Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had

Zweden vergeleken met de staat New York. De blauwe lijn kan vrijwel naadloos op die van de meeste Europese landen, en ook Nederland, worden gelegd. (Afbeelding: (1)).

—————————————————————————————————————————————-

Onze leiders hebben geen excuus: topwetenschappers waarschuwden van meet af aan dat er geen enkel bewijs voor werkzaamheid lockdowns en social distancing is, maar wel dat deze zeer schadelijk zijn voor de economie, samenleving en gezondheid

—————————————————————————————————————————————–

Zweden is een van de zeer weinige landen die niet koos voor een lockdown, maar voor de strategie die al eeuwenlang wordt toegepast als er een grote virusuitbraak is, namelijk door de kwetsbare groepen in quarantaine te plaatsen en te beschermen, en de samenleving zoveel mogelijk normaal verder te laten draaien. De statistieken bewijzen nu definitief dat dit de enige juist aanpak was, en de lockdowns in de meeste andere landen, waaronder ook Nederland, de schade aan maatschappij, gezondheid en economie juist fors hebben verergerd.

Vorige week beweerde de New York Times nog dat de benadering van Zweden een ‘waarschuwend voorbeeld’ voor de rest van de wereld is, omdat deze ‘een grote golf doden’ zou hebben veroorzaakt ‘zonder dat de schade voor de economie beperkt werd.’ Dat was pure propaganda, want Zweden was dankzij zijn veel lichtere aanpak een van de weinige landen in Europa waar de economie het eerste kwartaal van 2020 nog groeide.

Zweden weigerde het vooraf bepaalde script te volgen

Het klopt weliswaar dat Zweden duidelijk meer corona doden telt dan zijn buurlanden Finland, Noorwegen en Denemarken, maar tegelijkertijd veel minder dan België, Groot Brittannië, Italië en Spanje, landen die zeer strenge lockdowns afkondigden. Zo zijn er in België per 1 miljoen mensen 844 aan Covid-19 overleden, en in Zweden 547.

De reden waarom de media toch Zweden bekritiseren en niet België, is omdat België netjes het vooraf bepaalde script volgde door alle niet essentiële bedrijven en activiteiten te sluiten, en strikte social distancing in te voeren. De Belgische politie zette net als hun Nederlandse collega’s drones in om het naleven van de regels te controleren, en legde overtreders zeer hoge boetes op.

Veel meer doden per miljoen inwoners in gebieden met lockdowns

Anders Tegnell, Zwedens top viroloog, verdedigde de afwijkende Zweedse aanpak door erop te wijzen dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs is dat lockdowns werken, maar dat wel met zekerheid kon worden gesteld dat lockdowns enorm veel bijkomende schade veroorzaken, zoals massa werkloosheid, sociale onrust, psychologische problemen, zelfmoorden, en drugs overdoses. Verder hebben in de lockdown-landen miljoenen ernstige zieke mensen geen of niet tijdig medische hulp gekregen.

Voor het echte ‘waarschuwende verhaal’ had de NYT dan ook veel dichter bij huis kunnen blijven, namelijk New York zelf. Daar verliep de corona epidemie vele malen erger dan in Zweden, of dichter bij huis in Texas, waar eveneens geen lockdown werd afgekondigd, en dat het met 115 doden per miljoen inwoners vele malen beter deed dan de staat New York (1763 doden per 1 miljoen).

‘Afvlakken’ van de piek lukte Zweden veel beter

Ondernemer en Rally Point oprichter Yinon Weiss vergeleek de cijfers van Zweden met New York, en schreef op basis van de data van het Covid Tracking Project dat ‘het goede nieuws is dat of je de bedrijven nu sluit of open houdt, je de scholen nu sluit of door laat gaan, of je nu wel of geen mondmaskers draagt, het virus zich in elk geval toch wel doorzet, en als we de ouderen beschermen er minder doden vallen.’

In de VS en ook Nederland hoorden we constant dat de piek moest worden ‘afgevlakt’ omdat anders de ziekenhuizen overlopen dreigden te worden. Dat afvlakken zou alleen kunnen door lockdowns en social distancing. De statistieken laten zonneklaar zien dat Zweden daar met zijn afwijkende koers echter veel beter in geslaagd is dan bijvoorbeeld de VS, België en Nederland. In Zweden was de ‘piek’ zoals wij die hebben gehad nauwelijks meer dan een hobbeltje.

Lockdowns nooit bewezen, maar wel de schadelijke gevolgen

De reden waarom de Amerikanen, Belgen, Italianen, Spanjaarden en Nederlanders faalden, en de Zweden juist succes hadden, heeft weinig te maken met het feit dat de horeca in Zweden gewoon open bleef, de scholen niet werden gesloten, en mensen gewoon naar hun werk konden blijven gaan. De belangrijkste reden is dat Zweden er wèl meteen voor koos om alleen de kwetsbare ouderen en zwakkeren te beschermen.

Dit is precies waar dr. John Ioannidis, Stanford epidemioloog en een van ’s werelds meest geciteerde wetenschappers, vanaf het begin van de Covid-19 ‘pandemie’ voor pleitte. Ook hij waarschuwde dat er geen enkel bewijs voor de werkzaamheid van lockdowns en social distancing is, maar dat de gevolgen wèl voorspelbaar zijn, namelijk grote schade aan de economie, samenleving en mentale gezondheid, en mogelijk zelfs een financiële crisis, sociale onrust, oorlog, en het compleet uiteenvallen van de sociale structuren.

‘Ideologische jihad’ media tegen Zweden

De Zweedse premier Löfven gaf in juni enkel toe dat het beschermen van de ouderen nog beter had gemoeten, omdat er naar zijn mening toch teveel waren overleden. Dit grepen de Westerse mainstream media natuurlijk meteen aan voor misleidende headlines dat het Zweedse beleid had gefaald, daarbij de cijfers en statistieken volledig negerend. Analist Ryan McMaken heeft het zelfs over een ‘ideologische jihad’ van de media, waarbij cijfers opzettelijk uit hun verband worden getrokken, of gewoon glashard wordt gelogen (2).

Kletspraatje van Rutte

Zonder het voorbeeld van Zweden en een aantal andere landen zou premier Rutte inderdaad kunnen beweren dat er in Nederland vele tienduizenden doden zouden zijn gevallen als er geen lockdown en anderhalve meter was ingevoerd. Dat zou sowieso een lukrake gissing zijn geweest die op geen enkel wetenschappelijk bewijs is gebaseerd, maar dat zou niemand kunnen controleren. Nu wel: Zweden toont aan dat Rutte (opnieuw) maar een kletspraatje heeft gehouden.

Het enorme verschil in aanpak onderstreept hoe verschillend er naar het menselijk individu wordt gekeken: in Zweden vindt men duidelijk dat mensen zoveel mogelijk vrij moeten zijn om hun eigen belangen te behartigen, en een eigen verantwoordelijkheid hebben om risico’s tegen elkaar af te wegen. In Nederland kiest men er juist voor om die vrijheid en verantwoordelijkheid van de burgers af te pakken, omdat men een ander plan voor ogen heeft dat onze samenleving ingrijpend zal veranderen.

‘Planners zijn potentiële dictators’

De vermaarde econoom , socioloog en historicus Ludwig van Mises (1881-1973) schreef in zijn beroemde werk ‘Socialisme: Een economische en sociologische analyse’ dat degenen die grote voorstanders zijn van een geplande economie en samenleving in werkelijkheid ‘hun eigen plannen aan hun medemensen’ willen opdringen. ‘De planner is een potentiële dictator, die alle andere mensen van hun macht om hun eigen plannen op te stellen en uit te voeren, wil beroven. Hij wil maar één ding bereiken: de exclusieve, absolute voorrang van zijn eigen plan.’

Zweden ‘faalde’ door geen schade, chaos en paniek te veroorzaken

Het contrast tussen de landen die de burgers vrij en verantwoordelijk lieten, met Zweden voorop, en landen waar de leiders hun plannen met extreem ingrijpende, dictatoriale maatregelen aan hun onderdanen oplegden, zoals Nederland, kan niet groter zijn.

Het is daarom absurd om te beweren dat Zweden ‘gefaald’ heeft, en New York of Nederland niet – tenzij van meet af aan de bedoeling was om zoveel mogelijk schade, chaos en paniek te veroorzaken. In die zin heeft Zweden inderdaad ‘gefaald’ – het heeft geweigerd zijn economische en sociale structuren te vernietigen, een absolute vereiste om de ‘Groene Reset’ van de globalistische W.E.F elite te kunnen doen slagen, en de wereld rijp te maken voor Bill Gates’ coronavaccins.

Xander

(1) Foundation for Economic Education via Zero Hedge
(2) The Mises Institute via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

11-07: Nijmeegse hoogleraar bevestigt dat lockdown pure paniek en onnodig was
07-07: Grote Groene Reset begint… (/ ‘Het echte nieuwe normaal? Met een minimaal basisinkomen thuis moeten blijven en enkel nog TV kunnen kijken)
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
11-06: Zullen de Amerikanen en Europeanen hun collectieve stupiditeit overleven?
09-06: WHO haalt belangrijkste reden voor lockdowns, volg-apps en vaccinaties compleet onderuit
05-06: Onbekwaamheid in vol ornaat’: Nederland moet af van het doodzieke systeem dat ons beheerst’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
30-05: Social distancing forever: Anderhalve meter concentratiekamp moet al het verzet breken (/ ‘Het nieuwe normaal’ is bedoeld om volksopstand te voorkomen)
28-05: Ex-NRC journalist en politicoloog zien staatsgreep en corrupte tirannie in Nederland ontstaan
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-05: Nederland krijgt een wurgslang van anderhalve meter om zijn nek gelegd’
16-05: Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
15-04: Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’ (Arno Wellens)
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als ‘economische zelfmoord’)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

32

 1. @Willie,
  Je kunt natuurlijk ook én de economie draaiend houden én zorgen voor een goede gezondheidszorg. Beide zijn met elkaar verweven. Altijd al. Het is niet óf het een óf het ander.
  Het is geen pestziekte die wild om zich heen slaat.

 2. amo schreef:
  18/07/2020 om 2:54 pm
  Zweden heeft net zo als Nederland de ouderen laten verrekken. Als je een terrasje en economie voorop zet dan heeft misschien Zweden het beter gedaan. Bij mij staan de gruwelijk omgekomen doden voorop

 3. Zelfs hier moeten we dan lezen bij sommige reacties “Zweden heeft het niet beter gedaan”.
  Nee, maar het gaat erom of het in Zweden veel erger is geweest. En dat is het niet!
  Ergo: die maatregelen waren zéér ‘over the top’. Dáár gaat het om: waarom zoveel kapot gemaakt als het niet echt nodig was/is?!
  Het middel erger dan de kwaal, dát is waar het steeds om gaat.

 4. Hoe wordt corona getest?
  Met de PCR test. Deze is niet geschikt voor virus testen. Dit is de basis waar alles op gebasserd is ..wereldwijd.

  1993 heeft Kary Mullis de Nobelprijs in de Scheikunde gekregen voor zijn vinding van de PCR-test.3 Deze test is indertijd ook gebruikt voor het zogenaamd detecteren van HIV terwijl volgens Mullis deze test daarvoor ongeschikt is.
  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.goedenieuws.nl/vndg/geen-bewijs-bestaan-coronavirus&ved=2ahUKEwi65ubmttbqAhXIGuwKHQEDA1EQFjAGegQIAhAB&usg=AOvVaw2nV2DQQXPdqlJ7qYf7VJRS&cshid=1595062612145

 5. @ Mo 7:20 pm, op 17/7. Juist Mo. En die agenda heeft alles te maken met het instellen van de duivelse werelddictatuur, te weten de NWO. Daar draait het om.

 6. Zweden doet het helemaal niet beter. Merk de laatste tijd wel vaker dat hier pure onzin wordt neergezet. Nederland heeft echt niet alles goed gedaan, maar toch ook zeker niet slecht. Trump doet ook alles geweldig volgens deze site, nou dat is te zien of niet. Laat je niet gek maken. Of het kwaad nu links of rechtsom zn werk doet. Het komt wel tot zn doel!

 7. Zweden staat op de vijfde plek wat het aantal doden per miljoen inwoners. Noem dat maar goed.. Dat betekent dat zo 195 landen het beter hebben gedaan waarvan veel met een Loc Down.

 8. En wat ook Simpel is :

  Alle landen en overheden LIEGEN over hun cijfers………..p u n t
  Dat weten we inmiddels toch ? We hoeven dus niet onnodig te blijven kijken naar al die lijntjes in die stastieken
  Want er klopt toch geen reet van ! ……p u n t
  Mensen besmetten elkaar niet, zij zijn slechts z e l f wel of niet gevoelig voor de uitgerolde 5 G electromagnetische straling, en hun lichaam reageert z e l f door exosomen af te scheiden I N hun lichaam.
  Door alle gebeurtenissen met dat Corona-gedoe heb ik vermoedelijk de komende jaaaaaren behoefte aan
  1 0 meter afstand………..p u n t ( nou had ik altijd al 5 meter, maar het worden er nu zeker 1 0 )
  welterusten ( overdag slapen is dus voor mij idealer )

 9. Simpel :

  Gebieden met een uitgebreide 5 G uitrol : veel zieken en veel doden
  Gebieden met minder uitgebreide 5 G uitrol : minder zieken en minder doden
  Gebieden z o n d e r 5 G uitrol : geen zieken en geen doden
  Mensen met bloedgroep A hebben 50 % meer kans op symptomen en gevolgen
  Mensen met bloedgroep O hebben 50 % minder kans op symptomen en gevolgen

  Niet moeilijk ! ! De hele pagina inclusief artikel kan ( denkbeeldig ) de prullebak in
  1 + 1 = 2 ……en 2 + 2 = 4 ……scherp he ?

 10. Statistieken hebben geen enkele zin als een groep hyena`s besluit dat de mensen op een bepaalde manier dienen te worden geïnformeerd. Als die groep ook de belangrijkste bronnen in handen heeft is het appeltje eitje. De burger krijgt een lading BS over zich heen met als doel de mening te manipuleren. En ineens is het duidelijk hoe dat in de jaren voorafgaand aan WO II ging. Hoe het mogelijk is dat een volk besluit een ander volk te elimineren.
  De waarheid is totaal ondergeschikt gemaakt aan het doel.
  Het doel is om iedereen in het gareel te krijgen en de domste (Nederlanders) zijn het eerste aan de beurt.

 11. groot probleem met de cijfers is dat ieder land op zijn eigen wijze de corona doden registreert. over twee drie jaar kan je de statistieken gaan vergelijken en zien of de gemiddelde doden onder longontsteking, hartaanval, ouderdom, griep afwijken in het corona jaar. Ik denk dat heel veel doden aan corona worden toebedeelt die onder een andere noemer thuishoren. Ik denk ook dat de vaccinatie volgend jaar heel snel wordt doorgedrukt voordat de ‘aan welke doodsoorzaak is een persoon overleden’ statistische cijfers bekend worden. meestal gaat daar drie jaar overheen. Tot die tijd kunnen overheden hun versie van het corona ‘verhaal’ hanteren om de vaccinaties erdoor te drukken. Wanneer de doodsoorzaak data over 2020 bekend wordt (+/- 2023) dan staat de keizer (van de nieuwe kleren) in zijn onderbroek.

  ten aanzien van de cijfers uit zweden: zweden heeft meer doden dan een aantal andere landen maar minder dan de grote landen als verenigd koninkrijk, spanje, italie, e.d. De cijfers geven aan dat de lockdown nauwelijks/geen verschil maakt.

  Voorbeeld uit eigen leven: toen de beperkte lockdown in zou gaan in nederland waren er gigantische rijen bij bouwmarkten om verf e.d. te kopen om te kunnen klussen in de quarantaine periode. al deze rijen hebben geen invloed gehad op de dodenaantallen/zieken.

  Ik geloof wel in het verhaal van maurice de hond, dat het virus zich sterk verspreid onder heel specifieke omstandigheden: temperatuur, luchtvochtigheid, blootstellingsduur., superspead events. Is corona gevaarlijk? als ik naar alle besmettingen van de afgelopen week kijk en constateer dat er nauwelijks doden / intensive care/ mensen ziek thuis zijn, dan valt het wel mee. blijkbaar kunnen volgens de recente cijfers besmette personen gewoon rondlopen, hun dagelijkse dingetje doen met geen of nauwelijks symptomen. voorbeeld ik werk ook gewoon door als ik verkouden ben, Maar voor mensen die een zeer zwak immuunsysteem hebben kan een reguliere verkoudheid ook op de longen slaan en de boel ontsteken. Alles is relatief.

 12. @Anna
  “Maar de cijfers van Nederland kloppen niet in deze statistiek omdat vele ouderen in verpleeghuizen niet mee zijn geteld. Dan hebben wij een hoger sterfte cijfer Dan Amerika!”

  Denk je nou echt dat er duizenden ouderen zijn doodgegaan met alle corona symptomen, wellicht wekenlang, en dat die dan niet eens een keertje een ziekenhuis hebben bezocht? En we hebben al een veel hoger sterftecijfer dan Amerika omdat daar velen malen meer wordt getest. En trouwens ook de CBS cijfers tonen geen extreem dodelijk jaar.

 13. De cijfers ze hier alle dagen naar ons hoofd slingeren zijn vals omdat de tests vals positief geven, ook wordt men verplicht alle doden als covid-19 doden op te geven! Ze volgen instructies van de UN & WHO. Japan heeft ook geen lockdown gedaan, hun conclusie is dat covid-19 maar een dodelijkheid heeft van 0,05%! Er zijn geen speciale tests voor covid-19, het reageert op alle corona, 99% is immuun.

 14. @Marrim,
  probeer eens met DuckDuckGo of Tor.
  Bedankt voor de website.

 15. Wat mij opvalt is dat het land dat het meest voldoet aan de immigratiepolitiek van de EU, Zweden, geen lockdown heeft gehad. Een aantal andere landen die met sociale onrust te maken hadden zijn in zware lockdown gegaan: Frankrijk (gele hesjes), Spanje (onafhankelijkheidsstreven Catalonië), Italië (hele grote mond tegen Brussel) en tot slot het VK met de Brexit en King Brexit himself, Boris Johnson, die het zelfs ook nog persoonlijk heeft opgelopen. Dan Bolsenaro in Brazilië die golf na golf krijgt telkens wanneer hij zegt dat het een soort griep is. Men start en corruptie-onderzoek tegen hem en als dat dan nóg niet help, dan wordt ook hij besmet met Corona.

  Ik heb altijd geleerd dat toevallig niet bestaat. Ook nu weer in Spanje, waar zijn ineens weer veel besmettingen? Catalonië. Hoe voorspelbaar. Als er 10.000 BLM-ers op de Dam staan heeft niemand ergens last van, als er ergens een kerk een bijeenkomst houdt, zijn er weer duizenden besmettingen. En dit vind ik echt allemaal té toevallig. Maar zo lang 86% van Nederland de NOS en RTL4 propaganda nog geloofd, is er weinig anders te doen dan het maar over je laten komen.

  En veel besmettingen in de VS? Alle doden worden toegeschreven aan Corona omdat dat 26.000 dollar extra oplevert per patient voor de ziekenhuizen. Zoveel besmettingen? Cijfers worden altijd gemanipuleerd dat zegt dus gewoon helemaal niks.

  Hoe was het ook al weer Ramses en Liesbeth? ‘vluchten kan niet meer’.. …

 16. Het zijn nu weer de besmettingen, en die worden alleen gebruikt door de W.H.O. en R.I.V.M, om burgers weer op te doen sluiten.
  Elke jaarlijkse griep periode kent net zo goed besmetting’s gevaar, en daar gaan ook veel mensen aan dood. Maar aan deze griepgolf kleeft een zeer misdadige politieke agenda, alleen niet iedereen ziet het, of wil het zien.

 17. @Anna,

  Daar zeg je me wat, ik wist niet dat de vrouw van
  Xi Jin Ping in het bestuur van de WHO zit.
  Dan is het toch duidelijk dat de WHO een Chinese agenda heeft. Nu had ik toch al niet zo’ n hoge pet op van de WHO, omdat Tedros ook een duister verleden heeft en een paar keer een cholera epidemie in Ethiopië onder de pet heeft gehouden toen hij daar vroeger minister van volksgezondheid was.
  Het is volkomen terecht dat Donald Trump daar geen geld meer aan wil spenderen, en met deze organisatie gebroken heeft.
  Ik werd vandaag door een collega op de website van Martin Vrijland gewezen, misschien ook wel interessant voor jou.
  M.vr.groet,

  Svalbard

 18. Is Zweden gestraft vanwege hun corona beleid met code rood door België?

 19. Dat dacht ik al.
  Maar ik vond het vreemd dat net uitgerekend Zweden zich zich van de ‘ophokplicht’ kon ontdoen.
  Als het virus werkelijk zo besmettelijk was geweest als dat de leugenpers u dag na dag wil laten geloven, dan waren we er al niet meer geweest
  Ik geloof het dus niet, het druist in tegen het gezond verstand.

  Artikel Breitbart:
  Mike Pompeo writes framework to define and defend the Libertarian principles of the founding fathers: https://www.breitbart.com/politics/2020/07/16/pompeo-report-unalienable-rights-america-founding-principles/

  Dit stuk is wat onze globale criminele regering het volk onthoudt, waardoor we langzaam maar zeker onze waarden, en normen verliezen.

  Hmm, ik zie dat de kans bestaat dat na de regen toch de zonneschijn terugkomt.
  Als een vuurtoren in een donkere nacht signaleert dit baken hoop.
  En ze zijn kwaad, wees er maar zeker van, ze klampen zich als ware Amerikanen vast aan de grondwet.
  Er valt geen speld tussen te krijgen, en waarachtig kan je niet veel anders doen dan instemmend knikken.
  Omdat het de logica zelve is.
  Daaraan kan je zien dat wij familie zijn van die Amerikanen, zover ontwikkeld, dat we ons niet laten race-baiten, omdat wij gezegend met dit gezond verstand, veel verder kunnen zien, en met gemak.
  (valt me net op dat onze gecompromitteerde regeringen ook alleen maar korte-termijns-denken aanleren)
  Als de Democraten winnen, zullen alle wilden en ongeciviliseerden met steun van de regering achter de witte man aangaan. Totdat die uitgemoord is, waarna men nog een jaar of twintig ‘feest’ kan vieren.
  Vervolgens begint het te morren, ze krijgen honger, en komen tot de constatering dat hun geliefde Democraten ‘verdwenen’ zijn.
  “Wij hebben jullie nodig!”
  Daar komt oorlog van, en dan, is het afwachten wat er gaat gebeuren.
  Dat kan maar op twee manieren uitlopen, en ik denk dat de Democraten al besloten hebben dat beide van deze manieren goed zijn, dus dat zullen ze dan wel ‘bekijken.’

  Of, ze houden de onderontwikkelden in een permanente staat van oorlog gecombineerd met globalisme, of, de Democraten roeien ze uit, waarna het land van hen is.

  Geen van die terroristische groeperingen is in staat om op deze manier te kunnen denken.
  Konden zij dat wel, dan zouden ze stoppen met het voortdurend provoceren, omdat plotsklaps begrepen wordt wat het doel van de mensheid is.
  De mensheid moet bij elkaar komen, en samen leren werken.
  Dat is natuurlijk niet handig wanneer de goed geoliede oorlogsmachine één kamp permanent in de Middeleeuwen houdt, en het andere kamp laat evolueren.
  Dat zou er dan in theorie voor moeten zorgen dat we voor problemen gesteld worden.
  Als ontwikkeld volk kunnen we beslissen hen te euthanaseren en hun kinderen volgens Westerse waarden op te voeden.
  We kunnen ook het hele ‘mislukte’ ras euthanaseren, maar dat zou ons als spiritueel wezen niet ten goede komen.
  Gemakkelijk waarschijnlijk wel, maar het kan onze eindbestemming als verlichte mensheid belemmeren.
  Voor het grote goed, voor evolutie welke van ons een intergalactisch ras moet maken.
  En voor het verraad dat zij gepleegd hebben.
  Het is humaan, want zij lijden onophoudelijk.
  Niet kunnen zien, doet pijn, verdwaald en moederziel alleen in de onophoudelijke (waar zij zelf voor gekozen hebben) donkere kerker van
  gestolen nep-God-Allah hier op aarde.

  President Macaronie van Frankrijk vertoont ook opzienbarend gedrag.
  Hij gaat de Notré Dame (niet eigenhandig natuurlijk) terug in zijn oorspronkelijke staat restaureren.
  Eerst dacht ik dat het als doel had de bevolking nog meer te demoraliseren, men bouwt de kerk terug op, en laat ze vervolgens opnieuw aflikken.
  Ik zou daar niet van verschieten, want ik zie hen hiertoe in staat, maar, Macaronie heeft gezegd dat hij de zuilen in steen zal laten bouwen, ipv het voorheen gebruikte licht ontvlambare hout.

  Ik denk dat hij met Trump gebeld heeft, of Trump is de hele wereld aan het bellen. (verenigen)
  We zijn politiek geïnfiltreerd door een globale, Marxistische criminele organisatie.
  Dat wil zeggen dat veel mensen onderdrukt worden, ook in de media.
  De vastberadenheid dat Amerika nu toont, zal de slinger doen doorslagen.
  Opmerkelijk in het artikel ook is dat men nu openlijk over Marxisme spreekt, en dat dit ook door het publiek begrepen wordt.
  Moest Trump hier tijdens zijn verkiezingscampagne over beginnen, dan zouden ze hem voor krankzinnig gehouden hebben en uitlachen.
  Wat Trump heeft gedaan, is net zoals onze media al jaren doet, het volk druppelsgewijs voorbereiden op wat komen zal. Dankzij Trump hebben we een heleboel van het politieke brabbel-taaltje opgestoken.
  We zijn nu allemaal junior-politicus, maar dat is genoeg om de leugens te doorprikken en de actualiteit te volgen. 😉

 20. @Tom: ik krijg de indruk dat u zich niet heeft verdiept in de artikelen hier. Het zijn top wetenschappers en artsen met zeer gefundeerde kritiek op deze pan-paniek.

 21. Het was ook heel vreemd dat “ vrije landen “ zomaar zonder slag of stoot de communistische manier “ lock down “ overnamen.
  Waarom ❓
  Eerst stuurde China een “ biologisch wapen” ( misschien per ongeluk maar veel onderzoekers bewijzen inmiddels dat het een in een laboratorium ontwikkeld virus is) de wereld in, met het gevolg dat wij hen klakkeloos na-apen en onze economieën kapot laten gaan—- uit angst. ❓

  Maar nu krijgt China op een geheel andere manier de rekening gepresenteerd.
  Vele miljarden schade door overstromingen en land verschuivingen.
  Het is vreselijk wat daar gebeurt.
  Mensen worden door de overheid niet of nauwelijks geholpen. (Zie China Observer – vision times)

  Bovendien is president Trump volop in de aanval gegaan tegen China. ( zie NTD Barr delivers speech on China Policy)
  De CIA heeft ontdekt hoe de bedrijfsspionage en de patenten die China verwerft allemaal “ gestolen zijn “ van westerse landen.
  Hoe Hollywood wordt omgekocht door China en hoe de pers in de USA geld ontvangt van China❗️
  De vrouw van Xi Jinping zit in het bestuur van de WHO❗️( bron vergeten )
  Nu moet de WHO in China gaan onderzoeken waar het virus vandaan kwam. Zo corrupt!

  Het communistische regime wankelt.
  En nu begint de CCP openlijk ook de zuid chineesche zee op te eisen. Afleiding van de echte problemen? ( militair conflikt ?)

  Jammer dat we hier in Nederland een beetje “ blijven hangen “ in de statistieken.
  Het was GEWOON DOM om China na te apen.
  Zweden had gewoon gelijk.
  Maar de cijfers van Nederland kloppen niet in deze statistiek omdat vele ouderen in verpleeghuizen niet mee zijn geteld. Dan hebben wij een hoger sterfte cijfer Dan Amerika!
  Wij zijn vrij denkende mensen geen communistisch volgzaam volkje.
  ( Zij kunnen helaas niet anders )
  De wereld draait door met een enorme vaart waarin heel veel en heel snel veranderingen plaats vinden die voor ons ook Grote gevolgen zullen hebben.
  Europa wil wel zonder de USA verder (want de MSM hebben niets anders dan negatieve bericht beving over de USA ) maar de economieën zijn zo verweven dat dit bijna niet kan.
  Dus frau Merkel en messieur Macron wat kiezen jullie Xi of Trump

 22. Ik ben het hier niet mee eens.

  Ten eerste was het coronavirus al aanwezig het Zuidelijke gedeelte van Europa voordat men er weet van had. De Lockdowns waren dus veel te laat.

  Ook in Zweden heeft men maatregelen getroffen maar dan wel voordat het virus bij hen was. Dat geeft je een groot voordeel als land.

  Zweden is tevens vele malen dunner bevolkt met veel minder ouderen. Daarnaast werd tijdens de eerste golf systematisch 70 plussers geweerd uit het ziekenhuis en die stierven thuis aan corona terwijl zij niet mee werden geteld. In het VK gebeurde iets soortgelijks.

  Het zorgsysteem kan de golf simpelweg niet aan. Dit zie je momenteel in meer Westerse landen gebeuren.

  Wat ik absoluut niet begrijp is dat heel veel ‘experts’ spreken alsof corona achter ons ligt. Het is zich juist gigantisch aan het uitbreiden. Het aantal besmettingen wereldwijd neemt steeds sneller toe evenals het dodental. Ook in Spanje en België gaat het weer helemaal los.

  Ik ben bang dat het in de herfst en winter volledig uit de hand gaat lopen.

  Heeft Zweden overigens al zijn grenzen open met de rest van de wereld?

 23. De bilderbergers zullen in hoolen en spelonken weg krimpen als God zijn oordelen los laat

 24. Xander
  Een beetje jammer dit artikel.
  Amerika heeft 138362 doden op 328,2 miljoen bewoners. Dat is 422 per miljoen
  Nederland 6157 doden op 17,3 miljoen bewoners. Dat is 356 per miljoen.
  Zweden 5168 doden op 10.23 miljoen bewoners. Dat is 505 per miljoen.

  Waarom is 505 overleden personen beter dan de 422 per miljoen in Amerika
  Een overbevolkte staat vergelijken met een dun bevolkt land is appels met peren vergelijken.

 25. Vraag: al meer dan eens is een poging tot aanmelding gedaan wb de nieuwbrief van stopworldcontrol.com
  Dan zou er een bevestiging moeten komen per email.
  Die is niet aangetroffen, ook niet bij spam.
  Hoe valt dit op te lossen? (waarschijnlijk een schoolvoorbeeld van censuur)

 26. De Zweedse invloedrijke viroloog Johan Giesecke zei het al in een vroeg stadium: In een democratie kun je bevolking niet net zo behandelen als in China. Dat waren wijze woorden die menig democratische regering zou moeten overdenken.
  Het is duidelijk dat de lossere Zweedse benadering niet tot opvallend meer sterftecijfers heeft geleid. Waar Britse instituten honderdduizenden doden voorspelden op basis van slechte modellen. En waar de Oostenrijkse premier Kurz had gezegd dat iedereen een coronadode zou gaan kennen.
  Nu zegt men dan dat het meeviel dankzij de maatregelen.
  Maar dan kun je dus direct op Zweden wijzen: Daar viel het ook ‘mee’.
  Bovendien laten grafieken zien dat de daling al inzette voordat de lockdowns begonnen. In Duitsland was het theoretische getal R al onder de 1, voordat de opsluitingen begonnen.
  De twee Duitse instituten (RKI en AGI) die monsters ontvangen uit het hele land, van mensen die zich bij artsen melden met griepachtige verschijnselen, zien sinds week 16 geen SarsCov2 virussen in de monsters.

 27. Zonder dat het grote publiek het in de gaten heeft, wordt onder de dekmantel van het corona virus (angst)een mondiale stille staatsgreep (bilderbergers en co) gepleegd dat moet leiden tot depopulatie van de wereldbevolking en eeuwige wereldbeheersing van de wereldelite met een onderhorig slavenvolk. Ben benieuwd wanneer de Eeuwige ingrijpt.

 28. Valt op dat de landen met de strengste lockdowns nu weer “nieuwe uitbraken” melden en de boel weer op slot doen.
  Maar je hoort verder niks. Zijn die mensen ziek? Zijn ze opgenomen in ziekenhuizen? Of zijn het vooral testuitslagen die een verkeerde uitkomst kunnen geven. Nul verdere informatie, alleen maar angstzaaien.

 29. Toon mij 2 mensen die bereid zijn , om hun mond open te doen in het openbaar, als het voor het gemeenschappelijk belang is, en ik toon u hoe erg het gesteld is met onze zogenaamde vrijheid van meningsuiting, en de angst waarmee dit gepaard gaat.

 30. Dat gaan ze hier nu ook niet meer doen. Als er nog lockdowns komen zal het meer, stad, of gemeente worden maar niet meer heel het land. België is een erg dicht bevolkte gebied, je kunt het zelfs niet vergelijken met Nederland en zeker niet met de UK. In België zijn het aantal besmettingen weer terug in stijgende lijn juist omdat het te dichtbevolkt is, België is in feite één bevolkte dichte stad, ziet maar wat er in New-York is gebeurd. Dus heeft zweden het beter aangepakt, moeilijk te zeggen, misschien wel wat de lockdown betreft. shalom

Comments are closed.