Britse overheid zet duizenden soldaten in om schoolkinderen op corona te testen

—————————————————————————————————————————————-

Internationale school in Liverpool kondigde testen schoolkinderen zonder instemming ouders aan, maar werd (NOG) teruggefloten – Leger op straat in Liverpool wordt ‘pilot project’ voor heel Groot Brittannië genoemd

—————————————————————————————————————————————-

20-11-06-covid-testing-in-schoolOp ons artikel van 3 oktober ‘WHO: Ouders die kind naar scholen sturen geven automatisch toestemming voor vaccinatie‘ werd door sommigen nog ongelovig en ontkennend gereageerd. Dat dit wel degelijk de harde realiteit begint te worden, bewijst de Broadgreen International School in Liverpool, die een brief aan alle ouders stuurde met de mededeling ’trots’ te zijn deel uit te maken van het nieuwe Britse Covid-19 testsysteem, waarbij op dit moment al 2000 soldaten worden ingezet. De school schreef het ‘spijtig’ te vinden dat het ‘niet mogelijk’ is om hen om toestemming te vragen hun kinderen te testen op corona en vervolgens met een barcode te ‘merken’.

Kinderen krijgen ‘unieke barcode’ waarmee ze als negatief of positief worden ‘gemerkt’

The Guardian bericht dat de omstreden brief van de Broadgreen International School veel ophef onder ouders heeft veroorzaakt, niet alleen omdat ouders enkel een opt-out mogelijkheid zouden krijgen tegen het verplichte testen, maar ook omdat ieder kind een ‘unieke barcode’ krijgt waarmee het wordt ‘gemerkt’, zodat duidelijk wordt of het een negatieve of positieve test heeft gekregen. Bij een positieve test zou de school het kind meteen gaan ‘veilig stellen’, oftewel: opsluiten. (2)

20-11-06-covid-testing-in-school (PDF)

Na de ontstane grote onrust haastte de gemeente zich te verklaren dat de brief ‘inaccuraat’ was, en de toestemming van ouders (nog) wel vereist is. Desondanks is de toon gezet: verplichte testen en vaccinaties GAAN er in de toekomst onherroepelijk komen.

Staat eigent zich eerste zeggenschap over uw kinderen toe

Ouders die het niet met de testen eens waren, dienden dit expliciet in een brief aan te geven, zo eiste de school. Deze methode is – net als het automatisch orgaandonor zijn, mits u expliciet aangeeft dit niet te willen – een ernstige inbreuk op de zeggenschap van ouders over hun eigen kinderen. De staat zegt feitelijk ‘Wij bepalen al eersten wat wij met uw kinderen doen, tenzij u bezwaar aantekent.’

Dat de zin achter de komma op zeker moment zal worden geschrapt, daar kunt u gevoeglijk van uitgaan. In Nederland heeft D66 al openlijk laten weten dat de staat eigenlijk het laatste woord over kinderen zou moeten hebben, en niet hun ouders. Dit communistische gedachtegoed wordt inmiddels breed aangehangen in Den Haag, vooral bij de linkse en de voorheen liberale partijen.

De volgende stap laat dan ook zich raden: vaccinaties, die in principe zonder instemming aan schoolkinderen zullen worden gegeven. Eerst nog met een expliciet ’tenzij’ van de ouders, maar er hoeven nog maar een paar ‘golven’ of nieuwe Covid varianten te volgen, en de angst zit er bij de samenleving zó diep in, dat men zelfs zal eisen dat iedereen, ‘vrouwen en kinderen eerst’, verplicht wordt gevaccineerd.

(Hypothese: Uw kind komt uit school thuis. ‘Pap, mam, ik heb vanmiddag een spuit tegen corona gekregen, en het deed helemaal niet zoveel pijn!’ U bent geschokt, en belt de school op. ‘Zeg, ik heb u toch in een brief laten weten dat ik niet wil dat mijn kind wordt gevaccineerd?’ Antwoord: ‘Oeps, sorry mevrouw, het spijt ons. De brief is per abuis nog niet in ons systeem verwerkt (/ is niet op tijd bij ons aangekomen / is door een computerstoring verdwenen / en vult u de smoezen maar in…).’

Leger op straat in Liverpool voorbode voor heel Groot Brittannië

Sinds afgelopen vrijdag zijn in Liverpool 2000 soldaten actief om mensen en kinderen in ziekenhuizen, verpleeghuizen, scholen, universiteiten en bedrijven te testen op corona, ook als ze geen symptomen hebben. Volgens Liverpool Echo, de regio editie van de landelijke Mirror, is het een pilot project dat model staat voor wat er in heel Groot Brittannië moet gaan gebeuren. Brigadier Joe Fossey riep in de media iedere inwoner van Liverpool op zich te laten testen (1).

Hier een YouTube filmpje van ouders die vanuit hun auto soldaten en militaire voertuigen bij de Calderstones School in Liverpool filmen. Een man vraagt aan de bestuurder van zo’n olijfgroene truck: ‘Er zijn geen kinderen overleden aan Covid. Waarom zijn jullie dan hier om kinderen te testen?’ Na een onduidelijk antwoord, reageert de man: ‘Echt walgelijk, dit. Vreselijk dat het leger hier is om kinderen te testen.’:

https://www.youtube.com/watch?v=nvZ-o0QKQkg

(Video inmiddels door YouTube geblokkeerd).

Een vrouw roept later met een megafoon vanuit de auto: ‘Laat je niet op school testen! Anders zullen ze je met kerstmis in een lockdown zetten.’ Daarna krijgen ze nog een woordenwisseling met de hoofdmeester van de school, die buiten in een oranje hesje de boel staat te controleren.

Allyson Pollock, professor Volksgezondheid aan de universiteit van Newcastle, zei er geen goed gevoel bij te hebben dat kinderen massaal worden getest. ‘Kinderen hebben al te lijden aan extreme verstoringen. Als je dan het leger inschakelt, krijg je psychologische nood, het fysieke trauma van het krijgen van een test, en een potentieel stigma als je positief wordt bevonden.’ (2)

 

Xander

(1) Liverpool Echo
(2) The Guardian

Zie ook o.a.:

10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties (/ Op zijn laatst zal de door Bill Gates aangekondigde ‘bio terrorist attack’ vaccinaties overal verplicht maken)
06-11: Virus tirannie: ‘Britse politie kan ingrijpen bij niet downloaden corona app’ (Verpleegster neemt ontslag: ‘Maar 3 mensen met Covid in ons ziekenhuis, alle patiënten met griep worden ook meegeteld’)
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
03-10: WHO: Ouders die kind naar scholen sturen geven automatisch toestemming voor vaccinatie
03-09: ‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gatesbevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

31

 1. @Nachtschade

  ‘We worden behandeld als vee. vraag, Waneer gaan we op transport ?’

  toch niet als gehoorzame makke schapen he..? het is dan dood of de Gladiolen in of niet?

 2. Ik verstop mezelf straks in de bossen van Siberie…
  met dit soort tuig wil je toch niets te maken hebben????

 3. Ik heb geen zin meer in deze ROTTE ZIEKE GESTOORDE mensheid op deze wereld, als ik het hier zo lees..

 4. Zal Herodus opnieuw gaan heersen en zullen net als ooit alle pasgeboren kinderen worden geslacht voor de waanzinnige ideeën van krankzinnige socialisten, christenen en liberalen?
  Wie stopt deze waanzin? Wie stopt deze dictators? Wie stopt deze hypocrieten? Wie oh wie?
  In het westen is zo direct iedereen met iedereen in gevecht, de beste mogelijkheid voor de derde partij om op te staan en de macht naar zich toe te trekken. Waarom zien onze gestoorde politici niet wat ze aanrichten: islam de macht in handen spelen! Is er dan niemand meer bij dat zooitje die verstand heeft?

 5. Dit is geen brandweer of politie die op een school langskomen om leuk en educatief te vertellen over hun werk. Hier iets over het leger.

  Die lui in die legertruck lijken wel te grijnzen zo te zien. Ze vinden zichzelf heel wat.
  Waarschijnlijk van die kneuzen (want mensen die het leger in gaan vind ik kneuzen) die onderaan beginnen en hopen op sterren op hun borst.
  Met wapentuig om de middel en rijdend in oorlogsmateriaal. Ik zeg altijd maar zo, ‘auto’s en trucks ‘ zelf zijn sterk en stoer. Dat wil nog niet zeggen dat de bestuurders sterk en stoer zijn. Iedereen kan uiteindelijk zo’n ding besturen. En nog iets over dat ze net doen alsof zo’n truck (in dit geval) van hunzelf is. Nee, die is eigendom van de krijgsmacht, dus doe niet zo stoer.
  Voor mij zijn jullie gewoon in het bezit van een mechanische verzorgpony.
  En die lui in die truck zelf zijn nog meer eigendom van zo’n krijgsmacht omdat mensen nu eenmaal meer waarde hebben dan materie (hoop ik trouwens). Dat ze dat niet zien.
  En maar meewerken. Hopen dat ze ooit nog eens worden uitgezonden (schieten, leren wat ook elders kan, reizen/varen/vliegen wat ook elders kan, etc.
  Als stoere helden terugkomen. Later vaak zielig PTSS. Wwhééé….zieliger dan de bewoners in het oorlogsgebied zelf, met al die veiligheidsprotocollen die ze al hebben.
  Op die enkelen na die wel echt voor een betere wereld willen, hebben de meesten geen flauw idee van waarom (burger)oorlogen ontstaan en helpen ze alleen maar meer mee aan chaos omdat hun hogeren andere belangen dienen.

  En maar meedoen. Laatstleden nog in Oekraïne (MH17 trouwens niet neergehaald door Rusland) en waar ze nog meer zitten met hun hightech materieel.

  Jullie werken allemaal mee aan de oppermachtige V.N.
  Heeft de V.N als spreekbuis (dacht ik) weleens over de hele wereld een week lang via N.O.S-en van landen simultaan geopperd voor vrede? Nee, en alleen maar een paar eerste grootberichten over Corona (WHO=VN) en verder weer lekker onder de radar.
  Het zijn een stelletje subhumans die zichzelf 10x of meer loon toe-eigenen. En zo ook met de belangrijke mensen uit het oorlogsapparaat die in verhouding juist steeds minder echt werk/arbeid verrichten.
  En maar maar praten, praten en onderhandelen. Die hadden net zo goed bij RTL boulevard kunnen zitten.

 6. J. schreef @ 12/11/2020 om 11:07 am
  De concentration camps met enkele 100K Uyghurs vindt u dus ook wel goed? Gedwongen sterilisation, werken voor de CCP bedrijven òòk goed? En het Wuhan Virus is in China helemaal niet ‘verlost van deze onzin’ … mijn vrouw komt uit de north-east en het heerst daar. Alsmede in Beijing en omstreken. Bron: familie en vrienden in China!

 7. Juist nu de epidemie duidelijk afvlakt (een kleine oprisping in het najaar, zoals elk jaar), worden de maatregelen steeds strenger. Het lijkt wel alsof de overheden genieten van deze totale controle. Acht maanden doen we het zonder maskers en dan zouden nu ineens maskers noodzakelijk zijn??? Wat een valse wereld.
  Iedereen die positief getest wordt, wordt behandeld als een melaatse: ‘Onrein! Onrein! Onrein!”.
  Zelfs ouderen die verzorging nodig hebben worden in de steek gelaten, want ‘onrein’ en ‘besmettelijk’. Terwijl die testen dus NIETS aantonen als het om besmettelijkheid gaat. Maar iedereen trapt erin.
  Al die mensen die met hun “fatsoen” deze waanzin zitten te promoten; het is niet om aan te zien. Kinderen die nu worden aangewezen als risico-groepen: Het is misdadig, want er is geen goede reden voor! Juist het immuunstelsel van de jeugd heeft een wonderbaarlijk vermogen snel te leren! Maar nooit horen we iets over het immuunsysteem. Er wordt gedaan alsof iedereen totaal weerloos is tegen dit virus. En dat is een schandelijke misleiding, die in stand gehouden wordt door de pers in het algemeen. Journalisten zonder kennis van zaken die braaf de regering na-papegaaien.
  Het publieke domein van de heersende media, is een aparte wereld geworden. Een wereld die ver staat van het gewone leven. Een wereld die ons beschouwt als onmondige kleuters die voortdurend bevoogd moeten worden.
  Steeds meer mensen sluiten zich af voor die publieke media, die kritiekloze en betuttelende slaven van de VN-agenda.

 8. @ Janus: 5:20 pm. Inderdaad, ons DNA veranderen, en ons van YHWH verwijderen. En daar werken zgn. christelijke partijen aan mee,

 9. Dit gaat van kwaad tot erger en leidt tot repressie en dictatuur tegen de eigen bevoking. In Nederland is het niet anders. Per 1 december kunnen Rutte en de Jonge per decreet regeren en onze eigen bevolking knevelen. Ik ben een zeer verontruste burger t.a.v de overheid die steeds meer onze vrijheden afneemt en die steeds meer stalinistische dlictatorale trekjes krijgt.

 10. De hee is de vijfde letter uit het Hebreeuws alfabet.
  De wav is de zesde letter van het Hebreeuwse alfabet
  jod, de 10e letter van het Hebreeuwse alfabet

  YHWH numeriek weergegeven 10-5-6-5
  Ons DNA bestaat uit vier verschillende basen: guanine, cytosine, adenine en thymine, afgekort met respectievelijk G, C, A en T
  Een DNA-streng is opgebouwd uit nucleotiden
  Bij elke 10 nucleotiden bestaat er een brug
  Bij elke 5 nucleotiden bestaat er een brug
  Bij elke 6 nucleotiden bestaat er een brug
  En weer bij 5 nucleotiden bestaat er een brug

  Bruggen die ons DNA gehecht houden
  Dus YHWH zit in ons DNA

  Wat willen dus de overheden van deze wereld?
  Ons DNA veranderen d.m.v. een duivelse brug in ons DNA?

 11. Hoe vaak moet je vervolg-testen als je negatief getest bent? Je kunt over een uur wel besmet raken of morgen, volgende week?
  Wat een kul. Kunnen mensen nu écht niet meer zelf nadenken?
  Dit is onderdrukking, niets anders.

 12. @Ruddy op 12/11/2020 8:30 am

  Heb geprobeerd de film te bekijken , maar een error .

 13. Tijdens de Artsenprocessen in Neurenberg na W O 2 werd vastgelegd dat nóóit iemand tegen zijn of haar wil een injectie mag krijgen !
  Het was toen een beetje een teer punt …
  De wet is overgenomen door de V N .
  Waarom is er absoluut niemand van de gevestigde orde die de andere mening durft te vertellen Er moet toch iemand zijn die beroemd is , vlak voor zijn / haar pensioen zit en dit durft ?

 14. RNA vaccins en de mogelijke gevolgen.Dodelijke Th2-immuniteit reacties is een ander potentieel risico bij vaccinatie.Bij ouderen is gebleken dat zij het meest kwetsbaar zijn voor de ADE- en Th2 immuniteit verwikkelingen en blijvende longschade. Een defecte Tcel kan juist ontstekingen veroorzaken. De dodelijkheid van COVID-19 is lager dan bij griep voor mensen onder de 60. Vaccinatie voorkomt niet eens besmetting.
  Nog iets opvallender de CEO van Pfizer.
  Verplichte SEC-formulieren die Albert Bourla had ingediend voor 132.508 aandelen verkocht voorde prijs $ 41,94. Andere insiders van vaccinproducenten, waaronder die van Moderna, ook tientallen miljoenen dollars aan aandelen in vergelijkbare transacties toen ze voortgangsaankondigingen maakten. Hoe gemakkelijk is het de verkoop van aandelen vooraf te plannen als je weet dat je de prijs kunt verhogen door simpel één goed nieuws show.

 15. Iedereen die kritiek heeft op maskers – vliegen: Klinikum Passau “neemt afstand” van de chef-hygiënist.
  Beieren / Passau – De ziekenhuishygiënist Prof. Dr. Ines Kappstein had in een specialistisch artikel kritiek geuit op het maskervereiste. Het is al lang duidelijk dat dit niet zonder gevolgen kan blijven in het Merkel-regime. Nu maakt de Passau-kliniek sowieso – heel toevallig – een ‘geplande personeelswisseling’.
  https://www.journalistenwatch.com/2020/11/12/wer-masken-klinikum/
  Voor wie zich afvraagt, waarom plaatst Mo artikelen met betrekking op Duitsland, het antwoord is simpel. Duitsland heeft een voorbeeld functie, de rest van Europa moet hierin mee gaan. Dat is door de Corona Satanisten zo bedacht.

 16. Daar moet het Britse leger fier op zijn, kinderen ambeteren, ik wist niet dat het Britse leger kinderoppassers waren. Zouden ze ook met een tutter in hun mond rondlopen om kinderen te lokken??? Dat men het leger inzet om te helpen in ziekenhuizen en vervoer dat is normaal de rest is onnozel! Shalom

 17. Dat er meer misdadigers buiten lopen dan er binnen zitten weet iedereen; nu moet iedereen nog weten dat de meesten, van heinde en verre, in of uit uniform, in dienst zijn bij de overheid. Als ex koopvaardijmatroos heb ik een een enorm referentiekader aan vloeken (als we de mast in moesten dan hadden we geen trappetje nodig, we konden op de vloeken naar boven lopen) maar die zijn alle te eufemistisch voor de overheid en schiet al helemaal te kort voor “onze” sadistische ministers. Het schompes voor ze! De vloek, het schompes, staat voor een denkbeeldige ziekte; net als corona; ze mogen dus zelf kiezen.

 18. De joden kregen ook een nummer op de arm.
  Hier hadden ze ook niet voor gekozen.
  We hadden toen gezegd, dit nooit meer.
  Kijk naar de resultaten van de covid maatregelen en vergelijk het met het verloop van de WWII.

  Mensen verraden hun buren omdat ze alleen maar regels opvolgen. Die regels gaan tegen alle menselijke waarden in. Maar regels zijn regels.
  Riepen ze in WWII ook maar in een andere taal.

  Nu worden de soldaten ingezet waar ze niet voor bedoeld zijn om in te zetten. Eigen volk onderwerpen.

 19. “De duivel gaat briesende rond, ziende wie hij verslinden zal..”. In deze tijden leven wij nu, naar mijn mening. Met de dag zal het erger worden. Vertrouw enkel op de God van Abraham, Isaäc en Jacob.

 20. https://youtu.be/XaN-MbGV4dY

  Dat Boris fanatiek vrijmetselaar is en een vurig Zionist berust op louter toeval en hier moet verder niets achter gezocht worden, want dan ben je een aanhanger van complottheorieën.

  En nu gaat deze vrijheidsstrijder het vrije internet aan banden leggen met nieuwe censuurmaatregelen via een instituut dat nu al het Ministerie van Waarheid wordt genoemd.

Comments are closed.