‘Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’

—————————————————————————————————————————————–

Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem

—————————————————————————————————————————————–

De technologische ontwikkelingstak van het Pentagon, DARPA, en de Bill & Melinda Gates Foundation werken samen met het tech-bedrijf Profusa bij de ontwikkeling van een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel (stof vergelijkbaar met een zachte contactlens). Deze biosensor, die kleiner is dan een rijstkorrel, kan samen met een vaccin worden geïnjecteerd en wordt vlak onder de huid aangebracht, waar deze feitelijk met je lichaam samensmelt. De nanotech component zorgt ervoor dat via 5G alle informatie over jezelf, je lichaam en je gezondheid op afstand kan worden gecontroleerd. De biosensor, die ook informatie en opdrachten kan ontvangen, zal naar verwachting begin 2021 door de FDA worden goedgekeurd – precies op tijd voor de geplande wereldwijde Covid-19 vaccinatiecampagne.

DefenseOne schreef al in maart over deze hydrogel biosensor, die ‘met een injectienaald onder de huid wordt ingebracht’. Het bevat onder meer een speciaal ontworpen molecule die een fluorescent signaal naar buiten stuurt zodra het lichaam tegen een infectie begint te vechten. Het elektronische, aan (/ in) de huid bevestigde gedeelte detecteert dit signaal, en stuurt vervolgens een waarschuwing naar een arts, een website, of een overheidsinstantie. ‘Het is als een bloedlaboratorium op de huid die, nog voordat er andere symptomen zijn zoals hoesten, de reactie van het lichaam op ziekte kan oppikken.’

Het laat zich daarom niet moeilijk raden waarom deze sensor door de elite van groot belang kan worden geacht voor de (zogenaamde) bestrijding van Covid-19. Iedereen die deze – niet meer te verwijderen – biosensor in zijn lichaam laat spuiten, zal bij de minste of geringste infectie door de overheid in quarantaine worden geplaatst, en aan andere dwingende maatregelen kunnen worden onderworpen, zelfs als de persoon in kwestie totaal niet ziek is, noch daar enige verschijnselen van vertoont.

Biosensor monitort alle lichaamsfuncties en stuurt deze door via 5G

Door gebruik te maken van hydrogel zal de biosensor niet door het lichaam als indringer worden gezien en worden aangevallen, maar er juist mee integreren. Tevens kan de sensor volgens het bedrijf niet alleen infecties opsporen, maar ook het zuurstof- en glucose niveau in je bloed monitoren, net als je hormonenspiegel, je hartslag, je ademhaling, je lichaamstemperatuur, je seksleven, je emoties – kortom ALLES. Via 5G kan straks al deze informatie naar iedere medische en politieke autoriteit worden doorgestuurd.

Profusa verricht op dit moment een studie met het Imperial College, dat eveneens door Bill Gates worden gefinancierd, en dat berucht werd vanwege zijn belachelijke doemprognoses aangaande Covid-19, die al snel volkomen flauwekul bleken te zijn. Daar werden echter wel de lockdowns, social distancing, en de daaraan verbonden gedeeltelijke vernietiging van de economie en het opheffen van veel burgerlijke vrijheden op gebaseerd. (1)

Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem

De biosensor, die dus mogelijk al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins kan worden verwerkt, komt de verwezenlijking van het streven naar een transhumane mensheid, waarin iedereen totaal controleerbaar en zelfs stuurbaar is, heel dichtbij. De ‘nieuwe mens’, of de mens 2.0 zoals de tech-elite rond Bill Gates en Elon Musk die voor ogen heeft, zal tussen nu en 2025-2030 stapsgewijs in een soort cyborg worden veranderd, en een integraal – en daarom niet meer om keren – onderdeel van een wereldwijd digitaal controlesysteem worden, waarin persoonlijke vrijheden volledig zullen zijn verdwenen, en zelfs de vrije wil van de mens zal zijn afgepakt.

Niet voor niets noemen wij dit het systeem van ‘het Beest’. Voor het eerst in de geschiedenis is de technologie zo vergevorderd, dat de Bijbelse profetieën over het ’teken van het Beest’ volledig kunnen worden uitgevoerd en vervuld. (Zie hyperlinks onderaan).

 

Xander


(1) The Freedom Articles

Zie ook o.a.:

26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
19-08: Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht (/ Premier herhaalt: ‘Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd’)
13-08: Fox News corona arts wil ongevaccineerde kinderen merken met gele button
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
10-08: ‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. @ Mike: 11:34 pm, op 9/9. Juist. Maar daar geloof ik niet in. Bilderberg Marx Rutte (VVD) weet van de “dubbele agenda”, achter het Corona gebeuren. Namelijk werelddictatuur van de NWO.

 2. Als dat vaccin tegen covid 19 klaar is,laten we dan beginnen met eerst rutte en zijn regering laten inenten en dan een jaar wachten kijken of alles goed gaat en dan de rest van nederland!

 3. als men niet kan kopen of verkopen als men het vaccin tegen covid 19 niet neemt dan ben ik benieuwd hoelang een mens dit kan volhouden,want je moet je huur en gas en betalen,als je kinderen hebt moet je ook boodschappen kunnen doen want je moet toch eten en drinken en als dat weg valt en je baan ook nog,dat houd geen mens vol,al helemaal niet als je geen spaarcentjes hebt,medicijnen gebruikt enz enz!Velen zullen dan volgens de bijbel in de hel komen en dat vind ik wel wreed!!

 4. Beste mensen,
  Ik geloof in de Bijbel als het onfeilbare Woord van God. Wat en hoe zaken zullen gaan lopen is niet beschreven zodat we dit kunnen toepassen. En gelukkig maar niemand weet die uren wanneer de Heere terug zal komen en gelukkig maar. Daarnaast is het de Heere die regeerd. Hij is God en niemand meer. Dus als er zaken zijn die onder Zijn toelating ons zullen overkomen. Dat er een eindstrijd zal komen is duidelijk. Deze is al overwonnen maar moet nog worden uitgespeeld. De satan krijg nog een kleine tijd. We zien het om ons heen, wij als christen komen onder druk te staan. Ook dat is voorspelt, het zal een verdrukking worden en deze zal verkort worden om der uitverkorenen wil ( anders zou er een afval der heiligen plaatsvinden) God zal er voor zorgen dat dat niet gebeurd.

  Wees niet bevreesd, het loopt God niet uit de hand Hij heeft de regie. Vreest niet voor degenen die u leven kunnen nemen, maar vreest veel meer hen die u ziel kunnen nemen. Daarom zoekt de Heere nu het nog kan, het is nog genade tijd. Zorg dat u een paspoort krijgt gedrenkt in het bloed van Christus. Dan is er toekomst verwachting.

 5. Anna, wat je schrijft kan ik haast 100 % amen opzeggen, ik denk zelf , en ik heb de indruk dat jij dat ook denkt dat de antichrist dit systeem zal invoeren of verplichten ( volgens mij staat het ook zo in Openbaringen dat hij het zal invoeren ) en wat je zegt klopt : hij is er nog niet.
  MAAR hij zou wel eens heel dichtbij kunnen zijn ; de ontwikkelingen zijn op dit moment zo dat het opkomen v/d antichrist
  wel eens heel dichtbij zou kunnen zijn : Let op de situatie in de VS komende 2 a 3 maanden !!!!! , dat zou het begin kunnen zijn!

 6. Ik heb eens ergens gelezen dat je die chips onbruikbaar kunt maken met neodymuim magneeten.

 7. @Mo: bestaat het virus SARS-cov-2 wel? Dit was al bekend in China (en verzwegen), nadat de WHO het longvirus als pandemie verklaarde. Wat is er in die tijd gebeurd? Wat deden de regeringen van de landen? Negeren? In paniek raken? Niet weten vooral en stupide groepsimmuniteit voorstellen zoals de Duitsers voorstelden? Wat deden de dokters? Experimenteren? 9 maanden nu en geen hond die weet hoe verder, waar worden al die gezondheidsministers en specialisten voor betaald? Om politiek vrij spel te geven zonder dat die het weten? De besmettingen lopen weer op nadat de scholen zijn opengegaan. Kinderen zijn toch niet besmettelijk? Mondkapje af, want hoeveel doden zijn er? Dat waren toch alleen “die oudere”n

 8. @Anna 04/09/2020 om 1:35 pm
  ……Jezus zegt wel ; “ Weest ook u daarom bereid , want op een uur waarop u het niet zou denken , zal de Zoon des mensen komen.”

  Mag ik jouw er aan herinneren dat: als Jezus terugkomt Hij de maaltijd met ons wil vieren, in Jezus traditie wordt deze maaltijd op vrijdag avond na zonsondergang gevierd,
  nu ben je al half op weg

 9. Anna
  Over de zonen G’ds kan je in het boek Henoch lezen. Ja het is een apocrief. Als ik het goed schrijf. Sorry ik woon al velen jaren niet meer in Nederland. Hier lees je dat het engelen zijn die zich met vrouwen mixen. Wat ze de mensen leren en dat uit deze mix reuzen geboren worden. Henoch moet met hen vertellen dat er geen genade of toegang is tot het koningkrijks G’ds. Zo ook nu. Wel vaccinatie, geen toegang. Dit leven is maar tijdelijk maar aan het eind daarvan kun je een Corona (kroon) ontvangen.😃
  Shalom in Yeshua

 10. Hoi Xander en team,

  Ik zou willen reageren op dit zeer goede artikel door jullie mijn studie over dit onderwerp te zenden. Maar het bestaat uit 9 pagina’s met plaatjes en is dus te groot. Hebben jullie geen E-mail waar ik het bestandje naar toe kan sturen? Jullie kunnen dan zelf bepalen of jullie delen of informatie van mijn studie kunnen gebruiken voor jullie artikelen.

  Met vriendelijke groet,

  Snuf de Hond

  Xandernieuws@gmail.com

 11. @ White Rabbit, de boot kan ook best wel in een drukke stad liggen om erop te wonen, of bedoelt u met de boot in de vrije natuur gaan liggen? Bedankt voor u antwoord hoor.

 12. Zo reageert Hugo de Jonge op lastige vragen over de spoedwet: ‘Die vent haat ons volk’

  https://www.ninefornews.nl/zo-reageert-hugo-de-jonge-op-lastige-vragen-over-de-spoedwet-die-vent-haat-ons-volk/
  Deze virus Hoax gaat naar mijn mening het aantal doden straks nog de tweede wereld oorlog breed overschaduwen. Deze misdadige gedragingen in de wereld, gaan wel erg veel op de praktijken in 40/45 lijken. Je zou toch denken dat een groot deel van de bevolking eindelijk in opstand gaat komen.

 13. @Ohje: bij de magnetron zit er een deurtje voor, deze frequentie in de open lucht laten trillen lijkt me toch wat anders…

 14. Anna schreef:
  04/09/2020 om 1:35 pm

  Anna, geweldig verwoord, dit wat je hier geschreven hebt is een bevestiging van hoe ik er over denk. Door de lezingen van Chuck Missler, de studies van Rob Skiba en de bestudering van de profetieën uit het Woord, ondersteund door schrijvers van de vergadering van gelovigen, ben ik ook tot deze lezing van jou overtuigd, dat het zo is. Dank je wel.

 15. Ik zal uiteraard weigeren, maar heb géén illusie dat ik zal worden gearresteerd en later vermoord in “heropvoedingskampen” (= concentratiekampen)…

 16. Met deze technologie en de stand van de wetenschap wordt ons steeds meer duidelijk in welke tijd wij leven; met andere woorden :
  In welk “ echatologisch “ tijdperk wij ons bevinden.

  In Genesis 6 lezen wij: “ en het gebeurde, toen de mensen zich op de aarde begonnen te vermenigvuldigen er dochters bij hen geboren werden, …….. dat Gods zonen de dochters van de mensen zagen dat zij mooi waren, en zij namen zich vrouwen uit allen die zij gekozen hadden. “

  4. In die dagen , en ook daarna , waren er reuzen op de aarde, toen Gods zonen bij de dochters van de mensen waren gekomen en die kinderen voor hen baarden; dit zijn de geweldenaars van oude tijden af mannen van naam.

  5. En de HEERE zag dat de slechtheid van de mens op aarde groot was , en dat al de gedachtenspinsels van zijn hart elke dag alleen maar slecht waren.

  6. Toen kreeg de HEERE er berouw over dat hij de mens op aarde gemaakt had.en het bedroefde hem in zijn hart.

  7. En de HEERE zei: Ik zal de mens , die ik geschapen heb van de aardbodem verdelgen, van de mens tot het vee, tot de kruipende dieren en tot de vogels in de lucht toe, want Ik heb er berouw over dat Ik heb gemaakt heb.

  8. Maar Noach vond genade in de ogen van de HEERE.

  Wat zien we hier: de zonen van God die gemeenschap hebben met de dochters van de mensen.❗️
  Hieruit ontstaan reuzen.
  Dus een GENETISCHE VERANDERING❗️
  Wat opvallend is dat God hierdoor “ berouw krijgt”……hier zien we dat we met een levende God te maken hebben.

  Dit is uniek bij geen enkele ander god lezen we of horen we over “ gevoelens” bij Allah niet bij Buddha niet bij Visnhu niet of wat of wie men vereert; nee bij geen enkele andere God.

  Gods “ kroon op zijn schepping” de mens is gemaakt naar Zijn beeld wordt hier “ verontreinigd” “ veranderd” door wat de Bijbel “ de zonen van God noemt “ ( wie dit ook mogen zijn!)
  Hierdoor ontstaat er een andere vorm van mensen, want er zijn genetische veranderingen.
  Dit wil God niet en daarom besluit hij om de mensheid te vernietigen.
  Want op deze “ misstap “ van “ de zonen van God “ volgt meteen de zondvloed.

  ( als je dit door trekt naar het verlossingswerk van Jezus zou Jezus dus niet dit soort mensen kunnen verlossen omdat ze in feite niet dezelfde schepsels zijn als de oorspronkelijke mensen. Mogelijk kun je het dus ook zien als een smerige streek van de satan om Gods verlossings werk, wat Hij later gaat doen met Jezus te dwarsbomen !)

  Daarom was de zondvloed nodig. Om de genetische modificatie uit te roeien.

  4000 jaar later als Jezus op aarde is verteld Jezus de zo genoemde “ rede van de laatste dingen “

  In Mattheus 24 vers 37 zegt Jezus : Zoals de dagen van Noach waren , zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn. 38: Want zoals ze bezig waren in die dagen voor de zondvloed met eten, drinken, trouwen en ten huwelijk geven, tot aan de dag waarop Noach de ark binnen ging. 39. En het niet merkten, totdat de zondvloed kwam en hen allen wegnam zo zal ook de komst van de Zoon des mensen zijn.

  Nu vandaag de dag, weer 2000 jaar later, zien we het gedrag van de mensheid zoals in de dagen van Noach.
  Weinigen houden nog rekening met God en zijn geboden.
  De wereld biedt volop vreugde en vertier en we mopperen alles aan elkaar ( komen in opstand !?) als een pandemie ons treft.

  De Bijbel geeft ons exact aan dat genetische veranderingen door God niet gewenst zijn, maar op “ de tekentafel “ van onze huidige wetenschap en uit naam van de vooruitgang en met ons “ maakbaarheids “ denken willen we daar niets van weten.
  De mens wil liever als God zijn, de mens gaat “ Gods foutje : “ het Corona virus” , herstellen, uitbannen, veranderen.
  We worden met “ een nieuwe tekentafeltechniek “ ( nanodots o.i.d) een genetisch ander mens; geen mens meer maar een Hybride soort.

  Het boek Openbaringen H 13 verteld ons over “ het merk teken op hun rechterhand of op hun voorhoofd. “
  Persoonlijk denk ik dat deze “ vaccinaties”, met deze rommel ( nanodots ) in de vaccinatie , een soort “ voorloper” van het merkteken van het beest is.
  Waarom ik “ voorloper “ denk: Openbaringen 13: 11 t/ m 18 verteld over het beest dat opkomt uit de aarde: dit is de antichrist. Op hetzelfde moment dat er over de antichrist gesproken wordt dan wordt er ook gesproken over “ het merkteken” . (Mogelijk wordt het dan pas een VERPLICHTING. )
  En die ( de antichrist) is momenteel nog niet zichtbaar aanwezig.

  Alles wordt “ klaar gemaakt “ voor de Weder komst van Jezus.
  Maar het is nog niet zover.
  We leven nog in “ genade tijd “ D.w.z. De tijd dat wij ons als mensen nog tot Jezus kunnen keren en Hem om verlossing, verandering in ons leven kunnen vragen. Hij, Jezus hoort graag zulke vragen, en Hij laat nooit een bidder staan. Went u naar Hem toe en wordt behouden !!! Laat je niet gek maken door deze wereldse gekte, laat je niet meeslepen, vertrouw op Jezus❗️Hij is de grote heelmeester❗️

  Hoe lang God dit menselijk “ gemodder en gespartel “ nog toelaat is niet bekend.
  Jezus zegt wel ; “ Weest ook u daarom bereid , want op een uur waarop u het niet zou denken , zal de Zoon des mensen komen.”
  Shalom
  Anna

 17. Voor een 5G verbinding moet je vlak bij een zendmast zijn of wellicht ga je door controle poortjes, zodra je enkele tientalle meters van de zendmast weg bent is er geen verbinding meer mogelijk tenzij je op een lage frequentie zit (700MHz).
  Er zullen genoeg plekken zijn waar geen 5G komt, alleen in dichtbevolkte gebieden zal je in elke lantaarnpaal wel een 5G spot hebben. Als je niet continu gemonitord wil worden kun je het beste buiten de stedelijke gebieden gaan wonen, of zoals ik op een boot.

 18. Helmut en Marion Lammer citeren in hun boek – 1997 – ‘het UFO-experiment – geheim militair onderzoek naar alienvoertuigen, biochips en futuristisch wapentuig

  – Dr. José M.R. Delgado, directeur van het Instituut voor Neuropsychiatrie van de gerenommeerde Yale University Medical School ; Congressional Record nr. 26, deel 1118, 24 februari 1974

  ‘Wij hebben een psychochirurgisch programma nodig waarmee onze samenleving politiek beheerst kan worden. Het doel is de fysische beheersing van het bewustzijn. Ieder die van de gestelde norm afwijkt, kan chirurgisch gecorrigeerd worden. Het individu kan menen dat de belangrijkste realiteit zijn eigen bestaan is. Maar dat is slechts een persoonlijk standpunt. De geschiedenis leert anders. De mensheid heeft het recht niet haar eigen bewustzijn te ontwikkelen. Die liberale opvatting is zeer in trek. Wij moeten de breinen elektronisch controleren. De dag zal komen waarop er legers zijn waarvan de generaals de soldaten door elektronische stimulering beïnvloeden.’

  https://en.wikipedia.org/wiki/Jos%C3%A9_Manuel_Rodr%C3%ADguez_Delgado

  Geleerden zijn hier al heel lang mee bezig – en dat plaatst het UFO-mysterie in een heel ander licht ; het mysterie riekt naar eugenetica en mind control!

 19. Epidemioloog Dr. Norbert Schwarz: Corona is geen dodelijk virus!
  https://kenfm.de/epidemiologe-dr-nobert-schwarz-corona-ist-kein-killer-virus/
  Nee tegen de vereiste maskers, nee tegen lockdown!
  Een epidemioloog over de huidige coronasituatie.
  Dr. Norbert Georg Schwarz is een ervaren epidemioloog. Dr. Schwarz werkte als onderdeel van het “European Program for Intervention Epidemiology Training (EPIET)” aan het “Institute de Veille Sanitaire, Département des Maladies Infectieuses” in Parijs, Frankrijk. Hij behaalde zijn master in epidemiologie aan de London School of Hygiene and Tropical Medicine, Londen, Groot-Brittannië. Hij was een studiearts in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Lambaréné, Gabon.
  Hij is DE man die deskundige antwoorden geeft op de vragen van leken in Corona-tijden. Uli Gellermann interviewde hem voor KenFM. De vragen over de Tweede Golf speelden in het gesprek evenzeer een rol als die over het Killer Virus.
  Komt er een tweede golf? De epidemioloog ziet hiervan geen tekenen. De wetenschapper vindt het ook volkomen normaal dat iemand die is getest het virus bij zich draagt. Over de term infectie zegt Dr. Schwarz stelt dat een infectie niet noodzakelijk ziekte betekent. Ook over de begeleidende omstandigheden van coronadoden, zegt Dr. Om zwart te spreken: de leeftijd van de overledene en hun eerdere ziekten spelen een belangrijke rol in zijn inschatting.
  Over de kwestie van het Killer Virus verschijnt Corona als zodanig vaak in de media, legt dr. Schwarz: “Ik kan duidelijk nee zeggen!” Schwarz ziet geen enkel voordeel in de maskervereiste. Op de vraag of kinderen met name virusdragers zijn, zegt de epidemioloog heel duidelijk: “nee”. De wetenschapper waarschuwt voor een volkomen onvruchtbare wereld: bacteriën en virussen maken gewoon deel uit van het leven van mensen.
  Dr. Schwarz is ook van mening dat een lockdown niet kan worden gerechtvaardigd voor het bekende virus. En ook: “We hebben geen vaccin nodig voor het virus”. Een Kafka-citaat komt in me op over de rigide regels van het virusregime: “Als je iets moet afdwingen, is het niet langer waar.”
  In zijn samenvatting wijst Uli Gellermann erop dat alle Democraten op 29 augustus bijeenkomen. De experts en leken, zowel Duitsers als Europese buren, zullen in Berlijn bijeenkomen om een duidelijk nee te tonen tegen de autoritaire maatregelen.

 20. Als er ook maar een deel van waar is en binnen de beschreven tijdsduur, hebben we een `huge problem“ Liever dood en vechtend ten onder dan deze duivelse praktijken.

 21. Daar heb ik zo mijn twijfels over, als het allemaal zo simpel moest zijn, waarom vergiftigd Rusland dan zijn onderdanen die kritisch zijn tegen Poetin, maar naar de toekomst toe kan dat weleens bewaarheid worden. Shalom

 22. @hendrik1730.

  Het implantaat elektronisch opblazen zou inderdaad kunnen werken.

  Het probleem zal dan zijn dat je in de toekomst bijvoorbeeld niet meer aan je bankrekening zou kunnen geraken, niet meer zou kunnen gaan winkelen, je geen toegang meer zou hebben tot je pc en smartphone, verplaatsing met eigen wagen of openbaar vervoer onmogelijk zou worden of zelfs toegang tot je eigen huis of appartement niet meer zou kunnen (elektronische sloten via ‘Internet of Things’).

  Het implantaat zal in de toekomst wellicht – zogezegd voor ons eigen comfort en veiligheid… – bankkaarten, huissleutels, autosleutels, kortom alles en nog wat, gaan vervangen.

  Iedere burger zal dan 100% van de tijd gereguleerd, gecontroleerd en gedisciplineerd kunnen worden.

  Dat allemaal zogezegd voor ons eigen goed, ons eigen comfort, onze eigen veiligheid en onze eigen gezondheid (de weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens)…

 23. dit betekent het einde van de wereld heeft geen zin meer eerst corona dat maar een griepje is dan de diktatuur van ultralinkse Rutte nu die 5G samen met vaccin van Soros en Bill Gates ze gaan ons overheersen maken ons kapot wil niet meer leven

 24. We zijn de tijd van Openb.13 dicht genaderd. Helaas voor die elite en hun schapen, zal het spoedig worden gevolgd door
  het scenario van Openb.19. En de konsekwenties zijn eeuwig. Wees niet bevreesd voor hen die het lichaam kunnen doden, wees bevreesd voor Hem die lichaam en ziel kan verderven in de hel, sprak de Heer Jezus. Wat een afgang voor de elite.

 25. @b Cefas: 9:35 pm, op 3/9. Helemaal mee eens. Ik kies voor Christus.

 26. Zelden zulke onzin gezien. Het moet wel een grap zijn. Wellicht kan de techniek ook worden ingezet om bij mensen dit dit geloven wat hersencellen toe te voegen? En een bibliotheekkaart, leesbril, en notitieblok. Kun je een echt onderzoek beginnen. Wacht, we spuiten er ook nog een transistorradio bij ….. muziek terwijl u ……. enfin …..

 27. Emiellie,
  Deze tandenborstel kun je vergelijken met een smart phone, smart meter, en smart TV.
  Totale controle dus.
  Als je meer wilt weten kijk dan naar meerdere videos van deze website.
  Het is alleen in het Engels maar deze man gaat dieper dan diep.
  https://youtu.be/g0mrJ9PuTqw

 28. Op een haar na ben ik tachtig. Het verheugt mij dat ik die poppenkast met die vaccins niet mee hoef te maken. Geef mijn portie maar aan; ik zou bijna zo stom zijn om Fikki te schrijven in plaats van Bill Gates. Wie dan leeft die dan zorgt! De wetenschap heeft de wereld sowieso niet veel goeds gebracht en de huidige ontaarde en veelal laffe Coudenhove-Kalergi generatie al helemaal niets. Van mijn generatie zijn er veel, die dank zei de hypocrite, diefachtige overheid naar de verlosser met de zeis hunkeren. De maat is vol!

 29. Met alle respect, indien dit waar is dient dit verderfelijke idee en de mensen daarachter, volkomen van de kaart geveegd te worden.

 30. Hoorde net bij de reclame dat je bij Blokker goedkoop elektrische tandenborstels kunt kopen met artificiële intelligentie, weet iemand wat dat is?

 31. De Bijbelse Profetieen komen haarfijn uit. Nog is het genadetijd, kies dan heden wie gij dienen zult Jezus of de overste van deze aarde.

 32. Het is te hopen dat Jezus snel terug komt, want in zo’n wereld wil ik niet leven!

 33. Indien dat implantaat ( de hydrogel ) met 5G moet communiceren, heeft die daar energie voor nodig. Of gaat er RFID technologie voor gebruikt worden?

  Wil je zoiets deactiveren : doodsimpel, zet een walkie-talkie even op “zenden” en hou de top van de antenne op 1 cm van de huid waar het ding geïmplanteerd werd. Wordt opgeblazen ( electronisch, toch ).

Comments are closed.