Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen

—————————————————————————————————————————————-

Vaccin voorstanders gebruiken verwrongen en tegenstrijdige logica om anderen te verplichten zich ook te laten inenten – ‘Maar mazelen, kinkhoest en polio zijn toch bijna verdwenen door vaccins?’

—————————————————————————————————————————————-

We schrijven al maanden dat er een tijd gaat komen waarin mensen die weigeren zich te laten vaccineren niet alleen hun baan zullen kwijtraken en uit de samenleving zullen worden geweerd, maar uiteindelijk onder het mom van ‘volksgezondheid’ en het ‘algemene belang’ mogelijk permanent zullen worden ‘verwijderd’. Veel mensen vonden dit te extreem, maar de recente ontwikkelingen wijzen erop dat het wel degelijk die kant op gaat. Zo is Pfizer, één van de grootste farmaceutische bedrijven ter wereld, alvast begonnen met het de schuld geven aan ‘anti-vaxxers’ als de Covid-19 vaccins straks de gefabriceerde ’tweede golf’ van het coronavirus niet kunnen stoppen.

Volgens Albert Bourla, CEO van Pfizer, bevindt het Covid vaccin van zijn bedrijf zich in de laatste testfase. Tegenover CNBC verklaarde hij de zorgen van het publiek over de veiligheid van vaccins te begrijpen. Hij beloofde alleen een ‘bewezen veilig en effectief’ vaccin op de markt te brengen. Volgens peilingen heeft ongeveer de helft van de Amerikanen echter al aangegeven zich sowieso niet te zullen laten inenten.

‘Mensen die zich niet laten vaccineren schuldig aan verspreiding virus’

Tegelijkertijd waarschuwde Bourla dat mensen die straks het Covid vaccin weigeren ‘niet alleen hun eigen levens treffen, maar ook die van anderen. Want als ze zich niet laten vaccineren, zullen ze de zwakke schakel worden die het virus in staat zal stellen zich te vermenigvuldigen.’

Hij ‘vergat’ dan maar dat dit altijd gebeurt met virussen. Die gaan nóóit meer weg, maar muteren. Zo bestaan er al tientallen jaren (nog altijd onbewezen) griepvaccins die ieder jaar moeten worden veranderd omdat er steeds weer een nieuwe variant opduikt. Bovendien zorgen lockdowns er juist voor dat het veel langer duurt voordat een virus is ‘opgebrand’, en er groepsimmuniteit is bereikt (wat voor het huidige coronavirus overigens hoogstwaarschijnlijk al het geval is).

Slechts 6% daadwerkelijk alleen aan Covid overleden

Eind augustus publiceerde de CDC een rapport waarin werd erkend dat slechts 6% van de gemelde Covid-19 doden daadwerkelijk (alleen) aan het coronavirus zijn gestorven. Bij de andere 94% was er sprake van gemiddeld 2,6 andere bovenliggende oorzaken zoals kanker, diabetes, Alzheimer en andere ernstige aandoeningen.

Bourla deed er echter nog een schepje bovenop, en zei dat ‘vaccin aarzelaars’ altijd al een probleem zijn geweest. Hij toonde er geen enkel begrip voor dat er steeds meer mensen zijn die twijfelen of het nu wel zo’n goed idee is zich te laten inenten met een experimenteel vaccin dat er in enkele maanden tijd doorheen wordt gedrukt, terwijl voor ieder ander vaccin een gemiddelde ontwikkeltijd van 10,7 jaar staat.

AstraZeneca hervat vaccintest ondanks ernstige bijwerking

Critici wijzen erop dat het vaccin van Pfizers concurrent AstraZeneca de ernstige bijwerking transverse myelitis (ruggenmergontsteking) heeft veroorzaakt. Jaarlijks worden gemiddeld 3,7 Amerikanen binnen enkele weken na een vaccinatie door deze ontsteking, die verlamming kan veroorzaken, getroffen. 38,7% raakt permanent gehandicapt. Desondanks zijn het ‘anti-vaxxers’ die klaarblijkelijk de ‘zwakke schakels’ zijn als ze niet blindelings vertrouwen op wat de fabrikanten over hun twijfelachtige producten beweren.

AstraZeneca heeft de testfase alweer hervat. Wat dit experimentele vaccin straks gaat aanrichten bij kwetsbare mensen, zoals ouderen, chronisch zieken, zwanger vrouwen en kinderen, is ‘anyone’s guess’.

Vaccinaties: Verwrongen en tegenstrijdige logica

Verder blijft het een verwrongen gedachtegang vol tegenstrijdige logica dat een vaccin alleen zou werken als (bijna) iedereen het neemt. Zo ongeveer van ‘ik heb hoofdpijn en neem een pijnstiller, maar die werkt alleen als u er ook een neemt.’ Of als u geen autogordel draagt, heeft ook uw buurman, die wel een autogordel draagt, een hogere kans een ongeluk te krijgen.

Er wordt dan altijd gezegd dat een virus zich kan blijven verspreiden als minder dan 70% of 95% van de bevolking zich niet laat vaccineren. Los van het feit dat een virus dus nooit meer weggaat, zou dat moeten betekenen dat ziektes waar 95% tot 100% tegen werd ingeënt, volledig uitgeroeid zouden moeten zijn. Dat is echter nergens ter wereld het geval. Sterker nog: polio is juist dankzij de vaccins weer aan een sterke opmars bezig, ook in landen waar de ziekte (vrijwel) geheel verdwenen was.

‘Maar heel veel ziektes zijn toch bijna verdwenen door vaccins?’ Nou, ook dat blijkt een tamelijk misleidende voorstelling van zaken te zijn. Nemen we als voorbeeld de mazelen:

Kinkhoest:

Kinkhoest vaccins werden pas in de jaren ’60 universeel ingevoerd. De ziekte was toen echter al vrijwel verdwenen, net als met mazelen het geval was, zoals op deze onafhankelijke statistieken is te zien. Overigens is in de VS de afgelopen 10 jaar niemand aan de mazelen overleden, maar stierven wel 108 kinderen door het vaccin tegen de mazelen.

Polio:

De belangrijkste reden waarom deze ziektes al ruimschoots op hun retour waren vóórdat er vaccins werden ingevoerd, is samen te vatten met één woord: hygiëne. Het is vanuit een objectief standpunt mogelijk dat vaccins hebben bijgedragen aan een verdere reductie van deze ziektes, maar dus niet rechtstreeks aantoonbaar. Het is minstens zo waarschijnlijk dat die vermindering toch wel had plaatsgevonden, omdat het allergrootste gevaar van deze ziektes reeds was verdwenen. (2)

Misschien kunnen de ‘pro-vaxxers’ eens proberen te verklaren waarom 25% van de kinderen in Nederland, waar we 15 vaccinaties hebben, en maar liefst 54% van de kinderen in de VS, waar het aantal vaccinaties al is opgelopen naar 72 (!), chronisch ziek is (3). Wat de reden hiervan ook is, één ding is duidelijk: het is een briljant bedacht verdienmodel voor de farmaceutisch industrie, want aan een compleet ziek gemaakte generatie kan massa’s nieuwe medicijnen worden verkocht.

 

Xander


(1) Natural News
(2) Hacienda Publishing (Vaccines: Hygiene, Sanitation, Immunization, and Pestilential Diseases)
(3)  Café Weltschmerz / YouTube


Zie ook o.a.:

09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
16-07: Weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’

2019:
17-12: In 10 jaar nul doden door mazelen en 108 dode kinderen door vaccin tegen mazelen
05-10: Italiaans lab ontdekt dat gemodificeerde abortussencellen in waterpokkenvaccin kanker kunnen veroorzaken

27-03: Huisarrest voor alle niet gevaccineerde kinderen in regio staat New York
28-02: Wetenschappers ontdekken bestrijdingsmiddel Glyfosaat in kindervaccins
20-01: Erkende pro-vaccin expert zwaait om: Vaccins kunnen wel degelijk autisme veroorzaken

Oud Xandernieuws.punt.nl :

2015:
14-08: (/ CDC verwacht dat over 10 jaar een derde van alle kinderen door vaccins aan neurologische stoornis zal lijden)

2014:
28-09: Gevaarlijk virus treft enkel gevaccineerde kinderen in VS en Canada
26-09: Nieuw onderzoek: Autisme en leukemie door cellen geaborteerde baby’s in vaccins

2013:
23-11: Jaarlijkse griepprik gevaarlijke cocktail van kwik en antivries
29-07: ’98 miljoen poliovaccinaties bevatten kankerverwekkend virus’ (/ ‘Meeste kankergevallen op de wereld waarschijnlijk veroorzaakt door vaccins’)

2012:
14-10: Internationaal onderzoeksteam concludeert dat geen enkel griepvaccin werkt

2010:
24-04: Toename autisme door gebruik cellen van abortussen in vaccins

2009:
20-11: Medisch regiohoofd: Enorme leugens over griepvaccinaties
16-11: Groeiend verzet tegen massale vaccinatieplannen WHO
12-11: Media offensief overheid en Big Pharma tegen anti-vaccinatie beweging
18-10: Nederlandse wetgeving verbiedt vaccin ingrediënt Thimerosal

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

54

 1. @norn schreef:
  15/09/2020 om 12:07 am
  “Gebruik allemaal je gezond verstand, lees regelmatig de juiste MSM en je komt al heel ver. En mocht er dan nog een complot overblijven, dan wil ik daar best serieus over nadenken.
  Door de overdrijving van alles op dit soort sites wordt de ellende die echt bestaat net niet aangepakt.”

  De ‘juiste’ MSM lezen?! Huh?
  En wat vindt je dan van ervaringsdeskundigen? Moeders, vaders, grootmoeders, grootvaders, tantes, héle families die van dichtbij de miserie en ellende hebben moeten meemaken van de lijdensweg van hun klein/kinderen ten gevolge van vaccinaties waar geen enkele medicus of klassieke geneeskunde ook maar een antwoord, laat staan genezing, voor had?!!
  Je hebt het hier uitsluitend over media kanalen…en de MENSEN dan?! Die tellen niet mee of wat?
  Reeds 30 jáár worden de schadelijke gevolgen van vaccinaties verdoezeld, wordt het overduidelijke verband tussen vaccinatie en gezondheidsproblemen, handicaps en ja, zelfs dodelijke slachtoffers ontkend en onder de mat geveegd.
  Het probleem is echter in omvang zodanig toegenomen dat het niet meer ontkend kan worden….zelfs niet door het complot te noemen, daarvoor is de wrede realiteit te bitter voor diegenen die erdoor getroffen worden en hun kinderen of kleinkinderen zien lijden….onnodig…..

  Pfizer poogt op voorhand al de publieke opinie te manipuleren en op te zetten tegen anti-vaxxers door van hen een zondebok te maken om zo vaccinatie af te dwingen – echter, mensen denken ook na en als farmaceutische bedrijven beweren dat hun vaccinaties werken, dan hebben gevaccineerden helemaal niets te vrezen van anti-vaxxers…

  Enkel als hun vaccins NIET werken, kunnen gevaccineerden nog besmet worden – als pfizer dus beweert dat anti-vaxxers gevaccineerden kunnen besmetten met corona, dan geven ze zelf toe dat corona-vaccins al niet deugen….waarom zou je je dan wel nog laten vaccineren als ze zelf toegeven dat hun vaccins niet deugen? En wie weet wat er nog allemaal in die gifspuit zit en welke gevolgen dat dan zou hebben voor onze gezondheid? Zou iemand dat risico willen nemen terwijl het vaccin tegen corona niet eens werkt? Ik in elk geval al niet.

 2. https://www.zerohedge.com/geopolitical/bill-gates-slams-fda-questions-whether-fda-can-be-trusted-covid-19-vaccine
  Tot mijn eigen verbazing word ik op mijn wenken bediend. Bill Gates is een software man met teveel geld voor zijn brein. Maar zijn commerciële neus werkt kennelijk nog optimaal. Dus bemoeit hij zich met zaken waar een normaal burger zich niet mee bemoeit. Meneertje wil natuurlijk optimaal renderen op zijn investering. Dat we het hier hebben over een totaal verkeerde aanpak van een burger die gewoon zoveel geld heeft dat zelfs regeringen buigen als het welbekende knipmes…, ik vind het dus walgelijke en ongewenste ontwikkelingen. Er is vanuit oeroude kennis hele simpele (maar vooral extreem goedkope) oplossingen voor een virus wat in heftigheid enorm wordt overdreven. Dat we in Nederland een minister toelaten met nul kennis over virussen is nog tot daar aan toe. Maar dat men die man simpelweg enorm veel macht wil geven terwijl steeds duidelijker wordt dat dat niet de weg is, is gewoon verdacht. In de geschiedenis zijn de voorbeelden legio dat simpele mensen op oneigenlijke basis macht willen grijpen. Dan sta ik toch achter de oproep van de partijen die daar paal en perk aan willen stellen.
  https://www.fvd.nl/spoedwet-om-onze-vrijheid-te-ontnemen-mag-er-nooit-komen

  Hugo de Jonge of Mark Rutte zijn aangesteld om het land in goede banen te leiden, niet om het over te leveren aan types als Bill Gates. De vaccinaties waar zo op wordt gehoopt zijn totaal niet nodig, enorm gevaarlijk indien er te weinig checks and balances worden gebruikt omdat men ergens in het verleden de verkeerde afslag heeft genomen. Ik zie griezelige ontwikkelingen die nergens voor nodig zijn, maar waar gewoon niet over van gedachte gewisseld mag en kan worden zonder gescheld, dedain of misbruik van macht om eenmaal ingeslagen paden door te drukken! En dan on top gewoon verrast zijn dat complotteren voeding krijgen?

 3. @ Matt
  Lopende bandwerk met computers weten ze wel zo’n beetje wat ze kunnen garanderen en hoelang
  Van zorg verzekerd ligt dat heel anders, een mens is geen fabrieksproduct alles hetzelfde Eigen risico
  Massaal ingeënt worden met gifstoffen die door dieren worden verspreid en mensen beslist geen last van hebben
  is het vaccin op gebaseerd, maar wat gebeurt er met een overdosis?

 4. norn schreef:
  15/09/2020 om 12:07 am
  Je zal mij er nooit op kunnen betrappen dat ik de sites die je noemt als serieuze bron aanhaal.
  Er is namelijk meer dan voldoende om buiten die sites aan te tonen dat artsen en specialisten louter protocollair denken en handelen. De cholesterol leugen is een voorbeeld van ronduit slordig handelen van nog steeds enorm veel regulier opgeleide artsen en specialisten. Houden die mensen hun literatuur en ontwikkelen gewoon niet bij? Is het de macht van de pillenschuivers?

  Sites als Niburu en Jensen slaan ook in mijn ogen door, maar dat ontslaat het reguliere veld niet om de gezondheid van mensen serieus te nemen. En het is gewoon een feit dat de macht van de reguliere zorg inclusief vooral de zorgverzekeraars en Big Farma te ver reikt. Dat er dan complotten ontstaan is schadelijk, maar indien transparantie ver te zoeken is kun je dat verwachten. Een voorbeeld is dat een minister wel hamert op vaccinatie om weer naar een normale samenleving terug te keren. Maar je zal hem er niet op betrappen dat hij ons ook informeert dat de producent geen enkele aansprakelijkheid zal aanvaarden mocht er schade uit die vaccins ontstaan. Ik noem dat bewust misleiden!
  Dat, terwijl uit regulier onderzoek (eerder door mij hier geplaatst) blijkt dat een therapie met een bepaalde vorm van vitamine D redelijk spectaculaire resultaten laat zien. Ik lees dat nergens in de MSM of hoor er de minister totaal niet over.
  Sorry maar de geneeskunde vanuit de reguliere hoek inclusief het hele danken en handelen komt mij over als een verdien model en niet als een vorm ten dienste van de mensen.

  Dat is mijn mening en ik laat me ook op deze site regelmatig kritisch uit over een artikel. Feit is dat dergelijke reacties hier wel gewoon geplaatst worden. Op Joop, nu.nl of noem ze maar op werden mijn reacties redelijk snel verwijdert. Zogenaamd omdat ik de huisregels schond. Ik kan u verklappen dat ik slim genoeg ben om die te lezen en te begrijpen vooraleer ik ergens reageer.
  Wat ik overigens ook constateer (maar dat is een hele andere discussie) is dat men in het algemeen het vermogen is verloren om ordentelijk met elkaar te van gedachte te wisselen juist als men het niet met elkaar eens is. Zie de kinderachtige reactie van de regering en TK op vragen van dhr. Baudet eind januari.
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/flashback-vvd-lachte-thierry-baudet-uit-toen-hij-corona-alarm-sloeg/
  Vervolgens komt dhr. Rutte als redder des vaderlands weg met zwalkend beleid en redelijk fatale missers (verpleeghuizen). Niet verwonderlijk met pers en media giganten die zoals gewoonlijk (en dus zeker ook over medische zaken) mensen misleiden en belazeren.

 5. vaccinfabrikanten bedingen dat ze geen aansprakelijkheid hebben voor gezondheidsschade van hun corona vaccin.

  wie gaat dat nu nog nemen?

  nieuwe auto kopen zonder garantie?

 6. @Rienus
  En daarom schreef ik dus dat ik het wantrouwen jegens big pharma goed begrijp. Maar waarom maken sites zoals de door mij genoemde (jensen, niburu etc) het nog erger dan het toch al is. Zo erg en vaak zo aantoonbaar onjuist dat geen normaal mens de kritiek nog serieus kan nemen.
  Daarbij: je verwijst naar een helder artikel in HP/De Tijd, een duidelijk voorbeeld van MSM, waarvan iedereen hier zegt dat je die nou net niet moet vertrouwen.
  Maar als het in de kraam van de plottertjes past dan geloven ze MSM opeens weer wel. Waarom liegt MSM dan opeens niet meer? Leg dat dan eens uit.

  Gebruik allemaal je gezond verstand, lees regelmatig de juiste MSM en je komt al heel ver. En mocht er dan nog een complot overblijven, dan wil ik daar best serieus over nadenken.
  Door de overdrijving van alles op dit soort sites wordt de ellende die echt bestaat net niet aangepakt.
  En dat valt die sites erg kwalijk te nemen.

 7. @Norn: Het is intussen een lange lijst van wetenschappers en artsen die stevige kritiek hebben op de huidige gang van zaken betreffende Covid-19. Daaronder zeer gerenommeerde epidemiologen en experts op dit terrein. Dat zijn geen “Jensen-kijkers”. Jensen vertaalt deze kritiek op zijn prettige manier.
  Veel van deze experts wijzen vaccins an-sich niet af. Maar ze waarschuwen wel voor dit nieuwe experimentele vaccin dat direct ingrijpt in onze cellen (dr. Bhakdi b.v.). En ze wijzen op dit nogal snel-muterende virus, waardoor zo’n vaccin net zo zinloos is als het griep-vaccin. Heeft u de artikelen op Xandernieuws eigenlijk wel gelezen?

 8. norn schreef:
  14/09/2020 om 8:57 pm

  Vertel dat aan moeders die met een gezond kind naar het consultatiebureau gingen voor de geijkte prikjes en nu met een kind zitten waar ze de rest van hun leven zich zorgen over kunnen maken. Volgens mij begrijp je niet zoveel, maar heb je ergens, door wat dan ook het vermogen verloren om zelf na te denken. De Nederlandse gezondheidszorg is een bastion van protocollen en niks meer. Ik zie dat helemaal niet als het beste voor hebben met mensen.
  Ik walg van de angst die patiënten wordt aangepraat door mensen die medicijnen hebben gestudeerd maar geen bal verstand hebben van bijvoorbeeld voeding waarmee op een hele simpele manier een goede gezondheid is te verkrijgen. De meeste medici zitten in hokjes en hebben hooguit een idee dat ze goed bezig zijn. Bang ook dat ze meestal zijn om in de problemen te komen met de inspectie, die al helemaal geen bal geeft om gezondheid, maar halsstarrig protocollen checkt.

  Om maar eens een fraai voorbeeld te geven blijkt dat steeds meer medicijnen kankerverwekkende stoffen bevatten. Goedkope productie door China en India.
  https://visie.eo.nl/artikel/2020/09/zembla-kankerverwekkende-stoffen-in-medicijnen

  Dus bovenop de bijwerkingen kan je er ook nog eens kanker van krijgen als je pech hebt.
  En wat zie je dan, dat er veel naar andere instanties wordt gewezen. Er worden batches uit de roulatie gehaald maar zodra het overgewaaid is gaat het verstrekken van vervuilde medicijnen gewoon door hoor. In dat kader is de volgende link wel interessant:
  https://skepsis.nl/dick-bijl/

  Jammer dat je overigens vaak ziet dat mensen die goed ingevoerd zijn in de materie pas met hun ervaring naar buiten komen als ze gepensioneerd zijn. Zo kan het dus gebeuren dat er jaarlijks tussen de 17.000 en 20.000 mensen overlijden door medicijnen vergiftiging in Nederland alleen al.
  https://www.hpdetijd.nl/2016-04-15/geneesmiddelen-doodsoorzaak-nummer-drie/

  Ik twijfelen al heel wat jaren sterk aan het nut van farmacie en vind het hoog tijd dat de allopathische geneeskunde niet het alleenrecht heeft op de mogelijkheden om mensen te genezen. Er is zoveel meer, maar dat wordt gewoon weg gedrukt door mensen die oogkleppen op hebben en toevallig de centen hebben om dat in stand te houden.

 9. @jossos

  Ik verwacht niet veel nee.
  Maar je moet het blijven proberen he.

 10. Ach, Elegast, zo erudiet vind ik mezelf niet. Zoals ik al schreef: de meeste
  mensen denken in grote lijnen hetzelfde als ik over vaccinatie. En dat doen ze niet voor niks, men leeft er langer en beter door. Maar daar hoef je niet bijzonder slim voor te zijn.
  Niet ‘de rest’ heeft dovemansoren, maar het publiek dat mijn reactie alhier leest grotendeels wel, vast als ze zitten aan de kronkels van de Jensens, de niburus e.d. En dat vind ik wat jammer, want de meesten hier hebben het ongetwijfeld goed voor met de mensheid. Jammer dus dat ze hun energie net de andere kant op richten.

  Ik begrijp heel goed dat mensen twijfels hebben over ‘big pharma’, ik begrijp heel goed dat mensen allerlei regeringen wantrouwen.
  Wat ik niet begrijp is waarom het op sites als de genoemde steeds nog erger gemaakt moet worden. Zo erg dat het de waandenkbeelden lijken van een gele koortslijder.

  Fijne dag verder.

 11. Mooie observatie van Jensen: De piepkleine demonstratie vóór maskers (“Duitsland doet het ook”, – huil huil huil -, maar Duitsland heeft ook de best geïnformeerde en grondigste protesten!), ontmoet welwillende belangstelling van de media. Een veel uitgebreider protest tegen ‘het nieuwe normaal’, ontmoet vooral verdachtmakingen. Het zouden hooligans zijn, of domme alu-hoedjes of geflipte zwevers.
  Ik weet dat Jensen kan overdrijven, maar in de grond heeft hij gewoon gelijk als het om deze gekte gaat.
  En inderdaad: Wat valt die Netanyahu mij bijzondere tegen! Ik sympathiseerde altijd wel met Likud, maar wat hij nu doet met Israël, dat is toch wel buitengewoon teleurstellend!

 12. @ Norn

  Werkelijk waar, denk je nou echt dat je naar een alternatieve media site gaat, vervolgens de MSM aanraadt en denkt dat iemand jou nog serieus neemt?!

  Ik zou volgende comments even onder een andere naam maken.

 13. Algemeen erkende wetenschap is tegenwoordig vooral niet onafhankelijk. Ik heb al eerder aangetoond overigens dat wetenschappers in Spanje een onderzoek hebben gedaan naar het effect van vitamine D op de voorgeschreven wetenschappelijke manier. De uitkomst was zo interessant dat ik me totaal niet kan voorstellen dat zoiets niet op grote schaal gevolg krijgt.

  Verder is het redelijk aannemelijk dat het succes van vaccineren nergens op berust en dat betere huisvesting, voeding, hygiëne maar vooral zuiver drinkwater de werkelijke oorzaken zijn dat veel ziektes steeds minder voorkomen. Het probleem is dat Big Pharma over de middelen beschikt om vooral politici te misleiden. Want mij maak je dus niet wijs dat geld geen belangrijke rol speelt In belangrijke beslissingen over volksgezondheid. Gezondheid is Big Business en je verdient gewoon meer aan zieke mensen, het is diep triest maar geld is daarin helaas leidend.

 14. Mag jij dat zo maar zeggen Norn.

  Vast wel jij bent boven alles verheven en de rest heeft dovemansoren. Dat niemand ziet hoe erudiet je bent? Dat verbaasd me

  En hoe triest dat niemand het ooit zal zien dat je erudiet bent.

  laat de ploterijen toch, het is tegen dovemansoren. zo was het toch? Of nog meer aanklachten tegen de plotters. Ben wel benieuwd.

  Zo worden we tegen elkaar uitgespeeld. Het is ongelofelijk triest dat we ons uit elkaar laten spelen.

 15. Het is makkelijk na te lezen waarom men bij een vaccin naar een bepaalde minimale enting streeft. Hoe dat bij een evt covid-19-vaccin zit weten we nog niet want dat vaccin bestaat gewoon nog niet.
  Soms is het handig om de zgn msm na te lezen/zien om te ontdekken wat de algemeen erkend wetenschap ergens van vindt. Maar dan wel echt lezen en proberen te begrijpen. Je kunt dan o.a. ontdekken dat vaccinatie in bepaalde gevallen heel goed geholpen heeft. Maar men heeft uiteraard nog niet voor elke kwaal een middel ontdekt, of het nou een vaccin is of een medicijn.
  Gelukkig zijn de meeste mensen heel goed in staat het verschil te zien tussen onzin en waarheid.
  Ik vind het tamelijk schaapachtig om achter de plottermedia aan te rennen en gewoon zaken aan te nemen omdat ze op deze of vergelijkbare sites staan. Zelf nadenken lijkt hier verboden te zijn.

  Goed het is tegen dovemansoren. Het zij zo.

 16. Kijk op lbry.tv naar Cowan en Kaufman over de waarheid aangaande virussen.

  Vaccins zijn onzin. Virussen als zodanig zijn voornamelijk onzin.

 17. Jongens we vliegen dit fout aan. Er moet weer een kraker komen, “ Hugo Hugo redt me nog een keer, tja doet effe zeer, spuit nog maar een keer……

  Echt als je het tot je door laat dringen is zo belachelijk. Humor gaat ons vast nog een keer redden. Maar dan zal er wel veel bloed de Noordzee ingelopen zijn.

  Maar toch, Vader Abraham, Jij? Je deed ook Wimmetje gaat, Pimmetje komt. Maar dat mocht niet gebeuren helaas.

 18. Dit is een wereld wijde samenloop van omstandigheden waar de satan ( wie kent hem nog en wie weet nog van zijn bestaan af) op zat te wachten.

  Satan is de grote misleider, de tegenstander van God, die in het laatste van de tijden, zo wij die nu kennen alles maar dan ook alles in het werk zal stellen om de totale macht over de hele wereld en mensheid te krijgen. Over alles en iedereen. Er zal zelfs uit de huidige “ machtsblokken “ die de wereld nu beheersen, ( China , Rusland, Afrikaanse unie, Amerika, Europa enz) een groot machtsblok ontstaan met een ALLEENHEERSER!
  Dit gaat heel ver, en dit kunnen we lezen op heel veel verschillende plaatsen in de Bijbel, maar in het bijzonder het laatste Bijbelboek de Openbaringen die aan Johannes zijn gegeven, vinden we veel informatie.

  Wat nu wereld wijd gebeurt lezen we letterlijk.
  Toen we nog niets van deze “ Corona gekte met de daaruit voort vloeiende vaccinaties “ wisten, was het ook niet duidelijk hoe de satan ons nu allemaal zover zouden kunnen krijgen om het “ teken van het beest “ te geven.

  Dat is nu wel heel duidelijk.
  Wetten zullen ons verplichten om dit teken te nemen; zo niet dan wordt je uit de maatschappij gestoten als een outcast, een “ gevaar voor de samenleving”, een paria, je kunt geen boodschappen meer doen omdat “ je chip “aangeeft dat je een weigeraar bent. Je kunt niet meer reizen, geen benzine meer tanken.Je wordt afgesloten van elektriciteit geen internet meer enz Enz enz enz.
  Persoonlijk denk ik dat er misschien wel tribunalen zullen komen die mensen ter dood zullen veroordelen. Dit is om “ Zijns Naams wil “ om Jezus ❗️lijden. ( in veel landen gebeurt dit al )
  De Bijbel is daarin akelig punctueel en actueel.❗️

  Er zal een loutering en deze zal zeker ook onder Christenen plaats vinden.
  Het zal schrijnend duidelijk worden, wie wel reserve olie voor zijn of haar lampjes hebben en wie niet.
  Er zal een overblijfsel zijn die niet zal buigen voor deze satanische maatregelen.
  Jezus zegt “ Ik bid niet dat U hen uit de wereld wegneemt, maar dat U hen bewaart voor de boze”
  “ Zij zijn niet van de wereld, zoals ik niet van de wereld ben.” ( ik stel mezelf voor zoals Hij de Israëlieten bewaarde voor de plagen die in Egypte gebeurden deze troffen hen niet )
  “ Ik heb Uw Naam geopendbaard aan de mensen die U Mij uit de wereld gegeven hebt. Zij waren van U en U hebt hen Mij gegeven, en zij hebben Uw woord in acht genomen.” “ Ik bid voor hen……!❗️Ik bid niet voor de wereld , maar voor hen die U Mij gegeven hebt, want zijn zijn van U”
  Daar zullen we doorheen moeten, wachtend biddend om verlossing.
  Elkaar opzoekend in je directe omgeving. In stilte als een ondergrondse kerk !
  Dit kan ons leven gaan kosten maar wij zij van de Here Jezus zowel hier op de aarde zijn we van de Here Jezus als we deze zware tijd tegemoed gaan en dat we misschien omkomen door het geweld wat zal losbarsten om iedereen gevaccineerd te krijgen. Als ook als we sterven tijdens deze periode zullen we naar het vaderhuis mogen gaan. Waar Jezus is.
  Maar ook in deze tijd van grote verdrukking ( dit is nog maar een onderdeel ) zal Jezus voor ons bidden, en zelfs de tijd inkorten, omdat er anders niemand meer zal overblijven.

  Klinkt allemaal heel luguber maar dit lees ik in mijn Bijbel.
  Er is een escape : Wend u tot Jezus en wordt behouden.
  Dan hoef je jezelf niet druk boos of ongerust te maken want HIJ ZORGT VOOR U❗️
  Wij zijn een bijzondere generatie dat we deze profetiën zomaar voor onze eigen ogen vervuld zien gaan worden.
  Maar God is ook goedertieren en barmhartig misschien geeft Hij nog meer tijd, en wordt dit vaccinatie kwaad nog een tijdje afgewend…. of komen er nog “ ander kinken “ in de kabel..
  Dat we nog tijd krijgen om ons naar Jezus te keren en Hem om vergeving te vragen.
  Ik wens u allen Gods zegen en nabijheid in deze opstekende storm.
  Maar scheepje onder Jezus hoede heeft de kruisvlag hoog in top
  Hij de arke der verlossing neemt nog altijd zondaars op❗️
  We zullen het zien.
  Shalom
  Anna

 19. Arts Elke de Klerk bij vrouwenprotestmars: ‘We worden proefkonijnen. Dat moeten we niet willen’

  https://www.ninefornews.nl/arts-elke-de-klerk-bij-vrouwenprotestmars-we-worden-proefkonijnen-dat-moeten-we-niet-willen/
  Langzaam aan worden de mensen wakker uit de corona hypnose, en zien de ware bedoelingen achter deze misdaden tegen de bevolking.
  Alles is af te leiden van het CIA protocol, waarmee ze de bevolking massaal ziek willen maken.
  Maar vergeet niet wie hier aan bij dragen, dat is onze eigen overheid.

 20. beste Chris & anderen, een andere leestip is ‘Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad’ van de inmiddels Deense emeritus-hoogleraar Peter Gotzsche. Dit boek schept een werkelijk ontluisterend beeld van de praktijken van de farmabedrijven wereldwijd. Hun enige doel is woekerwinsten maken over de ruggen van zieke mensen, directieleden vette bonussen uitkeren & de aandeelhouders in de watten leggen. Peter Gotzsche heeft in 2015 een ontmoeting gehad met leden van de Vaste Commissie Gezondheidszorg van de Tweede Kamer en wat is er gebeurd? Helemaal niets!

 21. Dit zijn wel zeer extreme stellingen hoor, wat gaat m’n dan doen, ons vermoorden, ons ontvoeren en inspuiten? Of misshien sturen ze ons naar de planeet Mars, mijn vrouw is al kandidaat. Ik denk persoonlijk dat het zo’n vaart iet zal lopen, maar voor sommigen onder ons zal het wel verplicht worden, zoals voor verplegend personeel. Shalom

 22. @ Mo 14/09/2020 om 12:43 am

  Dus als ik het goed begrijp is het resultaat van de PCR test de uitkomst van een simulatie.
  Daarbij bepaalt het aantal iteraties, dus hoeveel keer de rekenlus wordt doorlopen, de hoogte van de uitkomst.

  Is dit de reden waarom de regering weigert om grote commerciele laboratoria zoals van MSD in te schakelen waarmee het “gebrek aan laboratoriumcapaciteit in een klap zou worden opgeheven?

  Wat is de rol van het RIVM hierin?

 23. “…Tegelijkertijd waarschuwde Bourla dat mensen die straks het Covid vaccin weigeren ‘niet alleen hun eigen levens treffen, maar ook die van anderen. Want als ze zich niet laten vaccineren, zullen ze de zwakke schakel worden die het virus in staat zal stellen zich te vermenigvuldigen.’”

  Dit soort ‘logica’ is tenenkrommend. Als je bent ingeent dan heb je niets te duchten van iemand die niet ingeent is en kan het virus – zo het al bestaat – zich nooit verspreiden.

 24. Xander,

  er werden VIER verschillende waarheden verteld omtrent de slechts verlopen injectie met het nieuwe covid-vaccin in G.-B. : 1) de persoon voelde zich onwel; 2) de persoon had pijn in de rug; 3) de persoon liep een myelistis op en 4) de persoon had reeds MS …

  AFBLIJVEN DUS ! 😉

 25. Productaansprakelijkheid is reeds vakkundig juridisch omzeild door de farmacie. Voor degenen die zich laten enten is er geen redden aan. Als zelfs de samenstelling van de vaccins tot staatsgeheim geclassificeerd zijn is dat een dubbele bevestiging van de duistere doelen vanuit de ‘elite’.

 26. De verkiezingen in Noordrijn-Westfalen tonen aan dat we een zombiebevolking hebben. Van enige bewustwording m.b.t. de grote leugen waar we in leven is niets te bespeuren, en dat geldt ook voor Nederland en de EU. De politiek kan gerust zijn.

 27. Chris,

  Ik wilde bijna eenzelfde reactie neerschrijven, maar je hebt al het gras voor m’n voeten weggemaaid. Het is idd voor eenieder die zich met dit onderwerp wil inlaten belangrijk om over de ‘germ’ vs ‘terrain’ theory te lezen.

  Een Nederlandse site die hier op aansluit is die van martinvrijland.nl

 28. @ Weelde 13/09/2020 om 11:30 pm

  Wat u schrijft over de eerste keer inenten met een onschuldig “vaccin” en bij de tweede golf inenten met iets geheel anders doet u mij denken aan de vorige poging tot massa-vaccinatie.

  Enkele jaren geleden trachtte men iedereen te laten inenten. Erbij werd gezegd dat een tweede vaccinatie nodig zou zijn.
  Dit doofde echter uit en de tweede werd nooit gegeven xoorzover mij bekend.
  Was het met de varkensgriep, of een kippenziekte?

 29. World Economic Forum.
  Strategic Intelligence.
  The Great Reset.
  https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X000006OLciUAG?tab=publications

  Hierom zit de wereld op slot, meer dan 250 niveaus diep, en alles is tot op het kleinste detail uitgedacht.
  Dit geheel vergt jaren van voorbereiding, en is in 2020 gestart.
  In een van de niveaus wordt gesproken over de inzet van acteurs, zijn dat soms de Covid-19 patiënten?
  Sinds kort draait er op Discovery een documentaire over de Pandemie, veel beelden van corona slachtoffers.
  Heel besmettelijk hoor, maar op de intensive care staat wel een complete film ploeg, gevaarlijk hoor!

 30. Al die ’te overduidelijk’ foute vaccins uit het verleden zijn er uitsluitend geweest om ons er nu huiverig voor te laten zijn. Met alle virussen gebasseerd op de valse theorie van Pasteur kun je als beleidsbepaler (WHO / VN) spelen wat je wil. En dus ook met vaccins. Het komende covid-19 vaccin zal dus volstrekt ongevaarlijke bestanddelen bevatten. De minder scherp afgestelde tests zullen vervolgens bewijzen dat het ‘vaccin’ werkt. Als dan vervolgens over een poos het ‘virus’ bijna wereldwijd verdreven is, zal het in alle hevigheid weer terugkeren. Op dat moment kan men doen en laten met het vaccin, omdat het de eerste keer dus geen massale argwaan heeft opgeleverd. Béchamp heeft zijn best gedaan, maar het mocht niet zo zijn, helaas.

 31. De eerste twee afbeeldingen komen indirect uit het boek “Dissolving Illusions” van Dr. Suzanne Humphries. Deze uitgebreide studie beschrijft de lijdensweg rondom vaccins en doet je de haren te berge rijzen. Alle infectieziekten waren aantoonbaar op hun retour, inderdaad door betere hygiëne, schoon drinkwater, betere woonomstandigheden, betere arbeidsvoorwaarden. Ook is in de 19e al een tijd geweest dat vaccinaties verplicht werden, zonder aantoonbaar resultaat. Ik kan iedereen dit boek aanraden. Het is verkrijgbaar in het Engels en Duits, welke laatste ik heb.

  Een ander punt wil ik nog aanstippen, maar durf het niet expliciet te omschrijven: bestudeer eens de mannen Louis Pasteur en Antoine Béchamp. De ‘germ theory’ van Pasteur is de facto standaard van de gehele medicijnen rimram en de farmaceutische industrie. Béchamp keek er heel anders tegenaan: hij is de grondlegger van de ‘terrain theory’. Zoek zelf maar op wat de verschillen zijn. Pasteurs theorie werd algemeen geaccepteerd omdat hij goed aangeschreven stond bij de toenmalige machthebbers. Hij is later ontmaskerd als plagiator en charlatan. Op zijn sterfbed heeft hij toegegeven dat Béchamp toch gelijk had met zijn visies.
  Dit heeft nogal wat consequenties, met name voor wat een virus nu eigelijk is en de ‘besmettelijkheid’. Maar hoe dit zit, moeten jullie nu zelf maar uitzoeken…

 32. Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld, als de vaccins, de corona straks niet stoppen!!

  Vaccinvoorstanders vergeten één ding.Dat we nu in het heden in een andere tijd leven, en gevaarlijker dan ooit.
  De mensen moeten zich naar mijn mening meer en meer onderwerpen, en zich laten gebruiken, alsof we een stel dieren zijn.
  Met de meest walgelijke consequenties, die aan dit vaccin gerelateerd zijn, met gevaar voor eigen leven zelf.

  Dus als ik het goed begrijp raken mensen hun baan kwijt, in het ergste geval, en worden uit de samenleving verbannen. Ik verwijs u even naar het verhaal van Eliza uit de Bijbel, in die tijd hadden de mensen melaatsheid, en werden uit de samenleving verbannen, levend waren ze eigenlijk al dood, alleen een Godswonder kon ze redden, ( ik weet dat dit niet het geloofsforum is) maar ik wil graag aangeven dat het in die tijd er ook zo aan toe ging, maar wel met die verstande dat dat alleen geldt voor mensen die de ziekte onder de leden hadden.
  Want om maar een heel vreemd voorbeeld te geven, alle bokken en schapen zijn ook niet hetzelfde. Daar wil ik mee zeggen.
  Dat er ook veel mensen zijn, zowel, kinderen en volwassenen, die goed en gezond leven, daarnaast ook sporten, goed slapen, en een goede weerstand hebben, een prima afweermechanisme hebben, die bijna nooit ziek zijn, en als ze het wel worden dan ruimt het lichaam het zelf op.

  Dan is het ONZIN.COM om je lichaam te laten inenten met een goedje wat je lichaam niet herkent. En zeker niet als het niet echt definitief 100 % bewezen is dat het veilig zou zijn. Enigsinds de chronische zieken en zwakkeren buiten beschouwing gelaten, alhoewel ik daar ook twijfels over heb.
  En wat Bourla van de farmacheutische fabriek Pfizer zeg; Is pure angst en bangmakerij zaaien, in de hoop dat de mensen erin trappen.
  Dus als je het vaccin niet neemt, dan wordt je bekritiseerd als een zwakke schakel,( maar de mensen die als een rots zijn tellen die dan niet meer mee) weer ONZIN.COM, ze gebruiken hun macht om de mensen fysiek en mentaal te misbruiken. Ik kreeg vroeger lang geleden de griepprik, nou ik kan je zeggen ik was er altijd goed ziek, zwak, en misselijk van. Nu ik het al jaren niet meer neem, heb ik nergens meer last van, dus zet ik zelf een dikke vraagteken erbij, zo, ook bij het griepvaccin! En dat mensen zich ieder jaar moeten laten inenten met name dan de zwakken en de chronisch zieken, vind ik steeds dubieuzer worden.
  Er wordt beweerd dat lockdowns er voor zouden zorgen dat het nog langer duurt, ook dat is op fabels berust, want neem Spanje, Frankrijk, Italië, toen ze nog niet in lockdown waren, het is een complete Fabeltjeskrant heel deze nutteloze expeditie omtrent de vaccins.
  Zo heb ik ook mijn twijfels bij de vaccins waarvan de mensen een ernstige ruggemergontsteking hebben gekregen tot verlamming aan toe, hoe erg is dat wel niet verschrikkelijk, nou sorry dan eet ik toch liever een banaan, dan een vreemd spul in mijn lichaam. En dan nog iets, wie kan uitsluiten dat er door het vaccineren, juist niet meer kankerpatiënten zijn? dat groeit behoorlijk naar wat ik wel eens op het nieuws hoor. Want alles duidt op de luchtvervuiling dat dat de boosdoener is, ik krijg toch sterk mijn bedenkingen hierover. De mensen zien de moleculen niet in de vaccins zitten. Dus je ziet het niet met het blote oog, maar het is wel degelijk aanwezig.

  JOEHOE, wakker worden, lieve mensen van Nederland.

 33. Het is zó duidelijk een doorgestoken kaart dat je toch wel blind moet zijn om je dit niet te realiseren. Mede dankzij informatieve websites zoals Xander, bedankt!
  Twijfel bij Globalwarming maakt je een ‘klimaat ontkenner,’ wat dat ook is? Tegen massa immigratie van vreemde culturen ben je een racist. Vragen hebben over dit specifieke Corona virus vaccin maakt je een anti-vaxxer. En zodra je twijfels uitspreekt wordt je verantwoordelijk gehouden voor de gevolgen van een beleid gevoerd door psychopaten.
  Te weinig mensen begrijpen dit.
  Alles wordt afgedwongen door politiek, overheid, justitie en media. Daarom móet Trump winnen. Hij is onze laatste kans tegen die gekken. Voor zijn verkiezing 4 jaar geleden, zei Trump dat zijn jongste zoon Baron autistisch is maar voordat hij z’n vaccinaties kreeg een normaal kind was. Trump is terecht kritisch wat betreft vaccinaties (en een heleboel andere duistere zaken).

 34. Hoe intelligent is de CEO van Pfizer, gezien zijn vreemde redenering?

 35. We mogen dus niet de verantwoordelijkheid nemen over onze eigen gezondheid, want de vaccinatie is verplicht. Ondertussen willen ze ons wel verantwoordelijk maken voor de gezondheid van een ander?

  Waar maakt iemand die gevaccineerd is zich überhaupt druk over, hij/zij is toch gevaccineerd?

  Ander punt, als ze dit covid19 vaccin na zo’n korte testfase willen doorvoeren, dan zou nog voordat iedereen aan de beurt is, de pleuris al uitbreken door ernstige bijwerkingen en overlijdens. Het zou dan wel eens heel snel afgelopen kunnen zijn met die verplichting.

  Wellicht hebben ze dat zelf ook al bedacht en bevatten de eerste vaccins niet veel meer dan water. Daarna zal iedereen zeggen dat het toch enorm meevalt en dan komt het echte vaccin… Want het houdt echt niet op bij 1 vaccin, er gaan vele herhalingen volgen.

 36. De truk is natuurlijk mensen bang maken en.zoveel mogelijk niet in grote groepen te laten.
  Daarom gaat bijna iedereen een spuitje krijgen.
  Dat weten ze en wij trappen er in.

 37. Als ik een nieuwe auto koop krijg ik minstens 7 jaar garantie omdat de fabrikant helemaal achter zijn product staat, en als er onverhoopt iets fout gaat met die auto wordt dat op kosten van de fabrikant herstelt.
  De vaccin industrie is de enige ter wereld die dit soort garantie vakkundig (met veel geld van ons om om te kopen) weet te omzeilen, omdat ze dus NIET kunnen en NIET willen garanderen dat hun product veilig is en dan spreken we ook nog eens over iets wat rechtstreeks met onze gezondheid te maken heeft. Ze spelen met mensenlevens!
  En als er dan iets fout loopt, en dat gebeurt nog al eens, gezien de miljarden$$ aan schadeclaims die er lopen, mag de regering met ons belastinggeld voor die extra kosten opdraaien, terwijl diezelfde regeringen en de EU de Big Farma bedrijven met miljoenen gesponsord hebben , zogenaamd om de ontwikkelingen te ondersteunen. Maar van de enorme winsten die de bedrijven er op maken zien wij als bevolking NIETS terug.

 38. Doordenker: je heb helemaal gelijk, ik heb nooit een flu prik genomen en ben nog steeds gezond dank God daarvoor, inderdaad de mensen die het laten toepassen waar zijn die dan bang voor, die worden dan toch niet (ziek)?.

 39. Het wordt steeds gekker, dus als mensen zich niet laten vaccineren dan zijn ze schuldig als andere (onnozele) mensen die zich wel hebben laten vaccineren overlijden. En wat als mensen doodziek worden van het vaccin en daarmee andere onschuldigen ( zoals ik want ik weiger een spuit) mensen besmetten met het de rotzooi die is ze ingespoten,

  Bij wie kan ik dan reclameren?
  Bij de onnozele die Inmiddels doodziek of dood is door het vaccin? Nee dus, de Famaceutische industrie misschien?? Hahah dat hebben ze allang geregeld. Onschendbaar.

  Rutte en consorten ( die zijn het land allang uit op weg naar Nieuw Zeeland en Australië.

 40. Als het vaccin tegen corona toch zo goed werkt, dan hoeven diegenen die zich laten vaccineren zich zeker geen zorgen te maken over het feit dat andere mensen zich niet laten vaccineren.
  Ik begrijp dan ook niet goed wat eigenlijk het probleem zou kunnen zijn…

 41. De allerbelangrijkste vraag moet zijn, hebben we een vaccin nodig met het bijzonder kleine aantal overledenen aan dit Corona virus?

Comments are closed.