‘Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’

—————————————————————————————————————————————–

‘Worden politici omgekocht zodat Gates zijn vaccins op de wereldbevolking kan uitproberen?’ – ‘Sterke stijging aantal corona besmettingen zegt helemaal niets; artsen zeggen dat de testen sowieso onbetrouwbaar zijn’

—————————————————————————————————————————————–

Er zijn diverse verklaringen gegeven voor het hoge aantal coronadoden in Italië, vrijwel uitsluitend oude mensen met reeds bestaande meerdere onderliggende aandoeningen. De reguliere uitleg is dat veel mensen daar dichter op elkaar zitten, en/of de luchtkwaliteit niet goed is. Dat alle oudere slachtoffers in 2019 verplicht een ‘gestapeld’ griepvaccin hebben gehad, inclusief een corona component, werd door de mainstream media echter genegeerd.. Bovendien blijkt nu dat de Italiaanse overheid de eigen bevolking aan Bill Gates -via de door hem gecontroleerde WHO- lijkt te hebben overgegeven voor een experiment met een nieuwe type DNA veranderend vaccin.

Zoals al vaker geschreven heeft de EU al sinds 2018-2019 de invoering van een vaccinatiepaspoort op de agenda staan, dat in 2022 een feit moet worden. Zonder dit vaccin-ID wordt het vrijwel onmogelijk om nog aan het maatschappelijke leven deel te nemen.

Nieuw type vaccin, dat DNA van mensen verandert

Gates blijkt al enige jaren aan een nieuw type vaccin te werken. In plaats van een verzwakte sample van de ziekte die ermee zou moeten worden bestreden, zitten daar als belangrijkste ingrediënt nanobots in, die het menselijke DNA kunnen veranderen, en op deze wijze bescherming moeten genereren tegen allerlei virussen en andere ziektes.

Over de gevolgen van het ‘klooien’ aan iemands DNA is nog vrijwel niets bekend, maar dat weerhoudt de EU er niet van om vol in te zetten op de samenwerking met Gates om de hele Europese bevolking te vaccineren.

Op 12 september 2019 werd er een grote conferentie gehouden die werd gesponsord door de Europese Commissie en Gates, die de facto de WHO controleert. Robert Burioni ,een viroloog aan de San Raffaele Universiteit in Milaan, schreef geschiedenis met zijn beruchte opmerking dat ‘de aarde rond is, benzine brandbaar, en vaccines veilig en effectief zijn. Al het andere zijn gevaarlijke leugens.’

Italië maakte eigen bevolking tot één groot experiment voor Gates en WHO

Sommigen geloven dat een van de redenen dat er in Italië naar verhouding duidelijk meer Covid-19 doden dan in andere landen zijn gevallen is dat zij het slachtoffer zijn geworden van een door de WHO gesponsord vaccinproject van Bill Gates. In 2016 keurde de Italiaanse overheidswetenschappers een Levenslang Immunisering Schema goed, een nieuw paradigma met als doel om alle Italianen van alle leeftijden te vaccineren. Vier nationale medische organisaties en instanties werkten hieraan mee, en produceerden zogenaamd ‘bewijs’ van de effectiviteit van massale vaccinaties.

Met dit Levenslange Immunisering Schema werd de Italiaanse bevolking feitelijk tot één groot experimentgebied voor Bill Gates en de WHO verklaard. Voor dit doel keurde het Italiaanse ministerie van Volksgezondheid in februari 2017 een Nationaal Preventie Plan goed. Inmiddels beginnen critici zich af te vragen wat het verband is tussen de excessieve corona sterfte in Italië, en deze ‘vaccins voor alle leeftijden’, die dus onderdeel uitmaakten van een groot experiment van Gates en de WHO.

‘Er zijn serieuze vragen over onze politici,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Worden ze omkocht, zodat Gates op de wereldbevolking kan experimenteren? Het verband met Italië, het (voor zover bekend) enige land dat deze experimenten van Gates toestond, moet worden onderzocht. Het echte probleem is dat er geen politici zijn die onderzoeken toestaan die hun eigen corruptie of slechte besluiten aan het daglicht zullen brengen,’ een vaststelling die zonneklaar ook op de Nederlandse regering van toepassing is.

‘Alleen Gates’ vaccin mag corona klaarblijkelijk genezen’

De media hebben hun corona hype verschoven van het aantal doden naar het aantal besmettingen, dat bijna overal weer flink aan het stijgen zou zijn. Dat zegt echter helemaal niets, aldus Armstrong. ‘Ik ben in één maand tijd 5 x op corona getest. Iedere keer was het negatief, maar een arts zei met dat dit in feite niets zegt, omdat de testen zo onbetrouwbaar zijn.’

‘Dat vind ik echt verbijsterend. Klaarblijkelijk mag je alleen zeggen dat je de ziekte niet hebt als je Gates’ vaccin accepteert, dat genetisch jouw DNA gaat veranderen, terwijl je geen idee hebt wat de lange termijn gevolgen zullen zijn. Misschien groeit er over 5 jaar plotseling een neus achter op je hoofd?’ grapt hij, om serieuzer te vervolgen: ‘Of je leven wordt plotseling verkort, en gaat in de vernieling?’

Desondanks worden in diverse staten en landen de lockdown en social distancing maatregelen weer aangescherpt. ‘Wij zouden daar de oorzaak van zijn, omdat we weer uit eten gaan en weer gaan winkelen. Maar als je een t-shirt met Black Lives Matter draagt en zegt dat je (tegen racisme) protesteert, mag je ineens wel zonder mondkapje naar buiten, want CNN heeft bevestigd dat zolang je (voor de ‘juiste zaak’) protesteert, je het virus niet kan krijgen. Nou, dit virus lijkt me dan het intelligentste ooit in de geschiedenis.’ (2)


Xander


(1) Armstrong Economics
(2) Armstrong Economics
Afbeelding: Bill Gates: WikiMedia Commons, auteur United States Department of Health and Human Services, bron https://www.flickr.com/photos/hhsgov/39912162735/ , As a work of the U.S. federal government, the image is in the public domain.
Achtergrond: Alexas_Fotos , Pixabay (rechtenvrij)

 

Zie ook o.a.:

2
9-06: Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
30-05:Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
30-04: Voorstel om vaccinweigeraars permanente ‘enkelband’ te geven al 10 jaar oud
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

46

 1. Beste mensen, ik plaats hier drie linken naar informatie die ook slaan op het beleid van de Nederlandse Regering.
  Het bevat de meest duidelijke informatie over wat er speelt, het grootste virusgevaar is onze Regering zelf, wij zijn eerder het slachtoffer van hun daden, dan van het Covid-19 virus.
  Ik vind dat niet WIJ burgers, maar de macht wellustige overheden levenslang in “LockDawn” zouden moeten worden gebracht, maar welke Rechter spreekt in corona dwang tijd nog oprecht Recht.? ik vermoed zelfs niet eens met een kaarsje te vinden.
  https://www.youtube.com/watch?v=9X7P4-lRcl0
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=11&v=fyoIz3cARrg&feature=emb_logo
  https://www.youtube.com/watch?v=n8UcUnbjM4Y
  Ik vraag u allen, verspreid deze informatie net zo groots als de overheid ons hun levensbedreigende virus al maandenlang via NOSMEDIA probeert te verkopen.

 2. Alleen al uit het feit dat er voor talloze situaties uitzonderingen zijn gemaakt, toont ook al aan dat we niet met een killer-virus te maken hebben.
  Want een echt gevaarlijk virus maakt geen onderscheid tussen beroepsgroepen. Als het echt een gevaarlijk virus is, gaan agenten niet met 4 man een demonstrant tegen de grond drukken. Loopt men niet rond met afgezakte mondkapjes die aan alle kanten kieren.
  Als het echt een gevaarlijk virus is, laat men geen massale blm-demonstraties toe en zouden er na die demonstraties veel nieuwe ernstig zieken zich melden.
  Als het virus echt gevaarlijk is, zouden er veel slachtoffers onder supermarktpersoneel zijn gevallen.
  Kijken we rond in het dagelijkse leven, zien we geen dodelijke ziekte als een zeis door de samenleving gaan.
  Alle onderzoeken tonen aan dat er een griepachtige situatie is. En zo’n situatie rechtvaardigt in geen enkel opzicht het controleren, sturen, bang maken en opsluiten van gewone mensen zonder strafblad die niks crimineels in de zin hebben.

  Het is een epidemie van testen. De test die als eerste werd ontwikkeld aan de Charité in Berlijn door dr. Drosten e.a., was in een weekend klaar: het werd met de computer samengesteld. Deze test werd gretig aanvaard door China (was men er bang voor een tweede SARS?).
  Het is geen officieel goedgekeurde test; de ‘noodsituatie’ eiste haast. De testen in het voetspoor ervan waren ook gecertificeerd door de makers en hadden niet het officiële testcircuit doorlopen.
  Op basis van dit rammelende materiaal worden de ‘besmettingen’ elke dag weer meegedeeld en verspreid door een totaal onkritische pers die blindelings achter de WHO aan loopt.
  En zo trad er een paniekmachine in werking die het zicht op de werkelijkheid helemaal was verloren.
  Vakmensen in Duitsland gaan de kwestie onderzoeken, want ze kunnen niet wachten op het parlement, daarvoor zijn de maatregelen te ernstig ingrijpend in het gewone leven.
  ACU: Ausserparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss, met de zeer deskundige prof. dr. dr. Haditsch.
  https://www.youtube.com/watch?v=kplSgkaLoGA

 3. Corona virus niet veel gevaarlijker dan de jaarlijkse griep, en de testen maken het alleen maar groter dan het feitelijk is.
  We zijn er gewoon in gelogen, door het WHO en RIVM, is er dan spraken van extreme opzet of domheid?
  Inmiddels zien wij wel dat onze regering onze vrijheid heeft beknot, en het einde daarvan is nog steeds niet in zicht. De Misdadigheid hiervan komt volgens mij geheel voor rekening van onze regering, aangezien zij de Nederlandse grondwet hebben te respecteren.
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=MGfBlWX2m0U&feature=emb_logo

 4. Nooit vergeten dat dit de eerste pandemie is, waarbij mensen ziek schijnen te zijn zonder dat ze ziek zijn. De pandemie is niet zichtbaar. De eerste pandemie die alleen zichtbaar wordt door niet-officiële testen die aanslaan op restanten van virussen.
  Het klopt voor geen meter. A-symptomatisch ziek zijn is fake.

 5. De verborgen agenda overheid is nog niet geheel leeg, dus via het dagelijks publiceren van een groot aantal nieuwe besmettingen proberen zij het volk weer in grote angst te krijgen.
  Begrijpelijk hoor, want de corona doden raken een keer op, en ook de intensive care raakt toch ook een keer leeg.
  Tweede coronagolf in de VS raakt vooral de jongeren | Trouw
  Wat als we bij een tweede coronagolf weer in lockdown gaan …
  Pas op, daar komt de tweede corona-golf! – Ondertussen in de …
  Peking mijdt zalm uit angst voor tweede coronagolf
  Na Peking vreest nu ook Tokio voor tweede coronagolf
  In deze tien landen dreigt een tweede coronagolf – Wel.nl
  Zo kan ik nog heel lang door gaan, allemaal om maar weer een reden te hebben voor een nieuwe LockDown.
  Veel mensen zijn al wakker, de rest is moeilijk te overtuigen, dan maar niet.
  Maar wij hebben de machthebbers reeds meer dan door.
  Demonstreren mag volgens onze grondwet, maar dan wel voor linkse zaken, ander wordt je gearresteerd.

 6. @Demosthenes schreef op 03/07/2020 om 6:11 pm

  “Ron Jaspers, als de zogenaamde NWO echt 90 procent van de wereldbevolking zou willen uitroeien, dan zijn ze daar tot op heden niet erg succesvol in geweest.”

  Dat volgt wellicht wel na de wereldwijde verplichtte vaccinatie van Bill Gates, zoals sterilisatie en vroege dood, daar heeft hij reeds ervaring mee.

 7. Lisamary: wat moet men zich voorstellen bij ‘inenten met een virus’?

  En over goedkoop gesproken: baking soda, cf dr Mark Sircus een goede virus- en bacteriekiller, is in NL supermarkten te koop
  voor minder dan 2 euro. Zie drSircus.com. De pHwaarde van virussen is hun achilleshiel. Op de zijkant der pakjes, althans
  die in NL verkocht worden, staat hoe je moet handelen als je de soda als medicijn gebruikt.

  In Italie is een advocatenkantoor, Polacco, bezig met het pro deo helpen van mensen die boetes kregen na ‘overtreding’
  van de onwettige maatregelen.
  Zijn er in NL ook dergelijke liefhebbende advocaten?

  Net gezien: op Foxnews valt nu te lezen dat een groep artsen heeft vastgesteld dat (hydro)chloroquine WEL goed werkt bij het G-virus.
  Mr Trump reageerde opgetogen.
  Eerder vandaag gezien in een reactie op dit onderwerp: Jaap van Dissel staat op de zwarte artsenlijst…..

  En in 2009, ttv de varkensgriep: woordvoerster Grootenboer, RIVM: wij geven dit vaccin niet aan ieder kind: het tast je immuunsysteem aan. (schoolblad CNV)
  Korte tijd later: persbericht RIVM: een deel der vaccins wordt gereserveerd voor mensen met een verzwakt immuunsysteem …..

  Het RIVM: altijd in voor een goede grap; never a dull moment.

 8. Première: ACU-informatieconferentie
  NIET-PARLEMENTAIR ONDERZOEKSCOMITÉ CORONA (ACU)
  https://youtu.be/waVfZNl9tkU
  Ook in Nederland moet zo spoedig mogelijk een onafhankelijk onderzoek komen, want wij burgers hebben van de overheid geen parlementair onderzoek te verwachten. Maar het maanden lang onnodig ontnemen van onze burgerrechten moet onderzocht gaan worden. Net als in Duitsland zijn ook wij het slachtoffer geworden van wetenschappelijk onbewezen maatregelen zoals de LockDown en de absurde 1,5 meter terreur. Over het ons dagelijks angst aanjagen door de NOS en overige Media nog maar te zwijgen.
  Wij zien toch dat vanuit de overheid het volk geen uitzicht op herstel van onze burgerrechten wordt gegeven, het volk heeft dus het recht om hun vrijheid weer terug te eisen.

 9. Ron Jaspers, als de zogenaamde NWO echt 90 procent van de wereldbevolking zou willen uitroeien, dan zijn ze daar tot op heden niet erg succesvol in geweest.

 10. De satanische globalistische elite willen een N.W.O. Daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven voor de satanische elite.

 11. Ter attentie voor iedereen die een smartphone heeft, want zonder dat mensen het is gevraagd is er reeds een COVID-19 service ingeschakeld op de telefoons. Wellicht omdat ze er vanuit zijn gegaan dat er weinig animo zal zijn voor het downloaden van de app. Het goede nieuws is dat je deze service kan uitschakelen. Je gaat naar instellingen > Google-instellingen > Blootstellingsmeldingen voor COVID-19 > functie uitschakelen en klaar is kees. Schakel ook meteen even de Bluetooth en locatie uit. En nog beter, neem weer gewoon een simpel mobieltje en bevrijd je uit de digitale gevangenis 😉

 12. Ik kan steeds beter begrijpen, dat Generaal Franco in 1936 in Spanje ingreep, om het communisme daar te stoppen. Helaas is het rode virus, door de EU omarmd, en gaan wij nu echt naar een communistische dictatuur toe, met medewerking van Rutte en de huidige regering. En laat het CDA en de CU, het christen maar weg laten, het zijn “wolven in schaapsklederen”.

 13. @ Germaans Roosje 12:53 am. Die krijgen wij helaas niet wakker. Die zijn volkomen gehersenspoeld door het Staatsjournaal/de Fabeltjeskrant, en de naar de socialisten overgelopen media. Het is helaas in mijn optiek te laat.

 14. Italie LIET Gates experimenteren met …vaccin: u bedoelt LAAT experimenteren? Het dodelijke vaccin is nog niet beschikbaar.

  Net gezien: video van Mike Adams over ‘forced vaccination’: nu op Natural News.

  En: politici behoren te doen wat in het belang is van hun medeburgers, niet wat in Gates’ belang is.
  Voorzover bekend hebben Pieter Omtzigt en collega-kandidaat-lijsttrekkers zich nog niet gedistantieerd
  van dit moordlustige koppel en al hun consorten.

 15. Ron: Die inmiddels antieke atoombommen zijn rotjes vergeleken met Billie’s Gates to hell virusjes.

 16. ……..Zonder dit vaccin-ID wordt het vrijwel onmogelijk om nog aan het maatschappelijke leven deel te nemen……..
  Dan heeft het weigeren van de vaccinatie ook nog zin.
  Weiger je dan dan kun je niets meer kopen. Dus moet je wel stelen. In de gevangenis stoppen kan ook weer niet want je hebt geen vaccin-ID. Je kunt dus doen en laten wat je wilt en bent een vrij man. Ja, niet om naar een voetbalwedstrijd te gaan.
  Wel eerst zorgen zat je niets meer hebt want dan kun je ook niet meer geplukt worden

 17. Meer dan 85 % van de mensen krijgt hoegenaamd geen last van covid 19 na besmetting, die hebben dus ook geen ‘vaccin’ nodig. Voor de mensen die wel ziek worden is al lang een medicijn, HCQ met zink, dat mits vroeg toegediend uitstekend werkt. Dat er grootscheepse zwendel aan de gang is weten wij hier allemaal, maar potjandorie hoe krijgen we al die slapende sukkels wakker?

 18. Zodra ons DNA door Gates’ vaccin genetisch is veranderd, stappen alle Mac- en Linux gebruikers alsnog massaal over op Window$?

 19. Corona Covid-19 virus niet veel gevaarlijker dan het jaarlijks verkoudheidsvirus.
  Ook in Nederland, de overheid houd de bevolking massaal voor de gek, en maakt de economie bewust kapot.
  Ook onze overheid heeft een geheime agenda, en misleid de bevolking.
  https://www.youtube.com/watch?v=8lzBQ7YGfHs

 20. Onlangs heb ik een audio ontvangen van een vriendien, waarin uitgebreid wordt gesproken over de Covid 19 slachtoffers in Spanje en met name de bejaarden die masssaal stierven tijdens de “pandemie”

  Uit de audio blijkt, dat in de herfst van verleden jaar al deze ouderen met de jaarlijkse vacunatie al waren ingeent met dit virus. Met andere worden zij waren toen al ten dode opgeschreven.

  Volgens de audio het virus heeft een langere tijd nodig dat het zich in het lichaam kan vermenigvuldigen zonder het te merken, maar als vermenigvuldiging het maximun bereikt, dan kan het binnen enkele dagen de dood veroorzaken.

  Het zou kunnen verklaren, dat Sanchez, terwijl hij al vanaf begin januari dagelijks geinformeerd was over de stand van zaken, desondank maar bleef afwachten en in de maanden van januari, februari en maart geen enkele maatregel heeft getroffen. Hij heeft de vrouwen demonstratie op 8 maart met zijn RIVM zelfs toegejuigd, misschien juist om dit gegeven
  te verdoezelen en om de schuld van de besmetting aan de demonstratie te kunnen geven, wat ook is gebeurd.

  Alhoeweel in Nederland geen demonstratie heeft plaatsgevonden, het gedrag vaan de Nederlandse regering en de RIVM lijkt op die van de Spaanse regering als twee druppels water. Met andere woorden, Italie is heus niet de enige die als proefkonijn is gebruikt.

  Als Bill Gates, de Who en de meelopende regeringen, inclusief de RIVM’s in opdracht zo veel mogelijk doden moesten produceren om de bevolking in angst te kunnen storten, dan is hun
  plan redelijk gelukt.

  Maar nu dat al deze zwendel steeds meer de daglicht bereikt, wat let het volk om deze volksveraders van hun troon af te zetten en koekje van eigen deeg geven. Wij hebben dit land opgebouwd en wij hebben het recht om onze kinderen een toekomst te geven, wij hebben het recht om ons lichaam met de juiste zorg en zonder deze vaccintroep die zij ons willen opdringen, gezond te houden. Wij hebben het recht om vrij te leven en om elkaar lief te hebben. Wij hebben het recht om zonder deze tiranie te leven. Wij laten ons niet vermoorden door deze criminelen.

 21. Dat is zeer gevaarlijk en bijna onmenselijk, elke verandering in het DNA kan rampzalig zijn, dus liever niet. Shalom

 22. Het ware gezicht van TEDROS, Hoofd van de WHO!
  https://www.burgerfront.nl/het-ware-gezicht-van-tedros-hoofd-who/
  Van deze openbaring moet iedereen zeker weten, zeker wie onze overheid nog steeds vertrouwd.
  Deze Tedros is in het zadel gehesen door Bill Gates, de laatste is ook de grootste donateur van de W.H.O.
  En vergeet niet dat de R.I.V.M. aangestuurd wordt door deze organisatie, de laatst genoemde heeft Jaap van Dissel als directeur. Even voor alle duidelijkheid, Jaap van Dissel staat op de zwarte lijst, maar is de adviseur van Mark Rutte.
  https://www.zwartelijstartsen.com/zwartelijst_arts/dissel-j-van/
  Alle beperkingen die ons als burger zijn op gelegen komen van deze boven genoemde figuren, die nauwelijks enige inzagen geven van hun handelen. Sterker nog, zij hebben voor geheimhouding moeten tekenen door onze eigen overheid.
  https://www.ad.nl/groningen/viroloog-over-geheimhouding-outbreak-management-team-ik-ben-dit-als-wetenschapper-niet-gewend~af8e0f14/
  Wij mogen ook niet weten wie er in het O.M.T. zitting hebben genomen, zeer verdacht allemaal vind ik zelf.
  Volgens Hugo de Jong, gaan wij niet eerder terug naar het oude “Normaal” zolang er geen vaccin is, eerst moet dus Bill Gates langs komen met zijn (ver)gifspuit, om ons DNA te doen wijzigen. Waarna wij in het vervolg als nederige slaven de overheid zullen gehoorzamen. Ja, tot wij eerder dood gaan, en de wereldbevolking voldoet aan de wensen van de N.W.O.

 23. @ SNM 12:39 am. Goed verwoord van U. O ja, ik stel voor dat eerst Bill Gates en zijn familie, alsook Rutte en zijn regering en regeringspartijen zich laten injecteren…en toen werd het stil.

 24. Over de plannen van meneer Bill Gates met vaccinaties en de terminering van nutteloze consumenten ( useless eaters ). Helaas alleen Engels maar een geniale animatie:

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/bill-gates-the-agenda/

  Deze Rockefeller clown en clone zal niet gestopt worden tenzij de echte wetenschappers en farmaceuten zich van hun wereldwijde complotterige corruptie bekeren. Ook dat is een opdracht aan het Joodse volk om wereldwijd recht te gaan spreken: Micha 4:3 En Hij zal richten tussen vele volkeren en rechtspreken over machtige natien tot in verre landen. Dat komt lieve mensen!

 25. Crimineel Bill G.en de wereldregering willen inderdaad acht miljard mensen vaccineren .
  Het resultaat van de verplichte injectie met DNA veranderende enzymen is zogenaamd genezing en bescherming voor Corona , maar ik weet wel beter .
  Wanneer mensen door die injectie kunnen veranderen in wat dan ook denk ik dat dit de grens voor God is .
  Er is al veel mogelijk met het genetisch verminken van dieren en gewassen , ik denk dat Hij niet toe zal staan dat satan de kroon van zijn schepping n.m. de Mens tot op het bot mag verminken .
  DNA zijn de bouwstenen van het leven , dus schepping .
  Dit plan zou wel eens door onvoorziene gebeurtenissen verhinderd kunnen worden , ik kan het ook niet uit “Openbaringen ” ( hoe gruwelijk deze ook zijn ) opmaken .

 26. Zeer duidelijk samengevat waarom deze coronacrisis is gecreëerd.
  https://www.armstrongeconomics.com/products_services/products/the-great-reset-now-available-for-download/

  Dit rapport gaat zeer gedetailleerd in op een goed gefinancierde en goed georganiseerde coalitie om niet alleen vaccins op te leggen en de wereld te ontvolken, wat zelfs een truc kan zijn, wetende dat ze China of Rusland niet zullen vaccineren, maar om de wereldeconomie daadwerkelijk te vernietigen om een ​​einde te maken aan fossielen brandstoffen en opleggen door omkoping en heimelijke afspraken hun visie op hoe de wereld zou moeten functioneren om klimaatverandering te stoppen en opleggen NUL CO2.

  We worden geconfronteerd met massale werkloosheid omdat ze de industrie uitroeien en blijven proberen mensen opgesloten te houden om CO2 te verminderen. Twee maanden lang had Groot-Brittannië minder elektriciteit nodig en sloten ze kolencentrales. Er is een wagenpark dat onverkocht blijft en zelfs Hertz moest failliet gaan. Ze hebben het toerisme stilgelegd en Zuid-Europa zal niet overleven zonder enorme bailouts die de hele schuldensituatie tot waanzin blazen.

  Er zijn zelfs twee soorten vaccins die ze hebben ontwikkeld. De eerste is de standaard waarbij ze je een deel van het virus injecteren. Maar Gates heeft ook vaccins gefinancierd die totaal anders werken. Ze richten zich op uw genetisch DNA om het te veranderen onder het voorwendsel dat het COVOD-19 zal voorkomen.

  De meeste mensen realiseren zich niet dat de voormalige bondskanselier Helmut Kohl van Duitsland, die toegaf dat hij als een dictator handelde om de euro te creëren en het Duitse volk het recht ontzegde om over de kwestie te stemmen, in 2000 werd betrapt met enorme steekpenningen die hij had genomen en de CDU nam zelfs afstand zichzelf van hem. Toen hij stierf, waren er rekeningen in Zwitserland met miljoenen niet openbaar gemaakte en contante transacties op parkeerterreinen. Door al deze corruptie is de euro buiten elk democratisch proces ontstaan. Dit is precies dezelfde strategie die wordt gehanteerd en politici omarmen deze agenda tegen de mensen en velen zullen ook steekpenningen hebben aangenomen.

  Dit rapport gaat in op elk aspect en documenteert hun agenda door op te roepen tot een verhoging van de belasting met 400% en het bieden van een gegarandeerd basisinkomen voor degenen die hun werk verzaken om thuis te blijven en gewoon tv te kijken met een minimum aan levensonderhoud.

  Welkom bij de Nieuwe Groene Socialistische Wereldorde!

 27. Rienus schreef:
  02/07/2020 om 9:08 pm
  Overigens vind ik het enorm verdacht dat de mensen ineens zowat alles weer mogen.

  Dat vind ik nou ook. Het is net alsof ze willen dat er weer veel mensen bijeen zijn dan kunnen ze straks bij de volgende uitbraak zeggen: zie je wel, dit had nooit gemoeten en krijgen we misschien een volledige lockdown. Ik vind het ook verdacht dat ze nu al weten dat er een 2de golf komt. Volgens mij zit hier veel meer achter. Zie ook de site: https://www.niburu.co/het-complot/15287-wat-weet-bill-gates-dat-wij-niet-weten

 28. Deze eenvoudige Amerikaanse pastor verteld verschillende profetische droom te hebben gehad recent en afgelopen jaar . In deze dromen werden 4 specifieke maanden aangewezen waarin grote gebeurtenissen zullen plaatsvinden. De maanden maart, juni, september en de big hit in november.

  De maanden maart en juni zijn geweest, we hebben de gebeurtenissen gezien in die 2 maanden, september en november moeten nog komen:
  “Second wave” … Three PROPHETIC dreams:
  https://www.youtube.com/watch?v=wpzQUDM_NEs

  Zo’n 4 jaar geleden toen Trump net was gekozen tot president maakte de Heer mij duidelijk dat er een crash zal komen en deze zal nog plaatsvinden onder president Trump. Ik heb het altijd onthouden en tot het begin van dit jaar leek er nog niets aan de hand waardoor ik dacht misschien zal het gebeuren in zijn volgende termijn. Na het horen van de droom van deze pastor zie ik dat de crash inderdaad zal komen nog in het eerste termijn van Trump.

  Recent maakte de Heer mij duidelijk dat het voor iedereen moeilijk zal worden, koop dit jaar nog wat je wil.

  De pastoor hoorde voortdurend in zijn droom de woorden: brace yourself, brace yourself, zet je schrap, zet je schrap.

  Luister dan ook naar de reactie en interpretatie van een dominee op deze visioenen Mod.
  https://www.youtube.com/watch?v=slxU0qEFIdo

 29. Beste lezers,

  Het is maar een gedachte hoor… Kan niks hard maken… Maar zou het kunnen dat deze vaccins (wat je dna aantast) met nanotechnologie nodig zijn om ons lichaam/geest
  Voor te bereiden op de chip???
  Want die chip die lijkt zo op het eerste gezicht zo gek nog niet… Geen geld meer (dus minder kans op verspreiding van ziekten… Alle informatie in je lichaam! Nooit meer wachtwoorden vergeten!
  Criminaliteit wordt zo makkelijk de kop in gedrukt! Mensen die ontvoerd/vermoord zijn, zijn makkelijk traceerbaar! Etc…
  En nog een “gekke” gedachte maar…. De meeste mensen die aan corona gestorven zijn, zijn toch mensen op leeftijd met onderliggende klachten?? Is dat niet precies de groep die “braaf” elk jaar een griepprik krijgt??
  En…. De dubbele vergrijzing brengt veel kosten met zich mee dus…
  Deze generatie heeft gevochten voor vrijheid en heeft er mijnsinziens mede aan bij gedragen dat onze huidige grondwet toch nog redelijk gebaseerd is op bijbelse normen en waarden.
  Deze stemmen zijn weggevallen en gaan weg vallen waardoor er misschien wel andere wetten aangenomen gaan worden in het “nieuwe normaal”
  En zeg nou zelf in deze onpersoonlijke verharde gedigitaliseerde 1.5 meter maatschappij kan er maar zo eens een hele “vreemde macht” meer macht gaan krijgen door misschien wel heel veel doodsbange burgers die smekend en angstig alles aannemen wat hen in de reguliere media wordt aangeboden…

  Nog even iets belangrijks! Openbaring 13 vanaf vers 16…
  Maar veel belangrijker!
  God zegt: Zie ik ben met u, alle dagen tot aan de voleinding van de wereld! En! Mét Jezus zijn we meer dan overwinnaars!

 30. Lekkere jongen, die Bill Gates. Je zou hem zo achter het behang plakken.

 31. Uitreksel uit vaccinatieschade.be.Schade opgelopen via vaccinaties kon nog wel eens ontstoord worden. Lees onderstaand en weet dat dit niet meer kan in de toekomst!
  Een onheilspellende waarschuwingsbrief van de Duitse natuurgeneeskundige Anette Lillinger aan al haar patiënten die informeerden naar het aanstaande coronavirusvaccin.
  Aan al mijn patiënten:
  Ik zou graag dringend uw aandacht willen vestigen op belangrijke kwesties met betrekking tot een aanstaande vaccinatie met Covid-19.
  In de afgelopen 20 jaar kwamen er steeds weer patiënten bij mij die symptomen hadden na vaccinatie, die ik vervolgens moest behandelen. Dergelijke kunstmatig veroorzaakte symptomen/ziekten waren natuurlijk altijd een bijzondere uitdaging in individuele gevallen en iets moeilijker te behandelen dan de overheersende ziekten die voortkomen uit de aard van de patiënt, d.w.z. die van natuurlijke oorsprong zijn.
  Echter, omdat de gevolgen van vaccinatie tot nu toe voornamelijk gebaseerd waren op de reeds vaak genoemde hulpstoffen (boosters van werkzame stoffen), waarvan het lichaam de uitscheiding in individuele gevallen niet aankon en daarom een overeenkomstige milde tot ernstige symptomatologie ontwikkelde, was een homeopathische therapie, waarin de individuele levenskracht werd gestimuleerd om de gifstoffen uit het lichaam uit te scheiden, uiteindelijk succesvol en verdwenen de bijwerkingen van vaccinatie, ook al duurde dat vaak vele maanden.
  Door het nieuwe werkingsmechanisme van het toekomstige coronavirusvaccin zullen dergelijke genezingssuccessen in de toekomst echter niet meer mogelijk zijn. Voor het eerst in de geschiedenis van vaccinatie grijpen de zogenaamde mRNA-vaccins van de nieuwste generatie rechtstreeks in op het genetische materiaal van de patiënt en veranderen zo het individuele genetische materiaal, dat een genetische manipulatie vertegenwoordigt – iets dat is verboden; zelfs beschouwt men dit tot nu toe als crimineel.
  Deze interventie kan worden vergeleken met die van genetisch gemanipuleerd voedsel, dat ook zeer controversieel is.
  De media en politici bagatelliseren de kwestie momenteel en er wordt zelfs zonder enig nadenken om een dergelijke nieuwe vorm van vaccinatie gevraagd, om zodoende terug te kunnen keren naar de normaliteit. Zo’n vaccinatie is problematisch in termen van gezondheid, morele en ethische kwesties en ook in termen van genetische schade, die, in tegenstelling tot de schade veroorzaakt door eerdere vaccinaties, nu onomkeerbaar en onherstelbaar zullen zijn.
  Beste patiënten, na zo’n nieuwe mRNA-vaccinatie zult u de symptomen van de vaccinatie niet meer op complementaire wijze kunnen genezen. Je zult met de gevolgen ervan moeten leven, omdat ze niet langer kunnen worden genezen door simpelweg gifstoffen uit het menselijk lichaam te verwijderen, net zoals je een persoon met een genetisch defect zoals Trisomie 18 of 21, Klinefelter-syndroom, Turner-syndroom, hartziekten, hemofilie, cystische fibrose, Rett-syndroom enz., niet kunt genezen omdat dit genetische defect nu eenmaal voor altijd aanwezig is!
  In eenvoudige taal betekent dit: Mocht u een vaccinatiesymptomatologie ontwikkelen na een mRNA-vaccinatie, dan kan ik, noch enige andere therapeut, u causaal helpen omdat de vaccinatieschade genetisch onomkeerbaar is.

 32. Ik heb geen idee wat Bill Gates denkt en het interesseert me ook niet. Als je met geld de macht kan kopen en die dan op de beschreven manier wil inzetten dan lijkt me dat ik me er niet druk om moet maken. Voor geld zal immers alles wijken dat is de ellende met mensen. Martin Armstrong is waarschijnlijk best wel een slimme kerel, maar het heeft gewoon geen zin om tegen windmolens te vechten.
  Overigens vind ik het enorm verdacht dat de mensen ineens zowat alles weer mogen.
  Het lijkt een ragfijne opmaak naar een explosie aan slachtoffers ergens rond september en dan zal iedereen wel moeten. Aan het vaccin bedoel ik, nou ja ik denk nog steeds dat er geen goed werkend vaccin gemaakt kan worden. Maar als paniek uitbreekt geloven mensen alles, dus is iedere oplossing met een lul verhaaltje goed genoeg. Door angst gedreven zou het me niet verbazen dat het doel uiteindelijk bereikt zal worden. Een doel wat ik me niet kan voorstellen omdat ik een te simpel mens ben. En vechten voor een reeds verloren zaak ben ik niet gek genoeg voor.

 33. Oprichting van het “NIET-PARLEMENTAIR CORONA ONDERZOEKSCOMITÉ”
  Het kan niet langer meer worden uitgesteld. Wij burgers hebben de kracht. We zullen het doen!”, Met deze woorden kondigde Heiko Schöning ärtzt op 31 mei 2020 in Stuttgart de Extra-Parliamentary Corona Investigation Committee (ACU) aan.
  https://www.youtube.com/watch?v=hsgl2zeGHu0
  Als je goed luistert, dan geld deze video inhoudelijk zeker ook voor ons Nederland.
  Want ook hier vraagt niemand zich af, ook in het parlement niet, waarom wordt het volk tot op de dag van vandaag, nog steeds door Rutte en het (RIVM & Bill Gates twee handen op één buik) gevangen gehouden in het absurde “Nieuwe Normaal”
  Regering, STOP deze 1,5 m Waanzin en volkerenmoord onmiddellijk!

 34. Ook in ons land is driekwart van dr overledenen 75 plussers. Heeft dus niets met Bill Gates te maken. Deze groep is over het algemeen ook het meest kwetsbaar bij een griepepidemie.

Comments are closed.