‘White Lives Don’t Matter’: Media moedigen golf van racistische haat tegen blanken aan

Zolang je maar niet-blank bent, kun je je inmiddels de grofste racistische haat permiteren, en wordt je er vaak nog voor beloond ook. (Afbeelding: screenshot/compilatie).

—————————————————————————————————————————————-

Stasi achtige toestanden in Amerika en Europa: zelfs (schoon)familieleden van ‘verdachte racisten’ raken hun baan kwijt – Syp Wynia: Ook in Nederland is een Gedachtenpolitie in oprichting

—————————————————————————————————————————————–

‘White Lives Don’t Matter’, twitterde Cambridge professor Priyamvada Gopal vorige week. Er werd onmiddellijk een petitie opgestart om haar te laten ontslaan, maar in plaats daarvan beloonde de universiteit haar juist met een volledig hoogleraarschap, ondanks het feit dat Twitter haar bericht had geblokkeerd. De mainstream media presteerden het zelfs om háár als het slachtoffer neer te zetten, en maakten zich juist heel boos over een ‘White Lives Matter’ spandoek boven een voetbalstadion in Manchester. Ook uit andere incidenten blijkt dat blanken in het Westen in het verdomhoekje zijn geduwd, en op geen enkele bescherming tegen deze golf van racistische haat hoeven te rekenen.

Aangemoedigd door de steun door de media ging professor Gopal rustig door met haar racistische tweets. Wat dacht u van: ‘Ik weersta iedere dag de neiging om witte mannen hun knieschijven te breken. Dus nee, IK ben de held.’ Dat was een reactie op de vraag van twitteraar Emma Webb of ‘de universiteit alsjeblieft kan laten weten dat dit compleet onacceptabel en onverdedigbaar is? Hoe kunnen studenten zich nog veilig voelen?’

‘Ze is een racist. Ik vind dat we moeten stoppen met dit domme spelletje dat minderheden niet racistisch kunnen zijn, want dat kunnen ze absoluut wèl. Ze is een racist, en komt ermee weg omdat ze niet blank is. Dat is simpelweg een feit,’ reageerde Dominique Samuels.

Gestraft omdat iemand naast je een ‘fout’ T-shirt draagt

Nadat de petitie om haar van de universiteit te verwijderen meer dan 20.000 handtekeningen had gekregen, werd deze plotseling door Change.org gewist. De Cambridge Universiteit blijft onverkort achter Gopal staan. Noah Carl werd onlangs wèl ontslagen nadat 500 academici een brief hadden ondertekend waarin ze zijn research op het gebied van ras en intelligentie aanvochten.

Het instituut trok recent ook een aangeboden tijdelijke positie aan Jordan Peterson in, nadat een ‘woke’ mob klaagde over zijn gebrek aan politieke correctheid. Er kwam namelijk een foto boven tafel waarop hij was te zien naast een man die een T-shirt met de tekst ‘ik ben een trotse islamofoob’ droeg. (1)

Stasi-toestanden: zelfs (schoon)familie wordt ontslagen

De vriendin van de man die vorige week maandag een ‘White Lives Matter’ spandoek boven het stadion van Manchester City vloog, is ontslagen nadat ze weigerde een verplichte ‘intensieve raciale gevoeligheidstraining’ te volgen. In Engeland ben je nu dus al een verdachte van racisme als jouw vriend(in) of familielid openlijk ook voor blanken opkomt. (2)

Dit soort Stasi achtige toestanden komen inmiddels ook dagelijks in de VS voor. Een speler van de voetbalclub L.A. Galaxy werd ontslagen omdat zijn vrouw had getwitterd dat alle relschoppers zouden moeten worden neergeschoten. Een advocaat in San Francisco kon zijn biezen pakken nadat zijn vrouw boos zou zijn geweest op een man die BLM graffiti op de muur van een gebouw had gespoten. Een hypotheekverstrekker ontsloeg de schoonmoeder van een agent die is aangeklaagd wegens het neerschieten van een dronken chauffeur, die hem eerst met een taser had aangevallen. (5)

Twee dagen geleden besteedden de media aandacht aan een blank echtpaar in St. Louis dat een pistool en een automatisch geweer op Black Lives Matter demonstranten hadden gericht. Natuurlijk werd eerst geprobeerd het blanke echtpaar als racisten te framen, maar al snel kon niet worden ontkend dat een BLM bende een toegangspoort van een wijk had vernield, en met geweld privé terrein was binnengedrongen, en zich agressief tegenover de bewoners opstelde en hen bedreigde. (3)

Reddit staat wèl haat tegen blanken toe

Social media doen ondertussen hard mee met het marginaliseren en (laten) discrimineren van blanke mensen. Zo sloot het platform Reddit een pro-Trump forum, omdat dat ‘haat’ zou promoten. Tegelijkertijd staat expliciet in Reddits eigen gebruikersregels dat haat tegen de ‘meerderheid’ (in de VS nog altijd de blanken, maar wereldwijd slechts 10%-12% van de bevolking) wèl wordt toegestaan. (4)

YouTube gaat eveneens onverminderd door met zijn oorlog tegen de vrijheid van meningsuiting. Opnieuw was een conservatieve activist het slachtoffer: Stefan Molyneux, al 14 jaar beheerder van het grootste filosofische kanaal op YouTube, kreeg te horen dat zijn account is opgeschort omdat hij plotseling de (nieuwe) gebruikersregels zou hebben geschonden (7).

Nieuwe marxistische culturele revolutie

Het hernoemen van straatnamen, het omverhalen van standbeelden, het eisen van spijtbetuigingen en ‘herstelbetalingen’ over gebeurtenissen in het verre verleden, het schrappen van afleveringen van tv-series, het op de zwarte lijst zetten van boeken, auteurs, journalisten, websites en weblogs, het demoniseren en wegpesten van kritische (voetbal)analisten – het is allemaal onderdeel van een lang geplande marxistische culturele ‘revolutie’, waar de autoriteiten en mainstream media niet alleen aan toegeven, maar grif aan meewerken.

‘Als u met afschuw naar deze haat kijkt, bent u niet de enige’

‘Als u met afschuw naar deze uitstortingen van haat en verwijten kijkt, verzeker ik u dat u niet de enige bent,’ schrijft analist Harlan Hill. Miljoenen andere gewone mensen voelen hetzelfde, maar durven zich (nog) niet uit te spreken, uit vrees voor hun reputatie en het verlies van hun contacten of hun baan. ‘Duistere krachten zijn losgelaten… Dit is nog maar het topje van de ijsberg. Als we niet willen ontdekken hoeveel schade zij nog kunnen aanrichten, moeten we voorkomen dat ze de controle over de overheid krijgen.’

Maar hoe moet dat dan in Nederland, waar nota bene ‘onze’ eigen premier verdeeldheid zaait door critici van zijn beleid te verketteren, op schaamteloze wijze te spreken over ‘institutioneel racisme’, en ondertussen wel het gesprek aan te gaan met de extreem racistische haatgroep BLM – wier mede oprichter Yusra Khogali op social media schreef dat ‘blanken gemankeerd’ en ‘niet menselijk’ zijn, en een ‘blanke huid sub-humaan’ (= Untermensch) is (6)-, maar niet met Nederlanders die enkel hun vrijheid terug willen, en daarvoor vreedzaam willen demonstreren?

‘Gedachtenpolitie in oprichting in Nederland’

Syp Wynia schreef enkele dagen geleden dat ‘de gedachtenpolitie in oprichting is’ in Nederland. ‘In Nederland is na de Dam-demonstratie tegen racisme van 1 juni een aanval ingezet op de vrijheid van denken. Die aanval heeft trekken van religieuze vervolgingen, waarbij de inquisitie tot in de hoofden van andersdenkenden wil ingrijpen… Een groep politici, mediamensen en actiegroepen wil kunnen bepalen wat anderen wel en niet mogen zeggen en denken. Het is een Gedachtenpolitie-In-Oprichting.’

‘Het concept van de Gedachtenpolitie komt uit ‘1984’ van George Orwell: een geheime politie die 24 uur per dag, 7 dagen per week bijhoudt wat de onderdanen van de staat lezen, schrijven, zeggen en denken. Ideologieën die het vrije denken bedreigen hebben één ding gemeen: niet één individu mag zich aan de opgelegde ideologie onttrekken. Want die ideologie is fragiel en niet bestand tegen rationele discussie.’ (8)

Als voorbeeld geeft hij de massale aanval op voetbalanalist Johan Derksen. ‘Doel van zo’n Stalinistisch showproces is een waarschuwing af te geven aan andere programmamakers, maar vooral ook aan de kijkers thuis: ‘U wordt in de gaten gehouden’.’

‘De Gedachtenpolitie-in-Oprichting is verder gevorderd dan velen beseffen. In de media én in de publieke ruimte zijn alledaagse gesprekken, uitingen en discussies al snel onderwerp van onderzoek. Overtreders krijgen online een bordje ‘verdacht’ om de nek…. In het Nieuwe Normaal hebben de machthebbers zo een instrument in handen om dissidente geluiden uit te schakelen.’

Nu moet je achter alle eisen van BLM staan wil je géén verdachte racist zijn. ‘Morgen kunnen de machthebbers een nieuw Denkbevel uitvaardigen,’ over bijvoorbeeld het klimaat, de EU, de massa immigratie, of verplichte vaccinaties. (8)

 

Xander


(1) Summit News via Zero Hedge
(2) Summit News
(3) Summit News
(4) Summit News
(5) RealClearPolitics via Zero Hedge
(6) National File via Infowars
(7) National File via Infowars
(8) Wynia’s Week

Zie ook o.a.:

30-06: Oud beheerder FEMA-kamp zegt dat duizenden guillotines klaarstaan voor massamoord op conservatieve Amerikanen
30-06: ‘Coalitie van marxisten en islamisten heeft oorlog verklaard aan Westerse samenleving’
28-06: Organisator Viruswaanzin vergelijkt verboden demonstraties met onderdrukking door Nazi’s
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
25-06: Martin Bosma (PVV) ziet ‘hele enge, totalitaire ontwikkeling’ in Nederland
24-06: (/ In eigen land probeert de progressieve ‘woke’ meningenterreurpolitie Johan Derksen van de buis te krijgen)
20-06: Horror in autonome Black Lives Matter zone: ‘Activisten verkrachten mannen, vrouwen en kinderen’ (/ Krankzinnig Nederland: Johan Derksen ‘racist’ genoemd, omdat hij BLM ‘gekkies’ noemde)
20-06: VN Mensenrechtenkantoor Genève kiest openlijk kant van extreemlinkse terreurorganisatie Antifa
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren
13-06: Zwarte Berkeley professor maakt mythe over blank racisme tegen zwarten met grond gelijk
11-06: ‘Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven?’
10-06: Politieagenten in VS worden 18,5 keer vaker vermoord door zwarten dan andersom
08-06: Democratische burgemeesters willen politiekorpsen opheffen, anarchie en chaos verzekerd
07-06: Waarom veel zwarten in de VS hun problemen vooral aan zichzelf te danken hebben
06-06: Prominente zwarte activiste: George Floyd was crimineel, en racistische politie is een media mythe
05-06: ‘Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst
04-06: ‘Systemisch racisme’ in Nederland? Ja, tegen een deel van de eigen bevolking

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

50

 1. @ Nieuw Begin 1:42 pm. Graag gedaan broeder. We moeten opkomen voor de waarheid. Ik kan niet anders, om met de Hervormer Maarten Luther te spreken.

 2. wachter schreef: 04/07/2020 om 6:00 pm Hey bro laten we huilen om het heden maar lachen in de toekomst als het verstand wereldwijd terugkeert in de bestuurders en regeerders die nu nog ‘ meer gras eten’ als ooit Nebukadnezar in het oeroude verleden heeft gedaan! Niet eeuwig zal het onverstand regeren…want we weten: Daniel 2 : 44
  Shalom T.H.!!! En dank voor al je bemoedigende commentaren dag na dag! Het wordt gezien bro!

 3. @ Rienus 9:13 pm, op 3/7. Ik weet niet meer of ik huilen of lachen moet. Nederland is volkomen krankjorem geworden, dankzij de “linkse kerk”.

 4. eindfase-van-de-waanzin-antiracisten-besmeuren-zeemeermin-in-kopenhagen:

  https://ejbron.wordpress.com/2020/07/04/eindfase-van-de-waanzin-antiracisten-besmeuren-zeemeermin-in-kopenhagen/#more-243857

  Tot de alleen nog maar zwakzinnig te noemen uitwassen van de globale “Black Lives Matter”-waanzin behoort niet alleen de verheerlijking van anarchie en geweld, maar ook de ongeremde verwoesting en beschadiging van cultuurmonumenten. Gisteren was zelfs een van de symbolen van Denemarken aan de beurt – de “kleine zeemeermin” op de oeverpromenade “Langelinie” in Kopenhagen.

 5. zit heel vaak op r/vexillology. Het is opvallend wat die herontwerpers allemaal van plan zijn. Alle westerse vlaggen moeten op de schop. https://i.redd.it/aa2igzshrh451.png zeg er iets van en je verliest een hoop karmapunten. Wil je echt alles uitwissen en vervangen voor betekenisloze strepen en sterretjes? Op een gegeven moment is de confederate state vlag een verboden vlag geworden, maar dat zou ook zomaar ineens met onze vlaggen kunnen gebeuren. Al sinds 2015 kun je geen confederate states vlag meer kopen op iebee punt kom, maar ze verkopen er wel allemaal BLM shirtjes voor 24 EUR op bolpuntkom, op tijd binnen voor elke demonstratie, staat er soms bij.

 6. Sultan schreef:
  02/07/2020 om 2:11 pm
  “wie gekaatst heeft kan vroeg of laat de bal verwachten….”

  Het is al te gemakkelijk en goedkoop om álle blanken over éen kam te scheren en al de zonden van de wereld in hun schoenen te schuiven – het is wél verwerpelijk als men moslims, zwarten, migranten….veralgemeent, maar voor blanken moet dat kunnen?!
  Dan heet dat niet stigmatiseren en discrimineren? Dan is het opeens niet schandalig dat álle blanken zouden moeten boeten voor de misdrijven van enkele criminele blanken?

  “Tot op de dag van vandaag leeft ‘het westen’ ten koste van derden ; mijn broek en schoenen theorie. Letterlijk kleeft overal bloed aan, alleen maar vanwege het continueren van onze levensstijl ….”

  Bespottelijk, belachelijk en verwerpelijk!
  Het westen leeft van de vruchten van hun WERK!
  Van de welvaart die zijzélf hebben opgebouwd na de tweede wereldoorlog door hárd werken, schaam jezelf!
  De haat van zwarten is pure jaloezie en afgunst op de welvaart van blanken want voor hun armoede moeten ze naar hun eigen, zwarte leiders wijzen!
  Dat ontwikkelingslanden en heel afrika blijven creperen van honger en ellende is omdat de corrupte leiders ónze miljárden ontwikkelingshulp en het verpatsen van hun bodemschatten in eigen zakken steken en hun bevolking laten stikken!
  Overigens heeft de kolonisatie, dat ook handel drijven betekende, (of meent nu íemand dat er werkelijk gestólen werd ipv voor betááld??) die corrupte leiders geen windeieren gelegd want de term ‘zelfverrijking’ kreeg daardoor een heel nieuwe dimensie!

  “Wij moeten opnieuw gaan leren ‘om onze veters weer te strikken’.”
  Wij moeten opnieuw gaan leren om anderen hun eigen boontjes te doen doppen!

  Wij moeten profiterende racisten eruit gooien, terug naar hun zwarte/gekleurde roots zodat ze eindelijk eens kunnen beginnen aan het ontwikkelen en opbouwen van een beschaving in hun eigen landen ipv ons onterecht vals te komen beschuldigen van rassenhaat door afgunst terwijl ze op onze blanke rug en van ónze inspanningen teren!
  Opnieuw de vruchten van onze arbeid aan onszelf houden ipv uitdelen aan luie uitvreters die in de slachtofferrol kruipen om hun polleke te kunnen komen ophouden, onze sociale vangnetten leegzuigen en vinden dat wij als minderwaardige blanken hun maar moeten onderhouden met onze welvaart als boete voor misdrijven van 100 jaar geleden waar wij geen schuld aan hebben!

 7. Iedere blanke die de BLM-beweging verdedigt/ondersteunt is voor deze beweging een ‘usefull idiot’.

  Helaas hebben deze mensen, óók BN’ers, dit kennelijk niet door. Sterker nog: als het erop aankomt zullen ook zij onder de voet worden gelopen, louter en alleen omdát ze blank zijn….

 8. @lechaiem schreef:
  02/07/2020 om 7:59 am

  Bedankt voor je reactie . Door mensen zoals jij horen wij hoe de werkelijke situatie in de wereld is .
  Ja , kwam De Messias maar vandaag , heel veel sterkte . HG

 9. Tachtiger jaren vorige eeuw: Het Komitee Marokkaanse Arbeiders in Nederland spleet de Marokkaanse gemeenschap tussen koningsgezinden en marxisten. Dat Komitee (Rabbae) verzette zich tegen plannen van de regering illegale Marokkanen illegaal te verklaren. En ook toen wentelde men zich in de slachtofferrol en beschuldigde de regering van racisme.
  Dat roepen van ‘discriminatie’ en ‘racisme’ als minderheden zich aan de wet moeten houden, is dus al tientallen jaren oud en komt uit de linkse hoek.

 10. Bericht voor Bart: in het bericht van 1 juli staat al wat u schreef: de brief is te vinden op opendebat.info
  Blijkbaar had u dat niet gezien.

  En: dr Antonietta Gatti, van healthlawscience.com, stuurde een brief aan RFK jr: 60 million Italians sold to Big Pharma.
  Deze is te vinden op de site childrenshealthdefense.org

 11. “ wie gekaatst heeft kan vroeg of laat de bal verwachten. Voormalig (west) Duitsland heeft, en moet nog steeds ‘reparatiebetalingen’ betalen. Het imperialisme heeft duidelijk ‘een handtekening’ achtergelaten bij drie kwart van het wereldoppervlak. Tot op de dag van vandaag ‘wast Pontius Pilatus’ …. nog steeds zijn handen in onschuld’ . Ik praat dit artikel niet goed, begrijp me goed, maar ergens begrijp ik deze haat wel’ . Tot op de dag van vandaag leeft ‘het westen’ ten koste van derden ; mijn broek en schoenen theorie. Letterlijk kleeft overal bloed aan, alleen maar vanwege het continueren van onze levensstijl …. . Zelfs Europese landen, d.w.z. de inwoners, worden hier naar toe gehaald omdat men het de middenstand …. niets meer (kan) gunt / gunnen.
  Eindelijk heeft de Unesco dit, welliswaar veel te laat, ingezien. Wij moeten opnieuw gaan leren ‘om onze veters weer te strikken’ .

 12. Er moet dringend eens gestopt worden met het walgelijke meten met twee maten en twee gewichten voor hetzelfde vergrijp om de blanken te kunnen discrimineren, te verketteren en te kunnen verwijten waar de zwarten/moslims zelf kampioen in zijn: racisme, vol haat en dat énkel voor de blanke huidskleur===>notabene nét de definitie van racisme!
  Onmiskenbaar racistische beledigingen uitspuwen en dan nóg als slachtoffer bestempeld worden omdat ze zwart zijn is net het toppunt van racisme!
  De univ van cambridge heeft door de jaren heen reeds een bedenkelijke reputatie gekregen door schandalen dat nu nog eens heel duidelijk als racistisch en oikofoob instituut wordt bevestigd.
  Elk woord dat uit de mond van politiek-correcte hypocrieten komt hoef je maar om te draaien om de waarheid te kennen…..ik vind het hallucinant en walgelijk dat deze ongeloofwaardige leugenaars blijven volharden in hun boosheid en menen dat de massa even dom is als zijzelf en hun smerige, omgekeerde racisme niet herkent…
  Rechtgeaarde mensen veroordelen racisme tegen ménsen met ELKE huidskleur..of dat nu zwarten, bruine, blanken, gele of rode.. huidskleur is!
  Kwaadaardige racisten, zoals deze priyamvada gopal, doen aan selectief racisme, enkel gericht tegen de blanke medemens en daardoor ook nog eens stigmatiseren van álle blanke mensen in de hele wereld.
  Ik zou zeggen aan domme raciste gopal: pak je boeltje en kruip terug in de modder in India of waar ook ter wereld je vanonder je steen bent uitgekropen, de blanke rechtgeaarde mens heeft geen behoefte in eigen land aan uitheemse racisten die ook nog de hand komt bijten die haar voedt…dus: ophoepelen!
  Gelukkig beseffen de meeste blánke burgers wel de ware toedracht van de válse, bedrieglijke beschuldigingen voor racisme en worden domme racisten (want het zijn altijd achterlijke idioten die denken dat iedereen hun sub-zero IQ deelt) net als de medeplichtige leugenmedia en politiek, ontmaskerd…

 13. White Lives don’t Matter.

  Gewoon daarin mee gaan!
  White Lives don’t Matter.
  Dus, laat ze massaal vertrekken, uit het westen, van Europa!
  Maar dat gebeurd niet!

  Het domme volk, laat zich gebruiken door de westerse volksverraders.
  De westerse volksverraders,
  die geen voorzieningen willen treffen voor het eigen volk,
  nu de vergrijzing gaande is!

  De westerse volksverraders,
  die hun soortgenoten vinden in degene die hun rug toe hebben gekeerd naar hun volk!

 14. Ik vraag me steeds meer af waarom heel Afrika naar Europa wil met al die nare witte mensen. Of valt hier soms wat te halen?

 15. De mensen zijn van elkaar vervreemd, en dat heeft met die multi culturele samenleving te maken, iedereen blijft in zijn bubbel en men kent elkaar niet meer. De blanke mens krijgt de schuld van alles, en mensen in schuifjes onderbrengen stimuleert het racisme, en de media spelen daar altijd gretig op in . Shalom

 16. “In Zweden is de cultuur verrijkt met de komst van een rapper uit Nigeria met de naam Jesse Ekene Nweke Conable.

  Deze rapper heeft nu een video gemaakt waarin hij oproept blanke mensen dood te schieten of ze te gebruiken als slaven.

  “Wij zwarten zullen nummer één worden en de witten over nemen”, aldus Conable. “Zoals de blanken ons als slaven gebruikten, zo zullen wij hen als slaven nemen en hen nog slechter behandelen”.

  “Wij pakken hun bitches en zullen hun geld pakken. Om helemaal eerlijk te zijn, wij zijn het beste ras ooit. Wij zijn de Afrikaanse strijders, ze staan bij lange na niet op ons niveau. Dit is pas het begin van Black Power”.”

  Meneer Wilders vroeg alleen maar:”Willen jullie meer of minder……..”

 17. De gemiddelde blanke Nederlander had nog nooit over kleur nagedacht tot aan een aantal weken geleden. Opeens wordt je dan bestempeld als racist en het tegendeel is niet te bewijzen. Ik zag een stukje van een podcast met Dennis Schouten, daar werd hij dan maar gezien als xenofoob in plaats van racist. Ook xenofobie lijkt alleen bij blanke mensen te bestaan. Maar kijk eens dieper in de etnische minderheidsgroepen, nergens zal je zoveel racisme en xenofobie tegen komen.

  Zo werkte ik in een buurthuis in een achterstandswijk. De LGBT gemeenschap wilde daar graag komen spreken om dit bespreekbaar te maken binnen die culturen. De inkt van de flyers was nog niet droog of de eerste telefonische doodsbedreigingen werden al geuit. Wat me daar ook altijd opviel was de haat tegen elkaar. Turken tegen Marokkanen, Surinamers tegen Antillianen en Somaliërs tegen Eritreeërs. Van de blanke Nederlander werd trouwens wel verwacht met al deze groepen, inclusief omgangsvormen, te werken.

  Zelfhaat is zeker niet de oplossing. Het Westen mag trots zijn op haar geschiedenis. En een ieder die dit ziet als racisme vraag ik dan ook om afstand te doen van alle inventies en technologieën die het Westen heeft voortgebracht.

 18. Nederland is niet rijk geworden van de WIC (die slaven verhandelde). Deze was verlieslatend. De Republiek verdiende het geld met de Oostzeehandel, de visserij en de handel op de oost (VOC).
  Iedereen roept maar dat we de geschiedenis moeten kennen, maar die aksievoerders belichten de zaak wel erg eenzijdig.
  Bovendien heeft dit land na die Gouden Eeuw weer periodes van grote armoede gekend (door Napoleon o.a.) Na WO2 was dit land niets meer. Dus een directe lijn tussen de huidige welvaart en de slavenhandel is uit de duim gezogen.
  En waarom wentelen mensen zich zo graag in de slachtofferrol, aangewakkerd door links? Beter kun je je inspanning wijden aan het opbouwen van een bestaan. De mogelijkheden zijn er. Men denkt kennelijk dat welvaart iets is dat zomaar uit de lucht komt vallen.
  Welvaart ontstaat alleen maar door aan het werk te gaan, zo eenvoudig is het. Iedereen kan daar een steentje aan bijdragen.

  Wat zijn witte mensen eigenlijk? Mensen die in de noordelijke regionen wonen en pigment verloren door de weinige zon die er schijnt. Dat is alles. Dat ‘witte man’ nu kennelijk iets negatiefs betekent, is een nieuwe vorm van racisme die aangewakkerd wordt door linkse bewegingen die deze maatschappijvorm kapot willen maken. Zulke bewegingen zijn moreel geen haar beter.

 19. Een vraag voor de nakomelingen van de zwarte slaven: waarom gaan jullie geen
  schadevergoeding eisen aan de (dikwijls eigen) stammen en stamhoofden, die jullie voorouders destijds voor goed geld als slaven verkocht hebben?

  En kan Europa ook verontschuldigingen eisen van de nakomelingen van de Mongolen, de Hunnen, de Ottomanen en de Moren, die ook grote delen van Europa plunderden, teisterden en bezet hielden?

  Oh ja, en gaan wij blanken ook een schadevergoeding krijgen van de nakomelingen van de zwarte stammen die ons zo’n 60.000 jaar geleden uit Afrika verdreven hebben naar het koude noorden waar onze voorouders zelfs de laatste ijstijd hebben moeten zien te overleven? Velen van hen zijn daarbij omgekomen. Of wil men ons echt wijsmaken dat onze voorouders destijds Afrika zomaar verlaten hebben uit grote goesting om de wijde wereld te gaan
  verkennen?

  Blijkbaar wil men alleen maar terug gaan in de tijd tot een moment dat dit de nakomelingen van sommige volkeren het best uitkomt. Als men dan toch terug wil gaan in de tijd, dan best volledigheidshalve tot helemaal in het begin.

  En hoe zit het met een vergoeding door de zwarten die hun gezondheid en leven te danken hebben aan de medicijnen en andere uitvindingen van de blanke man, of is ‘black lives matter’ slechts een holle slogan als het op zelf betalen ervoor aankomt?

 20. Leuk hè sociale media, deze zijn voor ruim 90% schuld aan deze wereld, begrijpen jullie dat dan nog niet, deze wereld heeft de grootste controle over de mensen, ze weten van iedereen hoe ze denken en voelen en dan kun zeer gericht te werk gaan en dat ze dan nu dan ook al jaren, het uitspelen van bevolkings groepen is dan peanuts, al dit wat nu gebeurd wereld wijd is daarop bedacht, zeg cociale media op of zet er alleen domme onzin op want alleen dan zijn ze vleugel lam, door wat wij nu doen met posten op die sites van alles wat bij ons speelt daar groeien ze van en dat moet stoppen. En dan dit nog kijk alleen eens naar de beurswaarde van deze bedrijven en besef eens hoeveel eigenlijk lucht waard is als wij hun mijden dan is de lucht op en zal alles stoppen, zelfs de leugen pers zal de handdoek in de ring gooien, de echte macht ligt niet bij hun maar bij het volk , ging deze hierover maar eens nadenken en deed het eens stoppen met toch reuzen.

 21. @ Nieuw Begin 11:10 pm, op 1/7. Volkomen met U eens, Nieuw Begin. Ik heb zelf niets meer met de hypocriete herdenking van 4 & 5 mei.

 22. De gedachte politie houd bij wat je leest of op welke site je je bevind. Jullie zijn allemaal helden dat jullie hier schrijven en lezen. Ik woon niet meer in Nederland maar hier in Israel is het ook niet je van het op het ogenblik. De kranten hier moedigen de covid ellende aan. Negerende dat het hier helemaal niet meer is. Te veel zon hier. Covid overleeft dat niet. Alles draait om een App die ze willen promoten. Maar zonder covid patienten gaat dat niet. Een paramedic in de familie Zach met eigen ogen dat covid negative veranderd werd in positive.
  Blijf gezond en sterk en vertrouw en hoop dat onze massias gouw wederkomt.
  Shalom in Yeshua

 23. Dat was vroeger de afspraak tussen de Adel en de Kerk. De ene zorgde ervoor dat je arm bleef, en de ander zorgde ervoor dat je dom bleef.

 24. De gedachtenpolitie in Nederland bestaat al lang ,
  Het is gewoon je lokale politiebureau die alles van je afluistert en na een denkbeeldige klacht ( bij mij en alle ( ! ) vrienden ) met zo veel mogelijk schade je deur in schopt .
  Ze weten ook precies wanneer je niet thuis bent , dan doen ze het .
  In alle gevallen werd er gezegd dat ze een melding hadden over een gemartelde vrouw .
  M.a.w. Je bent een rechtse engerd en die pakken we aan .
  Wanneer je naar de rechter gaat wordt je zaak niet eens in behandeling genomen .
  Bovendien is dat een links verlengstuk van het regime , welterusten Hollanders .

 25. https://www.nu.nl/politiek/6061799/rutte-excuses-voor-slavernij-zorgt-voor-te-veel-polarisatie.html
  Volgens mij bedoeld dhr. Rutte dat het hem niet bevalt dat er ook signalen zijn die erop wijzen dat de blanke nazaten zich beginnen te roeren over hun verleden. De burger in de Nederlanden werd namelijk weliswaar niet als slaaf, maar als lijfeigenen net zo keihard uitgebuit. Dit moet wel meegenomen worden als we het over slavernij hebben. Want mijn over groot voorouders werden op de landen en in de fabrieken van de bourgeoisie feitelijk als slaven gebruikt om de rijkdom uit te bouwen. Een aalmoes en een grote bek konden ze krijgen, net als slaven dus als er afgerekend dient te worden, dan hebben ook mijn voorouders nog een rekening te vereffenen.

 26. Die Gedachten politie is al lang opgericht. Ik voel me al lang niet meer vrij om me over een aantal voor mij belangrijke thema’s uit te spreken zonder gedemoniseerd te worden.

  En gedemoniseerd worden heb ik niet altijd zin in.

  De overheid en de massamedia hebben een ondoordringbaar, onverbrekelijk en perfect verbond met elkaar gesloten. Er worden alleen nog schijndiscussies gevoerd over onbelangrijke zaken. Om de schijn op te houden dat we in een democratie leven.

 27. Vandaag stond verrassend een SUBLIEM bericht op NOS.nl, een van de mainstream media:
  brandbrief van, op dat moment, 81 Nederlandse artsen. Vanavaond als kort bericht op p. 104 teletekst.
  Ze staat nu ook op o.m. de medisch contactsite, en is te vinden op de site opendebat.info.
  Vreemd dat deze site er nog geen regel aan wijdde.
  Een der ondertekenaars is prof. dr Pierre Capel, onlangs in dit ’theater’.

  Dit is een wereldbrief.

 28. nee Jouke dit hebben we te danken aan de naieve Nederlander die zijn huis en hypotheek en vakantie belangrijker vind dan de ons aangepraatte Racisme. er bestaat niet of nauwelijks Racisme in Nederland . de jeugd word hier al vanaf zn eerst schooljaar geindroctineerd over Racisme en Klimaat beide leugens. Natuurlijk spelen politiek en msm ook een grote rol mede gesteund door de Amsterdamse BN KLIEK Die BANG Zijn Voor Hun BAANTJES.
  De Nederlander moet zich massaal verenigen das de enigste kans om de linkse verraders en blm en kozp de mond te snoeren…heel simpel bevalt het hier niet oprotten..

 29. Kreeg vanmorgen een prachtige link toegestuurd, kan iedereen aanraden te lezen:

  https://www.ongehoordnederland.nl/stop-maar-met-de-40-45-herdenking/

  Even het begin citeren van deze super scherpe ingezonden brief ( de hypocrisie van types als Akwasi!)

  De brief:
  Aan alle fracties in de Tweede Kamer, zoals vele Nederlandse mannen en vrouwen zat mijn vader in het verzet. Dat vocht voor de vrijheid van ons land. Mijn vader werd in Scheveningen lam geslagen door de Duitsers, mijn moeder moest voor twee kleintjes zorgen en heeft alles wat van waarde was met boeren moeten ruilen om aan eten te komen.

  Elk jaar zijn parlement en regering druk met de Nationale Dodenherdenkingen op 4 mei en Bevrijdingsdag op 5 mei. Het zou van meer respect voor alle verloren levens getuigen als jullie daar mee stopten. Niet eerst hypocriet gedenken dat wij bevrijd zijn van de nazi’s en de verzetshelden eren en daarna ons land uitleveren aan nazaten van slavenhandelaren. De rapper Akwasi behoort evenals de anti-Zwarte Piet-activist Jerry Afriyie tot het Ghanese Ashanti-volk, slavendrijvers in de tijd dat Nederland in de slavenhandel zat en vér daarvoor. De Afrikaanse machthebbers verkochten hun eigen mensen aan de Europeanen.

 30. Simpel: na het eisen van de excuses voor honderden jaren geleden leed ( en we denken maar even niet aan al het goede dat ook tot stand is gebracht door de vele blanken in verre oorden die ook de ontwikkeling van veel volkeren in gang hebben gezet!), na het eisen van excuses dus en liefst knielend uitgesproken terwijl u de voeten mag kussen van types als Akwasi volgen de torenhoge schadeclaims… Rutte waar zit je verstand man?

 31. Het lijkt wel of de demonen nu al vanuit de hemelse gewesten massaal op de aarde worden neergeworpen om hun vernietigend werk te doen.

 32. Eigenlijk laven we in een gekke wereld,waarin iedereen met een “kastje“ voor zijn neus loopt.Kennen we “elkaar nog?Of kennen we elkaar alleen nog via een beeldscherm?Lijkt verdacht veel op de roman van George Orwell 1984!!

 33. https://www.geenstijl.nl/5154195/denk-en-groenlinks-willen-werkstrafplaatsen-gericht-op-racisme-en-discriminatie/
  Hebben die heerlijke kleuters het nu over alle discriminatie? Immers als je het probleem echt wil aanpakken dan moet je ook zorgvuldig zijn. Dus bij sollicitatie vermeld niemand meer de naam, geboortedatum, opleiding en ras. Die dingen kunnen namelijk snel leiden tot discriminatie en we willen natuurlijk wel een ervaren chirurg als we een operatie nodig hebben?

 34. Persoonlijk haat ik niemand en als ik al opmerkingen heb dan gaat het om gedrag. Mij maakt het niet uit dat er in het verleden zowel blanke als zwarte mensen werden geknecht, uitgebuit en vernederd omdat je dan net zo goed kan blijven doorzagen over Duitsers. Napoleon was ook geen leuke knul om mee te maken als je in de turf en zandgronden probeerde te overleven.
  Dus wat willen we nu met het verleden? Gaan we alleen zwarte mensen genoeg doening geven in de vorm van excuses en pegels en laten we de blanke barsten omdat die niet zo`n grote muil hebben? Waar gaat dit toe leiden behalve een directe achteruitgang omdat politici krampachtig hun best doen de aandacht af te leiden van het feit dat ze geld blijven drukken als idioten

 35. Straks gaan ze Rusland en de Oost Europese landen nog aanvallen, omdat ze weigeren ‘herstelbetalingen’ voor de slavernij te betalen en gans links zal daar achter staan.

 36. Dit soort verdeeldheid hebben we te danken aan Soros, WHO, Gates en msm en de ned. gevestigde partijen. Daarom kies ik volgend jaar voor een rechtse partij. Het kan niet erger worden.

 37. we moeten niet vergeten dat de meeste mensen in het gehele westen van San Francisco t/m Berlijn en van Stockholm t/m Milaan tot in de afgrond verwend zijn en bovendien ook nog vaak uit gebroken gezinnen komen niet meer in staat zijn om lief te hebben. De zelfhaat onder deze miljoenen (vooral jonge) mensen is inmiddels zo groot geworden dat ze beslist niet meer weten wat goed of slecht is en ze zullen er alles aan doen om zoveel mogelijk anderen mee te slepen in hun val naar de hel. Het is inderdaad onoverkomelijk dat er een burgeroorlog gaat komen. Ik heb geprobeerd in de politiek enig geluid te laten horen. in de familie, overal wat het maar even kon echter ze gaan de hakken in het zand zetten en ze voelen ze zich alleen maar aangevallen en het wordt dus alleen maar erger. Een redelijk gesprek voeren kan al lang niet meer. De jaloezie bij die mensen is te groot waardoor ze alleen maar negatieve gevoelens ontwikkeld hebben. Ik ben er helemaal klaar mee. De enigste oplossing is de beuk erin.

 38. In ieder lijkt het me logisch die bedrijven te boycotten die zich hieraan schuldig maken, aan blanke demonisatie wel te verstaan. En uiteraard moslim zaken mijden. Je weet overigens nooit waar je geld voor gebruikt wordt wat je in moslim zaken besteed.

 39. De vraag is, of de echte politiebeambten en legerleiding nu werkelijk bereid zijn om de vrijheid, ook van henzelf op te offeren alleen om het salaris wat ze krijgen van NWO politici, als ze Nederland in een stalinistische cultuur afdwingen? Nee toch?

 40. Arabieren gaan de negers excuses aanbieden voor uitmoorden van hele dorpen in Afrika en de bruikbare naar de kust te slepen om ze aan de blanken te verkopen
  Negers gaan de negers excuses aanbieden voor het helpen van de arabieren bij het vangen van hun rasgenoten
  Nederland gaat de negers excuses aanbieden voor het leed dat hun aangedaan is om ze naar Amerika te brengen.
  Blanken en negers en arabieren gaan elkaar over en weer excuses aanbieden voor het houden van slaven en beloven dat ze het nooit meer zullen doen.
  Dat alles dat een paar honderd jaar geleden gebeurd is en door de Arabieren en negers die nog steeds slaven houden.
  Zal zo de wereld beter worden?
  Die excuses zullen moeten komen van Koning Wullem wiens voorvader van moeders, moeders, moeders zijde ook slaven hield. Ik dacht dat die in Togo gevangen waren.
  Sorry, een geschenk.

 41. Burgeroorlogen, gratis en voor niks.

  Dit lijkt het doel van de regeringen, wij blank of wat voor kleur ook trappen in deze val.

Comments are closed.