Hoogleraar Capel: ‘Vaccin is genetische modificatie en brengt SARS-Cov-2 eiwit permanent in uw lichaam’

—————————————————————————————————————————————–

‘Hoe een half jaar Fake News jou helemaal verandert’ – De ‘logica’ achter de PCR test en het zogenaamd oplopende aantal ‘besmettingen’? : ‘De aarde is rond, en een pannenkoek is rond. Dus de aarde is een pannenkoek’ – Het Oxford Covid-vaccin werd gekweekt in genetisch gemodicifeerde menselijke embryonale niercellen

—————————————————————————————————————————————–

Hoogleraar (em.) immunologie Pierre Capel begint zijn nieuwe ‘college’ op zijn YouTube kanaal met de boodschap hoe ‘een half jaar Fake News jou helemaal kan veranderen. Stel: een jaar geleden was de vraag gesteld ‘Zou jij je genetisch laten modificeren omdat je bang bent voor een griepje?’ Wat denk je dat jou antwoord was? Nee! Maar na een half jaar Fake News is jouw antwoord geworden: Ja, graag! Maar weet jij wel wat genetische modificatie met adenovirussen is? Nee, geen idee, maar ‘het is toch onze enige redding?’.’

Ook Capel wijst op het officiële WHO bulletin van 14 oktober, waarin letterlijk staat dat het IFR (sterftepercentage onder zieken) voor de hele bevolking tot 70 jaar slechts 0,05% is, en corona hetzelfde is als een seizoensgriep, óók inclusief de ouderen.

(Natuurlijk kotsen de mainstream media vandaag daarom meteen een nieuwe dosis angst over u uit door met grote koppen te schrijven dat er ’tussen maart en juni 168.000 mensen meer zijn overleden dan verwacht in de EU’ (Nu.nl). Check even de officiële Europese statistieken op EuroMOMO (vooral de rode stippellijn met ‘substantial increase’) en u ziet al snel dat dit opnieuw een extreem misleidende, schaamteloos manipulatieve kop is, enkel bedoeld om u in een constante toestand van paniek te houden, zodat u niet gaat nadenken wat er nu ècht gaande is. Ten aanzien van een virus uitbraak: niets bijzonders!)

‘Vandaag gaan we het heel uitgebreid hebben over iets dat er niet is, namelijk de tweede golf,’ begint Capel dan ook. Hij wijst andermaal op de officiële statistiek, die eind juni liet zien dat er geen geregistreerde Covid zieken meer waren. ‘Toen is men als een dolle gaan PCR-testen. Dan zie je een enorme oploop van ‘besmettingen’, maar is dat ook zo? Als dat echt zo was, zou je ook weer een piek moeten krijgen van mensen die overlijden. Maar die is er niet.’

Van een gewone epidemie naar een valse casedemie

Tot juni hadden we dan ook een epidemie, die net als een griep verliep en ook weer voorbij ging; na juni kregen we een ‘casedemie’: een epidemie van louter positieve PCR testen, die zoals u weet geen virus kunnen aantonen, 94% valse positieven opleveren, en daarom helemaal niets zeggen of iemand ergens mee besmet is, laat staan ziek is of wordt.

In alle landen hetzelfde beeld: in het voorjaar hadden we ‘een normale seizoensgebonden virale luchtweginfectie, zoals die ieder jaar voorkomt.’ Covid-19 verloopt ongeveer net zo als Covid-1 t/m 18. Op dit moment zijn er overal amper ziekenhuis- en IC opnames, en amper doden. ‘De PCR test is de enige reden waarmee de tweede golf wordt gedefinieerd.’

Dan legt hij op zijn kenmerkend heldere, voor iedereen met iets meer dan één jaar middelbare school te begrijpen wijze uit hoe een PCR test technisch werkt. Het komt erop neer dat met de PCR test (via neus/keel swab) een klein beetje RNA wordt afgenomen, en exponentieel wordt versterkt: na 35 ronden is 1 spreekwoordelijke molecuul aan half miljard keer vermenigvuldigd. Normaal gesproken houdt men op bij 20 ronden.

‘De grote grap is dat je zo’n PCR test met ongelooflijk zuivere primers moet beginnen (primer = kunstmatig gemaakt RNA (enkelstrengs DNA), waarmee de hoeveelheid DNA die je wilt onderzoeken steeds wordt verdubbeld). Het is buitengewoon moeilijk om die echt zuiver te krijgen. Er zit altijd wel onzuiverheid in, en die geeft een heel ander stukje RNA, bijvoorbeeld van jezelf, of een komkommer, of wat dan ook.’ Vanwege de exponentiële groei methode heb je maar een hele kleine onzuiverheid nodig om een vals positief testresultaat te krijgen (wat in bijna alle gevallen dus ook gebeurt).

Tweede golf bestaat enkel uit nietszeggende en niet aangetoonde ‘besmettingen’

‘Als je nagaat hoe ongelooflijk veel testen er nu in één keer worden gedaan, dan is er een productie aan primers die niet te tillen is om dat helemaal zuiver te maken. Dat is een enorme klus en vreselijk duur.’ Het RIVM wilde daarom weten of je hiermee een virus aantoont; dat is NIET het geval, je toont enkel een heel klein stukje virus aan – géén besmetting, géén levend virus.

Het RIVM besloot dat uitgebreide testen met drie primers van het (veronderstelde) virus te duur was en te lang zou duren, dus werden twee primers weggegooid, en werd besloten om met die ene overgebleven primer pas na 35 rondes op te houden. Normaal heeft een PCR test een vermenigvuldigingsfactor van maximaal 1 miljoen. ‘Maar ze hadden te weinig positieve testen, dus zijn ze dat gaan opvoeren naar bijna een half miljard! En als je dan onzuivere primers hebt, tja…’

Met andere woorden: er was géén pandemie, maar die MOEST er van de overheid hoe dan ook tòch zijn. En daarom werd dit regelrechte volksbedrog met PCR testen in gang gezet.

‘Ten eerste zegt die PCR test dus niets over de vitaliteit van het virus. Het is slechts een stukje RNA dat van een virus KAN zijn, maar ook van een ander virus dat je drie jaar geleden hebt gehad, of van heel iets anders. Dáár wordt dus alles op geënt.’ Dan laat hij opnieuw de officiële RIVM statistieken zien. ‘De trieste praktijk: dit is Utrecht. De blauwe lijn is het aantal ‘besmettingen’, zoals ze dat noemen. Dat is dus de positieve PCR test.’ De groene lijn (ziekenhuisopnames) en rode lijn (sterfgevallen) volgt echter in geen enkel opzicht de blauwe lijn, maar blijft al máánden vrijwel gelijk.

Tussen mei en maart overleden er in Utrecht 105 mensen, bijna allemaal 75- en 80 plussers. De paar jongere mensen die stierven hadden heel vaak zwaar onderliggend lijdend (zoals ernstige diabetes en leukemie). Tot 1 juli kwamen er 12 doden bij, en vanaf die datum tot en met 14 oktober slechts 6. Bij een handjevol kinderen dat ernstig ziek werd, werd een genetische oorzaak gevonden.

‘De aarde is rond, een pannenkoek rond; de aarde is dus een pannenkoek’

‘De Code Rood en lockdown die we nu hebben, is gebaseerd op de blauwe lijn, die enkel laat zien hoeveel mensen er zijn getest. Nou, als we dat een tweede golf noemen?! Dus een ‘positieve PCR test’ heeft géén relatie met het begrip ‘besmetting’. Het lijkt een beetje op de volgende vergelijking: ‘De aarde is rond, en een pannenkoek is rond. Dus de aarde is een pannenkoek’.’

Ja, er worden nu weer wat meer mensen ziek door een luchtweginfectie, maar dat is ieder jaar zo (vanaf de herfst). De oversterfte (door influenza, rhino, corona, RSV, etc.) in 2016-2017 bedroeg 7500, een jaar later 9400, en 6130 in 2019-2020. We zien nu dat de èchte ’tweede golf’ van 2020, dus NIET gebaseerd op de nietszeggende PCR testen, maar op echte zieken, de normale zieken in de eerste najaarsgolf zijn. ‘Waar we nu (in oktober) tegenaan kijken is vooral het Rhino virus’ (verkoudheid).

Social distancing, mondkapjes en lockdowns werken voor geen (1,5) meter

Internationale statistieken tonen aan dat alle ‘maatregelen (1,5 meter, mondkapjes, lockdowns) voor geen meter werken. Ik kan urenlang grafieken laten zien waaruit blijkt dat het (officiële verhaal) niet klopt.’ Het volgens de media stoute jongetje van de klas, Zweden, nam vrijwel geen maatregelen, liet alles open, en liet de samenleving gewoon doordraaien. ‘En wat zie je? Hetzelfde verloop’ (met zelfs een veel lagere piek als de landen met de strengste lockdowns, Italië, Groot Brittannië en Spanje).

Nog een duidelijk voorbeeld: de populaire pubs in Groot Brittannië, 47.600 in getal. 1,5 meter afstand is daar vrijwel onmogelijk; mondkapjes werden er niet gedragen, en de ventilatie is er meestal slecht. Met gemiddeld 1000 contacten per pub per week kom je op maar liefst 618.800.000 ‘foute’ contacten per week. Effect op de het aantal zieken en doden? NUL. Géén effect! Als mondkapjes en 1,5 meter echt zouden werken, zou het aantal zieken en doden juist enorm moeten zijn gaan stijgen. Er gebeurde echter niets.

Dan laat hij een filmpje zien van een test met diverse mondkapjes. Duidelijk is te zien dat alle door het publiek gedragen varianten zo lek zijn als een mandje. In landen die een verplichte mondkapjesplicht invoerden, zoals Polen en Oostenrijk, is dan ook geen enkel meetbaar effect in de statistieken te zien. Mondkapjes hebben dus geen enkele zin.

‘En de anderhalve meter? Daar klopt echt niks van.’ Er is maandenlang een welles-nietes discussie geweest over grote of kleine druppeltjes (aerosolen). In een RIVM-studie uit 2010 werd de grote rol van aerosolen al bevestigd. ‘En in dat geval moet je 10 meter afstand houden, geen 1,5 meter. Die slaat helemaal nergens op. Social distancing maakt de hele maatschappij kapot, maar voor Covid maakt het geen barst uit.’

Maatregelen werken niet voor virus, maar wel op angst

Mistdruppeltjes – bijvoorbeeld als je door het bos loopt – zijn veel groter dan aerosolen, ‘maar zie je die binnen 1,5 meter meteen naar beneden vallen? Nee! Aerosolen zweven. Ventilatie is een heel belangrijk iets. De problemen buiten zijn extreem laag, en vallen binnen erg mee als de epidemie over is (maar zijn gerelateerd aan ventilatie).’

‘We zien dus dat de maatregelen voor het virus niet werken. Maar waar werken ze wel op? Op angst! Op het gedrag van mensen, op het sociale functioneren. Het ruïneert alles!’ Het veroorzaakt in de wat minder rijke landen wijd verspreide armoede en andere ellende (massa werkloosheid, grote aantallen zieken). ‘In landen als India en Indonesië sterven ze nu als ratten. Maar ja, zolang het hier maar niet is, hè?’ voegt Capel er sarcastisch aan toe.

‘Het is géén vaccin; SARS-CoV-2 eiwit wordt in jouw genoom gebracht’

‘Maar ze hebben iets bedacht: HET vaccin.’ Met testen met onder meer het Oxford vaccin is het al een paar keer uit de hand gelopen (ontsteking ruggenmerg / verlamming). ‘Mwah, moet kunnen…,’ vervolgt Capel met cynische ondertoon. ‘Maar het IS helemaal geen vaccin! Het is genetische modificatie. Het is namelijk een adenovirus van een chimpansee, dat ze zo hebben gemodificeerd dat het ook bij mensen binnen kan komen. In dat virus hebben ze het spike eiwit (het eiwit waar corona aan bindt) erin gekloond. Dit is gewoon genetische modificatie, géén vaccin.’ Het werd gekweekt in genetisch gemodificeerde menselijke embryonale niercellen.

‘Wat ze doen? Het SARS-Cov-2 eiwit inbrengen in jouw genoom, en op allerlei weefsels tot expressie brengen. Dan hopen ze maar dat daar een afweerreactie tegen komt die iets doet. Maar het kan ook gigantisch uit de hand lopen*. Als we dan ook nog zien dat hiervoor menselijke embryo’s zijn gebruikt, waar wat tumor genen in zijn gezet om ze te laten groeien, dan is dit gewoon genetische modificatie.’

(* Mijn idee daarbij? Het Covid vaccin gaat de volgende ‘pandemie’ veroorzaken, die zal worden aangegrepen voor nóg meer vaccinatierondes. Het uiteindelijke doel: de hele wereldbevolking verplicht meerder malen vaccineren en dus genetisch modificeren, en tegelijkertijd alle ‘weigeraars’ uitsluiten, en op den duur ook opruimen.)

Vanaf volgend jaar wordt de hele mensheid genetisch gemodificeerd

Wat er vanaf volgend jaar wereldwijd op ongekend massale schaal zal worden gedaan is dus het genetisch modificeren van de hele mensheid. Dat wordt eufemistisch ‘vaccineren’ genoemd. ‘Het IS geen vaccin, dat zijn eiwitten of membraan fragmenten van bacteriën of virussen, vermengd met een hoop prut, om het immuunsysteem te stimuleren. Maar als je dat er dan inspuit en er komt een reactie, dan is het weg. Het Oxford vaccin is echter geen vaccin, en gaat NIET weg.’

Menselijke embryo’s… genetisch modificeren van MENSEN… en daar gaan de twee christelijke partijen in het kabinet, met een christelijke minister van Volksgezondheid, mee akkoord? Werkelijk, CDA en CU?? U claimt de God van de Bijbel te volgen, maar u tart ondertussen Zijn meest heilige regels en principes? En hun kiezers vinden dat allemaal prima, en stemmen in maart gewoon wéér op deze partijen?

Omdat het coronavirus als een razende muteert, is het maar zeer de vraag of die mutaties ook in het spike eiwit in het vaccin zitten. Is dat niet het geval (en die kans is buitengewoon groot, om niet te zeggen bijna 100%), dan heeft dit ‘vaccin’ überhaupt geen enkele zin.

‘Er wordt dus een nieuwe techniek gebruikt: genetisch modificeren, in plaats van vaccineren. Daar is erg veel onkunde over. Dierproeven worden haastig overgeslagen, en er wordt van alles en nog wat gebruld, en dat wordt dan de ‘redding’ van alles.’ Capel laat hierbij een treffend plaatje zien van een bovengrondse kernproef in de VS in de jaren ’50, waar honderden soldaten op enige afstand naar zitten te kijken. Zij hadden te horen gekregen dat een ‘goede zonnebril’ hen voldoende zou beschermen… (In de jaren ’70 hadden bijna al deze jongens leukemie en andere tumoren gekregen).

Crowd control; schandalige misinformatie oorlog door mainstream media

‘De maatregelen werken dus niet voor het virus, maar wel uitstekend voor crowd control. Die maatregelen zijn fantastisch – alleen: waarvoor? Dat virus heeft er niets mee te maken. Ook is er een misinformatie oorlog gaande (door de mainstream media, het OMT en het kabinet). We worden gebombardeerd met de raarste verhalen, waardoor we allemaal vreselijk angstig worden, en heel braaf alle maatregelen volgen. Die hebben effect, maar waarop?’

Een van DE grootste propaganda- en nepnieuws verspreiders van de overheid is de NOS. Die berichtte bijvoorbeeld vorige week dinsdag ‘Nederlandse vrouw overlijdt na tweede besmetting met coronavirus’. ‘Dit is zó onvoorstelbaar FAKE!! Want deze vrouw had onderliggend lijden; ze leed aan de ziekte van Waldenström. Dat is hele heftige beenmergkanker waar je aan doodgaat.’

‘Bovendien was ze 89 jaar, en zat al in het terminale stadium van haar kanker.’ Haar immuunsysteem werkte al niet meer. ‘Bij deze ziekte sterven de mensen aan longontsteking. Deze vrouw stierf tijdens de tweede chemokuur aan deze verschrikkelijke kanker. MAAR… ze was twee keer ‘positief getest’, dus berichtte de NOS ‘corona’. ‘Dit is schandalig! Ik kan daar geen genuanceerdere woorden voor hebben.’

Totalitaire controle over de bevolking

Waar zijn lockdowns, 1,5 meter en mondkapjes dan wèl goed voor? Voor totalitaire controle over de bevolking. ‘Dan maak je je ook nog eens bang met allerlei misinformatie. Met lockdowns veroorzaakt je vervolgens enorme armoede en ellende, zoals faillissementen en hongersnoden.’

‘Dan ga met met mondkapjes, die werkelijk helemaal nergens op slaan, de angst zó opzwepen, dat de mensen er zelf om gaan vragen. George Orwell had het al geschreven: als je die angst opvoert, gaat het volk roepen om méér dictatuur.’

Big Pharma – Big Data – Big Banking – Big Reset – Big Scam!

‘Ik ben géén conspiracy man’ (complotdenker), besluit Capel. ‘Maar deze maatregelen zijn mondiaal voorgeschreven vanuit één startpunt: de WHO, die weer in relatie staat tot andere systemen (o.a. de GAVI vaccin alliantie van Bill Gates). Eén van de zaken die duidelijk zichtbaar zijn is dat dit ‘vaccin’, deze genetische modificatie, enorm veel centen oplevert… De regering heeft al heel veel betaald (honderden miljoenen) voor een niet bestaand vaccin. Het gaat hier dus om heel veel geld voor ‘Big Pharma’.’

‘Dan krijg je dat iedereen een app moet hebben, en al dan niet ‘gechipt’ moet worden. Dan kom je bij ‘Big Data’, het nieuwe goud, en ‘Big Banking’, want de geldstromen gaan helemaal anders lopen (volledige digitalisering betalingsverkeer in / vanaf 2021). In hoeverre is dit dus een ‘Big Reset’ en een ‘Big Scam’? Ik moet zeggen dat dit zó merkwaardig is, dat ik dit in mijn stoutste fantasie nooit had kunnen verzinnen.’

‘Er wordt krampachtig vastgehouden aan deze maatregelen, die zeer goed werken voor crowd control en destabilisatie van de maatschappij, waardoor we er nu noodwetten doorheen zien komen die de democratie helemaal wegwuiven. Dan komen er volgend jaar (maart) verkiezingen, precies in de periode van Covid-20 (of Covid-21). Gaan ze dan zeggen dat ze daarom geen verkiezingen kunnen uitschrijven? Oftewel, wat ik zeggen wil:’

‘Mensen, word eens WAKKER!’

Kijk hier het hele college (33 minuten):

 

Xander

(1) Pierre Capel / YouTube

Zie ook o.a.:

12-09: Hoogleraar Capel vergelijkt wereldwijd corona bedrog met onterechte angst voor cholesterol
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
15-08: De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

85

 1. Wat kwam er eerder? De kip of het ei? Er is een prijswinnaar geweest in de alternatieve geneeskunde: cholesterol beschermt het hart! Waar is dat artikel? Nog een ander artikel uit 2002: : www. nemokennislink.nl/publicaties/niet-dement-dankzij-goed-cholesterol/ HDL en LDL! Nu wil ik graag een superzacht eitje bij mijn ontbijt mét eigeel, maar zou ik statines in moeten nemen, dan wordt me dat verboden! Want dat mag niet van Pharma. Dus moet ik een Engels ontbijt: ei-witten met spek? LDL? En wat gebeurt er ondertussen met de kippen die voor mijn dagelijks eitje moeten zorgen? Die krijgen de (vogel) griep en worden geruimd, en wij krijgen een injectie tegen de griep voor de corona, die allemaal onder het patent van Bill Gates vallen, dus er is geen kip en geen ei?

 2. @Pipo, bedankt voor je nuttige aanvulling. Wat de cholesterolhoax betreft, daar heb ik jarenlang in gelooft maar ben sinds kort na het horen van verschillende onafhankelijke deskundigen waaronder deze hoogleraar Capel ook om. Er is ook een boek de cholesterol leugen van schrijver W. Hartenbach waarin de leugens over cholesterol worden ontmaskerd.

 3. @emiellienne schreef:
  21/10/2020 om 9:10 pm
  “Wat wil nou het geval? Een kind van 10, in een gezin met 4 kinderen heeft een positieve PCR, wat dus niet telt, maar heeft wél smaakverlies! Aangezien zij ook op leeftijd is, wacht ze het in spanning af….”

  Ik heb al 15 JAAR smaak én reukverlies na…..een gewóne griep.
  Dat zegt dus helemaal níks over besmet zijn door corona of niet…tenzij het toendertijd ook al dit coronavirus was en dus een gewóne griep is en niet de dodelijke dreiging die ze ons willen wijsmaken om vrijheidsberovende nepmaatregelen te kunnen nemen.
  Trouwens, in NL alleen al lijden méér dan 200.000 mensen aan smaak- en reukverlies, daar zijn zelfs zelfhulpgroepen voor…en zo breien ze telkens maar verder leugens aan de corona soap bij aan om er maatregelen en de schrik te kunnen blijven inhouden….tsss….

 4. Beste emiellienne
  Dat is wat ze iedereen wijs maken, volksgezondheid is het idee. Maar ik kan dat niet rijmen met allerhande zaken. Reguliere zorg is goed in acute zaken, maar als het chronisch wordt niet.
  Er zijn enorm veel mensen die een `geneesmiddel ` slikken voor de rest van hun leven. Ik noem dat geen geneesmiddel maar gewoon drugs. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

 5. Nogmaals :
  Dit is de ECHTE link naar de website van CYTOPHARMA, de enige plaats ter wereld waar de 100 % biologische en onbewerkte / zonder gamma-bewerking abrikozenpitten te koop zijn, in capsules gedaan.
  Enige vervelende nadeel is, de betaling moet via bijvoorbeeld Visa.
  De link heb ik al zeker 5 jaar, nu meteen geplaatst hier toen het ter sprake kwam.
  http://cytopharma.com/#

 6. Een jaar of 10 geleden heb ik nog bittere (dat zijn ongebrande) amandelen op de markt in Rotterdam kunnen kopen. Ook daar zit veel vitamine B17 in. Ik werd wel raar aangekeken toen ik om een pond ervan vroeg. Ook in de pitten van appels zit het, alleen in beperkte hoeveelheden en zou slechts ter preventie helpen. Ik wens u veel succes in uw zoektocht M. van Hattum.

 7. Nu, op1 een storende D66 die flink op de tafel slaat en een presentatrice die sier maakt met haar diep colleté, hoor je dus dat huisartsen geïnstrueerd zijn om dexamethason toe te dienen om patiënten thuis te houden! Als ze in ademnood komen, wat ze zelf niet merken….

 8. @Rienus: mijn vriendin belde me net. Ze woont super!-milieubewust! Kreeg ze een superdure. folder in de bus, heeft ze meteen weggedaan, als onwaar? Vroeg haar nog of het van de viruswaarheid was misschien? Weet ze niet, maar ze bewaart het volgende exemplaar voor mij. Wat wil nou het geval? Een kind van 10, in een gezin met 4 kinderen heeft een positieve PCR, wat dus niet telt, maar heeft wél smaakverlies! Aangezien zij ook op leeftijd is, wacht ze het in spanning af….

 9. Wil zeer graag uw nieuwsbrieven ontvangen
  kreeg die ook vroeger gezondheidsautoriteiten toendeonderbreker?
  Kijk opnieuw uit naar uw nieuwsbrief
  Raymond

 10. @Rienus; de volksgezondheid, toch? Waarom krijg ik plots een amalgaansmaak in mijn mond….

 11. @ Xense 21/10/2020 om 10:15 am

  Bij RFID chips en de 1.5m (of meer) afstand houden gaat het er om dat twee RFID chips binnen ca. 1.5m van elkaar elkaars signaal gaan storen (= interferentie).
  Dat gebeurt niet bij 1.5m afstand of meer.

  Natuurlijk werken individuele RFID chips gewoonlijk goed.

  U moet goed lezen en begrijpen!

 12. Nep viroloog Ab Osterhaus wil 4 weken lockdown Nieuw Zeeland style.
  edereen heeft nog wel de beelden op het netvlies van hoe in Nieuw Zeeland de lockdown gehandhaafd werd. Dat doet denken aan de jaren ’40/ ’45 en dat is ook precies waar we inzitten. Deze keer zijn het niet de gevaarlijke joden die opgepakt moeten worden, maar de gevaarlijke besmettelijken. En je kunt er donder op zeggen dat er hard gehandhaafd gaat worden, zoals dat in Nieuw Zeeland gebeurde.
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/kampbeul-nepviroloog-ab-osterhaus-wil-4-weken-lockdown-nieuw-zeeland-style/

 13. Professor R.J. Rummel (University of Hawaii) coined the term ‘democide’ for murder by government (compare genocide), and his research suggests that six times as many people died of ‘democide’ during the 20th century than in all that century’s wars combined.
  He is best known as the author of ‘Death by Government: A History of Mass Murder and Genocide Since 1900’.

  Vrije vertaling:

  Professor R.J. Rummel (Univerity of Hawaii) bedacht het woord ‘democide’ voor moord door regeringen (vgl. met ‘genocide’) en zijn reseach suggereert dat in de 20ste eeuw zes keer meer mensen stierven aan ‘democide’ dan in alle oorlogen samen in deze eeuw.
  HIj is vooral bekend als auteur van het boek ‘Death by Government: A History of Mass Murder and Genocide Since 1900’.

 14. @ emiellienne schreef:
  20/10/2020 om 11:24 pm
  Onderzocht door wie en met welk doel? Uiteraard is het altijd een eigen keuze, maar ik ken in mijn omgeving meer kinderen die nergens tegen zijn ingeënt en gezond opgroeien. Soms heeft een kind ondersteuning nodig, maar dat kan veel effectiever dan met het inspuiten van allerhande vaccins. Helaas is het reeds zover dat de macht van bedrijven een hele grote rol speelt in onze maatschappij, we plukken er nu helaas de wrange vruchten van.

 15. http://cytopharma.com/

  Marz 03.12 pm : De echte B 17 is op bovenstaande link/website te koop ! Uit de VS, Los Angeles !
  Uit andere gebieden, worden de amandelpitten TOCH met gamma bestraald.
  Alleen kun je op deze link / website niet met IDEAL betalen, das is jammer…….

 16. Betreft de pitten
  Ik slik ze al jaren
  Nu mijn vrouw ze echt nodig heeft heb ik ze via een vriend uit spanje laten komen.
  Ik heb ze zelf ook vers genomen ( let op niet meer dan 3) ik nam er 6 vers en voelde het door mn lichaam stromen.

  Ik heb nog een plan B en C
  In de pitten zit B17( daar gaat het om) die is wel te koop
  Of plant zelf een boompje

  Gr marz

 17. “Mo schreef:
  20/10/2020 om 4:49 pm

  Massale rechtszaak tegen Drosten en de WHO.
  Advocaat Dr. Reiner Fuellmich bereidt een massale rechtszaak voor tegen Drosten, WHO en RKI.”

  Hierbij het gehele artikel met onderaan een video van 49 minuten durende feiten opsomming met Nederlandse ondertiteling:

  https://www.ellaster.nl/2020/10/17/internationale-rechtszaak-wegens-pcr-test-fraude/

  Alle betrokken fraudeurs kunnen hun borst natmaken.
  Deze stinkende beerput wordt straks één grote sneeuwbal waarbij wereldwijd koppen gaan rollen.
  Op weg naar een schone wereld!

 18. @jason: schitterende reactie zoals vaker op ons forumgedeelte mag verschijnen

  u had het volgende nog toe mogen voegen:

  als je vast, consumeer dan wel voedingsmiddelen die de bloedspiegel heel langzaam doen stijgen, genaamd “glycemische index”, dus geen koolhydraatrijke witte rijst of witte pasta, maar eiwitrijk verzadigend voedsel dat de insulineaanmaak niet beinvloedt.
  kijk uit voor producten die zijn gemaakt om de eetlust te verstoren zoals diepvriesproducten; pizza’s. Daar zit een stofje in toegevoegd waardoor je heel snel opnieuw honger krijgt en je verslaafd kunt raken aan fastfoods.
  pas op met zout welke levensgevaarlijk is voor de bloeddruk: er zit schandalig veel zout in vleeswaren, diepvriesaardappelproducten, diepvriesvis, haring, salami’s…
  pas op met koffiemelkpoeder (transvetten), en producten verwerkt in goedkope fabriekspalmvetten. Koffiemelkpoeder is bijvoorbeeld een sluipmoordenaar omdat die zit in producten waar je het totaal niet verwacht, zoals oploschocholademelk, smeerkaas (ook al is deze 20+), ragout… belachelijk gewoon, en geen websiteje te vinden die daar een lijst van kan geven. Die werken allemaal mee.
  tot slot: laat je niet gek maken door de cholesterolhoax

 19. Jason1 schreef:
  20/10/2020 om 9:39 pm
  In Amsterdam kan ik die abrikozenpitten nog krijgen, ze zijn ook erg bitter van smaak.

 20. De eerste verplichte coronavaccinaties staan op stapel.
  https://niburu.co/het-complot/15617-de-eerste-verplichte-coronavaccinaties-staan-op-stapel
  Dat gebeurt hier niet? dat het volk in een 1,5m samenleving zou worden opgesloten was toch ook nooit eerder denkbaar?
  Nou vergeet uw toekomstige vrijheid en gezondheid maar, we staan aan de vooravond van een totale dictatuur, en het volk heeft er ook nog eens om gevraagd. Ja, laten we in lockdown gaan, maak mondkapjes verplicht, de roep daarom was Op1 tenenkrommend.
  En mede dankzij de leden van de tweede kamer wordt ons leven in de toekomst een hel op aarden, en onze gezondheid zwaar bedreigd. Jammer, ons eens zo mooie en vrije land balanceert nu op het randje van de afgrond. Het wachten is op het laatste zetje van de psychopaten die dit alles hebben uitgedacht.

 21. De zwakte van de USSR was, dat een overheid lang niet alles kan overzien, maar wel alles wilde regelen. Hierdoor waren er voortdurend haperingen en manco’s in de productieketens. Bovendien neemt een centrale sturing veel tijd in beslag en ontneemt het mensen hun motivatie.
  Ik denk dat overheden nu werkelijk zijn gaan geloven dat ze alles kunnen sturen, vanwege de computertechnologie. Het liefst tikken ze een burgerservice in, om dan vervolgens het hele hebben en houwen van de burger in een oogopslag te kunnen bekijken.
  Als je hoort wat er allemaal onderzocht wordt op het vlak van menselijke gedragingen; het begint lachwekkende vormen aan te nemen. En het is allemaal bedoeld om de overheden aan te zetten tot een of ander beleid.
  Dit virus is een voorbeeld van die sturing die volkomen de mist in gaat. Ze willen een virus gaan ‘sturen’ en daarmee vanzelf natuurlijk de burgers. Maar het faalt en dan worden er voortdurend aanpassingen bedacht.
  Maar de vraag of het allemaal wel nodig is, die wordt niet meer gesteld.
  Grote kans dat het met ‘klimaat’ ook zo zal gaan. De burger is niet meer dan een lijdend voorwerp.

 22. Het is goed dat men onderzoek doet maar ik wil toch even wat uit de lucht halen: RFID chips zouden niet werken binnen die 1,5m. Lijkt me onzin, in de logistiek wordt RFID al jaren toegepast waarbij hele pallets vol met producten in 1 keer gescand kunnen worden. Hetzij door een poortje, hetzij met een actieve reader. En dat was al begin jaren 2000, en die techniek is alleen maar verbeterd. Zodra je gaat denken in de richting van beperkingen van technische toepassingen, zit je al op een fout spoor. Want, wat jij nog niet weet bestaat niet?. Dat je met 5G de hoeveelheid data kan verwerken met alle evt (nano) chips die men wil toedienen aan de mensheid, ja dat kan ik me voorstellen.

 23. In de VS is het ondertussen onder preppers , volgens de vrienden die ik daar heb, een gewoonte geworden, om een lijst te maken van politiekers, bankiers en hun aanhang, voor het moment dat je niks meer te verliezen hebt.
  Weet van vader dat dit in WOII , hier ook het geval was, benieuwd of dit nu ook het geval gaat zijn, of dat de “moderne” mens volledig afgestompt is ?
  Trouwens nog steeds geen enkele corona besmetting in geen enkel opvangkamp voor vluchtelingen in de EU, terwijl er duizenden per maand bijkomen.
  Ook in de VS , is er onder daklozen geen enkele besmetting, de verklaring van de politiek was hilarisch, – ze hebben geen ziekteverzekering !
  Ook in de mormonen gemeenschap waren er geen besmettingen, reden die de media opgaf, – ze hebben geen tv- LOL
  Men krijgt , wat men verdiend.

 24. Gratis af te halen:
  ongeveer 1 m3 abrikozenpitten, elders is er meer.
  adres: Kozarka, Bulgarije

 25. De -hernieuwde- roodvonk komt ook. En ook uit azie.
  Na de bejaarden die niets te vrezen hebben van het virus hebben dan kinderen hun wees-vreesvrije virus.
  Maar meer een probleem voor kinderrijke gezinnen dan voor bejaardentehuizen.
  we gaan het meemaken.

 26. Bij deze crisis is de verwoesting van de democratie zo onzichtbaar, dat er dagelijkse propaganda nodig is om het er bij de lezers in te hameren dat er werkelijk sprake is van een verwoesting. Zo ontstaat er een stroom aan valse berichtgeving (denk aan de links naar onbetrouwbare sites, het woord leugenpers bij media die liegen noch een risicofactor zijn).
  Iedereen die dit beeld verstoort, loopt het risico en publique verketterd te worden.

 27. @Rienus, dit kun je niet zo algemeen stellen, BMR. is heel goed onderzocht en mijn kinderen heb ik ook laten inenten want je wil toch niet dat je kinderen de Bof, Mazelen of Roodvonk krijgen? De kinkhoest waren ze ook tegen ingeënt, maar die kregen ze toch wegens verkeerde dosis/te zwak ofzo, niet leuk….

 28. Wist je dat als de lucht kouder word de lucht uit de bovenste luchtlagen naar beneden zakt (koude lucht is zwaarder dan warme lucht) waardoor de lucht dichtheid en daarmee de fijnstof dichtheid op mens hoogte ook toeneemt?
  In de Zomer word de lucht-dichtheid dunner omdat warme lucht tot hoog in de atmosfeer opstijgt en daardoor stijgt ook de fijnstof naar een hoger niveau waardoor fijnstof dichtheid op mens niveau afneemt!
  Als de fijnstof dichtheid op mens-niveau door de koude toeneemt betekend dit ook dat de lucht die we inademen ook een hogere concentratie fijnstof bevat waardoor vooral onze hoger gelegen luchtwegen geiriteerd raken, hierdoor scheiden de luchtwegcellen meer slijm af om de koude droge luchtwegen te bevochtigen en te beschermen tegen de kou en fijnstof, is uiteindelijk de slijmlaag in de luchtwegen te dik geworden dan begint men te hoesten en te snotteren, dit heeft als functie om het overtollige slijm kwijt te raken.
  Dit fenomeen speelt zich vooral af als de temperaturen in het najaar flink beginnen te dalen, ons lichaam gaat zich aan de nieuwe prikkel van de koudere temperatuur en veranderende luchtkwaliteit aanpassen, het snotteren en hoesten is niks anders dan aanpassen.
  Die aanpassing speelt zich vooral af op bacterieel niveau die als de omgeving giftiger word gaan vermeerderen om het gif op te ruimen, het immuun-systeem houd de groei van bacterien onder controle zodat men niet ziek word van de bacteriële proliferatie, werkt het immuunsysteem niet afdoende dan onstaat er een wildgroei aan bacterien en word men ziek door de giftige uitwerpselen van het te veel aan bacterien.

 29. Nou zal ik hier wel vloeken in de kerk, maar een gemodificeerd eiwit kan zich niet permanent in welk lichaam dan ook hechten zonder hulpstoffen. Mijn punt is dat de hele bewering een beetje over de top is. Het idee dat cellen gemakkelijk middels een geknutselde eiwit dingetje te beïnvloeden zijn laat duidelijk zien dat er geen kennis is van de weerstand die elke cel heeft.
  Uiteraard ben ik dus een tegenstander van vaccinatie in welke vorm dan ook. Maar dat elke cel zich zomaar laat foppen door een gemodificeerd eiwit deeltje gaat mij te ver.
  De kennis wordt misbruikt om ook hierin mensen weer (!) angst aan te praten is zeer verwerpelijk.

 30. Geweldig is capel. Maar hoe gaan wij deze regering stoppen met ons leven zuur te maken. Mensen om me heen geloven nog in de mondkapjes en de 1.5 mtr. Lig met mijn hele huishouden overhoop. Hebben allemaal gestudeerd en ik vraag hun zijn jullie niet slimmer met deze corona propaganda? ongelofelijk. Mijn vrouw en de buren zijn het ergste. Kijken iedere dag naar het nieuws. Kan hun niet van het geloof in corona afhalen. Vreselijk!

 31. Het is wel grappig dat de moeite die er genomen wordt om in dit voorkomende geval te bewijzen dat vaccins niet werken eigenlijk volstrekt overbodig zijn.
  Vaccins doen in het algemeen niet zoveel voor de immuniteit behalve een hoop bijwerkingen, die zonder uitzondering negatief zijn. Immuniteit is een schat die in combinatie met goede voeding, huisvesting en vooral zuiver drinkwater gewoon tijd nodig heeft zich te ontwikkelen in ieder mens.
  Handige charlatans hebben het voor elkaar gekregen dat domme politici denken dat vaccins iets in dat verhaal betekenen, jammer genoeg. En dan weet je het wel, als politici een paar centjes wordt beloofd dan is de beer los en de ratio verloren.

 32. @Wendy Waltman, in het verleden waren de abrikozenpitten nog overal makkelijk verkrijgbaar in Nederland totdat er een man bijna een hele zak ervan had opgegeten en er ziek van werd. De toenmalige minister van volksgezondheid Bruno Bruins heeft als reactie daarop besloten het verkoop van de abrikozenpitten meteen te verbieden met als opmerking dat ze supergiftig zouden zijn. Tja je moet ook niet een hele zak met abrikozenpitten opeten, 10 – 15 per dag is genoeg daar wordt niemand ziek van. Met dat besluit worden alle positieve ervaringen, mensen die er werkelijk baat bij hebben en werkelijk genazen van kanker na het gebruik ervan van tafel geveegd.

  In Nederland kan ik ze niet meer vinden, nergens meer, daarom koop ik ze tegenwoordig in Duitsland, daar zijn ze nog wel online te bestellen. Liever plaats ik de link niet omdat het nog 1 van de laatste plekken is waar nog bittere abrikozenpitten te vinden zijn.

  https://naturscheune.de/index.php/aprikosenkerne-bitter-bio-c-181

  Een eerste stap om van kanker af te komen is natuurlijk niet abrikozenpitten maar het nuttigen van suiker flink te beperken want suiker is brandstof voor kanker. Doe maar eens onderzoek naar hoeveel suiker er zit in producten van de supermarkt dan schrik je je rot. Je krijgt een overdosis binnen zonder dat je het merkt. Vooral de geraffineerde suikers zoals fructose die zijn het ergst.

  Sinds ze de jaren 70 steeds meer suiker zijn gaan toevoegen aan ons voedsel is het aantal mensen met kanker, diabetes type 2, obesitas, hartaandoeningen etc evenredig gestegen.

  The secrets of sugar:
  https://www.youtube.com/watch?v=PxYI8QdfJ7g

  Een ander manier wat heel gezond is voor het lichaam is vasten of intermittent fasting. Bij intermittent fasting eet je 18 uur lang niet, bijvoorbeeld van 19:00 uur s’avonds tot 13:00 uur s’middags de volgende dag en van 13:00 tot 19:00 eet je wel. Goed om af te vallen of insuline resistentie om te keren. Insuline resistentie ontstaat doordat je continue eet gedurende de dag met als gevolg een buikje en een plat achterwerk.

  Dr Eric Berg: What Really Happens When We Fast?

  https://www.youtube.com/watch?v=vhmtoAYVRSo

 33. De Rothchilds waren ook te zien in Israël (uithangbordje) in die documentatie van Jeroen Krabbé over het leven van Mark Chagall. Onze regering heeft zelfs een doek gekocht voor 80 miljoen van de Rothchilds (van ons belastinggeld) van het 1/2 bruidspaartje van Rubens om de kas te spekken, en die gingen dan op en naar naar Parijs….

 34. Wat ook intressant is, is dat vandaag het kort geding was van de horeca tegen de complete sluiting van de cafe’s etc.
  Ik keek dus 2 weken op news.google.nl , en zocht op kort geding horeca (en andere zoektermen).
  Kwam alleen een bericht tegen uit mei.
  Nu na de uitspraak staat het VOL op news.google.nl als je dezelfde opdracht doet.
  Dus met andere woorden…
  Wat gewonnen is in ons voordeel, publiceren we.

 35. @ wachter 20/10/2020 om 4:35 pm:

  Soros heeft een ingang naar het Nederlandse koningshuis
  ‘Prinses’ Mabel werkt al jaren voor stichtingen van Soros.

 36. Beste Xander, bedankt voor het plaatsen van mijn off-topic bericht. AdelaarRobin en Ele bedankt voor jullie reactie. Wordt gewaardeerd!

 37. @Palma: u lijkt wel mijn ex-schoonmoeder! Wat hebben we het goed en wat duurt het toch lang…Wel eens bij stilgestaan dat e ook anderen zijn, die niet uit bed of uit hun huis komen? Ach ja, zalig zij de armen van geest…..

 38. Wat is er nou mooier en beter, dan de ochtend frisheid in te ademen. Als ik dan iemand zie lopen met een masker, denk ik wat een stakker. Woon op het platteland, ga je toch niet de giftige adem stoffen in ademen.

 39. Er is ook goed nieuws! Het jongetje van 4 dat 12 dagen op de IC in België ligt is ontwaakt uit zijn coma en eet nu weer zijn boterham met choco! Maar kampt nu ook met MIS-C, een zeldzame kinderziekte die mogelijk gelinkt is aan Corona

 40. De gevolgen van de pandemie: Europa begint te “branden”
  Ongelofelijk! De staatshuursoldaten vallen een 80-jarige vrouw aan. Gefilmd op 17 oktober 2020 in Kobenz.
  https://www.journalistenwatch.com/2020/10/20/die-folgen-pandemie/
  Het is slechts een kwestie van tijd, tot een vonk het kruitvat doet ontploffen, het volk is het spuugzat. Zeker nu er geen recht meer in Europa bestaat, want Rechters zijn een verlengstukken van de Politiek geworden.
  https://www.ad.nl/binnenland/rechter-horeca-moet-deuren-dichthouden~a9518d94/

 41. @idd smoking gun: mijn vader was een Pool. Verder wisten zowel mijn moeder als zijn kinderen niets! Behalve dan dat WOII hem heel veel angst bezorgd had, zijn hele familie uitgemoord was en dat hij héél véél honger geleden had, punt, was niet bespreekbaar, want dat deed hem pijn. Later had hij het over Stalin, dat was de ergste! en Hitler, dát waren de aanstichters, die moesten ze maar in een hok stoppen en het samen laten uitvechten! Niet de soldaten waren schuldig! Nu verschoven die grenzen tussen Polen en Rusland nogal toen dus misschien had hij het over de Holodomor? Mijn opa had een eigen bedrijf (schoenmaker) en dat moet naar de staat! Wat we na zijn dood hebben uitgezocht (zusje en ik) dat hij op transport gezet was naar een kampje in Duitsland…en laten we het rusten….

 42. Willy: meer dan 10 jaar geleden werd ik op een voorrangsrotonde bijna doodgereden door een jonge man die vond dat hij voorrang had en nemen moest. Dan voel je het leven wel wegglijden en dat is niet erg. Maar ik wilde nog niet dood! Evenzo wil ik niet in een zknhuis belanden waar ze je intuberen en daarbij zeggen: wij brengen je nu in slaap maar we weten niet of je ooit wakker wordt! En als je dan mocht ontwaken er invalide uitkomen! Voor mij is doodgaan niet erg, alleen maar de manier waarop…

 43. Massale rechtszaak tegen Drosten en de WHO.
  Advocaat Dr. Reiner Fuellmich bereidt een massale rechtszaak voor tegen Drosten, WHO en RKI. De focus ligt op de PCR-test. Het gaat om miljarden.
  https://www.youtube.com/watch?v=yKRhAs-qm6I&feature=emb_logo

  Deze rechtszaak staat los van het nieuwe Neurenberg Tribunaal in oprichting.
  https://commonsensetv.nl/world-doctors-alliance-we-zullen-in-neurenberg-een-nieuw-proces-regelen/
  Waar dient dat Tribunaal voor.
  Voor dat Tribunaal moeten de hoofd en mede corona zwendel plegers straks terecht staan.
  En wat de mede plechtigheid betreft, dat is een ruim begrip in deze zaak, er kunnen ook stromannen berecht worden. Wat zijn stromannen in deze corona misdaad zwendel, dat is iedereen die uit naam van de overheid met hun heeft samen gewerkt.
  Ook personen die de corona regels in opdracht van de overheid moeten handhaven, kunnen gezien worden als medeplegers van deze corona zwendel.
  Ja, ook tweede en eerste kamer leden kunnen worden vervolgd, ook al bestaat voor die groep nog wel politieke onschendbaarheid.
  https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/vkugbqvebhzm/artikel_71_parlementaire

  Maar gelukkig kunnen procedures de onschendbaarheid van betrokkenen wel breken, want niemand mag zijn berechting door het Tribunaal ontlopen.
  Want er zijn na mijn mening teveel mensen het slachtoffer geworden van deze massale corona zwendel.
  Ja, er is dus nog een lange weg te gaan, maar uiteindelijk heeft het Tribunaal van 40/45 ook zijn dienst bewezen.

 44. @ Nico: 3:13 pm. De kwade machten, dat zijn figuren als de Rothschilds, en Soros, organisaties die meewerken aan de NWO, zoals: Bilderberg, en de VN, alsook de illuminati. Zie ook wat men vindt op de Georgia Guidestones, het decimeren van de wereldbevolking, tot 500 miljoen personen.

 45. De uitspraken van prof. Gismondo, Milaan, staan op o.m. viruswaarheid.nl Zie ook het internet.

  U moet voortaan de link naar het artikel erbij zetten. Mod.

 46. Dr Maria Gismondo, Italiaanse arts: ‘wij moesten (van de overheid) zeggen dat het heel erg was in de regio Bergamo’
  ‘een officier van het leger liet me weten dat de vrachtwagen die zogenaamd lijkkisten vervoerden, ALLEMAAL LEEG waren’

  Heeft u een link naar dat artikel ? Mod.

  Waar blijft het arrestatiebevel tegen de volks- en hoog-verraders de J. en R, + consorten?

  Dr John Magufuli, chemicus en president van Tanzania, ging u daarin voor.

  Net gezien: Duitse rechter veegt horeca-sluiting van tafel. (nos)

 47. Beste Xander, vele malen wordt op deze site beschreven dat de PCR testen zo onnauwkeurig en veel vals positieven. Dhr Capel spreekt over 94% zelfs. Vorige week werden er ca 43000 tests per dag afgenomen en dan zou volgens Capel er dus ruim 400000 vals positieven gemeld moeten worden. Waar zit het verschil?

 48. We kijken naar onze leiders en politici maar alle leiders doen het zelfde, de vraag is in wie zijn opdracht en wat wordt dan deze leiders belooft. Hebben zij al een genetische behandeling gehad of hebben zij de belofte gekregen na de vernietiging van het mensdom toe te treden tot de groep van macabere beesten die dit in hun hol in Amerika allemaal dirigeren!
  Wat een desillusie moet dat straks wel zijn.
  Ik hoop dat overal tijdig het volk in opstand komt en alles zal vernietigen wat dit tot stand heeft kunnen brengen, gewoon terug naar een eerlijke gelukkige tijd en zonder elektronische inmenging en controle.
  Europa zou om te beginnen zijn grenzen moeten sluiten en de stekker van het grote Amerikaanse kwaad er uit te trekken, het internet dus en alle andere gerelateerde zaken.Internet is een heel mooi ding maar niet als het jou gaat controleren en al helemaal niet door duistere instanties en kwaadaardige geesten.

 49. @HarryN. Ik begrijp het zo: Men beweert dat 1,5 meter, mondkapjes en goede ventilatie het virus tegenhouden.
  Maar in de pubs deed men het zonder die regels. Desondanks was er geen sprake van een opvallende ‘besmettingsgolf’. Ergo: Die aanbevolen middelen doen er niet toe.
  Als het waar is dat alleen die middelen het virus tegenhouden, hadden we vanwege het grootschalige pub bezoek een enorme toename moeten zien van het aantal ziektegevallen.

 50. @ Amo: 8:41 am. Klopt. Komt overeen met het boek “1984”, van George Orwell.

 51. Beste M. van Hattum,

  Wat vreselijk dat uw kennis uitgezaaide kanker heeft. In Nederland zijn ze niet langer verkrijgbaar, maar via Amazon Duitsland (website: amazon.de) kan hij eraan komen. Hij moet zoeken naar Aprikosenkerne.
  Iemand gediagnosticeerd met darmkanker fase 4a slikte 100 pitten per dag (8 pitten per uur) en was na twee maanden helemaal genezen.
  Voor de juiste dosering kan hij het beste even contact opnemen met De Heelhoeve (website https://heelhoeve.nl); dat zijn artsen gespecialiseerd in natuurgeneeskunde met een Bijbelse inslag.
  Veel sterkte voor uw vriend!

 52. RFID chips werken optimaal op 1.5 afstand
  https://niburu.co/lezersbrieven/15480-rfid-chips-werken-optimaal-op-anderhalve-meter-afstand

  Bij kleinere afstand dan ca. 1-1,5m tussen de RFID chips (cq. hun dragers) treedt interferentie op, onderlinge storing van de radiofrequentie-signalen.

  Het is dus heel aannemelijk dat Social Distancing de bevolking alvast dresseert voor de volgende stap, het volgen van het individu met 5G-systemen.
  5G techniek maakt het mogelijk zeer grote hoeveelheden gegevens tegelijk te verzenden.

 53. Pitten slikken het is me allemaal bekend maar wat baat het? Waarom heeft de mens toch zo’n angst voor de dood, want de dood hoort gewoon bij ons leven, we hebben schrik van een virus, waarom? We moesten er is aan sterven, dat is een ramp!! Dus die angstpsychose is gewoon de onnatuurlijke angst in confrontatie met de dood, en dat begon al toen de eerste mensen zijn leven verloor, en er zijn wel meerdere vaccins in ontwikkeling dan die van Oxford. shalom

 54. Dus het feit dat ziekenhuizen de reguliere zorg moeten afschalen om de ernstig zieke Covid-19 patiënten te kunnen opnemen is gewoon FAKE-NIEUWS??
  Kom nou! Over complot theorieën gesproken.

 55. Overal lees ik ,Mondkapjes werken niet en ben het daarmee overigens mee eens Toch lees ik in het verhaal van Prof Capel bij het onderdeel Engelse pubs het volgende: als mondkapjes en 1.5 meter echt werken zou het aantal zieken en doden juist enorm zijn gaan stijgen. misschien denk ik hier verkeerd om maar als het echt werkt zou het “virus” niet het lichaam kunnen binnendringen. Hoop dat er iemand is die mij even weer op het juiste pad kan helpen???

 56. Onder het communisme was het beloofde socialistische paradijs zo onzichtbaar (behalve voor leden van het partijkader), dat er dagelijkse propaganda nodig was om het er bij de bevolking in te hameren dat er werkelijk sprake was van een paradijs. Zo ontstond er een een stroom aan valse berichtgeving.
  Iedereen die het beeld verstoorde, liep gevaar gearresteerd te worden. Want hij zou een gevaar voor het volk zijn.

  Bij deze corona is de verwoesting van een rondwarend killervirus zo onzichtbaar, dat er dagelijkse propaganda nodig is om het er bij de bevolking in te hameren dat er werkelijk sprake is van een killervirus. Zo ontstaat er een stroom aan valse berichtgeving (denk aan de onbetrouwbare tests en het woord “besmet” bij mensen die ziek noch een risicofactor zijn).
  Iedereen die dit beeld verstoort, loopt het risico en publique verketterd te worden. Want hij zou een gevaar voor de volksgezondheid zijn.

 57. Bittere amandel en perzikpitten mogen in Europa niet meer verkocht worden

  Het zou weleens kunnen helpen tegen kanker!!!!!

 58. Ierland werd bewonderd, want het had zo’n overzichtelijk systeem van alarmfases in elkaar geknutseld. Nu gaat Ierland dan 6 weken in een volledige lockdown. Met de belofte dat er dan weer normaal Kerst gevierd kan gaan worden. Hoe kun je nu nog geloven in zo’n belofte. Na een strenge gevangenschap iedereen weer vrij laten? Ik geloof er niks van. Het bevalt die overheden veel te goed, dat in bedwang houden van de burgerbevolking.
  Verbijsterend hoe iedereen meedoet aan het afschaffen van de burgerrechten. De medemens is hier dus ook al niet te vertrouwen. “Afstand houden is liefde”, las ik ergens. Een leugen in de trant van “repressie is vrijheid”.

 59. Ditto kabinet moet snel weg begint op terrorrime te lijken niemand doet wat hoe kan dit 🤬🤬

 60. Zie het geloofsforum hoe Andrew Wommack de angst behandeld ivm covid 19 in Bijbels perspectief. Nederlands ondertiteld 37 minuten Youtube

 61. Ik was al met abrikozen pitten bezig te slikken in 2011, en wel 8 a 10 pitten per dag. Naar gelang de grootte van de pitten, en geen frisdrank erbij gebruiken.
  Goed kauwen en doorslikken eventueel met water.
  wie al lijdt aan kanker dient veel pitten te slikken verdeeld over de hele dag.
  Deze pitten had ik besteld bij Boiink.nl. Maar daar zijn ze niet meer te koop.
  Dus verder zoeken

 62. Die abrikozen pitten moeten wel luchtgedroogd zijn en niet zongedroogd. Jacob Hooij in Amsterdam verkocht ze ook en misschien nu ook wel.
  Ze smaken erg bitter en dat is goed. Bitter = beter

 63. Mo schreef:
  19/10/2020 om 8:30 pm

  Zeg Mo, hoeveel verdien je eigenlijk aan de ads op ninefornews?

 64. Daarom is alles rond het “vaccin” subiet tot Staatsgeheim verklaard.
  Blijkbaar heeft men iets te verbergen.

 65. ‘“Communism” he says “must win because Capital will give it that victory, though its
  enemy.” Such is the magisterial thesis of Marx…
  Can there be a greater irony? And then, in order that he should be believed, it was enough
  for him to depersonalize Capitalism and Communism, having transformed the human
  individual into a consciously thinking individual, which he did with the extraordinary
  talent of a juggler. Such was his sly method, in order to demonstrate to the Capitalists
  that they are a reality of Capitalism and that Communism can triumph as the result of
  inborn idiocy; … To be able to achieve the transformation of homo sapiens into homo stultum is to possess magical
  force, capable of bringing man down to the first stage of the zoological ladder, i.e. to the
  level of the animal. Only if there is homo stultum in the epoch of the apogee of
  Capitalism could Marx formulate his axiomatic proposition: contradictions plus time
  equal Communism. Believe me, when we who are initiated into this, contemplate the
  representation of Marx, for example the one which is placed above the main entrance to
  the Lubianka, then we cannot prevent the inner explosion of laughter by which Marx had
  infected us; we see how he laughs into his beard at all humanity.’

  “’Het Communisme’, zegt hij, ‘moet winnen omdat het Kapitaal het die overwinning zal schenken, hoewel het zijn vijand is.”
  Dat is de magistrale stelling van Marx …
  Kan er een grotere ironie zijn? En dan, opdat hij zou geloofd worden, het was genoeg voor hem om het Kapitalisme en het Communisme te depersonaliseren, de mens te hebben getransformeerd
  individu in een bewust denkend individu, wat hij deed met het buitengewone talent. Dat was zijn sluwe methode, om het aan de Kapitalisten te demonstreren
  dat ze een realiteit zijn van het Kapitalisme en dat het Communisme kan zegevieren als gevolg van de aangeboren idiotie;
  …. In staat te zijn om Homo Sapiens te transformeren in Homo STULTUM betekent over magisch kracht te bezitten, in staat om de mens naar de eerste fase van de zoölogische ladder te brengen, d.w.z. naar de
  niveau van het dier.
  Alleen en slechts dan als er Homo Stultum is in het tijdperk van het hoogtepunt van het Kapitalisme, kan Marx zijn axiomatische stelling formuleren: “Tegenstrijdigheden (oa. ongelijkheid in weelde,…) + Tijd is het equivalent van Communisme.
  Geloof me, wanneer “Wij” die hierin zijn ingewijd, het protret van Marx boven de hoofdtoegang tot Lubianka zien, dan kunnen we de innerlijke lachexplosie waarmee Marx ons aansteekt, niet onderdrukken;
  “We” zijn getuige van hoe Marx de hele mensheid uitlacht. ‘

  “Red Symphony” is een explosief, magistraal, briljant, gedetailleerd, maar bovenal een POLITIEK document, nooit bedoeld om publiek beschikbaar te worden.
  Het gaat over een transcriptie van een Ondervraging van één van de insiders uit 1938 (Interrogation 1938) door de Russische Geheime Politie onder Stalin (net voor de Trials van 1939 in Moscou). De transcriptie is geschreven door de arts die ondervraging bijwoonde.
  Blijkt dat de leer van Marx een duale onbekende zijde heeft, zoals die ook nooit onderwezen wordt, en dat komt hierin integraal aan het licht! De inhoud van dit document is nu brandend actueel. Enkele grote geheimen worden hierin prijsgegeven, die blijkbaar nog niet bekend zijn. Uit deze ondervraging blijkt trouwens ook dat Lenin, Trostky, Stalin en Hitler werden aangestuurd werden door de De Echte Top en dat zijn de “Spinozisten”.
  Het vergt enige intellectuele inspanning om de ondervraging uit 1938 te (her)lezen en de volle extensie te begrijpen. Het automatisme waarmee de wereld naar een Internationaal Communisme evolueert is de machtige maalstroom waarin de hele mensheid meegesleurd wordt.
  Dit politiek document levert ook bewijskracht voor oa historici, filosofen, politicologen,onderzoeksjournalisten,…! Er is een wereldwijd Complot!
  Op zijn Hegeliaans : Uit de tegengestelde onderlinge versmelting, van de thesis en anti-thesis resulteert de synthese , de realiteit: The Great Reset = Communisme Internationaal= Financial International = “They”

  “Red Symphony” :
  https://ia803206.us.archive.org/7/items/LandowskyJosefRedSymphony/Landowsky_Josef_-_Red_Symphony.pdf

 66. Goed verhaal, maar met twee onjuistheden:
  [1] Een chain van 35 tests geeft een factor van ruim 1 miljard, dus 2* zoveel als in het artikel vermeld wordt.
  [2] In Nederland wordt geen chain van 35 gebruikt (normaal is 30 tot max. 35 en 3 markers), maar een whopping 45 keer. Dat is dus dik 34 miljard

  Het Nederlandse (Europese?) Testprotocol is dus zo fout als maar kan.

 67. Zeer bedankt Pierre Capel.
  Deze man heeft meer verstand van deze materie dan al die journalisten en Lubach bij elkaar.
  Het is dus gewoon nuttig om te horen wat hij te zeggen heeft. Zéér nuttig.

 68. We hebben te maken met gigantische leugens en bedrog van onze machthebbers. Kabinet, politiek .overheid en de nationale propaganda staatsomroep (NPO) en de overige hun onderhorige media zijn de machtmiddelen om het volk definitief onder totalitaire controle te brengen. Dat is wat er momenteel gaande is, het gebeurt onder onze neus en we laten het gebeuren.

 69. Zie de net gepubliceerde artkelen over (3x raden) bg en huiver.
  De 1,5 meter anti-social distancing (daarbinnen werken de rfidchips niet …) is net als lockdowns (mensen verhinderen samen sterk te staan) en maskers (hondjestraining) niet gebaseerd op MEDISCHE NOODZAAK: dus prullebakrijp.
  Vorige week is twee keer de nso gebeld ivm uitspraak dr David Nabarro/WHO: stop lockdowns: breaking news, ook voor msm, zou je zeggen:
  de nso zweeg er in alle talen over.

  Hoe kun je dit artikel als email kijgen?

 70. Beste Xander, even off topic. In 2016 had ik wat contact via dit platform met Proteus omtrent de ziekte kanker. Proteus gaf onderstaande toen aan: Knkr is ook allang simpel te genezen: met vit B17, IV vit C, maagzout, cannabis olie, zuurzak vrucht en waarschijnlijk Noni sap.

  Geef me je mailadres maar. Stuur ik de remedies op. Of kijk anders ff op internet.

  Preventie knkr door 5-7 abrikozenpitten (vitB17) per dag. Wie heeft je dat ooit verteld?

  Proteus xandernieuws 01-02-2016

  Nu wil ik graag in contact komen met hem als dat kan. Een goed kennis van mij heeft deze ziekte nu opgelopen. De keuze die hij nu krijgt door het ziekenhuis: lichte chemo dan nog 8 maanden te leven, zware chemo dan nog 11.5 maanden te leven. Zonder chemo 8-10 weken.. welke keuze maakt u meneer?.. dat is toch geen keuze! Daarom zoek ik hulp OBV natuurgeneeskunde en personen die mij daarin kunnen helpen en willen begeleiden zodat deze kennis (hopelijk) nog zijn kleinkinderen kan zien opgroeien.. mocht u deze mensen kennen dan hoo dat uiteraard graag. We wonen in omgeving Amersfoort. Bij voordat dank. Een trouwe lezer (Alias appel)

  Zoek op het internet naar kanker therapie met abrikozenpitten, wellicht dat u daar informatie vindt. Mvg. Mod.

 71. Wat is het toch fijn, om dagelijks zo goed geïnformeerd te mogen worden.
  Bij deze nomaals dank voor uw inspanningen
  Dat vergt veel tijd en energie. ‘Boven’ wordt dat vereffend in de woorden…
  ” getrouwe mens, houd maaltijd met Mij…:

Comments are closed.