Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen

—————————————————————————————————————————————

”Dit heeft ook gevolgen voor testfasen van Covid-vaccins van andere fabrikanten’

—————————————————————————————————————————————

(03.35 uur) – De aandelenkoers van AstraZeneca, het bedrijf waar minister Hugo de Jonge een miljoenendeal mee beklonk om straks de hele Nederlandse bevolking te kunnen vaccineren, is fors geduikeld nu de derde testfase van een Covid-19 vaccin wegens ernstige bijwerkingen moet worden opgeschort.

Testfase 3 van het betreffende Covid-19 vaccin, dat is ontwikkeld door AstraZeneca en de Universiteit van Oxford, is voorlopig gepauzeerd, nu een van de deelnemers een zware tegenreactie heeft gekregen  (ontsteking van het ruggenmerg). Het bedrijf heeft verklaard dat een dergelijke opschorting gebruikelijk is als tijdens een testfase iemand ‘onverklaarbare ziekten’ krijgt.

AstraZeneca zegt er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat dit ‘incident’ zo min mogelijk vertraging oplevert voor de testfase. ‘Wij hechten groot belang aan de veiligheid van onze deelnemers, en aan de hoogste behandelingsstandaarden in onze testen,’ zo wordt beweerd.

Desondanks kreeg het aandeel van het omstreden bedrijf meteen een klap van -8%. Mogelijk nog schadelijker is dat een tweede persoon die bekend is met deze zaak volgens Stat News heeft gezegd dat de bevindingen wel degelijk gevolgen hebben voor de testfasen van de andere vaccins van AstraZeneca, en ook voor die van andere vaccinfabrikanten.

Aloude vuistregels opzij gezet bij ontwikkeling Covid vaccins

Op dit moment zijn er 9 vaccins die in testfase 3 zijn beland. AstraZeneca’s Covid-19 vaccin test is de eerste die moet worden opschort. (1) De tweede testfase van het coronavaccin van concurrent Moderna ging eerder dit jaar gruwelijk mis, toen maar liefst 100% van de proefpersonen milde tot ernstige bijwerkingen kreeg.

Bedenk hierbij dat de testpersonen uitsluitend gezonde volwassenen (waaronder Moderna medewerkers!) waren, en géén ouderen, kinderen en chronisch zieken, van wie straks echter wel wordt verwacht dat ze zich laten inenten.

Bij vaccinproeven was het tot 2020 de vuistregel dat er bij gezonde volwassenen geen – of slechts zeer minimale – bijwerkingen mogen optreden, wil een vaccin veilig genoeg worden geacht om überhaupt verder te ontwikkelen. Zowel de Moderna als de AstraZeneca testen zijn daarom desastreus verlopen, en hadden eigenlijk onmiddellijk ‘mislukt’ moeten worden verklaard, en worden afgebroken. Desondanks worden deze vaccins gewoon verder ontwikkeld, en gaat Moderna maar liefst 1 miljard doses produceren.

De kans bestaat dat het aantal mensen dat twijfelt om zich te laten injecteren met een overhaast ontwikkeld experimenteel vaccin waarvan de ingrediënten geheim moeten worden gehouden, nu nog verder toeneemt. En dat is naar onze mening een goede zaak, want het beste vaccin is géén vaccin, zeker in het geval van Covid-19.

 

Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringfefn met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
16-07: Weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

 1. Behalve dat de koers van AstraZeneca niet is geduikeld. Op 1 april 2020 was de slotkoers 43,78, slotkoers van 10 september 2020 53,07. Het domweg overtikken van een artikel van ZeroHedge is wellicht niet de beste manier om ‘nieuws’ te brengen.

 2. Ze kunnen zo makkelijk manipuleren, door de eerst vaccinaties met onschuldig stof als H 20 ?
  Eenmaal in de tang kunnen ze vervolgens de 2de vaccinatie erop hun slag slaan.

 3. 31-07: Hr Gommers (van de IC) schreef: er zijn 3 soorten coronapatiënten;
  1e: klassieke longontsteking
  2e: patiënt met bloedstolsels
  3e: overreactie van het immuunsysteem

  Een gezond proefpersoon krijgt dus een zeldzame bijwerking? Zowat een dwarslaesie? Net als de weduwe van Jos Brink die 14 dagen verlamd lag van corona?

  En dat vaccin wordt eerst aan de zwakken en zieken en verzorgenden toegediend en uiteindelijk aan iedereen volgens de Jonge?
  Ben ik gek of jij?

 4. @ Anna: 12:33 PM. Respect, ik ben het volledig met U eens, Anna.

 5. De zieke proefpersoon zal binnenkort het ziekenhuis verlaten. ASTRAZENECA verwacht voor het einde van dit jaar een vaccin te hebben.

 6. De dode Afrikanen
  Opnieuw heeft een vaccinatiecampagne van Bill Gates en de WHO in landen in het zuiden van de wereld verwoestende gevolgen.
  Het racisme van de vaccinatie-industrie en zijn handlangers is nu algemeen bekend. Afrika of India dienen als proefveld voor de handelaren. In de zogenaamde ontwikkelingslanden worden regelmatig mensen gedood tijdens vaccinaties en vaccinatiepogingen – vaak kinderen – of blijven ze de rest van hun leven ernstig gehandicapt. Niemand geeft daar duidelijk om.
  https://www.rubikon.news/artikel/die-toten-afrikaner
  Wat de Nederlandse overheid betreft, worden straks u en uw kinderen gevaccineerd, maar ik vind dat een aanslag op u en uw kinderen.

 7. Hier zien we duidelijk hoe commercieel de vaccinaties zijn.
  Het doel is niet “ de mensheid helpen “ om hen te helpen immuniteit op te bouwen tegen het Corona virus, nee bij het vaccin het gaat erom wie het eerst is met een werkend vaccin om daarna flink ordinair te caschen.

  Dat met de huidige stand van wetenschap ook volkomen ontoelaatbare middelen gebruikt worden in het vaccin wordt gemaakshalve ( of bewust denk ik persoonlijk ) NIET over gesproken.
  Ook niet door onze overheid.

  ( Ik hoop hier binnenkort een stukje over te schrijven op het geloofs forum.
  Is hier bij dit artikel van Xander te veel en te lang)

  De vaccins van Moderna en CureVac ( laatste is het “ toekomstige product “ van de steen rijke Duitser Dietmar Hopp en de Bill en Melinda Gates foundation ) zijn regelrecht GEVAARLIJK.
  ( Pfizer-BoiNTech kan hier ook bij horen weet ik niet zeker)

  Gevaarlijk…… WAAROM : al vanaf de oprichting in 2000 wordt in dit project geld gestopt maar nu met de pandemie ziet men ( deze boeven ) mogelijkheid tot caschen!

  ( dat is ook de reden waarom Hydroxychloroquine wordt afgewezen er moest gecatcht worden daar zaten deze “ wereld gezondheids weldoeners op te wachten ) Hydroxychloroquine werkt wel goed een profferser van Yale dr. Riche heeft onomstotelijk bewijs hiervoor!

  Het Moderna vaccin wat zij maken is ontwikkeld door de Nederlands / Vlaamse Lidia Oostvogels.
  De naam van het bedrijf CureVac.
  CureVac maakt net als Moderna en Pfizer-BioNTech gebruik van de mRNA techniek, waarbij op basis van genen van het COVID 19 virus een stukje genetisch materiaal wordt gemaakt en ingespoten.
  Men wil op dit genetisch gemanipuleerd stukje “ weefsel “ zelfs Patent aan gaan vragen.
  Dit implicieeert als iemand gevaccineerd wordt met dit middel de farmaceut zijn patent rechten “ oplevende wezens MENSEN “ kan laten gelden.
  En als het zo uitkomt kan de farmaceut zijn patent rechten opeisen en eventueel aan vechten. ( leuke toekomst! )

  CureVac onderscheidt zichzelf van de anderen door met veel lagere dosis te experimenteren dan hun Concurrenten.
  In samenwerking met Tesla(!?) ontwikkeld CureVac bovendien mRNA printers die het vaccin ook zouden moeten gaan produceren.
  CureVac piekert er niet over om hun vaccin tegen kostprijs te verkopen volgens een woordvoerder : gaan ze voor een “ ethisch acceptabele marge”

  Mijn vraag is dan: Wat is ETHISCH ACCEPTABEL ❓Voor deze farmaceut waarschijnlijk heeeeeel veeeel geld verdienen.

  Persoonlijk zie ik hierin een omslag in de wereld dat we op een biologische manier “ geregistreerd “ gaan worden.
  Als op deze ingespoten stoffen een patent komt kunnen ze het “ ook besturen “ van buitenaf.
  Met de toekomstige kwantum computers !
  Waarschijnlijk is dit toekomst maar deze toekomst ligt mijns inziens heel dichtbij.
  Er wordt zelfs al gesproken over verplicht inenten.
  Veel Nederlanders zien dit niet zitten maar een wet is snel gemaakt.
  Met alle liberale en “ naam Christelijke kamerleden “ die er niets van snappen.
  En dan…?
  Hoe “ ver afgedwaald is men in Nederland van de Bijbel “ de meeste kamerleden zullen dit verband niet zien, maar het is als levensgroot gevaar aanwezig!

  Blijf alert.
  Lees de Bijbel, leg verbanden, en je zult zien wat er bedoeld wordt met “ verdrukking”
  Shalom
  Anna

 8. Op 24 maart heeft het Europees octrooibureau in Rijswijk patent verleend aan Microsoftdochter ID2020 voor een digitaal betalingssysteem middels nanotechnologie en het patentnummer is ID2020-060606. De drie zessen verwijzen naar Openbaringen 13 (de Apocalyps van Johannes)
  De nanotechnologie betreft een RFID-chip( Radio Frequentie Identity.) Het vaccin tegen ‘COVID-19’ is er al lang, want zoals de lezers van de site weten: ieder mens op aarde moet volgens de cabal/Deep State verplicht gevaccineerd worden, zodat-ie te allen getraceerd kan worden en betalingen kunnen alleen nog maar digitaal. Dit duistere plan draagt de naam Luciferase.
  COVID-19 staat voor Certificate of Vaccination identity en het getal 19 verwijst naar Artificial Intelligence. 666 komt terug in alle barcodes.

 9. Het is zoals dr. Bhakdi zegt: Stop met dat idiote en overantwoordelijke test-circus!!!
  Deze man is erg deskundig op dit gebied. Zijn vrouw ook. Ze kunnen deze krankzinnige kermis maar heel moeilijk aanzien.
  Als iemand van een wielerploeg van de Tour de France positief wordt getest, moet de hele ploeg naar huis. En niemand ziet hoe totaal krankjorem dit is. Het gaat hier om kerngezonde sporters!! Als je ziek bent, ben je niet eens in staat mee te doen!
  Tests die niks zeggen over Covid19!!
  Waarom blijven die overheden stom en blind??! Alleen Jens Spahn heeft toegegeven dat er wellicht te heftig is gereageerd in Duitsland. Maar waarom verandert er dan niks?!
  Kijk toch wat een schade er wordt aangericht. Het gaat niet alleen maar over de horeca. Het gaat over tal van sectoren, b.v. de sector personenvervoer verdient niks meer. Het werkt door bij kleine toeleveranciers en dienstverleners. Kijk naar al die uitgestelde operaties. Kijk naar al het psychische leed! Kijk naar die miljarden die het zaakje moeten stutten. Deze totaal onverantwoorde situatie gebeurt op basis van het belachelijke test-gebeuren. Tests geen eenduidige uitslag geven!!!
  Hoe kan men zo massaal de waanzin volgen. Bhakdi ziet het goed. Het moet stoppen. De pers zou hier het voortouw moeten nemen.

 10. @Demosthenes 09/09/2020 om 7:02 pm
  perfecte stok achter de deur toch,
  om hele volkstammen over te halen te vaccineren

  , geen vaccinatie, geen beheer over je bank saldo

  De geluiden waren, 2021 contant geld verbieden, dus is het een jaar te vroeg voor trump warpspeed, zou ook begin 2021 beginnen

 11. Vlokje verklaar u nader. Wat heeft cashloos betalen te maken met vaccineren?

 12. Hoe kun je in hemelsnaam een vaccin ontwikkelen als je
  1. niet weet hoe het virus er uit ziet
  2. hoe weet je dat het virus Corona veroorzaakt
  Het is een grof schandaal dat er geen politicus of journalist is die deze simpele vragen stelt. Hoeveel meer bewijs wil je nog dat er sprake is van bedrog.

 13. Uiteraard, deze tijdelijke stop zag ik aankomen
  Want dan zou men begin 2021 jan-feb-maart te beginnen met vaccineren
  Terwijl ik verwacht dat ze begin 2022 jan- feb-maart beginnen met vaccineren
  Eerst cashloos betalen, dan vaccineren, die volgorde denk ik

 14. Trump trekt de steun van china Covax vaccine alliance in, waar astrazeneca en oxfort hun gels van krijgen, dat is een enorme klap voor Bill Gates, je kan he tvinden op http://www.worldunity.me

 15. Ik wed er mijn kop op dat de Chinezen eerst de Oeigoeren kan inspuiten “voor hun eigen goed” (hahaha !!!), daarna gaan de Turken zeker de Koerden “beschermen” met een vaccin tegen de Covid … hahaha !!!!

  Hadden Stalin of Lenin nog geleefd …….

 16. In Belgie wil men de zorgverleners, de 65 plussers en de zwakkeren onder de 65 jaar eerst vaccineren. Zouden ze niet beter de “experts” (virologen), de journalisten en de politiekers eerst vaccineren? Waarschijnlijk zouden we vlug een andere verhaal horen!

 17. Euhhh . . . hmmmm . . . hoe heet dat ook al weer? Ah ja, ik weet het weer . . . . “Een koekje van eigen deeg”. Smakelijk . . . .

 18. Testen van een vaccin gaat met ups en downs. Dit is er een voorbeeld van. Het bewijst dat vaccinontwikkelaars niet over een nacht ijs gaan.

 19. En dan zijn er natuurlijk nog de Russen die al een vaccin hebben. Sputnik V.
  Hoe werkt dat? Ze gebruiken menselijke adenovirussen en geen apenvirus. Dat hadden ze al liggen voor SARS. Nou ben ik helemaal niet voor vaccins, maar het is tekenend dat dit nergens wordt vermeld in de MSM. Alleen negatief met verdachtmakingen.
  Hier een link naar commentaar van de makers:
  https://www.rt.com/russia/500087-worlds-first-covid-19-vaccine-questions/

 20. Ze kunnen zich de moeite besparen wat mij betreft , ik laat mijn lijf echt niet meer inspuiten door types die meer marktgericht zijn dan cliëntgericht met goedjes waar ik al helemaal geen controle op heb , het is gewoon Russische roulette tegenwoordig en weet jij wat het op lange termijn gaat doen ? voorkomen is beter dan genezen toch en dat allemaal om een zgn virus die nauwelijks aandacht verdiende , maar ja , tis een verdienmodel geworden en een opstapje naar ……….

  better save than sorry en met vaccins ben je altijd te laat , want ondertussen is het virus al weer gemuteerd , leve eigen afweersysteem ipv het lam te leggen met hulpmiddelen.

  dus al met al goed nieuws bovenstaand 🙂

 21. wow,

  Ik kan nu eindelijk toegeven dat ik dit de beste artikel en waarheidsgetrouw vindt die ik op deze site heb gelezen.
  Ik sta hier 100% achter. Ik zal nooit de vaccin nemen. Ook al hoor ik niet tot de risico groep. Het is zo onbetrouwbaar als je je kan bedenken.
  Ik ben benieuwd hoe het zit met de vaccin die ze in Australië en Rusland willen gaan gebruiken op de bevolking. Want daar zijn ze, volgens hun, voorbij de testfases.

  Weet iemand hier meer van?

 22. Stel nu dat de leugen aan het daglicht komt door iemand met heel veel invloed.
  Hoe gaan de verantwoordelijken hiermee om en denken ze daar überhaupt over na?
  De lieden die nu bepalen wat er gebeurt hebben een toren van Babel voor zichzelf gebouwd en denken dat ze onschendbaar zijn:

  Mene mene tekel ufarsin ( https://nl.wikipedia.org/wiki/Mene_mene_tekel_ufarsin )

 23. Geinig. Hoeveel personen waren al ingeënt met het vaccin, want gaat het mis bij één op de duizend, tienduizend of vijftigduizend ?
  Nog leuker de wetenschappers die beweren dat het mondkapje ‘een vaccin’ is: door het geringe aantal virusdeeltjes die ze doorlaten maakt het lichaam toch anti-stoffen aan, maar wordt men niet doodziek door het virus, en uiteindelijk resistent.
  Bewering moet uiteraard nog verder onderzocht worden, dus het virus blijft een tijdverdrijf, bron van werkgelegenheid en nieuwtjes, en bovenal een goudmijn.

 24. Het hele verhaal lijkt me eerder een trucje om zo vooral te willen onderstrepen hoe zorgvuldig met wel niet is. Het goed test van een vaccin duurt jaren, maar die tiid gaat men niet nemen, omdat anders de hele economie aan gort ligt. Dus moet de burger het idee krijgen dat ondanks de snelheid men toch zorgvuldig is.

 25. Deze “regering” moet goedschiks of kwaadschiks uit de macht worden gezet. Niemand heeft dit regime wettig gekozen. Men heeft met hun datazwendel (1e Golf) halsmisdaden begaan van ongekende proporties. Met het optuigen van de “coronatest-epidemie” heeft men bewezen onbetrouwbare vijanden des volks te zijn. Er deugt niets van hun verhaal, er is geen cijfer betrouwbaar en beweringen zonder bewijs zijn strafbaar.
  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/09/09/astrazeneca-stopt-ontwikkeling-corona-vaccin-tijdelijk/

 26. Dit is het groot gevaar zoals uit het artikel blijkt, dat m’n de snel een vaccin wil hebben, het moet realistisch blijven, zo heeft Trump verklaard dat de VS al tegen oktober een vaccin zou hebben, dat kan niet veilig zijn, dat bestaat niet, in het beste geval zal het tegen de lente zijn van volgend jaar. Shalom

 27. Je vraagt je af hoe men mensen zo gek heeft gekregen om met hun gezondheid te spelen als proefpersoon. Hebzucht?

 28. AstraZeneca en de University of Oxford pauzeren het onderzoek naar een coronavaccin, omdat bij een van de Britse proefpersonen een mogelijk ernstige bijwerking is opgetreden. Dat blijkt dinsdag uit een verklaring die de farmaceut naar meerdere internationale media heeft gestuurd. Brazilië, een van de landen waar het bedrijf het vaccin test, bevestigt het nieuws.
  https://www.nu.nl/coronavirus/6076198/astrazeneca-pauzeert-onderzoek-naar-coronavaccin-wegens-mogelijke-bijwerking.html
  Dit laat maar weer eens zien hoe gevaarlijk deze vaccinatiewaanzin is.
  Alleen daarom heeft iedereen het recht dit te weigeren, zonder enige beperkingen in zijn vrijheid.

 29. Is het beste vaccin tegen Covid-19 niet gewoon een goed menselijk afweersysteem?

  Meerdere studies bevestigingen bijvoorbeeld dat mensen met een Vitamine-D gebrek een aanzienlijk hogere sterftekans hebben.
  Een degelijk studie kost tijd, en de resultaten zijn voorlopig, zoals o.a. hier:

  https://lnkd.in/du3PFjH en hier:
  https://lnkd.in/ddBuF6t

  Ik denk echter dat je geen raketgeleerde hoeft te zijn om te begrijpen dat Vitamine D een belangrijke, zoniet, cruciale rol speelt bij het menselijke afweersysteem.
  Vraag je simpelweg af welke mensen ziek (Corona of griep) worden en of deze veel buiten komen?

  -De risicogroepen zijn de mensen die weinig buiten komen en dus weinig vitamine D opdoen.
  -Het griepseizoen begint als de zon lager staat en minder schijnt.
  -Ouderen komen weinig of zelfs nooit buiten en hebben sowieso minder vitamine D dan jongeren.
  -Donkere mensen zoals ikzelf maken te weinig vitamine D aan als ze boven de keerkring (Europa/VS) leven. Juist in die groep zijn er 2,4 keer meer Corona doden dan onder blanke mensen. bron:
  https://lnkd.in/d6daEAh

  http://www.linkedin.com/in/anne-mabellon

 30. Haastige spoed is zelden goed en dit vaccin is helemaal niet goed, integendeel, is een gevaar voor de gezondheid en levert blijvende schade op.

 31. In Brabands dagblad volle pagina over dat Nederland te liberaal is om verplichte vaccinatie in te voeren, althans dat zeg Rutte en de Jonge, echter, de ziekenhuizen
  vinden het asociaal dat personeel dit niet doet en ze willen personeel die dit niet doet de toegang tot bepaalde afdelingen ontzeggen.
  Vaccine bedrijf Astrazenica die samen met Universiteit Oxford in UK werkt aan ons EU corona vaccin stopt er voorlopig mee omdat er heftige bijwerkingen zijn geconstateerd.
  Zijn ze aan het terug-krabbelen? Is dit verkiezingen retoriek zoals FVD en GR-links nu tegen de Noodwet ageren ? Of laten ze het straks aan de instanties en bedrijven over om te bepalen of personeel gevaccineerd word ja dan nee?
  Of komen ze straks na de verkiezingen in eens met het mRNA vaccin van Moderna op de proppen ?
  Allert blijven, ze zijn aan het draaien!!

 32. Als we verplicht worden ingeënt en het gaat fout, kunnen we de overheid claimen. Als duizenden mensen zich verenigen in een corona claimfonds en de inentingen gaan fout, zal het corona claimfonds de overheid miljoenen kunnen gaan kosten.

 33. En nog steeds is voor het corona covid 19 virus geen genetische code bekend, noch is het virus geisoleerd kunnen worden, noch is er een via een electronenmicroscoop een foto van genomen, wat wel het geval is bij HIV, ebola, polio, etc……
  Wakker worden, aub.

 34. Ik kan iedereen alleen maar oproepen om zich niet te laten vaccineren.
  1. Je kunt gewoon met medicijnen corona genezen.
  2. Het is uitsluitend een verdienmodel, vandaar dat Hugo de domineeszoon het verbood.
  3. Het is een tyrannie instrument in de handen van de NWO om mensen te conditioneren te gehoorzamen.
  4. Ook al zal men korte termijn effecten kunnen oplossen, niemand weet de lange termijn gevolgen.
  NIET DOEN.

 35. Er zijn teveel kinderen van de natuur op deze wereld die onbestuurbaar geworden zijn. Men noemt deze kinderen mens.
  Binnen 20/30 jaar zijn er +/- 9 miljard die de wereld niet meer kan beheren, door gebrek aan water en vele andere
  Tekorten. De leiders moeten beslissen alles op zijn loop laten gaan, of een andere oplossing vinden.
  Al meer dan 20 jaar wordt in die richting gedacht door wereld leiders. De wetenschap en kennis van vandaag geeft hen een uitweg om te kiezen tussen het bekende traditionele geweld of moderne vernietiging wapens samen met de technologie.
  Covid19 is een eerste experiment. Er zijn geruchten om 6 miljard kinderen van de natuur te laten verdwijnen.
  Waar staat U achter.??? Verder doen zoals nu en binnen deze eeuw volledige vernietiging van onze mooie arde of de andere oplossing beperken en verminderen.

 36. Gemengde berichten, woorden carnaval in duistere tijden

  Carnavalsvereniging AstraZeneca gaat alles in het werk stellen om volgend jaar in Oxford gewoon de prinsen onder de farmaceuten in grootschalige bijeenkomsten en met gebruikmaking van digitale en interactive media te laten coroneren zonder zichzelf daarbij teveel juridisch te bezeren.
  Hoewel het EU carnaval, een van de meest lucratieve met een bereik van miljarden consumenten, regelmatig onderwerp is van het vinologen Outbreak Managament Team, met als figuranten de onderscheiden prinsen van politieke voorlopers en in de weg staanders, zal toch het evenement doorgaan vanwege te verwachten drukte ondanks het afblazen van een Europese subsidiepot.
  Vorig jaar nog maakte de Zenecaanse carnavalsvereniging (als ge maar leut het aal de spuit er niet uit ) een duidelijke ommezwaai door te stellen dat vanwege de coronade van enige belasting voor het volk de carnavaleske uitspattingen niet zouden moeten worden verdampt in de Europese wandelgangen.
  Het loopt gewoon door naar nu blijkt! Zeneca is aangewezen als pilot met Mark als carnavalsprins in Brussel. Dit is het resultaat van random mengen van drie krantenberichten. Proost!

 37. “ het beste vaccin is géén vaccin, zeker in het geval van Covid-19.”

  Lees ivm hiermee ‘Béchamp or Pasteur’ van E. Hume.
  Gratis te lezen op bvb archive.org
  Zeer verhelderend!

 38. Het feit dat het stopgezet wordt en niet doodgezwegen vind ik toch al positief op zich

 39. De aandeelhouders verwachten winst.
  Dat kan bij farmaceuten een perverse prikkel zijn.
  Zelfs ziekenhuizen schijnen winst te moeten maken. Maar ziekte zijn is geen markt.

Comments are closed.