Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen

Nederland behoort in deze grafiek bij de 5 slechts presterende landen. Het verband met het verbod op het gebruik van hydroxychloroquine is niet meer te ontkennen.

—————————————————————————————————————————————

Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief is’

—————————————————————————————————————————————

Een op basis van tal van bronnen en gegevens samengestelde grafiek laat zien dat er in landen waar coronapatiënten met hydroxychloroquine worden behandeld, veel minder doden zijn gevallen dan in landen waar het middel werd verboden, zoals in Nederland. Samen met de statistieken van het vorige artikel tekent zich een schokkend beeld af van een onthutsend zwak en extreem schadelijk regeringsbeleid, dat in normale tijden tot maar één logische stap zou leiden, namelijk het onmiddellijke ontslag van het voltallige kabinet.

HCQ werd in West Europa wel uitgeprobeerd, maar al snel weer losgelaten. Daarbij baseerde men zich net als de WHO op een als frauduleus ontmaskerd, en daarom weer teruggetrokken onderzoek in The Lancet, waarin (opzettelijk?) grote fouten waren gemaakt, zoals het weglaten van zink bij de behandeling, plus het geven van veel te hoge doses aan reeds ernstig zieke patiënten. Artsen en andere experts die voorstander van HCQ waren, benadrukten van meet af aan dat het middel juist in de eerste lijn moet worden ingezet, dus als mensen nog maar net symptomen van het virus hebben.

Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief is’

De samensteller van de grafiek (‘Gummi Bear’) schrijft overigens dat deze niet als hard wetenschappelijk bewijs moet worden gezien, maar vooral mensen aan het denken moet zetten over waar deze cijfers nu precies op wijzen. Grootste probleem om wetenschappelijk onomstotelijk te bewijzen dat HCQ werkt ‘is dat 99,5% van de mensen die Covid krijgen, niet sterft.’ Bovendien overlijden er amper jonge mensen door het coronavirus. De testgroep van de Franse dr. Raoult, die wereldwijde bekendheid verwierf met zijn HCQ therapie, omvatte veel jongere mensen, die het zonder HCQ hoogstwaarschijnlijk ook zouden hebben overleefd.

Desondanks blijkt uit 58 officiële HCQ Covid-19 studies (waarvan 36 peer reviewed) dat het middel ‘zeer effectief’ is indien het preventief wordt gebruikt, of bij de eerste ziekteverschijnselen wordt voorgeschreven. Als mensen al erg ziek zijn geworden, dan daalt het succespercentage van HCQ van 100% naar 59%.

In Michigan werden 2541 in het ziekenhuis opgenomen Covid patiënten met de HCQ/ azitromycine therapie behandeld. Er werden geen bijwerkingen zoals hartritmestoornissen waargenomen. Het sterftecijfer onder deze ernstig zieke patiënten daalde fors, van 26,4% naar 13,5%. Een vergelijkbare daling werd de stad New York geconstateerd toen patiënten in sommige ziekenhuizen alsnog HCQ kregen toegediend.

Negatieve studies blijken gemanipuleerd, maar krijgen alle aandacht

De werking van zink in deze therapie werd in deze medXriv studie bevestigd, maar de media negeerden dit. Waar ze wel grote headlines aan wijdden was een andere op medXriv gepubliceerde studie, waaruit zou blijken dat met HCQ behandelde patiënten juist zieker werden. Hetzelfde gebeurde in een NEJM onderzoek, maar al snel werd echter aangetoond dat de data in deze studie waren gemanipuleerd om de vastgestelde positieve effecten van HCQ te verhullen.

De Braziliaanse regering kondigde op 15 mei het gebruik van HCQ bij alle Covid-19 patiënten aan, inclusief de milde ziektegevallen. 10 dagen later kwam de groei van het aantal dagelijkse sterfgevallen tot stilstand. Dat kwam niet omdat er meer testen werden uitgevoerd, want in mei werden slechts 5000 van iedere miljoen inwoners op corona getest.

Algerije begon eind maart HCQ te gebruiken, met vrijwel onmiddellijk een zeer positief effect. Marokko: idem dito. Er gingen zelfs meer Marokkanen dood in de Marokkaanse ‘diaspora’ (sommigen zouden zeggen: koloniën) in met name Europa, dan in Marokko zelf. Ook Rusland doet het uitstekend met een CFR (Case Fatality Rate) van slechts 1,6%, slechts een tiende van het Britse cijfer, waar HCQ werd verboden. De Russische methode? Zo snel en vaak mogelijk HCQ toedienen.

‘In totaal zijn er overweldigend meer positieve dan negatieve studies,’ aldus Gummi Bear. ‘De negatieve studies krijgen de meeste aandacht, maar hebben grote gebreken, want ze gaan voornamelijk over het behandelen van zeer zieke patiënten met HCQ, waarvan bekend is dat het dan niet (goed) werkt. Daarom denk ik dat hier enige kwade opzet achter zit. Ook is er de afgelopen 4 maanden niet één juiste RCT studie (naar HCQ) verricht.’

Nogmaals de grafiek, maar dan groter:

Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
23-06: Huisarts Rob Elens wil ondanks verbod toch hydroxychloroquine gaan voorschrijven
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
28-04: Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. Dit is de ultieme natte droom voor D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet.
  Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
  Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan de door de babyboomers jaren lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
  Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
  De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk.
  De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
  Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.
  Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven.
  Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.

  België 24.05’20:
  Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra.
  Ik geef het u op een briefje:
  de helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”
  AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

  In juni bleek dat de helft van de corona-doden in een verpleeghuis woonde!

  ENSCHEDE (18.06’20) Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

  En nu blijkt dat “ze” nog niet allemaal overleden zijn, dus hebben de verzorgingshuizen nog weer een troefkaart uit de mouw getrokken:
  De ventilatoren mogen NIET aan boven de 30 graden! Die kunnen het virus verspreiden(?). Nee laat ze maar bezwijken dan aan de hitte…….!

 2. In Zwitserland ging de CFR omhoog van 3 % naar 11 % toen in eind mei/juni twee weken met hydroxychloroquine werd gestopt. Dit kwam door een nepartikel in het gezaghebbende blad The Lancet. Toen dit naar buiten kwam dat het nep was is het gebruik van HCQ weer hervat. De sterfte zakte daarna weer terug van 11 % naar 3 %.. Dit artikel stond in de krant France Soir. Ook zijn in Marokko tot nu toe maar 200 sterfgevallen omdat ze al in het begin met HCQ zijn gestart.
  Door het akkefietje in Zwitserlanmd is nu onomstotelijk bewezen dat HCQ helpt ( samen met zink en Azithromycine ) als het in een vroeg stadium wordt gegeven. Dus in de eerstelijnszorg. Als je naar Nederland kijkt met zijn meer dan 6000 sterfgevallen en honderden patienten met longweefselschade en nierfalen dan wordt het pijnlijk duidelijk hoe slecht Nederland het heeft gedaan met zijn slechte RIVCM-advies.

 3. Als je de cijfers van die grafiek bekijkt heeft de Belgische overheid 1.400 burgers VERMOORD door HCQ incombinatie met zink te verbieden aan de eerstelijnszorg. (16% voor België en gemiddeld 2% voor de landen die dit wel toelieten, 10.000 corona doden in België). Dat is een verschil van 14% op 10.000 overlijdens …. Wie dient klacht in tegen de Belgische overheid en de virus-experts die allemaal loopjongens zijn voor Bill Gates en Big Pharma ?? Dit is MOORD ! Het wordt hoog tijd dat we de juridische middelen gaan inzetten en/of burgerlijke ongehoorzaamheid gaan prediken tegen die moordenaars !

 4. @ Ron Swart 4:48 pm, op 18/7. Helemaal waar wat U zegt. Schande, dat de arts Elens, zo aangepakt is geworden, terwijl hij echt mensen heeft gered, met toediening van hydroxychloroquine.

 5. @ Chip 3:57 am. Ze willen inderdaad, de NWO, en hun duivelse aanhangers van politiek en plutocratie, de wereldbevolking decimeren. Dat is het uiteindelijke doel, en dat Corona circus is er een onderdeel van.

 6. Hugo de Jonge doneert 700 miljoen aan het farmabedrijf AstraZeneca voor de ontwikkeling van een vaccin. Dit bedrijf heeft trouwens een buitengewoon slechte naam, want er lopen de nodige processen. Het vaccin is er trouwens al en dat belooft niet veel goeds.
  De Limburgse GGD heeft huisarts Rob Elens verboden patiënten te behandelen met het werkzaam medicijn HCQ; dit is de omgekeerde wereld (satanisme). Het zoveelste bewijs dat niet de gezondheid van de mensheid, maar de Pharma Maffia grof geld wilt blijven verdienen ten koste van. CBD-olie is trouwens een goed alternatief.
  Lees en huiver: ‘Dodelijke medicijnen en de georganiseerde misdaad’ van Peter Gotzsche.

 7. @Rom,
  één van de doelstellingen van de lockdown is dat we ons niet kunnen verenigen om te protesteren.

 8. Capel: WHO heeft ziektes ingedeeld in A, B, C en D.
  De A-ziektes zijn de zeer dodelijke ziektes: ebola, pokken b.v. met een sterfte tussen de 50% en 80%. De ziekte is erg duidelijk te zien aan de symptomen; niemand twijfelt aan de ernst van de ziekte (terwijl Covid19 juist erg onduidelijke is qua symptomen).
  Merkwaardig genoeg werd dit corona-virus onder de A categorie geplaatst. Tevens werd de pandemie uitgeroepen. De definitie van pandemie is gewijzigd: men kijkt niet meer naar de ernst van de ziekte, maar vooral naar de snelle verspreiding over de wereld.
  Na zulk uitroepen door de WHO treden protocollen van de zwaarste soort in werking. Dat hebben we gezien. Of het klopt, daar wordt niet naar gevraagd.
  Allemaal automaten die de WHO blindelings volgen. En daarbij worden economieën met groot gemak verwoest, met alle armoede wereldwijd die daarvan het gevolg is.

 9. Net is een poging gedaan de Weltschmerzvideo te bekijken:
  helaas is de geluidskwaliteit dusdanig, dat je nauwelijks kunt verstaan wat wordt gezegd: dat was overigens ook al het geval
  bij de aflevering met Pierre Capel.

  Het filmpje over de 100-jarige in de viruswaanzin nieuwsbrief was wèl goed te verstaan.

 10. Eye opener in het Weltschmertz gesprek: Psycho-farmaceutische middelen kunnen longontstekingen helpen bevorderen. Denk dan aan de samenhang met dit virus of met de griep. Sowieso zijn medicijnen op weg de derde doodsoorzaak te worden.
  Capel wijst nog op aerosolen en luchtvervuiling. De getroffen gebieden in China en Italië hebben uitzonderlijk veel luchtvervuiling. Andere haarden zien we vooral in drukke steden.
  Het dagelijks publiceren van cijfers zonder enige context of samenhang, heeft de angst helpen verspreiden en de media spelen daarin een kwalijke rol.
  Ook in dit gesprek concludeert men: Het lijkt op een griepgolf. Bij griep komen ook mensen (ook jonge mensen) op de IC terecht. Alleen focussen de camera’s daar niet op.
  Bij al die cijfers schijnt de griep verdwenen te zijn. Maar griepvirussen zijn ook gewoon actief geweest.
  Tevens wijzen de brandbriefschrijvers op de bezuinigingen op de gezondheidszorg. Ooit waren er gewoon 1800 IC-bedden. Kregen mensen geen vaste contracten meer, enz.
  Iedereen werd opgesloten, de economie afgebrand, om de uitgeklede gezondheidszorg te ontzien. Hoe ongelooflijk bizar.
  En dan nu eindeloos blijven hameren op nieuwe “besmettingen” zonder enige nadere duiding, is helemaal te idioot voor woorden.
  Bhakdi en Wodarg hebben het steeds goed gezien. Vooral in Duitstalige gebieden waren veel critici met een goede staat van dienst.
  Alles is disproportioneel.

 11. Ja, het was een goed idee van Trump, dit medicijn, sorry dat ik dat was vergeten te schrijven.

 12. Waarom wordt niets meer vermeld over BAKING SODA, zie de site van drSircus.com: een probaat middel vs virussen/bacterien?
  (puntjes niet beschikbaar op dit toetsenbord)
  De pHwaarde van virussen is hun zwakke punt, aldus dr Mark Sircus.
  Het product is te koop bij de supermarkt voor ca 1.70 in pakjes van 454 gram. Aan de zijkant van het in Nederland verkrijgbare
  merk staat hoe je het als medicament gebruikt. Men kan er ook mee bakken, schoonmaken, tandenpoetsen etc..
  Dit is het minst dure middel dat je kunt bedenken èn: Big Pharma wordt er niet rijker van …

 13. Inmiddels heeft de NHG haar politiek correcte laffe standpunt bekend gemaakt dat zij de behandeling met HCQ ontraden.
  Wat hebben we toch een zombie volk. Alleen de centen bepalen nog de moraal. Triest einde van een oorlog reeds verloren.

 14. Een zeer interessant gesprek met mensen uit de ziekenhuizen. Er was geen sprake van overbelasting en veel minder personeel raakte ‘besmet’ dan verwacht. De initiatiefneemster Evelien Peeters (internist) was verbaasd over het verschil dat in de publiciteit naar buiten kwam en haar dagelijkse praktijk. Heel moedig van deze kritische arts! Er zijn er meer, maar ze lopen risico op interne veroordeling. Anderen tekenden de brandbrief anoniem, ook uit vrees voor de loopbaan.
  Alweer een signaal hoe we zijn misleid door een media-pandemie. Deze keer vanuit Nederland.
  Het gaat niet over ‘schuld’, maar het moet wél gaan over waarheid!

 15. Heel veel Afrikaanse landen waar ze HCQ al als anti malaria middel gebruiken. Gewoon een constatering.

  Ik ben nu zeer benieuwd hoe de WHO en alle anti-HCQ-landen zich weer in alle mogelijke bochten moeten wringen om toch het vaccin er door te krijgen.

 16. We worden in Nederland besodemieterd waar we zelf bij staan maar ja wij zijn een slapend en een volgzaam volkje als Rutte en het RIVM wat piepen dan is het maar zo waarom krijgen wij de zelfde virologen te zien op TV dat geeft al aan dat er iets niet klopt en de huisarts die op die avond de mond werd gesnoerd om dat hij 10 mensen had genezen nee dat wilden ze niet horen maar nu is er bewijs kijk maar naar de uitslagen dag kabinet en Rutte ze zullen nooit bekennen en dat noemt men democratie

 17. hcq zorgt ervoor dat je vitC beter opneemt. vitC zorgt ervoor dat je zink beter opneemt. Zink werkt pro immuniteit en tegen patogenen.

  In plaats van hcq kan je ook andere vitC ‘helpers’ gebruiken, zoals quercitine. Werkt even goed.

 18. Waar blijft het protest uit de samenlenig?Krijgen we een herhaling van de geschiedenis? 42-45?

 19. ik begrijp dan niet waarom ze dat niet overal doen, maar het zal weer om geld draaien zeker? Denk nu toch niet dat de overheid bezorgd is om de volksgezondheid? daar gaat het niet om, het gaat om economie en geld en macht, de rest komt er maar achteraan bijlopen. shalom

 20. Kwasibita is verkrijgbaar bij elke Surinaamse winkel. Neem 1 dopje kwasibitawater (of alcohol)en 1 zinkpil (verkrijgbaar bij eklke drogist.) per week en voorkom daarmee besmetting. Dit eenvoudige en goedkope recept verhoogt je qweerstand enorm en is zeer effectief in het voorkkomen en behandelen van Corona.

 21. Maar Rutte doet het goed!!
  Hij doet het zo goed dat hoogst waarschijnlijk de verkiezingen volgend jaar niet doorgaan. Of het wordt net zo’n toneelstuk als bij het cda.

 22. “Desondanks blijkt uit 58 officiële HCQ Covid-19 studies (waarvan 36 peer reviewed)” Als je de bronnen van zou kunnen geven heeft je artikel iets meer waarde

 23. We zitten allemaal wel op dezelfde lijn, en we vullen elkaar aan en geven elkaar ideeën.
  Het lijkt erop dat velen van ons de zelfde schrijfstijl ontwikkeld hebben. (de natuurlijke spreektaal)

  Herinneren jullie je nog dat ik gesteld had dat ze je nu onder valse voorwendselen kunnen meenemen en ‘euthanaseren?’ (de contact-tracing app toont dat u zwaar besmet bent)

  Kleine bedrijven kapot, want men is de economie aan het nekken.
  Geen werk, geen eten, en na drie dagen verhongeren word je op de Corona-hoop gegooid.

  Volgens een bron die ik direct ga delen, (voorzichtig, het kan hard aankomen) is dat wat er wereldwijd aan het gebeuren is.
  Er zouden wereldwijd 300 000 mensen per dag van de honger omkomen.
  Dit zou drie maanden duren, waarna het beoogde aantal werkslaven door de elite bereikt zou zijn.
  Deze cijfers geven een heel andere indruk dan wat de media naar ons hoofd slingeren niet?
  Dat komt omdat de MSM-cijfers geen (!) context bevatten.
  Als je niet weet hoeveel doden er gemiddeld per dag vallen zonder ‘Corona,’ hoeveel zelfmoorden er gepleegd worden, hoeveel werkongevallen er gebeuren etc, hoe kan je dan weten dat 150 Corona-doden veel doden zijn?
  Dan zijn het gemiddelden, dan zijn het besmettingen, dan zijn het het aantal genezingen enz… Maar nergens krijg je context. (want jij mag niet zien)
  Men indoctrineert ons met deze cijfers waardoor we gewelddadiger worden.
  Ik begrijp echter niet goed dat de media werkelijk denkt dat er mensen met smart op deze gefabriceerde cijfers zitten te wachten.

  De cijfers die ik geboden heb, hoeven niet correct te zijn, maar bieden meer context zodat je een beeld kan vormen.
  Is de bron betrouwbaar?
  Ik zou zeggen van wel, omdat hun verhaal over het uithongeren van mensen mijn vermoedens bevestigd, en als ik dan naar de rest van de site kijk, zie ik nog veel meer interessante artikelen.
  Zoals: “How do I survive this global coup against humanity?”
  Volgens de website, zijn we nog voor het einde van het jaar in het rijk der hemelen, waarbij ze als uiterste sterfte-datum 2025 heeft vastgepind.
  (dat neemt niet weg dat ik als kind eens had gedroomd dat mijn sterfte-datum 2032 zou zijn, ik hou het in de gaten)
  De website stelt ook dat er in 2019 dingen gebeurt zijn welke niet meer zullen kunnen terug draaien. (verlies van biodiversiteit, massa’s sprinkhanen in Afrika welke de bevolking hun gewassen opeten, nog steeds bezet door een vreemde mogendheid, nog steeds geen inspraak in de democratie enz)

  Ik voelde aan mijn theewater dat 2019 een bizar jaar was, maar het is dan toch leuk om te lezen dat ik niet de enige ben.
  Volgens de site hebben we scharnieren, ratels en tandwielen in beweging gebracht welke de aarde naar haar domesday zullen leiden.

  Link: https://www.nationofchange.org/2020/05/19/covid-19-breaking-the-lockdown-defeating-the-coup-averting-extinction/

  (ik zou voor de zekerheid wel Tor gebruiken)
  Beste groeten.

 24. Het is best opvallend dat precies die landen betreffen die geen 5G invoeren, waar het HCQ is toegestaan.

 25. Alex Jones Zegt dat Trump een goede man is, maar geen goed overzicht heeft, hij laat die Nazi van een Dr Fauci maar verder doen met het Amerikaanse volk de lockdows opdringen van de UN & WHO agenda! Men weet dat het virus niet dodelijker meer is dan een griepje! Zie BANNED.VIDEO?

Comments are closed.