Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft

Los van de reeds aangerichte gigantische schade van het regeringsbeleid, wat jaren gaat duren om te repareren, zou het leven onmiddellijk weer normaal kunnen worden. Maar het MAG niet, men WIL het gewoon niet.

—————————————————————————————————————————————–

Angstpropaganda met behulp van doelbewuste desinformatie: Media en politiek gooien besmettingen valselijk op één hoop gegooid met infectueuzen / zieken – Vanwaar die enorme drang tot maatschappelijke en economische zelfmoord?

—————————————————————————————————————————————–

Volgens een nieuwe schatting van de WHO blijkt het coronavirus inderdaad niet gevaarlijker of dodelijker te zijn dan een griep, zoals wereldwijd inmiddels duizenden wetenschappers, artsen en andere specialisten zeggen. Het officiële aantal corona gevallen (dat véél te hoog is, omdat op uiterst misleidende wijze het nietszeggende aantal besmettingen, gebaseerd op net zo nietszeggende PCR testen, erin zijn opgenomen) staat op dit moment op 35,2 miljoen. Volgens de WHO zijn vermoedelijk echter al zo’n kleine 800 miljoen mensen besmet met corona (1). Het aantal doden staat op iets meer dan 1 miljoen, wat betekent dat slechts 0,125% van de mensen die (verondersteld) besmet worden, aan Covid-19 overlijdt, en 99,875% het overleeft. Dus zelfs als de officiële ‘narrative’ zou kloppen, blijkt dat er geen enkele noodzaak is voor de huidige maatregelen, laat staan om deze vast te leggen in een dictatoriale Spoedwet.

Corona werd door de WHO in categorie A van levensgevaarlijke virussen zoals ebola geplaatst. Dat blijkt de allergrootst mogelijke onzin te zijn geweest. Ebola heeft een sterftepercentage van ca. 50%, en Covid-19 slechts 0,125%. Daarmee valt het coronavirus in alle opzichten in dezelfde categorie als een gewone griep.

De schatting dat al 10% van de wereldbevolking het virus heeft opgelopen, is afkomstig van Mike Ryan, de uitvoerende directeur van het WHO Health Emergencies Programme.

Ondanks de cijfers van zijn eigen organisatie blijft hij beweren dat de rest van de wereld ‘nog steeds risico’ loopt.

Besmettingen valselijk op één hoop gegooid met zieken

In het BBC artikel wordt op misleidende wijze beweerd dat de VS, India en Brazilië ‘de meeste infecties’ hebben. Nee, het gaat enkel om het aantal veronderstelde besmettingen, waarvan reeds is vastgesteld dat er slechts een zeer klein percentage van daadwerkelijk infectueus / ziek wordt. Het kan daarom alleen maar moedwillige desinformatie zijn dat besmettingen en infecties op één hoop worden gegooid.

Ook in NeDDRland (term afkomstig van Epoque magazine van uitgeverij De Blauwe Tijger) gaat de corona angstpropaganda vrolijk verder. ‘Deze week zeker duizend coronapatiënten in ziekenhuis,’ melden de media. Corona, werkelijk? Een RIVM medewerker gaf vorige week in een ‘viraal’ gegaan telefoongesprek toe dat zo ongeveer iedere zieke bijna automatisch de diagnose ‘corona’ krijgt, en zelfs verkeersslachtoffers erbij worden gerekend. We hebben dan ook bijna geen griepgevallen en -doden meer (in een gemiddeld jaar zo’n 6500 doden, nu nog maar 400).

Vanwaar die enorme drang tot maatschappelijke en economische zelfmoord?

We blijven daarom herhalen wat we al maanden schrijven, namelijk dat dit een staatsgreep is. Het is aan ons om te besluiten of we daar aan mee blijven werken door bijvoorbeeld volstrekt onzinnige, voor onze gezondheid uiterst kwalijke mondkapjes te gaan dragen, elkaar niet meer aan te raken, en zelfs niet meer te zingen, te juichen of feest te vieren.

Met behulp van de medeplichtige mainstream media wordt ALLE normale menselijkheid vermorzeld door de huidige autoriteiten. Hebt u werkelijk zo weinig eigenwaarde, zoveel zelfverachting, zoveel onverschilligheid over de toekomst, zoveel minachting voor uw medemens en onze samenleving, dat u hen nog steeds blindelings blijft geloven, volgen en steunen?

Vanwaar toch dat massale negativisme, die enorme drang tot maatschappelijke en economische zelfmoord? 

 

Xander


(1) BBC

Zie ook o.a.:

28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
21-09: ‘Covid-19 crisis voorbij: Zweden heeft groepsimmuniteit, rest Europa bijna’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

47

 1. Het bedrog wordt steeds duidelijker. Hopelijk gaan steeds meer mensen dit inzien. Op dit moment hebben we een regering van landverraders. Immers hoe durf je met dit mortaliteitscijfer, het land nog steeds in lockdown te houden en er een Noodwet door te drukken? Maar Rutte cs voeren braaf de globalistische Agenda 2030 uit. Stem ze weg.

 2. “Het is angstaanjagend dat mensen die zo onwetend zijn zoveel invloed hebben.” ~ George Orwell

 3. @Willy: In die tijd waren er geen anti-biotica. Bovendien was er uitputtende oorlog voorbij, met alle tekorten en verzwakte mensen vandien. Mensen stierven ook aan de gevolgen van bacteriële longinfecties, veroorzaakt door bacteriën. Nu kunnen we die bacteriën doden met anti-biotica. Verder is er goed voedsel en schoon water beschikbaar. Je kunt de huidige tijd niet vergelijken met de tijd van de Spaanse griep.
  Denk aan het geneesmiddel HCQ, dat wordt voorgeschreven mét zink en mét azitromycine (een anti-bioticum).

 4. https://www.nu.nl/coronavirus/6082123/opnieuw-forse-stijging-aantal-opnames-en-positieve-coronatests-pas-half-oktober-afname-verwacht.html#coral_talk_wrapper
  Tot mijn verbazing verwart een groot deel van de mensen besmettingen van een variant aan Corona varianten met gevaar. Het zou natuurlijk kunnen dat Pabo – en geschiedenis studentjes in hun gruwelijke onkunde daarvoor verantwoordelijk zijn. Probleem is echter dat dit dom virus kennelijk wereldwijd toeslaat. Het lijkt mij veel meer een testcase om te zien hoever men kan gaan. Mij lijkt het duidelijk de werkelijke macht ligt in handen van types met meer geld dan decorum. Als Bill Gates zich wil bemoeien met vaccins dan vraag ik me af wat zijn drijfveer is.

  Een mislukt operating system opdringen is minder schadelijk dan een krom idee opdringen.

  Het probleem is dat tech werkelijk alles kan, politici hebben het idee dat er iets te winnen is als ze met tech in zee gaan. De banken hebben daar uitstekende ervaringen mee.

 5. Weer een prima verhaal van Willem Engel, die zich ook verbaasde over de “commotie” rond de kerkdiensten in Staphorst. Waarom maken andere mensen die er niet wonen er zo’n drukte over?
  Het virus is al sinds mei op z’n retour. Desalniettemin scherpen de overheden hun dwangmaatregelen nog steviger aan. Er klopt niks van. Maar de aangerichte schade door die overheden, is enorm.
  https://www.youtube.com/watch?v=F-ndASFufy0

 6. Zoals reeds door mij voorspeldt gaat die onzin app er gewoon komen. Voor het eerst dat de engerts je tot in je slaapkamer kunnen monitoren. Nu heeft men nog een grote mond over privacy zoals men ook zeker wist dat mondkapjes niet werken enzo. Hoelang gaat het duren dat de blinde paniek kwezels om een plicht gaan lopen janken? Ik vind dus die focus op iets wat ergens lijkt op een middelzwaar virusje ronduit verdacht. De statistieken zijn eigenlijk ronduit geruststellend, maar het is moeilijk van gedachte wisselen met amateurs (wat dan ook) in blinde paniek.
  Dat ik kritisch ben heeft alles te maken met een falende overheid. Zwalkend beleid wat meer ellende en paniek heeft gebracht dan je zou denken. Plus een aangeboren achterdocht tegen alles wat mij verteld dat ik niet weet wat goed voor mij is.

 7. Nederland is bezet gebied, allereerst door de EU en vervolgens door hun gehoorzame marionetten in Den-Haag en hun misleide volgers die niet door hebben wat er werkelijk speelt, ruwweg de goegemeente. Nederland is een bezet land met dank aan Rutte en co.

 8. @ Oma: 2:05 pm. Dat ben ik geheel met U eens, Oma. Ongelooflijk hoe gewillig de massa zich laat hersenspoelen, door de MSM en de verlinkste pers, die volkomen achter Rutte (VVD) en zijn rariteitenkabinet staan.

 9. Anagram:
  P A N D E M I E
  N E P M E D I A

  Hide in plain sight.

  Weer een voorbeeld hoe de elite te werk gaat om te polsen wanneer het ‘menselijk afval’ zou doorzien en geloven wat pal en openlijk voor hun neus staat…
  Dat heet “verbergen in het openbaar”…een perfect werkende strategie…
  Internet staat zo vol met verwijzingen, openlijke bekentenissen en plannen van de elite, die echter niet geloofd worden omdat ze zo monsterlijk zijn, zelfs als ze in granieten zuilen in 8 talen gebeiteld zijn…
  En dan nóg blijven domme, goedgelovige en naïeve mensen deze bewijzen complottheorieën noemen…daarvoor worden ze door de elite dan ook geminacht en menselijk afval genoemd.
  Feiten en logica zijn tegenwoordig nutteloos, enkel geloofwaardigheid telt nog….maak een leugen geloofwaardig door als feit te veronderstellen en twijfel te zaaien en mensen trappen in de val.
  Ze kunnen mensen wijsmaken wat ze maar willen en zelfs als leugenaars dan zelf komen bekennen dat ze liegen en bedriegen worden ze niet eens meer geloofd===>bewijs: de tegenstrijdigheden aangaande de hele corona hoax…psychologische oorlogsvoering, enkel te bestrijden door het gezonde boerenverstand te gebruiken.

  Voor fase drie van een corona vaccin worden meer dan 20.000 vrijwilligers gezocht in meerdere landen om hun gezondheid en hun leven op het spel te zetten voor een vaccin dat nooit zal werken.
  UZGent zoekt 2.000 vrijwilligers als proefkonijn voor fase drie om een corona vaccin te vinden.
  Men zoekt dus:
  Verslaafde gokkers voor russische roulette
  Wanhopig depressieven met zelfmoordneigingen
  Euthanasie kandidaten
  Daar zouden ze hun proefkonijnen kunnen vinden, alsook in psychiatrische instellingen…geen normaal mens met een gram gezond verstand zou immers zijn gezondheid en zijn leven vrijwillig op het spel zetten, toch?

 10. Dit cijfer rechtvaardigt zeker een avondklok van 22 tot 06 uur met o.a.
  rijkswegen afsluiten, ov plat, steden op slot, opsluiten passagiers op luchthavens en in internationale treinen,
  mondkapjesplicht, verbod op amateursport binnen en buiten, strengere horeca maatregelen, minder onderwijs,
  en overdag infra rood temperatuurmeting op stations, rijkswegen, winkelcentra etc. en direct verplichte quarantaine bij verhoging en koorts, negatieve testverklaring bij inreizen etc..
  Zachte heelmeesters maken immers stinkende wonden, zeker als remdesivir en dexamethason op zijn in ziekenhuizen.

  Trump heeft makkelijk praten met aan niets te kort en vele gestudeerde handen aan zijn bed.
  Wij wachten nog op de testuitslag terwijl hij al aan het zuurstof lag..

 11. Het is de Goal om 500,000,000. mensen wereldwijd over te houden,de rest is niet nodig meer.
  Zie Georgia Guidestone.

 12. Goede vraag Xander.
  Ik heb sinds langere tijd maar één antwoord: grootste deel van de mensheid is al langere tijd opgehouden zelf te denken. Dit (waarschijnlijk gepland door de huidige machten) als gevolg van alle altijd beschikbare media met immer verstrooiende “info” en vermaak die de mens de ruimte beneemt om nog “gewoon zelf” over het leven en de wereld na te denken.
  Het blijft verbijsterend om te merken dat alle propaganda willoos geslikt wordt als een slechte drug die steeds zieker maakt.

 13. het gaat ze niet om angst of afbreken van de economie, maar om iedereen te kunnen aanmerken als ‘positief’. En dan zullen we covid-restricties, een vaccinatiepaspoort of een verplichte vaccinatie opgedrongen krijgen. ………Vertel ik hier iets dat u nog niet wist? …nee toch?

 14. De politieke stand van zaken in het Midden Oosten. Kunnen we de komende maanden nog een Trump card verwachten?
  citaat: Meer Arabische landen willen een band met Israël. ‘Dit is nog maar het begin’
  Het akkoord tussen Israël, de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein is nog maar ‘het tipje van de ijsberg’.
  https://www.nd.nl/nieuws/buitenland/994311/meer-arabische-landen-willen-band-met-isral-dit-is-nog-maar-he

  Corona is het Latijnse woord voor kroon of krans. Het kan verwijzen naar de volgende artikelen:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Corona

 15. De Spaanse griep had wereldwijd 100 miljoen doden waarvan 3 miljoen in Europa kinderen inbegrepen, dus het dodental kan nog oplopen vooral bij koud en nat weer. Shalom

 16. Agenda 2030 en de plannen van Prince Charles:
  “Zijn oplossing is eenvoudig. Hevel geld over van de bevolking en vorm een almachtig leger om de wereldwijde hervorming van de economie uit te voeren en op te leggen. “Ongetwijfeld moeten we nu een oorlogshouding aannemen, een aanpak in militaire-stijl. Op die manier samenwerkend kunnen we deze zeer ernstige en dringende uitdaging bevechten.”

  “His solution is simple: Siphon money from the people and create an all-powerful army to carry out and enforce the global restructuring of the economy. “Without a doubt, we must now put ourselves on a war like footing, approaching our action from the perspective of a military style campaign. That way, working together, we can combat this most grave and urgent challenge.”
  http://www.naturalnews.com/2020-10-05-prince-charles-calls-for-military-response-to-address-climate-change.html

 17. NOS: democratisch gekozen hoofdredacteur voor deze machtige functie
  De invloed van de media op de publieke opinie en daarmee de politiek is onmiskenbaar groot. De NOS is als staatsmedium leidend hierin, als meest erkende bron van neutraal en betrouwbaar nieuws heeft de NOS een dominerende rol in het gehele medialandschap, maar wie bestuurt dit eigenlijk?

  https://petities.nl/petitions/nos-democratisch-gekozen-hoofdredacteur-voor-deze-machtige-functie?locale=en

  Steun deze petitie AUB, want wij worden dagelijks bedrogen met NEP nieuws.

 18. FAKE: 4500 nieuwe COVID gevallen.

  Uitvinder van de uitvinder van de PCR-test Kary Mullis: ‘With PCR if you do it well you can find almost anything in anybody.’
  De wereld van de MEDIA is een politiek aangestuurd occult genootschap, waarin omgekochte journalisten, reporters en deskundigen ons sprookjes op de mouw spelden, zonder enige belemmering van kennis en zonder toetsing van de vermeende feiten. Een corrupte verzameling, die nog steeds het hoogste woord heeft en vakkundig de regering en wetenschap uit de wind houdt. Kary Mullis zou zich in zijn graf omdraaien als hij zou weten wat er met zijn PCR test wordt uitgevreten…..https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/06/fake-4500-nieuwe-covid-gevallen/#more-11896

 19. Laat het je niet beheersen. Wees er niet bang voor”, zei Trump, nadat hij bij aankomst in het Witte Huis voor de camera’s zijn mondkapje had afgedaan. „We gaan weer aan het werk. We gaan het verslaan. We hebben het beste medische materiaal en de beste medicijnen. En de vaccins komen er ieder moment aan. ”
  En de vaccins komen er ieder moment aan. ”
  En de vaccins komen er ieder moment aan. ”
  En de vaccins komen er ieder moment aan. ”

  Good old TRUMP

 20. @Bert /05-10-2020 09:03

  Ben dolblij dat er mensen zoals jij zijn , die hoofd- van bijzaken scheiden .
  Een zeer goede samenvatting van de enige waarheid .
  Ik vermoed dat ik weet wat je niet mag zeggen maar op een bepaald moment wordt dat zo duidelijk dat het toch gezegd zal worden .

 21. nog een ding om te overdenken : waarom moet iedereen 1,5m afstand houden terwijl ze om te testen centimeters in je neus moeten , er klopt allemaal geen bal van, even in een zakdoek snuiten zou meer dan te over testmateriaal zijn , of verzwijgt men wel degelijk zaken waar ook het medisch grondpersoneel niets van mag weten………

 22. Het dragen van een mondmasker heeft hetzelfde effect als een klamboe maken van kippengaas, zie de bange schapen lopen met hun (vaak vuile) mondkapjes ondertussen hun eigen co2 inademend…. Göring zei het al in ’45, “om een volk te onderdrukken maak je ze eerst bang”

 23. Ik lees altijd met veel interesse de stukken op xandernieuws. Ik denk ook zeker dat deze periode gebruikt wordt om schaakstukken op het bord te plaatsen voor de eindtijd. Ook het feit dat 90% + van de mensen niet veel te vrezen heeft van covid zie ik toch de beperkte capaciteit op de intensive care waar ik werk vollopen. De mensen die er liggen hebben weer intensive zorg nodig. Ik houd daarom toch mijn hart vast. Ik heb geen zin meer om me het vuur uit mijn sloffen te lopen.
  Ik richt mijn ogen op het midden oosten de landen rondom Israël en als er iemand profiteert va. De wereldwijde chaos dan is dat de man uit Turkije wel.

  Groet en houdt vol.

  En voor u sterkte Hendrik. Mvg. Mod.

 24. Ja hulde voor President Trump!!
  Trump gaf gewoon een hint, dat de cjona niet is wat de overheden op de hele wereld de mensheid willen doen geloven.
  Ze willen het volk gewoon in angst laten, maar President Trump wil het spelletje niet mee spelen!!
  Trump zal binnenkort de waarheid wereldkundig maken over deze zogenaamde killer virus dus hoe het zit enz. het kan niet anders! ze schijten NU allemaal in hun broek!

 25. Trump bewijst dat dit virus niks voorstelt is nog minder dan een griepje waar je normaal 3 dagen ziek van bent nu maar een dag voor Trump dus vanaf nu iedereen zonder mondkapje elkaar opzoeken en aanraken kan niet dicht genoeg bij elkaar zijn weg met de diktatuur van Rutte

 26. ’s Avonds naar de supermarkt: Weinig mensen aanwezig en velen zonder mondkapje voor hun gezicht. Nog een klein stukje vrijheid.

 27. Ach, de Donald bewijst het. Straks komt de waarheid vanzelf aan het licht en wordt voor iedereen duidelijk wat een vergissing het beleid (uitgezonderd in Zweden dan) was. De WHO en de artsenij zullen zich in alle mogelijke bochten draaien om uit te leggen dat onze inspanningen toch flink wat levens gered hebben, wat best mogelijk is, maar zullen nooit toegeven dat ze zich vergisten, net als in 2009 met de Mexicaanse- of varkensgriep die tot vandaag nog officieel als “pandemie” te boek staat. Belangrijkste nadeel is dat ze zich bij Jan Modaal alweer eens belachelijk maakten, deze keer met enorme hinder en overlast tot gevolg, en dat niemand de artsen nog zal willen geloven al het op een keer echt erg is en we dat pas beseffen als de lijken niet meer opgehaald worden.

 28. De meerderheid van ons land heeft constant gestemd op de partijen die de desastreuse immigratiepolitiek steunden, de uitverkoop van Nederland aan de EU en de constante paniek over het milieu. Denkt iemand hier nu echt dat dit soort mensen te overtuigen zijn dat coronacijfers op leugens en bedrog zijn gebaseerd? Ze geloven hun hele leven al in leugens.

 29. Xander, de huidige situatie wordt veroorzaakt door het feit dat de wereld is overgenomen door een kwade kracht die zowel politici als media in de greep heeft. Het is een diepe tragedie die zich momenteel op deze planeet voltrekt. De opmaat naar de nieuwe satanische wereldleider.

  Nederland is nog een paradijs vergeleken met de landen waar ik de meeste tijd doorbreng. Ik denk dat ook in Nederland de situatie snel zal verslechteren.

  De overheden zijn momenteel uit op de totale vernietiging van de bevolkling. Er is geen andere verklaring. Het machtsmisbruik is al jaren gaande. We kunnen het gerust staats terrorisme noemen.

  Ik wens jullie allen sterkte en wijsheid. Reken niet op de Christelijke partijen. Dat zijn label vervalsers die hun dictatoriale praktijken in de naam van Christus doordrijven. Helaas kan ik hier niet alles vertellen wat ik weet. Maar het is niet goed wat er gaande is. Stoelriemen maar vast maken.

 30. Ik heb de 2 verschillende weggooi mondkapjes opengemaakt en bij alle 2 zit er een laag plastic in. Dat is toch heel erg. Dan adem je de hele dag je Co2 in en dat is ziekmakend.

 31. Mooi slot Xander. Ik begrijp het ook niet. Waarom blijft ons volk zo laf, bang en gemakzuchtig binnen zitten naar stand up comedy van de overheid kijken?

  Waarom blijven ze geloven in de virusleugen?

 32. Politieke beslissingen hebben geen enkele medische argumentatie. De pandemie is hoogstens een epidemie en het is niet de corona maar het is de politieke lockdown van de overheid, die de huidie ellende veroorzaakt en onze economie kapotmaakt. Er wordt duidelijk een andere agenda uitgewerkt.

Comments are closed.