WHO bevestigt in bulletin zeer laag Covid sterftepercentage van 0,05%

—————————————————————————————————————————————–

Cijfers bevestigen dat door media verketterde ‘complotdenkers’ al maanden de waarheid vertellen

—————————————————————————————————————————————-

De World Health Organization heeft in een bulletin bevestigd dat de gemiddelde IFR (sterftepercentage onder bevestigde zieke mensen) van Covid-19 voor mensen onder de 70 slechts 0,05% is, het getal dat al enige tijd bekend is, maar door de politiek en mainstream media volledig wordt genegeerd. Daarmee is het coronavirus voor het overgrote deel van de bevolking definitief een stuk minder gevaarlijk dan een gewone griep (IFR gemiddeld 0,1%). Zelfs als de hogere IFR van 70-plussers erbij wordt gerekend, is er vergeleken met influenza nog steeds niets bijzonders aan de hand. Hiermee wordt andermaal bevestigd dat alle corona maatregelen helemaal niets te maken hebben met de volksgezondheid, maar enkel met crowd control, door het stapsgewijs afpakken van AL onze rechten en vrijheden.

‘Desinformatie’, zo noemden de ‘fact checkers’ van de mainstream media maandenlang de groeiende stroom bewijs dat corona / Covid-19 in de verste verte niet het ‘killer virus’ is zoals dat ons werd voorgespiegeld, maar in realiteit niet erger is dan een griep. Deze ‘desinformatie’ is nu echter door de WHO definitief als de waarheid bevestigd: Covid-19 is inderdaad niets meer dan de zoveelste vervelende luchtweginfectie, zoals we er al zoveel hebben gehad. Een zeer klein percentage mensen wordt er flink ziek van, en een nog veel kleiner percentage sterft.

De research paper van John P.A. Ioannidis, alom beschouwd een van de meest gezaghebbende epidemiologen ter wereld, is al enige tijd bekend. Een eerste versie werd in mei 2020 opgesteld, en werd onlangs geüpdatet met de nieuwste cijfers en kennis.

Van de begin dit jaar voorspelde CFR (case fatality rate) van 3,4%, de basis van alle social distancing, lockdowns en mondkapjes, is in de verste verte niets uitgekomen. Al snel daalde dit percentage naar 0,9% – 1,0%, wat vergelijkbaar is met de griep. Hoewel de ernstig van het virus van land tot land verschild, is de IFR (infection fatality rate) nergens hoger dan 1,54%. De gemiddelde IFR is 0,23% (Ioannidis: ‘Dit kan zelfs nog substantieel lager zijn’), en onder de bevolking tot 70 jaar slechts 0,05%.

Veel slachtoffers gevallen door slechte besluiten en slecht management

‘Veel, en in sommige gevallen de meeste doden in Europese landen met grote aantallen gevallen en doden, en in de VS, vonden plaats in verzorgingshuizen. Locaties met veel verzorgingshuizen mogen dan een hoge IFR schatting hebben, maar de IFR zou nog steeds laag blijven onder niet-oudere en niet-verzwakte mensen…. Covid-19 infecties zijn met name wijd verspreid en/of dodelijk in verzorgingshuizen, onder daklozen, in gevangenissen, en in achtergestelde minderheden. De meeste van deze groepen zijn zeer moeilijk, zo niet onmogelijk te bereiken voor een steekproef.’

Dat er in Wuhan, Italië en New York aanvankelijk veel slachtoffers waren en enkele ziekenhuizen overlopen dreigden te worden, kwam door ‘slechte besluiten (zoals het sturen van Covid-19 patiënten naar verzorgingshuizen) en slecht management (niet noodzakelijke mechanische beademing).’ Hij noemt ook de (foutieve) toepassing van HCQ als mogelijke oorzaak (foutief in de zin van veel te hoge doses, en vooral zonder de noodzakelijke combinatie met zink. Aangetoond is dat HCQ/zink/azitromycine vooral in de eerste lijn juist zeer succesvol is.).

Tevens blijkt uit tal van onderzoeken dat er geen noemenswaardig verschil is in kwetsbaarheid voor de bevolking van onder de 70. Volwassenen lopen (vrijwel) net zo weinig risico als kinderen. De overlevingskans van ziek geworden mensen ligt voor al deze groepen boven de 99,8%.

Onomstotelijk bewijs van gelijk van ‘complotdenkers’

Op 12 september 2020 waren er hoogstwaarschijnlijk al meer dan een half miljard mensen besmet met corona, aldus Ioannidis. De speciale WHO afgevaardigde voor corona schatte dit aantal niet veel later in op 700 tot 800 miljoen. ‘De meeste locaties hebben een IFR van minder dan 0,2%. Met de juiste, precieze farmacologische maatregelen die selectief proberen de hoge-risico groepen en situaties te beschermen, kan de IFR zelfs nog verder omlaag worden gebracht.’

Deze nu door de WHO erkende cijfers vormen het onomstotelijke bewijs dat de zogenaamde ‘complotdenkers’ van de afgelopen maanden, die werden verketterd omdat ze zeiden dat Covid niet erger is dan een griep, en alle maatregelen daarom niet nodig zijn, van meet af aan volledig gelijk hebben gehad. Hiermee komt ook de enige logische strategie, zoals die in bijvoorbeeld Zweden werd gevolgd en daar zeer succesvol bleek, weer naar voren: de samenleving normaal laten doordraaien, en de kwetsbare groepen extra beschermen.

Xander


(1) WHO (pdf)

Zie ook o.a.:

07-11: Hoogleraar Capel: ‘Zet je angst bij de vuilnisbak’ (/ Ook in november blijken alle maatregelen (1,5 meter, lockdown, mondkapjes) nog steeds helemaal niets uit te maken)
02-11: 44.000 wetenschappers en medici noemen corona beleid ‘verwoestend’ en eisen terugkeer naar normaal
25-10: Nederlandse experts: Valse PCR testmethode is bron van alle ellende, RIVM wil zoveel mogelijk positieve uitslagen
19-10: Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengst SARS-CoV-2 eiwit permanent in uw lichaam
14-10: Zweden heeft zonder lockdown en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa
12-10: WHO speciale topman voor Covid-19 keert zich tegen nieuwe lockdowns
06-10: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
 06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

56

 1. Willy en Maria,

  Jullie lezen de bronnen en het artikel niet. Er is helemaal geen pandemie. Nooit geweest.

  Lees aub dit door,bron who:
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/who-speciale-topman-voor-covid-19-keert-zich-tegen-nieuwe-lockdowns/

  Juist ja met een sterfte van 0.05 procent is er geen sprake van een pandemie. Zelfs de eerdere 2 procent is dubieus, maar dat zou wel een pandemie inhouden als dit wereldwijd is.

  We gaan nu niveau lager, Zelfs feiten worden ontkent.

  Sterkte in deze moeilijke tijd. Ook Willy en Maria. Binnenkort hebben we helemaal niks meer te kiezen. In de hoop verblijvend dat u dan niet terugkijkt en de nieuwe wereld niet zo leuk meer vind. Kijk naar Korea en midden oosten. Een dictatuur is niet fijn om in te leven.

 2. Geachte Xander,

  Uw website en haar aard is voor velen ongewenst, de waarheid is immers een kostbaar en vooral zeldzaam gegeven geworden. Wie of wat daar verantwoordelijk voor is is op dit moment niet meer zo belangrijk. Van levensbelang is echter dat er plaatsen zijn waar dit fundamenteel recht overeind blijft, deze website is daar mooi voorbeeld van. Mijn dank hiervoor.
  Maar wat als ze deze afsluiten? Met hun noodwetten ect. niet echt moeilijk meer.
  TOR kan een oplossing bieden indien moeilijker tijden dat vereisen …

  Hoe meer een samenleving de waarheid schuwt, des te meer zullen diegenen die de waarheid nog durven te spreken, genadeloos aangevallen en verkettert worden …
  U, Mhr Xander, zal hierin geen uitzondering zijn.

  Met dank en respect,
  G.

 3. Mijn zoon moest ook getest worden, heeft ergens buiten met een “besmet persoon ” gesproken. Uitslag duurt 48 uur. Ik vroeg: waarom geen sneltest? Toen zei hij:: Nee, die is niet 100% zeker, 25% kans dat die vals-negatief resultaat geeft

 4. Zoiets als het Joodse bruidje van Rembrandt, daar kun je de belastingbetalers veel geld voor vragen, toch? Als je tenminste WO2 vergeet

 5. Mijn reactie wordt geblokkeerd op andere sites, dus hier nog maar proberen:
  Geniaal van Trump, hij probeert de ziekenzorg betaalbaar te maken door de brokers (zij die verdienen aan de zieken) van de aandeelmarkt te gooien. Hij heeft dus een computersimulatie van het virus vrijgegeven voor de hele wereld, en een oorlogswet ondertekend, waarmee alle veiligheidsprocedures kunnen worden overgeslagen. Iedereen verdient dus goudgeld op de markt via de beurs, terwijl het virus niet geïdentificeerd is met hun beloofde vaccin. Maar ondertussen is er wel een virus losgelaten waarvan de WHO zegt dat er 0,05% aan sterft. Erg voor die mensen, maar wel gelukkig voor de regering van hun pensioenen?

 6. Gezocht om het artikel van de WHO maar kan het niet vinden.
  Graag de link hierover.

  Zie link in het Engelstalige artikel en onder het artikel. Mod.

 7. Ach, de gemiddelde IFR (sterftepercentage onder bevestigde zieke mensen) van Covid-19 is niet bepalend voor de lockdown maatregelen, maar de bezetting van ziekenhuizen en de impact op het zorgpersoneel. De aanname dat de IFR van Covid-19 niet heel veel hoger is dan die van griep is dus niet belangrijk.

 8. Berlijnse senaat bevestigt: coronatest kan geen besmetting aantonen.
  De Berlijnse senaat heeft opmerkelijke antwoorden gegeven op vragen van een lid van het Huis van Afgevaardigden, het parlement van de Duitse hoofdstad, over de coronatest. Het deelstaatministerie voor gezondheid heeft bevestigd dat coronatests niet in staat zijn om een besmetting aan te tonen.
  https://www.ninefornews.nl/berlijnse-senaat-bevestigt-coronatest-kan-geen-besmetting-aantonen/
  Valse besmettingen is ook de reden dat wij via onze overheid en gekochte Media, al maanden worden misleid met mega angsten.
  Nu nog een Tribunaal oprichten, zodat deze misdaad tegen de menselijkheid hard zal worden bestraft.

 9. Mensen die perse een vaccin willen nemen , moeten dat doen.
  Er zijn blijkbaar nog steeds mensen op deze site die daar over praten of is het proberen om naïeve , onrustige, kwetsbare mensen die niet alles weten een bepaalde richting heen te duwen ??? ( iemand die de elite/bilderberggroep steunt ), ik heb al een tijd het gevoel dat EEN persoon op deze site daarmee bezig is , als dat klopt dan mag die persoon zich diep diep schamen.-
  Persoonlijk vind ik dat heel onverstandig, betreffende het nemen v/d vaccins, feiten dat met name de vaccins v/d laatste jaren NIET goed zijn en zeker het coronavaccin niet klopt ! ( volgens mij weet men niet eens wat de ingrediënten van het coronavirus is ??, is dat zo wat ik zeg ? )
  Normaal is er 10,7 jaar voor NODIG om zeker te weten of medicatie/vaccin werkt /veilig is , nu is men na 0.75 jaar al haast zover ???

  Wees gewaarschuwd en wees alsjeblieft HEEL VOORZICHTIG

 10. Ik ben een complotdenker (nuchtere nadenker) en een anti-covid19 vaxxer (gezond verstand gebruiker) en daar ben ik verdraaid trots op!

 11. Zoek me een ongeluk op de WHO-site naar aanleiding van dit artikel.
  Echter zonder resultaat.
  Jammer, want zo blijft het ongeloofwaardig, xander.

  Beste Albert Madlener, post u nu onder een andere naam ?
  U vindt de bron in en onder het artikel.
  Poster Adri Hoogendijk is u ook nog van dienst geweest en heeft voor u gezocht.
  https://www.who.int/bulletin/online_first/en/
  De link van het who bulletin en dan nummer 20.265892
  Veel leesplezier. Mod.

 12. @ Daniël : 1:27 pm. Haha, dat is raak. Goed gezien van U, wat een waanzin. Dus het virus kan nu ook al tellen, volgens de dwaallichten Rutte en de Jonge.

 13. Ha:Ik las vanmorgen: Nederlandse en buitenlandse kranten en ja hoor:Beurzen schoten omhoog bij de medicijn industrie.
  USA=666.Overal in supermarkten verschijnen portaaltjes om af te rekenen.Sraks wordt het geld afgeschaft en lopen de mensen al digitale zombie`s met een chip in of aan hun lijf.
  Ik denk zo:Tot zo ver en niet verder.Dat dit zal uitlopen op een nucleaire oorlog.Staat er niet:Deze zullen de hoer haten en haar met vuur verbranden..
  Onthoud een ding:Allen die godzalig willen wandelen en zijn geboden in acht nemen zullen vervolgd worden.
  Fe keus is aan u.

 14. Zouden de NOS en alle andere outlets dit al weten?
  Het virus is zo gevaarlijk dat je op woensdag 19.00 uur in een persconferentie laat weten dat de dag daarop om 20.00 uur allerlei beperkende maatregelen moeten worden genomen om verdere verspreiding tegen te gaan. In de tussentijd wacht het virus tot dat moment aanbreekt.

 15. “ de neuroloog krijgt er de zenuwen van “
  “ de uroloog voelt aan zijn water dat het niet goed gaat “
  “ de cardioloog aanschouw het met bloedend hart “
  “ de traumatoloog ergert zich bont en blauw “
  “ de psychiater snijdt het door de ziel “
  “ de dermatoloog krijgt er kippenvel van “
  “ de gastro-enteroloog heeft er zijn buik van vol “
  “ de verloskundige zit met de naweeën”
  Etc. Etc.
  En de ‘patiënt , die is er inmiddels goed ziek van

 16. Het virus mag dan in percentages niet veel doden eisen, het is wel erg besmettelijk, anders zouden er niet zoveel mensen in het ziekenhuis belanden

  Voor bejaarden en mensen met achterliggende kwalen/ziekten is het wel een gevaarlijk virus

 17. Elke mens die sterft aan covid is er één teveel. En deze pandemie is nog niet weg, wel al zou er een vaccin zijn. shalom

 18. @Iron Maiden,

  Er zijn op Spitsbergen, het hoofdeiland van de Svalbard Archipel, geen plaatsen om goud of kunstwerken op te slaan.
  Maar er is wel een International Seedvault.
  Daar worden van miljoenen plantensoorten zaden bewaard.
  Als planten uitsterven, kunnen ze die planten dan toch weer opnieuw planten, b.v. na een catastrofe.

  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.regjeringen.no/en/topics/food-fisheries-and-agriculture/svalbard-global-seed-vault/id462220/&ved=2ahUKEwjLz7PU0ffsAhVDxIUKHXhzD74Q_BcwBXoECB0QAw&usg=AOvVaw3UTGVHlccS_6doaoXTOjW7

  Deze opslagplaats ligt in de bergen vlakbij het vliegveld van Longyearbyen, de “hoofdstad” van Svalbard, de Noordelijkste “stad” ter wereld.
  Hoewel Spitsbergen een van de meest afgelegen gebieden op aarde is, kan men er gewoon naartoe reizen per vliegtuig. Spitsbergen ligt ongeveer 560 km ten Noorden van de Noordkaap en is momenteel niet te bezoeken vanwege de Corona pandemie. Er is daar nog geen Corona en dat willen ze daar graag zo houden.
  Een verblijf op Spitsbergen is nogal bijzonder, want je ervaart het alsof je je in een documentaire bevindt van Discovery Channel.
  Er heerst totale duisternis van eind oktober tot eind januari. Het is de enige plaats op aarde waar je dan midden op de dag het Noorderlicht kan zien. Omdat je daar zo ver in het Noorden zit, moet je naar het Zuiden kijken om het te zien!
  Er zijn vele activiteiten, zoals s’ avonds met een rupsvoertuig de toendra in te gaan om het Noorderlicht te zien. Er kunnen sledetochten met honden worden gemaakt, je kan sneeuwscooter safari’s doen, of een ijsgrot bezoeken.

 19. Ik dacht dat alleen de MSM aan bangmakerij deed. Nu wordt hier het gevaar van griep enorm overdreven. Om de echte cijfers te geven:
  Voor griep wordt een CFR (dis niet IFR) van 0,1% gehanteerd.
  De IFR voor griep is 0,04%.
  De IFR voor griep voor personen onder de 70 jaar is <0,01%.

 20. Bekijk elke dag maar de overlijdens advertenties het zijn overwegend oude mensen, die anders ook waren overleden. Voor de statistieken wordt er maar gezegd dat het Corona mensen waren maar dat is nooit vastgesteld d.m.v. Secties, voor de statistieken komt hun goed uit. We worden gewoon belazerd.

 21. De WHO heeft nu ingezien dat ze in hun eigen voet hebben geschoten en proberen nu de schade zoveel mogelijk te beperken. Door de wereldwijde economische crisis als gevolg van de door hun opgezette corona pandemie, komt er nu ook voor hun heel weinig geld binnen. Daardoor dreigen veel van hen hun duurbetaalde baantjes te verliezen. Helaas voor hun is de wereld nu aan het doordraven waardoor de wereldeconomie stuk loopt en de WHO met zich meesleept.

 22. @ Evert: 8:03 pm, op 9/11. Klopt helemaal, dat steekt er achter.

 23. Het virus was nooit het doel geweest, maar een middel om al onze grondrechten, onze pensioenen, onze (bewegings)vrijheden, onze onafhankelijkheden van de staat, onze eigendommen en rijkdommen, onze familie en vrienden en onze vrijetijdsactiviteiten van ons allemaal af te kunnen pakken. Want door het volk angst aan te jagen, worden de meeste angstig en weerloos en beginnen te eisen dat de regeringsleiders maatregelen moeten nemen. Zodat de regeringen de ene naar de andere wet er door heen jaagt, zodat de bevolking niet alleen niets meer te vertellen heeft, maar ook afhankelijk wordt gemaakt van de staat. Omdat vele hun baan zullen verliezen of hun opdrachten/orders, zodat iedereen aan lager wal komt te staan. De economie moet vernietigd worden, volgens agenda 2030. Want alleen dan kan alles opnieuw opgebouwd worden naar een communistische dictatuur onder leiding van de EU/VN. Het is aan ons of wij dat ook willen? Want nu blijkt dat het virus enkel een afleiding van hun plannen waren. Als we met zijn alle per direct al die corona maatregelen aan onze laarzen lappen, dan heeft de politiek het nakijken. Om te beginnen zal iedereen een PCR test moeten gaan weigeren. De foutmarge is toch al 94% fout positieve, en de snel test heeft een fout positief van 98% dus geef de regering geen stuk hout om ons ermee te kunnen slaan. Want zonder uitslagen, geen enkele zogenaamde besmetting meer.

 24. We hebben in alle oorlogen gevochten voor mensen die de wereld bepalen
  Velen hebben vaders,zonen en dochters verloren, terwijl de top veilig waren en gewoon feesten
  Ze geven niet om het gewone volk (echte bewoners van deze aarde die geen wrok hebben met andere culturen en de natuur) Op vakantie of in het ziekenhuis zijn we allemaal aardig voor elkaar, maar als zij bepalen dat een Land moet worden aangevallen staan we voor deze mensen klaar (hallo wie heeft dan de macht) Stop ermee geniet van wat de aarde ons geeft en zorg voor elkaar.
  Wij hebben de macht om dit te keren ( respect ieder geloof) en respect elkaar

 25. Mensen snap het nu eindelijk ook Trump zit in dit complot wat er gaat gebeuren in Amerika wordt op een presenteer plaatje gelegd.
  Onrust UN krijgt de opdracht in te grijpen (vreemde troepen) geen binding met het volk
  En daarna de rest van de wereld………

 26. Maar waarom wordt dit allemaal niet besproken in de praatshows op TV? Zoals Jinek, Beau, Op1, etc. Of waarom geen aandacht hiervoor op NOS journaal, RTL nieuws etc.? Of waarom geen koppen in kranten van Telegraaf, Trouw, NRC, Volkskrant of zelfs NU.nl…..ook niets ervan op Google nieuws ( geselecteerd nieuws door google.) Ik heb xandernieuws nog nooit op google gezien gezien.
  Mensen die denken dat de anderhalvemeter samenleving ooit stopt vergissen zich. Het virus muteert en ook bij nul besmettingen ( wat nooit voorkomt natuurlijk er is altijd wel iemand besmet) blijven maatregelen als anderhalve meter samenleving en mondkapjes….. en natuurlijk de grote evenementen zijn gesloten. Dit is ook bij nul besmettingen. En bij meer besmettingen komen extra maatregelen.

  Welke landen zijn nog wel vrij? Waar mensen zich vrij kunnen bewegen feesten en zonder angst leven voor dit virus. Waar de overheid zich nog niet gegijzeld heeft door een vreemde kracht. Weet iemand dat.

 27. Corona-schuld: land, appartementen, spaargeld – niets is meer veilig.
  De coronaschulden worden steeds groter. Vastgoedheffing en / of lastenverdeling zijn geen taboes meer. Maar er zijn nog veel meer manieren waarop u kunt worden gevraagd om af te rekenen, worden besproken.
  Hoe denkt de staat het geld dat ‘voorgeschoten’ is in de coronapandemie, die gepaard gaat met gigantische schulden, terug te krijgen van de burgers? De geesten discussiëren hierover.
  De “betaaldag” komt steeds dichterbij
  Hierover wordt in linkse politieke kringen vrij open gesproken: links en delen van de SPD zijn voorstander van een eigendomsheffing. Het zou nog steeds alleen invloed hebben op de “superrijken”, maar dat is window dressing. Een eigendomsheffing of lastenverdeling zou de staatsschuld op de lange termijn alleen verminderen als de meerderheid van de burgers zou worden gevraagd om te betalen.
  https://kopp-report.de/corona-schulden-grundstuecke-wohnungen-erspartes-nichts-ist-mehr-sicher/
  Deze informatie betreft Duitsland, maar kan zomaar hier ook gaan gebeuren, ze zijn er misdadig genoeg voor.

 28. Nochtans stelt het rapport over het vaccin dat:
  https://www.sciencemediacentre.org/expert-reaction-to-pfizer-and-biontech-reporting-interim-results-from-phase-3-covid-19-vaccine-trial/
  ‘November 9, 2020
  Expert reaction to Pfizer and BioNTech reporting interim results from phase 3 COVID-19 vaccine trial

  Prof Eleanor Riley, Professor of Immunology and Infectious Disease, University of Edinburgh, said:

  “So, we all need to accept that the current public health measures are going to remain in place at least until the end of the winter, possibly longer. But if this vaccine lives up to this early promise, and other vaccines work equally well, we may be able to look forward to a much better summer and autumn in 2021.”’

  ‘ 9 november 2020 . Reactie van experts op Pfizer en BioNTech die tussentijdse resultaten rapporteren van fase 3 COVID-19-vaccinonderzoek
  Prof Eleanor Riley, hoogleraar immunologie en infectieziekten, Universiteit van Edinburgh, zei: “We moeten dus allemaal accepteren dat de huidige volksgezondheidsmaatregelen in ieder geval tot het einde van de winter, mogelijk langer, van kracht blijven. Maar als dit vaccin deze vroege belofte waarmaakt, en andere vaccins even goed werken, kunnen we misschien uitkijken naar een veel betere zomer en herfst in 2021. “’

 29. Het is een hoax. Gisteravond in Nieuwsuur viel waarschijnlijk onbedoeld het Maasstad ziekenhuis door de mand. “Oh, wat hebben we het toch druk” Maar de woordvoerder stond wel naast een leeg IC bed. De IC is volgens hem vol. Wat de man bedoelde is “volgeboekt” met slechts enkele patienten en de rest leeg omdat personeel met een loopneus thuis moet blijven. Vroeger zouden we dat soort lieden met de mattenklopper geven maar ook dat mag je niet meer zeggen. Voor je mening uitkomen is in Nederland al snel “bedreiging”. Zo wordt de bevolking de mond gesnoerd met als kers op de taart die vieze muilkorf.

 30. Corona is een echt killer virus want als je je laat testen kom je aan het voorhoofd, en nadien via de vaccinatie aan de rechterhand. Aan een rechterhand hangt een rechterarm en via de neus kom je aan het voorhoofd. Wanneer je ziel naar de hel gestort wordt is dit het ergste killer virus dat je kan meemaken. Lees ( verplicht = het redden van je ziel ) het boek van opbenbaringen ( in de Heilige Schrift ) zodat je ogen zullen openen wanneer je dit leest.

 31. @Mo 7.46
  Een proces tegen de overheid heeft geen enkele zin, wegens corrupte rechters en diplomatieke onschendbaarheid.
  Wat er moet geeist worden van alle politiekers en zogenaamde experten, is bewijs van het virus door middel van een genetische code, foto of bewijs van isolering van dit zogenaamde killervirus.
  Daar hoef je niet voor naar de rechtbank, kan vanachter je computer via mail.
  Maar zelfs daar is de gemiddelde nederlander te apatisch voor. en denkt bij zichzelf,
  de buurman zal het wel doen, kan ik lekker naar voetbal kijken

 32. “Isolation is essential in the creation of an experimental model”

  Vandaar ook de 1,5 mtr regel, het dringende advies om thuis te blijven alles ter isolatie, en de maskers zijn ervoor om richting dat nieuwe experimentele model te geraken, soort van langzame gewenning (boiling frog…) Het occulte ritueel van maskers dragen is psychologische ontheemding door een psychologisch mentaal isolatie mandaat…(zeer dringend advies…?)

  Langdurige isolatie heeft een serieuze impact op zowel de mentale als fysieke prestaties van mensen.

  EEG resultaten tonen aan dat zowel voor type alpha als beta hersengolven er een globale afname is gedurende de isolatie en dat de hersenactiviteit terug het pre-isolatie niveau bereikt zodra de isolatie beëindigd word. Voor de cortisol concentratie werd net het tegenoverstelde gezien: een toename in cortisol tijdens de isolatie periode, die ook terug naar baseline niveau gaat van zodra de isolatie verbroken word.

 33. Als het proces in Nürnberg wordt gehouden dan mogen ze daar wel een stad vol gevangenissen bijbouwen. Zo’n beetje de hele overheid heeft aan deze grootste misdaad uit de geschiedenis meegewerkt; zoals: politici en politie tot aan tramconducteurs buschauffeurs en ziekenhuis en verzorgingshuis personeel toe; te veel om op te noemen. De eerste omdat zij veelal chantabel zijn, maar de meesten omdat zij gewoon te stom zijn en anderen omdat zij tot hun nekharen in de schuld zitten. Waarom zullen we treuren, want de bajes is zo groot!

 34. Met sterftecijfers, infectiecijfers wordt gegoochelt. Vast ook met resultaatcijfers van vaccins.
  Want een vaccin met 90% effectiviteit getest op 43.000 mensen geeft dat 10% waarbij het niet werkt 4.300 personen is, die potentiële virusdoden zijn. Bij zo’n 70 miljoen personen in europa gaat het vaccin dus niet werken.
  Dat de meeste geconstateerde besmettingen dan in de placebogroep vielen waarbij het vaccin ook niet werkte omdat men het niet kreeg, hetgeen gelijk staat aan gevaccineerd worden zonder dat het vaccin werkt.

  Gelukkig heeft iedereen het democratisch recht om voor een handvol dollars en euro’s russisch roulette te spelen met een turksduits vaccin.

 35. Zou mij niks verbazen als dit onderdeel was om Trump dwars te zitten.

 36. Het doel van covid is om onze regeringen de staatsschulden zover te laten oplopen dat ze straks de banken niet meer kunnen helpen met staatsteun als ze net als in 2008 op omvallen staan omdat er simpelweg geen geld meer voor is. Bedrijven gaan straks failliet, kunnen hun schulden niet meer terugbetalen aan de banken, werknemers van deze bedrijven hun hypotheek niet meer. Banken gaan omvallen omdat ze niet meer kunnen rekenen op staatsteun, einde kapitalisme, het daadwerkelijke doel.

 37. VLGNS B.G volgend jaar januari/ februari 2de pandemie zou erger zijn dan die van nu dan zouden er veel meer doden vallen en met een grijns ook zijn vrouw die naast hem zat zei hij nog en iedereen zal het merken.
  Waarom is lok down? mss omdat de G5 monteurs rustig kunnen werken? moet volgend jaar klaar zijn??

 38. Wat vragen:
  – Waar ontstaan virussen?
  Exosomen ontstaan in lichaamscellen
  – Hoe ontstaan virussen?
  Exosomen worden als endosomen vanuit de celkern aangemaakt
  – Waarom ontstaan virussen?
  Exosomen worden aangemaakt omdat de cel door oxidatie beschadigd raakt en noodlijdend word
  – Waartoe dienen deze virussen?

  Exosomen transporteren een RNA-SOS code vanuit de noodlijdende cel naar bijv een stamcel waaraan de exosome zich koppelt en de RNA-SOS code upload in de stamcel waarna de
  stamcel als antwoord hierop een herstel code schrijft voor de noodlijdende cellen en deze vervolgens middels een nieuwe exosome terug stuurt naar de noodlijdende cel zodat deze zich met deze nieuwe repair code kan repareren.

  Exosomen transporteren afval vanuit de noodlijdende cel naar het gebied buiten de cel, dus van intracellulair gebied naar extracellulair gebied, in het extracellulaire gebied word deze exosome dan door het immuun-systeem vernietigd.

  Exosomen transporteren vanuit de noodlijdende cel specifieke immuun-systeem activeringscodes
  naar het immuunsysteem zodat deze de exosomen met celafval kunnen vernietigen en evt proliferatie van bacterien (als reactie op verandering van intern milieu door bijv gif of zelfs emoties) kunnen indammen .

  Waarom noem ik Exosomen?
  Exosomen zij exact even gordt als virus particles
  Exosomen bestand net als virussen uit een RNA-code met daaromheen een lipide mantel met daarop eiwit-spikes die aan andere cellen kunnen koppelen.
  It walks like a duck, it looks like a duck, it sounds like a duck, so it probably is a duck!

  PROLIFERATIE VAN VIRUSSEN => EXOSOME (virus in latijn betekend gif) EN BACTERIEN ontstaat door verandering van klimaat en voedingsbodem van het intern milieu van ons lichaam en is niet de oorspronkelijke oorzaak van een eventuele ziekte. De staat van het immuunsysteem is bepalend of de proliferatie van bacterien en exosomen doorslaat of op acceptabel niveau blijft wat ook nodig is voor herstel werkzaamheden, die doorgaans elkedag levenslang plaats vinden in het lichaam, echter hiervan merken we niks als ons immuun systeem normaal functioneert en de
  gif exposure in het lichaam niet extreme vormen aanneemt.

  Wat feiten:
  – Koude winterlucht zakt naar beneden en neemt hiermee alle fijnstof/luchtverontreiniging
  mee naar beneden en drukt zich samen in het leefgebied van mens en dier. Hierdoor word
  soortelijke dichtheid van luchtvervuiling in ons leefgebied in de winter groter. Meer luchtvervuiling
  zorgt voor meer luchtweg infecties/ontstekingen!

  – Wuhan, Povlakte Noord-Italië, New-York, Oost-Brabant, etc zijn gebieden waar industrie en verkeer de luchtkwaliteit (en dan met name in de winter) enorm doen afnemen. Deze gebieden
  staan er dan ook om bekend dat veel mensen chronische luchtweg klachten hebben en daar aan sterven.

  – Mensen die in de winter aan luchtweg infecties sterven zijn bijna allemaal vit-d deficient en vallen onder de categorie 1) Ouderen boven de 70 (deze maken minder snel vit-d aan omdat ze minder cholesterol onder de huid hebben waar vit-d onder invloed van zonlicht uit word gemaakt)
  2) Mensen met donkere huidskleur (Door de pigment vorming word het zonlicht meer gefilterd dan bij blanke mensen en duurt het langer voordat uit cholesterol vit-d gemaakt kan worden).
  3) Mensen met fors overgewicht (Vit-d word bij deze mensen gemakkelijk opgeslagen in het vele vet waardoor het niet meer actief is in de bloedbaan en dus niet bruikbaar is voor aansturing van het immuun-systeem)

  – Mensen die veel immuun-respons onderdrukkende medicatie gebruiken hebben ook last van
  het niet onder controle kunnen houden van een uit de handlopende immuun-respons op infectie met vervuilde lucht.

 39. Dus zou je zeggen , als een Haas naar terug normaal , maar nee hoor dat gaat natuurlijk niet gebeuren .

 40. Crowdcontrol is het doel. Claus Schwab en Bill Gates hebben tijdens legio toespraken precies uitgelegd waarom. Vermindering vd bevolking. Confisceren van prive bezit. Iedereen gelukkig met een staatsuitkering. Wat er niet bijverteld wordt is dat de econmie zal instorten en iedereen volledig afhankelijk van een totalitaire overheid zal zijn. Dit is de grootste misdaad ooit in wording. Het gaat steeds sneller nu, want voor onze overheden in heel Europa is er geen weg meer terug. Ze hebben nu de keus, óf de totale macht grijpen óf een nieuw Neurenberg gerecht. De keuze zal duidelijk zijn.

 41. Foutieve behandeling met HCQ geldt ook voor mensen met de aandoening ‘favisme’ (G6PD), een erfelijke stofwisselingsziekte die vooral voorkomt in Afrika, de landen rond de Middellandse Zee en in delen van Azië. HCQ kan bij deze mensen rode bloedcellen afbreken waardoor er een gebrek aan zuurstof in het lichaam gaat ontstaan. Dr. Wodarg wees daar ook al vroeg op.
  Wodarg noemt ook op zijn website het onderzoek van Ioannides. Kan men daar uitgebreid downloaden: https://www.wodarg.com/

 42. Alle vrijheidsbeperkende maatregelen onder het mom van covid. Het Nederlandse goud is al verplaatst. Zouden nu alle musea dicht zijn de kunstwerken ook al verplaatst zijn naar de mergelgrotten of naar Spitsbergen? Of wachten ze tot de avondklok is ingegaan? Zodat niemand het ziet?

 43. Een proces tegen de overheid is daarom ook absoluut nodig, hoeveel doden hebben zij op hun geweten? Deze HOAX mag niet ongestraft blijven, het heeft al onnodig veel levens gekost.

Comments are closed.