Klaus Schwab (WEF): Covid is geen grote bedreiging, maar wereld keert nooit meer terug naar normaal

—————————————————————————————————————————————

Schwab suggereert dat er mogelijk een nieuwe jaartelling komt: ‘BC’ en ‘AC’ worden veranderd van ‘Before Christ’ en ‘After Christ’ naar ‘Before Corona’ en ‘After Corona’ – Corona maatregelen worden permanent, dissidenten zullen worden opgeruimd

—————————————————————————————————————————————–

Globalist Klaus Schwab, topman van het World Economic Forum, geeft in zijn boek ‘Covid-19: The Great Reset’ toe dat Covid-19 geen existentieel gevaar vormt. Desondanks benadrukt hij dat de wereld NOOIT meer zal terugkeren naar normaal. Daarmee bevestigt Schwab expliciet alle ‘complottheorieën’ die door de mainstream media al het hele jaar worden weggezet als ‘nepnieuws’ en ‘desinformatie’. Het is dus echter de glasharde waarheid dat een doorsnee griepachtig virus, dat geen speciale bedreiging vormt, wordt aangegrepen om de complete structuur van de economie en samenleving te verwoesten, waarna op de puinhopen een wereldwijde communistische dictatuur wordt opgericht.

‘Nu is het historische moment in de tijd om niet enkel het… virus te bestrijden, maar het systeem… vorm te geven voor het post-corona tijdperk,’ is een al vaker aangehaalde bekende uitspraak van Schwab. In zijn boek gaat hij echter nog verder. Daarin schrijft hij expliciet dat de financiële elite nooit zal toestaan dat het leven zal terugkeren naar normaal, dus de situatie van vóór corona. Daarmee suggereert hij dat steeds terugkerende lockdowns, social distancing en andere beperkende maatregelen permanent zullen worden.

‘Wanneer keren we weer terug naar normaal? NOOIT.’

‘Velen van ons peinzen erover wanneer de zaken weer normaal worden. Het korte antwoord is: nooit. Niets zal ooit terugkeren naar het ‘kapotte’ gevoel van normaliteit dat de voor deze crisis de overhand had, omdat de corona-virus pandemie een fundamenteel omslagpunt in onze wereldwijde koers markeert,’ aldus Schwab.

‘In tegenstelling tot enkele pandemieën in het verleden, vormt Covid-19 geen nieuw existentieel gevaar,’ geeft hij tegelijkertijd toe. Zoals onze lezers weten heeft de WHO inmiddels in een bulletin erkend dat de IFR van Covid voor mensen tot 70 jaar slechts 0,05% is, de helft van een normale gemiddelde seizoensgriep. Zelfs als de hogere sterfte van bejaarden erbij wordt gerekend, dan bedraagt de IFR maximaal ongeveer 0,23%, nog steeds zeer laag, en in de verste verte niet de naam ‘pandemie’ waardig.

‘Radicale, ingrijpende veranderingen’, en mogelijk zelfs een nieuwe jaartelling?

Schwab maakt duidelijk dat de ‘Vierde Industriële Revolutie’, beter bekend als de ‘Grote (Groene) Reset’, waar hij vurig voor pleit, de wereld fundamenteel zal veranderen:

‘Er komen zulke radicale, ingrijpende veranderingen, dat sommige geleerden naar het tijdperk verwijzen als ‘voor het coronavirus’ (BC) en ‘na het coronavirus (AC). ‘We zullen overrompeld blijven worden door zowel de snelheid als onverwachte aard van deze veranderingen. Terwijl deze samenkomen, zullen ze gevolgen van de tweede-, derde-, en vierde orde, domino-effecten en onvoorziene uitkomsten hebben.’ (1)

BC en AC staan normaal gesproken voor Before Christ en After Christ. We leven nu in het jaar 2020 AC. Het is vergezocht, maar suggereert Schwab hiermee dat de wereld zó totaal veranderd wordt, dat er zelfs een nieuwe jaartelling komt? Wordt 2021 misschien het jaar 1 AC (After Corona), en 2019 het jaar 1 BC (Before Corona)?

Alle bezit en macht wordt overgeheveld naar een technocratische werelddictatuur

De ‘Grote Reset’, waar de ‘Groene Nieuwe Deal’ net als het Klimaatakkoord van Parijs een kernonderdeel van vormt, is overigens niets anders dan een nieuwe verpakking van aloude communistische en globalistische ideeën, die als gemeenschappelijk doel hebbenn om alle macht, geld en bezit van burgers en MKB over te hevelen naar een technocratische dictatoriale elite, een complex van topglobalisten, toppolitici en topmultinationals. Historisch staat een dergelijke bestuursvorm ook bekend als fascisme. Dat wordt op dit moment wereldwijd uitgerold.

Van alle andere mensen die niet tot de bovenste 1% – 2% behoren, zal alles worden afgepakt, inclusief al hun vrijheden en inspraak, en zelfs de zeggenschap over hun eigen lichaam en gezondheid (Zie ook ons artikel  Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’).

Honderden miljoenen mensen hebben nu al hun baan verloren door de corona lockdowns, en daar gaan er een veelvoud van bijkomen, aangezien veel bedrijfstakken, zoals de luchtvaart, permanent grotendeels verwoest zullen blijven. Er zal een basisinkomen worden ingevoerd, wat net genoeg zal zijn om in leven te kunnen blijven. Het grootste deel van onze huidige welvaart zal verdwijnen.

Corona maatregelen worden permanent, dissidenten zullen worden opgeruimd

Verder zal iedereen zich voor de rest van zijn leven permanent aan strikte beperkingen moeten houden. Een Amerikaanse generaal verklaarde al dat mondkapjes en social distancing nooit meer weggaan en ‘onderdeel worden van het dagelijkse leven’. Vrij reizen is voorbij, net als de vrijheid van meningsuiting. Dissidenten worden op Stalinistische wijze keihard aangepakt, beboet, ontslagen, opgepakt, en – spoediger dan de meeste mensen denken – ook afgevoerd naar ‘heropvoedingscentra’, oftewel concentratiekampen.

Omdat maar weinig weldenkende mensen hier ooit vrijwillig mee akkoord zouden gaan, werd een doorsnee virus uitgekozen als voorwendsel voor een interne staatsgreep tegen de democratie en de vrijheid, die inmiddels ook in Nederland is vastgelegd in de spoedwet, die op 1 december ingaat. Daarmee worden wij als land en volk definitief opgeslokt in de door Klaus Schwab, Bill Gates, George Soros en de complete EU-elite opgelegde VN-Agenda-21/30 klimaat-virus dictatuur.


Xander


(1) Summit News via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

01-11: Aartsbisschop Vigano waarschuwt Trump dat Grote Reset ‘wereldwijd complot tegen mensheid en God’ is
31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
16-10: Paus schrijft in encycliek dat alle landen macht moeten overdragen aan Nieuwe Wereld Orde onder VN bestuur
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Goed artikel ik denk dat dit het uiteindelijke doel is van de groep elitaire criminelen die zich over van alles en nog wat een keer per jaar druk maken in Davos.
  Dit noemen ze dan het World Economic Congres. ‼️
  Het is een ordinair kliek mensen die nietsontziend de wereld naar hun hand willen zetten.❗️

  Met geld en macht is immers alles te koop.
  Dat is waar dit stelletje criminele “ wereld verbeteraars “ op uit is.
  Door de pandemie en de daarbij komende angst en de komende verplichting tot vaccinatie denk ik dat deze “ vierde.economie “ er ook zeker en snel aankomt.

  We zijn als Europeanen al veel te ver “ overgeleverd “ aan deze machtswellustige bende dat hier niet meer aan te ontkomen is.
  We worden immers nu al een half jaar met het in een laboratorium gefabriceerd virus gemanipuleerd.
  Totaal gemanipuleerd we zijn niet meer vrij om te gaan en te staan waar we willen, reizen kan niet meer, het zelfstandig denken zal aan banden worden gelegd.
  Het weigeren van het vaccin zal ons in vele dingen gaan beperken.
  ( gister avond in “ Op1” was een viroloog die zei, “ een vaccinatie nemen en met een pasje als bewijs dat je immuun bent naar het Theater” )
  Dat klinkt al heeeeeel concreet.
  En is niet ondenkbaar, voor vliegen o.I.d..
  Schouwburg bezoek mag niet, kortom tot nu toe begrijp ik de maatregelen wel… waarom; === omdat het voor de hele mensheid nieuw is dat we met dit fenomeen geconfronteerd worden.❗️
  Uiteindelijk zal het uitlopen op dwang❗️
  Maar als je er dieper over nadenkt dan zie je de duistere machten hierachter die aan het werk zijn. ❗️

  En als dit virus wat is geluwd, nou dan is het eenvoudig om het volgende ( misschien nog wel agressievere ) virus over de wereld te verspreiden.
  Net zolang totdat de “ niet zo productieve bevolkings reductie “ waar Bill Gate zo graag overspreekt is voltooid.
  ( Google in dit verband eens ; Eugenetica!)

  En dan…. komt er zicht op een beter klimaat dan komt ; DE WERELD UTOPIA❗️
  En worden we door een sterke hand met sancties verteld wat we wel en niet mogen doen, zelfs wat we wel en niet mogen denken❗️

  Dit verhaal lijkt als twee druppels water op wat de Bijbel ons verteld over de zogenoemde “ grote verdrukking” ‼️
  Voor mij is dit een reden om beschouwend te zien hoe het zich gaat ontwikkelen. ❗️
  Met stijgende verbazing lees en zie ik wat er gebeurt en hoe dit zo nauwkeurig is “ voorzegd”

  In deze zwarte toekomst zal er een sterke man komen ; een wereld heerser die benoemd zal worden door deze kliek en waar de hele wereld “ de minderegoden “ zoals de regeringsleiders van de kleine landen zoals b.v. Nederland mee in zulllen stemmen. ❗️
  Die zal de wereld met ijzeren vuist gaan regeren, de eerste drie en half jaar zal hij mild zijn en veel voor elkaar krijgen, maar de tweede drie en half jaar zal hij zich ontpoppen als een vreselijk wereldwijde tiran❗️

  Uiteindelijk zal deze tiran het loodje moeten leggen op het moment dat Jezus terug komt naar deze wereld.
  Als je de Bijbel een beetje kent kun je deze ontwikkeling nu al zien.❗️
  Boeiend voor ons om in deze tijd te leven!

  Want de Bijbel is Gods Woord.❗️
  En God hoeft over zijn schepping en zijn schepsels geen enkele verantwoording af te leggen, sterker nog Hij laat het ons zelfs zien hoe het zal gebeuren. Lees het zelf maar!
  Het is ten diepste een strijd tussen “ de groten der aarde” de machthebbers, de elite, de geld schieters, en God waar ze geen rekening mee houden, zelfs het bestaan niet van weten, of Hem belachelijk maken. Maar uiteindelijk zijn het “ een stelletje zielige criminelen “
  Zij zullen uiteindelijk deze strijd definitief verliezen‼️

  Voor ons is de les uit dit gebeuren: Zorg ervoor dat je Jezus kent als middelaar. ❗️
  Dan zul je wel verdrukking kennen maar zeker ook de overwinning behalen.
  Hoe dan ook, misschien overleef je dit gebeuren, of misschien ga je er ook aan dood, maar dan mag je bij Jezus zijn totdat hij terugkomt!
  Dan ga je Hem tegemoet in de lucht, of je graf gaat open en zul je Hem ook tegemoed gaan in de lucht.dan mag je met Hem mee terug komen. Naar de nieuwe aarde die dan door Jezus schoongemaakt wordt van dit gespuis.
  Dan zullen deze criminelen het onderspit moeten delven.
  Zo zie / lees ik dit artikel
  Soli Deo Gloria
  Shalom
  Anna

 2. Ach, de mensen die dit verzonnen hebben vergeten wat. De Schepper van hemel en aarde.

 3. @HE
  11/11/2020 om 8:17 pm
  Ik denk dat je gelijk hebt , deze tekst uit de Bijbel was moeilijk te duiden maar nu plotseling niet meer .
  Wanneer de antichrist tijdens zijn bewind After Christ veranderd in After Corona , is de jaartelling ( tijden ) veranderd .
  Deze figuur is dan gelijk van de voor hem niet te verdragen Christelijke jaartelling af .

 4. “Aparte status” voor gevaccineerden, zo begint het dus. Er zullen nog wel meer bedrijven volgen met dit soort beleid. Nee er komt geen vaccinatieplicht hoor, maar het word wel op een slinkse manier door gedrukt.
  En trouwens als jij gevaccineerd bent waarom zou je je dan nog druk maken of anderen wel of niet gevaccineerd zijn? Je bent dan toch immuun, dus of iemand je in de bek hoest maakt dan niks meer uit toch?

  https://www.ad.nl/show/ticketmaster-wil-speciale-status-voor-kaarthouders-die-gevaccineerd-zijn~ae54ac8a/

 5. Wat is normaal?
  https://www.zerohedge.com/markets/deutsche-bank-proposes-5-work-home-tax
  Het komt er kort gezegd op neer dat mensen die gedwongen thuis werken extra belast dienen te worden. Omdat “Remote workers are contributing less to the infrastructure of the economy whilst still receiving its benefits.” In goed Nederlands dragen thuiswerkers minder bij aan de services van een land, maar geniet men wel van de voordelen. Dat is helemaal waar en zou integraal doorgevoerd moeten worden voor alles en iedereen. Dus ook voor de multinationals, dan is het tenminste eerlijk.

 6. Hoe een COVID-19-vaccinatie uw immuunsysteem kan vernietigen.
  Volgens een studie waarin werd gekeken naar het geven van geïnformeerde toestemming om deel te nemen aan de COVID-19-vaccinstudie, informeerden de openbaarmakingsformulieren de vrijwilligers niet dat het vaccin hen vatbaar zou kunnen maken voor een ernstigere ziekte als dat wel het geval zou zijn. Virus.
  In een oogopslag:
  • Volgens een onderzoek waarin werd gekeken naar de basis waarop toestemming wordt gegeven om deel te nemen aan COVID-19-vaccinonderzoeken, informeren de formulieren vrijwilligers niet dat het vaccin hen vatbaarder zou kunnen maken voor een ernstiger ziekte als ze dat wel zouden doen. blootgesteld aan het virus.

  •Eerdere pogingen om vaccins tegen het coronavirus te krijgen – inclusief die voor SARS, MERS en RSV – hebben tot ernstige bezorgdheid geleid: de vaccins hebben de neiging om antilichaamafhankelijke amplificatie (ADE) te induceren.

  •ADE betekent dat het vaccin uw immuniteit tegen de infectie niet verhoogt, maar het vermogen van het virus om uw cellen binnen te dringen en ze te infecteren vergroot, wat resulteert in een ernstiger ziekte dan wanneer u niet was gevaccineerd.

  •Dodelijke Th2-immunopathologie is een ander potentieel risico. Een defecte T-celreactie kan allergische ontstekingen veroorzaken, en slecht functionerende antilichamen die immuuncomplexen vormen, kunnen het complementsysteem activeren en schade aan de luchtwegen veroorzaken.

  •Er zijn aanwijzingen dat ouderen – die het meest vatbaar zijn voor ernstige COVID-19 en het vaccin het meest nodig zouden hebben – ook het meest vatbaar zijn voor ADE- en Th2-immunopathologie.
  https://kopp-report.de/wie-eine-covid-19-impfung-ihr-immunsystem-zerstoeren-kann/

 7. Evert,jij heb het helemaal goed,
  Muilkorven met zijn allen afdoen en collectief weerstand bieden,maar met 80 % angstige mensen waarvan grotendeels staande te popelen voor het vaccin gaat dit niet werken.
  Voor en tegenstanders hebben verloren,op naar het nieuwe normaal.

 8. Bijzonder dat de ongetwijfeld vele insiders deze zeer gedetailleerd uitgewerkte achterkamertjesplannen zo lang verborgen hebben gehouden voor het grote publiek dat er zwaar door getroffen wordt.
  Zijn veel van deze insiders naieve meelopers wie nu wellicht de schrik om het hart slaat, of zijn het allemaal keiharde criminele psychopaten?

 9. NWO gekken maken alles kapot, dat is zeker. Dat ze ooit een door hen verlangd paradijs zullen creëren, dat geloof ik niet. Het zijn criminele psychopaten die niets van de gewone mens begrijpen. Ze zijn al ver gekomen met hun destructie maar zullen niet in staat zijn iets op te bouwen. Daar heb je gewone mensen voor nodig, met alleen slaven redt je het niet. Ook voor een plantage was ‘normaal’ personeel nodig.
  Die gasten zijn gek, geld is hun enige machtsmiddel.
  Als iedereen z’n mondkapje zou weggooien dan was die Corona waanzin meteen verdwenen.

 10. Was het niet zo dat de antichrist, eenmaal aan de macht NA de Opname van de Gemeente, tijden en wetten gaat veranderen?

  Met andere woorden, “You ain’t seen nothing yet”

  Kijk maar omhoog en niet omlaag naar dit snel zinkende schip, uw verlossing genaakt.

 11. Ik vraag mij steeds vaker af wat is normaal ?
  Door de vele jaren heen …. heeft de westerse mens alle ‘ongerijmdheden’ die zich zo voordeden als normaal bestempeld. En dat is al niet normaal. Deze gedachtengang heeft ‘onze’ democratie ( kan het woord niet meer horen ) volledig uitgehold.
  Psychologisch gezien ( de geest van de massa in deze ) is het een neuro-typisch gegeven ván deze massa. Een doorsnee ontwikkeling van de hersenen, het verwerken én het gebruik van sociale, linguïstische en zintuiglijke informaties. Deze info’s worden als ‘normaal’ ervaren én naar behoefte …. aangepast. Op waarachtig elk terrein bespelen de media én regeringen dit ‘muziekinstrument’ . Normaal is abnormaal geworden. De massa bepaald de normaliteit , iets wat volledig indruist tegen alle ‘ natuurlijke wetten’, elke logica ontbreekt.

 12. Het geduld begint op te raken.
  Nu zo ongeveer de halve wereld weet dat de coronatests niet werken en mondkapjes medisch gezien zinloos zijn, groeit de weerstand.
  Hoelang duurt het voordat er het heel erg misgaat zoals bij een kind dat bewusteloos neerviel op school wegens ademgebrek omdat het werd gedwongen een occult slavenmasker te dragen.
  Dat volwassenen worden opgezadeld met een slavenmasker waardoor ze niet alleen tonen onderdanig te zijn aan hun meesters en daardoor ook nog eens zuurstofgebrek lijden is één ding.
  Maar, dat ze dit ook doen met kinderen is crimineel en ongetwijfeld moeten er eerst ongelukken gebeuren voordat men er (misschien) een einde aan gaat maken.
  https://niburu.co/binnenland/15684-het-geduld-begint-op-te-raken

 13. Gast, moet iedereen dit nu lezen?

  Dit bekrachtigd denkbeelden van onwelwillende mensen. Gewoon reklame.

  Terwijl wat bekrachtigd moet worden is de complete omslag die ontstaat als Trump wint.

  Deze site is gewoon onleesbaar als dit soort berlden continue herhaald worden.

 14. Het staat als een paal boven water dat deze ministers illegaal handelen. Ze doen er niets aan omdat ze chantabel zijnen het vege lijf willen redden.
  Wanneer worden deze vazallen opgepakt? Wanneer drommen miljoenen samen om deze lieden het parlement uit te jagen ? Die gasten maken alles kapot.

 15. Voor de goede order: we spreken nu over BC (Before Christ) en over AD (Anno Domini). AC is wisselstroom…

  Dat gezegd hebbende: de presidentiële race is nog NIET gelopen. Donald Trump heeft nog altijd goede kansen op een tweede termijn. Zo kan bijvoorbeeld een gouverneur die vindt dat er gefraudeerd is in zijn staat, zijn kiesmannen opdragen om NIET voor Biden te stemmen.
  En dan zijn er nog een aantal kanshebbende rechtzaken die momenteel lopen.
  #MAGA2020

 16. Door de duizenden jaren zijn velen met soortgelijke ideeen hem al voor gegaan. Landen zijn veroverd, volkeren onderworpen en vermoord. Van al die rijken resten nu slechts nog ruines en vage herinneringen. Zo zal het dit rijk ook vergaan. Vernietigd door haar eigen grootheidswaan.

 17. Als het licht duisternis is, is een boek van Rianne van der Smitte over occultisme en new age uit 1989. Het zelfde maken we nu mee in verhevigde mate maar dan op mondiaal niveau. Democraten presenteren zich in de VS als het licht maar het is duisternis, evenzo in Europa, de grote green resset presenteert zich als licht maar het is duisternis. De Messias zal komen en Hij is het ware licht en dat licht zal de duisternis overwinnen die nu tijdelijk neerdaalt op onze aarde. Hij is overwinnaar..

 18. in deze docu uit 2007 (!) vertelt Alex Jones, jarenlang weggezet als complotgek, uit de doeken wat de wereld na 2007 te wachten staat. Hij zal weer snel verwijderd worden, dus kijk snel. Het is griezelig om te zien hoe de voorspellingen van Jones nu uit aan het komen zijn. en…waar het naar toe gaat, uiteindelijk.
  https://www.youtube.com/watch?v=L9haQKXKjEY

 19. Schwab kan zoveel willen. De bevolking moet je eerst mee krijgen. Als dat niet lukt, kun je als globalist zo veel roepen als je wilt.
  Mensen worden wakker en staan op tegen dit soort types. Kijk naar de demonstraties. Wetenschappers, artsen , juristen, verenigen zich.
  Nieuwszenders die een ander geluid laten horen.
  Processen tegen mensen met belangen in farmaceutische industrieën.
  De strijd is net begonnen.

 20. Wie had dit een jaar geleden verwacht? behalve de dark masters die dit hebben gecreëerd?
  Je zal maar net een andere huis hebben gekocht of een eigen onderneming zijn gestart.

 21. Crimes Against Humanity, frauduleuze PCR-tests voor de rechter gebracht – Interview met advocaat Reiner Füllmich.
  https://www.youtube.com/watch?v=XQYzb5_kax8&feature=emb_logo
  Of deze zaak enig resultaat zal behalen weet ik niet. Maar wat ik wel heb vernomen, er wordt druk gewerkt aan een soort van tribunaal, daar zouden overheid medewerkers en ministers wel berecht kunnen worden. Want de Politieke onschendbaarheid gelde daar totaal niet. Het Neurenberg tribunaal heeft juist veel ministers toen berecht, gerechtigheid dus.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Processen_van_Neurenberg

 22. Dr Mercola schrijft.Volgens een studie waarin werd onderzocht hoe geïnformeerde toestemming wordt gegeven aan deelnemers aan het COVID-19-vaccinonderzoek, kunnen openbaarmakingsformulieren vrijwilligers niet informeren dat het vaccin hen vatbaarder kan maken voor ernstigere ziekten als ze worden blootgesteld aan het virus.
  Eerdere inspanningen voor het vaccin tegen het coronavirus – waaronder die voor SARS, MERS en RSV – hebben een ernstige zorg aan het licht gebracht: de vaccins hebben de neiging om antilichaamafhankelijke versterking (ADE) te activeren
  ADE betekent dat in plaats van uw immuniteit tegen de infectie te versterken, het vaccin juist het vermogen van het virus om uw cellen binnen te dringen en te infecteren, verbetert, wat resulteert in een ernstiger ziekte dan wanneer u niet was gevaccineerd.
  Dodelijke Th2-immunopathologie is een ander potentieel risico. Een defecte T-celreactie kan allergische ontstekingen veroorzaken, en slecht functionele antilichamen die immuuncomplexen vormen, kunnen het complementsysteem activeren, wat resulteert in luchtwegbeschadiging
  Er zijn aanwijzingen dat ouderen – die het meest kwetsbaar zijn voor ernstige COVID-19 en het vaccin het meest nodig zouden hebben – ook het meest kwetsbaar zijn voor ADE- en Th2-immunopathologie.
  Hieronder is mijn bedenking.
  COVID-19 kan onvruchtbaarheid bij mannen veroorzaken en wat doet het vaccin?

 23. covid en de klimaat zwendel zal jullie nieuwe religie worden, het nederlandse volk is toch al helemaal van god los dus dit zal voor de meeste verloren schapen geen probleem zijn.

 24. Even nadrukkelijk om misverstanden te voorkomen: Met geestverwanten van Soros bedoel ik de voorstanders van een ‘nieuwe linkse wereld’. Ik heb het dus nadrukkelijk niet over zijn Joodse achtergrond, want ik moet niks hebben van anti-semitisme. Ik voeg dit toe, omdat ik al las dat het blad ‘Gezond Verstand’ anti-semitisch zou zijn. Ik mag toch hopen van niet.

 25. Die tekst van deze “profeet”: “We zullen overrompeld worden”. Alsof het een natuurverschijnsel is. In werkelijkheid wordt dit scenario door mensen uitgerold en is dit al jaren in voorbereiding.
  Impliciet geeft deze Schwab dus toe dat deze ‘pandemie’ een politiek middel was en is.
  Niet voor niets zei Soros dat het lot van de wereld (niet gering dus) zou afhangen van de Amerikaanse verkiezingen voor Trump of Biden.
  Het is natuurlijk duidelijk dat ‘het lot van de wereld’ niet gebaat was bij Trump, aldus de vele geestverwanten van Soros op hoge posten (VN, WEF, een lange lijst NGO’s, EU en zelfs banken).

 26. Wat is normaal? Waarom zouden we niet terug normaal kunnen leven? De mens is een sociaal wezen, hij heeft andere nodig! Natuurlijk mogen die coronamaatregelen niet permanent zijn, maar het is hun eigen schuld. De wetenschappers wisten dat er een pandemie voor de deur stond en wat heeft men gedaan? Niks, totaal niks! En dat is veel te weinig. Zo is de klimaatverandering voor velen een hoax totdat???? En daar is geen vaccin tegen! Shalom

Comments are closed.