West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem

—————————————————————————————————————————————-

BBC start campagne die pleit voor gedwongen vaccinaties en geïmplanteerde microchips/tattoo’s

—————————————————————————————————————————————-

De oprichting van het gevreesde systeem van ‘het Beest’ is nu daadwerkelijk begonnen. West Afrika wordt het testgebied voor Bill Gates’ aan vaccinaties gekoppelde betalingssysteem, dat uiteindelijk voor iedere wereldburger verplicht zal worden gesteld. Geen corona vaccinaties = niet meer kunnen werken, reizen, leren, zorg ontvangen, kopen of verkopen. ‘666’ gaat dus waarschijnlijk al in 2021 ‘live’ – ook in Nederland, met – we herhalen het nog maar eens – de volledige medewerking van de twee christelijke partijen in de regering, die klaarblijkelijk de misschien wel bekendste profetie uit hun eigen geloofsboek lijken te zijn vergeten.

Bill Gates’ GAVI vaccin alliantie is gaan samenwerken met Mastercard en Trust Stamp, een ‘ID authenticatie’ bedrijf. Het programma werd eind 2018 voor het eerst opgestart, en zal het door een AI (kunstmatige intelligentie) aangestuurde ID-platform van Trust Stamp integreren met de GAVI-Mastercard ‘Wellness Pass’, een digitaal vaccinatie ID-systeem dat tevens wordt verbonden aan Mastercards Click-to Play systeem, dat eveneens door zelflerende AI technologie (‘Nudata’) wordt aangestuurd.

‘World Beyond Cash’ gelanceerd in West Afrika

Mastercard ziet zichzelf als wereldleider naar een ‘World Beyond Cash’, dus een wereld waarin contant geld is uitgebannen. Door de samenwerking met Bill Gates’ GAVI alliantie komt de invoering van een alomvattend biometrisch ID-systeem, dat direct gekoppeld wordt aan je in de maak zijnde verplichte vaccinatie’paspoort’ en je bankrekening, heel dichtbij.

De samenwerking wordt The Wellness Program genoemd, en zal op korte termijn worden gelanceerd in West Afrika. Zodra vaccins beschikbaar komen, zal het direct worden gekoppeld aan het Covid-19 vaccinatieprogramma. Als we de farmaceuten moeten geloven, is dat nog dit jaar, en anders in ieder geval in 2021, zoals de Scientific American op 1 juni bevestigde.

De invoering van een biometrisch ID-systeem heeft de politiek in diverse Afrikaanse landen in beroering gebracht. De IMAMI denktank in Ghana vindt het sowieso ‘onnodig dat 17 miljoen mensen helemaal opnieuw moeten worden geregistreerd’. Miljoenen dollars worden uitgegeven ‘om redenen die niemand kan uitleggen.’

Evergreen Hash: A.I. genereert 3D-masker van uw gezicht, handpalm, vingerafdruk

Het door Mastercard gefinancierde biometrische ID-systeem van Trust Stamp maakt gebruik van een technologie die Evergreen Hash wordt genoemd. Hiermee wordt op basis van iemands gezicht, handpalm of vingerafdruk een door een AI gegenereerd ‘3D masker’ gecreëerd. Het bedrijf beweert dat de identificatie anoniem gaat, omdat je persoonlijke gegevens in getallen worden omgezet. De ‘hash’ kan iedere keer worden geüpdatet, bijvoorbeeld als je een nieuw vaccin hebt gekregen.

Op de website van de GAVI alliantie, die grotendeels wordt gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation, de Rockefellers, de vaccinindustrie en diverse regeringen, staat overigens letterlijk te lezen dat het doel de verbetering ‘van de gezondheid van markten voor vaccins en andere immunisering producten’ is, in plaats van de gezondheid van mensen.

Technologie mogelijk eerst ingevoerd bij gevangenen

Trust Stamp wil zijn biometrische AI/ID systeem ook gaan uitproberen op gevangenen die voorwaardelijk zijn vrijgelaten, zodat die niet langer een enkelband hoeven te dragen. Oftewel: als dit – of een soortgelijk – systeem straks wereldwijd wordt uitgerold, zal van iedere persoon die eraan wordt gekoppeld 24/7/365 gecontroleerd kunnen worden waar deze zich bevindt, en natuurlijk of deze man, vrouw of kind wel netjes zijn laatste verplichte vaccin heeft laten injecteren.

Corona-app wordt in VS al door politie misbruikt

Dat algeheel misbruik door de overheden virtueel gegarandeerd is, bewijst de contact-tracing software (/ corona-apps), die eerder dit jaar werd ingevoerd om (zogenaamd) Covid-19 te kunnen opsporen. Amerikaanse politiedepartementen gebruiken dit nu ook om demonstranten te traceren en te volgen.

In de staat Rhode Island krijgen ze daarbij de hulp van een Israëlische techfirma, die een AI inzet die kan ‘voorspellen’ waar toekomstige Covid-19 uitbraken zullen optreden, en welke individuen vermoedelijk besmet zullen worden. ‘Covid-19’ kan heel eenvoudig worden vervangen door ‘demonstraties’, of door iedere willekeurige burger.

‘Dual use tirannie’

Onafhankelijk researcher, auteur, documentairemaker en (foto)journalist Raul Diego waarschuwt daarom voor ‘dual use tirannie’, zodra zo’n ID/vaccinatie systeem wordt gekoppeld aan een contact- en cashloos betalingssysteem (1), zogenaamd omdat contact geld een risico op ‘besmetting’ met het coronavirus zou geven – een door onafhankelijke wetenschappers allang ontkrachte onzinbewering, maar die wel nog steeds door de media wordt verspreid om de angst bij de mensen erin te houden.

BBC begint pro-vaccinatie/microchip campagne

Neem bijvoorbeeld de BBC, dat een campagne is begonnen waarin gedwongen vaccinaties en (daaraan gekoppelde) geïmplanteerde microchips/tattoo’s worden gepromoot. In een hypothetisch scenario wordt beschreven hoe reizigers in 2022 een onzichtbare tattoo met daarin al hun persoonlijke informatie (paspoort, ID, vaccinaties, etc.) net onder de huid van hun arm zullen dragen, die door een infrarood scanner kan worden afgelezen (zie onze eerdere artikelen hierover, links onderaan).

Samen met alle nieuwe temperatuurcontroles (door nanobots en/of laserstralen op je voorhoofd) zal reizen ‘omslachtiger’ worden dan we altijd gewend waren, ‘maar het zal waarschijnlijk schoner en veiliger dan ooit zijn,’ belooft de BBC. ‘Het is misschien maar een kleine prijs om gezond en wel te blijven.’ (2)

‘666’ dient zich aan

Wie nu nog steeds weigert de naadloze overeenkomsten met de Bijbelse ‘Teken van het Beest 666’ profetieën te zien, steekt zijn hoofd heel, héél diep in het zand der gekozen onwetendheid, en/of stelt zich nog steeds gerust met de valse leer dat gelovigen deze tijd niet zullen hoeven meemaken. Desondanks zal niemand straks een ‘ich habe es nicht gewusst’ excuus kunnen aanvoeren als de tijd van de vervulling van dit angstwekkende scenario inderdaad blijkt te zijn aangebroken.

 

Xander

(1) Mintpressnews
(2) BBC via Infowars

Zie ook o.a.:

25-07: ‘The Switch’: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
02-07: ‘Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
15-06: ‘Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
19-03: ‘VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

2019:
26-12: ‘Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

63

 1. En toen broeder walid shoebat de bijbel las,las hij ook dat als de Here Jesus terug zal komen dat Hij met Zijn Heilige engelen zal gaan vechten tegen die antichrist mensen en toen walid de bijbel las zei hij dat waar tegen de Here Jezus zal gaan vechten met zijn Heilig leger zijn allemaal moslimlanden of moslim steden!!!!!!Kijk en lees het maar in je bijbel!

 2. als men naar walid shoebat gaat op you tube dan kan men zien en horen dat die drie zessen die Johannes in openbaringen zag waren geen zessen maar het is een oorlogskreet,er staat bismillah en nog wat maar daarvoor moet men naar walid shoebat,een palestijn die zich bekeerde tot Christus en toen brother walid die tekens zag die Johannes ook zag zoals in de bijbel in openbaringen zei hij dat is arabisch..het zijn geen 3 zessen maar er staat een kreet,een arabische kreet….bismillah en nog wat zie walid shoebat op you tube en de 666 en daar kan men beter op z,n hoede voor zijn,voor die fanatieke en agressieve islam dan die vaccins!De islam heeft sniekie sniekie al honderden militaire bases in west europa onder het mom van soort bidden naar hun allah,maar het zijn gewoon militaire kazernes,die je nooit meer weg krijgt!!want eens een moskee op dat stukje grond zal dat nooit kunnen worden verwijderd,want het is door de islam toege-eigend!!Het paard van troje heeft men binnen gehaald!die moslims wachten gewoon op hun jesus die zogenaamde madhi en als die verschijnt volgens de islam dan zullen die miljoenen zogenaamde gematigde moslims weer proberen in de naam van hun alla de boel te heroveren,vele zullen uit angst gaan moorden voor hun alla anders denkt men dat als men niet helpt men naar de hel zal gaan!!Dat kan men beter in de gaten houden!want overal in europa en in amerika en in azie heb je die militaire kazernes(moskees)die met z,n allen elke vrijdag bij elkaar komen en dezelfde preek horen die men overal in elke moskee kan horen,nou hoe makkelijk zou het zij voor de islam als die madhi terugkomt en dat op een vrijdag te verkondigen.Jongens de madhi is terug aanvallen!!!

 3. @Cetas: Amen! En, hoewel de wederkomst van de Heer Jezus op de wolken (1Tess.4:16-17) vandaag of morgen kan geschieden, behoren we vandaag nog wel een boom te planten, want er moet wél gewerkt worden! Behalve bomen planten moeten we getuigen van de Gekruisigde Christus (1Kor.1:23), want als men tenminste één zondaar van zijn dwaalweg teruggebracht heeft, dan heeft men zijn ziel gered van de dood en zal tal van zonden bedekt zijn (Jakobus 5:20). Het gaat blijkbaar niet om veel, maar om die ene medemens die JHWH door mij op het oog heeft, welke werk ik mag doen in de Naam van Jezus Christus (Kol.3:17)! Groet, TASJIR.

 4. Tasjir, Bundy, Adelaar Robin, Ramshoorn, Maria, Dr. M, Pietje, T.D., Rescue, Lechaim, Techhuis. Amen, wat jullie zeggen. Wedergeboren gelovigen zullen voor de grote verdrukking worden opgenomen en zo altijd bij Yeshua zijn. JHWH is een rechtvaardig God.

 5. In relatie tot de vorige post. Hoezo Black Lives Matter? De NOS zal het wel weten te spinnen dat zij als eerste gered mogen worden…

 6. Mooie testlocatie voor hen. Als het toch niet werkt, geven ze iets als Ebola de schuld

 7. @Bundy: Dank voor je bevestiging! @Adelaar Robin: Inderdaad komen er tijdens de Grote Verdrukking nog mensen tot bekering, echter mag een bekering vandaag niet worden uitgesteld tot later, omdat het dan tóch te verleidelijk kan zijn om het merkteken 666 tóch maar aan te nemen, als het moeilijk wordt. Vanzelfsprekend zijn de 144.000 allen Israëlieten, 12.000 uit iedere stam, echter ontvangen zij speciale bescherming om de strijd tegen de draak te voeren.

 8. Voorlopig zal men eerst de grondwet moeten gaan wijzigen. Dat kan niet op korte termijn, zie artikel in ANP vandaag. Vooral artikel 11 is nu even heel belangrijk. Die zal of kan men niet zomaar wijzigen voor het gestelde doel als digitale print onder de huid en verplichte vaccins.

  Dat is ook wat de Raad van State afgelopen mei al zei. Voermans: “Grondrechten zoals artikel 10 – het recht op eerbiediging van de persoonlijke levenssfeer – en artikel 11 – recht op onaantastbaarheid van het lichaam – kun je niet beperken via een noodverordening. Dat kan alleen via een parlementaire wet.”

 9. “de volledige medewerking van de twee christelijke partijen in de regering, die klaarblijkelijk de misschien wel bekendste profetie uit hun eigen geloofsboek lijken te zijn vergeten.”

  Die worden dan ook niet bestuurd door christenen maar door crypto’s, oftewel wolven in schaapskleding.

 10. @ Mark, 3.40 die flitsen waar je het over hebt kan vitamine b12 gebrek zijn. Je kan B12 ( methylcobalamine ) bestellen bij vitamineb12nu. Als je je bloed laat testen nemen ze al genoegen met een lage waarde. Pas als de rode bloedcellen vergroot zijn maken ze zich ongerust maar dan is het al te laat. Een goed boek hierover is ” is het misschien b12 gebrek”?

 11. @ Indy dat klopt helemaal wat u daar zegt, het vaccin heeft in zijn geheel niks te maken met het teken van het beest, de auteur van dit artikel moet beter zijn Bijbel lezen want het slaat als een tang op een varken. Het vaccin voldoet niet niet aan hoe het staat omschreven is Het Woord

 12. “de volledige medewerking van de twee christelijke partijen in de regering, die klaarblijkelijk de misschien wel bekendste profetie uit hun eigen geloofsboek lijken te zijn vergeten.”

  De mensen in die partijen zijn wel meer vergeten van hun geloofdboek.

 13. @TASJIR
  29/07/2020 om 3:05 pm
  Dank voor je duidelijke én bemoedigende uiteenzetting !!

 14. In Psalm 83 kunt u de 10 landen vinden. Het zijn de landen rondom Israél Europa heeft er niets mee te maken.

 15. @Lechaiem @Pietje. Dank voor uw reacties. Het blijft spannend hoe te reageren wanneer ons het vuur aan de schenen raakt. We zien in 2020 als nooit tevoren wie bij de Masjiach hoort en wie niet. In Mattheus 13 uitlegging van het goede zaad en het onkruid, maakt Jeshua zijn discipelen het overduidelijk, tenminste als we dit uit een betrouwbare vertaling lezen, bijvoorbeeld The King James – De Statenvertaling 1977 of de NBG-51.

  Ik zing graag het lied:

  Spoedig zal komen de Hemelse Heer, een komst die de wereld verbaast,
  Tijd om te dromen vind je niet meer, de Boodschap van God heeft nu haast,
  Gaat in de wereld en kondigt het aan, dat mensen de tijden profetisch verstaan…

  Refrein: Bewaar ons Heer, dat onberispelijk rein, ons leven blijkt te zijn, geen vlek of rimpel meer, wanneer U komt in Heerlijkheid, Macht en Majesteit, laat ons leven door Uw Geest geheiligd zijn.

  God heeft de dagen der mensen geteld, de tijd van de wereld is kort, Rampen en Slagen en dreigend Geweld heeft Hij reeds voorzegd in Zijn Woord. Leer ons geloven en staan in Uw Kracht…Maak ons een Gemeente die bidt en die wacht…Refrein.

  Zie in het Oosten, het Licht van de dag, de nacht loopt nu spoedig ten Eind. Dit zal ons Troosten en sterken met Kracht, dat Hij op de wolken verschijnt! [Matth. 24 en Handelingen 1] Laten wij leven in heilig geloof, dat Hij zal vervullen wat Hij heeft beloofd. Refrein.

 16. Gelovigen gaan niet door de grote verdrukking dit staat duidelijk in de Bijbel

  Lees 1 kor 15 vers 50 tot 58
  – 1 Tess. 4 vers 16 en 17
  – Openb. 3 vers 10

 17. @rescue schreef:
  29/07/2020 om 10:20 am

  “Hoewel de opname van de gemeente een duidelijk bijbelse leer is, is er ook geen enkele garantie dat gelovigen in het westen niet met vervolging te maken krijgen eer die dag komt. Gelovigen in China, Rusland, India, Noord Korea en alle Islamitische landen worden vervolgd. En ook in het westen zal de liberaal socialistische agenda liefst willen afrekenen
  met fundamentele bijbelse christenen.”

  Indien wij hier met geloofsvevolging te maken zullen krijgen, moeten wij niet direct denken aan martelingen en executies als in Noord-Korea en in de moslimwereld. Maar veel meer aan geniepige vormen van vervolging door bijv. rechten en vrijheden van christenen fors in te perken en het verbieden van de Bijbel. Of dat christenen ontslagen worden, of bepaalde banen en functies niet meer kunnen krijgen. Wel kunnen christenen met verbaal en fysiek geweld vanuit de samenleving zelf te maken krijgen, wanneer ook hier de vervolging toeslaat.

 18. geen woord hierover op tv of kranten.
  Sommige reacties hebben het over B G dat hij de eerste spuit moet nemen. Zelf hoorde ik een theorie dat hij slechts een puppet is die de zaakjes moet regelen.
  Dus grote kans dat hij geen probleem heeft met vaccin.
  Wat denken over Robin de Ruiter? Die het had over de ware machthebbers?
  Wat ik wil vragen en misschien kan deze site daar een artikel over wijden? Horen jullie nachts een zacht zoomgeluid als je in je bed ligt? Zou dat 5g zijn of ander golven? En zien jullie weleens flits beelden voor slapen gaan wat geen gedachten zijn?
  Wat denken over de pijnappelklier dat orgaan is schijnbaar heel belangrijk voor intuïtie of misschien wel voor spiritualiteit, 6e zintuig?
  Op foto’s kan je zien dat bij velen deze verkalkt is. Sommige beweren door fluoride dat in tandpasta zit maar ook in veel dranken zoals Coca-Cola etc, of kwik in vaccin?
  Pijnappelklier dit weten weinig mensen maar is schijnbaar heel belangrijk…?

 19. Verduidelijking: onder ‘patienten’ wordt uiteraard ook verstaan ongeboren patienten

 20. Inderdaad, éérst moet de antichrist (de ruiter op het witte paard/Openbaring 6:2) zich openbaren die zich voor messias uitgeeft en zal heersen over het hersteld Romeinse rijk, dat nog uit 10 landen zal bestaan. Waarschijnlijk zal het een jood zijn, immers zal hij halverwege de Grote Verdrukking zitting nemen in de weder-opgebouwde tempel te Jeruzalem, waarin niet-Joden geen toegang zullen hebben. Voor een laatste keer zullen de arme Joden zich vergissen in deze zogenaamde messias. En hoewel échte christenen dit alles niet zullen meemaken, omdat zij voortijdig worden opgenomen, samen met hen die deelhebben aan de ‘Eerste Opstanding’ (1Tess.4:16-17 en Op.20:6), weten zij wél alles wat er na hun vertrek te gebeuren staat, dit, om anderen te waarschuwen! En, zoals hier reeds gezegd, zullen échte christenen reeds vóór hun opname ernstig vervolgd worden, omdat zij moedig getuigen van de Gekruisigde Christus, hetgeen lijnrecht ingaat tegen de leer van Mohammed, wiens volgelingen ook in ons Nederland reeds bijna de baas zijn. Het aan de kaak stellen van Mohammed als leugenaar of domkop (Jezus Kruisoffer ontkennen) heeft als gevolg de doodstraf volgens de koran. En, omdat de wil van God ook op aarde geschied, is het ook Hij, Die toelaat dat de Islam naar Nederland komt, vanwege de geestelijke afval van het Nederlandse volk (2Tess.2:3). In dit alles heeft de échte christen niets te vrezen, immers verwacht hij/zij de Heer Jezus Christus terug op de wolken, hetgeen vandaag reeds kan geschieden. Alle mede-gelovigen wens ik hierbij kracht en sterkte en, laat je door niets of niemand van de wijs brengen! Doe alles in de Naam van Jezus (Kol.3:17), lees iedere dag meermaals de Bijbel en bid zonder ophouden, zodat de levende Heer Jezus Christus het bidden overneemt in de natuurlijke slaap, zonder te weten daaruit nog te ontwaken, in natuurlijk opzicht vanzelfsprekend.

 21. Verduidelijking: onder ‘patienten’ wordt ook verstaan ongeboren patienten

 22. Stelling:
  iedere (tand)arts en apotheker heeft de morele, professionele en wettelijke plicht en verantwoordelijkheid te doen wat in het belang van haar/zijn patienten/clienten is, en niet wat in het belang van Big Pharma/NWO/het Gateskoppel is.
  Wie dat weigert dient onmiddellijk uit het BIG-register verwijderd te worden.

 23. Bill, geef ons een seintje en liefst met bewijs dat je je als eerste een shotje hebt laten geven

 24. @Fleur
  Bedankt voor het linkje.
  het is binnen 2 seconden duidelijk dat hij liegt.
  Hij begint namelijk aan zijn oor te wrijven.
  Als je liegt verhoogt dat je bloeddruk en zorgt voor tintelingen aan je neus en oor.
  Onbewust ga je dan wrijven.
  Je ziet dit ook vaak bij onze MP.

 25. @Ramshoorn, De grote menigte zijn de mensen die in de grote verdrukking tot geloof komen. Zij worden door de antichrist gedood. (zij hebben hun gewaden wit gewassen in het bloed van het Lam.)De gemeente is dan al weggehaald. Tess. 1-17

 26. Mijn commentaar hierop is, dat gelovigen inderdaad deze tijd niet zullen meemaken. De Opname vindt plaats vóór de verplichting om het merkteken van het Beest,
  aan te nemen (Openb.13:16-18). De Opname zal plaatsvinden in de ure der verzoeking Zie Openb.3:10: “Omdat gij het bevel bewaard hebt om Mij te blijven verwachten , zal ook Ik u bewaren voor de ure der verzoeking die over de hele wereld komen zal, om te verzoeken hen die op de aarde wonen. Ik kom spoedig; houdt vast wat gij hebt opdat niemand uw kroon neme.”

 27. volgend jaar gaat het stemvee weer naar de bus uitslag al bekent ,eerlijk zijn de verkiezingen nooit geweest,je woont in een ander land of twee paspoorten dan mag je twee keer stemmen is dat eerlijk of word u gewoon bij de neus genomen,het is niet te controleren dus gelooft het klootjes volk het wel en partijen als het CDA en CU leden daarvan moeten eens in de spiegel kijken

 28. Xander krijgt onterecht kritiek!
  Hij noemt de opname geen valse leer, maar hij schrijft dat er gelovigen zijn die denken dat ze niet in de verdrukking terecht komen, en dat is heel wat anders!
  Wie het tegenovergestelde beweren, die verkondigen een valse leer!

 29. Economie mag niet belangrijker zijn dan gezondheid, horen we steeds van moraalpredikers.
  Maar wat als die twee verweven zijn? En dat zijn ze. Stort ‘de economie’ in, stort ook de algemene gezondheid in. Voorbeelden in Amerika: Mensen verloren hun baan vanwege de lockdowns, konden de huur niet meer betalen en worden uit het huis gezet. Is dat gezond??
  En denk aan die armere landen waar de dagloners geen werk meer kunnen vinden vanwege het stilleggen van de economie. Dat geeft ongezonde situaties voor die mensen die met moeite hun dagelijks brood konden verdienen.
  Je kunt niet een economie plat leggen vanwege een virus dat geen killervirus blijkt te zijn. Je kunt focussen op een goede zorg voor risico-patiënten, maar laat iedereen die niet erg vatbaar is, gewoon voluit aan het werk gaan!

 30. Hoewel de opname van de gemeente een duidelijk bijbelse leer is, is er ook geen enkele garantie dat gelovigen in het westen niet met vervolging te maken krijgen eer die dag komt. Gelovigen in China, Rusland, India, Noord Korea en alle Islamitische landen worden vervolgd. En ook in het westen zal de liberaal socialistische agenda liefst willen afrekenen
  met fundamentele bijbelse christenen. Je kop in het zand steken met het idee dat we door de opname voor vervolging
  zullen worden gevrijwaard is helaas een utopia. We zullen gevrijwaard worden voor de grote verdrukking onder de nog komende antichrist maar onder de agenda die wordt uitgerold naar dat moment, kan het zo maar zijn dat er nog een
  zifting van de tarwe plaatsvind. Kunt u dat aan?

 31. Ramshoorn
  Zij komen Uit de Grote verdrukking. Ze waren er dus In. Of zij hebben de tijd overleefd of zijn tijdens de verdrukking gedood. Alleen zij staan voor de troon. Dag en nacht in zijn tempel. Dus niet op deze aarde. Duurd nog even voordat Yeshua terug komt. Begrijp mij niet verkeerd want dit zijn helden. Hebben het teken van het beest niet aangenomen.
  Shalom in Yeshua. Ik hoop voor iedereen dat ze dit niet zullen doen.

 32. Even nuchter blijven, 20 jaar geleden was er ook al zo’n heisa om de Digital Angel chip. De technologie voor het merkteken bestaat al sinds de opkomst van het internet en het elektronisch betalen met de pinpas. Het merkteken wordt pas ingevoerd nádat de tempel in Jeruzalem herbouwd is én de antichrist een beeld van zichzelf in de tempel zal onthullen. En dit zal pas in de tweede helft van de laatste 7 jaar voor de Wederkomst van de Heere Jezus plaatsvinden. Bovendien is de antichrist nog niet eens aan de macht gekomen, laat staan het Hersteld Romeinse Rijk dat uit 10 Europese landen zal bestaan van waaruit hij aan de macht zal komen.

 33. Piep,
  Het vaticaan heet niet 666. Met het vaticaan kan je nog steeds kopen en verkopen.

 34. Zeer Intelligent betoog van Leon de Winter ( columnist, schrijver en behorend bij het uitverkoren volk) waarom een goedkoop medicijn giftig wordt verklaard:

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/616314088/goedkoop-medicijn-giftig-verklaard

  Dr. Harvey Risch is professor epidemiologie aan de Yale School of Public Health and Medicine, een van de topuniversiteiten in de wereld. Hij heeft meegewerkt aan meer dan 325 wetenschappelijke artikelen, heeft onderzoek gedaan naar allerlei vormen van kanker, waaronder baarmoederhalskanker. Vergeleken met hem is huisarts Rob Elens uit de Dorpsstraat te Meijel, Limburg, een beetje een wetenschappelijke kleuter – of niet?
  En we weten allemaal hoe de msm denken over hydroxychloroquine zoals bijvoorbeeld:

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/trump-promoot-wéér-oud-malariamedicijn-hydroxychloroquine/ar-BB17iE1N?ocid=mailsignout

  Het zoveelste domme artikel van auteurs die elkaar nakakelen en worden geïnspireerd door de Billie en Mallelinda Foundasion en mogelijk zelfs betaald onder tafel om maar die paar miljard vaccins wereldwijd in ons aller lijf te spuiten. Auteurs die medeplichtig dus zijn aan de MOORD door onze regeringen op de eigen burgers. Dit moet stoppen meneer Bill Gates en WHO en RIVM en Inspectie op de Gezondheidszorg! Bekeer je , jullie allemaal artsen en denk weer eens je afgelegde eed van Hippocrates!

 35. Dit is een betatest. Dit is een betatest. Dit is een betatest.
  De echte implementatie moet nog komen maar is dichtbij. Het komt allemaal neer op goed lezen met inachtneming van de context. Lees dus Openbaring 13 nog eens goed. Doe dat met verstand en laat ingeprente dogma’s los. Lees het zoals het er staat. Alleen dan dringt het door.

 36. @ Petra, beste
  Vaccineren …. waarschijnlijk helemaal niet meer nodig. Cash geld móet verdwijnen, iedereen aan een betaalpas. Op dit forum is er al vaker aandacht aan besteed. Het rijbewijs heeft inmiddels dezelfde afmetingen, ziektekostenverzekering card idem ; onze portemonnaie zit vol met dergelijke kaarten. Zelfs onze ID kaart zit er tussen. Zonder dergelijke kaarten (niet voor niets allemaal identiteit bewijzen) zitten vol met duidelijk zichtbare electronica. Voor de Westerse wereld inmiddels onmisbare middelen om te kunnen functioneren. Overal ter aarde weet men waar een persoon in kwestie is en kan op een vrij eenvoudige manier gevolgd worden. Ook is het heel eenvoudig om op dergelijke kaarten alle persoonlijke gegevens ….. , voor ‘overheden’, onzichtbaar te verwerken én binnen niet al te lange tijd, op afstand vrijwel dagelijks ‘bij te werken’ ; bijvoorbeeld met 5-G.
  Vaker schreef ik dat wij …. kapot gaan aan onze eigen intelligentie, of wat de ‘boer niet kent dat eet hij niet’ . Het hele nano gebeuren is niet meer te begrijpen, op geen enkel vlak. We zijn allemaal ‘het haasje’ , privacy bestaat al jaren niet meer. Wat is identiteit ? , door overheden is onze (individuele) identiteit weggenomen. Jammer, maar waar !

 37. Pas halverwege de periode van de laatste jaarweek uit de profetie van Daniel zal het nummer verplicht worden voor iedereen.
  Dat nummer is dan ook allang in de maak.
  Denk maar aan de Joden in de kampen van Nazi Duitsland.
  Toen nog met een tatoeage.
  Kortom het nummer start niet op een bepaald punt maar ontwikkeld zich over de jaren.
  Zoals nu via die Corona gekte.
  Maar de algehele verplichting komt pas in de tweede helft en dat is dan ook duidelijk te lezen in de profetie van Johannes.
  We krijgen dus eerst nog een grote oorlog waarna de macht weer terug gaat naar Babylon.
  Waarbij ook Damascus vernietigd zal gaan worden.
  Dan moet de tempel in Jeruzalem nog gebouwd worden.
  En de opname moet nog eerst geschieden.

 38. Beetje jammer dat Xander de opname een valse leer noemt terwijl je er zelfs een kroonmee kan verdienen en de bijbel is er vrij duidelijk in, want de gehele 7 jaar is God toorn vanaf Openbaring 6 over de mensheid en christenen die opnieuw geboren zijn zijn rechtvaardig en niet bestemd voor zijn toorn.

 39. Ik schaam me dat ik mens ben Ik wil er liever niet mee geassocieerd worden. Vluchten kan niet meer.
  De grote leugens om winstbejag zijn hemels schrijnend ondertussen. Te triest voor woorden, daarom maar bidden voor verlossing van de blonde die niet wil horen ! Om te janken hoe ver en hoe laag een mens kan zij. Uit zelf behoud. De toekomst zal niet fraai zijn leven tussen de 20ste eeuwse Farizeeers !

 40. Wanneer wordt het mogelijk emf-stralingvrij te reizen, winkelen, uitgaan etc. ?

  Dit is al jaren niet mogelijk voor emf-sensitieven. (en in feite is iedereen dat…)

  Zie: dr Frank Bartram, Arthur Firstenberger, drs Roy Martina, childrenshealthdefense.org, fromrome.info, naturalnews.com etc.
  Enkele steden in/buiten NL, als Brussel, Utrechtse Heuvelrug, hebben 4G en 5G masten verboden.
  Magnetrons, ‘slimme meters’ zijn ook een probleem.
  Men kan slimme meters weigeren. Vraag naar de ferrarismeter: tip van deskundige.
  Dat is de bekende ronde schijf ….

 41. Ten eerste geloof ik niet dat deze door satan en het ongedierte geleide wereld DEFINITIEF aan satan wordt gegeven. Satan heeft deze wereld in BRUIKLEEN gekregen. De Allerhoogste pakt na het duizenden jaren razende geklungel – door satan en het ongedierte – de wereld terug en laat uiteindelijk Christus regeren.

  Wel geloof ik dat deze wereld een eindfase snel nadert.

  Nog even en satan en de zijnen verdwijnen in de diepste duisternis.

  Ik hoop dat mijn familie en geliefden deze onstuimige tijd goed doorkomen.

 42. Xander, of anderen, stuur deze info naar de christelijke politieke partijen!

 43. Xander en lezers,

  het merkteken van het beest (machtig land in Bijbelse terminologie) is puur SYMBOLISCH, zoals het hele boek Openbaring !!!

  Het ECHTE merkteken van het beest : het eerste beest is het Vaticaan en het tweede beest is vrijetselaars-Amerika dat iedereen het merkteken zal verplichten : verplichte zondagsmis ! Zondag in tegestelling met de Sabbat is een regelrechte opstand tegen God’s gekozen rustdag !!

 44. Deze zullen de hoer haten en haar met vuur verbranden.Daarom klinkt de oproep:Laat iedereen naar zijn eigen land vluchten.Gods oordeel over Babel.En de wereld zal dreunen van de val van Babel.We gaan de “nacht“in,
  Maar er is ook hoop.Wachter wat is er van de nacht?De nacht is ver =gevorderd,maar de morgen breekt aan..Naar die morgen zien wij uit.

 45. Dr Stella Immanuel is een der door u niet met naam genoemde artsen in de persconferentie van VS-artsen.
  Ze blijkt tevens pastor te zijn. (video op brighteon)
  ‘situaties moeten ook spiritueel worden aangepakt’

  Zou men kunnen zeggen dat de fase van in allerlei bewoordingen ‘zeggen hoe erg het is’, intussen voorbij is en dat het nu zaak is, om de wereld te redden, dat gezamenlijk wordt opgetreden om de ‘fallen ones’ (Gates, Soros en consorten) strafrechtelijk, civiel en spiritueel (middels gebed/de wetenschap van het gesproken woord) aan te pakken?

  Hopelijk staan nog veel meer zelf denkende prominenten op tegen dwangmaatregelen, incl. dwangvaccinatie.

  Iedere persoon/arts die zich voor dwangvaccinatie uitspreekt/eraan meewerkt is medepleger van misdaden tegen de mensheid.

 46. De weerstand tegen vaccineren wordt alsmaar groter. Tijdens de onlangs gehouden top (Global Health Vaccine Safety) in Genève, georganiseerd door de WHO, werd het duidelijk dat steeds meer artsen en wetenschappers twijfels hebben omtrent het nut of de veiligheid van inentingen.

  Voor 2017 werden geen studies uitgevoerd om na te gaan of bijvoorbeeld het DTP-vaccin wel werkzaam is. Al sinds de jaren ’90 heeft men dit vaccin niet meer gebruikt in de VS, noch in andere westerse landen nadat er duizenden meldingen binnenkwamen omtrent overlijden en hersenbeschadiging. Toch maakte Bill Gates gebruik van een TED-presentatie om zijn vaccinatieprogramma te stimuleren, waarbij hij letterlijk heeft gezegd:”Als we echt goed werk verrichten door kinderen te vaccineren, dan kunnen we de wereldbevolking met 10 – 15% reduceren …” https://www.youtube.com/watch?v=JaF-fq2Zn7I

  Robert F. Kennedy Jr. is een fervent voorstander van de rechten van kinderen en tevens een tegenstander van vaccineren. Hij heeft een petitie opgesteld om het Witte Huis aan te sporen een onderzoek op te starten naar de medische wanpraktijken van en de misdaden tegen de mensheid door de ‘Bill and Melinda Gates Foundation’. Gates, UNICEF en WHO zijn op basis van aantoonbare feiten al beschuldigd van het doelbewust steriliseren van kinderen in Kenia door een HCG-antigen te verstoppen in tetanusvaccins.

  In een recent interview met Fox News en met andere stations heeft Gates gezegd:”Het is terecht om te stellen dat de huidige situatie niet meer naar zijn normale toestand kan terugkeren totdat we een vaccin hebben dat globaal kan worden verspreid.” Hij financiert de meeste activiteiten op dat vlak. Het gebruik van Microsoft-producten ondersteunt die praktijk.

  De ‘Bill and Melinda Gates Foundation’ heeft ruim $21 miljoen geïnvesteerd om een technologie te perfectioneren waarbij men micronaalden gebruikt om vlak onder de huid een onzichtbare barcode aan te brengen die zichtbaar kan worden gemaakt met infrarood licht zodat medewerkers van de overheid in staat zullen zijn om burgers te scannen en vast te stellen of ze zich onderwerpen aan gedwongen vaccinatie. Onderzoekers van MIT hebben in december 2019 de resultaten gepubliceerd van een onderzoek, gefinancierd door de ‘Bill and Melinda Gates Foundation’, waarin wordt beschreven dat men een vaccin onder de huid kan aanbrengen, samen met onzichtbare nanopartikels waarin men informatie kan coderen voor gedecentraliseerde opslag en bioscanners. Medewerkers van het Instituut voor Chemie van de Chinese Academie voor Wetenschappen hebben aan dit onderzoek deelgenomen, evenals het ‘Intellectual Ventures Laboratory in Bellevue‘.

 47. Ik snap het hele artikel natuurlijk, maar het teken van de bijbel moet gekoppeld zijn aan de Anti Christ, als ik dat goed begrijp. Word Bill Gates dan zogenaamd de nieuwe Redder van dr de Wereld? En komy hij aan de macht? Is Hij de wachtende Anti Christ dan? Of is Hij een wegvoorbereider en dat het verplicht word zodra de naak van de Anti Christ bekend word, want dit is nog niet geopebaard en de kracht die hem nu nog tegen houd, word van deze Wereld weg genomen, dan pas kan de Anti Christ de macht pakken

 48. Het Teken van het Lam of het teken van het beest?

  Alleen ongelovigen zullen zich druk en angstig maken over het teken 666 van het beest waarover Openbaring 13 spreekt. Zij zullen dubben: zal ik of zal ik niet? Openbaring 14 vertelt ongelovigen dat het beter is om te kiezen voor het teken van het Lam Gods: Jeshua!

  Ik ontdekte in het Boek Openbaring 7 dat Jeshua de komende Masjiach in Jeruzalem [Openbaring 14] de Gelovigen Zelf al voorzien heeft van een TEKEN waarvan die stomme duivel/satan alleen maar kan dromen. [Smiley]

  Lees maar mee: Openbaring 7:3 (NBG51)
  Hij [Jeshua] zeide: Brengt geen schade toe aan de aarde, noch aan de zee, noch aan de bomen, Voordat wij de knechten van onze God aan hun Voorhoofd verzegeld hebben. 4 En ik hoorde het Getal van hen, die Verzegeld waren: Honderdvierenveertigduizend waren verzegeld uit alle stammen der kinderen Israëls.

  Ja zegt u, het gaat hier uitsluitend over de 12 stammen van het volk Israëls!
  Echt niet… in hetzelfde hoofdstuk lees ik verder wie er nog meer gespaard werden…

  Openbaring 7:9 (NBG51)
  Daarna zag ik, en zie, een grote schare, die niemand tellen kon, uit alle volk en stammen en natiën en talen stonden voor de troon en voor het Lam, bekleed met witte gewaden en met palmtakken in hun handen.

  10 En zij riepen met luider stem en zeiden: De zaligheid is van onze God, die op de Troon gezeten is, en van het Lam! 11 En al de engelen stonden rondom de Troon en de oudsten en de vier levende wezens, en zij wierpen zich op hun aangezicht voor de Troon en aanbaden JHWH,

  12 zeggende: Amen, de lof en de heerlijkheid, en de wijsheid en de dankzegging, en de eer en de macht en de sterkte zij onze JHWH tot in alle eeuwigheden! Amen. 13 En een van de oudsten antwoordde en zeide tot mij: Wie zijn dezen, die bekleed zijn met de witte gewaden, en Vanwaar zijn zij gekomen?

  14 En ik sprak tot hem: Mijn heer, gíj weet het. En hij zeide tot mij: Dezen zijn het, die komen uit de Grote Verdrukking; en zij hebben hun gewaden Gewassen en die Wit gemaakt in het bloed des Lams. 15 D a a r o m zijn zij voor de Troon van God en zij vereren Hem dag en nacht in zijn tempel; en Hij, die op de Troon gezeten is, zal zijn tent over hen uitspreiden.

  16 Zij zullen niet meer hongeren en niet meer dorsten, ook zal de zon niet op hen vallen, noch enige hitte, 17 want het Lam, dat in het midden van de Troon is, zal hen weiden en hen voeren naar waterbronnen des levens; en God zal alle Tranen van hun ogen afwissen.

  U ziet dus dat alle gelovigen al door Jeshua opgemerkt waren en hen bewaarde hen voor het teken van het beest, de antichrist van Openbaring 13.

  Dus ik zie met vol vertrouwen uit samen met de 12 Stammen Israëls naar de Verlossing!!! [Romeinen 11 gelovigen uit de volken niet-Joden dus, zijn op de Stam van Israel geënt]

 49. Gates maakt gewoon deel uit van ”de gereincarneerde” wereld Nazi’s, het is echt weer oorlog, & ze zijn veel laffer dan die van de tweede wereldoorlog! Nu krijgen ze weerloze burgers kado als test-slaven van de nieuwe NSBrs!

 50. ”En ik hoorde een luide stem uit de tempel zeggen tegen de zeven engelen: Ga en giet de schalen van de toorn van God uit over de aarde. En de eerste ging en goot zijn schaal uit over de aarde, en er kwam een kwaadaardige en schadelijke zweer bij de mensen die het merkteken van het beest hadden en die zijn beeld aanbaden.”
  (Openbaring 16:1-2, HSV)

 51. Weet je wat nu zo grappig is? Dat hele systeem is eigenlijk best simpel onderuit te halen, stel dat ik ook maar een seconde geloof dat dit werkelijkheid zou worden. Een beetje hacker is snel via een poortje binnen en kan op die manier de hele structuur onderuit halen.
  Als het met software en informatie aan elkaar hangt is het ook op die manier corrupt te maken en dan is het niet meer overeind te krijgen. Dus ik geloof het niet dat ik me hier erg druk om ga maken.

 52. LUGANSK, 17 juli (Lugansk Media Center) – Vier Oekraïense servicemedewerkers stierven na COVID-19-vaccinproeven, zei Alexander Mazeikin, persvoorlichter van LPR People’s Militia.
  In totaal werden 15 vrijwilligers blootgesteld aan het vaccin en de medicatie die werd geproduceerd door Amerikaanse virologen in de regio Kharkov. Acht van de vrijwilligers werden al snel overgeplaatst naar intensive care-afdelingen, drie kregen ventilatie.

 53. Maar echter zij vergeten allemaal iets wat aller belangrijkste is!
  Dat alles maar ook echt alles in de hand van de Heer ligt!
  Gods plan is allang in vooruitzicht gesteld en als gelovige mogen we weten dat er eens een laatste generatie komt en dat zou nu zomaar kunnen zijn!
  Wat zeer zeker is dat Here Jezus terugkomt en we weten niet wanneer maar de tekenen zijn overduidelijk.
  Baruch Haba B’Shem Adonai!

 54. Is het niet een tikje arrogant/brutaal van crimineel G. iets aan te kondigen voor landen waar hij geen president van is?

  Ongetwijfeld zal geen enkel zichzelf respecterend land dergelijk gedrag accepteren….

 55. Werkelijk iedereen die ik hier over spreek, verklaart mij een vol-idioot.

Comments are closed.