‘Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven?’

Volgens het ‘Fourth Turning’ model hebben we nog maximaal 5 tot 10 jaar om de ondergang van onze Westerse beschaving te voorkomen. (Afbeelding: (4)).

—————————————————————————————————————————————-

‘Emoties hebben feiten verdrongen, media en onderwijs zijn giftige propaganda geworden’ – ‘Het Westen stort onder gewicht van eigen zelfhaat in elkaar’ – Nederland: Lesprogramma voor groep 4 zet enkel ‘witte mensen’ als racisten neer

—————————————————————————————————————————————–

Paul Craig Roberts (Institute for Political Economy) schrijft dat hij ‘tot de conclusie is gekomen dat de Amerikanen collectief mentaal en emotioneel gestoord zijn.’ Dat geldt zonder twijfel ook voor het zogenaamde ‘woke’ deel van de Europeanen, want ‘op iedere willekeurige dag is er eindeloos bewijs dat dit het geval is.’ De zogenaamde ‘antiracisme’ protesten in de VS en Europa tonen aan dat veel mensen geen enkel besef meer hebben van realiteit en feiten, maar in hun zelfgekozen ideologische droomwereld leven, en eisen dat iedereen om hen heen zich daarnaar voegt. Zullen de Amerikanen en Europeanen deze almaar sneller om zich heen grijpende idiotie overleven? Of is dit inderdaad het begin van het onvermijdelijke ‘Vierde Keerpunt’ in onze beschaving, en loopt die nu letterlijk op zijn laatste benen?

Een van de meeste recente dieptepunten van Westerse absurditeit is het ontmantelen van het politiekorps in Minneapolis na de gewelddadige rellen als gevolg van de dood van de gewelddadige zwarte crimineel George Floyd door te hard optreden van een agent. Op de vraag van inwoners wat ze nu moeten doen als ze bijvoorbeeld met een inbreker worden geconfronteerd, antwoordde gemeenteraadslid Lisa Bender dat ‘zo’n vraag afkomstig is van mensen met een bevoorrechte positie.’

Met andere woorden: burgers gaan er anno 2020 onterecht vanuit dat ze recht hebben op bescherming door de politie tegen criminelen. Het enige wat nu nog lijkt te tellen is het beschermen van zwarten tegen de politie, en dat doet men door de politie te ontbinden.

‘White Lives Matter, too’

Kristina Roth van Amnesty Internationaal schreef aan Roberts dat ‘de politie moet stoppen met het doden van zwarte mensen.’ Zijn reactie: ‘En blanke mensen dan? White Lives Matter, too. De politie schiet jaarlijks veel meer blanken dood dan zwarten. Zou Kristina dan niet moeten eisen dat de politie stopt met het doodschieten van mensen in het algemeen? Waarom geeft zij de schuld aan racisme, in plaats van aan verkeerde politietraining?’

Minstens zo stupide was het ontslag van de hoofdredacteur van de Philadelphia Inquirer. Wat was zijn misdaad? Hij had in een artikel, waarin hij zeer veel begrip toonde voor de zwarte relschoppers, twijfels gezet bij het massaal vernielen en in brand steken van zoveel gebouwen en auto’s. ‘Gebouwen zijn ook wat waard.’ Dit leverde hem zoveel woedende reacties op, dat de krant hem ontsloeg. ‘So much for ‘white privilege’!’, schrijft Roberts cynisch.

Absurde ‘woke’ voorbeelden

Zelfs de linkse New York Times ontkomt niet aan het mes van de progressieve censuur. De redacteur èn onderredacteur van de opinie katern werden ontslagen nadat ze de oproep van senator Tom Cotton om het leger in te schakelen om de bevolking tegen de relschoppers te beschermen, hadden gepubliceerd. ‘Woke’ Amerika schreeuwde onmiddellijk moord en brand over de ‘pijn’ die de redacteuren hadden veroorzaakt, enkel door het publiceren van de uitspraken van een senator, en dan nog wel in een voor hem negatieve context.

Wie er echt pijn hadden, waren de honderden eigenaren van winkels en bedrijven, gebouwen en auto’s die de relschoppers vernielden of brand staken, om te laten zien hoezeer zij geweld verafschuwen – althans, geweld door de politie. Maar daar mag je zelfs je zorgen niet meer over uiten, want dan toon je geen begrip voor die arme gediscrimineerde zwarten, en moet je zelf dus ook iemand met de foute ‘privileges’ zijn.

De overwegend jonge ‘woke’ Amerikanen en Europeanen (met in eigen land van iedere realiteitszin gespeende melkmuiltjes zoals Rob Jetten en Jesse Klaver als rolmodellen) zijn extreem overgevoelig geworden voor iedere ‘foute’ mening en ieder ‘verkeerd’ woord. Kritiek uiten op hun gedrag of overtuiging komt bij hen aan als een kernbom; ze beginnen te schreeuwen, te schelden of te huilen, en gillen dat je hen enorm hebt gekwetst of gediscrimineerd. Deze zichzelf verklaarde slachtoffers van-alles-en-iedereen met een andere mening hebben met hun kinderlijke gedrag al zóveel invloed gekregen, dat zelfs de pers hen volledig naar de mond praat.

‘Weerzinwekkende haat’ tegen blanken blijft wèl onbestraft

Een professor criminologie van de Universiteit van North Caroline werd op de vingers getikt vanwege zijn ‘gemene en onvergeeflijke’ pleidooi om de universiteiten niet te sluiten vanwege de coronacrisis, en het vergelijken van het leven onder de lockdown maatregelen met een ‘slavenstaat.’ Dat zou ‘haatdragend’ richting zwarten zijn geweest. Roberts: ‘Wat een nonsens! Op de universiteit krijgen studenten iedere dag te horen wat voor een racisten en slavendrijvers blanken zijn, en dat alle mannen vrouwenhaters en verkrachters zijn. De hypocriete besturen doen nooit iets tegen deze ‘weerzinwekkende, haatzaaiende en grievende’, tegen blanken gerichte uitspraken.’

De vernederende figuurlijke èn letterlijke knieval die politici, gemeenteraden, demonstranten, besturen en zelfs agenten maakten, waar de mainstream media gretig steeds weer nieuwe foto’s en filmpjes van laat zien, zullen ‘het geweld van zwarten, die decennia is geleerd om blanken te haten, alleen maar aanwakkeren,’ vervolgt Roberts.

‘Ik heb al zo vaak gezegd dat een echte diverse multiculti samenleving niet op haat gebaseerd kan zijn. Als zwarten nu een echte leider zoals Martin Luther King zouden hebben gehad, dan zou die tegen het politiegeweld tegen ALLE mensen hebben geprotesteerd, ongeacht hun huidskleur. Zo’n protest zou de mensen wèl verenigen, maar in plaats daarvan wordt er nu haat en verdeeldheid gezaaid.’ En de media werken daar willens en wetens volop aan mee.

Misschien kunnen vrouwen dan ook eens een leider vinden die mannen en vrouwen weer bij elkaar brengt, hoopt Roberts. ‘Want als ik lees dat feministen mannen hebben gecreëerd die de voorkeur geven aan plastic sekspoppen boven vrouwen van vlees en bloed, met emoties en een brein, zet ik #MeToo in de categorie van biowapens… De relaties tussen mannen en vrouwen zijn zo ernstig beschadigd door feministen, dat het nog te begrijpen is ook dat (sommige) mannen de voorkeur geven aan poppen.’

‘Emoties hebben feiten verdrongen, onderwijs is giftige propaganda geworden’

‘De Westerse beschaving is aan het instorten, omdat beschuldigingen afkomstig van de minst geloofwaardige bronnen belangrijker zijn geworden dan de feiten. Emoties hebben feiten verdrongen als de basis van wederzijds begrip. Emoties (/gevoelens) schakelen feiten doorgaans uit.’ Dat is precies wat er in het Westerse onderwijs, van laag tot hoog, is gebeurd: feiten en kritisch nadenken zijn geheel vervangen door ideologieën en conformisme aan de ‘partijlijn’, omdat bepaalde feiten en ideeën ‘onacceptabel zijn voor de onbenullige ‘woke’ studenten (en hun docenten en politieke leiders). En zij worden gesteund door een heel legertje gedachtenpolitie.’

Ook de universiteiten hebben hun oorspronkelijke taak om te streven naar objectieve feiten en de waarheid opgegeven, ‘en zijn propaganda organen geworden, die het giftige zuur verspreiden waarmee de basis van onze beschaving wordt weggevreten. In de huidige Westerse beschaving is opkomen voor de waarheid de beste manier om jezelf te vernietigen. Ik wordt het spuugzat, want de steun voor het verdedigen van de waarheid is sowieso aan het afnemen.’ (1)

ECHTE gelijkheid is het tegenovergestelde van het huidige politieke beleid

De Westerse beschaving is buitengewoon zwak geworden, vooral dankzij het neoliberale (linksgroenliberale) beleid, dat door middel van ‘diversiteit’, ‘identiteit’ en ‘positieve discriminatie’ –de ergst denkbare, meest vernederende vorm van discriminatie-, en zeker door schandalig misleidende uitspraken over ‘systemisch racisme’, de bevolking in allemaal aparte groepen heeft verdeeld, en ze tegen elkaar heeft opgezet door enkele van die groepen een speciale positie of voorkeursbehandeling te geven, en andere groepen juist hard aan te pakken.

ECHTE gelijkheid is dat er op niemands huidskleur, sekse, religie, geaardheid, gender etc. meer wordt gelet, maar enkel op iemands prestaties, ervaring, opleiding en presentatie (inclusief correct gedrag zoals het beheersen van de taal, beleefdheid, omgangsvormen, e.d.).. Dan maakt het niets meer uit of ergens 80% mannen of 80% vrouwen werken, 80% blanken of 80% zwarten, 80% hetero’s of 80% homo’s, 80% christenen of 80% moslims. Pas dan is iedereen ECHT gelijk, en wordt iedereen volgens dezelfde maatstaven beoordeeld.

‘Westen stort onder gewicht van eigen zelfhaat in elkaar’

Zoals we al vaak hebben geschreven volgt de gevestigde orde in het Westen de aloude ‘verdeel en heers’ tactiek, zodat de bevolking wordt afgeleid van het TOTALE FALEN van de politiek, die -op enkele uitzonderingen na- totaal niet meer luistert naar de gewone man, maar enkel nog hun eigen belangen, en dat van machtige lobbygroepen van vooral de farmaceutische industrie en de bankensector, nastreven, waardoor het volk almaar grotere schade wordt toegebracht.

‘Het is voor de mensheid te hopen dat de Russen en Chinezen geduld blijven hebben terwijl het Westen verder blijft instorten onder het gewicht van zijn eigen zelfhaat,’ besluit Roberts.

‘Het opbouwen van een beschaving neemt veel tijd in beslag, maar hoewel het veel makkelijker is om een beschaving te vernietigen, is daar ook veel voor nodig. Maar nu zijn er vier wortels van het kwaad, die deze vernietiging garanderen,’ is analist Dennis Prager het met hem eens. Deze vier signalen van de instorting van het Westen zijn:

1.Slachtofferschap. Hoe meer mensen of groepen zichzelf als slachtoffers van anderen zien, hoe eerder zij overgaan tot geweld of andere kwaadaardige handelingen. Mensen die zichzelf vooral als slachtoffers zien, vinden dat ze het recht hebben om de vermeende ‘daders’ met alle mogelijke manieren aan te pakken. Miljoenen zwarten is aangepraat dat ze worden onderdrukt door blanken, dat al hun problemen aan hen zijn te danken (terwijl uit alle statistieken exact het omgekeerde blijkt). Dat kan alleen maar heel fout aflopen.

2.Demonisering. Dat is wat de politiek en media in het Westen 24/7/365 doen: één specifieke groep wordt gedemoniseerd en krijgt de schuld van alle –echte of ingebeelde- ellende, en dat zijn de blanken, en dan vooral de blanke mannen. ALLE mensen met een witte huidskleur zijn automatisch tot potentiële racisten verklaard. De geschiedenis wordt er zelfs voor herschreven, en de realiteit ervoor verdraaid.

3.Verandering van geloof / ideologie. Daar waar de beschaving in de VS en Europa werd opgebouwd op basis van christelijke en humanistische waarden, zijn die na de Tweede Wereldoorlog in snel tempo afgebroken. Extreemlinkse krachten hebben dat vacuüm opgevuld, waardoor feministen, klimaatfanatici (Fridays For Future, Greta / Greenpeace, Extinction Rebellion), Black Lives Matter, Antifa, en een combi van neo-communisten en fascisten (Verenigde Naties, Europese Unie, Open Society) de koers zijn gaan bepalen, zelfs van ooit rechtse, liberale en christelijke partijen en media.

4.Leugens en propaganda. Het belangrijkste kenmerk en ingrediënt om een samenleving omver te werpen en te ontmantelen zijn leugens en propaganda. Objectieve feiten en waarheden, en daarmee echte journalisten, zijn uit de mainstream media verdwenen; er mag nog maar één lijn, één koers, worden gepredikt en gevolgd, en die wordt met glasharde leugens verspreid en opgelegd. Alles en iedereen die iets anders verkondigd dan wat linksgroenliberaal met onze wereld wil, wordt verketterd. De overal zichtbare diepe indoctrinatie met het linksgroenliberale gedachtegoed heeft ertoe geleid dat de meeste mensen blind zijn voor de afgrond waar ze met opzet op af worden gestuurd.

Het is NOG niet te laat om ECHT wakker te worden, maar de tijd is nog maar heel, heel kort. Gelukkig begint er eindelijk hier en daar een tegengeluid te klinken. Zo schrijft het AD vandaag dat er een ‘stortvloed aan kritiek’ is gekomen op een lesopdracht voor groep 4 van de basisschool, die ‘op grote schaal beticht wordt van het indoctrineren van kinderen met eenzijdige lesgeving.’ In dat lesprogramma worden enkel ‘witte mensen’ neergezet als racisten, en zwarten inderdaad enkel als slachtoffers. (3)

 

Xander

(1) Paul Craig Roberts
(2) RealClearPolitics via Zero Hedge
(3) AD


Zie ook o.a.:


10-06: Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom

08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking
03-06: ‘Trump kan burgeroorlog veroorzaken door inzetten leger tegen linkse relschoppers’
31-05: Links zaait geweld en chaos in VS: Trump bestempelt Antifa officieel tot terreurorganisatie
29-05: Geweld Minneapolis verspreidt zich naar New York, Los Angeles en andere steden


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

62

 1. Het begint er inderdaad steeds meer op te lijken dat deze samenleving op zijn laatste benen loopt. Dit zag ik van mijzelf uit al een hele tijd aankomen en zie het met lede ogen aan. Ik liet me echter verblinden in de (nu dan althans) ijdele hoop dat het overgrote gedeelte van de westerse bevolking er niet in zou stinken. (You can always bet on human stupidity !!!) En ik krijg steeds meer het idee dat er tegenin gaan gewoonweg geen zin meer heeft. Men lijkt er echt serieus op gebrand te zijn om de hele westerse samenleving, en al haar hard bevochten verworvenheden, naar de filistijnen te helpen. Er zijn wat mij betreft nog maar twee dingen die deze samenleving nog van de ondergang zouden kunnen redden, en dat is als dat gedeelte van de westerse bevolking (dat nu dus letterlijk beschuldigd wordt van alles onder de zon) van zijn reet komt, en en masse laat weten dat ze dit gewoonweg niet pikken, en het hele zooitje sociale en politieke landverraders met de eerstvolgende verkiezingen wegstemt. Maar, zoals het er steeds meer naar uitziet, werkt het democratische proces (wat mij betreft) al lang niet meer, en als dat inderdaad het geval is, wat rest je dan nog ? Het enige andere scenario dat er dan wat mij betreft dan nog over blijft, is dat de westerse bevolking in de zeer nabije toekomst, wel eens geen andere keus meer zou kunnen hebben, dan in opstand te komen, en de gevestigde orde met (helaas) geweld aan de kant te zetten, gewoonweg om nog te redden wat er te redden valt. En om dit te moeten zeggen, valt mij ontzettend zwaar, want ik verafschuw elke vorm van geweld. Ik ga er echter van uit, dat dit NIET zal gaan gebeuren, en het overgrote deel van de westerse bevolking zich zal laten intimideren, en zich de mond zal LATEN snoeren, met alle mogelijke gevolgen van dien voor hen en hun nageslacht.(Als men wil weten wat ik DAARMEE bedoel, zoek op de ”psychiatrische” instellingen voor ”socaal onaangepasten”, ”heropvoedings”-kampen en ”werk”goelags van de sovjet-unie, en de concentratie-kampen en gaskamers van NAZI-duitsland) Ik zit er nu letterlijk aan te denken om in de zeer nabije toekomst zoveel mogelijk van mijn familie, vrienden en bekenden zo spoedig mogelijk (wanneer mogelijk) bij elkaar te krijgen, en te bespreken wat we met deze situatie gaan doen. Ik krijg namelijk steeds meer het gevoel dat ik, en de rest van hen met mij, ons zullen moeten gaan voorbereiden op wat komen gaat. Ik hoop niet dat dit hele gebeuren bij hen aan doven-mans oren gericht is, want dan heeft dit hele plan weinig zin meer. Een van de meest belangrijke problemen is, wat gaan we doen ? Bereiden we ons voor en graven we ons in (het bug-in scenario), of ontdoen we ons van alle (onnodige) spullen die we niet mee kunnen nemen, en knijpen we er tussenuit (het bug-out scenario). Zoals de huidige situatie er nu naar uitziet, zijn zowel nederland, alsook europa, een verloren zaak. Als zodanig is het bug-in scenario in principe geen optie meer, en heeft het bug-out scenario mijn voorkeur. Dan volgt de vraag: waar ga je heen ? Als ik naar het grote plaatje kijk, en zoals ik hierboven al aangaf, is niet alleen in nederland of zelfs maar europa verblijven in principe zinloos, maar is wat mij betreft ook het hele noordelijke halfrond gewoonweg geen optie meer. Want als de westerse samenleving (vnl. europa en noord amerika) inderdaad in elkaar zouden storten, wat zou dan onze vijanden (China, Rusland, Iran en Noord-Korea) er dan van weerhouden om misbruik te maken van deze situatie, en bij wijze van spreke hun militaire plannen gewoon door te drukken, en een aanval of invasie te plegen (zowel hier, als elders), met alle mogelijke (nucleaire) gevolgen van dien ? Tevens zul je ergens naar toe moeten, waar niet dezelfde waanzin heerst als hier en de inheemse bevolking je ook niet met de nek aankijkt, of als ze de kans krijgen, je alsnog in de nek slaat. En dan blijven er, zelfs op het zuidelijke halfrond, niet veel plekken meer over. De enige plaatsen vanuit mijn oogpunt althans die enigzins en eventueel nog mogelijk zouden zijn om naar toe te emigreren, zijn: Argentinie, Australie, Chili, en Nieuw-Zeeland. De rest van het zuidelijke halfrond, valt eigenlijk zo goed als af. Ik zou het niet mogen zeggen, maar op dit moment zit ik er letterlijk op te hopen, dat het universum, (of welke God je ook in mag geloven) ons gewoonweg verrast met een of ander incident, van voldoende grootte, dat het het overgrote gedeelte van de bevolking wakker schudt uit haar collectieve schuld-psychose en massa-hysterie, want anders zie ik de toekomst voor de westerse wereld, nee beschaving, bijzonder somber in. En aan eenieder die dit bericht leest, kan ik nog maar een ding zeggen, en dat is: get ready en BE PREPARED !!! Want dat is waar ik me van nu af aan op ga richten !

 2. @Ruben
  Seksuele moraal geldt inderdaad voor beide seksen. Unwin heeft in zijn onderzoek echte geconstateerd dat het bij IEDERE beschaving die hij heeft onderzocht misging binnen 3 generaties waarin de vrouwen seksueel werden vrijgelaten, om het maar even zo te noemen.
  Men moet zich realiseren dat de meeste mannen die ooit hebben geleefd nooit nageslacht hebben verwekt. Mannen hebben -grof gezegd- altijd moeten concureren met andere mannen om zich te kunnen voortplanten, op een heel andere manier dan vrouwen.
  Het punt dat Unwin maakte was dan ook niet dat het ok was voor mannen om er een losse seksuele moraal op na te houden, maar dat het voor een samenleving als geheel een probleem is als dat gebeurt. Maar feitelijk zijn het altijd de mannen geweest die beschavingen (op)bouwden.

 3. Beste Inge,
  Ik heb drie filmpjes bekeken.
  Bedankt.
  Zeker schokkend, zeker on te beseffen dat gewoon doorgaat tot op de dag van vandaag.
  Hoeveel (blanke) vrouwen en kinderen worden alleen al in West-Europa gevangen gehouden als seksslavin?
  Rotherham in Engeland was geen incident.
  Ook in Nederland.
  Het is echt verschrikkelijk. Deze hele wereld nu!!
  De gruwelen zijn niet te beschrijven on omvang en slechtheid.
  Gelukkig komt er over een aantal jaren een einde aan deze mensheid(althans op paar na).
  Maar helaas eerst de verschrikkelijkeApocalyps en Gods Oordeel.
  Pas na de wederkomst van Jezus Christus begint het vredestijd.
  Alle gruwelen en ongerechtigheden zullen verdwenen zijn. De mensen zullen waardig leven.

 4. @ Ruben 4:37 pm. Los van God en gebod komt het inderdaad van “kwaad tot erger”. We zien de verloedering en verharding in onze samenleving toenemen. Relevant is dan ook wat er staat beschreven in 2Tim. 3.

 5. Beste Johan P,
  De sexuele moraal geld evengoed voor de mannen.
  Maar klopt, vrije sexuele moraal is begin vd ondergang.
  Abortus, het doden van je weerloze EIGEN kind is ook zo’n voorbeeld.
  Onze vrouwen en mannen vinden het tegenwoordig doodnormaal!! Hoe bizar.
  Geïnstitutionaliseerde (dood) zonden zoals abortus, homoseks, vrije sexuele moraal, overspel en dergelijke zijn een teken vd ondergang vd maatschappij.
  Dit was allang bekend, maar ja…
  Nu gaan wij de vruchten plukken..
  En ze smaken verschrikkelijk.

 6. N.a.v. Vlokje: het houden van slaven (en dus vanzelf het verhandelen) was duizenden jaren heel normaal bij tal van volkeren (niet alleen bij Europeanen).
  Maar de voortschrijdende beschaving heeft het afgeschaft. Dan kunnen sommige groepen wel eindeloos blijven jeremiëren over dat verleden, maar dat laat steeds buiten beschouwing dat we het afgeschaft hebben! Die groepen hebben dus allang wat ze willen: de afschaffing van de slavernij. Wat zeurt men dan nog eigenlijk?!
  We beschuldigen de huidige Duitsers toch ook niet van ‘nazisme’! We zien dat de moderne Duitser daar afstand van heeft genomen en dus beschuldigen we de normale Duitser niet van nazisme.
  Evenzo kun je de normale Europeaan niet meer beschuldigen van slavernij.
  Overal kom ik gekleurde mensen tegen die een baan hebben. Ik had ze als collega’s. Er is GEEN sprake van systemisch racisme. We moeten niet trappen in die marxistische valse beschuldigingen.

 7. Het 11-puntenplan van de Frankfurter School
  1. Het creëren van racistische misdrijven.
  2. Voortdurende verandering om verwarring te creëren.
  3. Het onderwijzen van seks en homoseksualiteit aan kinderen.
  4. De ondermijning van het gezag van scholen en leerkrachten.
  5. Enorme immigratie om identiteit te vernietigen.
  6. De bevordering van overmatig drinken.
  7. Leegmaken van kerken.
  8. Een onbetrouwbaar rechtssysteem met vooroordelen tegen slachtoffers van misdrijven.
  9. Afhankelijkheid van de staat of de uitkeringen van de staat.
  10. Controle en ‘dumbing down’ van de media.
  11. Stimuleren van het uiteenvallen van het gezin.

  Verder:
  • De verschillen in onderwijs van jongens en meisjes op te heffen.
  • Het afschaffen van alle vormen van mannelijke dominantie – vandaar de aanwezigheid van vrouwen in de strijdkrachten.
  • De verklaring dat vrouwen een ‘onderdrukte klasse’ zijn en mannen ‘onderdrukkers’.
  (((Munzenberg))) vatte de langetermijnoperatie van de Frankfurt School als volgt samen:

  ‘We zullen het Westen zo corrupt maken dat het stinkt’. “

 8. “We moeten ons realiseren dat raciale spanningen het krachtigste wapen van onze partij zijn.
  Door in het bewustzijn van de donkere rassen te verkondigen dat ze eeuwenlang onderdrukt zijn
  door blanken, kunnen we ze vormen naar het programma van de Communistische Partij.
  In Amerika streven we naar een subtiele overwinning. Terwijl we de neger-minderheid
  tegen de blanken opzetten, zullen we proberen de blanken een schuldcomplex bij te brengen
  voor hun uitbuiting van de negers. We zullen de negers helpen om op de voorgrond te treden in
  elke levenswandel, in de beroepen en in de wereld van sport en amusement.
  Met dit prestige zal de neger in staat zijn om met de blanken te trouwen en een proces
  te beginnen dat Amerika naar onze zaak zal brengen.”

  Israel Cohen, ‘A Racial Program for the Twentieth Century’, 1912.

 9. Feitelijk laat dit zien dat Unwin gelijk had. Unwin(professor in the anthropologie en sociologie, begin van de 20e eeuw) deed onderzoek naar de ondergang van beschavingen.
  Hij kwam tot de conclusie dat -hoewel hij een aantal hypotheses had, maar geen directe verklaring gaf- het een feit is dat IEDERE beschaving waarbij de kuisheid van de vrouw voor het huwelijk te grabbel wordt gegooid maximaal 3 generaties is verwijderd van volledige instorting.
  Neem 30 jaar per (westerse) generatie, startend rond 1960, en we zitten nu aan het begin van die 3e generatie. De ineenstorting van onze beschaving kan iedereen met eigen ogen waarnemen. Volgens zijn model zitten we dus nog maximaal 30 jaar af van volledige instorting.
  Gebruikt men 25 jaar per generatie, dan zitten we er zelfs nog maar maximaal 15 jaar vanaf.

  Het probleem is dat, hoewel hij 85 verschillende culturen had bestudeerd, over een tijdsspanne van meer dan 1500 jaar, hij GEEN ENKELE heeft gevonden die dat proces ooit heeft kunnen omkeren.
  Lees zijn boek ‘Sex and Culture’ dat zeer duidelijk feiten en meningen scheidt.

 10. Al die reacties over vernietiging zijn persoonlijke meningen.
  De vraag? Met welke middelen gaat die vernietiging gebeuren. Zal het in ieder land innerlijk zijn of zal de strijd zonder grenzen gebeuren. Innerlijk is revolutie het volk onder elkaar.
  Zonder grenzen staan andere middelen en krachten tegen elkaar.
  Het middel of de middelen die gebruikt kunnen worden zijn veel.
  De meest vernietigende het atoom en nog onbekende, hebben geen grenzen. Dus oncontroleerbaar. Geen zekerheid van overleven ingeval van gebruik bij de mogelijke overwinnaar ! Bij het onbekende is er een die zijn neus getoond heeft,
  De chemische technologie met de Virus en het zogezegd genees middel . De vaccinatie ! Als de geruchten errond waarheid hebben , dan zal via een minder omgeving vernietigende methode, de tweevoeter, de oorzaak van alle problemen , kunnen uitroeien .
  De vraag , welke tweevoeter en waar woont hij ?
  Dat is waar iedereen best eens over nadenkt.

 11. Die slavernij is wel onder Nederlandse vlag gebeurt

  De Drie kleur met het oranje wimpel van onze mensen en opium handelaar maar verbieden dan, net als de swastika

 12. Wisselde windows xp in voor win10 en betaalde fors voor een achteruitgang.
  Laat een linux distributie dan een vooruitgang zijn.
  Breek maar af dat westen van boekhouders, import volken, geldverslaafden en hersenloos bestuur..

 13. Die mensen die zo tegen de slavernij zijn – die toch is afgeschaft – willen dan wel de slavernij van het communisme invoeren.

 14. Ik kwam deze afbeelding tegen:

  https://external-preview.redd.it/1MI8f3JTRiiUbv1b-nsO-UiGus32llOz8itg6QMsmu4.png?auto=webp&s=13d195d14d52fd40203c152e6e034d9b569b30c2

  foto zegt meer dan een miljard woorden. Er hoeft maar een enkel individu te gaan roepen n om vlaggen te veranderen en het is zo gepiept. Honderden jaren historie die er aan voorafgegaan en de diepliggende betekenis tellen ineens niet meer. En waarschijnlijk ziet iedereen die deze afbeelding tegenkomt er de lol er ook nog eens van in.

  voor wie dit niks zegt: rood/zwart/groen staan symbool voor Afrika.

 15. @Sultan schreef op 11/06/2020 om 9:12 pm

  “…. en vergeef ons onze schulden ….”

  Zei de Sultan van het Ottomaanse rijk… waar blanke westerse vrouwen konden dienen als seksslaaf en waarbij de zwarte mannelijke slaven werden ontdaan van hun ballen en penis…

  Waar zwarten zich in zouden moeten verdiepen is de slavernij van zwarten in Arabië die vandaag de dag nog steeds een feit is, waar bv jonge Arabieren uit rijke families voor hun verjaardag een even jonge zwarte slaaf kado krijgen die hen levenslang kan dienen etc. Zie hieronder diverse links te zien op youtube.

  https://www.youtube.com/watch?v=1opQlSRyni8

  https://www.youtube.com/watch?v=6CPCZAU47YQ

  https://www.youtube.com/watch?v=5XzThnFyjG0

  https://www.youtube.com/watch?v=ZvuErWmFw3I

  https://www.youtube.com/watch?v=ipsRP4SvrIs

 16. PS, in mijn reactie staat incorrect ‘universele wereldreligies’, mijn keyboard ‘AI’ (aut. woord afmaken) heeft dat meervoud gemaakt. Ik bedoelde universele wereldreligie, 1 dus. Daarom blij dat ik redundantie gebruikte (universeel == 1 enkele voor allen, dus geen meervoud mogelijk)

  universe wereldreligie=katholieke religie (dat is wat katholiek betekent)

 17. In de media dook reeds een ander geluid op van de voormalig `niet blanke` VVD kamerlid Ayaan Hirsi Ali: hierin vertelt ze dat de Amerikaanse samenleving verre van racistisch is en één van de beste plaatsen om te wonen voor zwarten/ homo`s, trans enz.

 18. Zelfs een kritsche nieuwswebsite als zerohedge gaat verder met corona angsthysterie door berichten te blijven plaatsen over infecties inplaats van doden of ziekenhuisopnames

  Ik dacht juist dat hoe meer mensen geïnfecteerd met corona zonder ernstige klachten hoe sneller natuurlijke groepsimmuniteit, dit is een evolutionaire overlevingstechniek van de mens en gezien het feit dat we met 7 miljard mensen zijn is de mens een succesvolle overlevers
  Tevens stonden artikelen in de krant dat er veel minder doden zijn aan andere klachten ziektes, nu denk ik heel naief, zou het kunnen dat hartfalen, longontsteking, copd, griep vandaag de dag ovetlijden door corona wordt genoemd, dat er door de verblindheid door corona reguliere klachten worden misdiagnosticeerd

 19. Extreem rechts heeft het nooit durven voorstellen, maar de ant zwarte piet activisten zorgen voor een 100% raszuiver sinterklaasfeest met blanke roetveegpieten zoals de germaanse traditie van voor het christendom, gekker moet het niet worden, sylvana simons die germaanse feesttradities terug wil brengengen naar de wortels van sinterklaas. Een sinterklaas slegs vir blankes, waar is de multiculturele samenleving gebleven? Dit bericht naar aanleiding ad artikel over zwarte piet van vandaag

  Het kost mij steeds meer moeite om de wereld van vandaag nog te begrijpen
  Zelfs beelden van Ghandi en Abraham Lincoln zijn besmeurd door black lives matter, ik begrijp het niet, misschien jullie ook niet

 20. Yuri Bezmenov heeft hierop HET antwoord. Beluister zijn interview uit 1983 (!) afgenomen door Edward G. Griffin en je zult versteld staan en het antwoord krijgen op de vraag wat er aan de hand is.

 21. @Lizz33.

  Dergelijke feiten zal de gehersenspoelde bevolking nooit vernemen via de mainstream media.
  De waarheid is immers al lang dood en begraven in de mainstream media, het onderwijs en de entertainment industrie en vervangen door links-activistische politiek correctie fictie.

  Deze ”psyop’ heeft duidelijk tot doel de weerstand van de blanke bevolking tegen de onderwerping aan vreemde culturen (en heersers) psychologisch te breken en de huidige Westerse welvaart – die uitzonderlijk is in de menselijke geschiedenis – terug te nivelleren tot het niveau van de welvaart in derde wereld landen.

 22. In antwoord op de vraag in de titel : neen, njet , nop, no way, hell no way….

 23. Beste Juul,

  ja die één Wererldregering komt er zeker en vast , maar wanneer ??? Als men de moderne propheciën kan geloven, moet er eerst een sharia-dictatuur in Europa komen en zal er een Grote Monarch in Frankrijk opstaan om de moslims buiten te wippen. Hij zal zijn kroon in Jerusalem afleggen en daar sterven. Nadien komt de monsterlijke anti-Christ aan !

 24. Wat duurt het toch lang voordat God Zijn plan met deze wereld uit gaat voeren

  Wat een geduld met de mensheid !!!

 25. @ Anna 9:50 pm, op 11/6. Zo zal het gebeuren Anna. Daar ben ook ik van overtuigd.

 26. Mensen nog de kranten van vandaag bekeken? Er gaan nog nauwelijks ( 80 en 90 Plussers) mensen dood aan corona, nauwelijks ziekenhuisopnames, wat spijtig voor de corona-angstporno-media
  Dus: nu horror verhalen over de naweeën van voormalig corona patiënten, we moeten vooral bang blijven, zodat we braaf ons experimentele vaccin prikje halen. Experimenteel? ja, want normaal gesproken neemt het tussen de 8 en 10 jaar voordat afdoende is getest of een nieuw geneesmiddel voldoet aan gezondheidseisen.Het is onmogelijk om binnen 1 of 2 jaar een veilig geneesmiddel te ontwerpen/testen/produceren, Al helemaal niet indien het om experimentele RNA-vaccinatie gaat. RNA-vaccins zijn in het geheel experimenteel te noemen, Een heel nieuwe tak van geneesmiddelen sport.

  Het zal mij niet verbazen dat er over een paar weken/maanden horror berichten in de kranten staan over corona en ‘de kinderen’ Vooral de lezers van de kranten bang houden.
  Wel een grappig aspect van de angstconditionering: jongeren van vandaag gaan richting analfabeet en lezen bijna niets meer, dus hoe moeten die arme kranten de jeugd intimideren.Oei, nu breng ik de media op een idee en gaan ze andere angstterreur verzinnen om de jeugd te bereiken

 27. …. en vergeef ons onze schulden …. . “We” kunnen relativeren tot we een ons wegen ; de mensheid heeft er een zooitje van gemaakt. …. en breng ons niet in ‘beproeving’ …. , ( de verleiding is tė groot ) . Met een individuele innerlijke rust, een egocentrische gedachte, kan de mensheid in zijn totaliteit niet (meer) gered worden. De realiteit laat zien dat wie zijn ‘geluk’ buiten zichzelf tracht te zoeken, de controle over zichzelf verliest. Geloof én politiek ‘slapen’ niet in hetzelfde bed is een terechte, veel gebruikte uitspraak. Het gouden kalf …. en de teloorgang der mensheid. Omdat niets meer schijnt te moeten en alles schijnt te kunnen, heeft van ‘de mens’ een roofdier gemaakt. Meedogenloos is alles, maar dan ook alles, om ons heen uitgebuit, vaak met donder en geweld. Gigantische problemen stapelen zich op ; we zien en horen het, elke dag weer opnieuw. Vrijheden worden ons successievelijk ontnomen, om de eenvoudige reden dat de mens niet (meer) met democratieën, in de ware zin des woords, om kan gaan. Adversae res admonent religionem (nood leert bidden) , daarvoor is het te laat.
  Vrijwel iedereen denkt, zou moeten denken, dat het op deze manier niet verder kàn gaan. ‘Eens gegeven blijft gegeven’ dat kunnen we wel vergeten. Een reorganisatie, voor zover dat nog haalbaar is, móet er komen en die komt er dan ook. De NWO dient zich aan ….

 28. Ik ben het 100% procent eens met wat hier geschreven staat, zelf heb ik dit ook deels al vaker gesteld. In ieder geval inzake de emotionele waanzin die vanaf 2015 de mensheid en de wereld in een wurggreep houdt. Ik heb bovendien al heel wat keren gesteld en doe het opnieuw wie alle ellende is in een stroomversnelling heeft gebracht: de schooier Obama, die racist die nooit president had mogen zijn. Die gewetenloze schurk heeft iedereen tegen iedereen opgezet en doet dat nog altijd vanuit zijn villa met of zonder zijn kompanen in het kwaad Soros, Gates en Zuckerberg, drie geldbelusten bij uitstek. we zullen helaas snel genoeg zien. We zij in de eindronde aanbeland, daarvoor is corona verzonnen.

 29. Veel mensen associëren Zwarte Piet met een slaaf uit Afrika. Dit zal komen door het Nederlandse slavernij verleden. Maar het tegendeel is waar: Zwarte Piet is juist de slavendrijver die blanke Europeanen eeuwenlang op grote schaal tot slaaf maakte, nog voordat Europa z’n eerste Afrikaan kocht. Zwarte Piet is namelijk gemaakt naar het model van de Moren, een historisch Islamitisch volk uit Noord-Afrika dat ongeveer vijf eeuwen lang de bezetter van Spanje en grote delen van Noord-Afrika was. Men had slaven, niet alleen uit Spanje, maar ook uit Noordelijker gelegen landen zoals Nederland. In heel Europa waren de Moren en latere Noord-Afrikaanse volkeren tot diep in de 18de eeuw berucht om hun ontvoeringen, meestal vanaf de kust. Met name blanke vrouwen en kinderen waren in trek. Die werden vervolgens in de tijd van de Moren meegenomen naar het door hen bezette Spanje (gaat er een belletje rinkelen?) en Noord-Afrika om verkocht te worden op de slavenmarkten. Vandaar ook de angst in die tijd onder ouders, dat hun kinderen zouden worden ontvoerd en meegevoerd naar Spanje en omstreken. Vele jaren later werd die ooit zo reële angst gebruikt voor het kinderverhaal rondom Sinterklaas. De Zwarte Piet moest de kinderen – met een knipoog – angstig maken waardoor ze het hele jaar braaf zouden zijn. Waren ze dat niet, dan gingen ze mee in de zak naar…? Juist ja: Spanje.

 30. Zonder bronnen, geen persoonlijke info geven. Mod.

  Maar beter dat ik niet meer in Amerika woon, maar ik ken mensen, deels zijn ze zwart, een vrouw die met haar zoon elk jaar naar Amerika gaat en vervolgens naar een Nederlands eiland. Ja ze heel veel geld om te besteden van haar werk. Maar er komt in elk geval oorlog in Amerika, zo leg ik de bijbel uit. Het gaat ook niet om je kleur, maar om je hart.. De Allerhoogste ziet je hart. Zwart, geel, wit, rood …. Kleurling of niet. Voor mij maakt het niet uit als je hart maar goed is. Wordt tijd dat God ingrijpt op aarde, De grootste Vader kijkt naar harten, en als daar een van is, geschikt voor hem, hij of zij is niet christen, maakt Hij daar werk van. Ook gaat het niet om geld, ambitie of status, maar het is wel fijn als een mens (gezin) meer dan eten heeft, geloof een dak boven het hoofd, en een goed dak tot in lengte van dagen. Ik bid veel. Er komt nog 1 wereld regering, maar die duurt kort. Hoelang? Ik weet het niet..En niet voor niks neemt Christus het over, koning Christus over de Nieuwe Wereld.

 31. Ik denk dat iedere eeuw zijn eigen oorlogen en ellenden heeft gekend. God geeft de zondige mensheid ten prooi aan zijn eigen dwaasheid.
  Ik was verder al geen voorstander van de huidige maatschappij.

 32. Je had ook de Arabische slavenhandel. En in het Ottomaanse rijk was er ook veel slavenhandel. Ook veel christenen en blanken waren daar ook slaven naast afrikanen. Maar daar praat niemand over.

  Volgens mij doen ze dit ook om de grenzen straks open te zetten. En natuurlijk onze cultuur al te veranderen. Wie er straks iets van zegt is een racist.

 33. Dit artikel is apocalyptisch!
  De verwoesting van de beschaving komt wereldwijd in zicht.
  Het zal ontaarden in een totale verwoesting en vernietiging, en grote chaos.

  Maar uiteindelijk zal er een heerser opstaan die geniale ideeën heeft, zowel politiek, religieus, en economisch en merkwaardig genoeg zal de hele wereld deze man klakkeloos accepteren vanwege zijn opzienbarende gedachtengang en voorstellen om de wereld te gaan regeren.
  Waarom z’on ondemocratische manier om iemand aan te benoemen??
  Misschien wel omdat de wereld volledig is lam geslagen zijn door alle onrusten rellen en oorlogen.
  De wereld zal op den duur snakken naar rust.
  Deze man die zal opstaan zal volledig geaccepteerd worden door de VN, de Europesche gemeenschap, de BRIC landen, Rusland en Amerika de Afrikaanse unie de Arabische Liga en China, kortom alle landen zullen deze figuur accepteren.
  Het zal een innemende persoonlijkheid zijn die zegt : zo gaan we het doen, en iedereen accepteert dit.
  Of dit nog lang zal duren weten we niet maar de symptomen beginnen duidelijk te worden.

  Wat wel bekend is, dat deze man uit het gebied van het “ oude antieke Romeinse Rijk “ zal komen.
  Vroeger was dit zowel het oost als het west Romeinse rijk.
  Dus een omvangrijk gebied.
  Let op wanneer dit begint weten we niet maar het komt eraan.
  Zijn Naam : de Antichrist.
  Bron: de Bijbel.

 34. Prima verhaal. Roberts heeft altijd een degelijk verhaal. Kijk voor mensen die op hun eigen terrein ageren tegen alle wandaden in de Amerikaanse steden op You Tube: Candace Owens (tegen zwart slachtofferschap); Michelle Malkin (ooit immigrant, nu succesvol publiciste, auteur en blogger). En kijk naar de unieke persconferentie van de New Yorkse politie (9 juni) en hun enorme verontwaardiging over de houding van sommige politici/wetgevers en veel media. Michael O’Meara, voorzitter. Ted Cruz met een heel goede toespraak (10 juni). En een ander zoals 《YoungRippa59》. En ook de zwarte Titus O’Neill in Tampa, Florida met een lange oproep om te stoppen met dit geweld (10 juni).

 35. @Wow,
  het ego verhinderd ons onszelf te verbeteren, zodat we ons spirituele (wel)zijn niet kunnen bereiken.

  Het ego verhinderd kritisch naar jezelf te kijken, alsof je een derde toeschouwer bent die jezelf gade slaat.
  Wanneer je dat aandurft, betekent dat dat je het ego aan de kant geschoven hebt om tot de waarheid (van jouw problemen) te komen.
  Pas wanneer het ego aan de kant geschoven wordt, en men zichzelf als het ware (vol van schaamte) ziet opereren onder invloed van arrogant en egoïstisch gedrag, pas dan heb je de leidraad of gids gevonden welke jou zal leiden, daar het confronteren met jezelf, de problemen blootlegt waar het onderbewustzijn (of gemoedsrust) je voortdurend onderhuids mee lastig valt.
  Dat is immers de taak van je gemoedsrust, want, pas wanneer jij stopt met oneerlijk te wezen naar jezelf toe, zal je gemoedsrust stoppen met klagen en ‘rusten.’
  Het waakt erop of jij je eigen wezen niet verraad.
  Het kritisch naar jezelf (durven) kijken, wordt jouw gids waarvan je jezelf altijd al had afgevraagd of die aanwezig was.
  Het wijst je problemen aan, waardoor je er vol overgave aan kan beginnen werken.
  Dat is het nauwe, moeilijk te bewandelen pas.
  Hoe meer gedragsproblemen jij doorheen de tijd elimineert, des te sterker zal je worden, doordat je minder te verbergen hebt.

  Het (opgeblazen) ego staat dit proces in de weg, want het ego laat niet toe jouw jouw fouten (aan jezelf) toe te geven.
  En zolang dat niet gebeurt, krijg jij geen gids die jou leiden zal zodat het onderbewuste stopt met jou onderhuids en onbewust te martelen.

  Het onbewust martelen door het onderbewustzijn heeft hen van het rechtgeaarde nauwe pad verdreven.
  Ze hebben het als het ware ‘opgegeven.’
  En dat is waarom je de maatschappij zich van onze schepper ziet afkeren.
  Het van bij geboorte geïndoctrineerde ego, is het grootste obstakel om het liegen tegen je wezen (en dus zijn) af te leren.
  Men liegt dus over wie of wat men is, en dat laat het onderbewustzijn weten.
  Waarom is dat?
  Omdat, wanneer jij tegen je wezen liegt, met het hoofd, en het hart negeert, je je eigen bestaansrecht in vraag stelt, en een blaam bent voor de kosmische krachten welke ons regeren.
  Wat ben je als mens welke zijn zelfbewustzijn (het geschenk van onze schepper waarover enkel de mens beschikt) negeert?
  Je ziet eruit als mens, maar opereert als elk wezen lager op de voedselketen dat geen zelfbewustzijn heeft.
  Het gevolg hiervan is dat de mens zichzelf zal vernietigen.
  Onze schepper hoeft niets te doen of in te grijpen, daar ons eigen zelfbewustzijn de verantwoordelijke is.
  Ons eigen zelfbewustzijn, is onze verbinding met onbekende astronomische, kosmische krachten, welke de beginselen des levens op een ontelbaar aantal manieren representeren.

 36. Het zijn zieke geesten die zich voortdurend wentelen in de slachtofferrol, zelfbeklag en zelfmedelijden. Laten ze eens de hand in eigen boezem en de handen uit de mouwen steken. Het is hier geen luilekkerland-nietwerkenland.

 37. In Seattle is een politie-vrije zone gemaakt.
  En wat gebeurt er?
  Gewapende ‘beveiligers’ nemen het over en bedreigen winkeliers. Een soort maffia dus, die het overneemt. Vele malen erger en kwaadaardiger dan het politie-corps dat handhaaft namens de democratische rechtsstaat.
  Trap er niet in.

 38. Over stupiditeit ( of hoe geniaal het verkocht wordt). zogenaamd bevlogen, kompasie, suggerend intellect.

  Boven de partijen staan…

  Ik kots van dit artikel op Geen Stijl, niet Geen Stijl. Ze brengen het slechts.

  Het filmpje van Timmermans. Dit is een ras acteur. En een hele goede.https://www.geenstijl.nl/5153885/timmermans-zonder-greta-zijn-we-nergens/

  Deze man heeft slechts 1 belang. Zijn belang. Trap er niet in. Alsjeblieft.Trap er niet in.

  Vrees het ergste. Trap er. niet in. Dit is niet echt. De man is een psychopaat. Oordeel zelf

 39. misinformant moet natuurlijk desinformant zijn,..of speel je onder 1 hoedje met deze man??? De waarheid komt sws aan het licht, iig succes!!!

 40. In Wenen was de BLM demonstratie nog meer overtredend dan in Amsterdam. De menigte liep dicht op elkaar, schreeuwde en er werden nauwelijks mondkapjes gezien.
  Terwijl in Wenen de politie altijd streng optrad tegen overtredingen van de 1,5 m. regels.
  Overtreders waren ‘bejaardendoders’ en ‘niet solidair’ met de mensen van de zorg en een ‘gevaar’ voor de mensen.
  Maar plotseling telt dat niet meer en deug je als je die regels nog meer overtreedt dan hier???
  Het klopt gewoon niet! Het is willekeur.
  Mijn gewaardeerde psychiater hierover: https://www.youtube.com/watch?v=-A46nJ9LzX4

 41. Heel goed artikel,…..blijf zo doorgaan Xander op jouw eigen wijze manier en laat je niet afleiden, indoctrineren en kleineren door de misinformant. Of die het nu bewust of onbewust doet wees alert!!! het ego tijdperk loopt op zijn einde, dus eenieder die vanuit het ego, gemaskeerd door het zgn kritische denken opereert en niet vanuit het Hart, het goddelijke zijn de loopjongens van het ego, waaruit de nep elite handelt.. Als je vanuit het Hart leeft, ben je vanzelf kritisch op alles wat vanuit het kleinzielige ego komt, makkelijk te herkennen. Know Thyself zei een wijs man ooit. De website is bijna af,…. Ik kom eraan!!! Voor alle vrijheidsstrijders. Heel de mens Het ware individu! En het allerbelangrijkste is om onze kinderen te beschermen. het komt goed,..

 42. Een indicatie is het bijdrukken van geld of steeds minder goud of zilver in je currency stoppen.
  Het zijn serieuse indicaties dat de waanzin enorme vormen aan neemt.
  https://www.geenstijl.nl/5153885/timmermans-zonder-greta-zijn-we-nergens/
  Dit is toch ook een serieuse indictie, dat mensen zich door niet gekozen idioten in de waanzin vooraf laten gaan. Je zou verwachten dat de man in kwestie afgevoerd wordt in een dwangbuis omdat het een lieverd is die tegen zichzelf beschermt moet worden. Wat zijn er in de geschiedenis toch veel lieverds geweest die veel naar de kloten hebben geholpen…

 43. Zoals Morgan Freeman wijs op de vraag antwoordde wat we kunnen doen aan het opflakkerende racisme is: ‘Stop talking about it.’

  Al deze ‘anti-racisme-groeperingeren’ wakkeren de haat onder verschillende rassen alleen maar aan door er telkens over te praten, en het telkenmale boven te halen waar het er niet is.
  Nu ziet iedereen overal racisme in.

  Ikzelf niet, ik zie anti-blank racisme aangespoord door een miljardenglobalisten-industrie welke tot doel heeft deze zwarten of nuttige idioten tot slaaf te maken, want als het blanke volk – de innovateurs – niets meer te zeggen hebben, is het gedaan met het gelijk behandelen van mensen ongeacht de huidskleur.
  Dan glijden we terug af naar barbarisme, en zoals de geschiedenis (welke men wanhopig tracht uit te wissen) ons heeft geleerd, zullen zwarten altijd het slachtoffer zijn.
  Het zijn voorstanders van het barbarisme, want de blanke cultuur heeft op dat vlak enorme sprongen vooruit gemaakt, waar nu, jammer genoeg gesteund door de links-liberale media, gretig misbruik van wordt gemaakt.
  Het blanke volk is door de elite met een (al dan niet Arabische) dolk in de rug gestoken.

 44. Prima artikel. Helaas het zat er aan te komen. Decennia van valse indoctrinatie hebben hun werk gedaan. Zelfstandig nadenken wordt niet meer geleerd. Onze linkse, vooringenomen leerkrachten dragen geen kebnnis over, laat staan stimuleren een kritische geest. Denk je niet links in het onderwijs en ben je wel met je inkomen afhankelijk van ze, dan moet je je mond wel houden. Pas als je gepesioneerd bent, kun je de waarheid weer vertellen. We moeten dom blijven. Vergiftig mensen, te beginnen met vaccinaties, die o.m. autisme en kanker veroorzaken. Vervuil de lucht met roet ed, (CO2 is echter prima) laat mensen bewerkt voedsel eten, verrijkt met pecticides, voeg nog wat electrosmog toe en zo verzwakt de bevolking vanzelf.
  En het nieuwe middel is, zaai angst. Angst tast je immuunsysteem aan en maakt je al tot slaaf.
  En maar niet willen geloven dat dit bewust gebeurt. De mens is van nature goed, onze globalistische leiders zijn echter van nature puur slecht en verrot. Wordt wakker.

 45. In Australië komt de roep om de afschaffing van de politie vanuit de Socialist Alliance.
  Citaat: “Zolang de politie bestaat, zal er altijd repressie zijn. Hierom moeten we niet minder willen dan de afschaffing van alle ‘law enforcement’. ”
  Marxisten/socialisten die bezig zijn het westerse systeem kapot te maken. Dat is er aan de hand.
  Bron : https://www.youtube.com/watch?v=UeTioYgCEQA

 46. Ik begon al bijna aan mezelf te twijfelen of gezond boerenverstand en nuchterheid nog wel een geaccepteerde eigenschap is. Gelukkig zijn er dus meer mensen die alle chaos hoofdschuddend aanzien. De wereld is zo compleet gek en waanzinnig geworden dat ik er niet eens meer woorden aan vuil wil maken.

 47. Wat te denken van Idi Amin, Keizer Bokassa, Mugabe, en Nungomo. En de Hoetoes en de Tutsies, fijne mensen waren dit met hun legers.

 48. De slaven die de blanken kochten in Afrika, werden veelal aangeleverd door zwarten die andere slaven verkochten als slaaf. Dat laatste wordt nooit benoemd.
  Degenen die als eersten tegen slavernij waren en net afschaften, waren blanken. Sommige zwart gedomineerde landen waren daar veel later mee. Dit wordt ook nooit benoemd.
  Slavernij is dus niet een enkel blank fenomeen. Het is gewoon zielig dat wel zo te stellen.

  Ik zie overigens de Duitsers al komen dat ze toch graag elke vereijzing naar WO2 willen schrappen uit de geschiedenisboeken omdat dat zo een kwetsende periode voor hen was.

 49. Paar weetjes die vele niet weten omdat we op school niet alles meer leren zoals het hoort.
  De Mooren vingen in Europa blanken slaven tot Denenmarken aan toe. Wie waren de Mooren? Dat waren dus Afrikanen en vingen vaak met jutten zakken ons blanken(vanaar de zak van Zwarte Piet) en voerden ons af naar hun thuis landen. Vandaar dat de Noord Afrikanen nu niet meer zwarte zijn, maar licht getint. Vele vrouwen werden namelijk als hoeren gebruikt vandaar en dan raar kijken dat de zwarten die hier kwamen met boten werden afgevoerd naar Amerika?? Daarnna werden ze gewoon gehaald uit Afrika omdat het goede hnadel was? Ik kijk er niet raar van op dat deze slavenhandel werd opgezet nadat wat ze ons hadden aangedaan, al is het natuurlijk ook fout.

  Die Mooren zijn dus begonnen rond 1200 tot pl min 1800 en in totaal ongeveer 1 miljoen a ander half miljoen blanken mensen zijn toen verhandelt.

  Dan nog iets wat vele niet weten. Ook vele mensen uit Ierland zijn verhandelt als slaaf naar Amerika toe ze werden eerder slaaf gemaakt dan de negers. De eerste ierse slaven waren 100 kinderen en pl min vier maanden later kwamen de negers over. Ongeveer half ierland werden naar Amerika vervoerd en als slaaf gebruikt en vele vrouwen werden ook daar misbruikt en hun kinderen werden ook automatisch slaaf,,, Daar hoor je niks over.

  Wat vele ook niet weten is dat de negers in Amerika bevrijd zijn door de blanken en dat pl min 600.000 mensen daarmee de dood vonden ja blanken dus die hun leven lieten om de negers te bevrijden van hun meesters.

  Zie wat ze nu flikken als dank!!

 50. Als feiten er niet meer toe doen, is de weg vrij voor elke leugen die men maar kan bedenken. De ratio verdwijnt en iedereen kan zich altijd en overal door alles en nog wat “gekwetst” voelen en alleen daarmee al “gelijk” hebben. Elke emotie is “waar”. Gloria Wekker vindt al dat wetenschap niet noodzakelijk over feiten hoeft te gaan, maar dat persoonlijke emoties ook wetenschappelijk zijn. En zo raakt iedereen het spoor bijster want niets is zo verraderlijk en wispelturig als emoties. Stelen is prima als de emotie zegt dat het prima is?
  Het is een basis voor de totale chaos.
  Dit soort denken is al een tijd aan de gang en komt nu kennelijk tot een dieptepunt.
  Zo werd er bij het rekenonderwijs door vernieuwers gesteld dat het goede antwoord niet belangrijk is. Het proces van nadenken en oplossingen zoeken in groepsverband was veel belangrijker dan het goede antwoord.
  Zo’n dystopie moeten we weigeren. De meeste mensen hebben nog wel hun gezonde en nuchtere verstand.

 51. Goed artikel, en inderdaad ze willen ons een schuldgevoel aanpraten, wij zijn de slavenhandelaars geweest die de arme zwarten deden lijden, maar dat geldt niet voor iedereen, slavernij is al zo oud dan de mensheid, en wie christelijk is zou moeten weten dat slavernij niet kan, ik kan geen verantwoording afleggen over mensen die voor mij leefden en de slavernij stimuleerden. Ook hier in België is m’n standbeelden van Leopold II aan het verwijderen, ook in engeland, hoe hypocriet kan m’n zijn, ook zwarte piet mag al niet meer van die zo verdraagzame zwarten, wie zijn nu feitelijk de racisten. Racisme zal altijd leiden tot ongelijkheid en onverdraagzaamheid, dit zijn de voedingsbodems voor racisme, normaal is iedereen gelijk voor de wet, alleen in praktijk is dat niet zo. En dan de media, die zijn de grootste schuldigen, zij moeten nieuws brengen, ook al klopt dat totaal niet met de werkelijkheid. Zo wil m’n de huidige president van Amerika weg, de zwarten willen hem weg, en Obama dan heeft die iets gedaan voor de zwarten?? Niets, totaal niets, velen zwarten hebben trouwens voor Trump gestemd. Neen de media, zwijg me ervan. Shalom

Comments are closed.