Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven

—————————————————————————————————————————————-

Omgerekend ruim 5000 Nederlanders hadden niet hoeven sterven als bewezen werkende medicatie niet was tegengehouden – 1000+ Duitse artsen en wetenschappers: ‘Covid-19 bedrog is op drie na grootste misdaad ooit gepleegd’

—————————————————————————————————————————————-

Professor Christian Perronne heeft een indrukwekkende staat van dienst, en behoort tot het kleine groepje gezaghebbende Franse medische experts aangaande Covid-19. In juni publiceerde hij zijn boek met de veelzeggende titel ‘Is er een fout die ze niet gemaakt hebben? – Covid-19: De heilige unie van incompetentie en arrogantie.’ Als corona patiënten van meet af aan (vooral preventief) met zink, hydroxychloroquine / quercetine, vitamine C en D, en azitromycine waren behandeld, dan hadden er nauwelijks doden hoeven vallen, en waren 25.000 Fransen (80% van het aantal doden) nu nog in leven geweest. Andere internationale topvirologen zijn het roerend met hem eens. Onlangs verklaarde een commissie van meer dan 1000 Duitse artsen al dat ‘het Covid-19 bedrog de grootste misdaad van deze eeuw is.’

Christian Perronne is professor Infectieziekten en Tropische Ziekten aan de Medische Faculteit van Paris-Ile de France-Ouest, Universiteit van Versailles. Hij is hoofd van het departement Infectieziekten van het Raymond Poincaré Universitaire Ziekenhuis in Garches, en was vicevoorzitter van het Nationale Kenniscentrum Tuberculose en Mycobateria van het Pasteur Instituut in Parijs. Tevens was hij president van het Franse college van professors van Infectie- en Tropische ziekten (CMIT), alsmede ook president van de Commissie Besmettelijke Ziekten van de Franse Hoge Raad voor de Volksgezondheid (HCSP), dat de overheid adviseert over vaccinaties. Als vaccin expert was hij vicepresident van de European Advisory Group of Experts on Immunisation, die de WHO adviseert. Sinds 1994 is hij de leider van de ontwikkeling van therapieën tegen de chronische ziekte van Lyme.

‘Incompetentie en arrogantie’

De professor zat in het Universitaire Ziekenhuis in Garches (onderdeel van de groep van Parijse Universitaire Ziekenhuizen) in het heetst van de strijd tegen Covid-19, en verloor zijn zwager aan de ziekte. Ondanks forse tegenwerking door de politieke en medische autoriteiten begon hij het over de hele wereld zeer succesvolle protocol te gebruiken dat werd ontwikkeld door zijn landgenoot professor Raoult in Marseille, en dat vooral bestaat uit hydroxychloroquine, azitromycine en zink. (3)

De titel van zijn boek vatte exact samen hoe hij over de reactie van de autoriteiten op het coronavirus denkt. Perronne beschuldigt deze zichzelf ‘heilig’ (= onaantastbaar) achtende ‘incompetente en arrogantie’ elite van het gebruik maken van foute simulaties en ‘nietszeggende’ termen vol leugens. Op andere terreinen (zoals het tijdig beschermen van de kwetsbare ouderen) reageerden de autoriteiten volgens hem juist als verlamd en veel te afwachtend.

Tegenhouden HCQ-zink is misdadig

Hun allergrootste, ronduit misdadige blunder was het tegenhouden van de bewezen veilige en zeer succesvolle behandeling op basis van hydroxychloroquine, zink en quercetine. Niet alleen hij, maar ook ontelbare andere artsen die het toch zijn gaan gebruiken, wisten zonder uitzondering bijna al hun patiënten binnen korte tijd te genezen. Professor Thomas Borody constateerde dat ‘patiënten binnen een paar uur (na de eerst toediening) verbeteren’, en dr. Brian Tyson verklaarde zelfs dat ‘iedere patiënt hersteld’ is. Landen die onbeperkt HCQ gingen gebruiken, hadden zonder uitzondering verhoudingsgewijs veel minder IC-opnames en doden.

Zoals bekend heeft ook de Nederlandse overheid er alles aan gedaan om deze goedkope en werkende behandeling, die als eerste door huisarts Rob Elens werd gepromoot, tegen te houden. Dat deed velen zich afvragen of ook onze autoriteiten in realiteit helemaal niet willen dat Covid-19 genezen wordt, en het coronavirus snel verdwijnt. Vooral in het licht van premier Ruttes onmiddellijk verklaarde einddoel ‘normaliteit keert pas terug als er een vaccin is’, lijkt dat een even ernstige als verontrustende mogelijkheid die niet zomaar als ‘complottheorie’ kan worden weggezet.

De eenzijdig door de media opgeblazen ‘negatieve’ effecten van HCQ, die in enkele studies werden genoemd, waren gebaseerd op foutief gebruik bij patiënten op de IC, veel te hoge doses (tot 2400 mg per dag), gemanipuleerde data (het Surgisphere schandaal, erkend door de grote vakbladen), of genegeerde contra-indicaties (bij enkele hartaandoeningen) (2). In realiteit is HCQ al meer dan 60 jaar een officieel veilig verklaard medicijn dat slechts in zeer zeldzame gevallen bijwerkingen geeft.

De Amerikaanse econoom Martin Armstrong plaatste op zijn site een Nederlands rapport, geschreven door Kim-Caroline Grashoff, getiteld ‘De grootste bedreiging voor de menselijke samenleving is de ontkenning van HCQ.’

Omgerekend ruim 5000 Nederlanders hadden niet hoeven sterven

Als we professor Perronne’s cijfers over Frankrijk (25.000 van de 31.000 onnodig gestorven = 80%) toepassen op ons eigen land, dan hebben het over 5054 Nederlanders wier levens volkomen onnodig verloren zouden zijn gegaan omdat de autoriteiten hen een werkende behandeling hebben onthouden.

(Dat de gebruikte PCR testen volkomen onbetrouwbaar zijn en enkel aantonen dat een persoon mogelijk last heeft gehad van een virus, wat ook gewone een verkoudheid geweest kan zijn, laten we in dit artikel even buiten beschouwing.)

Iedere zichzelf respecterende regering die nog enige waarde hecht aan zijn oorspronkelijke taak en plicht het volk zo goed mogelijk te dienen, zou met zulke cijfers onmiddellijk aftreden. Dat gaat echter niet gebeuren, want deze personen zullen ten koste van alles willen voorkomen dat hun carrières worden beëindigd, en ze mogelijk voor het gerecht verantwoording zullen moeten afleggen over hun crimineel nalatige beleidskeuzes.

Kwalijke rol media

Verder hebben de meeste mainstream media hun laatste restje geloofwaardigheid verloren door het risico ziek te worden of te sterven door dit coronavirus met een ware angstpropaganda campagne extreem te overdrijven, en dat terwijl we al na enkele weken op basis van alle cijfers en statistieken konden concluderen dat we met niets anders dan een gemiddelde griep te maken hadden. Ook deze media zouden daarom wegens opruiing en het willens en wetens toebrengen van schade aan de volksgezondheid moeten worden berecht.

Gehypete tweede golf

Dat een zeer klein percentage van het aantal erg ziek geworden mensen langdurige gezondheidsklachten blijft houden, is een hoogst dubieus argument om het leven van miljoenen mensen ernstig en vaak permanent te verstoren of te beschadigen. De normale koers zou altijd moeten zijn om enkel de meest kwetsbaren af te schermen, en nooit en te nimmer om gezonde mensen van hun vrijheid en rechten te beroven, zoals nu nog steeds gebeurt.

Ondertussen zou de al maanden gehypete ’tweede golf’ zijn losgebroken, en is Israël (een kleine 1200 veronderstelde Covid-doden op een bevolking van 8,7 miljoen) inmiddels – ondanks veel protesten van zowel burgers als artsen – in een tweede lockdown gegaan.

1000+ Duitse artsen: ‘Op drie na grootste misdaad ooit gepleegd’

Ook het Duitse Buitenparlementaire Corona Onderzoekscomité, waar meer dan 500 artsen en wetenschappers lid van zijn (inmiddels zouden dat er al meer dan 1000 zijn), verklaarde onlangs dat ‘er heel veel bewijs is dat corona over de hele wereld een fake verhaal is’. Tijdens een persconferentie noemden woordvoerders van het comité de Covid-19 pandemie ‘puur bedrog, en de grootste misdaad van deze eeuw, en de op drie na grootste misdaad ooit,’ vooral omdat dit doorsnee virus wordt misbruikt om al onze vrijheden en burgerrechten af te pakken.

Het eerste deel van een interview met professor Christian Perronne:

Xander


(1) Swiss Policy Research
(2) SWPRS.org.
(3) Covexit
(4) Covexit

Zie ook o.a.:

18-09: Spaans onderzoek met Covid patiënten in ziekenhuis bevestigt krachtige werking vitamine D3
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
12-09: ‘Hoogleraar Capel vergelijkt wereldwijd corona bedrog met onterechte angst voor cholesterol’
10-09: Rechter oordeelt dat het YouTube niet is toegestaan enkel content te plaatsen die in lijn is met WHO en RIVM
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
23-08: (/ President Trump uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is)
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
27-07: ‘Corona pandemie hoax veroorzaakt totale chaos die het Westen doet wankelen‘ (/ Nog een Nederlandse huisarts die zich uitspreekt: ‘Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats’)
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
23-06: Huisarts Rob Elens wil ondanks verbod toch hydroxychloroquine gaan voorschrijven
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren (/ YouTube CEO geeft voorbeelden van ‘foute informatie’: slikken van vitamine C….)
12-04: ‘Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquinke voor, ondanks verbod door Inspectie’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

44

 1. Eerlijk om toestemming vragen om mijn computer op afstand te mogen bedienen

 2. Sorry, Mod,. het zat me hoog

  Begrijpelijk Emiellienne. Die Poster is hier niet meer welkom. Mvg. Mod.

 3. Emeliellienne: zie siteregels, gasten die hier niet meer welkom zijn, wordt niet meer op gereageerd. Mod.

 4. Beste Xander, ik kan niet alle bronnen terugvinden.
  Dit kan ik melden:

  Fauci knew about HCQ in 2005 — nobody needed to die:
  https://onenewsnow.com/perspectives/bryan-fischer/2020/04/27/fauci-knew-about-hcq-in-2005-nobody-needed-to-die

  Virology Journal van 22 aug 2005:
  Chloroquine is a potent inhibitor of SARS coronavirus infection and spread
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1232869/

  In het interview: ‘Kees van der Pijl en Karel van Wolferen’ refereert Karel naar het HCQ onderzoek van Fauci uit 2005
  https://www.youtube.com/watch?v=2e3l-7djNCw

  Karel van Wolferen geeft in de volgende interviews de successen met HCQ en welke andere belangen achter de schermen spelen.
  # 6 Karel van Wolferen _ De 2020 Wereldpaniek en haar Grote Spelers
  https://www.youtube.com/watch?v=0kk6yhGhY44

  # 7 Karel van Wolferen _ Propaganda en het Nederlandse falen bij de wereldpaniek
  https://www.youtube.com/watch?v=tnbV7IY9uq0

 5. @ Svalbard
  Mijn vader moest eind jaren 40 in militaire dienst naar Nederlands Indie.
  Toen hij terugkwam, na een lange zeereis werd hij heel erg ziek. Tropenkoorts malaria
  Er waren toen geen goede preventiemiddelen. Er zal iets voor de koorts zijn gegeven maar verder was het uit
  zieken. Malaria krijg je door prik van de mug en eitjesmuteren in voedsel en drinkwater uit rioolwater..
  En jij kunt de enige zijn die ziek wordt net als met bv salmonella en pfeiffer. Het drinkwater is niet overal
  Schoon, maar om dan water in flesjes te kopen inplaats van kraanwater heeft met handel te maken. Ze maken
  mij niet wijs dat dat water anders is. Natriumarm. Maar het is wel belangrijk in de vreemde, het kraanwater te
  koken.
  Hydrochlorquine wordt gebruikt bij reuma, malaria en astma om de zuiverende werking en ontstekingen te
  voorkomen. Er zijn ook hartpatiënten die het gebruiken en bloedverdunners hebben en pufjes.
  Het is dus een idioterie om bestaande medicijnen die bewezen hun werk doen aan de kant te schuiven voor
  een vaccinatie wedloop, waarvoor alles moet buigen of barsten.

 6. @Elegast,

  De vraag die je stelt lijkt mij zeer plausibel.
  HCQ werkt als opener van het celmembraan, het is als het ware de sleutel om zink toegang tot de met het virus geïnfecteerde cel te verschaffen, en het is juist de zink die de klus klaart, omdat virussen zich niet kunnen vermenigvuldigen als er zink aanwezig is. Ik denk dan ook dat het ook bij gewone griep en verkoudheid kan werken. Dat is althans de conclusie die ik als leek trek uit de door mij gelezen informatie. Misschien is er hier op dit forum een arts aanwezig die hier helderheid kan geven?

 7. Beste Xander.
  U vroeg mij of om de bronvermelding(en) op te zoeken. Mogelijk wordt dat een lastige want er is inmiddels veel informatie verwijderd. Ik werd een aantal maanden geleden door een interview met Karel van Wolferen op deze informatie getriggerd en ben daarop zelf verder gaan zoeken. Bronvermeldingen die ik terug kan vinden zal ik hier melden.

  Dank Albert. Mvg. Mod.

 8. Hydroxychloroquine (HCQ) is een officieel door de WHO erkend geneesmiddel tegen Malaria en Reuma en bestaat al sinds ca 1955. Het is over al die jaren al vele miljoenen keren wereldwijd voorgeschreven. Bij de juiste dosering zijn er vrijwel geen bijwerkingen, het mag alleen niet gecombineerd worden met (sommige?) hartmedicaties.

  In 2005 heeft het WHO een onderzoek gedaan onder de leiding van Dr. Anthony Fauci naar HCQ om dit geneesmiddel ook in te zetten tegen Corona-virussen. Uit dit onderzoek kwam een officieel WHO-rapport met het advies om HCQ voor te schrijven tegen Corona-virussen. De dosering zou 200mg per dag zijn.

  HCQ is pattenvrij en een dagbehandeling kost hooguit 1 euro per patiënt. Nu 15 jaar later komt dat niet meer goed uit. Er is geen verdienmodel en maakt vaccinatie overbodig. Is het daarom nu verboden door RIVM, en nota bene door diezelfde Fauci van het WHO?

  Alles even uit mijn hoofd, want ik heb de bronvermeldingen niet zo direct bij de hand.

  Zou u die bron willen opzoeken? Mvg. Mod.

 9. We weten niet alleen dat hydroxychloroquine werkt, maar ook waarom het werkt. Het moet worden gebruikt in combinatie met zink. Hydroxychloroquine opent het celmembraan, zodat zink de cel binnen kan. Zink zorgt ervoor, dat het virus zich niet kan vermenigvuldigen.
  Geven we de patiënt dus hydroxychloroquine in combinatie met zink tijdens de beginfase van Covid-19, dan komt de patiënt niet eens meer in het ziekenhuis terecht, omdat hij binnen 4 tot 5 dagen geneest. Helaas wordt deze methode in Nederland door de overheid geblokkeerd.

  In feite is dit een ernstige schending van de mensenrechten, want Hugo de Jonge noemt het kwakzalverij, maar die “kwakzalverij” heeft al wereldwijd vele duizenden patiënten het leven gered!
  Het valt mij op hoe effectief de valse voorstelling van zaken door zowel overheid als media ter hand is genomen. Ga maar eens kijken op diverse fora. Veel forums gaan over een bepaald onderwerp maar ze hebben dan een “off topic” corner.
  Daar zie je dan hele discussies over Covid-19, en dan gaat het ook over b.v. hydroxychloroquine.
  En dan zie je vaak dat hydroxychloroquine door sommigen wordt gepromoot, maar dat het door anderen in een kwaad daglicht wordt gesteld.
  Soms ontaardt dat in verbale ruzies!

  Ook ondergetekende werd op een forum over auto’s totaal afgebrand en als complotgek bejegend.
  Er wordt vaak breed uitgemeten dat er gevaarlijke bijwerkingen zouden zijn, dit blijkt echter zwaar overdreven te worden.

  Ik heb in het verleden vaak hydroxychloroquine gebruikt bij reizen naar Indonesië, omdat het een middel tegen malaria is. In te nemen vanaf één dag voor vertrek, en daarmee door te gaan tot een maand na terugkeer. Bij een reis van twee maanden was ik daar dus een kwartaal mee bezig. Nooit ergens last van gehad.

 10. @ Rienus: 5:50 pm. Inderdaad. De geneesmiddelen maskeren inderdaad alleen de symptomen. Maar veel artsen hebben niet meer de ruggengraat om achter hun hypocratische eed, te blijven staan, maar zwichten voor de belangen van de Big Pharma, en de politiek. Tenminste zo ervaar ik dat. Om de baantjes en de poen, daar is het om te doen!

 11. @ norn
  20/09/2020 om 3:49 pm
  Oh ik blijf erg graag reëel en moet het eerste vaccin nog tegenkomen dat werkt. Wat vaccins wel doen is meeliften op simpele successen. De mensen hebben in mindere mate last van ziektes omdat er betere huisvesting is gekomen, betere hygiëne, betere voeding en vooral zuiver drinkwater. Dat zijn de echte oorzaken voor een succesvolle aanpak van allerlei ziektes. Het probleem met alle vaccins is dat er nog steeds hulpstoffen worden gebruikt om het immuunsysteem aan te zetten. Die hulpstoffen veroorzaken bij een groeiend aantal mensen enorme problemen, buiten het feit dat het gewoon erg dom is om te denken dat het immuunsysteem hulp op die manier nodig heeft. De natuur is onze helper en niet dat wat onderzoekers in opdracht van een miljarden industrie bedenkt.

  Datzelfde geldt helaas ook voor eigenlijk alle zogenaamde medicijnen. De medicijnen die mensen eigenlijk hun hele leven dienen te gebruiken zijn waardeloos. Feitelijk hebben we het dan ook niet meer over geneesmiddelen. Een geneesmiddel zal genezen, maar steeds meer zogenaamde geneesmiddelen genezen niet, maar maskeren symptomen. Dus zijn die waardeloos en kunnen hele groepen van die rotzooi gewoon in de vuilverbranding.
  De oorzaak opsporen van de klachten en op die manier met behulp van simpele middelen mensen helpen is de enige weg, dat is de keiharde realiteit.
  Helaas zijn reguliere artsen en specialisten opgeleid om klachten te onderdrukken en protocollen te volgen. Terwijl er maar een protocol leidend moet zijn wat heeft de patiënt nodig?

 12. is het opzettelijkdat je zoveel tegestrijdig nieuws hier neer zet.

  Aan de ene kant krijgen we veel verhaaltjes dat covid een hoax is, zelfs dat er niemand aan is gestorven sinds maart etc
  En dan weer dat er 80% van de doden onnodig gevallen zijn…welke doden zijn dat dan, covid is toch een hoax??

  of toch niet…

  Tom u moet wel goed en begrijpend lezen. Het Covid-19 virus bestaat, dat wordt niet ontkend. Maar dat het een pandemie betreft dat is een hoax volgens Sky News.
  Er zijn dodelijke slachtoffers gevallen,omdat de autoriteiten hen een werkende behandeling hebben onthouden.
  Van die groep is 80% onnodig gestorven, volgens de in het artikel genoemde medisch specialisten.

  Mod.

 13. Zou hydro ( kan het woord nog steeds niet schrijven) in combinatie met zink ook niet de oplossing kunnen zijn voor een gewone griep? Kan je ook aan sterven. Is dat ooit getest? Ik weet het niet ben geen arts, vroeg het me alleen maar af.

  Wie weet het?

  Want als dat zo is, en dat al jarenlang wat kunnen we anders nog doen dan degene die deze kennis Dus bewust verborgen hebben gehouden – sterker artsen dreigen met vervolging – voor een tribunaal te slepen zodat recht gesproken kan worden en gestraft. Hoeveel duizenden doden hebben de autoriteiten dan op hun geweten? En dat al decennia.

  Nog los van de laatste crisis waar ouderen in verpleeghuizen (2020!!!!!!!) een marteldood In eenzaamheid zijn gestorven zonder Hun geliefden. Ook onnodig? Dan is alleen de zwaarste straf op z’n plaats.

 14. Bij het artikel vond ik dit zinnetje:
  “Al in jaren ’80 geconstateerd: ‘Farmaceutische industrie niet gebaat bij gezondere bevolking door natuurlijke middelen’”
  Dan denk ik dus: Nee, natuurlijk zijn ze daarbij niet gebaat. De ‘farmaceutische industrie’ was ook niet gebaat bij de ontdekking van vitamine C als middel tegen scheurbuik. Heeft de farmaceutische industrie het eten van sinaasappels ooit proberen te verbieden? Volgens mij niet.
  Dus als je met natuurlijke middelen je weerstand kunt vergroten, dan is het wijs dat te doen en je niets aan te trekken van mensen die zeggen dat het niet helpt.
  De farmaceutische industrie heeft intussen wel honderden medicijnen en vaccins ontwikkeld die aantoonbaar hulp bieden (of geboden hebben) tegen talloze ziekten. Applaus dus voor de farmaceutische industrie.
  En ja, kritisch blijven op die industrie? Graag. Maar blijf wel reëel.

 15. Er zijn in Duitsland 400.000 artsen. Als er duizend denken dat corona een nep-crisis is, dan hebben we het over 0,25% van de artsen. Een overtuigend percentage!

 16. Ze willen ze gewoonweg niet gebruiken, want zeggen ze het is alleen goed voor zware gevallen van covid, ik begrijp het ook niet goed meer hoor, hier op deze website heb ik al heel interessante dingen gelezen, maar houdt men daar rekening mee? Ik vrees ervoor! Shalom

 17. COVID-19: Wat Der Spiegel verbergt over het feit dat de Europese Commissie vaccins bestelt.
  https://www.anti-spiegel.ru/2020/covid-19-was-der-spiegel-ueber-die-bestellung-von-impfstoffen-durch-die-eu-kommission-verschweigt/?doing_wp_cron=1600586306.2531590461730957031250
  Wat de spiegel niet rapporteert
  Der Spiegel noemde de vrijstelling van aansprakelijkheid natuurlijk helemaal niet. En over AstraZeneca kon alleen het volgende worden gelezen:
  “De EU had in juni al een contract getekend voor maximaal 400 miljoen vaccindoses met de fabrikant AstraZeneca en plant meer met andere bedrijven met veelbelovende vaccinkandidaten.”
  Dus geen woord in de spiegel over de problemen met het testen van het vaccin. Spiegellezers zouden blijkbaar snel moeten vergeten dat hier problemen mee waren. Daarom moest het volgende worden gelezen:
  “De koopovereenkomsten met vooruitbetaling zijn bedoeld om de ontwikkeling en massaproductie van vaccins te versnellen.”
  U leest het goed: de EU betaalt vooruit.

 18. Een uit de hand gelopen experimentele manier voor onzichtbare oorlogsvoering . Zelfs de WHO geeft inmiddels , weliswaar schoorvoetend, toe dat ‘ bepaalde bevolkingsgroepen’ ( genetica ) geen of weinig symptomen laten zien van deze pandemie . Een onzichtbare ‘killer’ waarvan niemand de ‘oorsprong van’ kan vinden …. .
  Het is volledig mislukt, als een inktvlek heeft dit onzichtbare wapen zich verspreid . Reukloos, niet tastbaar en onzichtbaar heeft dit stuurloze wapen de wereld op de kop gezet. Brussel grijpt zijn kansen én maakt gebruik van deze situatie om een falend Europees beleid te hervormen ; ‘wanneer het niet goedschiks gaat dan maar kwaadschiks’ moet Schäuble gedacht hebben. In een interview -20 augustus j.l. : “ Wir können die Wirtschafts- und Finanzunion, die wir politisch bisher nicht zustande gebracht haben , jetzt hinbekommen “ erklärte er.
  Politieke- en daarmee verbonden financiële opgelegde structuren blijken ook ‘een uit de hand gelopen experiment ‘ te zijn. Brussel is in elk opzicht failliet , de burger wederom het slachtoffer. De gemeentes hebben geen geld meer, de landen hebben te maken met oplopende torenhoge schulden en de fam. Doorsnee zal moeten bloeden, immers het geld, het echte geld, móet ergens vandaan komen.
  Een herstructurering van een verrot systeem …. , zal, zo vermoed ik, een ongekende ( dat mag u zelf invullen ) tot gevolg hebben, waarbij een rol toiletpapier en een potje doppertjes geen bijdrage tot enige vorm van overleven zal bijdragen.

 19. In diverse geneesmiddelen zit het E nummer 133, dit is een kleurstof die gevaarlijk is.
  Waarom stopt men kleurstoffen in geneesmiddelen?

 20. Ik weet niet meer wie het zei, misschien Pierre Capel, maar met een mechanische beademingsmachine wordt onder druk lucht in de longen geblazen, waardoor de geïnfecteerde longblaasjes worden opgeblazen, en de patiënt onder erbarmelijke omstandigheden sterft !!! Een eenvoudig neusslangetje waardoor zuurstof stroomt, bevestigd vóór een neusgat, en niet in, is meestal voldoende, en anders een zogenaamde neusbril, máár …
  absoluut niet onder druk, en al helemaal niet onder hoge druk !!!

 21. De regeringsleiders zijn nog erger dan die van de WOI die hun persoonlijk vetes lieten uitvechten op het slagveld door jonge jongens, nog nat achter de oren – of het waar is weet ik niet, maar er wordt verteld dat de Engelsen en Duitsers in het weekend tegen elkaar voetbalden, en daarna bier met elkaar dronken !!!
  Ook koningen van vroeger voerden oorlogen tegen elkaar, als ze ruzie met elkaar hadden, maar ook als de bevolking begon te morren, wegens hoge belastingen !

 22. Als het naar zeer waarschijnlijkheid bewust verspreid is met de bedoeling alles kapot te maken. Dan vraag ik mij af: is het dit, een extreem overtrokken reactie op een virus gelijk aan de griep. Met als bedoeling een kapotte economie, middenstand weg en alleen maar extreem grote bedrijven. Een arme rest, die onderdrukt moet worden.
  Of is het virus mislukt en had het echt dodelijk als een klasse A-virus moeten zijn. Gates en de koning etc bedrijven ons met nog meer rampspoed. Zal dit een nieuw virus zijn wel in klasse A. En zo een groot deel van de mensheid uitroeien.
  Dit wil de cabal tenslotte, om zo de rest goed te kunnen controleren en tot slaaf te maken.
  Want als ze echt een dodelijk klasse A-virus verspreiden.

 23. @ Mo
  Dat denk ik ook nog steeds, dat het een gemaakt virus is van meerdere ziekte verwekkers. Te laat ingrijpen
  En maar laten muteren. Vreemde behandeling toepassen en medicatie wat geneest negeren.
  Ook heeft het niet met kou te maken, maar eerder met bezuinigingen op al wat van een ander is.
  Lockdown, testen mondkapjes is dat cultureel?

 24. Wordt het niet tijd dat de mensen op de hoogte gebracht worden dat de regering bewust het spelletje zo speelt voor een tweede lok down om het marxistisch systeem in Nederland in te voeren en die vier in den Haag de eerste macht hebbers in het nieuwe marxistische Nederland worden.
  De corona wet is hier het bewijs van om het vaccin van die Amerikaanse sl…ter erdoor te krijgen.
  De mensen moeten eens opzoeken wat hij in Afrlka en zuid Korea allemaal ingespoten heeft met vreselijke gevolgen.
  Niemand zou zich moeten laten inenten, hebben ze geen poot om op te staan.
  Laat de regering zich maar vaccineren weten ze ook wat de gevolgen zijn op lange termijn.

 25. Dit probleem heeft alles te maken met de manier van denken in de reguliere wereld. Het protocol is heilig en daar wordt niet van af geweken. Voor een deel van de slachtoffers zou dat weinig uit hebben gemaakt. Het merendeel is nier door, maar met corona overleden, het zou toch wel gebeurd zijn, hoe triest ook. Maar een deel had zeker geholpen kunnen worden als de protocollen niet heilig zouden zijn. Houd me ten goede dat vaak in urgente situaties protocollen helemaal niet verkeerd zijn. Maar we kunnen nu inmiddels al lang niet meer spreken van een urgente situatie.

 26. Ook hier weer noemt niemand Bechamp of de fraude en virusonzin van Pasteur. Laat u niet misleiden.

 27. Beste Xander,
  Even een vraagje.. heb je je website wel goed beveiligd? Ik zie wereldwijd dat websites die de waarheid aan het licht brengen, enorm onder vuur liggen.Ze worden gehackt met alle gevolgen vandien.
  We waarderen jou en je team enorm en zouden niet graag zien dat deze website op zwart zou gaan..

 28. Er zit een smerige adder onder het gras in de noodwet: Verplchtingen die de noodwet niet noemt, kunnen alsnog worden opgelegd onder de noemer ‘vangnetbepaling’.
  Onder die noemer zouden alsnog verplichte testen kunnen worden opgelegd, of de controle achter de voordeur (die uit de wet is gehaald). De Tweede Kamer krijgt dan 2 weken de tijd om daarover mee te praten.
  Het is ongekend dat onze democratie in een vloek en een zucht veranderd kan worden een dictatuur waarin 4 bewindslieden het land commanderen als rasechte dictators.
  https://www.cafeweltschmerz.nl/28-wat-staat-er-werkelijk-in-de-noodwet-slapen-de-kamerfracties-jeroen-pols-en-ab-gietelink/

 29. Thomas Borody heeft niets met HCQ te maken. deze man heeft zijn eigen triple therapy tegen dit virus en zegt dat ivermectine + zink en doxycycline het beste werkt tegen dit virus. deze man heeft meer titels dan dat ik weet wat ze betekenen en dit is behoorlijk in Australisch mainstream news skynews gerapporteerd zie youtube. Hij heeft nu zelf met pijn en moeite een dubbelblind onderzoek lopen wat eindigt ergens 2023……..

  In india zijn ze ook geswitched naar ivermectine.
  Zelenko heeft ook wat aanpassingen in zijn protocol betreft ivermectine. er zijn genoeg medicijnen die effect hebben. Mijn huisarts wou ze me niet voorschrijven, zei dat er al “eentje was opgepakt”

  Dus dan maar uit het buitenland laten komen.
  voor duiding supplementen zie https://www.youtube.com/watch?v=NM2A2xNLWR4

  Groeten

 30. De logica is ver te zoeken: ook slachtoffer van de heethoofden gates en consorten.
  In een interview, 2009, met CNV-onderwijs, verklaart rivm-woordvoerster Grootenboer (augustus 09)
  wij geven niet ieder kind dit vaccin (tamiflu): het tast het immuunsysteem aan. (verbazingwekkend …)
  Korte tijd later: persbericht rivm: wij reserveren deel der tamiflu-voorraad voor, jawel, mensen met een VERZWAKT
  IMMUUNSYSTEEM…..
  Het is oersimpel: wie een minder immuunsysteem heeft is gediskwalificeerd voor vaccintoediening.
  wie een goed immuunsysteem heeft, heeft geen vaccin nodig.
  Maskerplicht: er is geen medische onderbouwing voor het dragen van (flut)maskers: ze tasten het immuunsysteem aan, geven de foute psychologische boodschap: ik ben gevaarlijk voor anderen, de ander is gevaarlijk voor mij.
  Spoedwet: maanden na de start van de virusverspreiding: niet erg logisch en, om politicus van der Staaij te citeren,
  recent bij de nos: het momentum is er niet meer (althans woorden van die strekking)
  Doutzen Kroes en Andrea Bocelli gaven in ongeveer dezelfde tijd een gates-onwelvallige boodschap:
  ‘willen ze wel dat we gezond worden? en : ‘draag svp geen masker!’
  dr John Magufuli, chemicus en president van Tanzania: weigerde het gates-smeergld en haalde een goed gelukte
  practical joke uit met ‘virustests’: zie het hilarische filmpje erover en kijk ook af en toe naar de bodyguard achter hem ..
  Lang leve ook Robert F. Kennedy jr: zijn opmerking tijdens de demonstratie in Berlijn over Goering liet aan duidelijkheid niets te wensen over: ‘wij kregen alles gedaan van de mensen als Nazis omdat we ze heel bang hadden gemaakt’. http://www.childrenshealthdefense.org
  Denk ook svp aan Michael Fritzsch, moedige politiecommissaris Hannover, Julian Assange, dr Ahmadreza Djalali enz..
  Wie logisch kan denken, gelooft NIETS meer van de Ruttes, Merkels, Fauci’s, de Jonge’s, Macrons, Conte’s,
  van Dissels, van Ransts, Clintons, ‘Oranjes’ en hun partners in crimes vs humanity.
  ‘Oranjes’ en

 31. @ JW 19/09/2020 om 4:56 pm

  Hallo JW, u schreef: ”wou net Jensen kijken maar probeer het geblokt je zie het niet kijk zelf en geniet van internet waar de waarheid ver te zoeken is”
  .
  Ik heb het nu net om 19:11 uur getest, en bij mij komen de YT uploads van Jensen gewoon in beeld en spelen ook allemaal af.
  Ook op Jensen.nl speelt de video af. Vreemd dat het bij u niet lukt. Succes!

  Hartelijke groet, Michaël

 32. Dit verhaal heeft wel een heel venijnig startje, want in ons land zijn meer dan 6200 mensen overleden ten gevolgen van Covid-19, als wij de RIVM moeten geloven.
  Dat betekend dus, dat vele van die doden zijn overleden door mogelijk een verkeerde behandeling.
  Want als die corona patiënten van meet af aan (vooral preventief) met zink, hydroxychloroquine / quercetine, vitamine C en D, en azitromycine waren behandeld, dan hadden er nauwelijks doden hoeven vallen.
  Maar die alternatieve behandeling was verboden door de WHO, maar ook door de Nederlandse autoriteiten.
  Met andere woorden, veel patiënten hadden het dus kunnen overleven, als er maar geen politieke vaccinatie agenda achter zou zitten. Want tot de dag van vandaag houden Rutte en de Jong nog steeds vol, dat alleen de komst van een vaccine ons kan redden.
  Ik ben geen jurist, maar kan niet geloven dat deze kwestie geen gevolgen heeft.

 33. Uitstekende interviewer trouwens! Iemand met kennis van zaken. Daar schort het in de media al te vaak aan. Ook hij legt de nadruk op zink, waarbij HCQ zorgt dat zink in de cellen kan komen als isofoor. Het is toch ronduit diep schandalig dat regeringen zo’n goed werkend medicijn (in de eerste lijn) níet willen toestaan!!

 34. Alleen de uitspraak “ Corona zal pas overgaan als er een vaccin is”, deze uitspraak van onze overheid, geeft aan hoe “ gretig” de overheid op een vaccinatie af ging.

  Zonder dat de overheid zich op de hoogte wilden stellen of er ook een geneesmiddel was.
  Dit is zeer LAAKBAAR!
  En een therapie IS ER .
  In het begin was dit nog niet meteen duidelijk, omdat de studie’s er nog niet waren, maar proefondervindelijk was Hydroxychloroquine werkzaam. Nu zijn er studies in overvloed die aan geven dat de Hydroxychloroquine cluster WERKT.

  Hugo de Jonge zou er goed aan doen om zijn dure vaccinaties ( die gretig ontikkeld en geproduceerd willen door de farmaceutische industrie KASSA❗️) af te bestellen.

  De grondstoffen in deze vaccinaties deugen niet.
  Dit heeft de gemiddelde Nederlander ook al door dus Hugo je besteld veel te veel.

  En Hugo voor de huidige situatie, en de de komende golf Corona kun je heel veel GOEDKOOP Hydroxychloroquine inslaan.
  Dat is de enige manier om ons land nog van een financieel debacle te redden.

  Zou er In Nederland een jurist zo slim zijn om dit “ juridisch af te dwingen” .
  Behandeling met Hydroxychloroquine.

 35. Verreweg de meeste overledenen zijn 80 plussers voor wie corona het laatste zetje was bij een reeds zwakke gezondheid. Daardoor hadden we in Nederland eerst oversterfte en naderhand ondersterfte. Met andere woorden deze mensen zouden sowieso op korte termijn zijn overleden ook zonder corona. Of HDC ze had kunnen redden is uiterst dubieus. Veel onderzoek heeft .aangetoond dat HDC nauwelijks effectief is.

  Demosthenes u valt nu door de mand, wat uw intenties betreft, gedraagt u zich als een influencer.
  Ondanks overvloedig bewijs van gerenommeerde artsen blijft u leugens zaaien. U bent hier niet meer welkom. Mod.

 36. Het zijn deskundigen die misschien hun reputatie op het spel zetten. Maar het zijn deskundigen die waarheid belangrijk vinden en die weten van de hoed en de rand.
  Het zijn géén aluhoedjes! Hoe vaak moet dat nog gezegd worden tegen al die dovemansoren!
  Al in een vroeg stadium poneerden epidemiologen, virologen, artsen, infectiologen, hun twijfels over de zwaar overtrokken reacties van de diverse overheden.
  Het is intussen een bijzonder lange lijst geworden van deskundigen die zich uitspreken. Deskundigen die werkelijk bezorgd zijn over de gevolgen van de maatregelen en die geen speciale politieke agenda hebben m.b.t. Covid19.
  Deskundigen die zien dat het beeld dat in de media wordt geschetst níet klopt met wat zij dagelijks in hun praktijken meemaken.
  Bedankt voor dit artikel. Zulke mensen geven moed. Overheden verpesten momenteel elke hoop, elk uitzicht en elk gezond verstand. Overheden en pers koesteren de zwarte scenario’s.

 37. Het viel mij op dat bij 2 jumbo’s (Drenthe) om mijn postcode werd gevraagd toen ik wilde pinnen. Bij de Jumbo waar ik contant betaalde werd hier niet om gevraagd. Soort stiekeme contract/bron onderzoek mocht het misgaan is betreffende regio? Want een pintransactie én postcode is natuurlijk een prachtige bron aan gegevens.
  Meer mensen die dit opgevallen is?

 38. XANDER dank je wel man, dat je dit elke dag weer doet. ECHT een levenswerk inmiddels. Ik ben graag op de hoogte van de waarheid wanneer er iets in de wereld gebeurd en ook al zit je er wel eens naast, je bent een goede vent en levert in heel veel levens een bijdrage als het gaat om waarheidsvinding!

  Ik hoop ook, aangezien je vanuit een christelijk/joods perspectief schrijft, dat je onderweg mensen aanraakt door dit werk wat je doet en dat het geloof met een ieder aan de slag gaat.

  NOGMAALS dank je wel voor het feit dat je het verschil probeert te maken man, alle beetjes helpen

  Dank voor uw waardering Geoffrey. Mvg. Mod.

 39. wou net Jensen kijken maar probeer het geblokt je zie het niet kijk zelf en geniet van internet waar de waarheid ver te zoeken is

 40. Chinese viroloog: de Chinese regering heeft COVID-19 ‘opzettelijk’ vrijgegeven.
  Viroloog klokkenluider zegt dat COVID-19 opzettelijk is gemaakt in een Chinees laboratorium

  Tussen de huis aan huis bladen zit een folder in het chinees, met een link naar foxnews.

Comments are closed.