New England Medical Journal roept politiek op tot gedwongen corona vaccinaties

—————————————————————————————————————————————–

Het komt eraan: Mensen die Covid vaccin weigeren worden straks ontslagen en mogen hun huis niet meer verlaten – Nog onbevestigd: Australië gaat kinderbijslag schrappen van ouders die weigeren hun kinderen te vaccineren – Trump laat zich positief testen – tactiek?

—————————————————————————————————————————————–

Het gezaghebbende New Engeland Medical Journal heeft een paper gepubliceerd waarin de politiek wordt opgeroepen om over te gaan tot gedwongen Covid-19 vaccinaties. Tevens hebben we een nog onbevestigd bericht vernomen dat Australië, dat reeds de ergste totalitaire corona dictatuur op Aarde heeft, de kinderbijslag wil schrappen van ouders die weigeren hun kinderen te laten vaccineren.

In de paper, opgesteld door onderzoekers van de Yale en Stanford universiteiten – die financieel fors worden gesponsord door Bill ‘vaccin’ Gates – wordt gewaarschuwd dat een onmiddellijke vaccinatieverplichting teveel verzet zou geven. Beter is de bevolking met de – ook voor het kabinet Rutte zo typerende – salamitactiek stapsgewijs steeds strengere maatregelen op te leggen.

Mensen die weigeren worden ontslagen en moeten thuis blijven

Het corona vaccin wordt dus eerst zogenaamd ‘vrijwillig’, maar als in de eerste weken te weinig mensen zich laten inenten, moet het alsnog worden verplicht, zo wordt bepleit. Mensen die dan nog steeds weigeren, moeten ‘substantieel’ worden gestraft. Dat zouden geen boetes moeten zijn, want die kunnen worden aangevochten, maar sancties zoals gedwongen thuis moeten blijven, en ontslagen worden.

De verplichting zou eerst moeten gelden voor bepaalde ‘hoge risico’ groepen, dus mensen in de zorg, politie en leger, en daarnaast ouderen in verpleeghuizen, en gevangenen.

Ook in Groot Brittannië hebben medische officials van de overheid al opgeroepen om over te gaan tot gedwongen vaccinaties. Peilingen wijzen uit dat enkele tientallen procenten van de bevolking grote twijfels heeft bij een vaccin, en ongeveer 1 op de 7 al besloten heeft zich in geen geval met een experimenteel vaccin te laten injecteren.

Volgens nog onbevestigde berichten wil Australië de kinderbijslag van ouders die weigeren hun kinderen te laten vaccineren, gaan schrappen. (2)

De Belgische vicepremier en minister van Justitie Koen Geens kondigde al in juni aan dat het coronavaccin voor iedereen verplicht wordt, ook voor de mensen die niet ingeënt willen worden. 

Trump laat zich positief testen – tactiek?

Het zich positief op corona laten testen van president Donald Trump zou een tactiek kunnen zijn om de Amerikaanse bevolking, waarvan maar de helft heeft aangegeven het Covid-19 vaccin te gaan halen, rijp te maken voor een vaccinatieverplichting. Zeker het conservatieve deel, Trumps kiezers, wil niets weten van zo’n gedwongen inenting.

Over het precieze hoe en waarom van deze ‘October surprise’ kan alleen nog maar gespeculeerd worden. Links kraait nu victorie, maar lijkt er opnieuw geen rekening mee te houden dat Trump de afgelopen jaren een briljante tacticus is gebleken.

In maart schreven we dat de Amerikaanse overheid serieus overweegt om een verplichte geïmplanteerde microchip in te voeren, zogenaamd om de coronacrisis op te lossen. Met zo’n chip zou iedereen eenvoudig kunnen worden geïdentificeerd, en worden gecontroleerd of iemand zijn vaccinatie(s) wel heeft gehad.

Het voorstel behelst de invoering van een digitaal certificaat dat verifieert of u gevaccineerd bent. Het werd ontwikkeld door het MIT en Microsoft, en zal waarschijnlijk zal worden samengevoegd met ID2020 van Bill Gates en de WHO. ‘Het is dus heel goed mogelijk dat deze (corona) angst een opzettelijk plan is om mensen zover te krijgen deze digitale implantaten te accepteren. Weiger, en je wordt buitengesloten van sociale activiteiten,’ schreef topeconoom Martin Armstrong hierover.

Ook groot deel Nederlandse politiek wil verplichting

Voor u denkt: die verplichting komt nooit in Nederland – kijk dan even terug naar wat er de afgelopen maanden is gedaan, en lees de schrikbarende tekst van de Spoedwet eens. In januari had iedereen u voor gek verklaard als u had gezegd dat Nederland in zeer korte tijd in een dictatuur zou veranderen (alhoewel dat niet plotsklaps is gegaan, maar al jaren in de maak is).

Bovendien is een groot deel van de Tweede Kamer (dat we, gezien de meerderheid die er is voor de gewraakte Spoedwet, nu rustig een schijnparlement kunnen noemen, omdat het zichzelf feitelijk gaat opheffen) al jaren voorstander van verplichte vaccinaties.

 

Xander


(1) Summit News
(2) Ignaz Bearth Schweiz (YouTube)

Zie ook o.a.:

13-09: Farma gigant Pfizer geefet anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
14-09: Duitsers die quarantaine ontvluchten mogen met vuurwapens worden gestopt (/ Actuele stand van zaken van de wereldwijde staatsgreep naar een klimaat-corona dictatuur / New York Times erkent dat 90% van positief getesten in werkelijkheid virusvrij zijn)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
07-04: Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-03: Britse corona wet geeft overheid macht om iedereen zonder proces onbeperkt op te sluiten, te ‘behandelen’ en weg te werken
19-03: VS denkt serieus aan verplichte geïmplanteerde microchip om corona crisis op te lossen’
17-03: Denemarken voert met noodwet verplichte corona vaccinaties in; EU zal volgen

2019:
26-12: Onzichtbare geïnjecteerde tattoo ontwikkeld om 100% verplichte vaccinaties af te dwingen’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. Als er dit soort maatregelen worden genomen met bovengenoemde gevolgen voor personen of hele groepen die dit niet willen dan is het jachtseizoen geopend op al dat tuig wat dit probeert af te dwingen! Ze denken zeker dat we sukkels zijn die dit over zich heen laten komen. Mij ontslaan en dwingen is jou aanpakken, simpel and plain! In dit stuk doet men het een beetje defaitistisch af, maar dan komt er echt wel oorlog. Wat denken ze nou!?

 2. Tv vertoont massaal opkomst vaccinatie tegen griep, dan kun je donder op zeggen dat ze de weg vrijbanen voor Covid?
  Zelf nooit nodeloos je immuniteit verzwakken, je baant een weg voor andere vrijpostige indringers?

 3. Eerste en Tweede Kamer zijn niet eens bevoegd om wetten te veranderen!

 4. At the begining of COVID-19 me and my husband were gullable enough to believe the lies of the mainstream media and the government. As far as I am concerned, if you believe this nonsense that govt is shutting down for our benefit, you must also believe in the easter bunny. A great initiative I joined https://AntiLockDown.org will alert you of upcoming protests that you can help them in your area. Amazing content, you should defo take a look!

 5. Let op ! Er is iemand die over de hele wereld aan de touwtjes trekt!
  Dat is Bill Gates ! Hij is als een spin in het web van organisaties waar hij belangen in heeftOp de volgende website wordt dit uit de doeken gedaan.WWW.corona-tegenlicht.nl .

 6. De strijd voor onze toekomst en die van onze kinderen gaat onverminderd door. Juist nu, in een week waarin er nieuwe, onnavolgbare maatregelen over ons worden uitgestort. Dat je er moedeloos van wordt, begrijpen we. Zo voelt het bij ons soms ook, maar vergeet niet ‘What doesn’t kill you, makes you stronger’! Laten we er dus vooral proberen kracht uit te putten.
  https://4zaui.r.a.d.sendibm1.com/mk/mr/r8oJfPgRrTNTX8qq5WtqJ8IILU5Kr1f6EqVd4wts9JPcHMWL-LncnLc7s2pgvkeyIisiFRethkxazzqPnnQ1Xz0jXvXakvpJ0jXCgm297OSqFss

 7. Interview van Ramon Bril;
  Karel van Wolferen heeft een nieuw tweewekelijks magazine uitgebracht.
  Gezond Verstand zal artikelen brengen over onderwerpen die genegeerd worden of door politieke propaganda vertekend worden door de mainstream media.
  Het eerste proefnummer wordt gratis verspreid door geheel Nederland.
  https://www.youtube.com/watch?v=WuInv5NvQB8&feature=emb_logo

 8. Het blijft niet bij 1 vaccinatie. Dictator B.Gates heeft al gezegd dat 1 vaccinatie niet werkzaam genoeg is. Met andere woorden, men spreekt van 6 of 7 vaccinaties. Waarschijnlijk gaat er geen microchip mee, maar is dit een vaccinatie die onze DNA binnen dringt. Door celdeling gaat de mens vanzelf veranderen.

 9. Stoptober is nu locktober.
  De adviezen zijn verplicht geworden in veel zorginstellingen. Een ieder die in de zorg werkt moet nu een kapje
  En een ieder die op bezoek komt, of om wat voor reden ook binnen het gebouw moet zijn, heeft die verplichting
  Veel winkelpersoneel dragen nu ook een kapje.
  En ik moet zeggen dat het behoorlijk benauwd is om zo te moeten werken. ( co2 accijnzen?)

 10. @wachter @ Bundy
  Helemaal mee eens

  Ik geef het nog 18 maanden, ander half jaar!
  Rond Maart-april 2022, maar als de datum dan discutabel is, ieder zijn goed recht

  Hou dan de ontwikkelingen in de gaten in aanloop naar deze periode

 11. Antoin,

  Wat voor een ziekelijke reactie is dat nu? Je wenst niemand iets toe. Dit ga je als een boomerang in je gezicht keijgen door karma.

  Post is verwijderd. Mod.

 12. Over m’n lijk!

  Hetzelde geldt ook voor aannemen van het merkteken van het beest dat al aardig op weg is om geimplementeerd te worden. Op dit moment (oktober 2020) Vooralsnog betalen door je palm van, geloof het of niet, je RECHTERHAND (dat is waarempel ook toevallig…) te laten scannen:

  Amazon Launches New Contactless Biometric Palm Reading Technology That Scans Your Right Hand To Allow You To Buy And Sell At Stores
  https://www.nowtheendbegins.com/amazon-launches-contactless-biometric-palm-reading-technology-buy-sell-payments-right-hand-mark-beast-666/

  Er is niet veel fantasie voor nodig dat straks, tijdens de snel naderende grote verdrukking, met een aangepaste scanner, sensor of soortgelijks, het 666 merkteken van het beest gescand zal gaan worden.
  Met deze palmscanner wennen de mensen er al vast aan. Conditionering dus zodat het straks allemaal heel natuurlijk en vanzelfsprekend zal zijn.Hetzelfde geldt voor het scannen van de temperatuur van je voorhoofd met een infraroodscanner i.v.m Corona of zoals het officieel heet, COVID-19. Dit staat overigens voor Cerfificate Of Vaccination ID.

  “En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is wijsheid: wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens en zijn getal is zes honderd zes en zestig.”
  Openbaring 13:16-18

  T.z.t, wanner dit merkteken zal worden ingevoerd, zal deze bijbeltekst uit de eerste eeuw na Christus , ook wel door de gecontroleerde massamedia als ‘complottheorie’ of ‘complot denken’ worden bestempeld maar er is echter geen speld tussen te krijgen. Het komt eraan!

  Hieronder de eeuwige consequentie voor het aannemen van dit merkteken:

  Openbaring 14:9-11

  “9 En een andere engel, een derde, volgde hen, zeggende met luider stem: Indien iemand het beest en zijn beeld aanbidt en het merkteken op zijn voorhoofd of op zijn hand ontvangt, 10 die zal ook drinken van de wijn van Gods gramschap, die ongemengd is toebereid in de beker van zijn toorn; en hij zal gepijnigd worden met vuur en zwavel ten aanschouwen van de heilige engelen en van het Lam. 11 En de rook van hun pijniging stijgt op in alle eeuwigheden, en zij hebben geen rust, dag en nacht, die het beest en zijn beeld aanbidden, en al wie het merkteken van zijn naam ontvangt.”

 13. Trump komt over 2 weken uit de quarantaine als de superheld die corona heeft overwonnen

 14. Ron, kletskoek. Zelfs poliovaccinaties zijn in Nederland nooit verplicht.

 15. Jaap van Dissel blijft bij zijn eerdere standpunt dat het dragen van niet-medische mondkapjes niet nodig is. De directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) herhaalt in gesprek met de NOS dat mondkapjes “een buitengewoon gering effect” hebben op de verspreiding van het coronavirus.
  https://www.nu.nl/coronavirus/6081403/van-dissel-blijft-bij-eerder-standpunt-dragen-van-mondkapjes-niet-nodig.html

  Kom op Jaap, beken nou ook wie deze corona Hoax heeft verzonnen.

 16. De minister van Gezondheid van de deelstaat Victoria Australië, Mikakos, heeft intussen ontslag genomen. Ze kon niet meer samenwerken met die premier Andrews die zich ontpopt als een kille dictator. De bureaucraat die zijn “onderdanen” in de strengste gevangenschap ter wereld houdt. Die, op een vraag van een journaliste over het nut van maskers in de vrije lucht, antwoordde dat dat een zinloze ‘esoterische’ discussie was.
  Soms vrees je dat dit model ons voorland is.
  Want het wordt hier steeds strenger, terwijl de epidemie allang op z’n retour is. Dat klopt gewoon niet.

 17. De verplicht geïmplanteerde microchip wordt een nieuw ‘verdienmodel’ voor BIll Gates en konsoorten.

  Per transactie of informatieoverdracht, bijvoorbeeld betalingen of metingen van uw bloeddruk, suikerspiegel, bepaling van uw positie of iedere andere ontvangst of verzending van informatie via 5G dienen de ‘geïmplanteerden’ te betalen aan de ‘uitgever/implanter’ van de ‘handige’ microchip (Microsoft, Paypal, Visa, vervoerbedrijven, etc.).

  De chips implanterende ondernemingen kunnen de aldus geoogste informatie ook verkopen voor marketing of technische doeleinden aan alle mogelijke geïnteresseerde ondernemingen.

  De mogelijkheden – en inkomsten – van deze nieuwe elektronische markt zijn quasi eindeloos.

 18. @ Bundy: 4:51 pm. Juist, de Corona kwestie, is de rookwolk, waar achter de duistere agenda steekt van de NWO, en de Great Reset. Ze zullen ons inderdaad een ongeziene dictatuur gaan opleggen.

 19. schrikbarend allemaal…wat trump betreft, ik vermoed juist het tegenovergestelde. een tijdje terug heeft Trump openlijk de farmaceutische industrie aangevallen en ook afgevallen. Ik denk zelf dat hij over anderhalve week weer fris en fruitig ten tonele verschijnt en hardop zegt dat het virus reuze is meegevallen en dat de behandeling met Hydroxychloroquine succesvol is gebleken.
  Als hij dat doet dan haalt hij in een keer de wind uit de rug van de medicijnmaffia. Misschien wishfull thinking, we gaan het zien..

 20. Dat bedoel ik dus.
  Mensen worden zo bang gemaakt dat alles gaat schuiven en dat dit het einde lijkt van individuele vrijheid. Alles wordt aangewend om zogenaamd een mysterieus virus het hoofd te bieden.
  De feiten zijn veel minder erg dan in de media wordt gebracht. Roken, missers in de gezondheidszorg, het verkeer, voeding waar steeds minder van waarde in terug gevonden kan worden en ego`s van ministers. Dat zijn de echte killers waar jaarlijks minstens 100.000 mensen onnodig door overlijden.
  Waar gaat deze waanzin eindigen?

 21. De vaccinatieramp – ernstige bijwerkingen van de tests.
  De “grote nieuwe start”
  Het is nog niet te voorzien wat we kunnen beïnvloeden en veranderen en of en in hoeverre het zelfs mogelijk is om te ontsnappen aan de grote bewegingsrichting van de Agenda 2030 , die wordt aangekondigd door de regeringen van de landen over de hele wereld – de ‘ Grote Reset ‘ aangekondigd door het World Economic Forum . Vaccins zijn een van de belangrijkste punten op de agenda.
  https://kopp-report.de/die-impfstoffkatastrophe-schwere-nebenwirkungen-bei-den-tests/

 22. Tweede kamer is er alleen voor de gecontroleerde oppositie. De niet deelnemende partijen aan het kabinet staan te popelen om volgend jaar deel te nemen aan het huidige kabinet met uiteraard uitsluiting van pvv, fvd, sgp en misschien sp. De rest collaboreert verder ten nadele van de eigen bevolking en ten gunste van de wereldelite.

 23. De politiek kan niet anders dan vaccinatie verplichten. e zou zichzelf te kakken zetten nadat ze zoveel geld over de balk gooide om iets nutteloos te bestellen.Deze coronahype is gelanceerd om ons elk jaar te verplichten 2 a 3 vaccinaties te nemen. Waarom denk je wordt de vaccinatieproductie zo hard opgedreven. Om morgen werkloos te staan?

 24. Dat wordt wat verplicht vaccineren.

  FF goed opletten mensen kijk wie het doet.
  De persoon naar huis volgen ,bel ff aan en zeg jij gaat mij niet vaccineren je doet maar als of.
  Dit is geen bedreiging maar en BELOFTE🤬🤬

 25. Een verzameling van hele en halve onwaarheden, zo dient men dit artikel te kwalifuceren.

 26. Of of of, ik weet het niet maar heeft Trump misschien geen zin om als schietschijf te dienen en heeft hij geleerd van Fortuijn. Maar nog mooier is als hij helemaal niet ziek is geworden. Tests bewijzen dus niks. Democraten die wel hysterisch voor vaccinaties zijn in een enkele slag weggeslagen. Dat zou geniaal gespeeld zijn.

 27. Hier in België is het nog niet verplicht, wel afwachten wat die nieuwe regering gaat doen. Het zou wel een aanbeveling zijn voor risico mensen en ouderen, Engeland staat al ver met het testen van een vaccin dit zou begin volgend jaar in het beste geval of anders tegen de zomer op de markt kunnen komen. Ik denk persoonlijk wel dat ze het gaan verplichten wereldwijd! waarom? Er zijn al teveel doden gevallen, maar klimaatverandering dood jaarlijks 9 miljoen mensen en daar is geen vaccin tegen, dus we zullen zien wat m’n gaat beslissen en het zal weer die verdomde EU worden vrees ik. Shalom

Comments are closed.