WHO speciale topman voor Covid-19 keert zich tegen nieuwe lockdowns

Volgens Martin Armstrong kunnen we vanaf februari 2021 de eerste volksopstanden verwachten.

—————————————————————————————————————————————–

Lockdowns hebben volgens WHO een ‘vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe’ veroorzaakt, en ‘arme mensen verschrikkelijk veel armer gemaakt’ – Econoom Martin Armstrong: ‘Politici moeten zijn omgekocht om deze Grote Reset erdoor te drukken’

—————————————————————————————————————————————–

(04.55) – Nu de onvoorstelbare schade die is aangericht door het corona beleid van de afgelopen maanden niet meer te ontkennen is, begint de WHO op zijn schreden terug te keren van zijn eerdere verwoestende ‘adviezen’, die ook de Nederlandse politiek vrijwel blindelings heeft opgevolgd. Dr. David Nabarro, de speciale afgevaardigde voor Covid-19 namens de WHO, roept de wereldleiders dringend op om als het even kan geen lockdowns meer te gebruiken, omdat die ‘een ‘vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe’ hebben veroorzaakt.

‘Wij geloven dat een lockdown alleen gerechtvaardigd is om tijd te kopen om te reorganiseren, hergroeperen, je middelen te herbalanceren, en je uitgeputte medische werkers te beschermen. Maar over het geheel genomen doen we het liever niet.’

‘Een vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe’

Nabarro wijst erop dat de toerisme industrie grotendeels is weggevaagd (voor 80%, zoals we afgelopen week berichtten), net als veel kleine boerderijen. ‘Kijk wat er gebeurt met het armoede niveau. Het lijkt erop dat de wereldwijde armoede volgend jaar zal zijn verdubbeld, en dat ook ondervoeding van kinderen op zijn minst zal verdubbelen, omdat kinderen op school geen maaltijden krijgen, en hun arme ouders deze niet meer kunnen betalen.’

‘Dit is feitelijk een vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe,’ vervolgde Nabarro. ‘En daarom doen we echt een beroep op alle wereldleiders: stop met lockdowns als het belangrijkste controlemiddel, ontwikkel betere systemen om het te doen, werk samen en leer van elkaar, maar bedenk dat lockdowns één gevolg hebben dat jullie nooit mogen onderschatten, en dat is dat arme mensen er verschrikkelijk veel armer door worden.’ (1)

Op 8 oktober schreven we dat meer dan 7000 wetenschappers en artsen oproepen om alle corona maatregelen onmiddelijk te beëindigen – dus niet alleen lockdowns, maar de net zo verwoestende 1,5 meter en mondkapjes, die volgens de ondertekenaars ‘onherstelbare schade’ toebrengen aan de samenleving, economie en ‘fysieke en mentale gezondheid’.

Hele politiek zou moeten aftreden

Het is niet dat de politici die de grootste ramp sinds de Tweede Wereldoorlog hebben veroorzaakt, het niet hadden kunnen weten. Er waren al snel meer dan genoeg tegenstemmen vanuit de hoogste kringen van de wetenschap, maar men koos er opzettelijk voor om niet te luisteren. Sterker nog: er werd met behulp van de media een schandalige desinformatie campagne opgestart, bomvol vervalste statistieken en regelrechte leugens, om de bevolking in een toestand van redeloze angst en totale paniek te brengen en te houden. Tegengeluiden werden verketterd, belasterd en gecensureerd.

Als er in Den Haag nog maar een beetje besef van democratie en verantwoording aan de bevolking zou zijn, dan zou niet alleen de voltallige regering onmiddellijk moeten aftreden, maar zouden ook alle Kamerleden die hun steun verleenden aan deze maatregelen, die in binnen- en buitenland honderden miljoenen mensen in diepe ellende hebben gestort, en die hoogstwaarschijnlijk nu al miljoenen doden hebben gekost, zonder aarzelen hun zetels moeten inleveren.

Vervolgens zouden zowel de politieke beleidsmakers als de media topfiguren zich voor een onafhankelijk tribunaal moeten verantwoorden voor doelbewuste misleiding (door corona als een killer virus af te schilderen, terwijl het in niets verschilt van een seizoensgriepgolf), het opzettelijk in gevaar brengen van de veiligheid en stabiliteit van het eigen volk, en hun misdadige keuzes ten aanzien van de economie, volksgezondheid, welzijn en vrijheid.

‘Politici moeten zijn omgekocht om deze Grote Reset door te drukken’

De politiek gaat dat echter niet doen (maar we laten ons graag positief verrassen). De staatsterreur lijkt alleen maar te verhevigen, waardoor de gevolgen voor de burgers steeds ingrijpender en pijnlijker zullen worden. Totdat er overal onvermijdelijk grote volksopstanden zullen uitbreken, volgens de Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong mogelijk al vanaf februari 2021.

‘De belangrijkste politici zijn hoogstwaarschijnlijk omgekocht, want ze zijn zo gemeen, dat ze niet kunnen verwachten dat ze worden herkozen,’ denkt Armstrong. ‘Hen MOET een gouden handdruk zijn aangeboden om deze ‘Grote Reset’ door te drukken. Het probleem dat ze niet onder ogen zagen is de dramatische stijging van armoede, en dat het gegarandeerde basisinkomen – hun poging om de lage inkomens om te kopen, zodat ze hun banen en toekomst opgeven – niet zal voldoen. Ze zullen economisch NOOIT opklimmen als ze mensen naar het bestaansminimum duwen.’ (2)

 

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

10-10: Buitenparlementaire onderzoekscommissie naar het coronabeleid begint maandag met hoorzittingen (‘De overheid is bezig met een structureel maatschappij veranderend beleid, en het ziet er niet naar uit dat we ooit teruggaan naar normaal. Dat is een vorm van terrorisme.)
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
08-10: Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen
06-10: Trump heeft gelijk: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep
05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’(/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’(Column Pierre Capel)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

52

 1. Meet Bill Gates ( Engels, Nederlands ondertiteld)

  Computer whiz kid. Begaafd software ontwerper. Slimme zakenman . Mensenvriend. Zeer informatieve docu van 38 minuten. Alles komt aan bod: Van de PArent Hood van pappa Gates tot de Rockefellers, van zij banden met Epstein en de openbaarmaking daarvan door de NewYork Times, van de vaccinaties en de miljarden winsten, tot de filosofie van eugenetica van high tech Crisp-Cas9 mRNA research tot de vraag van Bill aan zijn eerste meisje: hoe waren je eindexamen wiskunde cijfers ?

  https://www.youtube.com/watch?v=DSvhPnUgyz8

 2. wat is nieuw. Woj weten toch al lang dat het een opgezette agenda is waarvan onze
  eigen politici zeker van weten. Althans de meest kort betrokkene leden.
  Nu weer de maatregelen die vanaf 22:00 ingaan voor horeca. De sloop van ons
  en omringende landen gaat verder.
  10 duizenden werklozen staan in de rij voor tijdelijke uitkeringen. Dat vangnet is
  er niet meer sterk genoeg voor. Rampzalig voor een land dat op goede fundering
  heeft gestaan. Het sociale aspect, mensen onder elkaar. kennismaking, relaties,
  al dat gaat kapot. Door kroegen te sluiten. Mensen in quarantaine te plaatsen.
  Steeds meer mensen zie ik domweg het valse advies opvolgen.
  Er is nooit zulk ding gebeurd in het verleden, men tracht na de mislukte mexicaanse
  “pandemie” dit nu door te zetten. Het gewin het geld dus. Alles draait daar om.
  Nooit laat ik mij opdringen, al sterf ik voor mijn doel. Dit is helemaal foute boel !!

 3. WHO lijkt dan met deze dr David Nabarro terugtrekkende bewegingen te maken. Je kunt het misschien beter zien als een poging om zichzelf in te dekken of erger nog om te testen in hoeverre de hersenspoeling van politici dusdanig goed is geslaagd dat de GPMB global preparedness monitoring board brainwash niet verder hoeft te worden geintensiveerd want politici global business corporate network plus vooral de aangesloten staten blijven harder en harder lopen om de volksgezondheid te redden voor een bewijsbaar met feiten onschuldig novel corona mer behulp van neptests en daaropvolgende gedwongen vaccinatie. Feiten doen er niet toe, Slechts de politieke realiteit in de vorm van nep consensusillusies doen er in de politieke inteeltkudde toe.

  Paar voorbeelden vd vele illusies bij de politici:
  Om de natuur te redden moeten we haar eerst vernietigen
  Om de economie te redden moeten we haar eerst vernietigen
  Om de volksgezondheid te redden moeten we haar eerst vernietigen
  Om de bevolking te beschermen tegen alle ziekten hebben we steeds meer vaccinaties nodig

  Covid19 vormt de aftrap en de cover voor vele van de komende rampen. Covid is de cover bij uitstek vd global green agenda 21 reset. Het is van het grootste belang om naar agenda21 te kijken.

  De satanische global elite heeft met klimaatwaanzin en coronaviruswaanzin zijn plan goed op de rit. De newsspeak en communistische leuzen vlogen ons vanaf de RIVM bekering eind februari begin maart 2020 om de oren.

  Feiten doen er niet toe.
  Wetenschappelijk nog steeds niet vaststaande bacterie en virustheorie als hoofdoorzaak van ziekten doet er niet toe
  Financiele bommen om op elk gewenst moment de moeder van alle crises te dien uitbarsten dien er niet toe
  Hele covid doet er niet toe; het gaat erom dat covid noodzakelijke voorwaarde is voor global reset en dat zal wel op de Bilderbergconferenties duidelijk zijn gemaakt aan de corrupte bezoekers vanuit de samenleving
  De illusie dat er een externe levensgevaarlijke virusvijand waartegen wij ons moeten beschermen moet binnen de meerderheid in leven worden gehouden. De doodspartij D66 kijkt al vooruit naar volgend jaar 2021. Ze bepleiten dat centrale eindexamens dan wel gespreid moeten plaatsvinden. Dat is het kleuterniveau van sommige politici. De tweede kamer in gesprek op de technische briefing gepresenteerd door het RIVM bleek een ontluisterende vertoning van miereneukerij op details.
  De meeste parlementariers kunnen niet op hoofdlijnen denken en vragen stellen. Zit er dan een Omtzigt hele lastige vragen aan Rutte te stellen dan zorgt fractieleider Sybrand Buma er wel voor dat zn raspaard bedreigd ingetoomd en gekaraktermoord wordt in een van de Telefasctische kwaliteitsmedia.

  Wat kunnen we doen? Welke acties zijn mogelijk? Er is mi noodzaak om tot een actieplan te komen!

  De brief van Archbishop Vigano, voormalig nuntius voor het vaticaan in de USA waarschuwt voor de aanstaande drastische stappen om via de New World Order te komen tot de One World Government, waarvoor George Orwell, Aldous Huxley blauwdrukken schreven.

 4. Nu nog steeds de vraag of Covid-19 opzettelijk is verspreid.
  Dan de vraag wat de overheden werkelijk weten en wat daarvan verborgen wordt gehouden voor de bevolking.

 5. Na zoveel maanden is het dan eindelijk tot het hogere echelon doorgedrongen dat lockdowns contra-productief zijn. Ziedaar het nadeel van centrale sturing. Het duurt eindeloos voordat inzichten zijn doorgedrongen bij de bureaucratische top.
  Het particulier initiatief is vele malen sneller in staat in te spelen op veranderde situaties. Centrale sturing staat veel te ver weg van de plek waar het allemaal gebeurt. Dit geldt op tal van terreinen.
  Behalve misschien bij de oorlog. Maar suggereren dat we een oorlog voeren tegen het virus, dat is toch wel een grof staaltje misleiding.
  Vooral ons eigen lichaam voert, meestal succesvol, die oorlog tegen het virus. Daar heeft ons immuunsysteem geen bureaucraten voor nodig.

 6. Amo 9.27 uur

  Wat u hier zegt over de biochemische structuur is juist:
  Dat is ook het doel van de komende ( nu in ontwikkeling zijnde ) vaccinaties.

  De farmaceuten verwerken in het vaccin zogenoemde “ Nanodots” dit zijn siliconen achtige stofjes uiterst klein die “ chips” bevatten die door een kwantum computer, BUITEN het lichaam van de gevaccineerde persoon AANGESTUURD kunnen worden. Deze nanotechnologie kan met deze nanodots genetische veranderingen BINNEN het lichaam veroorzaken.

  Deze week is de Nobelprijs voor scheikunde naar DNA “ opknippers “ gegaan.
  Dus z’ on verre toekomst is dit niet.
  Het begint onder het mom van landbouw producten te “ veredelen “ maar in het artikel stond ook al “ het genezen van erfelijke ziekten” .
  Dit klinkt allemaal prachtig maar uiteindelijk zullen ze dan ook in staat zijn om van “ buiten af “ je lichaam ongewenst genetisch te veranderen en daardoor te besturen.
  Dit zal dan je denken en handelen gaan bepalen.
  Ook je chemische structuur zal worden aangetast.
  Dat klinkt leuk bij ziekten als diabetes mellitus maar het heeft grote gevolgen.
  Je kunt generisch gemanipuleerd worden. ❗️

  Je bent dan geen origineel mens meer maar een “ Hybride soort” ‼️

  Dus wees straks gewaarschuwd welk soort vaccin je straks wordt aangeboden, let goed op hoe de werking is, als je zelf in de toekomst je vrije denk vermogen wilt behouden.
  Er is geen weg terug.
  Er is zelfs patent aan gevraagd op deze nanodots dus dan ben is je lichaam voor een klein deel “ eigendom “ van de farmaceut”

  Dit zie je ook in de Bijbel toen zonen van God zich vermengden met de dochters van de mensen.
  Toen ontstonden er Reuzen❗️Goden “ vermengden “ zich met mensen…
  Dit was tegen Gods wil en hij zond daarop de zondvloed lees het maar na in Genesis 6!
  Als God de zondvloed niet had gestuurd dan had Jezus nooit zijn verlossingswerk van “originele mensen” kunnen doen.‼️
  Daarom moesten ze vernietigd worden.
  Want de mensen waren bastaarden geworden.
  ( Andere genen dan Adam en Eva ❗️)
  Deze Bijbelse geschiedenis herhaalt zich, de mens wil als God zijn en het gaat hem nog lukken ook. ❗️

 7. Een wielrenner moet de Ronde van Italië verlaten. Positief getest.
  Natuurlijk is die wielrenner kerngezond! Want anders ben je niet in staat überhaupt mee te doen.
  Toch mag de kerngezonde wielrenner niet meer meedoen.
  En iedereen vindt dat normaal??
  Bij een goede test is de kans 40% dat de test een correcte aanwijzing geeft voor Covid19.
  Bij een iets minder goede test is de kans geslonken tot ongeveer 7,5%!
  Maar de kerngezonde jongeman wordt de laan uitgestuurd.
  Wanneer stopt deze massa-hysterie. Mattias Desmet heeft het over het rijtje ‘angst’, waarna ‘roes’, waarna ‘hypnose’. Het lijkt wel op een collectieve hypnose. Regeringen doen elkaar na en willen niet de indruk wekken dat ze ‘laks’ zouden zijn. Waarom durft Zweden dan wel dwars te zijn? Nederland wil meedoen met alle grote jongens in de wereld. Helaas.

 8. Bent u als bedrijf of ondernemer getroffen door het beleid, van Mark & Hugo?

  Hoe kan ik meedoen aan de class action als een getroffen bedrijf of ondernemer?
  Als u mee wilt doen aan de collectieve actie, kunt u het gegevensformulier gebruiken om uw vorderingen te registreren. We hebben met name uw bedrijfsgegevens nodig en allereerst een inschatting van de geleden schade. De klantrelatie komt tot stand door middel van een beloningsovereenkomst en de betaling van een vast bedrag. Lees meer voor meer informatie en registratie.
  https://www.corona-schadensersatzklage.de/wie-kann-ich-mich-als-betroffene-r-der-sammelklage-anschliessen/

 9. 10% van de wereldbevolking is besmet volgens WHO; er zijn 1 miljoen doden = IFR 0,13% = minder dan de griep. In 2018 waren er gemiddeld in Nederland 27 griepdoden ELKE dag van het jaar. https://swprs.org/studies-on-covid-19-lethality/

  Nu leger inzetten en noodhospitaals opzetten en vervolgens parlementair onderzoek waarom er 10000 ziekenhuisbedden zijn wegbezuinigd (8000 en 2 failliete ziekenhuizen) terwijl de bevolking sterk goeit en verouderd. https://www.staatvenz.nl/kerncijfers/ziekenhuisbedden

 10. Geen lockdown meer? De hamvraag is hoe je dan nog reguliere zorg kan leveren: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2352045-maasstad-ziekenhuis-rotterdam-zet-het-leger-in.html
  Het ziekteverzuim onder het personeel is gestegen van 4 naar 7%, ruim 100 personeelsleden zijn besmet met het coronavirus en de reguliere zorg is al met 35% afgeschaald.

  Naar de simpele oplossing: HCQ voorschrijven in de eerste lijnszorg of bij aanvang in het ziekenhuis, samen met zink en orale calcidiol / calcifediol (= 25-hydroxyvitamine D), wordt helaas niet gekeken. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0960076020302764

 11. Interessant wat Mattias Desmet zegt: Men beschouwt de mens als een bio-chemische structuur die gestuurd kan worden. Een zuiver mechanistisch mensbeeld. Bio-chemische structuren kunnen worden gestuurd door bio-chemici en soortgelijke vakbroeders. Dat zien we nu gebeuren: Medische wetenschappers die denken dat ze ons gedrag en daarmee het virus, kunnen sturen naar wens.
  De échte top van de wetenschap gelooft allang niet meer in dat principe van “alleen maar bio-chemische structuur”. Die is al verder, en ik denk dat de quantum-wetenschap daar heeft geholpen. Als elementaire deeltjes al totaal onbegrijpelijk zijn, hoe zou dan het bewustzijn van mensen wel eenvoudig te begrijpen zijn. Er ontstaat weer ruimte voor “er is meer tussen hemel en aarde”.

 12. Mattias Desmet noemt het een vorm van collectieve hypnose: Die focus op alléén het virus, terwijl men de rest van de wereld volledig uit het oog verliest. Ook intellectuelen kunnen hier last van hebben, van deze blikvernauwing. We zien nu overheden die lijden aan een volledige blikvernauwing, wat ten koste gaat van heel veel.
  Interessant: https://www.youtube.com/watch?v=YOLhF9fyjkk

 13. Als aanvulling op mijn eerdere reactie.

  De overheden kunnen hun schulden niet meer terug betalen. Zeer waarschijnlijk zullen volgend jaar (wie weet mss zomaar op 1-1-2021) de staatsleningen, de staatsobligaties, geconverteerd worden naar eeuwigdurende obligaties. Op die manier worden de schulden nooit meer terug betaald, enkel de rente zal nog betaald worden.
  Op precies hetzelfde moment wordt de digitale euro ingevoerd, waarbij geen enkel ander middel van waarde (goud en cryptomunten) toegestaan zal worden.
  Als baas van het IMF zinspeelde Christine Lagarde hier al op, nu is zij de baas van de ECB.
  Ook de democraten in de USA hebben dit balletje al opgegooid.
  Al het geld digitaal en ze hebben je financieel bij de strot, de smeerolie van de “zwarte” economie droogt uit.
  Dit alles heeft niks te maken met belastingontduiking, witwassen e.d., maar met het feit dat de overheden chronisch geldgebrek hebben. Meer beloven, dan je waar kan maken. Anders wordt ik als politicus niet gekozen, dan ben ik mijn lucratieve baan kwijt.

 14. Weinigen van ons kennen een echt corona-slachtoffer.
  Maar we kennen bijna allemaal de directe gevolgen van de beperkingen door de overheid. We kennen bijna allemaal de verzorgingstehuizen die alles wat menselijk en plezierig was, hebben uitgebannen. En we kennen bijna allemaal de beperkingen waar de eigen familie last van heeft: bruiloften, begrafenissen, verjaardagen, familiebezoek.
  De overheden richten veel schade aan.

 15. Nog geen fluit last gehad van de coronaperikelen.
  Het was lekker vakantievieren zonder de proleten in de plastic patserbakkenhotels en het leek welweer als vroeger met plenty stromend schoon water uit de kraan. Zo zou wintersport ook weer moeten worden.

  En de kroegbaas? Wel die stelt: gaan we failliet, dan gaan we failliet, maar een opengeklapte behagerstafel, vier krukken, een koelkast met bier en mijn gezelligheid maakt van elk hok een fijne kroeg.

 16. Eigenlijk vreemd dat De Jonge het heeft over ‘consensus’ als het gaat om deze maatregelen van isolatie van gezonde mensen, of over die tests.
  Er is helemaal geen consensus. En het gaat níet over hypotheses of meningen, maar over feitelijkheden aangetoond kunnen worden a.d.h. de cijfers. We zien géén dramatische stijging van de ziekenhuisopnames. We zien géén dramatische toename in de verhouding positieve tests per 100.000.
  Dat zijn de feiten. Ook de onzekerheden over die testuitslagen zijn gewoon feitelijk. Het RIVM bericht hierover.
  De kritische geluiden beschikken vooral over feitenmateriaal. De overheden handelen vooral basis van ‘verwachtingen’! Behoorlijk loos dus, die basis van de totalitaire overheden.

 17. Dat we worden gemanipuleerd is een feit. Bedrogen worden we ook.

  Het is alleen enorm moeilijk om mensen uit hun angst te praten, want ze staan onder constante druk van het ‘killervirus’ en schieten steeds weer in een persoonlijke lockdown wanneer er gevaar lijkt te dreigen. Zolang ze daar niet uitkomen gaat dit niet meer over.

  Vergeet niet deze A4 uit te printen en te verspreiden:
  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/deel-me/we-worden-voorgelogen

  en eventueel op de andere zijde:
  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/deel-me/leven-we-onder-censuur

 18. Regering ( nederland ) zal NOOIT zijn verantwoording nemen, geldt ook voor andere regeringen van andere landen, alleen Trump zal ertegen ingaan, er zijn misschien ook wel andere landen maar die hebben te weinig te zeggen in de wereldpolitiek.
  Zitten allemaal in de zak van de elite, bilderberggroep,weg, eigenlijk ook Israël .
  Sorry, maar er is maar een weg, ik weet niet wat de gevolgen zullen zijn , maar er zal OPSTAND moeten plaatsvinden.
  Grootste fout die wij, Nederlanders, kunnen maken is het allemaal accepteren.
  Nogmaals als 30/40 % nee zegt en met name over de hele wereld dan ZULLEN de politici moeten inbinden en misschien kunnen we dan normaal leven, MAAR ook uit de EU stappen

 19. Ter vermaak kijk ik sporadisch naar waardeloze programma`s als 1vandaag. Vandaag begon het gedoe al stevig met Femke Halsema (u weet wel mondkapjes doe ik niet aan en demonstreren is een grondrecht).
  https://nieuwlicht.eo.nl/fileadmin/bestanden/_processed_/3/b/csm_ANP-412940964_211781f29f.jpg
  Zij maakt zich grote zorgen, wat mij betreft een beroep op de rest van het land om de moslims in Amsterdam financieel te ondersteunen. Natuurlijk zijn die mensen arm en zielig, de werkelijke oorzaak is gewoon dat moslims het een zaak vinden tussen hen en hun god. Jammer dat we er alleen zoveel van hebben, mensen die zeker weten dat de ongelovige honden waar ze door onderhouden worden niets waard zijn. Want onze god is de beste.
  https://www.youtube.com/watch?v=UhKYQatMWMY
  Het blijft een ding bij dat Groen Links, nivelleren, ten koste van de werkende burger.
  Wie stemt daar nou op met zijn volle verstand?

 20. Deze draconische maatregelen van de overheid staan totaal niet in verhouding tot het probleem van corona waarvan de cijfers zwaar worden gemanipuleerd en waar de media als papagaaien achteraan hollen en zo ons volk volkomen misleiden met hun desinformatie. Waarom? er wordt een geheel andere agenda uitgewerkt om ons volk aan de ketting te leggen. Weg alle vrijheid, welkom in de openlucht gevangenis Nederland.

 21. Ondanks het huidige, dringend advies van de WHO gaat de BETAALDE media fanatiek door met het opkloppen van het ( corona ) virus, temeer daar het griepseizoen is begonnen…
  Indien Rutte&de Jonge het huidige dringende advies v.d WHO negeren en verder gaan met de afbraak van mensen met corona als wapen, dan gaan zij beiden de geschiedenis in als DE misdadigers die hun eigen burgers op allerlei gebieden bewust hebben verwoest!

 22. De werkelijke reden waarom de overheden mee doen aan het Gates/Fauci/Soros/Schwab viruspact is het feit dat zij geen geld meer kunnen lenen en dus het socialistische stelsel niet meer in stand kunnen houden. Het gaat om lijfsbehoud van de politici/overheden zelf.

  Sinds sept 2019 is er nl. een liquiditeitscrisis gaande, de Repo crisis.
  Repo uitgelegd – https://www.binck.nl/kennis/artikel/binck-academy/onrust-in-de-repo-markt!1
  Wat is er in sept 2019 gebeurd – https://www.motherjones.com/kevin-drum/2019/12/whats-wrong-with-the-repo-market-a-followup/
  Op 16 sept 2019 steeg de Repo rente van 2 naar 8%. Dit werd door de FED met massale financiële injecties de kop ingedrukt. De centrale banken zijn de controle over de rentestanden kwijt.

  Er is een financiële crisis van ongekende omvang op komst en de overheden weten dit.
  Daarom deze Corona hoax. Zie de volgende blog van Martin Armstrong, nog voor deze crisis gepost.
  https://www.armstrongeconomics.com/markets-by-sector/bonds/repo-crisis-3/

  Geplaatst op 4 jan.2020 door Martin Armstrong

  VRAAG: Mr. Armstrong; Ik heb net het Repo-rapport gelezen. Ik begrijp waarom u terughoudend bent om dit in het openbaar te bespreken als niemand anders lijkt te begrijpen wat er gebeurt. Ik werd ernaar verwezen door een vriend die in het bestuur van een ander bedrijf zit. Hij vertelde me dat velen je beschouwen als de beste analist aller tijden, omdat je echt in de loopgraven bent geweest. We hebben geen respect voor academici in ons bedrijf. Ze hebben het altijd mis en kwalificeren hun voorspellingen als alles gelijk blijft. Ik respecteer dat je echt op een hoog niveau hebt gewerkt. Mijn vraag is deze. Denk je dat je in staat zult zijn om centrale banken te helpen een dergelijke meltdown te voorkomen?

  RH

  ANTWOORD: Ik wou dat ik die vraag op een positieve manier kon beantwoorden. Helaas valt het epicentrum in dit geval zelfs buiten de nationale jurisdicties van de Federal Reserve. Om deze crisis te vermijden, is politieke actie vereist, niet alleen centrale banken. Daarom geloof ik niet dat iemand deze puinhoop kan vermijden, omdat deze wordt aangedreven door politiek die een grote omslag in het denken vereist. Om dat te bereiken, waarschuwt de geschiedenis dat we eerst de crisis moeten meemaken voordat politici ooit zouden handelen.

  Als je goed kijkt naar de notulen van de laatste Fed-vergadering, was er de unanieme mening dat de rentetarieven in 2020 niet verlaagd zouden worden. De vrije markt duwt de rente omhoog. De Fed werd gepest om de tarieven te verlagen net voordat de repocrisis van september toesloeg. Toen de repo-crisis uitbrak, kon de Fed niet langer de rente verlagen toen de vrije markt ze verhoogde. De Fed had een besloten ontmoeting met Trump om uit te leggen dat hij moest stoppen met praten over negatieve rentetarieven.

  Zelfs als de Fed me zou bellen en me dictatoriale bevoegdheden zou geven over het binnenlands beleid, zou ik niets kunnen doen om deze crisis te voorkomen, omdat het zich buiten de Verenigde Staten bevindt, dat zich uitbreidt en een kanker is geworden die de wereldeconomie bedreigt. De Fed heeft de negatieve rentetarieven om een ​​zeer goede reden afgewezen. Ik heb gewaarschuwd dat de negatieve rentetarieven van Europa de euro als reservevaluta hebben ondermijnd. Centrale banken willen geen euro’s aanhouden, want ze worden door de ECB belast om zelfs euro’s aan te houden.

  Zelfs het hoofd van de CEO van JP Morgan, Jamie Dimon, kwam naar buiten en zei dat de jury nog steeds twijfelt over de haalbaarheid van negatieve rentetarieven. Jamie Dimon vatte de repo-crisis van september samen door te zeggen dat “banken een enorme hoeveelheid liquiditeit hebben, maar ook een enorme hoeveelheid beperkingen op het gebruik van die liquiditeit”, verwijzend naar de regels onder Bazel III.

  Bovendien stemde China in met een handelsovereenkomst, net als Trump WEGENS de repocrisis. Er zijn hier veel grotere vissen om je zorgen over te maken dan de onzin van de handel. Het feit dat mensen de punten tussen de twee niet met elkaar hebben verbonden, is verbazingwekkend.

  Ik ben blij dat u de crisis begrijpt die ik in dit verslag heb uiteengezet. Ik ben de enige analist die begrijpt dat het lijkt omdat ik bijna 40 jaar met instellingen heb gewerkt. Deze mensen komen met allerlei complottheorieën en beweren dat dit helikoptergeld is voor alleen kwantitatieve versoepeling. In beide omstandigheden waren die theorieën gebaseerd op een recessie / depressie, wat betekende dat klassiek keynesianisme werd toegepast om de hoeveelheid geld te vergroten om de economie te ‘stimuleren’. Maar de werkloosheid is terug op het niveau van de jaren zestig en de economie is oké. Ze spuiten gewoon dezelfde onzin uit die ze sinds 2007 hebben gedaan zonder ooit te merken dat QE langlopende schulden opkocht OMDAT centrale banken geen controle hebben over het lange uiteinde van de curve. Centrale banken hebben de korte rente gedomineerd. Dus toen de Repo-rente naar 10% schoot, onthulde dat het feit dat de centrale banken de controle over zelfs de korte rente VERLIEZEN.

  Ik waarschuwde dat er een vernietiging van de obligatiemarkten had plaatsgevonden en deed daar vorig jaar een video-interview over toen ik in Duitsland was dat in april 2019 werd gepubliceerd. Ik waarschuwde voor de liquiditeitscrisis en Bazel III, dat ook heeft bijgedragen tot het creëren van de huidige repocrisis. Ik heb ook gewaarschuwd dat we in september in een liquiditeitscrisis zouden belanden.

  Verder moet ik voorzichtig zijn met deze crisis, want het is de moeder van alle financiële crises en het lijkt erop dat alleen professionals de crisis begrijpen. Ik heb contacten in de kern van de markt die dit zien aankomen maar niet kunnen spreken vanwege vertrouwelijkheidsovereenkomsten. Het beste wat ik kan doen, is het voorlopig aan een privédienst houden. Ik heb echt geen keus. De implicaties kunnen te groot en te breed zijn. Het is niet iets dat alleen Repo zal beïnvloeden. Dat is gewoon waar het begint. We hebben het over een crisis die de komende 8,6-jarige conjunctuurcyclus zal domineren. Omdat het om regeringen gaat, zullen ze wanhopig op zoek gaan naar iemand anders die ze de schuld kunnen geven. De manier waarop ze werken is grimmig en bot, omdat regeringen NOOIT de verantwoordelijkheid zullen aanvaarden voor het ontwrichten van de wereldeconomie. Ze beschuldigden me van ‘het manipuleren van de wereldeconomie’ en de Commodity Futures Trading Commission probeerde me te dagvaarden voor een lijst van al onze klanten wereldwijd. Ik moest me voor de rechtbank tegen hen verdedigen en won ironisch genoeg omdat er geen wet is tegen het manipuleren van de wereldeconomie en dat is maar een grap. Dus respecteer alstublieft, met deze, ik moet gewoon voorzichtig zijn. Ik kan dat alleen in een beperkte dienst bespreken.

 23. https://www.nu.nl/coronavirus/6083369/aantal-positieve-tests-6854-flink-toegenomen-na-cruciaal-weekend.html#coral_talk_wrapper
  We stampen lekker door naar extreem strenge nutteloze maatregelen, omdat:
  1. De test niet deugt.
  2. De IC`s en ziekenhuis bedden bomvol liggen met allochtonen die het zogenaamd weer eens niet snappen.
  3. Niemand in de wetenschap die zichzelf serieus neemt meent dat Covid-19 dit aanricht.
  4. De vruchteloze pogingen om een vaccin even versneld in elkaar te proppen vruchteloos zullen blijken.
  5. Collectieve gekte en bangmakerij eerder in de geschiedenis van de mens tot flinke ongelukken heeft geleid.
  6. Simpele effectief werkende therapieën weer eens hardnekkig over het hoofd worden gezien.
  7. Mensen het nu wel flink zat worden, dus zal het geschiedenis studentje met iets beters moeten komen dan een uitgestreken plaat voor zijn hoofd.

 24. Als de politici en bureaucraten, die de lockdowns en andere maatregelen ingevoerd hebben, de financiële gevolgen hiervan zelf ook in hun eigen maandelijkse wedden en pensioenen zouden gevoeld hebben, zouden ze zeker niet zo snel geneigd geweest zijn om ze in te voeren.

  De financiele inkomsten van diegenen die ons (beweren te) vertegenwoordigen, blijven ondertussen immers gewoon 100% verder doorlopen. Ze kennen geen ‘solidariteit’ met de mensen waarvan ze de broodwinning met al hun maatregelen kapot gemaakt hebben.

  In hun arrogantie en hoogmoed vergeten deze hoge heren en dames echter wel dat als het afelopen is met de economie, het ook gedaan is met de belastingsinkomsten voor de staat waarvan hun eigen dikke wedden en andere financiële voordelen betaald worden.

 25. De Wereldbank (creëert geld uit het niets) heeft landen omgekocht. Zo kreeg de president van Wit-Rusland een miljard euro aangeboden om zijn land in een lockdown te brengen maar weigerde dat.

 26. Even een half jaar terug in de tijd. Het model van Neil Fergusson, welke miljoenen doden wereldwijd voorspelde, is nooit uitgekomen, evenals eerdere modellen van hem over andere infectieziektes. Het model is door diverse experts afgekaakt en als zeer amateuristisch bestempeld. Maar de politici hebben zich wel door dit model laten leiden.
  Lijkt er verdacht veel op dat de uitkomst van Fergusson’s rapport gemanipuleerd is tot een uitkomst, waarbij de politici de rechtvaardiging kregen om tot drastische maatregelen over te gaan.

  The Health Forecasts are Politically Motivated – posted April 01, 2020
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/the-health-forecasts-are-politically-motivated/

  Ik heb uitgelegd dat toen ik in 1985 werd opgeroepen als expert om het creëren van de G5 en het manipuleren van de dollar te rechtvaardigen, ik de president schreef om bezwaar te maken. Ik kreeg te horen dat ik een ‘brave jongen’ moest zijn en alleen maar studies moest maken; de regering zou me de conclusie vertellen die ze wilden.

  Het virus zal snel zijn hoogtepunt bereiken. Zelfs als we naar de landgegevens kijken en in de dagelijkse stijgingen op de Johns Hopkins-site duiken, ontdekken we dat ze binnen 30 dagen of minder een piek bereiken. Er is gewoon geen steun voor deze paniek. De pers probeert opzettelijk de economie te schaden met als enig doel Trump te verslaan. We moeten echt de Fairness Doctrine terugbrengen. Het nieuws is niet langer eerlijk en eerlijk. Iedereen heeft een agenda.

  Links heeft dit misbruikt voor politiek gewin, zowel in de VS als in Europa. Pelosi sloop in de voorziening voor het creëren van digitale valuta. Dit is wat er gaande is in Europa. De centrale banken testen momenteel hun digitale valutaplatforms om papiergeld te elimineren.

  Al onze bronnen, die ZEER BETROUWBAAR zijn, leggen dit vierkant in handen van links binnen Europa. Er wordt zelfs gespeculeerd dat Neil Ferguson misschien net als Christopher Steele is beloond om een ​​opzettelijk valse voorspelling te maken om de overname van de regering door links te ondersteunen.

  Ik heb gemeld dat er twee epidemiologische teams in Londen zijn, een in Imperial en een in Oxford, en dat ze heel verschillende voorspellingen hebben over COVID-19. Ik meldde dat het Oxford-team dit als een kleine gebeurtenis zag die werd gerapporteerd door de London Financial Times. Er is onmiddellijk een poging gedaan om de Oxford-studie nep te noemen, omdat het duidelijk geen steun bood aan een machtsgreep van deze aard door de overheid. Nu hebben we Sanford en vele anderen die vragen wat er aan de hand is.

  Het keizerlijke team, dat wordt geleid door prof. Neil Ferguson, is door politici geaccepteerd OMDAT het het stilleggen van de wereldeconomie rechtvaardigde. Ferguson is een huidig ​​lid van SAGE, de wetenschappelijke adviesgroep voor noodsituaties van de Britse overheid. Ze hebben echter de reputatie dat ze het helemaal bij het verkeerde eind hebben, wat wordt afgedekt.

  In 2001 veroorzaakten ze paniek over een mond- en klauwzeerepidemie toen ze werden geleid door professor Roy Anderson, en Ferguson was zijn beschermeling. Het was Anderson die Imperial oprichtte als het go-to-team van de regering voor crises met overdraagbare ziekten. Er zijn serieuze vragen geweest over waarom de regering Imperial gebruikte, maar mijn ervaring is dat je dat soort positie krijgt als ze een studie nodig hebben en je de conclusie vertelt die ze moeten horen.

  Anderson verliet Oxford en sloot zich naar verluidt aan bij Imperial omdat hij niet aan de Wellcome Trust had verklaard dat hij inkomsten ontving van een wetenschappelijke firma, ook al was hij een trustee van de Wellcome Trust en niet minder dan een directeur van een Wellcome Trust Centre. Bovendien zou Anderson naar verluidt ook publiekelijk hebben beweerd dat een vrouw op de afdeling zoölogie pas na haar vijfjarige fellowship voor een lezerspubliek werd benoemd omdat ze met het hoofd van de afdeling had geslapen. Er waren ook aantijgingen tegen hem, maar zijn aantijging tegen deze docent had tot gevolg dat hij twee maanden werd geschorst. Om deze redenen zou hij naar verluidt hebben besloten Oxford te verlaten en naar Imperial te gaan. Hij nam ook Neil Ferguson mee. Trouwens, de vrouw won haar rechtszaak tegen Anderson toen het uiteindelijk naar de rechtbank ging.

  De vrouw die Anderson naar verluidt beschuldigde van het slapen in een Oxford Readership, was Sunetra Gupta, die nu het hoofd is van het Oxford-team dat zich bezighoudt met de bittere strijd tegen het imperiale team dat Anderson had opgezet met Neil Ferguson. Dit is de achtergrond achter de hele imperiale aanbeveling om de wereldeconomie stil te leggen.

  Dit is een ego-gedreven wereld van machtspolitiek geweest waar Ferguson echt over de top ging. Maar ging het eigenlijk alleen om persoonlijke vetes, of zat er veel geld achter dit neponderzoek? De Oxford-groep werkt nu samen met collega’s van de universiteiten van Cambridge en Kent om zo snel mogelijk het testen van antilichamen op de algemene bevolking te starten.

 27. https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/tax-deductions/

  VRAAG: Wat heb je te zeggen over de belastingen van Trump?
  GS

  ANTWOORD: Laat me iets uitleggen. Laten we een van de rijkste mannen ter wereld nemen: Bill Gates. Hij bereikte dat station door Microsoft mede op te richten en vervolgens te leiden. Het grootste deel van zijn vermogen kwam niet van zijn salaris, maar van de Microsoft-aandelen die hij bezit, wat gelijk was aan ongeveer 10% van de uitstaande aandelen van het bedrijf. Rijkdom verkregen door de stijging van de aandelenkoers is NIET belastbaar totdat u de aandelen verkoopt. Door de meeste van zijn aandelen te houden sinds de oprichting van het bedrijf, heeft de heer Gates de betaling van enige belasting over die meerwaarden VERTRAAGD. Door vervolgens de aandelen te schenken aan de Bill and Melinda Gates Foundation, werd die rijkdom NOOIT belast!

  Waarom denk je dat al deze mensen stichtingen creëren van de Clintons, Gates tot John McCain? Je mag belastingvrij met het geld spelen terwijl je economische gelijkheid voorstaat. Er zouden GEEN inkomstenbelastingen moeten zijn. Het zou een verbruiksbelasting moeten zijn (omzetbelasting). Geld doneren aan een stichting die u beheert zou illegaal moeten zijn.

 28. W.H.O topman doet speciaal…:/ te laat.
  Duizenden namen zijn hier en daar genoteerd en worden vrijgegeven zodra de ramp uitbreekt volgens deze persoon.

 29. Zijn ze de Nederlandse bevolking nu zo murf aan het maken,
  Dat men straks smeekt aan Brussel om de zaak hier maar over te nemen?
  Landelijke politiek maar afschaffen dan, en Brussel het land laten besturen?

  Volksopstand ook nog, en de verkiezingen komen er aan, Amerikaanse toestanden straks ?

 30. Ik wil alleen het volgende melden aan degenen die dat alles hebben veroorzaakt of daaraan hebben meegeholpen. “Wat je zaait, zal je oogsten!”
  Het werkelijke leven en de natuur kennen geen medelijden.

 31. Ongelooflijk wat een goor lef!
  Eerst ZELF deze vreselijke, gruwelijke wereldwijde catastrofe veroorzaken om dan schijnheilig hun eigen oproep openbaar te kruisigen! Je moet maar durven, dat gewetenloze rapaille kent geen énkele schaamte!
  Intussen is het kwaad en de schade al aangericht en is hun DOEL om ‘arme mensen verschrikkelijk veel armer te maken’, de economie, welvaart én maatschappijen te vernietigen al bereikt! Om maar te zwijgen van al het menselijke leed!!
  Dit kan en mag niet ongestraft blijven: deze oorlogsmisdadigers: who, politici én mediatop horen voor hun misdrijven tegen de mensheid door misleidingen, hypocrisie, drogredenen, terreur/angst en verwoestingen voor een tribunaal te verschijnen om door een volksjury geoordeeld en gestraft te worden!

 32. Onze IVF patienten gaan door een hel van maatregelen. We krijgen gelukkig iedereen in Amerika en Cyprus in onze vestigingen ter plaatse, maar vraag niet hoe. Ik hoop dat, als alles voorbij is, er een onderzoek komt. We hebben het over een virus met minder ernstige symptomen dan een gewone seizoens griep.

  COVID-19 is een hoax die vooral in de fantasie van de media bestaat.

  Inderdaad, sommige mensen gaan eraan dood. Niet aan COVID maar aan bijverschijnselen als b.v. longontsteking en orgaan failure. Voornamelijk hoogbejaarden en uitzonderlijk jongeren met een onderliggende conditie. En ongetwijfeld zijn er de mensen die overlijden als gevolg van de maatregelen. Varierend van zelfmoord tot falende baseline care.

  Dat is absoluut verschrikkelijk. Ik heb te doen met de slachtoffers naasten.

  Maar wees even realistisch.

  Stop met het gijzelen van jonge gezonde mensen en de economie. Stop door met absurde maatregelen de rekening van een wereldwijd falend zorgsysteem bij anderen te presenteren.Het is een massa psychose geworden waarin ook politici gevangen lijken te zitten.

  De meest prangende constatering is dat ik op basis van de WHO cijfers uit voorgaande jaren niets kan opmaken wat het overheidsbeleid van heden, waar dan ook ter wereld, rechtvaardigt.
  Vreemd dat de MSM nauwelijks hier een discussie over durven voeren.

 33. Omgekocht??
  Wat ik nu schrijf is “ Een hele slechte gemene gedachte”:

  China had/ heeft een handelsoorlog met Amerika.
  Obama heeft dit lekker laten lopen en niets gedaan.
  Trump pakte ze aan door flinke ( terechte ) invoerrechten te laten betalen.
  China heeft een biologisch wapen in omloop gebracht. ( mogelijk zelfs op dit tijdstip misschien nog per ongeluk )
  Ontworpen in een laboratorium met mede weten en medewerking van Amerikanen ( het is bewezen dat Amerikanen dit laboratorium financierden, en dat vooraanstaande wetenschappers hier mee werkten.. )
  Het blijft de vraag of het virus per ongeluk of expres ( op dit tijdstip ) buiten het laboratorium in omloop is gekomen.
  China heeft de besmetting onder de pet gehouden. ( met medewerking van de WHO)
  En daarna op communistische wijze hardhandig het virus bestreden.
  Het virus is over de hele wereld rond gegaan.

  Zou China Amerika hiermee hebben WILLEN TREFFEN ❓
  Hierin de hele wereld mee sleurend❓
  De vrouw van Xi Jang zit in het bestuur van de WHO❗️
  De secretaris-generaal van de WHO Tedros Adhanom ; deze hield China uit de wind in het begin van de uitbraak en zei dat het virus niet van mens op mens overdraagbaar was.
  Bewuste leugens naar later blijkt❗️
  Wat heeft Bill Gates voor belangen❓
  Zou hij op deze manier Trump met zijn “ Law and order“ plan willen treffen / afzetten ❓
  Wat heeft George Soros met de onrust en de onrust financiering te maken❓( rellen in Amerika black lives matters)
  Hij wil duidelijk Amerika vernietigen dit heeft hij meerdere malen in het openbaar uitgesproken.❗️
  Is / wordt bewust “ de wereld op zijn kop “ gezet om de totalitaire wereld plannen door te drukken. ❓

  Deze duistere lieden zijn allemaal leden / deelnemers aan het Wereld Economisch Form.
  Dit WEF heeft tot doel en geheel nieuwe wereld orde met èèn centrale macht.
  Dat plan van de nieuwe wereld orde pakte 4 jaar geleden ( 2016 ) heel tegenstrijdig uit met de verkiezing van Donald Trump die deze plannen doorkruiste.
  Daarom is 4 jaar lang geprobeerd hem af te zetten ( een wonder dat de man nog niet is vermoord).
  Nu op dit moment komen de schandalen van de vorige regering Obama Gate In volle omvang naar buiten.
  En worden gepubliceerd.
  Onze pers ( MSM )laat ons hier niets over horen.
  Onze pers is net zo corrupt door hierover niets of zeer gekleurd hierover te berichten.
  Maar alle stukken door een onderzoeks rechter onderzocht , ( Durham ) worden nu gedeclaccificeerd, zodat iedere Amerikaan nu kan weten welke corrupte bende de Obama / Clinton kliek was.

  Dit doorkruist OPNIEUW de plannen van de machtigen der aarde omdat het er naar uit ziet dat Trump toch een grote kans van winnen heeft. Waardoor zijn beleid van “ Laws and orde “ en transparency nog 4 jaar langer zou duren en dit is onverdraaglijk voor de Democraten.
  Bovendien is Biden voor deze criminele kliek ( Democraten ) gemakkelijk te manipuleren. Zelfs af te zetten en te vervagen door Kamilla Harris een onervaren politica in Washington en daar kunnen ze mee doen wat ze willen.

  De wereld is al zover verweven dat het ene land ( met kwaadwillende achterban CCP ) een oorlog zonder wapens kan opzetten tegen een ander land ( die vanuit een uiterst corrupte regering weer een transparant land wil maken )

  Vele krachten / corrupte lieden / instanties / organisaties / werken hieraan mee.
  Eigenlijk de hele wereld

  Ja kunt je afvragen wat heeft dat met ons in Nederland te maken.

  Nu Nederland.
  Wij worden in dit “wereld geweld “ meegesleurd.
  Onze regering is niet daadkrachtig genoeg om zelf beleid hierop te voeren.
  Volgzaam aan Brussel, en aan verkapte “ weldoener/ criminelen “ als Gates met zijn vaccin. ( niet allen Gates maar ook anderen.) is de regering gefixeerd op het vaccin
  Dat was meteen al de inzet, er moet een vaccin komen en “ dan zal alles beter gaan” . ( Overheid dit is een denkfout❗️)
  De tussen liggende tijd wil de overheid “ compenseren “ door “ Sinterklaas “ te spelen voor bedrijven, KLM en noem maar op.
  Het grote verkwistende geld strooien is begonnen… Hoe lang nog……Hoe lang kun je daarmee doorgaan❓
  Niemand weet het, maar kapot gaat het op deze manier, dat is zeker.

  Met een beetje gezond verstand kun je bedenken dat het vaccin niet onze redder is.
  Mensen laten zich niet verplichten tot inenten.
  Dus zullen er besmettingen blijven.
  Mensen lezen ook van de snelle ontwikkeling van het vaccin en zijn banger van de vaccinatie dan van het virus.
  Dus maakt de overheid w.s. de fout door veel te veel in te kopen.
  En Het blijft de vraag of het vaccin werkt.
  Dus is de volgende vraag wanneer stopt dit geld infuus.
  Als heel ons land kapot is van de geld hulp verlening.❓

  Trump heeft dit goed begrepen. Hij zegt Amerika moet weer open, aan het werk.
  Democraten woedend.
  Hij krijgt nu de schuld van 200.000 doden in de schoenen geschoven.
  Hij stoort zich er niet aan hij zegt.
  Het is erg, maar kijk naar mij, met goede medicijnen is het ook te behandelen.
  Nu zou Trump, als het goed is, geld moeten vrij maken om voor iedere Amerikaan die Corona heeft dezelfde middelen ter beschikking te stellen.
  Hopelijk krijgt dit nu prioriteit, maar let dan eens op de farmaceuten in de USA.
  Die zullen hem in alles tegen werken want dan verdwijnt voor een deel hun “ verdien model”

  Dit is ook waar De Nederlandse regering zich op zou moeten focussen:
  Stel voor iedereen met Corona, de Huidige goede medicijnen beschikbaar, adviseer iedereen die na de Corona test positief is , om een cocktail van Hydroxychloroquine te gaan gebruiken. Goedkoop en het werkt❗️
  Zo voorkom je verdere besmettingen.
  Nederland / regering, wordt eens patriottistisch er durf je nek eens uit te steken.‼️

  Persoonlijk denk ik dat daarmee de meeste mensen “ beter” zullen worden, ( genezen ) en het is duizenden malen “ goedkoper” dat de financiële “ injecties “ die nu in de economie gestopt worden.
  Het werkt twee kanten op, mensen worden beter, en de economie gaat niet ( verder ) kapot.

  Maar ja…… dat Globalisme: Gates ; Soros, Xi Jangpin, Putin, de WHO, de V.N., de E.U, het grote geld, Een nieuwe wereld orde, zeggenschap en controle over individuen, is niet meer te stoppen…Helaas❗️
  We zien het aankomen, dit gaat fout❗️

  Wist u trouwens dat dit “ concept “ van de ene wereld regering al eeuwen geleden geprofiteerd is in de Bijbel.
  Wij leven in een heel bijzondere tijd. ‼️

 34. Neen, inderdaad lockdowns kunnen we missen als tandpijn, maar de matregelen zullen wel strenger worden ook in België shalom

 35. Laatste nieuws:
  De zeespiegel stijgt door tranen van wereldwijd verdriet……
  Luchtkwaliteit extra verontreinigd door verstikkende leugens…..
  Bodem vergiftigd door voetstappen van misdaden tegen de mensheid….
  Wereldwijde branden veroorzaakt door haatzaaiers….
  Ether ongeneeslijk ziek verklaard….

 36. Er mag geen terugkeer naar normaal zijn, want het World Economic Forum wil een grote nieuwe start.
  10. 2020 | Hoorzitting | De Britse premier heeft duidelijk gemaakt dat hij na Covid geen terugkeer naar normaal wil. Hij neemt de agenda over die Prins Charles en Klaus Schwab beschreven toen ze het Great Reset Initiative van het World Economic Forum presenteerden. In Duitsland is een terugkeer naar de normaliteit duidelijk net zo onwenselijk, ook al beweert onze bondskanselier dit voornemen.
  https://norberthaering.de/die-regenten-der-welt/boris-johnson-great-reset/

 37. Er mag geen terugkeer naar normaal zijn, want het World Economic Forum wil een grote nieuwe start.
  10. 2020 | Hoorzitting | De Britse premier heeft duidelijk gemaakt dat hij na Covid geen terugkeer naar normaal wil. Hij neemt de agenda over die Prins Charles en Klaus Schwab beschreven toen ze het Great Reset Initiative van het World Economic Forum presenteerden. In Duitsland is een terugkeer naar de normaliteit duidelijk net zo onwenselijk, ook al beweert onze bondskanselier dit voornemen.

 38. Ook deze voorspelling zal op niets uitlopen. 10 van de 10 voorspellingen door specialisten en wetenschappers lopen totaal ander

  Ik ga nu lekker onbezorgd slapen en zie deze week mét veel positiviteit tegemoet.

  Shalom

 39. Mijn vader gaf me altijd de raad, om geen geweld te gebruiken tegen onderdrukking.
  Wat hij wel zei was, dat ik in mijn directe omgeving alles goed moest documenteren, wat deze instellingen, politiekers, mensen en organisaties deden en doen, om hun later op hun daden en verantwoordelijkheid te kunnen wijzen.
  Want wees gerust, het zijn diegene die nu de grootste tirrannen en hun volgelingen zijn, die het eerste en het hardste zullen roepen , dat ze er nooit aan meegewerkt hebben, noch er iets mee te maken gehad hebben.
  Verzamel daarom, alle beeldmateriaal , auditief en schriftelijk bewijs dat je maar kan vinden, zodat ze hun straf niet kunnen ontlopen.

 40. De Nederlandse minister Sigrid Kaag (D’666) is direct medeplichtig aan deze toestand. Zij heeft zitting in het Global Preparedness Management Board (GPMB) van de WHO.
  (Zij wil de volgende premier van Nederland worden…)
  Zie Annual Report 2019 van het GPMB.

  Zie ook weforum.org voor ‘The Great Reset’ van het World Economic Forum.

  Zie voorts ‘Agenda 21’ en ‘Agenda 2030’ van de VN.

 41. Dit alles om de duivelse NWO- werelddictatuur- mogelijk te maken. Goed en gefundeerd artikel. En de verantwoordelijken voor dit desastreuse beleid, willen heel graag “hun handen in onschuld wassen”.

 42. Het woord Politiek kun je trouwens als volgt ontleden:
  Poli (poly) = veel
  tiek (teek) = bloedzuigende parasiet zoals een teek, mijt

  Poli-tiek is dus synoniem aan Veel Bloedzuigende Parasieten.

 43. Politici zijn omgekocht of …. worden gechanteerd, dat kan ook nog.

 44. Beste mensen.
  Schenk aandacht aan de vervulling van math 24 .
  Hij staat voor de deur. Niets, maar ook niets zal helpen dit te voorkomen.

Comments are closed.