Fox News corona arts wil ongevaccineerde kinderen merken met gele button

—————————————————————————————————————————————-

De nieuwe Untermenschen: arts pleit openlijk voor opsluiten vaccinweigeraars

—————————————————————————————————————————————–

Vergelijkingen met een zekere inktzwarte periode uit de geschiedenis zo’n 80 jaar geleden mogen van velen niet worden gemaakt, ondanks de almaar duidelijker wordende parallellen. Wat dacht u van deze: de arts die Fox News vaak voor de camera’s haalt als het om corona gaat, pleit ervoor om ongevaccineerde kinderen een gele button te geven met de tekst ‘no hugs please’, zodat iedereen meteen ziet dat ze bij de verkeerde categorie mensen horen. Deze kinderen zouden dan niet meer mogen worden aangeraakt, totdat ze gevaccineerd zijn.

‘Hier is iets wat we triest genoeg moeten doen,’ zei dr. Marc Siegel, die onlangs een exclusief interview met president Trump in de wacht sleep. Op dat moment haalde hij een gele button met de tekst ‘No Hugs Please’ tevoorschijn. ‘Als je ernaar kijkt, Tucker (Carlson, Fox News anchor man), dan lijkt het op iets dat je je misschien nog herinnert: ‘No Smoking Please.’

‘Laten we al onze kinderen deze spelden geven, of t-shirts, met ‘No Hugs Please’. Op dit moment komen 26 kandidaat vaccins uit de testperiode… Dan kan dit ding weer in de vuilnisbak, en kunnen we elkaar (weer) omhelzen.’

En kinderen wier ouders om wat voor reden dan ook tegen vaccinaties zijn? Die worden straks dus voor altijd gemeden, en ongetwijfeld ook gepest. Hoeveel schade gaat dat aanrichten, allemaal in de naam van ‘volksgezondheid’, om een fractie van een percentage van de hoofdzakelijke oudere bevolking te beschermen tegen een virus dat niet gevaarlijker is gebleken dan een doorsnee griep, en dat inmiddels zo is verzwakt dat er amper nog mensen in het ziekenhuis belanden?

‘Laten we ondertussen aan onze kinderen moed betonen. Ze kijken naar ouders om hen leiding te geven,’ besloot de arts. Carlson leek het idee even op zich te laten inwerken, en reageerde toen ‘Ik weet niet of ik daar wel in mee kan gaan. Ik ben een hugger, sorry.’ (1)

Pleidooi om vaccinweigeraars gevangen te zetten

Net als in Nederland worden in de VS bijna alleen maar artsen en andere medische experts voor de camera’s gehaald die de angstpropaganda over het coronavirus bevestigen, en die zonder uitzondering pro-vaccins zijn. Zo wordt de valse indruk gewekt dat de maatregelen en vaccins wetenschappelijk ‘onomstreden’ zijn. Ook Siegel staat bekend vanwege zijn pleidooi om mensen en kinderen desnoods gedwongen te vaccineren.

Vorig jaar eiste hij zelfs dat mensen die vaccins weigeren zouden moeten worden aangeklaagd en gevangen gezet, inclusief artsen die weigeren aan vaccinatiecampagnes mee te doen, of bijvoorbeeld jonge kinderen overslaan omdat hun ouders geen vaccin willen. (2)

Ongevaccineerden de nieuwe Untermenschen

Gevangen gezet… wat gebeurde er ook al weer met mensen die zo’n 80 jaar geleden ook gedwongen een geel merkteken op hun jas kregen geprikt?

Wat moet er nog gebeuren voordat u de vergelijkingen met die tijd niet meer overdreven vindt? Of wacht u tot de eerste razzia’s worden uitgevoerd tegen de ‘foute’ mensen, de nieuwe Untermenschen, degenen die weigeren zich tegen corona te laten vaccineren, en daarmee u ‘in groot gevaar’ zouden brengen?

Het spijt me, maar als we niet massaal in opstand komen, gaat die tijd komen, of dat nu in 2025 is, of al volgend jaar. En velen van onze medelanders gaan daar, doodsbang gemaakt door de overheid en media, maar wat graag aan meewerken.


Xander


(1) National File
(2) Natural News

Jodenster: WikiMedia Commons, auteur The original uploader was Nagle at English Wikipedia. , bron Transferred from en.wikipedia to Commons. , Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported license.

Dr. Siegel met gele button: screenshot social media (Fox News)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. Dennis, waar komt het waanidee vandaan dat we in Zaandam een FEMA kamp hebben? Het is een nieuwe gevangenis ter vervanging van de Bijlmerbajes. Bovendien de term FEMA kamp stamt ook uit een gefantaseerde complottheorie.

 2. Het “totaal niet grappige” aan dit gegeven is dat de “mensen” die rond WW2 die gele sterren verplichtten (en lieten accepteren/accepteerden > want zij waren van “dezelfde theatergroep”) EEN en dezelfde agenda hadden.
  De holocaust als een toneelstuk ter glorie van en door de zionisten d.m.v. emotionele chantage.
  Nu, die gele button is dus eigenlijk hetzelfde script > manipuleer de massa met een spel van dualiteit.
  Allen de vraag is: wie is vandaag de jood ?
  De scriptmasters zijn in elk geval dezelfde…

 3. Krijgen die gasten die ons een vaccin aan willen smeren ook zo’n gele ster,want bill en cs nemen het vaccin niet,ook zijn kinderen niet,en alle regerings leiders ook niet,dus mark en hugo straks op tv met geel dan.

 4. @ Oma 12:45 pm. Inderdaad, verdeel en heers. Dat doen deze zogenaamde politieke kopstukken.

 5. @The Atlantean schreef:
  13/08/2020 om 11:51 pm
  “Ziet deze zogenaamde corona-arts ‘expert’ dan niet dat gevaccineerde mensen niets te vrezen hebben van mensen die niet gevaccineerd zijn? Ze zijn immers gevaccineerd…..”

  1. Hij weet dat vaccins niet werken waardoor gevaccineerden toch besmet kunnen worden…al wie wijst naar de antivaxxers bekent dus openlijk dat vaccins niet werken.
  2. En het gaat (weer) niet om de gezondheid maar om gehoorzaamheid af te dwingen door big brother staatsterreur, en groepen tegen elkaar uit te spelen net zoals bij de nepmaatregelen voor corona.
  Voorstanders hebben telkens maar één gemeenschappelijke noemer: ANGST.
  Dat belemmert het gezond verstand en logica en zaait verdeeldheid waardoor de listige politiek hun zin kunnen doordrijven tegen het algemeen welzijn en voor meer machtscontrole over iedereen.

 6. @Rinus, u citeert mij verkeerd, niet netjes van u als u beweert….

  Rienus schreef:
  13/08/2020 om 7:01 pm
  Ramshoorn schreef:
  13/08/2020 om 3:12 pm
  Griepspuiten zijn nooit omstreden geweest voor iemand die gewoon zijn verstand gebruikt.

  Wat ik wel schreef is:

  Griepspuiten zijn ALTIJD al omstreden geweest las ik in vele krantenartikelen van de grote Dagbladen en het boek van wetenschapsjournalist Daan de Wit: Een kleine griep met grote gevolgen.

  Ik heb dan ook gelukkig nooit gekozen, in de rij gestaan voor zo’n gifspuit met kwik en aluminium ea oomstreden biologische componenten.

  Buitenlucht, Zon, een goed dieet en een goede conditie zijn de beste weerhouders tegen griep en corona. Aan/in mijn lijf geen polonaise!!!

 7. Ziet deze zogenaamde corona-arts ‘expert’ dan niet dat gevaccineerde mensen niets te vrezen hebben van mensen die niet gevaccineerd zijn? Ze zijn immers gevaccineerd…..

 8. @koekoek,

  De tegenhanger van Pasteur was Bechamp die er van uitging dat virussen door het menselijk
  lichaam zelf aangemaakt worden om het als laatste redmiddel te reinigen van gifstoffen .
  Laat ik nu dit artikel tegenkomen wat dit schijnt te bevestigen: https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/08/13/covid-19-veroorzaakt-door-waterstofcyanide-hcn/

  En @Nicolaas,
  Ik eigenlijk ook hoor,voor mij hoeft het ook allemaal niet meer maar kopop,er zijn altijd nog mensen die om je geven:-) ,dat houd me nog op de been.

 9. Pure gestapo en nazi-praktijken! Kínderen BRANDMERKEN zoals de Joden.
  Foei, foei, foei wat een hemeltergende SCHANDE door crapuul
  De naam van deze vermeende ‘arts’? Mengele is alvast zijn bijnaam.

 10. Beste mensen,

  Weten we zeker dat dit virus bestaat?
  Nee.
  Weten we zeker dat virussen besmettelijk zijn? Zoals Klaas al eerder benoemde: het is allemaal gestoeld op de theorie van de fraudeur Louis Pasteur. Dit artikel legt het geweldig goed uit.

  Alle discussie over Aerosolen, mondkapjes en anderhalve meter is afleiding van de daadwerkelijke hete hangijzers.

  Bijna alle oppositie is gecontroleerde oppositie. Het is niet de bedoeling dat u het gaat snappen.

  Spread the word!

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/hydroxychloroquine-versus-vaccins-beide-een-leugen-gebaseerd-op-germ-theory-fraudeur-louis-pasteur/

 11. En dan wordt er een idioot opgevoerd met als titel arts, die walgelijke plannetjes heeft om vooral te voldoen aan het verzoek van zijn meester. Een duistere entiteit waar eigenlijk iedere splinter van aandacht dus bijdraagt aan datgene wat de beheerder van deze site wil tegengaan.
  Persoonlijk snap ik dat er moet worden gewaarschuwd, maar als deze trend zich doorzet heb ik eerlijk gezegd geen zin in nog meer vullis op deze site.

 12. Een verwijzing naar de jodenster ongepast ? Ik zie wel paralellen : met het dragen van de ster werden de joden vrijheden ontnomen : niet meer naar het park, niet meer naar theater, concert, ijsbaan,openbaar vervoer. Als het inderdaad zover komt dat ongevaccineerden deze gele button moeten dragen krijgen we dezelfde beperkingen . De ongevaccineerde kinderen kunnen niet meer naar school, enz.
  Eigenlijk zouden de gevaccineerden helemaal niet bang meer moeten zijn voor die Corona want zij zijn toch ingeënt ?
  Daarom is zo’n gele button logischerwijs onzin.

 13. Waarom geen rode button met de 5 sterren van de Chinese vlag erop? Daar is het allemaal immers begonnen? Twijfelachtige ere wie ere toekomt. Een verwijzing naar de jodenster is ongepast.

 14. Oproep (in herhaling) aan journalisten, politici, justitie, rechterlijke macht, politie, artsen, verpleegkundigen zich (weer) in te zetten
  voor de belangen van uw medeburgers, de grondwet, de mensenrechten, de vrijheid.
  U heeft bijna allemaal een eed gezworen, bijv. wb het handhaven van de grondwet, de eed van Hippocrates.
  U heeft niet gezworen op onwettige, zinloze virusregels, de belangen van big pharma etc..

  Een Duitse politiecommissaris was zo moedig voor zijn medeburgers en de grondwet te kiezen kort geleden.
  Hopelijk wordt zijn gewetensvolle gedrag gevolgd door vele collegae in vele landen.
  Artsen: wees svp een Hippocrates-arts en geen big pharma-arts!

 15. reactie op Nicolaas.
  wat u schrijft i8ik wil dood) is precies de bedoeling van het nwo-tuig (excusez-le-mot)
  Geef hun svp niet hun zin.

  Verzoek. de strijd niet op te geven.
  Wellicht heeft u iets aan deze tips:
  de Saint Germain Foundation (diverse vestigingen in VS, Canada, Europa (o.m. Zwitserland, Duitsland)
  de site NaturalNews.com
  de site childrenshealthdefense.org (RFKjr)
  Rob Elens, arts, Limburg.

 16. Mensen, verdiep jullie in Bechamp en Pasteur, de leugenaar. De virustheorie is onzin, bedacht door Pasteur om vaccins te kunnen verkopen. Lees het boek “Pasteur, Plagiarist, Imposter” uit 1942 van Pearson eens… ook te vinden op http://whale.to/a/b/pearson.html (en op Archive.org).

  Open je ogen en zie de onzin die ons al meer dan honderd jaar over virussen verkocht wordt onder de “germ theory”.

 17. Ramshoorn schreef:
  13/08/2020 om 3:12 pm
  Griepspuiten zijn nooit omstreden geweest voor iemand die gewoon zijn verstand gebruikt.
  https://duckduckgo.com/?q=er+is+geen+spoor+van+bewijs+dat+de+griepspuit+werkt&t=ipad&ia=web
  Het is een gokpaleis met bijwerkingen, iemand die een beetje slim is flikkert de uitnodiging van zijn/haar huisarts fijn in het cilindrisch archief. Je hebt er serieus helemaal niks aan, ja behalve dan dat je immuun systeem in de problemen komt. Iets wat je dus vooral niet moet willen.

 18. Het gaat nu al niet meer om het aantal op de IC, het gaat nu niet meer om het aantal doden. Het is een griepvirus, heel besmettelijk, via aerosolen vooral schadelijk voor oudere mensen met complicaties. Ineens is er geen seizoensgriep meer, alle is corona. Het is een aanval op uw vrijheid, bedrog van de elite. Kijk eens hoe die slangen weghollen als er voor zorgpersoneel iets bij moet kunnen. Zelf hebben ze wachtgeld. Wat een afschuwelijke regering hebben we. Wat moeten we doen om van deze dictators af te komen.

 19. @ rescue 4:48 pm. U heeft volkomen gelijk rescue, zo steekt het in elkaar.

 20. @ Gijsbert 1:55 pm. Dat ben ik geheel met U eens. Alle normen en waarden naar de ratsmodee, mede door toedoen van de links-liberale elite.

 21. De illuminati deinst nu nergens meer voor terug Openklijk in je smoelwerk ..en op Schiphol is vast het leger ingezet. Ik wil eigenlijk gewoon dood. Zijn er meer mensen die dat zo voelen?

 22. Rustig afwachten eerst maar eens, tegen de tijd dat de allereerste vaccin lovers alle ingekochte vaccins hebben ingespoten, zal er ook wel iets meer bekent worden over in wat voor trip ze zijn blijven hangen.

 23. Het programma van de NWO. Eerst manipuleren en conditioneren. Daarna demoniseren van de tegenstanders. Het volk zal daarna uit lijfsbehoud graag meedoen aan het op die manier verwijderen van dwarsliggers. Perfecte opmaat naar het
  moment dat het nog verder gaat, de schapen zullen vrijwillig het nu nog onbekende merkteken aanvaarden, waarmee zij dan vlgs Openbaring hun eeuwige verdoemenis niet meer kunnen ontlopen. Het coronavirus is slechts de eerste aanval. Degenen die hopen dat alles weer spoedig normaal wordt kan ik helaas geen hoop bieden. De teerling is geworpen.

 24. Even de logica proberen te volgen: als je gevaccineerd bent ben je toch immuun voor Corona? Dan hoef je toch niet bang te zijn voor ongevaccineerden? Tenzij je weinig vertrouwen hebt in de effectiviteit van je vaccin. Dat zal het wel zijn.

 25. Google voor de aardigheid even naar Fema kampen.
  De USA staat er intussen mee vol gebouwd!

 26. Dat gaat natuurlijk te ver. Velen zullen hierin weer het teken van het beest terug vinden, maar dat is nu net niet wat Johannes bedoelde, elke slaaf in het Romeins rijk had een teken aan zijn arm om te zien aan wie hij toebehoorde. Verder ga ik hier niet op in dat is iets voor geloofsforum, dus die man is knettergek en zal geen gevolg krijgen, is meer iets om joden op stang te jagen. Shalom

 27. VERGEET asjeblieft NIET om zaterdag naar het MALIEVELD te gaan!
  Geen enkele smoes is geldig.
  Zie jullie daar. Tschau!

 28. Ontvangers van griepvaccins werpen 6,3 keer meer virus de lucht in
  In een studie gepubliceerd in PNAS, onthulden onderzoekers van de Universiteit van Maryland niet alleen dat het griepvirus kan worden verspreid via eenvoudige ademhaling (dwz geen niezen of hoesten vereist), maar ook dat herhaalde vaccinatie de hoeveelheid griepvirus die in de lucht vrijkomt, verhoogt.

  “Er is weinig bekend over de hoeveelheid en besmettelijkheid van het griepvirus dat wordt uitgeademd. Dit draagt bij aan de onzekerheid over het belang van de overdracht van griep via de lucht, ”merkten de onderzoekers op. “We laten zien dat niezen zeldzaam is en niet belangrijk voor – en dat hoesten niet nodig is voor – aerosolisatie van het influenzavirus.”

  DIT is belangrijk, omdat het betekent dat zelfs iemand die niet actief niest of hoest, het influenzavirus mogelijk toch op anderen kan overdragen.
  Wat dan met de niet gevaccineerde en gezonde kinderen als een coronavaccin toegediend wordt en ze samen opgesloten worden in onze broeihaarden van klassen.
  Wie zijn dan de dragers en BESMETTERS van andere gezonde NIET gevaccineerde mensen?

  Na de vaccinatie tegen polio in India door een campagne van Bill Gates brak pas de hel los.De gevaccineerden infecteerden de anderen. PS de Russen claimen al zes jaar bezig te zijn met het corona vaccin. Wat stellen we vast?Wisten de Russen meer? Je sprak over 6 jaar dat is 2014 en kijk wat er gebeurde op dat moment.
  Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs.

  Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed.De COVID-19-pandemie is mogelijk gegenereerd om ervoor te zorgen dat gevaarlijk coronavirusonderzoek wordt voortgezet en nieuwe financiering ontvangt. Om de evolutie van een virus te versnellen, kweek je het in verschillende soorten dierlijk weefsel, zoals pangolin-nierweefsel, gevolgd door wilde aap-niercellen en hersenweefsel van muizen.

  Elke keer dat u het virus overdraagt naar een ander dierlijk weefsel, treden er mutaties op. Er zijn ook aanwijzingen dat deze dierlijke cellijnen besmet zijn met coronavirussen en retrovirussen, die uiteindelijk de daarin gekweekte vaccins besmetten. De ontwikkeling van het coronavirusvaccin is de afgelopen 30 jaar erg moeilijk gebleken, aangezien de vaccins een zeer robuuste antilichaamreactie veroorzaken, maar wanneer de patiënt het wilde virus tegenkomt, worden ze ernstig ziek en gaan ze vaak dood – een reactie die bekend staat als paradoxale immuunrespons of paradoxale immuunversterking
  Nogal duidelijk niet?

  Maximaal 3 woorden in Hoofdletters. Mod.

 29. dit krijg je van extreemlinks tuig als Rutte en Bill Gates het wachten is op Theirry Baudet dat hij Rutte opsluit in zijn eigen FEMA-kamp bij Zaandam en de rest van de marxisten ook het land uit of de gevangenis in ze kunnen kiezen

 30. Griepspuiten zijn altijd al omstreden geweest las ik in vele krantenartikelen van de grote Dagbladen en het boek van wetenschapsjournalist Daan de Wit: Een kleine griep met grote gevolgen.

  Ik heb dan ook gelukkig nooit gekozen, in de rij gestaan voor zo’n gifspuit met kwik en aluminium ea oomstreden biologische componenten.

  Buitenlucht, Zon, een goed dieet en een goede conditie zijn de beste weerhouders tegen griep en corona. Aan/in mijn lijf geen polonaise!!!

  Ik las ook nog een bericht over het gesjoemel met gemaakte getallen van zogenaamde doden/overledenen van Corona:

  http://www.franklinterhorst.nl/Uit%20het%20nieuws%2010-08-2020.htm

  Over de hele wereld getuigen duizenden mensen hoe er Valse Covid-registraties worden gemaakt in ziekenhuizen. Patiënten vertellen hoe ze naar het hospitaal gingen voor bijvoorbeeld een hartaanval, een verkeersongeluk, een pijnlijke val, of een beroerte.

  Zonder dat ze getest werden, schreef het Medische Personeel hen prompt in als Covid-19 patiënt. Op hun verbijsterde vraag waarom dat gebeurde, kregen ze steevast het antwoord: ‘Orders van hogerhand.’ En zo zijn het aantal slachtoffers door middel van allerlei medische protocollen, voorschriften en opdrachten Kunstmatig Omhoog gekrikt.

  Artsen en verpleegkundigen kregen te horen hun Baan te Verliezen als ze met de Media praten. Ook worden we elke dag overspoeld met berichten over nieuwe besmettingen en mogelijke nieuwe maatregelen.

  Coronatesten blijken Waardeloos. Doordat er veel getest wordt sinds 1 juni, zijn er meer positieve testen. Maar een positieve Test is niet hetzelfde als een Besmetting.

 31. Ik ben een ongevaccineerde.

  be my guest, zet me de jodenster maar op.

  Weet niet of ik win maar ik zou zeggen de overheid geen schijn van kans. Teveel mensen zijn blij met opdrachten van mij, of complimentjes ( Laatste zeg ik niet voor niets). En zo is land opgebouwd. We willen werken met respect voor elkaar, daardoor lossen we elkaars problemen op en kan iedereen een whiskey drinken. En zijn kinderen in welvaart laten opgroeien. Zo zijn Oa. de dijken gebouwd.

  De regering hahaha,

  Het gaat te te snel, het gaat niet best voor de Jonge’s onder ons. Ere wie ere toekomt Wilders was in bloedvorm. En dat van iemand die nooit stemt. Het is een hete zomer maar er gaat nog wat aankomen.

  Zijn wij weer als Nederlanders, en daar schaar ik de Vlamingen ook onder degene die zeggen. Tot hier. Het zou zo maar waar kunnen zijn, het tegendeel ook. Dus proost. We gaan het zien.

 32. Dit bericht staat op Natural News.com vandaag en is dermate krankzinnig dat de man zich dient te onderwerpen aan een
  psychiatrisch onderzoek, zich dient te onthouden van publieke uitspraken.
  Tevens dient Foxnews dit item te verwijderen en zich tegenover iedereen ter wereld te verontschuldigen voor een
  dergelijke misser, alsmede alle banden met Gates en consorten te verbreken.
  Een krant/nieuwszender heeft tot taak het publiek te dienen, niet de familie G. en mede-criminelen.

  Datzelfde geldt voor iedereen die bij politie, justitie en als politicus werkzaam is: men heeft de grondwet te handhaven, niet de ongrondwettelijke, door Gates afgedwongen, virusregels.
  Derhalve dient politie Twente zich publiekelijk te excuseren voor haar misdragingen tegenover supermarkt Berning en haar klanten en zich voortaan te houden aan de afgelegde eed.

 33. De “Beesten uit Openbaringen” zijn nu echt uit hun schuilplaats geklommen en doen hun duivelse werk. De krankzinnige wijze waarop de wereldregeringen hun perverse dwang neurosen ten toon spreiden laat daar geen enkele twijfel over bestaan. De Cybercops en de Boa’s slaan lustig los op hun medemensen. Zelfs de meest religieuze politieke psychopaten knikkebollen heftig mee. Wat hen staat te wachten lijkt onbelangrijk. Het pluche biedt de toekomst en zekerheid mee te mogen doen. Walgelijk.

 34. Beste Xander, twee weken geleden deed Willem Engel ook z’n uitspraak. Maar toen werd hij nog voor gek versleten, maar geloof mij maar, hij had volkomen gelijk. Ik heb trouwens dat virus gisteren met eigen ogen gezien, het zat in vak K.

 35. Idioten blijf je houden, aandacht schenken aan die types is absoluut niet gezond.
  Maar ik wil me verder nergens mee bemoeien hoor…..

Comments are closed.