Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht

—————————————————————————————————————————————-

Premier herhaalt ‘Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd’

—————————————————————————————————————————————-

Weinigen wilden geloven dat het ooit zover zou komen, maar toch is het realiteit aan het worden. De premier van Australië heeft gezegd dat zodra er een Covid-19 vaccin beschikbaar is, hij ervan uitgaat dat alle burgers van het land verplicht zullen worden gevaccineerd. Gisteren schreven we nog over buurland Nieuw Zeeland, waar iedereen die het land binnenkomt zich verplicht moet laten testen om weer uit quarantaine te komen. De subheader bij dit artikel, ‘Volgende stap: razzia’s, en opsluiten vaccinweigeraars in quarantaine faciliteiten (= concentratiekampen?’, zou daarom herhaald kunnen worden. Helaas gaat het er met de noodwet, die de Tweede Kamer morgen vrijwel zeker gaat aannemen, ook voor ons Nederlanders bijzonder somber uitzien.

‘Ik verwacht dat het zo verplicht mogelijk zal worden,’ verklaarde premier Morrison tijdens een interview met de radiozender 3AW in Melbourne. ‘Er zijn altijd uitzonderingen op medische gronden, maar dat zou de enige basis moeten zijn.’ Daarmee gaf hij duidelijk aan dat mensen die vanwege religieuze- of andere gewetenskwesties geen vaccin willen, gedwongen zullen worden ingeënt.

Premier liegt over oorzaak ‘pandemie’

‘We hebben het over een pandemie die de wereldeconomie heeft vernietigd,’ loog de premier. Loog, omdat speciaal voor dit coronavirus de definitie van een pandemie werd gewijzigd, en het de regeringen en politici zijn geweest die met hun lockdowns en social distancing maatregelen de economie hebben verwoest.

Ook de ‘honderdduizenden levens’ die Covid-19 volgens hem zou hebben geëist, zijn buitengewoon dubieus. We hebben al vaak uit de doeken gedaan met welke opzichtige manipulaties, fraude, vervalsingen en propaganda het aantal doden kunstmatig extreem werd opgevoerd.

Nauwelijks slachtoffers, maar toch ‘geen prik? dan geen werk en geen school’

In Australië vielen welgeteld 430 doden op een bevolking van 23,2 miljoen, oftewel een sterftepercentage van nog geen 0,0002%. Melbourne, een stad met 5 miljoen inwoners, werd in de strengst mogelijke lockdown gegooid vanwege 7 doden.

De premier bevestigde dat zijn regering een deal heeft gesloten met de infame vaccinproducent AstraZeneca, die het Oxford vaccin gaat produceren. ABC, de grootste Australische zender, berichtte dat de regering in ieder geval aan het ‘no jab, no play’ beleid zal vasthouden. Dat betekent ‘geen prik = geen werk, geen school, etc..’ Premier Morrison herhaalde dat dit beleid onverkort voor iedereen zal gelden, en niet zal worden bijgesteld.

Ook Nederland heeft van meet af aan ingezet op verplichte vaccinaties

Zoals onze lezer weten zijn direct of indirect verplichte vaccinaties van meet af aan al besloten. Daarvoor hoeft u alleen maar de eerste persconferenties van premier Rutte te kijken, die keer op keer herhaalde dat het leven pas weer normaal wordt als er een vaccin is. Van wat het virus precies zou gaan doen was toen officieel nog amper iets bekend.

Tot die verplichte vaccinaties zullen de vereisten stapje voor stapje worden opgeschroefd, waardoor de bevolking langzaam wordt gaar gekookt om zich te schikken in de meest schandelijke, dictatoriale mensenrechtenschendingen die de wereld ooit heeft gekend, namelijk het afpakken van de zeggenschap over je eigen lichaam en gezondheid, en daarmee je toekomst.

We kunnen eerst verplichte Covid-19 testen verwachten voor iedereen die weer naar school, college of kantoor wil, of überhaupt een publiek gebouw wil betreden. De Covi-pas komt eraan, en daarop kan elektronisch ook geregistreerd worden of u al getest bent. Deze pas kan eenvoudig aan toegang tot het Openbaar Vervoer en medische voorzieningen zoals ziekenhuizen worden gekoppeld.

‘Een feitelijk ‘gedwongen’ vaccinprogramma zal waarschijnlijk ook in Groot Brittannië, Europa en Canada worden uitgerold,’ schrijft vaste Zero Hedge analist Tyler Durden. Zodra deze landen en gebieden ermee beginnen, kan de VS volgens hem niet meer achterblijven.

Wees dus klaar voor uw vaccinatie ‘Ausweis Bitte!’. De corona terreurstaat komt er onverbiddelijk aan.


Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

13-08: Fox News corona arts wil ongevaccineerde kinderen merken met gele button
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum verder te praten.

52

 1. @Jan Keesma: Tal van kerkelijken zijn niet anti-vaccinatie. Maar er zijn er momenteel velen, van allerlei slag, inclusief experts op dit gebied, die niets moeten hebben van dit experimentele RNA-vaccin dat niet goed is uitontwikkeld, maar dat als finale oplossing wordt voorgesteld voor een ziekte waar maar weinig mensen echte problemen mee krijgen. Dit vaccin gaat knutselen binnen de cellen, en kan misschien zelfs in de geslachtscellen terecht komen (dat weet men nog niet eens). We zouden wel gek zijn aan zo’n experiment mee te doen, terwijl de ziekenhuizen niet volstromen met Covid19-patiënten.
  De rest van uw verhaal is wel erg wrokkig, als ik zo vrij mag zijn.

 2. Jan Keesma heeft deels gelijk. Antuvaxers vindt men traditioneel onder conservatieve sektarische christenen. In regio’s,s waar zij sterk zijn vertegenwoordigd vonden vroeger vaak polio uitbraken plaats. Maar daarnaast is er een tweede groep, aanhangers van wat zij zelf noemen natuurlijk leven.

 3. @ Jan Keesma: 8:39 am. Bent U soms helderziende? Bewijs U deze beschuldiging dan maar eens.

 4. @Jan Keesma,
  in het hiernamaals, zullen onze geesten zich niet bezig houden met wraakgevoelens.

 5. De anti-vaxxers komen voort uit een groep christen-radicalen die met hun doodverheerlijkende en sektarische geloof in een “hiernamaals” willen dat zo snel mogelijk zoveel mogelijk mensen doodgaan. Hun haat voor de mens overstijgt alles.

 6. Eindelijk. Hopelijk zet dit ook door met andere vaccins. Het wordt tijd om de anti-vax criminelen aan te pakken en weg te zetten als de terroristen die het zijn.

 7. De Zilveren Tong schreef:
  16/08/2020 om 4:24 pm
  op Nieuw Begin, 16/8, 02.29 a.m.

  ???
  dit kan niet van hieruit geschieden wegens ontbreken technische kennis.

  Verzoek. neemt u svp contact op met Anita.

  Geeft u dan de website van ene Anita? Of laat Ánita’ haar verzoek richten op deze website bij het cafe?
  Als ik verder geen info krijg ben ik genoodzaakt het erbij te laten.
  Shalom

 8. @De Zilveren Tong 20/08/2020 om 4:16 pm
  U schrijft: Verder aan NB de vraag of men al contact heeft gehad met Anita ivm het kranteknipsel uit 2009?
  Heb al gevraagd bij uw vorige bijdrage over een krantenknipsel van ‘Anita’ om uitleg. Ik vermoed dat u mij met iemand verwisselt? Ik snap niets van uw bericht .
  Verklaar u nader ?
  MVG

 9. Reactie op Nieuw Begin:
  puur cabaret: een niet-medicus/microbioloog/viroloog die Elon Musk zegt dat hij geen verstand heeft van het circus-virus.

  Verder aan NB de vraag of men al contact heeft gehad met Anita ivm het kranteknipsel uit 2009?

 10. Dank @De Zilveren Tong voor uw aanvullende info die velen weer doet opveren: U schreef…
  Dit bericht [over verplichting vaccins] is inmiddels achterhaald, zoals eerder vandaag
  aangegeven in een reactie.

  Momenteel staat er al 4 uur lang het bericht op bbcnews dat Scott Morrison ‘rules out mandatory covid 19 vaccinations’ Hij had inderdaad eerder gezegd dat dwangvaccinatie kwam, maar na overleg met experts, kwam hij ervan terug. Dat was nog niet alles, u ontdekte ook: Er komt steeds meer los, overal. Op de site fromrome.info: alle Italianen zijn maskerloos, ondanks de afkondiging recent van een nieuwe maskerplicht. En: ook geen Italiaanse agent die het draagt …””

  Het hedendaagse nieuws is vluchtig en verwarrend. Ik las eens een rake spreuk:
  Kranten schrijven over gebeurtenissen die gisteren plaatsvonden – De Bijbel schrijft over Vandaag en Morgen en een Grootse toekomst. Een wereld van verschil.

  Op het Geloofsforum schrijf ik meer info vanuit mijn Handboek, de Bijbel belicht. Shalom.

 11. De afgelopen week heb ik het RIVM tot twee keer toe per e-mail gevraagd waarom Hydroxychloroquine hier verboden is. Beide keren kreeg ik een antwoord met een verwijzing naar hun website, waar echter niets is te vinden. Je krijgt dus gewoon geen antwoord op je vraag.
  Het RIVM is gewoon overbodig, je hebt er niets aan.

 12. De door niemand -democratisch -gekozen premier van belgie en de al even ongekozen ministers, “experten”, en andere drama queens , verlichten de pestmaatregelen een beetje, zuiver en alleen, omdat niemand hun meer gelooft, toch blijven ze tot in het oneindige herhalen dat we met covid 19 zullen blijven leven, tot wij ( zij niet) een gifspuit krijgen.
  https://www.msn.com/nl-be/nieuws/nationaal/nationale-veiligheidsraad-bubbel-van-5-blijft-scholen-openen-soepelere-regels-voor-evenementen-en-winkels/ar-BB18bgr4?li=BBqiQ9V&ocid=mailsignout

 13. Vaccinatieplicht en -paspoort en quarantaine al aan bod gekomen bij de Brexit-EU-onderhandelingen ?
  Geen vaccinatieplicht en -paspoort of quarantaine: een no deal?
  Lach me rot.

 14. Aan alle lezers , wij kunnen allemaal beamen dat het internet volloopt met gedegen onderzoeken en studies van echte wetenschappers naar de talrijke aspecten van corona , medische aspecten, sociaal maatschappelijke, politieke aspecten , maar dat onze politici daar niets van mee krijgen en gewoon stekeblind (willen!) zijn voor de feiten, juist de coalitiepartners waaruit al zonneklaar blijkt dat er wel degelijk een geheime agenda wordt doorgevoerd.

  Wat bijvoorbeeld hiervan te denken:

  Bill Gates zegt dat Elon Musk prachtige elektrische auto’s maakt, maar niet moet doen alsof hij verstand heeft van het coronavirus. Bill Gates noemt de uitspraken van Tesla-topman Elon Musk over het coronavirus “schandalig.” ( stel je voor dat Elon ook wat gaat verdienen aan vaccines -NB)
  Musk heeft in tweets de ernst van het coronavirus gebagatelliseerd en zich uitgesproken tegen strenge overheidsmaatregelen. ( Go go go Elon! NB)

  https://www.businessinsider.nl/bill-gates-elon-musk-covid-19-corona-uitspraken/

  Wie verdient meer bewondering van deze twee superrijken? Elon Musk of Billie Keets?
  Over Keets is al veel geschreven op xandernieuws.net maar een korte samenvatting van Elon Musk zijn leven en werk vindt u hier. Ooordeelt zelf:

  https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/elon-musk-is-nu-de-op-3-na-rijkste-persoon-ter-wereld-zo-verdient-hij-zn-fortuin-van-dollar85-miljard-en-geeft-hij-het-uit/ar-BB18bpb2?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

  @ P. Derks 20/08/2020 om 1:11 pm

  Dank u voor de zeer goede link http://www.artsenkrant.com. Zeer informatief voor de Belgische situatie maar vrijwel 1 op 1 op NL van toepassing

 15. Al sinds het begin van het christendom worden voorspellingen gedaan over een spoedig einde der tijden te beginnen met de Openbaring van Johannes. In al deze 2000 jaar is daar nooit iets van terecht gekomen. Laat dit een les zijn voor alle reageerders, die daar voortdurend nasr verwijzen.

 16. Dat Nederland vaccinatie gaat verplichten wordt niet onderbouwd. In het verleden hebben we bv ook vaccinaties tegen polio niet verplicht, terwijl de gevolgen daarvan veel ernstiger zijn als van corona.

 17. covid onzin, lock downs onzinnig
  ziegoogle maar ‘ns op: artsenkrant we verwarren

 18. @ Rinus: hetzelfde kun je zeggen van de ‘gewone griep’. Wie sterft er aan een ‘normale’ griepgolf. Het vervelende is dat je door de griep op je meest zwakke plek wordt geraakt. En dan kun je achteraf gemakkelijk zeggen: ‘ja, zijn longen waren ook niet meer zo goed, hij is aan een long-infectie overleden’. Zo verklaarden de nazi’s overigens ook de overlijdens van gehandicapten als gevolg van vergassing. In de doktersverklaring meldden ze niet de vergassing, maar ‘long-infectie’ of hartfalen. Je kunt dus altijd wel een andere medische verklaring bedenken. Inderdaad: als gevolg van vergassing raken je longen binnen een paar minuten geïnfecteerd en stopt je hart er ook mee. Medisch gezien geen speld tussen te krijgen. Maar dan verwar je wel de oorzaak en het gevolg. Lees het boek Nazidokters van Robert Lifton naar eens.
  Heb je gezonde mensen meegemaakt in je omgeving die corona niet of nauwelijks hebben overleefd? ik wel en daardoor ben ik anders naar deze verraderlijke ziekte gaan kijken. Ook al heb ook ik vele vragen over de corona-maatregelen, jouw redenering lijkt me te ‘plat’. Om dan achteraf te zeggen dat ze toch al iets mankeerden is mij te gemakkelijk.

 19. Xander, als ik op Zero Hedge klik wordt het artikel automatisch in krom Nederlands vertaald.
  Waarom laat je het niet in het origineel Engels staan? Ik wil dit n.l. ook naar een Amerikaanse vriend doorsturen en nu kan het dus niet. Geeft het aub onvertaald door Want dat kromme Nederlands is ook niet om te pruimen.

 20. Het merkteken van beest zal pas ingevoerd worden in het begin van de tweede helft van de Grote Verdrukking als satan en zijn demonen uit de hemelse gewesten op de aarde zijn gegooid.

 21. @K
  Hetzelfde geld dan ook voor de rokers ( longkanker eigen schuld), de drinkers van alcohol( leverkanker, blaaskanker, eigen schuld), mensen die in autos rijden( ongeval =eigen schuld), beoefenaars van extreme en minder extreme sporten( lichamelijk letsel= eigen schuld), etc….

 22. Is er ook een mogelijkheid dat reageerders contact met elkaar hebben? (Mijn batterij heeft nog 11 procent en het is 11:11 uur!) We hebben elkaar keihard nodig willen we in deze tijd overleven als wakkere mensen. We kunnen elkaar tips geven over hele concrete zaken..

  Als gasten met u in contact willen komen , kunnen ze een verzoek indienen op het forum. Mod.

 23. ik heb het al meermaals geschreven, die verplichting zal in alle landen komen, en voor wie niet wil, zal een zware boete en gevangenisstraf krijgen, dat weet ik uit zeer goede bron. shalom

 24. apec-age
  De anderhalve meter is voor alle gezichtsherkennende cameras die ze willen plaatsen.
  Checkout op youtube de filmpjes over chinas social credit system !!!!!
  En 5G is een hoax want het komt niet ver genoeg en moeten ze veel te veel masten overal plaatsen plus dat het slecht door hout en muren heen gaat.
  De echte foute frequentie is 60 gigahertz die je gewoon via de galsvezel etc in je woning en overal krijgt. Met deze frequentie kunnen ze je ook gewoon laten neervallen net als in china al is gebeurt want dit kan nooooit door een virus.

 25. Dr. Bodo Schiffmann laat weer een aantal fraaie grafieken zien, die tonen dat het gevaar al een tijd voorbij is. Laten ook zien dat de maskers geen enkele invloed hebben op een lijn die al gestaag aan het dalen was.
  Hij richtte een politieke partij op en dat geeft hem wat moeilijkheden. Maar dat verandert niets aan weergegeven data. https://www.youtube.com/watch?v=A_MYKYJ1qHg

  We maken nu toch al maanden mee dat mensen elkaar dicht passeren bij wandelen, winkelen, strandbezoeken en horeca-bezoeken. Zelfs bij grote demonstraties. Zonder maskers. En er gebeurt al die tijd niets alarmerends meer. De gekte kan allang ophouden.
  Gewone hygiëne, buitenlucht en goede ventilatie vanaf buiten, zijn nu genoeg.

 26. Als we het aantal nieuwe positieven weergeven per 1000 tests b.v. (de verhouding tussen aantal tests en het aantal positieven), zien we géén tweede golf.
  De fout die steeds gemaakt wordt is dat men de absolute aantallen noemt, maar niet het toegenomen aantal testen. B.v. 1000 x testen geeft 10 positieven en een week later 10.000 x testen geeft 100 positieven. Dan is er eigenlijk niets veranderd, maar de pers schrijft dat het aantal positieven is gestegen van 10 naar 100 in een week. Een halve waarheid die misleidend is.
  De grafiek die de langdurige verhouding tussen aantal tests/aantal positieven weergeeft, laat een flauw stijgende en dalende lijn zien. Dat is geen lijn die schrik aanjaagt.

 27. We horen over “uitbraken”, dan hier dan daar. Snel wordt de regio rood gekleurd.
  Het is pure manipulatie, want bij die “uitbraken” is nauwelijks iets aan de hand. Geen mensen die happen naar zuurstof, zelfs geen mensen die ziek zijn.
  Helemaal schandalig is het om plotseling de jongeren als gevaar te bestempelen. Pure quatsch.
  Ze grijpen naar andere middelen, nu ze niet meer met doden en overbelaste IC’s kunnen dreigen.
  Bij elke slijmafname wordt er ook DNA verzameld. Dit soort gegevens zijn het nieuwe goud voor de farma-industrie. Ook de EU zet een DNA-databank op.
  Er is geen enkel verband meer tussen ‘het gevaar’ en de maatregelen die worden opgelegd.
  De maatregelen maken zelfs meer slachtoffers.
  Hoe kun je nu nog geloven in de goede wil van de overheid.
  Al maandenlang zijn de cijfers het vermelden niet waard. Toch wordt de dreiging gerekt, en gerekt en gerekt.

 28. @ Anna : 10:36 pm, op 19/8. Dat ben ik roerend met u eens, Anna.

 29. Ik las dat er in september nog gedebatteerd gaat worden over de spoedwet. Hij wordt nog niet meteen aangenomen.

 30. Een “ gezegde” ; De soep wordt nooit zo heet gegeten als dat hij opgediend wordt…….
  Dat zou zo kunnen zijn……misschien duurt het nog een paar jaar voordat. “ het teken van het beest “ beschikbaar komt.
  Bovendien zou het ook nog een echte “ goede “ vaccinatie kunnen zijn. Let goed op wat er gebeurt in de wetenschap.
  Tot nu toe waren de vaccinaties VELEN tot zegen….
  Maar blijf oplettend niet onnodig wantrouwend maar vertrouw op God en Zijn Woord.

  Als je een beetje Bijbel kennis hebt en wat eindtijd profetiën leest en verbanden legt tussen verschillende onderdelen / onderwerpen hoofdstukken In de Bijbel dan gaat het nu wel heel snel met de vervulling van deze Profetien.
  Dan leven we echt in “ de eindtijd”

  Een jaar geleden leefden we er nog “ vrolijk en zorgeloos “ op los en nu maakt ieder zich “ op zijn manier “ zorgen” over de tijd en de ontwikkelingen waarin we met de hele wereld zijn terecht gekomen.
  Dit zijn duidelijk “ de geboorte weeën “ van het komende koninkrijk waar Jezus over sprak, en weeën komen steeds sneller op elkaar en ze worden steeds krachtiger.
  Zo ook met de ontwikkelingen in de wereld.
  Op het gebied van gezondheid, onderdrukking, wetgeving, volksopstanden, moorden, verketteren van elkaar, opstanden corruptie, oorlogen, enz enz……. … doe er niet aan mee.

  Uw koninkrijk kome…. En wie weet hoe spoedig al.
  Zorg dat je de Koning kent.
  Jezus is de koning Hij heeft Zijn leven gegeven voor onze zonden, Hij is de bemiddelaar tussen ons mensen en Zijn Vader in de hemel tegen wie wij allen gezondigd hebben…..Hij is de eersteling die opstond uit de doden, en wie in Hem geloofd heeft het eeuwige leven. Uit pure genade daar hoef je niets voor te doen.
  En hoe het dan ook zal gaan In deze gekke wereld……. bij HEM zijn wij geborgen in leven en in sterven. Maar Hij komt terug naar deze wereld om de wereld te oordelen en om daarna zijn koninkrijk hier op aarde te vestigen.
  Deze tijd met al deze tekenen wijzen op een spoedige wederkomst van Jezus.
  Shalom Anna

 31. Als de politie en ME in opstand komt en niet mee gaat met die corrupte regeringen, is het einde verhaal.
  De politie mag het vuile werk opknappen die deze engerds bedenken.
  Ze moeten de kant van het volk kiezen. En experts moeten de tegering aanklagen.

 32. Gedwongen vaccinaties? Over m’n lijk! Maar ja, de overheid heeft toch al lang geleden de oorlog aan de Hollander verklaard, dus laat ze maar komen, ik ben voorbereid op dat crapuul.

 33. Dit bericht is inmiddels achterhaald, zoals eerder vandaag aangegeven in een reactie.
  Momenteel staat er al 4 uur lang het bericht op bbcnews dat Scott Morrison ‘rules out mandatory covid 19 vaccinations’
  Hij had inderdaad eerder gezegd dat dwangvaccinatie kwam, maar na overleg met experts, kwam hij ervan terug.

  Er komt steeds meer los, overal.

  Op de site fromrome.info: alle Italianen zijn maskerloos, ondanks de afkondiging recent van een nieuwe maskerplicht.
  En: ook geen Italiaanse agent die het draagt …

 34. Nou geen prik dus voor deze man. Ik ga nog liever emigreren naar Hongarije, dat zit toch al in de koker. Mogelijk dat dit proces door de regerende domheid hier wordt versneld.
  Ik ben niet gebonden aan dit landje hoor, ik kan het net zo goed ergens anders observeren.
  Eigen schuld denk ik dan, als je het mij vraagt vindt overigens de meerderheid het hier geweldig en staat vooraan om een totaal waardeloos prikje te krijgen. En dan zal je zien is ineens alles
  `opgelost ` en worden de sterfgevallen weer gewoon genoemd.
  Want 100 % van de sterfgevallen zijn niet door corona gebeurd, maar hooguit met.

 35. Dat zal een mooi feest worden dan. Ze zullen me toch echt met 4 man vast moeten houden ben ik bang! Ze nemen die troep zelf maar!

 36. Waarschijnlijk is de anderhalve meter afstand tevens ingevoerd om te testen wat de nieuwe 5G straling met mensen doet. Op deze manier veel makkelijker en overzichtelijker.

Comments are closed.