen worden mannen, vrouwen en kinderen gesodomiseerd en verkracht door deze liberale mietjes. Dit gebeurt allemaal echt, in een Amerikaanse stad die is overgenomen door terroristen.’

‘Mensen, we kunnen niet wachten totdat de overheid iets doet. We moeten dit stoppen, want als ze hier in één stad mee wegekomen, zullen ze het elders opnieuw doen.’ Eerder werden blanken in het autonome CHAZ gebied door de zwarte leiders gedwongen om aan tenminste één zwarte $ 10,- te geven, wat op zich al racistisch genoeg was, maar nog mild vergeleken bij wat er nu gaande is.

‘Man voor ogen van vrouw en kinderen verkracht’

‘Mijn vriend zei dat hij vanuit zijn appartement heeft gezien hoe hele groepen mannen, sommigen gekleed als vrouwen, ‘queens’, met zwarte Black Lives Matter mannen op de huizen van mensen afgaan. Als die zich verzetten, worden ze in elkaar geslagen. Veel mensen zitten nu bloedend thuis, en zijn alles kwijtgeraakt. Ze worden gedwongen ‘schadevergoedingen’ te betalen, en het weinige dat ze hadden, is verdwenen.’

‘Mijn vriend zegt er ook getuige van te zijn geweest hoe een schreeuwende man, die met zijn vrouwen en kinderen was, werd overmeesterd, en in het bijzijn van zijn vrouw en kinderen werd verkracht. Dat is wat er nu gaande is in Amerika. De zwarte man zei dat ‘wij nu met jou doen wat jullie jaren met ons hebben gedaan’.’

‘Ze richten onrecht en verwoestingen aan in Amerika. We hebben nu een Nazi concentratiekamp in de Verenigde Staten. Trump moet de federale troepen sturen, en die het vuur laten openen…’

‘Media en grote bedrijven steunen linkse terroristen’

Dit is dus wat de meeste mainstream media, en tal van grote bedrijven en namen zoals Adidas, Airbnb, Amazon, American Express, Ben & Jerry’s, BMW, Converse, Disney, FedEx, de Formule 1, Fox, Goldman Sachs, Google, HBO, H&M, Intel, IKEA, Levi’s, LinkedIn, L’Oreal, Logitech, Marvel, Mattel, McAfee, Mercedes, Microsoft, Netflix, Nike, Nintendo, Nordstrom, Paramount, Playstation, Sesamstraat, Sony, Spotify, Starbucks, Tinder, Tmobile, Twitter, Uber, Versace, Vevo, Virgin, Warner, Xbox, en natuurlijk YouTube (2) ondersteunen.

‘Dit is wat ook de Tech giganten steunen,’ schrijft Mike ‘Natural News’ Adams. ‘Ze censureren alle pro-Amerika, conservatieve en christelijke inhoud, en zorgen ervoor dat Black Lives Matter, Antifa en andere linkse terroristen een monopolie op het uiten van meningen hebben. Veel platforms zoals Twitter worden gebruikt om terreuracties te organiseren, en tech giganten zoals Google sturen geld naar deze terreurgroepen, zodat ze wapens en andere militaire uitrusting kunnen kopen.’

‘Natuurlijk steunen de linkse media deze linkse terroristen volledig, en noemen hen valselijk ‘vreedzame demonstranten’, terwijl ze extreem geweld tegen onschuldige mensen plegen… De media zullen over niets berichten dat kritiek uit op deze zwarte terroristen. Het publiek wordt dus voorgelogen.’ (1)

Krankzinnig Nederland: Johan Derksen ‘racist’ genoemd, omdat hij BLM ‘gekkies’ noemde

In eigen land is het al zo erg, dat de bekende tv-persoonlijkheid en voetbalanalist Johan Derksen afgelopen week op bespottelijke wijze voor ‘racist’ werd uitgemaakt, nadat hij BLM demonstranten ‘gekkies’ had genoemd, en een grapje had gemaakt over Zwarte Piet. Bedrijven weigerden nog langer te adverteren in en rond het programma Veronica Inside, en heel politiek-correct Nederland, inclusief het Nederlands elftal, valt nu over hem heen.

Over de gruwelijke misstanden in Seattle zul je van deze deugelite echter geen onvertogen woord horen, noch over de openlijke anti-maatschappelijke doelstellingen van BLM en Antifa.


Xander

(1) Natural News / Brighteon (video)
(2) Natural News
Afbeelding: WikiMedia Commons, auteur Ochlo, Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0 International license.

Zie ook o.a.:

20-06: VN Mensenrechtenkantoor Genève kiest openlijk kant van extreemlinkse terreurorganisatie Antifa
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
13-06: Zwarte Berkeley professor maakt mythe over blank racisme tegen zwarten met grond gelijk
11-06: ‘Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven?’
10-06: Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom
08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking
03-06: ‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

 1. Het kapitalisme maakt de wereld toch al tot één groot concentratiekamp.De VS schijnen het land te zijn met het grootste aantal gevangenen.
  De professor,bepaald geen linkse radicaal was bij mijn laatste tentamen de mening toegedaan dat volgens de late Marx een gewelddadige confrontatie uiteindelijk onvermijdelijk zou zijn.Ik zag het toen nog wat zonniger in.
  Het is in de wereld nog altijd niet eerlijk verdeeld en ook niet binnen de diverse landen.Racisme is niet de kern van de zaak,maar wel een afgeleid probleem en tot op zekere hoogte in mijn ogen een afleiding van de kern van de problemen waar het om gaat.
  Waar het teruggaat tot de kwestie van de slavernij zitten we overigens wel dicht bij die kern.
  Akwasi en Derksen zijn allebei geen domme mensen,die eigenlijk te intelligent zijn voor de domme dingen die ze zeggen,maar ze maken een show voor hun publiek zoals ook Trump,Wilders etc dat doen.
  De verwijzing van Derksen naar Akwasi is natuurlijk wel een hele domme opmerking,maar de reactie is wel wat overdreven en schijnheilig waar het de sponsors betreft.
  Anderzijds vind ik het wel terecht dat dit soort smeerlapperij gewoon een keer afgestraft wordt.Je kunt je niet zomaar blijven beroepen op de vrijheid van meningsuiting.Veel van de uitspraken van Wilders uit het verleden schurken dicht tegen haatzaaien aan.
  Ik vind het terecht dat er een einde komt aan de karikatuur van Zwarte Piet als domme zwarte man die gek praat,zich idioot gedraagt en kinderen bang maakt.
  Die bangmakerij lijkt onschuldig,maar loopt vooruit op angst voor vreemden in het algemeen en die angst is één van de dingen die over kunnen gaan in haat.Daar moeten we gewoon van af.
  Zwarte Piet kan Zwarte Piet blijven,maar dan van het roet van de schoorsteen zoals het verhaal wil.
  IK denk dat ieder redelijk denkend mens zich daar wel in moet kunnen vinden,maar de woede, haat en de waanzin zitten natuurlijk veel dieper en je zou kunnen spreken van een apocalyptisch moment.
  En het is de vraag hoe we daar ooit goed uit moeten komen,als we onze ogen liever gesloten houden.

 2. @ BertRoermond 1:41 am. U heeft het volkomen bij het juiste eind. Zo is Adolf Hitler ook aan de macht gekomen in 1933. In de Republiek van Weimar, vochten de roden/linksen complete straatgevechten uit met andersdenkenden. En zo werd voor Hitler de “rode loper”, uitgelegd. En dezelfde bedoeling steekt achter de rotzooi van de Antifa, en BLM bende. Rotzooi trappen, zo erg, dat de bevolking erom schreeuwt dat een zgn. sterke persoonlijkheid het heft in handen neemt. En dat zal zeker de anti-christ zijn!

 3. Bizar als dit waar is, maar waar zijn de beelden van deze plunderende/verkrachtende activisten?

 4. @Gerbarius II schreef:
  21/06/2020 om 12:22 pm

  Je schreef of er niemand twijfels had aangaande het waarheidsgehalte van dit verhaal .
  “Bundy ” schreef ; of is dit bericht niet waar ?

 5. @Johannes, bedankt voor de youtube link. Het viel mij inderdaad ook al op dat je tegenwoordig praktisch alleen nog maar mainstream rommel tegenkomt wanneer je research doet en dan niet alleen research naar vaccinatie. Laatst zei iemand tegen mij die pro vaccinatie is, dat het tijdens deze “corona crisis” wel erg stil is vanuit de anti vaccinatiehoek. Ze denken dat anti vaxxers nu opeens geen antwoord meer hebben, dat ze beginnen in te zien dat ze fout zaten. Heb deze persoon uitgelegd dat het niet stil is maar dat er tegenwoordig flink wordt gecensureerd, dat alle tegengeluid omtrent vaccinatie wordt verwijderd.

  De CEO van youtube meldt dat het alle content verwijdert wat tegen de WHO aanbevelingen ingaan:

  https://www.dailywire.com/news/watch-youtube-ceo-well-remove-any-content-that-goes-against-who-recommendations

  Een van de grootste supporters van de WHO is Bill Gates. Dus Bill Gates heeft praktisch Youtube in handen.

 6. Even andersom denken.
  Dit crimineel gedrag , gesteund door de juiste partijen en kleuren,word uitgebreid over de wereld vertoond.
  Nu word Trump bijna gedwongen, militair, op te treden tegen de eigen ? bevolking
  Als hij militair optreed word hij door de linkse rioolrattenpers, 24/7 , hysterisch daarop aangevallen, treed hij niet op, dan word hij door dezelfde rioolratten, 24/7, hystrisch aangevallen dat hij de eigen bevolking in de steek laat.
  Dit zou de leuze, naar de verkiezingen toe, moeten zijn voor de democraten : nobodys lives matters en justice in hun toespraken en geschriften, zou moeten vervangen worden door just us

 7. @ arie
  Het stoort mij onmetelijk dat je de verzetsmensen uit 40-45 ook voor een groot deel uit asocialen en personen noemt met een autoriteitsprobleem, die “legaal’, want het was tegen de bezetter, de crimineel konden uithangen.
  Mijn vader heeft ook in het verzet gezeten en heeft daarvoor 13 maanden in Sachsenhausen/Klinkert gezeten en was daarna een wrak. Mijn vader was politieman en hij is, God zij dank terug gekomen. Zijn 2 collega’s die met hem gearresteerd werden is de een gefusileerd en dat andere aan medische experimenten overleden. Als zodanig ken ik van na de oorlog 10tallen mensen uit het verzet en er was/is niet één a-sociaal of crimineel persoon bij. Allen maar dan ook allen waren hardwerkende, zeer socialen en intelligente mensen waarvan sommige later in hoge maatschappelijke posities zijn gekomen. Je volgende gezegde is de pleister niet die de rest goed zou moeten maken. Vergeet dat maar.

 8. Je kunt bijna niet geloven dat dit gaande is , de wetteloosheid neemt toe , en de politie , worden gefrustreert , ze kunnen niet ingrijpen of ze slaan soms erop los . Ja onbegrijpelijk. Maar ik bid dat God n gaat grijpen en recht gaat spreken . Deze grens is uiteindelijk al bereikt.

 9. Hier wordt toch altijd geschreeuwg dat elk Amerikaan een wapen in huis heeft.
  Als mij hier zoiets zou overkomen blijven er lijken achter in ons huis al moet het ook met een afbreekmesje

 10. De video laat zich niet meer openen. Zeker al gecensureerd door you tube!

 11. Deze Amerikaanse en nog vele andere (o.a. creoolse) van dat soort ontaarde ‘mensen’ zijn een schande voor de Afrikaanse negers. Het zijn: kolenzakken (zwart van buiten en zwart van binnen), labbekakken en schobbejakken.

 12. Blanken zijn dom als ze er blijven uiteraard.
  Kijk naar Afrika wat zwarten doen met blanken.

 13. Zie: Maatregelen zijn flauwe kul: Professor Pierre Capel en Ab Gieteling

 14. Oke, Laat de Mooren dan ook maar eens spijt betuigen, 1 a anderhalf miljoen blanken slaven misbruikt die ze gehaald hebben uit Europa vandaar dat ze licht getint zijn. Horen ze ons daar over klachten en moeten wij nu in actie hiervoor komen?
  Waarom horen wij Rutte hier niet over praten, hij is toch geschiedenis leraar en hoort hiervan af te weten.

 15. Aan de reacties te zien is werkelijk niemand kritisch over het waarheidsgehalte van dit verhaal… vreemd, het lijkt toch echt compleet fake…

 16. Nu lees ik op Snopes dat het visioen van George Washington wordt beschouwd als patriottische fictie bedoeld om de unionisten een hart onder de riem te steken tijdens de burgeroorlog. Geschreven door Charles Wesley Alexander in 1861. Een journalist die wel meer van zulke fictie had geschreven. Affijn, ik houd er maar even mee op.

 17. Er bestaat een verhaal over hoe George Washington een visioen kreeg over de toekomst van de VS. De eerste twee getoonde beelden zijn uit te leggen als de onafhankelijkheidsstrijd en de Amerikaanse burgeroorlog. Het derde beeld van het visioen schijnt nog te moeten komen.
  Het beschrijft hoe een donkere, schaduwachtige engel water uit de oceaan sprenkelt op Europa, Azië en Afrika. Uit deze continenten stijgen dan dikke zwarte wolkenmassa’s op die zich samenvoegen. Donkerrood licht schijnt er doorheen. Dan trekken legers op tegen de VS die door de wolkenmassa wordt bedekt. Een enorme strijd breekt los in de VS. Dan blaast een engel op een lange bazuinstoot en een enorm licht schijnt door de donkere wolkenmassa en een legioen van blinkende wezens daalt neer om de VS te steunen. Nadat de schaduwachtige engel opnieuw water uit de oceaan schept en over de VS uitgiet, verdwijnen de legers en herstelt het land zolang deze aarde bestaat.

  Dit verhaal is opgetekend door H. C. Moolenburgh. Het lijkt een wereldwijd anti-Amerikanisme te beschrijven. Op z’n minst vind ik het interessant, maar ik doe er verder geen absolute uitspraken over. Ik vraag me af of men in de VS dit verhaal kent.

 18. https://www.nu.nl/buitenland/6059424/gewonden-bij-plunderingen-en-rellen-om-onduidelijke-reden-in-stuttgart.html#coral_talk_wrapper
  Natuurlijk is de reactie mogelijkheid daar gesloten, stel je voor dat voor iedereen duidelijk wordt dat wegkijken geen optie meer is!
  https://www.geenstijl.nl/5154035/veel-stoerder-dan-hoorn/#comments
  Je kan zeggen wat je wil, maar daar wordt tenminste duidelijk gemaakt wat wegkijkend links wollig beleid oplevert. Nog wel ja, want het zou me niet verbazen dat de sponsor van GS nu ook lafjes aangesproken zal worden op zulke openheid. Foei zeg, we moeten knielen en onze voordeur openzetten, anders vraag je er toch wel om?

 19. Dit is inderdaad terreur zoals uit het artikel blijkt. een zeer gevaarlijke groepering. Shalom

 20. In het ‘racisme-debat’ wil stellig ook gehoord worden de opmerkelijke mening van een zeer ervaren entertainer en rasartiest , Gerard Cox. Hij verwoord wat miljoenen nog nauwelijks durven zeggen in het openbaar, lamgeslagen door oh zo correcte media, van de staat ( uw belastinggeld) of commercieel maakt nog nauwelijks uit en door visieloze , ruggengraatloze politici met ten onrechte totalitaire macht ( Rutte: Visie is als de olifant die het uitzicht belemmert). En om die visieloze Rutte heen dansen zogenaamd Christelijke partijen ( CDA en CU) met de zelfde visie als eens de Israelieten bij.het gouden kalf , toen Mozes 40 dagen boven op de berg met God sprak en de Tien Geboden, de Goddelijke Tora ontving uit de Here . En die boodschap is ‘laten wij eten en drinken want morgen sterven wij’.

  Lees meer:
  https://www.telegraaf.nl/entertainment/2095865727/gerard-cox-we-hebben-ons-dat-racisme-allemaal-laten-aanlullen

 21. Sorry aan alle Trump fans, maar zou Trump nog eens uit zijn Twitter roes komen en zich realiseren dat hij president is van ook de stad Seattle en ingrijpen of moet eerst dat zooitje liberale rechters weer over zijn dan eerst op Twitter geuite ‘voornemens’ een uitspraak doen?

  Weet Trump eigenlijk wel wat het is om president te zijn? De noodtoestand uitroepen als zijn land in brand wordt gezet door terroristen is iets dat een president kan doen als tuig de macht probeert te grijpen. Zijn land staat in de fik al vanaf hij aantrad en zelden heeft hij het tuig aangepakt.

  Niet zo raar dus dat dit criminele tuig de macht grijpt, het tuig weet dat de Twitteraar toch niets zal doen behalve bulderen op Twitter dat hij wat gaat doen. Wat een windbuil, en deze man was helaas de laatste kans voor de mensheid om een wereldwijde burgeroorlog te voorkomen.

  U zult uzelf moeten redden. Vorm groepen en bewapen u. U bent niet oorlogszuchtig, dat is de andere partij die iedereen en de hele wereld bedreigt. Kijk naar hen en weet dat wat u ziet waar is. En wat denkt u dat bijvoorbeeld een Halsema hier zou doen? Eieren voor haar geld kiezen en meedoen met haar SA.

  Ook hier zal de politie van ‘democratische burgemeesters’ het bevel krijgen in hun post te blijven en burgers te laten slachten door de ‘linkse’ stormtroepen om hun Vierde Rijk te vestigen. U bent allang aan uw lot over gelaten, de meesten weten het alleen nog steeds niet.

  “Seattle today, tomorrow The Netherlands. You ain’t seen nothing yet, hell is coming! Worldwide! And ‘holy’ Obama looks at it and knows all is well. His Kingdom is coming, soon!” Help waar is de uitgang uit deze bioscoop ik wil deze film niet uitzien.

 22. Waar ik mij ook paars aan erger is dat het door Mercedes voorgetrokken rotjoch L. Hamilton nu zo een grote muil heeft .
  Hij is op grond van zijn immigratie-achtergrond in het jeugdteam van Mercedes ( oh vergebe unsere Mutter und Vater = Wir sinds so slecht ) als heel jong jongetje voorgetrokken om de bizar dure superopleiding tot Formule Een coureur te krijgen .
  Van dankbaarheid in een land waar je niet thuishoort maar wél bent voorgetrokken is geen sprake , wel van zwaar extremistisch gedachtengoed .
  Dan lukt het deze multi-miljonair ook nog om de leiding van de FIA in zijn verknipte racistische blankenhaat mee te slepen , wat een gekken .
  Had zelf mijn race licentie en keek graag naar de Formule Een , ik kijk vanaf nu niet meer want ik ga mij niet vrijwillig ergeren .

 23. @ Bashoevedorp
  20/06/2020 om 7:39 pm

  Ik begrijp het ook niet , het is toch The United States of guns .
  First amentment : Iedere Amerikaan heeft het recht op bezit van een vuurwapen en mag zich verdedigen tegen alle dreigingen , buitenlands of binnenlands !
  Wat waren die Founding Fathers mensen met een zeer vooruitziende blik .
  In Nederland is het lidmaatschap van een schietvereniging zo goed als onmogelijk gemaakt .
  In Amerika is de aanschaf en oefenen heel makkelijk en goedkoop , dus is dit een bizar verloop van de gebeurtenissen of het bericht niet waar ?

 24. ’t wordt straks nog heftiger als men er massaal achter komt dat die linkse zgn wetenschappers (lees : criminelen met witte boorden en jassen) geaborteerde kinderlijkjes verwerken in vaccins , deze kinderen worden 5 a 6 maanden oud ter wereld gebracht en gaan naar de snijtafel om daar zonder verdoving te worden ontdaan van kloppend hart (dit schijnt nodig te zijn) en/of hersenen , welke straks ook verwerkt gaan worden in het covid vaccin. Uiteraard wordt het nu al afgedaan als complottheorie waarvan er de laatste jaren wel erg veel blijken te kloppen.
  https://www.youtube.com/watch?v=siCoRoHhK1c
  Ook kan je nog wel wat vinden als je googled op : vaccin abortion dna , maar het valt mij op dat wanneer je op google zoekt naar anti-links geluid je nog verrekte weinig kan vinden en word overspoeld met pro-linkse sites.

  oh en bedankt voor de opsomming van in mijn ogen foute bedrijven waar ik in elk geval niks meer koop , stop hun financiën en ze zullen om zijn.

 25. ik ben van mening dat de blm demonstraties, de rellen etc, juist zijn opgezet om ons uit elkaar te spelen, de gewone mensen. want, dat is precies wat ze willen. want als de verschillende groepen in de samenleving met elkaar beginnen te knokken dan ontstaat er chaos. en als er maar genoeg chaos is dan gaan de burgers vanzelf smeken om harde maatregelen, en dan kunnen ze weer verder gaan met het nog verder dichtdraaien van onze vrijheden. met die reden zijn er in de afgelopen jaren ook al die asielzoekers hier naar binnen gesleept. ik begreep lang niet waarom ze dat deden. ze zeiden dat dit moest omdat wij hier te weinig kinderen maken en dat de bevolking anders ging krimpen. maar dan haal je toch goed opgeleide mensen uit india en andere delen van azië hier naar toe ? we hebben juist goed opgeleide mensen nodig en dan halen ze mensen zonder enige opleiding, die amper kunnen schrijven hier naar toe ? dat is vreemd. want we hebben bijna geen laag geschoolde banen meer hier, dus de nieuwkomers gaan linea recta de sociale dienst in en daar komen ze niet meer uit. je ziet ook dat dit gebeurd, tot grote onvrede van de autochtone bevolking. en, dat is nu juist wat ze willen, dat de verschillende groepen kwaad op elkaar worden. want, hun grootste angst is juist dat wij de handen in elkaar slaan en ons keren tegen de overheid, ze weten duvels goed dat als dat gebeurd het met hen is afgelopen. een woedende bevolking hou je niet meer tegen. dus, verdeel en heers, de aandacht voor de echte problemen is afgeleid en hun kunnen ongestoord door gaan met wat ze van plan zijn: totale wereldheerschappij. de gekleurde mensen die zich nu laten gebruiken door antifa zullen straks beteuterd op hun neus kijken, want ipv wakker worden in de gedroomde maatschappij van gelijkheid, worden ze wakker in een totaal dichtgespijkerd noord-korea, maar dan is het te laat..

 26. Dit is de tijd waarover David Wilkerson in zijn boek: Het visioen en verder, schreef.

 27. Ik hoop dat er een verandering zal komen wanneer Trump weer herkozen wordt. Hij staat goed in de peilingen.
  Hier komt ook een verandering wanneer we rechts gaan stemmen.
  Want we worden langzaam wakker en zien nu wat de VN en de who wil. En dat accepteren we niet.

 28. Het is wel opvallend dat juist op nertsenfokkerijen en slachthuizen er nu positieve testresultaten naar buiten komen. Precies die bedrijfstakken die al tientallen jaren onder vuur liggen van dierenactivisten in het voetspoor van Peter Singer. Het virus misbruikt, daar lijkt het dan op, omdat b.v. nertsen ook op oudere restanten van virussen positief getest kunnen zijn. Evenals het personeel van de slachthuizen.

 29. Maak BLM het demonstreren onmogelijk. Meld jullie massaal aan bij elke aangekondigde BML demonstratie zodat er steevast teveel mensen op af komen. Dan moeten burgermeesters de demonstraties verbieden. Corona enzo.

 30. De grootste schuldige zijn de MSM. Zij vergiftigen ons dagelijks met hun NWO agenda. Zolang mensen niet willen begrijpen wat die agenda inhoudt, zullen ze niet in verzet komen. De grote massa wil onwetend blijven en slikt de propaganda van de linkse media. Pas als je wakker bent, zie je wat voor een smerig spel er gespeeld wordt. Ook in NL is dat het geval door een Rutte, de Jonge en Grapperhaus. Vooralsnog slaapt dit land rustig verder en zitten we dadelijk met een Noodwet die ons tot slaaf maakt.

 31. “Black Lives Matter” is een intrinsiek discriminerende slogan. Inmiddels is er onder die slogan een sekte ontstaan met oogkleppen op (zien grote probleem in de USA niet van geweld door zwarten) die voor behoorlijk wat ellende in de samenleving zorgt.

 32. No borders, no walls! Behalve natuurlijk bij ons 🙂 Ik snap werkelijk niet wat er allemaal gebeurd daar in de US. Nu ook steeds meer verplichte mondkapjes. De US is klaar, Trump doet niks of kan niks. Het is wachten totdat er een aanslag op hem wordt gepleegd. Triest maar waar.

 33. Wat erg allemaal, hoe is het tot zover gekomen? Hebben mensen dan totaal geen geweten, geen hart? Dat ze zulke dingen kunnen doen bij andere mensen?! Moge God ons vergeven dat dit nu tot zover gekomen is.

 34. Geef mij een bron dat de media links is !

  Black Lives Matter en Antifa, de milieu-religie, Rutte met zijn schijnheilig kabinet, het CDU, de paus, de VN, alle loges, de black pope, de Jezuïeten, de Freemasons, de liberale Amerikaanse democraten, de koningshuizen, die de paus dienen, en iedereen die achter deze monsters aanloopt, dienen niet JHWH, ze dienen Lucifer!

 35. Ongelofelijk… ik heb hier geen woorden voor. Ze zijn volslagen van God los…
  De wereld is compleet, maar dan ook compleet gek geworden.

 36. https://www.nu.nl/binnenland/6059357/politie-en-om-starten-onderzoek-naar-doodsbedreiging-gezin-kozp-leider-jerry-afriyie.html
  Nu ben ik eens nieuwsgierig wat dan die kwetsende reacties precies zijn geweest?
  Het komt mij namelijk een beetje voor dat het, als het om Trump gaat niet kwetsend genoeg kan zijn daar op die flut site. Dit is volgens mij de manier waarop in dit land gestuurd zal gaan worden. Je ziet het ook al aan het feit dat kritiek op de regering snel verdwijnt en betogingen over discriminatie wel mogen, ook al houdt men zich dan aantoonbaar niet aan de RIVM richtlijnen.
  Maar als je een vreedzame bijeenkomst wil om de waanzin van de RIVM richtlijnen duidelijk te maken is het aan de rechter, die dan ineens kennelijk wel iets te vertellen heeft?
  De hypocriete maniertjes druipen er van af en dat pikt het Nederlandse volk kennelijk?

 37. Als iemand mijn deur intrapt maakt hij automatisch kennis met mijn 45-special of die van mijn vrouw of kinderen. Genoeg full metal jacket, rip en hollow point “19” clips hier. Make my day, right? En nee, ik discrimineer niet!

 38. “Eerder werden blanken in het autonome CHAZ gebied door de zwarte leiders gedwongen om aan tenminste één zwarte $ 10,- te geven”

  Het belangrijkste wat hij zegt komt na de bovenstaande uitspraak en wordt door iedereen genegeerd. Hij zegt namelijk:

  “En als je dat moeilijk vind, dan moet je heel kritisch nadenken of dat je in de toekomst wel al je macht, land en kapitaal wil afstaan.

  Daar zijn ze dus op uit. De macht overnemen en dan beroven, bestelen, verkrachten en willicht ook het vermoorden van de blanke man.

  Het is dus heel duidelijk waar Antifa en BLM voor staan. Met hun daden zijn de precies het tegenovergestelde dan wat ze zeggen waar ze voor staan.

  -Antifa zijn de rasechte facisten
  -Black Lives Matter zijn de rasechte racisten.

 39. https://www.nu.nl/binnenland/6059357/politie-en-om-starten-onderzoek-naar-doodsbedreiging-gezin-kozp-leider-jerry-afriyie.html#coral_talk_wrapper
  Je kan er niet meer op reageren….. Wat is kwetsend?
  Dat je dhr. Wilders in de stront laat zakken omdat hij de vinger op de zwerende plek legt?
  Of dat er iets gepost wordt op een forum wat je niet wilt? Omdat je de mening hebt dat discriminatie voor behouden is aan schreeuwende rasta kapsels op de Dam, die iemand in zijn smoel willen trappen? Enkel omdat er schminck opgesmeerd werd?
  Dit laf soort van journalisme is een voorbode van willekeur en serieuze problemen.

 40. Wie bij mij een deur intrapt, heeft gelijk 30 cm staal tussen zijn ribben en binnen 10 seconden zijn hals van oor tot oor open

 41. doet me denken aan 40 / 45 en het zogenaamde “verzet” . dat bestond ook voor een groot deel uit asocialen en personen met een autoriteitsprobleem, die “legaal’, want het was tegen de bezetter, de crimineel konden uithangen. voor de duidelijkheid: niets ten nadele van de echte verzetshelden uit die tijd. had er onlangs nog over met mijn 91 jarige moeder, die dit bevestigde uit haar omgeving.

 42. Gotsiemijne! Net de video gezien. Wat zijn die Antifa en BLM toch ongelooflijk tuig.
  Volstrekt onbegrijpelijk dat burgemeester en gouverneur niet optreden.
  Democratisch? Doet niet ter zake van welke politieke richting beide zijn, met zulke extreme misstanden moet opgetreden worden.
  Ongeacht politieke kleur.
  Zwaar bewapende politie eenheden en/of leger.
  Aanpakken dat schorem.

 43. Het zal gelukkig niet zo lang meer duren, hun tijd is kort, tot die tijd boycot deze bedrijven;

  Adidas, Airbnb, Amazon, American Express, Ben & Jerry’s, BMW, Converse, Disney, FedEx, de Formule 1, Fox, Goldman Sachs, Google, HBO, H&M, Intel, IKEA, Levi’s, LinkedIn, L’Oreal, Logitech, Marvel, Mattel, McAfee, Mercedes, Microsoft, Netflix, Nike, Nintendo, Nordstrom, Paramount, Playstation, Sesamstraat, Sony, Spotify, Starbucks, Tinder, Tmobile, Twitter, Uber, Versace, Vevo, Virgin, Warner, Xbox, en natuurlijk YouTube !

 44. Makkelijk zat, in ontkenning leven, kunnen ze daarna met zen allen in koor zeggen, wir haben es nicht gewust .
  Probleem voorbij., slachtoffers vergeten, en we beginnen , met een zuiver geweten, van voor af aan
  Is al met succes uitgeprobeerd

 45. In Amerika is het hebben van een wapen een grondrecht dacht ik. Dat is hier niet zo, maar ik adviseer iedereen om niet mijn deur in te trappen. Dat loopt namelijk slecht voor je af en ik denk dat dat in Amerika nog veel duidelijker is.
  Verder is het wel duidelijk dat de burger niets hoeft te verwachten van de politiek, maar dat is eigenlijk ook niets nieuws. De gemiddelde Nederlandse burger is nog aan het bekomen van de krachtdadige Rutte over de COVID-19 crisis.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2020/06/19/hoe-nederland-reageerde-op-het-nieuwe-virus-uit-china-van-niks-aan-de-hand-tot-blinde-paniek-a4003075

Comments are closed.