Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen

—————————————————————————————————————————————-

Corona crisis kan definitief ‘voorbij’ worden verklaard, maar regering blijft inzetten op regionale quarantaine en vaccinaties

—————————————————————————————————————————————-

Onafhankelijke media kanalen zoals deze zeggen en schrijven al enkele maanden dat de gebruikte moleculaire (PCR) corona testen volledig onbetrouwbaar zijn, en worden om die reden door zogenaamde ‘fact checkers’ in de hoek van desinformatie en complotverspreiders gezet. Bepaald niet voor het eerst blijken juist de alternatieve media het bij het rechte eind te hebben. Het Center for Evidence-Based Medicine van de Universiteit van Oxford, en de Universiteit van West England hebben bevestigd dat de meest gebruikte test met een wattenstaafje veel ‘valse positieven’ oplevert, omdat de test ook reageert op dode virusdeeltjes van een infectie die u al weken geleden hebt gehad.

De grote zwakte van de PCR testen werd al vaak uitgelegd. Van Covid-19 patiënten wordt gezegd dat ze maar een week infectueus zijn. De RNA virusdeeltjes die in keel- en neusslijm worden gevonden, kunnen echter net zo goed van een dood virus zijn, een restje van een infectie die u al weken geleden heeft gehad. Bovendien kunnen kruisreacties optreden met tal van andere virussen, zoals een gewone verkoudheid.

Met de PCR test worden gevonden virusdeeltjes ‘genetisch gekopieerd’, waardoor zou kunnen worden bepaald met welk virus iemand besmet is, of is geweest. De onderzoekers van beide universiteiten hebben nu bevestigd dat deze PCR test simpelweg niet gevoelig genoeg is om te kunnen bepalen of de virusdeeltjes actief en besmettelijk zijn, of dood en daardoor inert en ongevaarlijk.

‘Bewijs stapelt zich op dat veel ‘besmette’ mensen niet besmet(telijk) zijn’

Professor Carl Heneghan, een van de auteurs van de studie, zegt daarom dat het massaal testen van de bevolking de enige reden kan zijn van het (zogenaamd) stijgende aantal besmettingen, terwijl een aanzienlijk deel van die ‘besmette’ mensen helemaal niet meer infectueus zijn, en zelfs geen Covid-19 hoeven te hebben gehad. Het aantal doden en in het ziekenhuis opgenomen mensen blijft ondanks die ’toename’ van besmettingen namelijk overal stabiel en extreem laag.

‘Het bewijs stapelt zich op dat een flink deel van de ‘nieuwe’ milde gevallen, en de mensen die opnieuw positief testen na quarantaine of ontslag uit het ziekenhuis, niet besmettelijk zijn, maar simpel onschadelijke virusdeeltjes opruimen die hun immuunsysteem effectief heeft aangepakt,’ aldus Heneghan. Hij waarschuwt de internationale gemeenschap dat vermeden dient te worden dat ‘niet-besmettelijke mensen of hele gemeenschappen’ voor niets worden geïsoleerd.

Oftewel: wetenschappers hebben feitelijk bevestigd dat de website Rijksoverheid.nl regelrechte onzin verkondigt met de bewering: ‘Zit het coronavirus in uw slijm? Dan bent u besmet met corona. De test laat alleen zien of u corona heeft op het moment dat de GGD de test afneemt. Het toont niet aan of u eerder corona heeft gehad.’

Desondanks zet regering vol op regionale quarantaine in

Desondanks zet ook onze regering nog steeds vol in op ‘regionale’ quarantaine waarbij mensen verboden kan worden om hun huis te verlaten. En dat, we herhalen het nog maar eens, voor helemaal niets, voor een virus dat al sinds eind mei ook in Nederland in niet één zieke met luchtwegklachten wordt gevonden.

Als dit geen bewijs is dat er verborgen agenda wordt uitgevoerd, wat dan wel? Tenslotte is er geen enkele medische reden meer om de corona crisis niet onmiddellijk ‘voorbij’ te verklaren, en de samenleving en economie weer volledig, zonder restricties, open te stellen.

Waarom wordt dit dan niet gedaan?:

* Erkennen dat de corona-pandemie één grote hoax is, en alle maatregelen van de afgelopen 3, 4 maanden volstrekt zinloos zijn geweest, zou tot het onmiddellijk aftreden van het kabinet moeten leiden, en mogelijk zelfs tot gerechtelijke vervolging kunnen leiden wegens ernstige nalatigheid en/of het opzettelijke toedienen van schade aan de volksgezondheid, economie en het welzijn van de samenleving;

* De huidige machthebbers en beleidsbepalers genieten zichtbaar van de dictatoriale macht die ze zichzelf over ons volk en onze samenleving hebben gegeven, en willen die positie overduidelijk niet meer opgeven;

* Zij hebben zich bovendien verplicht aan het uitvoeren van VN Agenda-21 (/2030), waar de in januari op het World Economic Forum in Davos afgesproken ‘Grote (Groene) Reset’, die de opmars vormt naar een communistische werelddictatuur, een cruciale stap in vormt;

* Ook persoonlijke (financiële) belangen zouden een rol kunnen spelen. Zo hebben we er al eerder op gewezen dat Marien de Jonge, de broer van minister Hugo de Jonge (die middels de spoedwet ten aanzien van de volksgezondheid een vrijwel onbeperkte alleenheerser wordt), infectieziekten wetenschapper is aan de Radboud Universiteit, en tevens voorzitter van de KNVM (Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie), die – net als het RIVM – wordt gesponsord door de Bill & Melinda Gates Foundation.

Auschwitz-schilderij achter De Jonge die handtekening zet onder vaccindeal

Tamelijk eng wordt het als we kijken naar de foto (vanwege copyright helaas niet rechtstreeks te plaatsen) waarop Hugo De Jonge de miljoenendeal met de omstreden vaccinfabrikant AstraZeneca tekent (2). Achter hem hangt een levensgroot schilderij van zijn broer Jakob, waarop tal van stervende vogels uit de lucht neervallen op een complex dat Auschwitz moet voorstellen.

Toeval? Of een ‘predictive programming’ boodschap van een hooggeplaatst Nederlands lid van de internationale klimaat-coronasekte, die een wereldwijde staatsgreep aan het plegen is tegen de democratie, vrijheid en welvaart, met de bedoeling om in de komende jaren de genoemde ‘Grote Groene Reset’ te realiseren, en de hele wereldbevolking te injecteren met experimentele Covid vaccins?

Zou er van die ‘complottheorie’ misschien toch iets waar kunnen zijn?

 

Xander *

(1) Zero Hedge

Afbeelding: fernando zhiminaicela,Pixabay 


Zie ook o.a.:

05-09:VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘universeel vaccin’ voor hele mensheid
24-08: Verplichte vaccinaties zijn volgens de Nürnberg Code misdaden tegen de menselijkheid
19-08: Australië bijt spits af en stelt alle burgers verplichte vaccinaties in het vooruitzicht (/ Premier herhaalt: ‘Geen prik? Dan geen werk en geen school, niemand uitgezonderd’)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
10-08: ‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
28-07: West Afrika wordt testgebied voor Bill Gates’ ID-vaccinatie-betalingssysteem
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’
05-04: Bill Gates bevestigt komst van wereldwijd vaccinatiepaspoort
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

17

 1. Een Engels spreekwoord luidt: Je hebt statistieken, slechte statistieken en leugens. Volgens mij is de economie meer gedaald dan de 9% in het tweede kwartaal zoals wordt voorgehouden. Een veel groter deel van de economie is aangetast door de lockdown, maar bewijzen kan ik niet. De autoriteiten houden alles onder de pet.

 2. OK, de testen zijn dus onbetrouwbaar. Maar wat te denken dat virussen niet bestaan. https://www.burgerfront.nl/kijken-rutte-bewijs-virus/
  Volgens Tederos van de WHO was Corona een uiterst dodelijk virus. Daarom zijn er vele landen, waaronder ook NL in lockdown gegaan. En de schade is giga, zowel financieel als menselijk. Als we maar bang werden. Eerst meldde de corrupte MSM daarom het aantal Coronadoden. Toen dat bijna nihil was werd het het aantal besmettingen, vastgesteld met de onbetrouwbare PCR test. Aantal IC opnames is ook al lang niet schokkend. Met wat moeten we nog in angst worden gehouden? O ja! Er komt een tweede golf die samenvalt met de griep. Het wordt dus heel erg. Daarom adviseert RIVM om vooral de griepprik te halen. En daarvan weten we al jaren dat die niet werkt. Hoelang laten we ons nog belazeren? Wordt wakker, dit is puur bedrog van de NWO. En mensen als Rutte en de Jonge zijn brave uitvoerders.

 3. Let op!
  Sigrid Kaag van D’666 maakt deel uit van het WHO Global Preparedness Management Board (GPMB).
  Samen met o.a. Fauci, Brundtland en iemand namens Gates.
  Lees het GPMB rapport Annual Report 2019 met als doelstelling TWEE uitbraken v o o r september 2020 van een opzettelijk wereldwijd verspreid dodelijk virus.
  Gaat er een lampje branden?

 4. Maar Xander, vertel eens, hoe kun je begin dit jaar corona als een giga pandemie aankondigen, maar nu zeggen dat het onzin is. Ik meen het echt. Elke keer hier kijken levert me verwarring op. kortom hier is letterlijk onzin. Sorry kan er niks anders van maken.

  Beste Wotze, voortschrijdend inzicht. Mvg. Mod.

 5. nauwelijks tot geen corona zieken in mijn gemeente. En daarbuiten drukte op deze
  rustige nazomerse dagen in het heuvelland.
  We. althans de nuchtere mensen weten dat het allemaal een opgeklopte boel is.
  Maar dat schrijven we al sinds Mei zo ongeveer, nadat bleek dat er veel mis was
  met de berichtgeving in de msn.

  Vandaag de belachelijke interviews gezien na tour etappe, waar ze net van de fiets af
  met mondkapje te woord stonden. Ik kon er niet naar kijken.

  En ook dat recente verhaal met grapjurk en zijn bruiloft in tegenlicht tot veroordeling
  wilders. Hoe duidelijk wil je het hebben? Go f#ck yourself Gov!

 6. @ amo
  Je moet niet vergeten dat er begin volgend jaar verkiezingen zijn, Gr-links zit niet id coalitie en staat staat laag id peilingen en hij weet dat de gem NLer niet op deze dictator-wet zit te wachten.
  Door dit te blokkeren word de man een kleine held in NL en zal dit stemmen opleveren, maar wat komt daarna als jesse het voor het zeggen zou krijgen??? Ik hoop dat ook andere partijen tegen zullen stemmen !

 7. Covid-19 bestaat niet maar Corona wel. Dit is een virus dan buitenaardse oorsprong dat het gemunt heeft op de hersenen van de prominenten in deze wereld. Er zijn tientallen films waar dat heel juist wordt aangegeven en verteld en toch kunnen of willen we het niet geloven.
  Bij de prominenten worden de hersenen heel erg aangetast en doen ze alleen nog maar de wil van het virus al denken ze ook dat ze zelf kunnen denken.
  De gewone mens heeft er weinig of geen last van want dat worden gewoon de slaven van de nieuwe maatschappij

 8. @ Nieuw Begin: 5:48 pm. Mooi dat U dit geplaatst heeft. Ik sta er 100% achter. En onze zogenaamde democratie, is door de kartel-partijen, bij het oud vuil gegooid. Dictatuur, daar zijn ze op uit, op de NWO.

 9. Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken NVKP. NVKP infolijn: 088 – 0350200

  https://www.nvkp.nl

  Zolang de mensheid bestaat hebben we te maken met ziektes die ongemak, ernstig lijden en dood met zich kunnen meebrengen. Daarom is het logisch dat we pogingen doen om het lijden te verzachten, ziekten te genezen of ten minste de ernstige gevolgen van ziekten te vermijden. Elke nieuwe generatie zoekt weer nieuwe wegen en middelen en meent telkens weer het definitieve en betere antwoord te hebben gevonden.

  Niets blijkt minder waar! Het ziet ernaar uit dat elk tijdperk juist zijn eigen ziekten en plagen kent. Hoewel in onze tijd een aantal infectieziekten dan inderdaad mogen zijn uitgeroeid of qua impact zijn beperkt, komen andere ziekten, vooral chronische, ervoor in de plaats. Hart- en vaatziekten, allergieën, diabetes, andere auto-immuunziekten, kanker en AIDS zijn de plagen van onze tijd. Daarnaast zien we in deze tijd erg veel kinderen met ADHD en Autistische Spectrum Stoornissen.

  Wat te doen bij kinderziekten
  Aluminium
  Bijsluiters
  Bof
  Difterie
  Gele koorts
  Gordelroos (Herpes Zoster)
  Griep
  Hepatitis A
  Hepatitis B
  Hib
  HPV (baarmoederhalskanker)
  Kinkhoest
  Mazelen
  Meningokokken ACWY
  Mexicaanse griep
  Oxytocine
  Pneumokokken
  Polio
  Rodehond
  Rota Virus
  RSV
  Tetanus
  Typhus
  Vitamine K
  Waterpokken

 10. Vrijwel identieke inhoud als bovenstaande -in een soort dichtvorm- op de site van EJ Bron door Elise Nijmegen: ( en we weten op het getuigenis van twee zal een zaak vaststaan!)

  https://ejbron.wordpress.com/2020/09/06/het-plan/#more-248729

  Wat weet u er eigenlijk van?
  Van het achterliggende mondiale plan?

  Wat weet u van Resolutie 1743 of 2899?
  Van het Verdrag van Lissabon of Agenda 2030?

  U wordt in het ongewisse gehouden.
  Door politici die we niet meer kunnen vertrouwen!

  Er wordt u ongefundeerde angst aangepraat!
  Door mensen vervuld met egoïsme, hypocrisie en haat!

  De realistische cijfers spreken de pandemie en de maatregelen tegen.
  Anti-Nederlandse corrupte politici houden de waarheid tegen!

  Ego-trippende burgemeesters werken vrijwillig mee!
  Aan de onderdrukking van de vrijheid, heel gedwee.

  Het is allemaal vooropgezet om u en uw kinderen te laten lijden.
  Controle, dictatuur, vrijheidsberoving, wilonteigening is wat u te wachten staat als u niet gaat strijden.

  Uw kinderen zijn nu nog van u, maar met De Jonge als “gezondheids”-minister,
  Kan dat ineens veranderen, de plannen, al uitgevoerd in andere landen, zijn heel sinister.

  Strijd voor vrijheid, voor onze kinderen die dat verdienen,
  En laat u niet verplicht iets “noodzakelijks” toedienen.

  Verdiep u in Agenda 2030 en maak Nederland wakker!!
  Want het politieke satanistische pedo-kartel wordt steeds zwakker.

  Deel uw mening, deel de waarheid en sluit u aan bij andere terecht bezorgde strijdbare Nederlanders,
  Want het “nieuwe normaal” hoort niet in & past niet bij ons, het is te abnormaal “anders”.

  Dus doe normaal, kus, knuffel en omhels,
  Zelfs al lijdt dat met de nog slapende schapen, het schouderophaalvolk, tot duels.

  Want wij zijn en maken Nederland, dit is óns land!!
  Het land van onze kinderen, óns Nederland. Dat we zouden moeten verdedigen met hand en tand!

 11. Beseft het parlement wel voldoende dat het de WHO was die hier de noodtoestand uitriep?
  De noodtoestand, waardoor Rutte en De Jonge en Bruls hun dictaten zomaar konden opleggen?
  De WHO dicteert dus of ministers tot dictators kunnen worden.
  Dat zou zéér verontrustend moeten zijn.
  De WHO als dictator? Ja! Want zij hebben Covid19 geschaard onder de zwaarste ziekte-categorie: Categorie A, waarin ook ebola, de pokken, antrax zich bevinden. Pathogenen met 50% tot 80% kans op sterven.
  Als die WHO de pandemie uitroept vanwege pathogeen A, treden er automatisch wereldwijd protocollen in werking. En staan de parlementen buitenspel.
  Maar die parlementen móeten het recht op kritiek kunnen blijven houden!
  B.v. in dit geval zou een parlement zich openlijk moeten kunnen afvragen of die categorie A wel terecht is en was!!
  Waarom zijn de beslissingen van anonieme WHO-bestuurders belangwekkender dan die van de nationale parlementen die dichterbij de situatie staan??
  Begrijpt het parlement nog wel waar het voor staat?
  Of heeft het de strijd tegen de VN en de WHO al helemaal opgegeven? “Het volk” gelooft er niet in, zodra hun ‘house and castle’ bedreigd worden door VN-organisaties.

 12. Jesse Klaver is tegen de noodwet, waarbij ministers als autocraten kunnen optreden, buiten het parlement om. Ministers die veranderen in dictators: Dát is de noodwet!.
  “Bien étonnés de se trouver ensemble”, zeggen we dan. Want ik heb helemaal niks met het socialisme van deze groen/rode ‘kameraden’. Maar ben zéér gelukkig met dit geluid.
  Ik mag toch verwachten dat andere partijen óók over zoveel verstand beschikken! Waarom vinden christen-democraten en vrijheidspartijen zo’n alleenheerschappij van een minister zo’n grandioos idee???
  Hieruit blijkt dus dat de westerse idee van het recht om een regering te controleren, een zéér bijzondere situatie is. Meestal willen machtshebberds vooral níet worden gedwarsboomd en/of gehinderd als zij hun dictaten opleggen!

Comments are closed.