WHO: Ouders die kind naar school sturen geven automatisch toestemming voor vaccinatie

—————————————————————————————————————————————-

Opt-out principe: Ouders die niet willen dat hun kind buiten hun medeweten wordt gevaccineerd, moeten dit expliciet aangeven en hun kind thuis houden

—————————————————————————————————————————————-

De WHO – die in 2005 de facto een VN wereldregering werd toen bijna alle landen van de wereld hun handtekening zetten onder een overeenkomst waarmee ze hun nationale medische autoriteit ondergeschikt maakten aan de WHO – blijkt al enige jaren in een document te hebben geregeld dat ouders die hun kind naar school sturen, daarmee automatisch toestemming geven voor vaccinaties. Aangezien dit jaar is gebleken dat ook Nederland zich overduidelijk aan de WHO onderworpen heeft, kan er vanaf 2021 dus een moment komen waarop uw kinderen thuis komen met de mededeling dat ze buiten uw medeweten met het Covid-19 vaccin zijn ingeënt. En dat zal dan volledig legaal zijn.

Instemming met vaccinaties kan schriftelijk, verbaal of ‘impliciet’ worden verkregen, zo legt de WHO in dit document uit. Onder ‘impliciet’ verstaat de organisatie het volgende: ‘De ouders worden door middel van sociale mobilisatie en communicatie, soms inclusief brieven die rechtstreeks aan de ouders zijn gericht, geïnformeerd over aanstaande vaccinaties. Daarna zal de fysieke aanwezigheid bij de vaccinatie sessie van het kind of de adolescent, met of zonder* een begeleidende ouder, worden beschouwd als impliciete instemming.’ (* vet gedrukt toegevoegd)

Verplichte vaccinaties zonder instemming is reeds de WHO standaard

‘Deze praktijk is gebaseerd op het opt-out principe. Van ouders die niet instemmen met vaccinatie wordt impliciet verwacht dat zij stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat hun kind niet aanwezig is bij de vaccinatie sessie. Dit kan inclusief door het kind op een vaccinatiedag niet naar school laten gaan, indien vaccins via de scholen worden toegediend.’

Omdat lang niet altijd duidelijk is of een kind dat bij de ‘prikker’ in de rij gaat staan inderdaad toestemming heeft gekregen, worden de landen door de WHO aangemoedigd om procedures in te stellen waarmee ervoor wordt gezorgd dat de ouders zijn geïnformeerd over de vaccinaties, en ermee instemmen.

Dan wordt op bedrieglijke wijze gesteld dat ‘verplichte vaccinatie niet altijd de noodzaak voor instemming overrulet’ (1). Let vooral op dat ‘niet altijd’. Dit betekent dus dat standaard wordt aangenomen dat verplichte vaccinaties ZONDER instemming aan kinderen mogen worden gegeven. Daarmee heeft de WHO, en alle aangesloten landen, reeds een heel stuk zelfbeschikkingsrecht van de mensheid afgenomen. (Eenzelfde opt-out principe wordt toegepast met bijvoorbeeld orgaandonaties).

Ouders in praktijk bijna volledig buitenspel gezet

Nog even los van het twijfelachtige en omstreden nut van vaccinaties, zou een normale gang van zaken zijn om een kind alleen te vaccineren indien een geverifieerde ouder daarbij aanwezig is, en daar zowel mondeling als schriftelijk toestemming voor geeft.

Door te verwijzen naar de WHO richtlijn ‘soms (= dus niet noodzakelijk) inclusief brieven die rechtstreeks aan de ouders zijn gericht’ kan in principe iedere school en iedere overheid na een vaccinatieronde beweren dat ouders ‘op de hoogte zijn gesteld’ middels een app of brief, zonder dat daar bewijs voor hoeft te worden geleverd (of ‘bewijs’ leveren dat achteraf gefabriceerd is) dat de ouders die brief ook daadwerkelijk hebben gekregen en gelezen. Het zal duidelijk zijn dat ouders door deze WHO-regeling in de praktijk bijna volledig buitenspel zijn gezet, en wettelijk geen poot hebben om op te staan als hun kind toch tegen hun wil gevaccineerd thuis komt.

Lees in dit verband ook ons artikel Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd (23 mei) om te zien dichtbij dit medische totalitarisme is.

Communistisch mensenrechten schendend fascisme

Het afnemen van de zeggenschap van ouders over hun eigen kinderen is een van de kernprincipes van het communisme (en wordt in eigen land vooral door D66 voorgestaan). Daarnaast worden politieke partijen, regeringen en organisaties die de belangen van grote bedrijven laten prevaleren boven de rechten van gewone mensen, historisch fascistisch genoemd. Plegen zij daarbij ook nog eens inbreuk op het onvervreemdbare mensenrecht op de integriteit van ieders lichaam, zeker dat van kinderen, dan maken ze zich schuldig aan ernstige mensenrechtenschendingen die op één lijn staan met oorlogsmisdaden.

Maar omdat het allemaal legaal is gemaakt, zal het nooit zo worden genoemd. Hoe dan ook, u weet wat u als bezorgde ouder, die geen onnodig risico met de gezondheid van zijn of haar kind wil nemen, volgend jaar te doen staat als er ook maar enige indicatie is dat de Covid inspuitteams de scholen beginnen te bezoeken.

 

Xander


(1) WHO

Zie ook o.a.:

02-10: New England Medical Journal roept politiek op tot gedwongen corona vaccinaties
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feitelijk vogelvrij wordt verklaard
13-09: Farma gigant Pfizer geefet anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
16-07: Weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd

2019:
17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken
27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken
Oud Xandernieuws.punt.nl :
2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. Volgens de WHO zou ondertussen reeds ruwweg 10% van de totale wereldbevoking geïnfecteerd (geweest) zijn met het coronavirus.

  Dat zou dus neerkomen op zo’n 800 miljoen mensen en hiervan zijn er ondertussen één miljoen overleden. Dat wil zeggen dat wereldwijd slechts 0,125% van al de mensen die geïnfecteerd worden met coronavirus hieraan overlijdt.

  De corona maatregelen van de regering zijn dan ook buiten alle proportie en zelfs ziekelijk en crimineel te noemen.

  De coronamaatregelen van de regering hebben al meer doden tot gevolg gehad dan het coronvirus zelf en ze hebben bovendien de economie onherstelbare schade toegebracht.

  Wie gaat hiervoor opdraaien? De verantwoordelijke politici…?

  Gelukkig voor deze politici zijn de meeste kiezers veel te dom om hun hierop af te rekenen.
  Het kiesvee wordt dom gehouden en afgeleid door de leugens van de mainstream media.

 2. artikel:1
  Het Amerikaanse RIVM biedt haar verontschuldigingen aan. Wat liegen ze ons nog meer voor?
  Een persbericht van het Centre for Disease Control and Prevention (CDC) laat zien dat, ook al is de leugen nog zo snel….
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/05/het-amerikaanse-rivm-biedt-haar-veronschuldigingen-aan-wat-liegen-ze-ons-nog-meer-voor/#more-11832

  artikel:2
  Kinderen sterven door het dragen van een mondkapje. Ze krijgen last van neurologische schade. We moeten het beleid veranderen.
  https://commonsensetv.nl/marteling-kind-mag-geen-bril-dragen-tijdens-gym-zodat-verplicht-mondkapje-beter-zit/
  Hoelang accepteren ouders nog de gezondheidsschade van hun kinderen?

 3. Mevrouw Kaag moeten we niet willen als premier. Ze maakt op mij een weinig coherente indruk. Zelfs een voorlezing geschiedt onsamenhangend; ze lijkt meer met zichzelf bezig te zijn dan met de inhoud van het stuk.
  D66 vind ik een griezelige partij: Semi-intellectueel met een “visie” op de wereld, door mensen die de wereld vooral vanuit een ultiem comfortabele positie hebben leren ‘kennen’. Mevrouw Kaag is een soort culminatie van wat mij in die partij tegen staat. Ik weet niet of ik dat mag schrijven, maar soms vind ik kledingkeuze een signaal (linksen zonder stropdas geven een signaal). Ik zag een kledingkeuze die tot in de details was samengesteld, bijna over de top, maar dan was het patroon een patroon van hartjes, wat ik dus erg smakeloos vind. Dat lijkt me tekenend voor een partij als D66: Hartjes, ‘piekfijn’, maar wansmaak.

 4. @ Shadow1100: 6:19 pm, op 4/10. Het is een grote schande, wat er in Nederland gaande is, m.b.t. het Corona-virus. Ik wil niet zeggen, dat er niets aan de hand is. Maar een griepseizoen kost ook veel slachtoffers elk jaar, en daar is nooit een lock-down voor geweest. Wel vreemd allemaal. Mijn mening is, om de zwakkeren te beschermen, en de rest groepsimmuniteit op te laten doen. Is maar mijn mening hoor. Maar de politiek en de msm, zijn onverbeterlijk, en drijven ons in een dictatuur. En laat dat volgens mij nou juist de bedoeling zijn.

 5. @ algemeen niet algemeen: 6:24 pm, op 4/10. Juist, U legt de vinger op de “zere plek”.

 6. @ algemeen niet gemeen

  Sigrid Kaag is lid van D’666 (niet VVD).
  Kaag is net als Fauci lid van het GPMB.(WHO, VN).
  Kaag wil premier van Nederland worden (hoe gaat dit bewerkstelligd worden? – vergelijk de manier waarop Rutte werd gelanceerd als VVD-leider…)
  Event 201 was ter voorbereiding van de Corona-crisis
  De Corona-crisis dient blijkbaar om wereldwijd een bewakingsstructuur op te bouwen.

 7. Ik ga de review van ‘algemeen niet gemeen’ om 04/10/2020 om 6:28 pm, lang stuk pas lezen als ik met de was klaar ben, de 3e moet ook gebeuren.

 8. @ Bert Roermond
  Ja, zo wordt het spelletje wel gespeeld.
  En het is van alle tijden, weten we uit de geschiedenis.
  In belang van de elite want die was immers nog niet rijk genoeg.

 9. Ik heb nog nooit zo’n leugenmens als Merkel gezien.Ik zal het nooit vergeten: dat interview met dat Palestijnse meisje van 14 jaar dat vroeg waarom ze uitgezet moest worden in maart 2014: “we kunnen toch niet iedereen opnemen, dat gaat echt niet” . Om vervolgens, toen ze in Time Magazine werd afgeschilderd als “Ïjskoude dame” over te gaan op een andere strategie: iedereen uitnodigen in haar land tot in Pakistan en Bangladesch en de rimboe in Afrika als “barmhartige Samaritaan” voor vluchtelingen. En, zoals de verkrachte vrouwen in Keulen werd alles wat negatief was onder haar leiding en macht weg gezwegen. Tekort aan beveiligingskrachten voor die Kerstmarkt en dat is nog maar een beginnetje….

 10. #Xandernieuws/Common Sense/Ellaster/Niburu.co.uk/jensen/veteranstoday/burgerfront/gelehesjesnederland/cafeweltschmerz/bluetigerstudio/transitieweb/
  viruswaarheid/svenhulleman/stopworldcontrol/wikileaks/wanttoknow/langefrans/ earthmatters/bitsoffreedom/bovendien/destillewaarheid/martinvrijland/stichtingvaccinvrij/alternatiefnieuws.org, etc#

  Een paar zaken:

  – Oorsprong. De nieuwe Covid-19 streng is een ‘product’. Vanuit een laboratorium in North Carolina naar China gebracht. Nog sneller de wereld over dan een trekvogel. Virus zogenaamd ontstaan op een natte markt. Laten we het eens hebben over hoe hok-vee hier ‘gezond?’ wordt gehouden. Het totaal verkeerde tegenovergestelde.
  – Event 201 (V.N e.a ‘multinationals’ hielden van tevoren een simulatie (flood the zone). De simulatie zelf al veel eerder bedacht in lijn met hoe andere gebeurtenissen/rampen wereld ‘gebeuren’. Eén regel van het satanisme is ‘bekendmaking’.
  Kaag (VVD….wil premier worden) was hierbij en onderhoudt nauwe banden met deze multinationals. Net als vele andere vvd-ers en ceo’s van grote, ook in Nederland gevestigde bedrijven.
  – Veel Bn-ers die tegen waren, in opdracht van ‘managers’ (niet werkenden) omgepraat.
  – De achtergrond van het hoofd van de WHO en de hele meewerkende V.N kliek (duizenden)
  – Er bestaan ziekenhuizen waar voor elke corona-diagnose een subsidie/beloning is gegeven vanuit het WHO. Echt ziek of niet.
  Het algemene wantrouwen naar handel en wandel zorgmanagers (zei die uiteindelijk over informatie gaan) nu ineens niet?
  – De belangen/familieverstrengeling in zorg, politiek, farmacie. Het soort mensen die achter iets staan/uitdragen en vijftig jaar later vaak spijt hebben van hun bezigheden/beleidsvoeringen.
  – Om de dag nieuws in mainstream media van méér gevallen en de volgende dag weer mìnder gevallen. Dit is niets anders dan hoe een gewone jaarlijkse griep verloopt.
  – Weefsels van geaborteerde ‘mensen’ (vele achtergronden) worden gebruikt voor ontwikkeling vaccin. In ieder geval dezelfde bedrijven en personen (laten we die vooral oppakken) die er nog steeds betrokken bij zijn.
  – Vaccinatie tegen ‘dood’ virus wat al door lichaam zelf wordt/werd geïsoleerd.
  – U.v straling wordt als desinfecterend middel afgeraden? Omdat het de huid zou irriteren? Zorgt bepaalde uv-straling dan ook niet voor huidkanker?
  En over bestraald voedsel wordt ook nooit gesproken.
  – Het coronavirus ‘mag’ volgens het WHO niet bij koude temperaturen (herfst en winter) rusten zodat de bevolking tussentijds resistentie kan opbouwen.
  Anno 2020 dus niet. Het is dus een heel ander virus waar men over spreekt. Maar krijgen we echte technische achtergrondinformatie te lezen of te horen in de media?
  – Het komt veel mensen om de meest uiteenlopende redenen wel ‘goed’ uit om een negatieve test te krijgen. Natuurlijk hoor je hier ook niets over.
  – Anderhalve meter afstand om informatie uitwisseling onder burgers tegen te houden.
  – Steekmuggen kunnen het virus volgens het WHO niet overdragen? En dus ook niet met dit nieuwe kunstmatige rna-virus/vaccin is? Er wordt toch bloed overgedragen? Of blijft een steekmug als een trouw huisdier bij één persoon rondhangen?
  – RNA-knutselarij. Staat gelijk met DNA. (ModeRNA vaccin….moderated RNA)
  – Vaccins zijn een business. Een race tussen biolaboratoria. Net als dat er biolaboratoria bestaan voor oorlogsvoering. Kunnen we het eens hebben over de oorzaak? Dezen werken al naar modellen voor honderd jaar in de toekomst, en hiervoor zijn dus ook gemuteerde virussen nodig, die zij maken.
  – Lange wattenstaafjes die monster nemen van ‘cribriforme plaat’ (koude gedeelte/verbinding hersenen). Veel ‘hulp’-medewerkers die tests afnemen. Soms gaat het zo ruig dat er extreme pijn wordt gevoeld door te testen persoon. Zoek eens op hoe geraffineerd en gevoelig deze unieke biologische sensor is. Mensen hebben bijvoorbeeld niet voor niets niet dunne lange vingers (neuspeuteren). Zo zijn er meer biologische sensors (zoals de amygdala) waarvan de wereldheersers niet willen dat de bevolking daar gebruik van maakt.
  – Mensen die zich bezighouden met complot(compleet)-theorieën worden dankzij de linkse media weggezet als verward en boos. Dat ze boos om iets zijn zal wel een andere oorzaak hebben. Hier komt de gevestigde GGZ weer om de hoek. Voor aanhangers van deze media zijn complotdenkers inmiddels complotgekkies/complottokkies.
  Linkse veldmedia als Powned zoeken altijd de passieve drukke mensen uit die voor de camera weinig kunnen zeggen/uitleggen. (maar dan nog, zeggen zij mij juist heel veel)
  – Video’s en verhalen worden verwijderd van Youtube, Twitter en Facebook (de gevestigde bedrijven) en reacties in mainstream dagbladen vaak niet doorgelaten. Hoe net ze ook geschreven zijn. Video’s en verhalen van experts, medewerkers en getuigen en mensen die gewoon hun gezonde verstand gebruiken. Grote kans dat nuchter en meningloos
  in de toekomst wordt opgenomen in de D.S.M. Natuurlijkerwijs zijn er juist vandaag de dag zoveel verschillende meningen.
  – Google verwijderd alternatieve kanker-behandelingswijzen uit zoekresultaten.
  – Kinderen geven juist resistentie door. Kinderen met mondkapjes is vragen om alleen maar farmacie, en wat is daar natuurlijk aan?
  – Oplichtende biochip toch echt om de hoek?
  – Mondkapjes i.c.m. brillen. Is dat in het nieuws geweest? Brillen die beslaan onder het autorijden of lezen van sticker ‘denk om het afstapje’.
  Heb nog niet eens ergens een officiële tip gelezen/gehoord hierover. Ik vond het knap irritant.
  – Het dodental is sterk overdreven en oude cijfers worden gebruikt. Ook waren mensen vaak al ziek en hadden zij andere virusinfecties. Over cijfers, dat is niet iets om bijvoorbeeld te kopiëren. Zoek het zelf op.
  – Handig om verpleeghuizen en bejaarden als excuus te gebruiken.
  Familie wat niet op bezoek mag komen om bijvoorbeeld andere informatie te geven/krijgen over wat de andere kant van het corona verhaal is.
  Dementerende bejaarden die niet voor zichzelf kunnen spreken. Complete afdelingen die voor het gemak als ‘besmet’ worden bestempeld.
  – Huisvredebreuk tijdens Corona-crisis wel steeds meer toegestaan. Waar bleef huisvredebreuk voor de echte criminelen/fraudeurs/misdadigers tegen de menselijkheid.
  Wanneer gaan we zelf eens bij die mensen op bezoek?
  – Het neppe verhaal over overvolle ziekenhuizen en te weinig ic-bedden (van werknemers)
  – Er wordt niet gepraat over de gewone griep, tbc etc.
  – 1.5 meter afstand is mede ingevoerd om 5G te testen het met mensen afzonderlijk doet.
  – Invoer 5G tegelijk met Corona. Tegengeluiden tegen 5G door miljoenen mensen uit de samenleving, inclusief wetenschappers (maar dit zal niet vervagen).
  – Zorgmedewerkers mogen vaak geen info naar buiten brengen of ze krijgen een waarschuwing/ontslag. Alleen het pr-poppetje mag in opdracht van ziekenhuismanager zogenaamde echte informatie doorgeven aan N.O.s-josje en klote topregering.
  – Er zijn honderden zo niet duizenden artsen en chirurgen aangesloten bij rechtszaken tegen staat, en petities zijn getekend.
  – Definities epidemieën en pandemieën worden steeds aangepast in het voordeel van WHO
  – In de V.S zijn personen die in de lange wachtrij stonden weggelopen nadat ze waren ‘ingeschreven’. Kregen later een brief van ‘positief getest’.
  – In de V.S zijn zieken onterecht vanuit ziekenhuizen doorverwezen naar verzorgingshuizen, waar ze eerder een ‘Covid-19 stempel’ konden krijgen.
  – In de V.S zijn verongelukten bestempeld als Corona-lijders (advies van CDC naar dokters…..inkomsten)
  – In de V.S zijn (t/m september 2020) 9200 mensen(niet eens in de top 10) overleden aan Covid-19 anders dan onderliggende oorzaken/ziektes/ongelukken. En dat kan een gewone griep zijn.
  – Wat voor soort mensen er in de WHO en V.N zitten. Je hoort ze anders nooit over gezondheid en vrede. Dat vertolken ze vaak alleen in eigen kringen.
  – Drie vaccins zijn goedgekeurd (bedrijf 1: foetusweefsel bedrijf 2: nog nooit een werkend vaccin gemaakt bedrijf 3: waar weinig tot geen informatie over te vinden is.
  – Wie zijn de geldschieters. Wie hebben/hadden de patenten op het medicijn en zelf het virus? Al jaren van tevoren.
  – Tandartsen die mondkapjes afkeuren
  – Cijfers van scheidingen, misbruik, zelfmoorden, werkeloosheid, stress omhoog door corona-crisis. Hoe steekt de wereld en de mensen in elkaar als bepaalde dingen wegvallen?
  – 99% hersteld zonder vaccin. Dus 99% gaat niet dood.
  – Mondkapjes die dan weer wel, en dan weer niet helpen. (toch niet volgens Van Dissel)
  – Het ‘nieuwe normaal’ ging niet alleen over Corona. Is dat nog niet duidelijk?
  Wat verder normaal zou moeten zijn, daar hoor je regerend Nederland niet over.
  Mensen opdringen minder te verbruiken, minder dubbel en driedubbel te bezitten etc.
  En over regerend Nederland, dat zijn er inmiddels duizenden. Mensen die nauw verbonden zijn met regering. Mag een burger niet meer evenwicht geven?…..
  De simpele zal hierop wel zeggen ‘ben je met je verkeerde been uit bed gestapt, en ‘je moet blij wezen dat je een dak boven je hoofd hebt’.
  – Welke fractiepersonen (VVD….eerder CDA) het nu over alles te het zeggen hebben en hun eigen gang gaan. Niet eens meer luisteren naar trouwe VVD bedrijfskliek in eigen land.
  Het staat niet meer in verhouding van politieke stemmingen-uitkomsten en volk.
  – Corana of David-19 is een afleiding van andere soorten ‘pandemieën’ in de wereld. Burgeroorlogen, 5G, BLM, Antifa, en zwarte pieten discussie (in het klein),
  pedogate (nasleep Epstein en bekende hooggeplaatsen/getuigen/uitschakeling/vervolging), klimaatnonsens (niet de oorzaken aanpakken/verandernen), etc.
  De oorzaak wordt nooit aangepakt. Remedie is een verdienmodel. De meeste mensen moeten nog steeds 5 dagen per week tot aan het 65…67e werken…..voor alleen een eigen plekje op aarde. Lang niet voor iedereen te doen. En de minst echt werkenden die eerder met groot pensioen kunnen. Goh, dankjewel dat jullie voor een maatschappij hebben gezorgt die al lang af het kunnen zijn. Nee, de economie en maatschappij raast exponitioneel overbodig in turbo.
  – Sinds wanneer is het ministerie van gezondheid zo begaan met gezondheid en oorzaken?
  Kanker, stress, geestziekten, verslavingen etc. etc.
  – Bill en Belinda Gates en vele andere mensen/bedrijven (meer namen dan hun makkelijk aanpakken) die populatie sterk willen inperken.
  Misschien gedeeltelijk een goed streven, maar niet op dit soort manieren.
  Als zij diegenen zijn die met vaccinaties komen dan is het gewoon goed mis.
  Met hun wereldredding en filantropie. Wat een helden.
  – Schrijfhuiswerk op scholen wordt minder gecontroleerd vanwege 1.5 m afstand.

  Beste mensen,
  Maak flyers en plak ze her en der op.
  Ander papier dan het papier van de mondkapjes wat je steeds meer tegenkomt.
  En schrijf emails, neem de moeite om stakingen bij te wonen, en zoek ‘misdadigers op voor verhaal’ zolang ze nog niet in een beschermd superrijkenreservaat wonen.

  De zogenaamde meesters van dit land gebruiken mondkapjesvolgelingen voor een meting voor volgzaamheid verplichte vaccinaties, wat geen complot meer is. Het zijn steekmuggen die je van je weg moet slaan.

  Respect voor de mensen in de supermarkten, o.v, ziekenhuizen, vervoer maar ook bij jullie ligt een taak.

 11. Advocaat: ‘Corona-aanpak is grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’

  De Duitse advocaat Reiner Fuellmich, die bekend werd vanwege de corruptiezaken tegen Deutsche Bank en VW, zegt dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor het fraudeschandaal rond corona vervolgd moeten worden wegens ‘het grootste misdrijf tegen de menselijkheid ooit’.
  https://www.ninefornews.nl/advocaat-corona-aanpak-is-grootste-misdrijf-tegen-de-menselijkheid-ooit/
  En waar blijven de Nederlandse advocaten nu ?

 12. De Duitsers mogen zich toch nooit ergens internationaal mee bemoeien, was de afspraak na WOII? Dus moeten ze nationaal en niet globaal zijn. En dat “wirtschafswünder” bleef maar trappelen om uitbreiding van de macht. Dus zijn ze volledig geïntegreerd in Europa (volgens eigen zeggen} samen met napoleon Macron.door middel van de EU. Daarbij is handlanger Rutte heel gedienstig in adviseren: gebruikt Cyprus zijn veterecht?.Zullen we dan het vetarecht maar afschaffen? 300 miljoen potentiële coronavaccins gekocht van AstroZenica via de broer van Hugo bij de EU. Bij vader op schoot gezeten die het koopmanschip

 13. Corona is de ultieme natte droom van D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
  Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
  Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan deze door de babyboomers decennia lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
  Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
  De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk.
  De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
  Nog niet alle oudjes dood? Nee, er komt nog een (ongetest) vaccin.
  Met die vaccinaties wil men de “zwakkeren beschermen” door ze “preventief te ruimen”.
  Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven. Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
  Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.

  België 24.05’20:
  Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs. “Dit is een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra. Ik geef het u op een briefje:
  “De helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

  AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

  In juni bleek dat de helft van de corona-doden in een verpleeghuis woonde!

  ENSCHEDE (18.06’20) Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

  AMSTERDAM (18.09’20) Het RIVM heeft een belangrijk advies over mondmaskers in de ouderenzorg stilzwijgend ingetrokken. Dat blijkt na vragen van Nieuwsuur. De bewering van het ministerie van Volksgezondheid dat de richtlijnen alleen maar gebaseerd waren op medisch advies en veiligheid klopt niet. Schaarste speelde wel degelijk een rol, aldus het programma.

  En van de zomer bleek dat “ze” nog niet allemaal overleden waren, dus hebben de verzorgingshuizen nog weer een troefkaart uit de mouw getrokken:
  De ventilatoren mogen NIET aan boven de 30 graden! Die kunnen het virus verspreiden(?). Nee laat ze maar dan bezwijken aan de hitte…….!

  “Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden zullen vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is, want wij beschikken over de kennis en de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u veel te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond (met een kapje) snoeren, maar dit doen we natuurlijk alleen maar voor uw bescherming.”

 14. @ Rienus: 11:24 am. Inderdaad, ik heb dezelfde ervaringen met nu.nl, de JOOP en nieuwskoerier. Alles wat niet met de links-liberale opinie overeen komt, wordt geweigerd. Respect voor Xander, waar wel andere meningen vrijelijk worden geplaatst.

 15. @Stay Positive schreef:
  03/10/2020 om 7:33 pm
  “Mijn dochter zal maar thuiskomen met het verhaal geprikt te zijn. Ik denk niet dat ik mezelf in bescherming kan nemen. Alle trossen los.

  Heb haar (13) al precies verteld wat ze kan en mag doen. Mag van mij schoppen, slaan en bijten om weg te komen. Is de mogelijkheid er om mij te bellen dan kon ik per direct naar school. Gebeurd het toch op één of andere reden dan sta ik niet voor de gevolgen.”

  Precies! Mijn gedacht….en er zullen veel meer ouders zijn die de pedalen zullen verliezen als ze wagen ongevraagd en zonder expliciete toestemming hun kinderen geniepig in te spuiten met dat vergif.
  Kinderen moeten weerbaarder gemaakt worden en geleerd worden om zich ten alle prijze te verzetten tegen deze moordpoging door de gifspuit voor winst van de big farma en genocide.
  Ze mogen proberen op school om in de buurt te komen van mijn niet-gevaccineerde kleinkinderen met dat vergif, ik geef op een briefje dat ze dat nooit meer zullen proberen.

 16. Advies wat ik kreeg wil ik graag delen: I Tjing ter harte nemen: “De beste manier om kwaad te bestrijden is energieke vooruitgang boeken in het goede.” (hexagram 43, Besluit/Doorbraak/Vastberadenheid naar Richard Wilhelm)

 17. De 10 ‘geboden’ van de Nürnberg Code:

  1. Vrijwillige instemming is absoluut essentieel;

  2. Het experiment mag alleen uitgevoerd worden als geen enkele andere methode (of medicijn) werkt, moet vruchtbare resultaten voor het welzijn van de samenleving opleveren, en mag beslist niet willekeurig en onnodig van aard zijn;

  3. Er dienen eerste uitvoerige dierproeven mee worden verricht, en uitgebreide studies naar worden gedaan, die resultaten opleveren die het experiment rechtvaardigen;

  4. Alles moet in het werk worden gesteld om onnodig lichamelijk en mentaal lijden, en alle vormen van gezondheidsschade, te voorkomen;

  5. Geen enkel experiment mag worden uitgevoerd als op voorhand te verwachten is dat er mensen door gewond raken, of zelfs aan overlijden; (Bill Gates tijdens TV-interview: ‘We moeten rekening houden met 700.000 (corona vaccin) slachtoffers.’);

  6. Het risico van het experiment mag nooit groter zijn dan het humanitaire probleem dat met het experiment moet worden opgelost. Oftewel: het middel mag niet erger zijn dan de kwaal, zelfs niet als daar op voorhand enkel vermoedens over zijn;

  7. Er dienen adequate maatregelen te worden genomen om de proefpersonen tegen zelfs de allerkleinste risico’s op schade, verwondingen of de dood te beschermen;

  8. Het experiment dient in alle stadia uitgevoerd en gecontroleerd te worden door wetenschappelijk hoogst gekwalificeerde personen;

  9. Tijdens het experiment moet de proefpersoon ten allen tijde de vrijheid hebben op ieder gewenst moment te stoppen;

  10. De leidinggevende wetenschappers moeten er continu op voorbereid zijn om het experiment onmiddellijk stop te zetten als er ook maar de geringste aanleiding is te denken dat de proefpersonen mogelijk schade zullen ondervinden.

  Dit geldt in het bijzonder voor kinderen, dit gezien de experimenten op o.a. tweelingen van dr. Josef Mengele in Auschwitz.
  Overigens, wisten jullie dat Softenon destijds ontwikkeld is in concentratiekampen, met gevolg kinderen zonder armen en oren.

  Dezelfde ubermenschen zijn nu weer aan de macht binnenkort.

 18. @Agenda 2021/2030: ninefornews : Duitse viroloog Hendrik Streeck zegt : “…nog een voorbeeld: een vaccin van AstroZenica kan ervoor zorgen dat de ontvanger het virus doorgeeft” Transhumanisme?

 19. Alex schreef:
  04/10/2020 om 1:14 pm
  The crimes of Tedros Adhanom, director general of the WHO.
  De WHO is één van de aansturende organisaties van de Nederlandse RIVM.
  En deze lui zijn nodig om ons volk te bedriegen, en van hun vrijheid te beroven.
  En daar moeten wij ons op vertrouwen, dol en dwaas toch.

 20. Yul, je redenatie kan juist zijn , vertaling luistert soms heel close MAAR laten we een ding niet vergeten ALS de spoedwet er is dan ZUL je je kind moet laten vaccineren , doe je dat niet en je houdt je kind thuis dan komt de leerplichtambtenaar dus of je nou door de kat of hond gebeten wordt, gebeten wordt je toch.
  Want dwang zal er dan zijn. Totalitaire staat.
  Je zal so wie so een keuze moeten maken of meewerken met het systeem of tegenwerken.

  Sterkte/shalom

  PS Helemaal mee eens , Agenda 2021/2030 , Nog een keer Dr Madej over de mens 2.0 Transhumanisne.
  Heel Heel duidelijk en makkelijk te begrijpen !!

 21. Toen ik van de lagere school kwam kreeg ik een vaccinatieboekje mee waarin was bijgehouden welke vaccins ik had gekregen, o.a. DKTP. Ik weet wel zeker dat daarvoor geen toestemming is gevraagd indertijd aan mijn ouders en dan spreek ik over de vijftiger jaren. Dat werd gewoon gedaan.

 22. Beste lieve mensen van Nederland.

  Wat wij al maanden mee maken is een georkestreerde misdaad tegen de wereldbevolking, met medewerking van regeringen en parlementen, samen met hun adviserende dubieuze handlangers. Die een virus misbruiken om een nieuwe onmenselijke wereld te doen creëren.
  Wij leven nu in een tijd waar absoluut misdadige elementen onze mensenrechten al maandenlang uitzichtloos schenden, met gebruikmaking van de meest onmenselijke en vrede psychologische manipulaties. En mede ondersteunt door gebruikmaking van een kritiek loze Mainstream Media, die deze misdaad tegen de onmenselijkheid mogelijk moet maken.
  En om dat het schenden van onze grondrechten nog niet genoeg is, komt er straks ook nog een nieuwe corona wet bij. Een wet die niet nodig is, maar gewenst door politieke partijen met een naar mijn mening sterke socialistische en fascistische ideologie.
  Het verbaast mij, dat de misdadige kopstukken van deze “Nieuwe Naziregime” zo zelf verzekerd zijn, van enig vrijwaarding voor latere rechtsvervolging, die er zeker moet komen.
  Want ook de misdadigers in 40/45 dachten weg te komen met hun wandaden tegen de menselijkheid, maar uiteindelijk stonden zij toch terecht bij het Neurenberg tribunaal. Ja, een enkeling wist toen helaas als nog te ontkomen, maar werd na vele jaren als nog berecht. Misschien maak ik het zelf (gezien mijn hoge leeftijd) niet meer mee, maar ben er wel van overtuigd dat bij gerechtigheid het volk zal zegen vieren. De meeste Nederlanders zijn hardwerkende en goede mensen, maar onder hen zitten ook politieke idealisten met een onzuiver karakter, en nauwelijks enig menselijk geweten.
  Maar onthoud één ding, ze kunnen nooit zeggen, wij hebben het niet geweten.

 23. @ Yul schreef:
  03/10/2020 om 10:21 pm
  Interessante bijdrage in ieder geval. Wat deze website bijzonder maakt mijns inziens is de vrijheid om te reageren. Ik zal dat uitleggen. Ook ik ben kritisch op de bijdrages en zal niet nalaten die ook te geven. Dat doe ik netjes en volg de huisregels, waarop Xander mijn bijdrage eigenlijk altijd zonder pardon plaatst.
  Hoe anders is het op de sites waar zeg maar de grote aantallen mensen komen en reageren. Ik noem een nu.nl, nieuwskoerier en joop.nl. Daar worden mijn bijdrages steevast verwijdert.
  Ook daar reageer ik netjes met in acht nemen van de huisregels die ik van tevoren lees en begrijp. Als ik daarover van gedachte wil wisselen wordt er domweg niet gereageerd. Mijn bijdrages zijn zeker niet schofferend of beledigend, maar wel kritisch en ik waai gewoon niet met alle opinies mee omdat iedereen zich daar goed bij voelt.

  Overigens iets heel anders wat ik vooral een dappere bijdrage vind van een politicus:
  https://www.geenstijl.nl/5155681/en-wat-het-extra-schattig-maakt-is-dat-zijn-oplezing-niet-foutloos-gepolijst-is/
  De staat is een onbetrouwbare partner en dat brengt een uitholling van die macht.
  Ik meen dat we met de chaos en het gebrek aan beleid rondom Covid-19 daar een minder fraai voorbeeld van zien.

 24. Daar beslist een school niet voor maar een regering, een school kan dat alleen maar adviseren, ik denk dat toch, ik heb er op school nog niets van vernomen; Shalom

 25. Over de totale nutteloosheid van vaccins heb ik op deze website al diverse keren uitgeweid. Vaccin producenten hebben gewoon de macht (enorm veel geld) om te beïnvloeden en doen dat zonder scrupules. Dat er voor de hand liggende factoren waren en zijn tegen allerlei ziektes wordt toegeschreven aan die vaccins. De echte factoren die wel werkten waren verbeterde hygiëne, betere huisvesting, voldoende voeding maar vooral de beschikbaarheid van zuiver drinkwater.

  https://www.geenstijl.nl/5155687/tweederde-van-dit-land-is-voor-mondkapjesplicht/#comments
  Ook die falende onzin wordt door zuiver in te spelen op de angst kennelijk inmiddels door een meerderheid gezien als een bijdrage. Als je maar voldoende paniek berichten rondstrooit werkt het kennelijk. Een link naar een artikel waarin vooral dat aspect naar voren komt:
  https://www.wyniasweek.nl/mondkapjesplicht-de-talisman-van-het-nieuwe-normaal/

 26. Bertroermond 3/10.
  Dat is hoe het gaat . 90 %van de mensen zijn zoals schapen . Een zogenaamd belangrijk persoon laat zich behandelen met een injectie en zegt geen nare gevolgen te hebben en dan 90% van de mensen volgen zonder na tedenken. En weet dat de mensen nu in het jaar 2020 dommer zijn dan in de laatste wereld oorlog .

 27. Aan het begin van jouw stuk verwijs je naar een document waarin is vastgelegd wat je in de kop van jouw artikel stelt. Dit document heb ik niet kunnen vinden. Graag zou ik dit document zelf willen lezen. Kun je een link opnemen naar de vindplaats van dit document?

  Links in het artikel in blauw en onder het artikel. Mod.

 28. @Yul wat een vertrouwen in door mensen opgestelde ducumenten straal jij uit. Je komt er nog wel achter hoe “vrijwillig” al die NWO agenda’s zijn. Het nieuwe normaal heeft andere plannen.

 29. @ BertRoermond: 6:36 pm, op 3/10. Ik denk dat ook. Willens en wetens zullen ze alles in het werk stellen, om een dictatuur in te stellen, onder de nep-liberaal en crypto-communist Rutte(VVD).

 30. De VN en de WHO mogen uitsluitend advies geven.
  Het zijn de autoriteiten in een land die besluiten wat met deze adviezen te doen!

  >>> Het is dus de overheid die besluit de bevolking te muilkorven en op te sluiten! <<<

  Geldt hetzelfde voor het World Economic Forum met 'The Great Reset' die de "corona-crisis" aangrijpt om "voor het klimaat" de CO2-uitstoot zo drastisch te beperken, en andere zeer ingrijpende maatregelen te nemen?

  Conclusie:
  Hebben verkiezingen uberhaupt zin?
  De verkozenen beweren vervolgens "een mandaat" te hebben en gaan – zo blijkt – niet in het belang van het volk maar tegen het belang van het volk te werk.

  Wat is de werkelijke reden voor de moord op Pim Fortuyn? Wist hij teveel en zat hij het beleid hinderlijk in de weg?

 31. @ Yul, beste
  Wie een taal niet beheerst én gedwongen wordt …. een ondertiteling te lezen zal ook hier (vaak te laat) ervaren dat e.a. niet overeenkomt met de ‘ware toedracht’ van het gesprokene.

 32. ach we hebben het voorproefje gehad van D(uivels)66 he , wie geen actie onderneemt is (zgn) voor het verwijderen van zn onderdelen , voor de goede zaak uiteraard (tuurlijk , de geweldige handel in bodyparts onderling in de medische troep).

  Zo’n beetje elk wetsvoorstel is zo langzamerhand een kier tussen de deur creëren van waar het in de nabije toekomst werkelijk om gaat, en je moet zelf maar zoeken op t net of er weer ergens iets is voorgesteld zodat men altijd kan roepen : je had het kunnen weten hoor t heeft op internet gestaan of het is op de npo geweest(alsof je verplicht bent daar naar te kijken , mag ik een teiltje).

  duidelijk is in elk geval dat de burger er is voor de politiek/bedrijfsleven en zeker niet langer andersom , kortom de dictatuur is een feit

 33. Ik heb nog nooit op de WHO kunnen stemmen. Dat is dus een internationaal ondemocratisch totalitair gedrocht.
  Ik weet wel dat er zoiets als getrapte verkiezingen bestaat. Maar dat gaat al in eigen land helemaal mis. Waar door mij gekozen politici, Wilders en Baudet, stelselmatig buiten de macht worden gehouden.
  De Nederlandse regeringen zijn niet door mij gewild, en door velen niet, en toch tekenen zij internationale verdragen zoals met de WHO.
  We leven in een wereld vol leugens, manipulatie, machtmisbruik en opgeklopte angst om de bevolking te kleineren en levens kapot te maken.

 34. Alleen het feit al dat niemand in de politiek relevante vragen stelt over de monsterlijke maatregelen voor deze griep laat zien dat we er alleen voor staan. Als je dit niet wilt beseffen, en denkt dat het allemaal wel goed komt, weet dan dat in de geschiedenis de meeste doden zijn gevallen door overheden. En geschiedenis herhaalt zich. Ook in het hier en nu.

 35. @BertRoermond 03/10/2020 om 6:36 pm
  Precies zo als jij zegt, gaat het denk ik ook

 36. Ongelofelijk! We hebben nog niet eens een fractie benul, van waar onze “volksvertegenwoordigers” in de laatste 20/30 jaar stilletjes hun handtekeningen ondergezet hebben. In het laatste half jaar heb ik pas kennis gekregen van dit soort wetgevingen en protocollen. Met het plaatje van opeenvolgende afspraken en wetgevingen omtrent de volksgezondheid, en de invloed van de WHO hierop, vallen nu alle puzzelstukjes in elkaar hoe lang dit masterplan al aan het voorbereiden zijn. Dit is een regelrechte staatsgreep die puur door de afgesproken protocollen met de WHO doormiddel van een pandemie benoeming kan worden uitgevoerd. Doormiddel van die “besmettingen” blijft de protocol pandemie van kracht. De wijziging in 2009 van criteria mbt een pandemie was hier dus ook al een schaakzet in. Dit concludeer ik vanuit de criteria wijzigingen toen der tijd van een pandemie. Zover ik heb begrepen is dat van ziekteverschijnselen en sterfgevallen gewijzigd naar besmettingen! Een ieder die zich laat testen werkt dus direct mee aan het uitvoeren van deze machtsovername. Zolang ze besmettingen kunnen blijven roepen blijft de pandemie van kracht, en dus de stap voor stap geplande overname. Het is nu zo logisch zichtbaar allemaal…. onvoorstelbaar wat een machtswellustige meesterbreinen hier achter zitten!

 37. Dat corrupte, omgekochte regeringen een overeenkomst die in strijd is met (inter)nationale wetten en met de Neurenberg protocollen hebben ondertekend met de who/gho maakt deze overeenkomst o.i. ongeldig.
  Daarnaast: regeringen zijn NIET de baas over burgers. En: aangenomen wordt dat geen enkele ouder een dergelijke
  ongrondwettelijke overeenkomst heeft getekend met de who/gho en dat deze dus ook om die reden geen rechtskracht heeft.
  Geachte juristen/advocaten: wilt u hier uw licht over laten schijnen.
  Tevens: eerder vandaag kwam een emergency alert binnen van Lew Rockwell over mogelijke poging tot moord op Trump in het Walter Reed hospital door artsen middels het toedienen van twee experimentele middelen, o.m. remdesivir, die grote gevolgen kunnen hebben voor interne organen als nieren. Hij stuurde het aan dr Scott Atlas voor actie. Zie zijn site,

 38. Mijn dochter zal maar thuiskomen met het verhaal geprikt te zijn. Ik denk niet dat ik mezelf in bescherming kan nemen. Alle trossen los.

  Heb haar (13) al precies verteld wat ze kan en mag doen. Mag van mij schoppen, slaan en bijten om weg te komen. Is de mogelijkheid er om mij te bellen dan kon ik per direct naar school. Gebeurd het toch op één of andere reden dan sta ik niet voor de gevolgen.

 39. Er is met uitzondering van de EU geen machtelozer instituut in deze wereld dan de VN en de diverse VN organen zoals WHO en WTO. Het idee van een VN wereldregering is dan ook absurd en leeft alleen de hoofden van complotters.

 40. Dat kan de WHO wel roepen, maar de werkelijkheid is in vele landen waaronder Nederland anders. De WHO heeft hier geen enkele bevoegdheid.

 41. Kinderen zijn eigendom van de staat ( volgens communistische/fascistische principes. )

 42. ze gaan het nog slimmer aanpakken..ze weten, luisteren, lezen etc dat er overal een groeiende weerstand is tegen vaccinatie. De eerste vaccinatie(s) zal/zullen onschadelijk zijn en leveren dus geen berichten op die mensen verontrusten. Sterker nog, overal zullen opgeluchte kreten klinken.
  Sites en mensen die de bevolking waarschuwen zullen belachelijk gemaakt worden en de meesten mensen zullen dat ook gaan denken… Daardoor zal de weerstand verdwijnen en zal de meerderheid zich telkens laten vaccineren…tot dat…het echte vaccin komt…

Comments are closed.