VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates

—————————————————————————————————————————————–

Grote aantallen kinderen verlamd door een dodelijke pathogeen afkomstig uit het polio vaccin – Officials bang dat dodelijke variant van polio zich over de wereld zal verspreiden – Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?

—————————————————————————————————————————————–

Een van de grootste volksgezondheidsschandalen ooit krijgt amper aandacht in de media, hoogstwaarschijnlijk vanwege de betrokkenheid van ‘high profile’ personen en organisaties die feitelijk ook het coronabeleid van de Nederlandse regering bepalen. De VN heeft moeten toegeven dat een grote internationale vaccinatie campagne de oorzaak is van de ziekte die men er juist mee wilde uitroeien. Terwijl de WHO vorige week nog beweerde dat Afrika ‘vrij is van polio’, en polio vaccinatiecampagnes in de Derde Wereld zoveel jonge levens zouden hebben gered, is in werkelijkheid juist het tegendeel het geval. Het polio vaccin is er de oorzaak van dat nu talloze jongeren en kinderen in arme landen hun leven verliezen.

Officials beginnen eindelijk toe te geven dat hun plan om ‘wilde’ polio te stoppen compleet averechts heeft gewerkt. In meer dan 10 landen, waaronder Angola, Congo, Nigeria en Zambia, raken talloze kinderen verlamd door een dodelijk pathogeen dat afkomstig is van een ‘levend’ vaccin, waardoor een virulente vorm van polio zich snel aan het verspreiden is.

Deze jongste door Big Pharma veroorzaakte ‘pandemie’ is in Tsjaad en Soedan uitgebroken. De oorzaak is een in vaccins gestopt ‘verzwakt’ poliovirus type 2, dat juist zeer dodelijk blijkt te zijn. Officials zijn bang dat de gevaarlijke en zelfs dodelijke variant naar andere continenten gaat overspringen.

Zoveelste vaccin debacle genegeerd in Nederland

Dit is het zoveelste vaccin debacle dat vrijwel volledig door de Nederlandse gevestigde orde in politiek, media en medische instanties wordt genegeerd.

In 30 jaar tijd werd $ 16 miljard uitgegeven om polio uit te roeien. Deze vaccinatiecampagnes hebben de ziekte echter ‘per ongeluk’ opnieuw naar Pakistan, Afghanistan, Iran gebracht. In 2019 vernietigde de regering van Ethiopië 57.000 flesjes met het orale type-2 poliovaccin (mOPV2), nadat deze vaccins een vergelijkbare uitbraak hadden veroorzaakt.

In de ogen van Bill Gates zijn mensen niets meer dan proefkonijnen

Het poliovaccin werd in Afrika aan de bevolking opgedrongen door het Global Polio Eradication Initiative (GPEI), een consortium dat wordt gesteund en gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Afrikanen zijn al langer proefkonijnen voor eugeneticus Bill Gates. Zo wordt het eerste experimentele Covid-19 vaccin nu in Afrika op de bevolking getest door de GAVI vaccin alliantie, die ook door Bill Gates wordt gefinancierd. Bovendien wordt in West Afrika een proef gehouden met zijn geplande wereldwijde aan vaccinaties gekoppelde betalingssysteem.

Volgens Indiase artsen is Gates schuldig aan de verwoestende epidemie met de verlammingsziekte NPAFP, die tussen 2000 en 2017 maar liefst 490.000 kinderen verlamd maakte. In 2017 draaide de Indiase regering dit programma terug, en zette Gates en zijn vaccins virtueel het land uit. Gevolg: het aantal NPAFP gevallen daalde enorm.

In 2010 had de Gates Foundation in Afrika een fase-3 proef met GSK’s malaria vaccin gefinancierd. 151 zuigelingen stierven; tussen de 1048 en 5949 andere baby’s kregen ernstige bijverschijnselen zoals verlammingen, toevallen en koortsstuipen. Tijdens  de’ MenAfriVac campagne in 2002 dwongen Gates’ medewerkers duizenden Afrikaanse kinderen het vaccin tegen meningitis te nemen. Tussen de 50 en 500 kinderen raakten verlamd.

In 2014 beschuldigde de Catholic Doctors Association in Kenia de grotendeels door Gates’ gefinancierde en gecontroleerde WHO van het onvrijwillig chemisch steriliseren van miljoenen Keniaanse vrouwen met een ‘tetanus’ vaccinatie campagne. Onafhankelijke laboratoria hadden in ieder getest vaccin een sterilisatie formule gevonden. Uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen kwamen vergelijkbare beschuldigingen. Aanvankelijk ontkende de WHO, maar na enige tijd gaf de organisatie toe dat er al meer dan 10 jaar lang gewerkt werd aan (geheime) sterilisatie vaccins.

In een door o.a. Morgenson verrichte studie in 2017 werd aangetoond dat het bekende DTP vaccin van de WHO meer Afrikaanse kinderen ombrengt dan de ziektes waartegen ze zouden worden beschermd. Met DTP ingeënte kinderen hadden een 10 x (!) hogere sterftepercentage dan kinderen die het vaccin niet hadden gekregen. Tot nu toe weigert de WHO het dodelijke DTP vaccin, dat jaarlijks aan tientallen miljoenen Afrikaanse kinderen wordt opgedrongen, terug te roepen.

En dan nog beweren de Nederlandse media met droge ogen dat het een ‘complottheorie’ is dat Bill Gates met zijn vaccins wel eens miljoenen mensen kan gaan vermoorden.

Bent u soms suïcidaal als u straks een vaccin haalt waarvan de ingrediënten staatsgeheim zijn?

Zelfs de grootste vaccingelovigen zouden zich nu eens achter de oren moeten krabben of het nu wel zo’n verstandig idee is om volgend jaar een Covid vaccin te halen dat alle normale jarenlange testfasen heeft overgeslagen, en waarvan de ingrediënten door de Nederlandse regering tot staatsgeheim zijn verklaard.

Iedereen die met alle inmiddels bekende feiten – zoals dat er nog nooit een werkend vaccin tegen een coronavirus werd ontwikkeld – straks toch gehoorzaam in het rijtje gaat staan voor zijn of haar Covid shot, zou naar mijn mening als ernstig suïcidaal moeten worden gekenmerkt en behandeld – net als dat iedereen die eist dat anderen ook dit vaccin moeten nemen, beangstigende moordneigingen vertoont.

Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
19-08: Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht (/ Premier herhaalt: ‘Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd’)
13-08: Fox News corona arts wil ongevaccineerde kinderen merken met gele button
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
10-08: ‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

42

 1. Onder de titel van dit artikel lees ik: “Grote aantallen kinderen verlamd door een dodelijke pathogeen afkomstig uit het polio vaccin.”
  In totaal zijn dus 9 kinderen verlamd (van de miljoenen die ze tot nu toe hebben ingeënt).
  Dankzij deze inentingen is polio zo goed als uitgeroeid. Helaas zijn er enkele kinderen die slecht hebben gereageerd op het virus.

 2. @ Oma 07/09/2020 om 1:53 pm

  Ik ben het met u eens.
  Een wereldwijde vaccinatie is big, big, big, big business. Daar heeft de farmaceutische industrie heeeeel veeeeel belang bij. En die zullen beslist niet nalaten, om hier en daar wat smeergeld te schuiven. De farmaceutische industrie heeft eigenlijk helemaal niet veel op met gezondheid. Dat is maar bijzaak. Hoofdzaak is de poet, de bedrijfseuroconomie.

 3. @ Heilig Boontje en @ Oma
  Bedankt voor uw reactie op die van mij.
  Ben het volledig met u eens.

 4. @Raveltje: het bedrieglijke is net dat een vaccin, zogezegd ter preventie, net de oorzaak is van de toename op risico van allerlei ziektes.
  De griepprik belast en ondermijnt het lichamelijke afweersysteem met als gevolg dat je dan net vatbaarder wordt voor de griep en te zwak om infecties te kunnen bestrijden.
  Een vaccin als oplossing is dus net tegengesteld aan het doel waarvoor een vaccin ontwikkeld wordt: immuniteit opwekken tegen de ziekteverwekker om bescherming tegen de ziekte te bekomen. (gesteld dat een vaccin zou werken, dan nog…want ook dát is nog nooit wetenschappelijk bewezen.)
  Daarom is ook de griepprik volkomen nutteloos, ze kunnen op voorhand nooit weten tegen welk virus (500+) of voor welke mutatie een eerder griepvaccin moet aangepast worden..vogeltje-pik, elk jaar opnieuw maar dat is niet erg, het gaat niet om onze gezondheid maar om de winst…

  Bovendien is er volgens experten geen immuniteit mogelijk tegen dit snel muterende coronavirus (nét zoals bij alle corona/griepvirussen) want dan zou voor elke mutatie een vaccin moeten ontwikkeld worden=>daarvoor willen ze dan vaccins per mutatie aanpassen om te kunnen ‘herhalen’ om de paar maanden…hoe ze dat wel zouden doen, weet geen kat…
  Voel je ze op hun sokken afkomen? Kassa, kassa….terwijl ze zelf toegeven dat de vaccins niet kunnen werken door de snelle mutaties…
  Dat ontkracht ook al meteen álle ’tijdelijke’ maatregelen want er is dus geen enkele maatregel en zelfs geen vaccin mogelijk dat bescherming kan bieden tegen besmetting van een virus dat razendsnel muteert.
  Doel: tijdelijke wurgmaatregelen permanent opleggen onder het mom van een langetermijnvisie voor de dreiging van dit (nu reeds uitgedoofd) coronavirus – terwijl ze zélf toegeven dat er geen bescherming mogelijk is…intussen worden onze geschonden grondwettelijke burger- en mensenrechten permanent in wetten gegoten, duikt onze economie verder de afgrond in en blijft de hervatting naar een normaal, sociaal leven en vrij democratische maatschappij uitgesteld, lees: gesaboteerd worden voor big brother dictatuur.

 5. Ronduit walgelijk hoe hier af en toe titels worden gegeven aan dit soort berichten.

  Een heel simpele zoekactie op Google laat zien dat de GPEI veel meer donateurs heeft dan de Bill & Melinda Gates Foundation.

  Wat ik mijzelf af blijf vragen is waarom ome Bil, met al zijn geld, belang heeft bij het uitroeien van de mensheid of het vergaren van nog meer rijkdom? De man heeft genoeg geld om te doen wat hij wil. Nog eens 100 keer zoveel heeft daar geen invloed op. De helft van de wereld uitroeien ook niet. Dus heel simpel.. waarom zou hij? Ik zie het hele idee en complot hierachter simpelweg niet… Overheden, farmaceuten.. allemaal best een kern van waarheid in en heel andere belangen. Maar waarom Bil Gates?

 6. @ Raveltje 06/09/2020 om 6:24 pm

  Het corona oftewel Covid-19 virus bestaat inderdaad. Dat al niemand ontkennen. Er zijn inderdaad doden door te betreuren. Maar niet in die mate die ons wordt voorgehouden. Er staat inmiddels wel vast, dat er gruwelijk is en wordt gesjoemeld met de cijfers. We worden voorgelogen !!!

  Het is inmiddels ook wel overduidelijk dat het virus in een laboratorium is ontwikkeld als een biologisch wapen. Het is ook bewust verspreid om een pandemie te veroorzaken.

  Het doel van deze plandemie is het creëren van angst. Met het nieuwe normaal, de 1,5 meter onzin en de muilkorf proberen ze ons in het gareel te dwingen. Daarmee denkt de satanische elite een greep naar de absolute macht te kunnen realiseren. Dat noemen ze de ”Nieuwe Wereld Orde”, ”ordo ab chao” (orde door chaos).

  De onrusten, de rellen en de demonstraties in de hele wereld hebben er allemaal mee te maken. Ook de invoering van de 5G heeft alles te maken met het ”hogere” satanische belang.

  Binnenkort komt de verplichte vaccinatie, waardoor een deel van de bevolking wordt uitgeroeid. De overlevenden zijn dan tevens gechipped en worden gerobottiseerd. De duivel en zijn aanbidders hebben geen enkel respect voor het menselijk leven en welzijn. Ze proberen van de aarde een hel te maken.

  Het hele proces is in gang gezet en kan alleen maar met een wereldwijd massaal protest en verzet worden gestopt. Het enige, waar de duivel niet tegenop kan, is een mobilisatie van de massa. Er zullen tribunaals moeten komen, om het duivelsgespuis uit te roeien.

 7. Het lijkt één grote klucht te zijn. Toch zijn er echt mensen overleden of moesten revalideren na erg ziek te
  zijn geweest. Er was toch wel iets gaande. Maar om nu net te doen of er nu voor een bepaalde groep en leeftijd
  dit virus blijvend is ga je wel vooroordelen en discrimineren.Verplicht vaccin, test en lockdown..
  Je hebt hoe dan ook niet het recht om een ander iets aan te doen wat je jezelf niet aan zou doen.
  De risico’s om de ziekten en aandoeningen te krijgen zijn vele malen groter dan de ziekte te voorkomen, met
  die vaccinaties

 8. N.a.v. Mo. Denken die politici die plotseling onschuldige mensen opsluiten, eigenlijk wel aan al die kinderen?? Je zal maar in een eenvoudige flat zitten opgesloten. Gebrek aan beweging, frisse lucht en zon. Dat doen die waardeloze overheden de kinderen aan! Het brengt meer ellende dan men tracht te voorkomen! Criminele overheden denken geen moment aan het jonge volk dat mede wordt opgesloten in de eigen (benauwde) woning. En dat allemaal voor noppes!! Want het werkt niet. Het is zelfs contra-productief. Wie stopt zulke overheden.

 9. @Yulia, je moet wel lezen wat er staat…er wordt, om verwarring te zaaien, weer onderscheid gemaakt tussen ‘wilde’ polio en “een variant” van polio…(een mutatie die overigens al lang zou zijn overwonnen indien het wilde polio virus overal zou uitgeroeid zijn, 20 jaar geleden al)
  Afrika is dus níet polio-vrij….enkel de wilde polio zou overwonnen zijn, de polio ‘variant’ niet….
  Reeds decennia lang werd polio in de hele wereld bestreden, behálve in drie landen en dat, uiteraard, om de lucratieve reden van het vaccineren van de hele wereld in stand te kunnen houden, dat miljárdenwinsten opbrengt.
  Die kip met gouden eieren wordt niet geslacht!
  Dus zal de wereld nooit polio-vrij zijn….ze wekken enkel de indruk dat ze polio bestrijden maar houden het net in stand onder het mom van de mutaties voor de winsten…het kinderleed zal hen worst wezen.
  Moeilijk te behappen dat weldoeners, zoals gates en who, zich voordoen als filantropen om mensen te helpen maar intussen weggeraken met (kinder)moorden voor hun miljardenwinsten….en vrt.be is écht geen objectieve berichtgevingsbron te noemen..
  Het is voor rechtgeaarde mensen onbegrijpelijk dat er zulke ziekelijke gestoorden kunnen bestaan die zoveel menselijk leed veroorzaken en moorden uit hebzucht..

 10. @Daphne

  Er staat wel een bronvermelding bij, namelijk zerohedge, zodra je daar op klikt kom je weer bij hun bronnen uit en zo begint jouw onderzoek naar feiten of fictie. Dit moet je bij zowel msm als alternatieve media doen, zodat je weet wat je leest.

  Ook al weet ik uit 20 jaar ervaring, dat de msm maar 1 iemand vertegenwoordigd en dat zijn niet jij en ik, dat is een aanname natuurlijk, maar ik ga er even voor het gemak vanuit, dat je niet tot de elite van de elite behoort!

  Groetjes

 11. Ik zie in het artikel geen enkele link of bronvermelding van wat in de titel wordt beweerd. Waarom niet?

 12. Zou wereldwijd gedeeld moeten worden. We roeptoeteren de hele dag………..maar naar het gewone normaal???? het komt er niet meer van. 🙁 Misschien met 7 miljard mensen in opstand. Ik zie het niet gebeuren. Dag,dag vrijheid.

  Plaats andere link, geeft waarschuwing !! Mod.

 13. Nieuw Begin schreef:
  05/09/2020 om 9:02 pm
  https://www.nu.nl/coronavirus/6075543/groenlinks-leider-klaver-keert-zich-tegen-coronawet.html#coral_talk_wrapper
  Ondanks dat ik Jasser Klaver een complete leeghoofd vind heeft hij hier dus wel een punt. Maar als we het goed lezen dan wordt zijn roep om de democratie niet te begraven weg gehoond want meneertje voert al campagne? En dan nog wat, er zijn diverse politici die al veel langer roepen dat er geen enkele reden is zo dom te doen als dhr. Rutte en zijn ploegje nu van plan zijn. Het lijkt er toch serieus op dat er veel meer angst is dan echte kennis en dat is na 8 maanden feitelijk een groot schandaal.

 14. Ga naar “Cafe Weltschmerz” en laat de columns van Carel op je inwerken.

 15. als je kijkt naar de video van israeli news van steven ben-nun op http://www.bitchute.com.
  de titel is de ‘Next step in the agenda’ dan weet je waar het om gaat.
  alle wereldleiders weten hier van.

 16. VN: Door Gates gefinancierd vaccin veroorzaakt polio-uitbraak in Afrika.
  In Afrika voltrekt zich momenteel een groot schandaal, maar er is weinig aandacht voor. Dat heeft te maken met de personen en organisaties die erbij betrokken zijn. De Verenigde Naties hebben moeten toegeven dat een vaccin een uitbraak heeft veroorzaakt van een ziekte die het juist zou moeten uitroeien.
  https://www.ninefornews.nl/vn-door-gates-gefinancierd-vaccin-veroorzaakt-polio-uitbraak-in-afrika/
  Die Bill Gates is niets meer dan een stofzuigerverkoper, met een dwangmatigheid tot vaccineren.

 17. Waarom krijgt de NOS er weer geld bij ? omdat ze de leugens in de pers moeten versterken en ja het mag zeker in Den Haag wat kosten ,stel dat ze het echte verhaal vertellen .dan staan onze politici voor de rechter al is die ook niet meer voor recht

 18. Echt schandalig dat die DTP gewoon nog gebruikt wordt! Maar toch wil ik X willen aansporen zich te houden aan de feiten:
  De DTP zorgt niet voor 10x meer doden, maar 5x. Zie hoofdstuk 5: Conclusion:
  ‘DTP was associated with 5-fold higher mortality than being unvaccinated.’

 19. Als de farmaceutische industrie een vaccin ontwikkelt voor een al dan niet bestaand en/of voorgewend virus, dat een pandemie of plandemie heeft veroorzaakt, dan kan de betreffende industrie daarvoor natuurlijk een octrooi aanvragen. Dat is niet ongebruikelijk. De betreffende industrie heeft daarmee de mogelijkheid om de gemaakte investeringen terugverdienen en een aantal jaren enorme winsten binnen harken, zonder dat de concurrentie met het profijt gaat lopen.

  Dat de Nederlandse overheid de samenstelling van dat vaccin als staatsgeheim bestempeld, is echter uiterst merkwaardig en zeer ongebruikelijk. Het is bepaaldelijk onacceptabel !!! Wat is dat voor achterbaks gedoe van de overheid ??? Welke belangen heeft de overheid daarbij ??? Kennelijk gaat het de overheid niet om de volksgezondheid, maar duidelijk om iets anders. Wat voor ruttigs voert de overheid in haar schild ???

  Als de overheid de samenstelling van het vaccin daadwerkelijk tot staatsgeheim heeft verklaard, dan dient de Tweede Kamer daarover onverwijld vragen te stellen en een diepgaand debat te voeren. De achtergronden van een dergelijk besluit dienen zonder omhaal te worden toegelicht. De Tweede Kamer mag zich beslist niet met kluitje in het riet laten sturen. De onderste steen moet boven komen. We willen het naadje van de kous kennen. Laat het ruttige kabinet maar met de billen bloot gaan.

  Ik mag aannemen, dat het vaccin toch bedoeld is voor de volksgezondheid en niet voor iets anders. Of speelt hier inderdaad een geheime agenda ??? Bijvoorbeeld een plan om een (groot) deel van de bevolking uit te roeien. Tja, als de ruttige regering geen duideluikheid verschaft en geen openheid van zaken geeft, zetten we ons gezonde naprakkedenkiseerverstand aan het werk en gaan we rare dingen bedenken.

  Een vaccin, waarvan de samenstelling tot staatsgeheim is verklaard, is een reden te meer, om uiterste voorzichtigheid te betrachten en een vaccinatie te weigeren.

  Me dunkt, dat het mogelijk moet zijn, om tijdens een vaccinatiecampagne een aantal van die geheimzinnige spuitjes achterover te drukken en in een laboratorium nader te onderzoeken. De uitkomst van een dergelijke actie zou wel eens heel interessant kunnen zijn.

 20. Messcherpe column Marianne Zwagerman
  De waarheid is gesneuveld op het coronaslagveld

  https://www.telegraaf.nl/watuzegt/2033635466/de-waarheid-is-gesneuveld-op-het-coronaslagveld

  In de Tweede Kamer werd vrijdagochtend door verschillende hoogleraren, gespecialiseerd in staatsrecht en openbare orde, de vloer aangeveegd met de coronawet die regelt dat Hugo de Jonge per decreet kan regeren. Dat klinkt eng en dat is het ook. Professor Wim Voermans vindt dat deze wet, die ’griezelige artikelen’ bevat, veel te ver gaat.

 21. 1.5 mtr. of wel sociaal distansing is om de rifd techniek goed te laten werken met de vaccin implantatie chip..
  binnen die 1.5 mtr. werkt deze techniek niet naar behoren, dus wat als jij 3 x een corona vaccin gaat halen.. !!!
  wie volgen ze dan en kan de techniek dat wel aan?
  nog beter is met de ID van elkaar die meerdere covid 19 corona 2020 vaccinatie te gaan halen..
  if you can`t beat them ……. maak het ze lastig.

 22. Onderwerp wordt een beetje afgezaagd.We weten waar dit alles vandaan komt>Babel.Ik blijf het zeggen:Nederland de grootste electronische gevangenis van Europa!!Kunnen we in Nederland nog Nederlands praten?Of zijn we helemaal gehersenspoeld door computer Engels?Noem het taal verloedering>666.U wordt verwelkomt door het rode licht.Alle streepjescodes zijn altijd deelbaar door 6.
  Nu nog leest barcode laserscanner bij afrekening de streepjescode van uw bon.Deze zal vervangen worden door chip die geinjecteerd zal worden tussen wijsvinger en duim van rechterhand………………………………………………………

 23. Inhakend op de laatste alinea van dit – overigens voortreffelijke artikel – vraag ik mij in goede gemoede af of ik niet ALLE soorten van “prikken” maar moet mijden. Voor je het weet ben je met allerlei rommel – ja dodelijke rommel – opgescheept. Het wordt hoog tijd dat de augia-stal van de heer Gates en consorten is grondig wordt uitgemest. Dat de ingrediënten door de Nederlandse regering tot staatsgeheim zijn verklaard, moet iedereen met een greintje gezond verstand tot de hoogste staat van paraatheid brengen.

 24. Dit kan niet de bedoeling zijn van een vaccin, dat is levensgevaarlijk, er mogen geen bijwerkingen zijn dan alleen onschuldige. Moeten we nu een vaccin weigeren, dat mag je doen, er is volgens mij geen verplichting, maar ik vrees toch dat we die richting ingaan. Shalom

 25. Bolivia is ook een arm land. 6.000 Proefkonijnen voor een Covid19-vaccin. Ze beginnen nooit in de Westerse wereld omdat je daar niet zomaar kan testen.

Comments are closed.