Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren

—————————————————————————————————————————————–

Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor – Houding van 90% van de bevolking is samen te vatten met ‘verstand op nul, angst op oneindig’

—————————————————————————————————————————————-

De Britse premier Boris Johnson loopt met strenge lockdowns, harde represailles voor overtreders, en de inzet van het leger – zelfs om schoolkinderen te testen en later ook te vaccineren – voorop bij het implementeren van VN Agenda-21/30. In een bijeenkomst met Bill Gates en 10 CEO’s van de grootste farmaceutische bedrijven heeft Johnson beloofd om in 2021 in zijn functie als president van de G7 de massale wereldwijde vaccinatieplannen van Gates te zullen uitvoeren. Johnson verklaarde dat de wereldleiders jaren geleden naar Gates hadden moeten luisteren, en nu met zijn Foundation moeten samenwerken om ’te voorkomen dat er ooit nog zoiets (als Covid-19) gebeurt.’

Alle CEO’s van de farmaceutische bedrijven (‘Big Pharma’) kwamen overeen dat de Covid-19 vaccins ‘eerlijk’ over de wereldbevolking moeten worden verdeeld. Johnson zei dat hij als president van de G7 in 2021 het wereldwijde ‘gezondheid’ plan van de Bill & Melinda Gates Foundation en Wellcome Trust gaat promoten en uitvoeren. Gates presenteerde dat plan in september aan de VN, en vroeg de landen om miljarden voor Big Pharma, zodat die hun productie van ‘vaccins en behandelingen’ flink zouden kunnen opvoeren.

Leger reeds ingezet om te testen, straks om te vaccineren

Johnson toonde zich verheugd dat er ‘een nieuw tijdperk van samenwerking voor het oplossen van problemen’ is aangebroken, en dat het ‘werkelijk een wereldwijde uitdaging’ is om ervoor te zorgen dat de mensheid ‘is voorbereid op pandemieën.’

In ons eerdere artikel van vandaag kunt u lezen hoe Johnson inmiddels duizenden militairen inzet om mensen en zelfs schoolkinderen te testen, en zodra er een vaccin beschikbaar is ook in te enten. Het wordt inmiddels ‘de grootste logistieke operatie sinds WO-2’ genoemd.

Gates: Wereld op zijn vroegst vanaf 2022 weer normaal, hangt af van vaccins

‘We zijn blij dat premier Johnson een slim plan heeft bedacht om dit in het VK te doen,’ reageerde Gates. ‘Onze stichting zal blijven samenwerken met zijn regering en andere (regeringen) om dit realiteit te maken.’

Gates, die met zijn miljarden de WHO de facto heeft opgekocht en totaal controleert, drong er tevens op aan dat overheden methodes gaan bedenken om ‘de aarzelingen over vaccins’ bij de bevolking, die volgens hem zouden zijn ontstaan door ‘complottheorieën’, weg te nemen. In het voorjaar erkende hij echter zelf in een TV interview dat 700.000 mensen kunnen sterven door de aankomende corona vaccinaties. Een video waarin een vermaarde Amerikaanse viroloog waarschuwde dat het aantal slachtoffers eerder in de miljoenen zal belopen, werd door YouTube geblokkeerd.

De miljardair, die onlangs benadrukte dat de wereld op zijn vroegst eind 2021 / begin 2022 weer kan terugkeren naar normaal (afhankelijk van de beschikbaarheid en werkzaamheid van vaccins), pleitte desondanks voor een ‘alomvattende strategie, een samenhangende benadering voor het financieren en produceren van miljarden doses vaccins, testen en medicijnen, en een netwerk om nieuwe bedreigingen te monitoren.’ (1)

Iedere wereldburger in real time gemonitord via implanteerbare nano sensor

Dat ‘monitoren’ in een ‘netwerk’ kan wel eens heel persoonlijk worden. Begin september berichtten we dat de Gates’ Foundation samen met de technologische ontwikkelingstak van het Pentagon (DARPA) en het tech-bedrijf Profusa een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel heeft ontwikkeld. Deze sensor is kleiner dan een rijstkorrel, en wordt samen met een vaccin vlak onder je huid geïnjecteerd, waar deze feitelijk met je lichaam samensmelt, er een integraal onderdeel van wordt dat er nooit meer uit te halen is.

Door middel van het Luciferase enzym kunnen de in een vaccin gestopte quantum dots, waarin uw persoonlijke informatie wordt opgeslagen, met een simpele scanner worden opgelicht en afgelezen, zodat meteen duidelijk wordt of u wel uw merkteken heeft ontvangen, en zo ja, of uw wel uw verplichte Covid vaccins heeft gehaald.

De nanotech component zorgt ervoor dat via 5G, dat nu overal wordt uitgerold, alle informatie over jezelf, je lichaam en je gezondheid op afstand in real time (24/7/365) kan worden gecontroleerd, zoals het al dan niet hebben gekregen van vaccinaties. Deze biosensor, die ook informatie en opdrachten kan ontvangen (om iets in uw lichaam te meten, en misschien ook wel uit te voeren?), zal naar verwachting begin 2021 door de FDA worden goedgekeurd – precies op tijd voor de geplande wereldwijde Covid-19 vaccinatiecampagne.

Wereldwijd ID/betaalsysteem: geen vaccins = geen geld

Deze sensor zal worden gekoppeld aan een digitaal, door AI technologie aangestuurd ID- en betalingssysteem (Microsoft patent 2020-060606), dat uiteindelijk voor iedere wereldburger verplicht zal worden gesteld. Bill Gates’ GAVI vaccin alliantie werkt in West Afrika samen met Mastercard en Trust Stamp bij het uitvoeren van de eerste test met dit biometrische systeem, dat direct gekoppeld zal worden aan Covid-19 vaccins, zodra deze beschikbaar zijn (2021).

In de jaren daarna zal dit systeem, wat met tienduizenden satellieten wereldwijd continu te monitoren is, hier naartoe werken: geen Covid vaccinaties met biosensor? Dan geen werk, geen vervoer, geen school, geen zorg, en geen geld. Verzet is zinloos, want ontsnappen is onmogelijk. De enige overgebleven keus zal die tussen gehoorzamen en een gewisse dood zijn, want ‘weigeraars’ zullen automatisch als ‘gevaar voor de volksgezondheid en veiligheid’ worden opgepakt, en permanent in kampen worden opgesloten en ‘uitgefaseerd’. Politiek en media zouden zo’n WWW-programma (WegWerken van Weigeraars) ook eufemistisch als een ‘afvloeiingsregeling’ kunnen presenteren.

Iemand die nog steeds weigert de huiveringwekkende parallellen te zien met de jaren ’30 van de vorige eeuw, of met de eindtijdprofetieën die in de Bijbel staan opgetekend? Geeft niet, gewoon oogkleppen ophouden – dat deden 9 van de 10 mensen immers toen ook al. En net als toen zullen de vele hardleerse realiteitsontkenners, met hun ‘verstand op nul en angst op oneindig’, vanzelf met de zeer pijnlijke, ingrijpende gevolgen voor hun eigen levens worden geconfronteerd.

 

Xander

(1) Summit News

Zie ook o.a.:

12-11: Britse overheid zet duizenden soldaten in om schoolkinderen op corona te testen
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties (/ Op zijn laatst zal de door Bill Gates aangekondigde ‘bio terrorist attack’ vaccinaties overal verplicht maken)
03-10: WHO: Ouders die kind naar scholen sturen geven automatisch toestemming voor vaccinatie
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
25-07: ‘The Switch’: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gatesbevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

80

 1. Minister Hugo de Jonge heeft gezegd, dat we niet eerder veilig zijn, als we allemaal het vaccin hebben gehad…
  Is toch een grote leugen? Als we een griep vaccin nemen, is de griep er toch ook nog steeds! (die ze nu onder corona hebben geschaard!)

 2. @Atina schreef:
  13/11/2020 om 1:14 pm

  Lees de vroegere carriere van Macron maar eens op Wikipedia, v.w.b. Pfizer

 3. @ Angel: 3:46 pm. Klopt wat U zegt. Ook de Georgia Guidestone bevat deze boodschap, om de mensheid te reduceren.

 4. Aan Jameson, ja ik heb de video gezien waar Bill Gates het ijskoud gewoon zegt, dat de mensheid via vaccins moet worden gereduceerd. Wegens te veel mensen op deze aarde. Bill Gates denkt dat hij God is…

 5. Aan Reinoud: Nou ik denk dat u het lachen op termijn wel zal vergaan…Bill Gates heeft namelijk zichtbaar op een video gezegd dat hij de mensheid wil reduceren, daar er te veel mensen op aarde zijn naar zijn idee. Hij zei er gelijk bij, dat hij dit via vaccins wilde bewerkstelligen. Hij heeft vrijwel bij iedere belangrijke organisatie en instantie, een flinke vinger in de pap, middels zijn rijkdom…Hoef je echt geen simpele denker voor te zijn…

 6. @ Rienus: 10:28 pm, op 13/11. Hier in mijn woonplaats, ook al volop het knallen van vuurwerk, in de avonduren. En de handhavers, de Politie, laat me niet lachen. Ze zijn met te weinig, en komen niet eens als je erover belt. Neen, daar komt niets van uit, volgens mij. En een verbod op verkoop van vuurwerk? Dan halen ze het toch, in Duitsland of België. Controle aan de grens is er dankzij de waardeloze EU (SSR) toch niet meer.

 7. Even iets heel anders:
  https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2020/vuurwerkverbod-knalvuurwerk-vuurpijlen/
  Nu woon ik in een middelgrote plaats en af er is iemand ergens jarig of er wordt een middelvinger opgestoken. Maar ik heb vanavond al volop knal vuurwerk gehoord, het is vrijdag 13 novenber 2020. Ik denk ik zet het er even bij, want kennelijk maakt de boete en strafblad geen indruk.
  Komt nog bij dat er vast een minister betrapt wordt met een vuurpijl, dus dan is dat strafblad weer de zoveelste losse flodder.

 8. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken als dit alles waar blijkt te zijn, wat de “bestuurders” toch beloofd moet zijn om hun land en bevolking zo verraden (verkopen).

 9. amo schreef:
  13/11/2020 om 1:29 pm
  @Jameson. Heeft u alles gelezen? Of neemt u genoegen met een simpel oordeel (‘wappies?’).
  =====
  Nee, ik heb niet alles gelezen, als ik fictie wil lezen dan doe ik dat liever in een goed geschreven boek.
  Ik doe alleen een constatering over hoe losjes er met de waarheid wordt omgegaan dmv een voorbeeld:
  Bill Gates heeft het in een interview over ‘mogelijk 100.000 mensen met bijwerkingen’.
  Dat wordt hier doodleuk geciteerd als ‘mogelijk 100.000 doden’.

  Dat niemand hier op aanslaat, doet mij vermoeden dat ‘jullie’ niet zo geïnteresseerd zijn in de waarheid maar vooral vermaakt willen worden door spectaculaire berichten over bizarre samenzweringen.
  Wat verder een goed recht is natuurlijk..

 10. Ze proberen het maar en ik zou zeggen doe je best want over mijn lijk zullen ze mij of mijn familie gedwongen een spuit kunnen geven.
  Niet en nooit….zelfs geen griepprik, laat staan coronagif. En als de massa weigert, dan staan dictators machteloos.
  Dan mogen ze nog 10.000 wetten maken, dan spaar ik nog wel wc-papier uit….;)
  En wie het waagt en onze mensenrechten meent te kunnen schenden: run as fast as you can while you still can..

 11. @benny
  Trump zal t.z.t. door het gerechtshof alsnog uitgeroepen worden tot winnaar verkiezingen!
  Het is één groot toneelspel.. stoken, nog meer verdeeldheid aanwakkeren etc etc
  Beide kandidaten zijn marionetten! Ik zie ook liever Trump, daar niet van, maar hij is ook niet wat het lijkt.. in Nederland idem dito met links en rechts.
  Gr. uit Friesland

 12. Ruben.
  Ik denk dat je gelijk hebt.
  Sterker nog ik denk dat “ de kerk “ wat je daar ook onder verstaat, meegezogen wordt in de “ komende strijd” tussen de wereld met als toekomstige heerser de antichrist ; en de religieuse machten. De valse profeet.!
  Ik ben hierover aan het nadenken n.a.v. Openbaringen 13.
  Moet eerst meer inlezen maar hoop er binnen kort over te schrijven op het geloofs forum, als antwoord op Albert.

  Het beest dat uit de aarde opkomt wordt ook wel “ de valse profeet die uit de aarde opkomt “ genoemd.
  En het woord profeet verbind dit met “ valse religieuse “ kennis / macht…

  in Openbaringen 14 draait het weer volledig om.
  Dan mag Johannes weer ver vooruit zien, na de overwinning van Babylon, en de wederkomst van Christus. Wat dat betekend laat Johannes zien in hfdt. 20-22:5 maar het staat nu al profetisch vast.
  Shalom
  Anna

 13. Bijzonder dat iedereen dit zomaar gelooft. Terwijl Bill Gates dubbel zou liggen van het lachen als hij dit bericht zou lezen. Want het compleet uit de lucht gegrepen verhaal dat Bill Gates hier ook maar enige inmening in zou hebben (wat ook compleet onlogisch zou zijn) wordt hier maar (net als het vele sensatie nieuws dat dagelijks weer door Xander verzonnen word) door de wat simpelere denker voor waar aangenomen.

 14. De RT meld: Tesla-Gründer Elon Musk an einem Tag zweimal positiv und zweimal negativ auf Corona getestet .
  Elon Musk op één dag twee maal positief en twee maal negatief op Corona getest

 15. Ron schreef:
  13/11/2020 om 1:49 pm
  “Musk lanceert de satellieten als ik het goed begrijp.”

  Het heeft mij altijd verbaasd hoe Musk zijn miljardenprojecten zo gemakkelijk kan financieren.

 16. Herstel van mijn vorige bericht. Ik weet niet of er gesproken word over een inplantbare chip.

  Maar over een chip, digitale identiteit.

 17. Het is allemaal een groot opgezet systeem, met als einddoel een totale controle. De cijfers worden genegeerd of misbruikt voor ‘het grote doel’.

  Ze willen gewoon iedereen vaccineren en hebben het nu simpel over ‘heel Nederland’ in een jaar. Vrijwilligheid is er tactisch uit weggelaten …

  We hebben de sterftecijfers weer bijgewerkt en het artikel daarover vernieuwd. Onthutsend hoe de cijfers de eigen regering tegenspreken…

  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/algemeen/wetenswaardigheden/sterftecijfers-in-grafieken

 18. @Jameson. Heeft u alles gelezen? Of neemt u genoegen met een simpel oordeel (‘wappies?’).
  Maar op andere sites kunt u dezelfde bezwaren tegen het corona-beleid lezen. Op basis van wetenschap.
  Dat raad ik u vooral deze site aan: https://swprs.org/fakten-zu-covid-19/
  Zeer leerrijk en vol met feiten. Veel leesplezier en hopelijk verrijkt het uw inzichten.

 19. Opmerkelijk;
  De lange armen van Soros reiken ook tot in het Nederlandse vorstenhuis:
  Mabel werkt voor de stichtingen van Soros.

 20. Het is kleiner dan een rijstkorrel staat in artikel?
  Het is waarschijnlijk Veel kleiner namelijk onzichtbaar voor blote oog? . Het is nanochip ipv micro…?

 21. Heeft het eerste vaccin tegen corona in Nederland ook die nanochip?
  Vaccinatie is nog niet verplicht in Nederland maar zonder vaccin kan je waarschijnlijk niet meer reizen in veel landen waar het wel verplicht word?

 22. Dat zal natuurlijk gebeuren, alleen is de vraag kan men het verplichten? want ik weet in mijn omgeving al twee mensen die gestorven zijn aan covid, en die waren niet oud. Dus leeftijd speelt geen grote rol in dit verhaal. Shalom

 23. Teksten van De Jonge: Hij weet niet wanneer heel Nederland zal zijn ingeënt! Héél Nederland?!
  Ook wordt er nagedacht over wie het eerst moet worden ingeënt. Móet???
  Wat zijn dit voor griezelige teksten die de onaantastbaarheid van het lichaam met zoveel onverschillig gemak terzijde schuiven?!

 24. Als dit vaccin het merkteken van het Beest is ( Openbaring 13) dan gaat daar 1 grote gebeurtenis aan vooraf, nl. de Opname van de Gemeente van Jezus Christus.
  Immers het merkteken van het Beest wordt beschreven tijdens de Grote Verdrukking, de periode van 7 jaar. In Openbaring 1-3 wordt de Gemeente 17 keer genoemd. Daarna niet meer,omdat de Gemeente is opgenomen. Zie daartoe https://nl.pinterest.com/pin/327425835395576773/
  van Dr Andy Woods : 7 reasons to trust the Pre-Trib Rapture.
  Voor mij een hele geruststelling : Als het vaccin het Merkteken van het Beest zou zijn dan ben ik al opgenomen met alle andere christenen voor het Bruiloftsmaal van het Lam. Om na 7 jaren met Christus terug te keren met Christus naar deze aarde voor het Duizendjarig Rijk.

 25. Het hele van overheidswege geconstrueerde verhaal wordt voor wakkere mensen steeds ongelooflijker. Dat het überhaupt in koelen bloede verteld kan worden zonder grote opstand….
  Zo zal en kan het mogelijk ook uitgevoerd worden en velen zullen sterven.
  Wat mij sterkt is het feit dat dit eindige leven niet het enige is dat wij hebben. Na onze dood zullen wij wakker worden in de geestelijke wereld die werkelijk reëler is dan de stoffelijke. En waarin wij helderder dan nu zullen zien welke krachten er hier op aarde aan het werk zijn.
  We krijgen na een tijd van bewustwording omtrent ons aardse leven een nieuwe kans om hier op aarde zinvol aanwezig te kunnen zijn.
  Dit inzicht maakt dat ik bereid ben al het toekomstige, voor zover ik het niet kan (mede) veranderen mee te maken, te doorleven in vast vertrouwen op de hulp vanuit de spirituele wereld, zoals ik die ook tot nu toe ervaar en die voor eenieder beschikbaar is.
  Ik wens ieder van jullie, mede-wakkeren vertrouwen, moed en inspiratie!

 26. Zo langzamerhand kan ik de nieuwsberichten vanuit de overheid alleen nog maar zien als propaganda. Propaganda om de bevolking op te warmen voor de VN-agenda 2021/2030 en de Great Reset van de WEF. De EU is ook helemaal ingekapseld in die agenda’s.
  Het dagelijkse portie angst: Over corona, over CO2, over de mens die alles kapot maakt, over “onrecht” (dat geen onrecht is), over plastic, enz. Elke dag weer. Het bibberende volk dat gaat denken dat de hele maatschappij moet worden omgeturnd, want anders gaat alles naar de ratsmodee. Dat is de bedoeling van al die propaganda.
  Alles wijst in dezelfde richting: een grote top-down reset. Geen prettig vooruitzicht, al die dwingende overheden met hun sancties.

 27. @ Annet: 12:15 am. Dat begrijp ik goed van U, Annet. Ik worstel met dezelfde vraag.

 28. @ benny: 6:50 pm, op 12/11. Juist, dat steekt er achter. Want de duivelse plannen van Gates, en de Werelddictatuur, moeten natuurlijk wel door kunnen gaan. Zie de waanzin met de mondkapjes maar weer, per 1 december dient men in elke winkel een mondvod te gaan dragen. En waarom? Als waarschuwing van de kwade machten: “Mond houden”.

 29. In 2017 23 sep was er een teken aan de hemel. De maagd die 9 maanden zwanger was. 23 sep was de bevalling. Het was een teken. Daniel spreekt over een laatste jaarweek. Lijkt dat met dit teken de laatste jaarweek is begonnen. 3 1/2 jaar valse vrede. Zie de verdragen die nu in het MO zijn afgesloten. 3 1/2 jaar onrust, oorlogen en etc. Begint na 3 1/2 jaar. Dus na Pesach als dan de boel gaat beginnen. Ja als. ik zeg niet dat dit precies zo is.Maar het laat je wel denken om voor te berijden. Net als Noach. 1 of meerdere jaren voedsel in huis. En probeer verre te blijven van de vaccinaties. Shalom in Yeshua.
  https://www.youtube.com/watch?v=JzOW68PTxVI

 30. Annet,
  Je moet het vrijwillig aannemen wil je verloren gaan. Dus verdedig je met je leven.
  Lijkt erop dat jhier in Israel ook iedereen gekocht is. G’d beware ons.
  Shalom in Yeshua

 31. Jameson,
  Word toch een keer wakker man. De tijd is hier. Beschreven in het boek Openbaringen. Noch steeds ongelovig? Tijd voor bekering. Shalom in Yeshua.

 32. Eelke Piers,
  Dat staat er niet dat er 3 jaar tussen zit. Het kan dus ook eerder. Het zal zijn als in de tijd van Noach staat er geschreven in het boek Mattheus. Noach had nodig 1 jaar voorraad aan voedsel. De zondvloed begon op de 17e van de tweede maand. Dus dat is een maand en 2 dagen na Pesach. Dus alshet zal zijn als in de dagen van Noach, berijd u dan zo voor. Shalom in Yeshua

 33. @Nieuw Begin

  Het is ook niet heel vreemd dat niemand het begrijpt. Als ik naar een talkshow kijk dan stellen die “journalisten'” keer op keer dezelfde domme vragen aan experts die al 10 keer zijn beantwoord. Kritisch doorvragen doen ze zelden. Zoals: Gen modificatie is in de EU verboden, waarom is daar opeens alleen een uitzondering voor dit vaccin voor gegeven. Het is waarschijnlijk verboden omdat het gevaarlijk is?
  Of: Waarom zijn de coronadeals van Hugo de Jonge staatsgeheim verklaard?

  Maar ja als je kritische vragen gaat stellen op tv dan was dat gelijk de laatste keer dat je op tv was. Het vaccin word unaniem toe gejuicht alsof Bill Gates en Pfizer zijn de nieuwe messias zijn. Een groot deel tuint er met open ogen in net zoals in de jaren 30 vorige eeuw.
  Vaccinatie macht frei!

 34. Anna,
  Van een katholieke priester of andere geestelijke zult u weinig horen.
  Dat is een tragedie.
  De kerkelijke autoriteiten zwijgen massaal of spannen zelf samen met die misdadigers.
  U moet alle vacvinaties gaan weigeren, je ook nooit laten testen.
  Zal uiteindelijk onze dood worden, maar richt je op Jezus.
  Wie zijn leven probeert te redden zal het verliezen, ( hel) wie haar leven verliest om Mijnentewil die zal het redden (hemel).

 35. Er zal nooit een virus geïsoleerd kunnen worden, want wat in de volksmond een virus wordt genoemd zijn eigenlijk exonomen. Dat is een onderdeel van jou persoonlijke immuunsysteem, door uitwisseling tussen het DNA en RNA van een besmette cel. Dus het propaganda verhaal van nu over het killer virus is klinkklare onzin en is geen enkele besmetting mogelijk. Het zogenaamde Covid-19 vaccin waar de biosensor met een enzym in verwerkt is, kunnen met behulp van het 5G netwerk jou op afstand de connectie tussen het DNA en RNA in jou lichaam manipuleren. Dat kan positief zijn, maar ook negatief. Jij bent na dat vaccin eigenlijk niet meer van jou zelf, Want op dat vaccin zit een patent en die is van Bill Gates. Dus je wordt eigenlijk van hem. Je gehele persoonlijkheid en karakter kunnen zij op afstand gaan bepalen naar hun eigen inzicht manipuleren. Je hebt zelf niets meer in te brengen, over jou eigen lichaam. Jij bent dan een marionet van hun geworden zonder dat je het zelf door hebt, want zij kunnen jou op afstand besturen en zo opdrachten bij jou inbrengen als of het jou eigen gedachtes zijn. En ja je staat dan 24/7/365 in contact met het internet en als je dan onverhoopt buiten dit netwerk komt is het einde oefening voor jou. Want dan ga je offline of te wijl je gaat dood, maar dat kunnen ze jou ook op afstand doen, als je niet gehoorzaam bent. Ook zit in dat vaccin een middel om iedereen onvruchtbaar te maken. We kennen inmiddels het HPV vaccins zogenaamd tegen baarmoederhalskanker, maar dat zorgt er juist voor dat de vrouw onvruchtbaar wordt. Voor de jongens is er nu ook een HPV vaccin en deze zorgt ervoor dat het geslachtsorgaan bij jongetjes zich niet kan ontwikkelen, vandaar dat jongetjes op 7 jarige leeftijd dit geïnjecteerd zullen krijgen. Dus voor hun pubertijd. Maar zolang de meeste onder ons dit niet willen inzien is het gedaan met ons. Wat nu ook nog steeds wordt beweerd is dat na dat vaccin, alles weer naar het oude normaal gaan. Maar dit is weer een grote leugen. Maar dit is gewoon weer propaganda om de meeste mensen over de streep te kunnen trekken. De angst zit bij vele inmiddels te diep om nog helder te kunnen denken en lopen nu als zombies achter het beleid van de overheid aan. Zij zullen ook de eerste zijn die het vaccin komen halen. Net als die angsthazen die nu massaal een griepvaccin hebben gehaald, waarvoor zij zelfs uren in de rij hebben gestaan. Het is gewoon waanzin van hoe belachelijk dom die mensen kunnen zijn. Maar het ergste is, dat zij andere er in mee slepen. Net zo dom zijn de mensen die nu (vrijwillig) een PCR test laten afnemen, want je wordt bewust geïnfecteerd met een virus (een RNA stukje). Zodat jij bijna gegarandeerd ziek wordt, daarom willen de overheden dat iedereen getest wordt met de PCR test. Want dan verkrijg we begin volgend jaar een massale griep uitbraak (Covid-21) en geeft dan de overheid de rechtvaardiging om over te gaan in de verplichte vaccins voor iedereen. En weg is je eigen Ik bewustzijn met dat vaccin. Dus naar het oude normaal gaan we nooit meer, het is enkel een illusie wat op onze mouw wordt gespeld door Bil Gates en consoren

 36. @BertRoermond en @ idd smoking gun: Ik kan me helemaal in jullie verhaal vinden. Als Trump niet wint moeten we het van Putin hebben. Ik denk dat het op de laatste zal uitdraaien.

 37. Boris Dietrich D 666:

  Boris Dittrich (D66) tijdens debat coronawet: ‘Het volk begrijpt het niet’

  https://www.ninefornews.nl/boris-dittrich-d66-tijdens-debat-coronawet-het-volk-begrijpt-het-niet/

  Hoe groot de kloof is tussen de bevolking en de politiek bleek ook vandaag weer tijdens het debat. D66’er Boris Dittrich gebruikte zijn spreektijd vooral om te benoemen wat er volgens hem ten grondslag ligt aan de weerstand tegen de coronawet. “Fake news, ijdeltuiterij, commotie op social media en onvoldoende op de hoogte zijn van het wetgevingsproces,” citeert oud-journalist en politicus Sytse de Jong hem. “Mensen snappen het allemaal niet.” De regering moet de coronawet volgens hem beter uitleggen, zodat ‘het draagvlak bij dat onwetende, angstige volk groter wordt’.

 38. Duur, riskant, nooit getest – niettemin vieren de media het Biontech / Pfizer-vaccin.

  De bedrijven Biontech en Pfizer hebben succes gemeld bij het testen van hun vaccin en de media veroorzaken een vreugdevuur. Het vaccin is tien keer duurder dan andere en ook een mRNA-vaccin dat nooit is goedgekeurd voor mensen en dat interfereert met het genoom en de gevolgen op lange termijn.
  Over vaccinatie kan men verschillende meningen hebben, voor dit artikel gaan we ervan uit dat vaccinatie in wezen een goede zaak is. Dus de vraag hier moet niet “vaccineren, ja of nee?” Zijn, maar eerder de vraag wat de media momenteel promoten als redding tegen Corona, want dat is huiveringwekkend genoeg.
  https://www.anti-spiegel.ru/2020/teuer-riskant-nie-erprobt-trotzdem-feiern-die-medien-den-impfstoff-von-biontech-pfizer/?doing_wp_cron=1605219824.3787999153137207031250

 39. Er wordt hier zoveel onzin beweerd dat ik niet zo goed weet waar ik moet beginnen.
  Maar laat ik er eens één ding uitpakken, deze heb ik al eerder langs zien komen. De volgende bewering over Bill Gates: ‘In het voorjaar erkende hij echter zelf in een TV interview dat 700.000 mensen kunnen sterven door de aankomende corona vaccinaties.’
  Is er hier iemand op dit forum die het interview gezien heeft en met droge ogen kan beweren dat dit is wat hij daar zegt?
  Als er met dit gemak onwaarheden worden op geschreven, moet je je toch als lezer niet serieus genomen voelen? En dit moet toch al genoeg zeggen over al het andere absurde dat er op deze website staat?
  Of is dit gewoon puur entertainment en nemen jullie dit stiekem allemaal niet echt serieus?

  https://www.youtube.com/watch?v=pjj4Iq-rsNg&feature=emb_logo

  https://www.xandernieuws.net/algemeen/bill-gates-geeft-in-tv-interview-toe-dat-700-000-mensen-kunnen-sterven-door-zijn-vaccin/

  Mod.

 40. Hallo, Ik lees veel over het teken van het beest en ik geloof daarin. Eigenlijk maakt het niet uit of je Openbaringen kent of niet, gemerkt worden is nooit goed. Maar waar ik nooit een antwoord heb gekregen, ook niet van een Katolieke pastor, is wat wat te doen als iemand je dwingt een vaccin te nemen. Moet, of mag je je dan verdedigen? En wat als je reeds het merkteken ingespoten hebt gekregen? Ben je dan verloren? Ik bedoel, gemerkt is gemerkt. Ik vind het een dillema. Je eigen leven nemen is niet goed, maar het teken van het beest dragen ook niet.
  Groetjes Annet

 41. ruben: a m e n ‘het’ wat nu regeert, heeft ook het eeuwige aardse leven niet en zal zich voor Gods Troon moeten verantwoorden

 42. Saskia:
  Kijk eens bij het artikel “ de Global Reset “ van gisteren.
  Daar heb ik bij de actualiteit een “ mogelijk “ Bijbels scenario “ onderbouwd.
  Shalom Anna

 43. Als het niet z’on serieus onderwerp was, zou het bijna komisch zijn.

  In 2022 iedereen gevaccineerd en in 2025 kunnen de lange termijn gevolgen van het vaccin openbaar worden.
  De farmaceuten zeggen dan; SORRY MENSHEID dit was niet voorzien. Ja en wij zijn niet aansprakelijk, want ja het moest allemaal zo snel gaan.
  We wilden een snel vaccin dit hebben jullie gekregen en ja…. nu blijkt dat deze hen technologie toch meer bij werkingen heeft dan we dachten, nu heeft u een probleem.
  Gelukkig hebben we allemaal hetzelfde probleem, maar ja de ouderen, ach ja dat is niet zo vreselijk die zijn toch niet meer productief.
  Sorry foutje!

 44. Als de Katechon verwijderd is van de aarde (hij/het die weerhoudt) dan zal de anti-christ zich openbaren op wereldtoneel, met zogenaamde wonderen.
  Daarna komt het merkteken van het beest, dat zal waarschijnlijk de micro-naald pleister met quantum-dot tattoo zijn (inclusief luciferase(?) en hydrogel(?), dat mensen verbind met het beest, via een proces dat ”quantum entanglement” heet (zie wikipedia).

  Dit zal dan waarschijnlijk de 2e, 3e or misschien wel 5e ronde van de vaccinaties zijn, die gaan komen. Ik denk niet de eerste ronde, begin volgend jaar, maar ook dat eerste vaccin zal al wel je DNA aanpassen. Niet doen dus.

 45. “Realiteitsontkenners” – mooi woord. Ik denk overigens dat de weigeraars niet enkel in kampen worden uitgefaseerd, maar in kampen medische experimenten moeten ondergaan. Deze mensen hebben namelijk een sterke eigen wil en hoe geweldig zou dit voor hun zijn, om op deze meest moeilijk volzame mensen te experimenteren met hun DNA om hun vrije wil wat af te zwakken of wellicht volledig te verwijderen.
  Laatste zin verwijderd. Mod.

  Saskia: ga naar het Geloofsforum daar is een mededeling voor u en vraag wat voor u het Goede Nieuws- Evangelie kan betekenen in deze moeilijke tijden. Er is hoop, ook voor u. Mvg. Mod.

 46. @ idd smoking gun : waarom denk je dat sinds 2012 de ‘koude’ oorlog weer van stal werd gehaald en waarom Rusland in een steeds kwader daglicht werd gesteld. Hillary had gekozen moeten worden, dan was nu al de oorlog tegen Rusland gestart. Trump heeft (per ongeluk) in 2016 de verkiezingen gewonnen, ondanks de -toen al- massale fraude met de stemmen. Meteen erna werd door de dems en de MSM media een niets ontziende oorlog tegen Trump gestart en dit keer hebben de fraude dermate uitgebreid dat Trump heeft verloren. Trump heeft nog een kleine kans om te winnen, ik hoop dat hij het haalt, maar gezien de krachten waar hij wereldwijd tegen op moet boksen, ben ik bang dat hij niet zal gaan halen. Na de verkiezingsuitslag, of nu Trump of Biden wint, zal er in de VS een burgeroorlog komen, dat is eigenlijk wel zeker nu. Deze gasten willen de hele wereld in hun greep gaan krijgen, en ze zullen Rusland zeker niet ‘laten’, dus, afhankelijk van de uitkomst van de burgeroorlog, gaan we een dikke oorlog met de Russische Federatie tegemoet. Putin, is niet achterlijk en weet dit ook. Vandaar zijn uitspraak dat hij nooit zal afwachten totdat hij word aangevallen, hij zal altijd de eerste tik gaan uitdelen. Rara, waar dat zal zijn, hier in West-Europa. Wij worden hier van de kaart geveegd, maar dat zal ‘onze’ machthebbers geen drol interesseren, sterker nog, dat scheelt hun weer in de grote opruiming die geplanned staat.

 47. Ga eens kijken war luciferase eigenlijk is..wij ziin geen glimwormen…
  Werkt niet bij mensen. Wordt heel snel afgebroken. Kansloos dus..
  Wikipedia?

 48. Het gros van de mensen begrijpt niet wat voor een ranzig spel er wordt gespeeld. Eerst iedereen bang maken voor een niet bestaand killervirus. Een sterftecijfer van 0,12 rechtvaardigt geen enkele draconische maatregel. Dan met de oplossing komen in de vorm van vaccinaties, die je DNA veranderen. Dat er doordrukken via sociale uitsluiting en als laatste stap mensen chippen en via o.m. 5G iedereen onder cotrole houden. Als je dat doorhebt, ben je een complotdenker en mag je beschimpt worden en wie weet straks wel geliquideerd worden net zoals Pim Fortuyn. Immers je bent een gevaar voor onze zg leiders. We zijn verraden door onze politici en corrupte MSM. Wordt wakker en kom in opstand. Te beginnen om vooral NIET op een globalist (landverrader) als Rutte te stemmen in maart.

 49. Schrijf een Nederlandse introductie als u een Youtube wilt plaatsen. Mod.

 50. Openbaring 16.2 De eerste engel goot zijn schaal leeg op de aarde. Toen kregen de mensen die het merkteken van het beest hadden en het beest aanbaden, vreselijke, pijnlijke puisten.
  Tussen de vaccinatie en de puisten moeten dus ongeveer 3 jaar zitten

 51. De vergelijking met jaren 30 gaat echt niet op.
  Die jaren, de wo2 etc is niet meer dan kinderspel wat ons gaat overkomen.
  1 geluk: Jezus zal uiteindelijk persoonlijk ingrijpen en alle boosdoeners en zondaars ter dood brengen, tijdens de zogenaamde driedaagse duisternis.
  Niemand zal kunnen ontsnappen, ook niet diep onder de grond.
  Het is voor ieder aardbewoner: de eeuwige zaligheid of eeuwige verdoemenis.
  Slechts fractie vd huidige mensheid zal op aarde overleven, wel na afschuwelijk lijden en verdrukking.
  Voor alle christenen: bid vurig om Gods barmhartigheid, dagelijks, voor alle mensen.
  Niet alleen familie en vrienden, maar voor iedereen.
  Weiger te gehoorzamen aan het kwaad.
  Het lijden wat ons te wachten staat is gigantisch, maar niets in vergelijking wat de verdrukkers te wachten staat.(eeuwig vuur).
  De hel is niet alleen een verzengende hitte, maar ook duisternis en totale verlatenheid.
  Iedereen zal elkaar daar vervloeken tot in eeuwigheid.
  Waar de mensen in gezondigd hebben op aarde, daar zullen ze speciaal gemarteld worden.
  Het overgrote deel vd mensen die verloren gaan zondigen het meest op sexueel gebied.
  Daarnaast hoogmoed, zonde tegen God en slechtheid jegens de naaste.
  Uiteraard krijgt iedereen vergiffenis wanneer ze berouw hebben en om Gods barmhartigheid smeken.
  Dus mensen, de verdrukking staat letterlijk voor de deur.
  Wanneer het voor u te zwaar en moeilijk word, denk dan aan uw eeuwigheid.
  Sterkte voor alle mensen

 52. Swab en Bill Gates zullen dan wel moeten opbotsen tegen de Russische President Poetin.
  De Russische President Poetin is een serieus blok aan het been van de NWO!!!

  Al in 2017 beschuldigde De Russische president Microsoft-miljardair van NWO-daden.
  https://www.satenaw.com/bill-gates-accused-starting-ebola-outbreak-african-village-putin/

  en in mei dit jaar heeft President Poetin Bill Gates en Microsoft verboden in Rusland.
  https://www.gelehesjes-nederland.nl/info/bill-gates-en-microsoft-verboden/

  Science Media Center presenteert ook geen enkel bewijs van het vaccin, zero komma zero. Als je de reacties van de zogenaamde ‘experten’ zorgvuldig naleest (https://www.sciencemediacentre.org/expert-reaction-to-pfizer-and-biontech-reporting-interim-results-from-phase-3-covid-19-vaccine-trial/) , kom je tot de conclusie dat er GEEN ENKELE studie gepubliceerd wordt!
  De aankondiging was politiek gemotiveerd en dadelijk nadat de MSM Biden als president benoemden.

  En ook ‘dadelijk’, hebben ‘Sommigen’ geprofiteerd van de plotse beurssprongen.

 53. Waarom dacht je dat Bill gates iets had met menselijke “virussen” en vaccins ?

  While working with the Computer Center’s PDP-10, Gates was responsible for what was probably the first computer virus, a program that copies itself into other programs and ruins data. Discovering that the machine was connected to a national network of computers called Cybernet, Gates invaded the network and installed a program on the main computer that sent itself to the rest of the network’s computers and crashed. When Gates was found out, he was severely reprimanded, and he kept away from computers for his entire junior year at Lakeside. Without the lure of computers, Gates made plans in 1970 for college and law school. But by 1971 he was back helping Allen write a class scheduling program for their school’s computer.

  Francois: het is u bekend dit is een Nederlands forum, zie siteregels, dat van u verwacht mag worden dat u er een Nederlandse vertaling bij doet. Niet iedereen kan Engels verstaan. Mod.

 54. De wereld wordt beheerst door psychopaten van het meest kwaadaardige soort.

 55. Het wordt me nu steeds duidelijker waarom Donald Trump niet herkozen mocht worden.Hij zou dit proberen tegen te kunnen houden,daarom die fraude bij de verkiezingen

 56. erg veel van hetzelfde, we weten het nu wel hoor ,tijd voor ander nieuws

 57. Nog steeds geen enkel bewijs van het bestaan van het zogenaamde covid 19 virus.
  Geen genetische code, geen foto, geen isolering van het virus !?

Comments are closed.