Nederlandse moleculair analist: Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel

—————————————————————————————————————————————–

‘Schandalige gang van zaken’ dat statistieken worden gemanipuleerd met volstrekt onbetrouwbare coronatesten

—————————————————————————————————————————————–

Het aantal wetenschappers, analisten en andere experts dat zich uitspreekt tegen het volstrekt absurde coronabeleid groeit met de dag. Moleculair analist Merel Boogaard is daar een van, en heeft tijdens een bijeenkomst op het Malieveld een verklaring voorgelezen waarin ze de vloer aanveegt met het RIVM en de volstrekt onbetrouwbare PCR testen, die, zoals wij al heel vaak hebben geschreven, helemaal niets zeggen of iemand wel of niet met corona is besmet. Nogmaals: er is géén tweede golf. Er wordt enkel propaganda verkondigd om mensen in een voortdurende staat van angst en gehoorzaamheid te houden, met de bedoeling uiteindelijk iedereen te dwingen zich te laten vaccineren.

Café Weltschmerz introduceert Boogaard als een ‘moleculair analist in een academisch ziekenhuis in Nederland. Zij heeft 15 jaar ervaring met PCR testen. Zij heeft PCR tests opgezet, uitgevoerd en mede gevalideerd, waaronder heel lastige. Zij zag direct de praktische en technische moeilijkheden van het testen van COVID-19 met een PCR test. In eerste instantie hield zij die twijfel voor zich, totdat er verhalen naar buiten begonnen te komen dat die test niet goed werkte.’

‘Toen heeft zij contact opgenomen met Viruswaarheid, met de vraag hoe zij daar in stonden. Zij werd uitgenodigd om deel te nemen aan een team van labmensen, en is zich erin gaan verdiepen. Zij constateerde dat er weinig klopt van de PCR test. Er komt daarover binnenkort nog een rapport naar buiten. Kort gezegd dient een PCR test als voorbewerking voor vervolgonderzoek waar de uiteindelijke uitslag op gedaan wordt, en dat gebeurt nu niet. De uitslag wordt via de teststraten van de GGD direct op de PCR test gedaan en dat is een schandalige gang van zaken.’

Haar toespraak:

‘Analisten van Nederland, regering van Nederland, het RIVM, de GGD, ik sta hier om mij verontwaardiging en oprechte boosheid uit te spreken over het gebruik van een frauduleuze PCR test voor de diagnostiek van COVID-19. Deze test is slecht opgezet en geeft geen betrouwbaar testresultaat. Deze test geeft positieve resultaten waar zij er niet zijn en negatieve resultaten waar het SARS-CoV-2 virus er wel is, maar niet gedetecteerd wordt.

Analisten van Nederland, ik vraag jullie om op te staan en de eer van jullie vak te verdedigen. Wij hebben een bijzonder vak. Zonder onze data en meetresultaten kan de arts zijn of haar werk niet doen. De arts vaart op de gegevens die het lab en de analisten aanleveren. Ons werk moet onberispelijk zijn. Vrij van technische fouten en interpretatie fouten. Zo dicht bij de 100% nauwkeurigheid als we maar kunnen komen.

De datazwendel met de COVID-19 PCR test is een ontoelaatbare smet op het laboratoriumblazoen. Net als de wetenschap moet de klinische diagnostiek betrouwbare feiten afleveren. Dat is onze taak.

Maar wat gebeurt er? De data worden geproduceerd in afzonderlijke labs onder omstandigheden die te wensen overlaten. De data worden uitgelezen door het RIVM. De analist en de data zij gescheiden. De analist die de test uitvoert, krijgt geen feedback over hoe de test is gegaan. De persoon die de data uitleest, heeft geen weet van het voortraject. Er is geen enkele manier om het verloop van het traject te controleren.

Als analist heb ik geen eed van Hippocrates af hoeven leggen zoals de artsen. Maar ik voel zo’n eed om alleen het goede te doen wel, diep van binnen in mijn hart. En bij iedere uitslag die ik afgeef, denk ik aan de patiënt die erachter zit. Die patiënt verdient het beste. Maar in het geval van de COVID-19 diagnostiek krijgt de patiënt niet het beste. Ons van is bedoeld om uitsluitsel te geven. De ziekte is wel aanwezig, of de ziekte is niet aanwezig. En als wij geen uitsluitsel kunnen geven, zullen wij daar volstrekt eerlijk over zijn. Dat is onze taak. Wij analisten geven niet altijd een leuk bericht, maar wel een betrouwbaar bericht.

Ons vak is niet bedoeld om verwarring en angst te zaaien. Ons vak is niet bedoeld om beperkend beleid te implementeren op basis van onbetrouwbare gegevens. Het is misdadig om het analistenvak te misbruiken om ondeugdelijk politiek beleid te implementeren. Er is geen tweede coronagolf. Er is een datagolf op basis van vals-positieve testresultaten omdat de test net klopt. Ik vraag alle analisten van Nederland om op te staan tegen het kapen van ons vak om dit wanbeleid mogelijk te maken.

Ik roep het RIVM op om de data terug te geven aan de analisten en de data te laten uitlezen door de analisten die de data hebben geproduceerd. Want alleen dan is er zuivere feedback tussen labonderzoek, analyse en uitslag. Ik roep het RIVM op te stoppen met het nutteloze testen van gezonde mensen en een uitgebreide test aan te bieden met sequencing en serologisch onderzoek voor hen die dat echt nodig hebben. Maar dat zijn er op dit moment niet zo veel, want er is geen tweede golf. Alleen een datazwendel.’

 

Xander

(1) Café Weltschmerz / YouTube

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. In ninefornews staat op 24 augustus: de documentaire die niemand mocht zien. Daar zie je Bill Gates tijdens een ondervraging op en neer schommelen omdat hij de vraag niet begreep: typisch autistengedrag, aanrader…

 2. Om de covid-19 zwendel volledig te begrijpen zie de mind boggling documentaire: The Coming War On China (China Documentary) | History Documentary | Reel Truth History

 3. @ Nicolaas: 1:41 pm. Ben dat met U eens. Helaas, is dat de wereld/ons land, waar we nu in leven.

 4. @ Nicolaas 24/08/2020 om 1:41 pm
  ” Sluit ouderen op” (Algemeen Dagblad 24 augustus).

  ‘Ouderen’ wordt nu gedefinieerd als ‘mensen boven de 60′.

  D’666 is de oorsprong van “Voltooid leven” en het standaard Verplicht Doneren van organen ’tenzij’…

 5. en dan vandaag in het AD: Sluite ouderen op zodat jongeren bewegingsrui9mte houden. ! Ouderen moeten geruimd worden. Dat is inmiddels wel duidelijk! Onder het mom van bescherming, sluiten we zi gewoon op. Dan kreperen ze vanzelf en zo niet dan helpt D66 graag een handje mee bij deze moordplannen!
  Verpleeghuizen zijn te vergelijken met nerts fokkerijen! Gewoon ruimnen die boel!

 6. pharmaceutische industrie= afgeleid van het griekse woord pharmakeia wat betekent: magie, vergiftiging, gebruik van drugs ( medicijnen) (tovenarij wat in de bijbel staat)

 7. Daarom wil ik deze vraag ook stellen: worden besmette personen getest op HIV?

 8. In België noemen ze tenminste de ziekte: SARS-CoV-2 (het virus heet COVID-19). Als je dan besmet bent, waarmee ben je dan besmet? Met stukje HIV zoals onder ander Tritto noemt? Wat is de incubatietijd van Aids?

 9. @ Mo 23/08/2020 om 4:17 pm

  In Duirsland zitten bejaarden ook sinds maart in een gevangenis zonder bezoek.
  Sinds kort is bezoek op afspraak toegestaan door een en dezelfde persoon, maximaal een uur en op 2 meter afstand.
  Wat is toch de bedoeling?

 10. @ Mo : 4:17 pm. Juist, in Spanje hebben ze dus nog neutrale rechters. Vergeet dat maar voor wat Nederland betreft, ze zitten allemaal in de zak, van de corrupte politieke kongsi.

 11. amo schreef:
  23/08/2020 om 4:06 pm
  Klopt, het draait allemaal om macht en geld, corrupt en verdorven zijn ze.
  Dat virus is een rookgordijn, en de bevolking trapt er bijna massaal in.

 12. Spaanse rechters verwerpen mondkapjes en andere wreedheden.
  Rookverboden, verplichte testen, uitgaansverbod, aangepaste sluitingstijden, en de meest wrede maatregelen voor ouderen in het land werden opgelegd door de regering van Pedro Sánchez. Het kon niet op. Zonder enig besef te hebben wat er in de samenleving speelt, draait meneer Sánchez zijn vanuit de EU en WHO opgelegde agenda uit in ruil voor geld en macht.
  https://commonsensetv.nl/column-spaanse-rechters-verwerpen-mondkapjes-en-wreedheden-tegen-vooral-ouderen/

  Daar houden de Rechter zich dus wel aan de Grondwet, in ons land helaas niet.

 13. @Mo: Die video van die Spaanse arts die vertelt wat hij meemaakt in de ziekenhuizen: Géén enkele grote toevloed van zieken. Positief getest betekent niet dat iemand ziek is. Die arts zit het dichtst bij het vuur, maar dan wordt zo’n journalist kwaad! Hij zou doden op straat zien, de leugenaar. Hij vraagt aan die arts in welke wereld hij leeft en dan antwoordt die arts dat hij al maanden in een ziekenhuis werkt en in contact staat met honderden artsen. Desondanks denkt de journalist het beter te weten. Echt ongelooflijk, zo’n journalist met zijn kokervisie die niet naar de praktijk wil luisteren. Spaanse media jagen de angst er kennelijk stevig in. Wat een vertoning; ze zijn helemaal van slag want de arts geeft niet het gewenste antwoord.

 14. Ik vermoed welhaast zéker dat diverse farmaceutische industrieën met héél veel economische belangen achter deze covid-bangmakerij zitten. Het spul moet gewoon verkocht worden. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks, maar spuiten zullen we die onnozele burgers!

 15. Niemand heeft tot nu toe bewezen dat de pcr test onbetrouwbaar is. De pcr procedure is betrouwbaar om het sars-cov-2 virus aan te tonen in het afgenomen slijm. Daarmee is de pcr test betrouwbaar in staat het sars-cov-2 virus in een mens aan te tonen.

  Of het sars-cov-2 virus de longen heeft geinfecteerd en de longen beschadigd zijn (of ook andere organen) en iemand dus covid-19 heeft door het virus is vraag twee.

  Op basis van een aangetoond sars-cov-2 virus door middel van een positieve pcr test is het verstandig DE KEUZE te maken om in quarantaine te gaan en vervolg onderzoek te starten en hygiëne ADVIEZEN op te volgen. Natuurlijk moeten er geen van God gegeven rechten geschonden worden. Als iemand niet in quarantaine wil en geen vervolgonderzoek of behandeling en geen hygiëne maatregelen wil nemen dan kan dat.

  Op basis van een positieve pcr test is de conclusie dat iemand besmet is want het virus is aangetroffen.
  Op basis van een positieve pcr test is de conclusie niet dat iemand covid-19 heeft (de longaandoening).

  De pcr test kan dus gebruikt worden voor statistieken over besmette (sars-cov-2) mensen.
  De pcr test kan op zichzelf niet gebruikt worden voor statistieken over zieke (covid-19) mensen.

 16. Virussen bestaan niet. Zoek de waarheid over Bechamp en de fraude van Pasteur.

 17. De Corona-zwendel haalt laat ons ook wel het beste in de mens zien zoals deze dappere, respectabele dame laat zien en zij is niet de enige. Het slechtste in de mens laten de. niet onder een noemer te plaatsen politici, hun geüniformeerde aanhang (het schaamteloze leger en politie), de laffe ambtenaren en de recentelijk speciaal geïmporteerde Creolen (in het bijzonder) en andere van vreemde herkomst autochtonen-haters wel zien. “Wiens (afgepijnigd) kuch men eet wiens woord men spreekt!” De huidige regering geeft de bevolking een gevoel van schaamte om Hollander te zijn.

 18. In Israël wordt gewerkt aan een apparaat waar je via een pijpje in moet blazen, en binnen een paar minuten weet je dan of je Covid-19 hebt.
  Eigenlijk te vergelijken met een blaastest voor alcoholcontrole.

 19. In Zweden dalen de coronacijfers: de limiet van 50 personen zou binnenkort moeten dalen
  In Zweden daalt het aantal nieuwe coronabesmettingen, sterfgevallen en intensive care-patiënten.
  Daarom wordt op 1 oktober de persoonlijke limiet voor openbare evenementen aanzienlijk verhoogd.
  De versoepeling treft onder meer theaters, bioscopen en sportevenementen.
  Stockholm.
  Terwijl grote delen van de wereld in corona lockdown gingen, besloot Zweden een andere route te nemen.
  Er was geen maskervereiste, geen contactbeperkingen. Alle winkels, scholen tot en met de negende klas, kleuterscholen, kantoren, bars, restaurants, sportscholen, bibliotheken en zelfs enkele bioscopen bleven open.

  Er zijn nog steeds enkele door de staat opgelegde beperkingen. In bejaardentehuizen geldt een bezoekverbod, in de horeca gelden nu afstands- en zitplaatsregels.
  En sinds 29 maart mogen maximaal 50 mensen samenkomen op openbare evenementen. Maar dat zou snel moeten veranderen.
  https://www.rnd.de/gesundheit/in-schweden-sinken-die-corona-zahlen-50-personen-grenze-soll-bald-fallen-K4WSRJVCJFDKLF6RBIZMQEV4DM.html

  Kijk, daar hebben ze hun verstand wel gebruikt, dus niet zoals in Nederland waar de V.V.D. om de linkse partijen hun zin te geven, bijna de volledige Economie heeft gesloopt.
  Maar je moet toch wel heel erg stom zijn, om straks in maart weer op die zelfde slopers te stemmen. Weg met die volks verlakkers, kies nou eens partijen die er wel voor het volk zijn. En maak dat ons “Nieuwe Normaal”.

 20. In wetenschappelijke kring heet “het corona-virus” blijkbaar SARS-CoV-2.
  Wat betekent dit?

 21. Steeds duidelijker wordt het, dat we te maken hebben met een wereldwijde leugen. Een opmars van satansknechten. Daarom is deze strijd ook niet met menselijke middelen te winnen. Het is een geestelijke strijd, en gebed is het machtigste wapen waarover gelovigen beschikken. We zien ondanks alle protesten dat we nergens komen. Ingrijpen van hogerhand, God Zelf, is nodig om hier een eind aan te maken. Daarom is het nodig dat gelovigen gaan begrijpen dat Rom.13 in deze zaak de verkeerde insteek is. We moeten bidden om verlossing van deze bozen, om het niet doorgaan van de dictatoriale spoedwet en om verwijdering van de “christelijke huichelaars” die hun van hun belijdenis een ergernis maken waardoor het christen zijn gelasterd wordt. Ziedaar onze strijd. Geen demos of geweld, maar verootmoediging en gebed.

 22. @ Mark: 11:52 pm, op 22/8. Hulde, U legt de vinger op de pols. Het gaat om het decimeren van de wereldbevolking, er mogen er maar 500 miljoen overblijven. Maar de grote massa wil het maar niet geloven, en loopt als schapen achter figuren als Mark Rutte, en zijn kliek aan.

 23. Heel veel partijen en landen beweren straks een vaccin te hebben. Onze overbied heeft al gekozen om 200 miljoen dosis te bestellen bij 1 leverancier. De EU heeft deze bestelling overgenomen. Nu heb ik de volgende vragen:
  1) moet er geen verplichte aanbesteding volgen voor de beste prijs kwaliteit?
  2) wat als de Russen maanden eerder een werkend vaccin hebben, gaan wij dan wachten op die ene reeds gecontracteerde leverancier?

 24. Ik denk dat de testen toch wel indicatief zijn in de meeste gevallen en zeker als 2 keer getest wordt.Er is vooralsnog geen sprake van een tweede golf en zover hoeft het ook helemaal niet te komen.Testen en isoleren is daarbij het enige wat dat kan tegen gaan,maar dan moeten mensen dieklachten hebben,zich wel laten testen en zouden mensen die uit contactonderzoek naarvoren komen,ook verplicht moeten worden een test te ondergaan.

 25. Een open brief aan de burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema over de teloorgang van het vrijzinnige Amsterdam. Een pleidooi voor een alternatieve Corona-aanpak.

  Ab Gietelink is cultureel ondernemer en programmamaker. Hij woont in het Amsterdamse Wallengebied. Hij daagde samen met Viruswaarheid de Veiligheidsregio voor de rechter met als doel de mondkapjesplicht onrechtmatig ter verklaren. Ondanks de steun van rechtsgeleerden oordeelde de Rechtbank Amsterdam in het nadeel van de Burgerrechtenbeweging. Gietelink kondigt in deze videobrief hoger beroep bij het Gerechtshof aan.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=QBcy_vmrcSE&feature=emb_logo

 26. De nobelwinnaar van HIV heeft hetzelfde gezegd als Tritto, het is niet zichtbaar, maar het zit erin: HIV (kan nu geen naam bedenken, iets te laat). Hij heeft ook gezegd: de natuur accepteert geen gepruts, dus dit virus zal uitsterven, nadat het heel veel doden heeft gemaakt.
  Dan zijn mijn vragen: als het dan zo besmettelijk is, waarom dragen we geen mondmaskers als zelfs HIV zo overgedragen kan worden? Willen ze ons aan de interferon?
  Wanneer sterft het uit? Spaanse griep duurde 2 jaar en stierf “vanzelf” uit. Dus toen waren biologische wapens al bekend? Die “samples” worden toch allemaal bewaard in geheime, streng bewaakte labs?
  Tedros van de WHO voorspelde ook dat het twee jaar zou duren. Welk spel spelen ze met ons? Hoe dan ook, ik zet geen stap buiten de deur en mijn zoon wil wel een mondkapje dragen in de trein, maar alleen het idee DAT maakt me misselijk…

 27. Geen idee of iets ermee te maken heeft maar in juli heb ik gelezen dat er nieuwe testmethodes waren. Hierbij worden primers gebruikt met een “label” dat pas zichtbaar wordt als de primer wordt gebruikt. Het label komt vrij en er wordt licht van een bepaalde golflengte uitgezonden en dat wordt (real time) gemeten

 28. Beste alle,

  De overheid is bezig met totaal iets anders dan COVID-19, COVID-19 zoals de meeste mensen weten is een cover-up. De echt doel wat hier behaald moet worden is de cash-geld weg en een cocktail van een vaccin die nano-robots bevat. Door het extreme geweld die de overheid gebruikt om mensen werkloos te krijgen is het doel om deze werkelozen hun hand te weigeren indien ze zich niet laten vaccineren. Zo krijg je meer mensen die zich laten vaccineren en daarbij hun mond gebruiken om positief te zijn over de vaccinatie. Georgia Guide Stones is actief en zal worden behaald de 500.000.000 geselecteerden. De vaccinatie is de middel tot het doel, slaven zullen zij worden. De rest zal uitsterven, maar wie zullen dit zijn? Hou je ogen op het doel en het doel is dan de aantal vaccins die zullen worden gemaakt.

  Blijf scherp deze dagen en kijk goed naar de overheid, en de leugens die zij verspreiden.

 29. Er is ook geen eerste golf geweest in die zin dat die te wijten zou zijn aan covid-19. Er komt ook geen deugdelijk vaccin, gewoon omdat er nog nooit een deugdelijk vaccin is ontwikkeld voor welke ziekte dan ook. Ik durf hier keihard te beweren dat vaccins een verzinsel zijn van mensen die in organisaties of regeringen proberen zonder deugdelijk bewijs vage claims te leggen op het eindigen van welke ziekte dan ook. De ziektes zijn verzonnen, dus zal de oplossing ook wel uit de dikke duim zijn gezogen. Het is tot op heden toch ook nog nooit gelukt een werkend griep vaccin te ontwikkelen? Ja er wordt iets ingespoten, maar de uitkomst lijkt meer op een vaag tombola.
  Maar nu beweert men voor een zogenaamd ingewikkeld en zeer moeilijk virus ineens wel een effectief werkend vaccin te kunnen ontwikkelen?

 30. Dank voor al uw moeiten om ons steeds zo goed en kompleet te informeren!
  Wat een arbeid en tijd!
  Mathew

 31. Erasmus MC, Departement Volksgezondheid
  Datum: augustus 2013
  Doel: het schatten van de gezondheids- en sociaaleconomische impact van de ideale situatie waarin aan de doelstellingen voor alle tien verwaarloosde tropische ziekten (NTD’s) van de Verklaring van Londen wordt voldaan
  Bedrag: $ 1.824.397
  Looptijd: 20
  Onderwerp: Verwaarloosde tropische ziekten
  Programma: Wereldwijde gezondheid
  Deelnemer Locatie: Rotterdam
  Deelnemer Website: http://www.erasmusmc.nl/
  En waar kwam dit geld vandaan, juist!
  https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database#q/k=Erasmus

 32. Dus de mensen die testen, sturen hun monsters naar het RIVM en verder horen ze er niets meer van?? Noch vraagt het RIVM naar de zogenaamde patiënt? Dat RIVM moeten we dus maar geloven op hun blauwe ogen? There is something rotten in the state of Holland. Nul wederzijds overleg dus? Dat is in de geneeskunde een absolute fout.
  Alweer die arrogantie van dit overheidsorgaan dat niet maalt om de mensen om wie het gaat. Dat alleen maalt om de eigen protocollen en de eigen doelen. Het RIVM als Big Brother, het orgaan met een eigen agenda.

Comments are closed.