Spaans onderzoek met Covid patiënten in ziekenhuis bevestigt krachtige werking vitamine D3

—————————————————————————————————————————————-

Al in jaren ’80 geconstateerd: ‘Farmaceutische industrie niet gebaat bij gezondere bevolking door natuurlijke middelen’

—————————————————————————————————————————————-

Uit een Spaans onderzoek met in totaal 76 in het ziekenhuis opgenomen Covid-19 patiënten is zonneklaar naar voren gekomen dat vitamine D3 een zeer krachtige werking heeft, en zelfs levens kan redden. 50 corona patiënten kregen in een week drie keer een tamelijk lage dosis D3 toegediend. Een controlegroep van 26 Covid zieken kreeg geen vitamine D3. Van deze laatste groep belandde de helft (13) op de IC. Twee mensen overleden. Van de groep van 50 die D3 had gekregen, kwam er slechts één op de IC terecht. Deze persoon heeft het overleefd. Deze groep patiënten herstelde bovendien sneller; 98% van hen had verder geen medische zorg meer nodig.

Iedere patiënt van de groep van 50 kreeg op de eerste dag 55 mcg calcifediol toegediend, en op de derde en zevende dag 27 mcg (1). Overigens is cholecalciferol met afstand de belangrijkste vorm van D3 in ons lichaam. De werking van beide varianten zou weliswaar nagenoeg gelijk zijn, maar cholecalciferol is volgens een artikel in het European Journal of Clinical Nutrition (Nature, 23 juli 2020) de enige vorm van D3 die als voedingssupplement en versterking van het immuunsysteem moet worden aanbevolen.

55 mcg (2200 IU) is 1100% van de ADH (waardes voor cholecalciferol), wat nog altijd een tamelijk lage dosis is. Mensen met ernstige korten krijgen soms eenmalige doses voorgeschreven die zo’n 200 x hoger liggen (400.000 – 500.000 IU). Bijwerkingen zijn er niet of nauwelijks (desondanks moeten mensen beslist nooit zelf gaan experimenteren met dergelijke hoge doses, maar altijd advies inwinnen van een arts!).

Lockdowns hebben averechts effect

Voldoende zonlicht kan vitamine D tekorten voorkomen. Over de hele wereld blijken echter erg veel mensen (veel) te weinig D in hun lichaam te hebben. Wat dit jaar dan ook volledig averechts heeft gewerkt is het ‘advies’ van de autoriteiten – in veel landen een verplichting – om binnen te blijven. Dat heeft de weerstand van mensen verder verzwakt, waardoor ze – zeker in onze veel te goed geïsoleerde, en veel te slecht geventileerde huizen – juist kwetsbaarder werden voor virussen en andere ziekteverwekkers.

Een besmettelijk virus kan overigens onmogelijk worden gestopt door social distancing, en zelfs niet door lockdowns. Statistieken bewijzen namelijk dat er geen enkel verschil in de snelheid van verspreiding van het coronavirus is waargenomen. Sterker nog: juist de landen die de strengste lockdowns invoerden kregen DAARNA te maken met grote aantallen IC opnames en aan SARS-Cov-2 toegeschreven doden.

Naast D ook werking van C, E, zink en selenium bewezen

Ondergetekende kan de werking van vitamine D3 (cholecalciferol) bevestigen. Tot en met 2010 ging er vrijwel geen jaar voorbij of ik werd minimaal één keer geveld door een griep. Sinds ik in 2011 D3 ben gaan slikken, heb ik geen griep meer gehad. Zelfs incidentele verkoudheden zijn afgenomen van flink naar mild.

Behalve vitamine D hebben ook ‘vitamine C, E, zink, selenium en omega-3 vetzuren duidelijk vastgestelde immuunregelende effecten die gunstig zijn bij infectieziekten,’ stelde een groep wetenschappers in augustus vast in een studie naar Covid-19 patiënten. Vitamine D zorgt ervoor dat mensen minder snel geïnfecteerd raken, en mensen die wel zijn geïnfecteerd, sneller genezen. Vitamine C vermindert de ernst van de symptomen (zie ook dit artikel van 28 april); vitamine E, zink en selenium helpen bij het herstel na iedere virusinfectie, en lijken ook bij Covid-19 doeltreffend te zijn. (2)

‘Farmaceutische industrie niet gebaat bij gezondere bevolking door natuurlijke middelen’

Er kan eigenlijk maar één reden worden bedacht voor het onthutsende feit dat de rijksoverheid nog steeds amper op het cruciale belang wijst van de bewezen werking van deze voor eigenlijk iedereen betaalbare vitamines en supplementen, en dat is dat de farmaceutische industrie te weinig kan verdienen aan middelen waar geen patent meer op rust, en er daarnaast bij gebaat lijkt dat zoveel mogelijk mensen en verzwakte afweer houden, en daardoor eerder (en ernstiger) ziek kunnen worden. Vooral aan vaccins worden, zoals in 2009 nog bleek, vele miljarden verdiend.

Hannah Kohn schreef al in 1986 (!) in het boekje ‘De Vitaminen- en Mineralengids’:

“Het gebrek aan belangstelling van de medische stand voor megavitamine- en voedingstherapie is van commerciële aard: Als iedereen gezond zou eten en bovendien extra vitamines en mineralen zou slikken, zou de volksgezondheid spectaculair verbeteren en de behoefte aan medicijnen en medische hulp evenredig dalen.’

‘Deze ontwikkeling zou uiteraard financieel niet in het belang zijn degenen, die hun brood verdienen met ons ziek-zijn. Vooral door de farmaceutische industrie zou veel minder geld worden verdiend, omdat vitaminen en mineralen tot het zogenaamde publieke domein behoren, wat betekent dat er geen patenten op kunnen worden aangevraagd. De farmaceutische industrie behaalt haar winsten dankzij dure gepatenteerde geneesmiddelen, die bij voedingstherapie grotendeels overbodig zouden worden.’

‘Vitamineproducten daarentegen brengen veel minder geld op. Om die reden is de farmaceutische industrie ook niet geïnteresseerd in laboratoriumresearch naar de effectiviteit van vitamines en andere voedingselementen bij ziekten. Zij trekt daarentegen wel grote bedragen uit voor onderzoek naar nieuwe medicijnen. Veel van dit geld komt als donaties, subsidies of beurzen terecht bij universiteiten en bij wetenschappelijke medische periodieken. Hierdoor is een anti-voedingsklimaat ontstaan.”

34 jaar later is er helaas dus nog steeds niets veranderd. Integendeel, het vitaminen- en supplementen repressieve beleid van de EU en de Nederlandse overheid is onder druk van de machtige farmaceutische lobby alleen maar strenger geworden. Alles wat ook maar enigszins een bedreiging voor hun biljoenenwinsten vormt, wordt met steeds hardere censuur onderdrukt.

Dit overkwam onlangs ook emeritus hoogleraar Pierre Capel, die het had gewaagd om de cholesterol/statines doctrine aan de kaak te stellen (zie ons artikel van 12 september: ‘Hoogleraar Capel vergelijkt wereldwijd corona bedrog met onterechte angst voor cholesterol’), en dat ondanks het feit dat een Nederlandse rechter het YouTube verboden heeft om een dergelijke censuur toe te passen.

 

Xander


(1) Natural News
(2) Science Direct
Afbeelding: Mizianitka , Pixabay 

Zie ook o.a.:

12-09: ‘Hoogleraar Capel vergelijkt wereldwijd corona bedrog met onterechte angst voor cholesterol’
10-09: Rechter oordeelt dat het YouTube niet is toegestaan enkel content te plaatsen die in lijn is met WHO en RIVM
23-08: (/ President Trump uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is)
27-07: ‘Corona pandemie hoax veroorzaakt totale chaos die het Westen doet wankelen‘ (/ Nog een Nederlandse huisarts die zich uitspreekt: ‘Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats’)
17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen (/ Uit 58 studies blijkt dat HCQ ‘zeer effectief’ is)
23-06: Huisarts Rob Elens wil ondanks verbod toch hydroxychloroquine gaan voorschrijven
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
28-04: ‘Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
23-04: YouTube gaat alle corona video’s die de WHO en China tegenspreken blokkeren (/ YouTube CEO geeft voorbeelden van ‘foute informatie’: slikken van vitamine C….)
12-04: ‘Meer huisartsen schrijven hydroxychloroquinke voor, ondanks verbod door Inspectie’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

30

 1. Vitamine D gebrek komt het meeste voor bij mensen die binnen en in het donker leven en werken.
  Kunstlicht. Ook ogen hebben vit D nodig.
  Maar je hoeft heus niet in de volle zon te zitten. Ook in huid zit verschil. De ene huidziekte heeft baat bij de
  volle zon, terwijl er ook huidvlekjes zijn die door de zonbranding uitlopen op bv huidkanker.
  Vit. D zit in margarine.
  Ook in melkproducten en kippeneieren zaten vroeger vol vitamines, maar dat mag waarschijnlijk niet meer.

 2. Covid-19 slaat weer voluit dodelijk toe volgend jaar, aan het eind van de winter, als de vitamine d3 opbouw van in de zomer uitgeput is geraakt. Bij bejaarden kan het natuurlijk eerder omdat zij door een oudere huid minder zonlicht omzetten in vitamine d, en omdat zij vaker binnenshuis en in de schaduw verblijven in de zomermaanden.

  Slechts een miniem deel van de benodigde vitamine d haalt men uit voedsel, als vette vis. Goed voor hart en bloedvaten, maar boter en andere voedingsmiddelen leveren in de wintermaanden onvoldoende op voor de dagelijkse hoeveelheid, laat staan om tekorten weg te werken die bij driekwart van de wereldbevolking bestaat, ook in zonnige landen.

  Maar wie niet aan levertraan, voedingssupplementen of medicijnen wil: er zijn ook speciale (led-)lampen te koop die de vitamine d-produktie stimuleren waarbij men dagelijks minder dan een minuut in dat licht hoeft te gaan zitten en men meer vitamine d produceert dan in zonlicht.
  https://www.rvo.nl/subsidies-regelingen/projecten/uv-led-licht-voor-vitamine-d
  https://www.nature.com/articles/s41598-017-11362-2

 3. @ Amo: 5:00 pm. Ben het helemaal eens met uw reactie. En je hoort ook nooit iets over de doden die sterven van de honger in de wereld – 30000 per dag- de verkeersdoden en doden door geweld en oorlogshandelingen. Wat een hypocrisie in deze wereld.

 4. Dat officiële schema waar Jensen mee komt! Hilarisch. Griep is eigenlijk erger dan Covid19, blijkt uit dit schema.
  Kenmerken Covid19:
  Koorts: Gebruikelijk. (griep: gebruikelijk).
  Vermoeidheid: Soms (griep: soms).
  Hoesten: Gebruikelijk (griep: gebruikelijk).
  Niezen: Nee (griep: nee).
  Pijntjes: Soms (griep: gebruikelijk).
  Loopneus: Zeldzaam (griep: soms).
  Keelpijn: Soms (griep: soms).
  Diarree: Zeldzaam (griep: soms).
  Hoofdpijn: Soms (griep: gebruikelijk).

  Griep is erger, ook al omdat de jeugd getroffen kan worden door de griep, terwijl de jeugd maar weinig last heeft van Covid19. Ook aan de griep sterven oudere en verzwakte mensen. Griep kan ook longembolie veroorzaken. Griep kan leiden tot een longontsteking die de ouderen fataal kan worden.
  Griep is erger. Griep leidt regelmatig tot overbelaste ziekenhuizen.
  Maar nog nooit gooide men een samenleving op slot vanwege de uitbraak van een besmettelijke en soms dodelijke griep.
  We worden om de tuin geleid met Covid19. De mensen in de hoogste regionen smeden al jaren het plan van de Great Reset (Davos 2021). Want zo’n wereldwijde omslag kan nóóit in een handomdraai worden geregeld. Dat vergt een langdurige voorbereiding.
  Dit virus is een welkom middel om de samenlevingen stil te zetten.
  Zelfs de eenwording van Duitsland was al in een jarenlange voorbereiding, ver voordat het publiek hoorde over de definitieve eenwording.
  Davos en de VN bereiden het omturnen van de wereld al heel lang voor.
  De totale controle die we nu meemaken is het startschot.
  En dat is niet eens een vage complottheorie, want het werd allemaal al gepubliceerd via de officiële kanalen. Alleen de connectie tussen deze “pandemie” en de Grote Reset als politiek beleid, houdt men nog verborgen.

 5. @norn
  19/09/2020 om 10:55 am
  Vraag je me nu serieus een reactie te geven over een item over homeopathie door een komiek?

  Laat ik het netjes en on topic houden. De onderzoekers in een ziekenhuis in Spanje zijn serieus op het spoor van een effectieve therapie die ook nog eens spotgoedkoop is. Zij vragen zich af waarom dit geen start is van een onderzoek op de wetenschappelijke manier bij grotere groepen om zo op een effectieve manier het virus ongevaarlijk te maken. Mij komt het voor dat dit niet of veel te laat gebeurd en daar zijn altijd redenen voor. Net zoals dat homeopathie niet serieus genomen wordt is daar een reden voor. Oh ik weet dat het tot de modus behoort van medici om er gniffelend en laatdunkend over te doen. De grap is dat die medici ook altijd negatief zijn over het suppleren van vitamines. De schijf van vijf is voldoende om een mens te voeden (proest). Ondertussen lijkt het of de aantallen besmette mensen voor paniek zorgt.
  Paniek is een slechte raadgever en zal er wel voor zorgen dat gezagsdragers en virologen totaal niet in staat zijn goed te reageren.
  Misschien is het tijd dat we het stuur overgeven aan een komiek met een YouTube filmpje?

 6. Hallo! Volg al een poos deze site en vindt het allemaal erg informatief. Zelf woon ik in Colombia waar het allemaal ietwat minder streng lijkt te worden en zelfs wat losser te worden. We hebben nog wel een muilkorf plicht maar barren en restaurants gaan nu weer open. Er komen weer drive – in feestjes en er zijn weer veel mensen op straat. De focuis lijkt lijkt te liggen op echt westerse landen, gisteren sprak ik nog met een klant in Vietnam, daar gaat het ook allemaal weer wat losser. Maar als je dan kijkt naar Australie en Duitsland daar worden de regeringen weer strenger en ook in NL werd gisteren weer gewaarschud voor een tweede golf. Waarom komt het dat het westen nu zo onder vuur ligt?

 7. Het is al langer bekend dat vitamine D goed zijn voor ons afweersysteem, de zon is de bron van deze vitamine die onmisbaar is in ons lichaam, het spijtige is dat velen dat niet weten? Shalom

 8. @Rienus
  In een (niet geplaatste) reactie zette ik een link naar een filmpje van Jan Böhmermann over homeopathie. Ik vermoed dat je dat filmpje wel kent. En ben benieuwd naar jouw visie daarop. (Jan Böhmermann, Homöopathie als zoektermen op youtube zou voldoende moeten zijn)

  In een andere post (ook niet geplaatst) reageerde ik op een deel van het artikel:
  “Statistieken bewijzen namelijk dat er geen enkel verschil in de snelheid van verspreiding van het coronavirus is waargenomen. Sterker nog: juist de landen die de strengste lockdowns invoerden kregen DAARNA te maken met grote aantallen IC opnames en aan SARS-Cov-2 toegeschreven doden.”
  Ik beweerde dat als na de lockdown het aantal besmettingen fors toenam, dat dan de lockdown wel degelijk had gewerkt.
  Of ik nu gelijk heb of niet, toch jammer dat de vrijheid van meningsuiting hier even wordt stilgelegd.
  Groet,
  Norn

 9. ‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’
  https://www.stopworldcontrol.com/gepland/

  Honderden miljoenen COVID-19 test kits verspreid in 2017 en 2018.
  Alles was dus al reeds lang voorbereid? het gaat steeds meer op zwendel lijken.

 10. Vit-D = Calcitriol, een hormoon dat dat gemaakt word door combinatie van zonlicht en cholesterol onder de huid, waarna het door lever en nieren geactiveerd word in actief Vit-D ofwel Calcitriol.
  Calcitriol is aan immuun regulator, wat wil zeggen dat het bijv de cytokine stormen die ontstaan bij een long infectie in toom houdt en daardoor longblaasje functioneel blijven en meer zuurstof kunnen blijven opnemen. Dus neem vooral in de winter, nu beginnen, per dag minimaal 25 mcgr vit-D3 en minimaal vit-C500.
  @ Lbery
  Het virus bestaat, de vraag is alleen:
  – Hoe ontstaan virussen : Doordat beschadigde cellen exosomen (onder electronen microscope zien zij er het zelfde uit als virussen) uitstoten. Cellen raken voornamelijk beschadigd door chemische en electromagnetische belasting. Deze exosomen brengen een RNA code verpakt in een mantel met connectoren naar andere cellen binnen en buiten het lichaam zodat andere cellen zich kunnen instellen op een aanval met gif (virus betekend gif in het latijn).
  – Was dit een nieuw virus of was dit corona virus gewoon het griep virus van 2020 wat gebruikt werd om deze hoax tot stand te brengen? Ik acht dit zeer aannemelijk omdat er volgens het RIVM in NL verjaar gemiddeld 6400 mensen overleden aan griep, echter dit jaar waren het slechts 404
  griep gevallen en 6200 Covid-19 gevallen. Het RIVM is naar mijn weten ook gestopt met telen van griepgevallen toen Corona begon, en dit is wat mij betreft verdacht!

  Dus ja er was een Virus en er is nog steeds een virus, echter het is gewoon een luchtweg virus waar je met name in de Winter bij weinig zonlicht en dus lage vit-D niveaus last van kunt hebben.
  Verder is in de winter de veel koudere en drogere lucht een nadeel omdat virussen langer functioneel blijven in zowel koelere omgeving als koelere luchtweg kanalen.

  Resumé:
  – Virussen bestaan als gevolg van toxificatie van cellen
  – Zonlicht produceert van cholesterol onder de huid vit-d wat een immuun regulator is.
  – Koude droge winterlucht houdt virussen langer functioneel en maakt aerosols, met daarin een virus lichter zodat ze langer kunnen zweven.
  – In de winter ventileren we minder goed en zitten we meer bij elkaar zodat we gemakkelijker virussen en bacterien met elkaar uitwisselen.
  – Virussen zijn er dus altijd, echter de klimatologische en lichamelijke en mentale (stress verlaagd weerstand) condities bepalen of je wel of geen last van hebt.

 11. Tot op heden is er geen enkel definitief sluitend bewijs van het bestaan van virussen ! Geen enkel virus werd ooit geïsoleerd, gepurifieerd, ’n foto genomen met electronenmicroscoop, ingebracht in een gezond persoon waarbij die dezelfde ziektesymptomen en algemeen -beeld vertoonde als de originele zieke.
  Zolang dit niet absoluut is aangetoond, geloof ik er niet meer in. Waarom kan men niet eenduidig zeggen wat de symptomen en het ziektebeeld van Covid19 is ? Of de manier van overbrengen ? De ene keer is het druppels, dan microdruppels, dan aerosolen, dan direct contact, dan contact via voorwerpen, dan kort contact, dan meer dan 15 minuten, de ouderen, de jongeren, enz.
  Misschien moeten we door deze hele moeilijke periode om aan te kunnen tonen dat de huidige medische wereld een hoax is, gebaseerd op compleet verkeerde fundamentele “aannames”, zodat ook de farma-industrie geen geloofwaardigheid en nut meer heeft. En tegelijk natuurlijk het elimineren van de wereldelite, die de gewone mens zoveel mogelijk wil uitroeien en de overblijvers tot slaaf maken voor hun eigen gewin.
  Maar wie ben ik ?

 12. @ Lbery
  18/09/2020 om 10:23 pm

  Als je écht wil weten hoe het zit met “virussen”

  Google of youtube:
  Dr. Stefan Lanka
  Dr. Andrew kaufman
  Pasteur / Béchamp

  Of bekijk de youtube video van Jeff G.:
  Viral misconceptions.

  https://youtu.be/MtWYQS3LFlE

  (En lees daar vooral ook de comments!)
  Heel interessant!

  (Virussen zijn in feite exosomen, wat de uitscheidingen van vergiftigde cellen zijn. Exosomen is DOOD materiaal en zijn NIET overdraagbaar.
  Exosomen zijn een reactie op ziekten, exosomen zijn niet de oorzaak van ziekten. Exosomen faciliteren het genezingsproces door gifstoffen te “verslinden”.)

  Als je je dan afvraagt wat maakt het dan zo “besmettelijk”?
  Het antwoord vind je o.a. in de comments van bovenstaande video.

  Het kost wel wat tijd en moeite om het te bestuderen, maar dan WEET je ook wat.

  Veel kijk en leesplezier.

  Htskday.

 13. een vraag als blijkt dat de overheid alles heef gelogen wat zou er met deze mensen dan moeten gebeuren ? of komen ze er weer mee weg van als we toen wisten wat we nu weten dan hadden we het anders gedaan.hoop dat iemand mij daar antwoord op kan geven

 14. Hallo,

  Meerdere malen dit onderzoek voorbij zien komen op youtube. deze mensen kregen een extreem hoge dosering van 550 microgram 1 maal en vervolgens 2 maal de helft daarvan. deze dosering kregen ze terwijl ze de beste behandeling kregen (hcq) en de controle groep ook.

  Ja vitamine d3 is extreem belangrijk.

  ps Fauci zegt 6000 internationale eenheden per dag te nemen. vond ik humor

 15. Een Nederlands rapport over HCQ en de Covid fraude.

  https://www.armstrongeconomics.com/wp-content/uploads/2020/09/COVID-Fraud-HCQ-uitgewerkt-NL.pdf

  Een deel van de inleiding uit het rapport.

  De Grootste Bedreiging Voor De Menselijke Samenleving Is De Ontkenning Van HCQ

  Op dit moment hebben desinformatie en dus de daaruit voortvloeiende angst een
  stevigere greep op mensen dan de werkelijkheid. Er wordt een “propaganda oorlog”
  gevoerd tegen het gebruik van de drug Hydroxychloroquine voor politieke (en
  financiële) doeleinden, niet gebaseerd op medische feiten.

  De veiligheid en doeltreffendheid van HCQ bij het voorkomen en behandelen van
  Covid-19 is overweldigend en onmiskenbaar, zoals ik je in dit document zal laten
  zien, waarbij alles gebaseerd is op feitelijke bron informatie.

  Alle mythes en alle misvattingen over een veilig, generiek geneesmiddel dat al 65
  jaar door de FDA is goedgekeurd en dat aan zwangere vrouwen, vrouwen die
  borstvoeding geven, kinderen en ouderen decennia lang zonder complicaties voor
  miljarden mensen wordt gegeven, worden eindelijk op de vuilnisbelt gezet waar ze
  thuishoren. Je zal het onweerlegbare bewijs hebben dat je massaal bent voorgelogen,
  vaak met opzet.

 16. Vergeet niet de Vit C niet. Van Vit D leerde we vroeger dat deze goed waren voor onze botten en Vit C was goed voor onze afweersysteem. Het lijkt erop dat de Vit C in de evrdrukking komt te staan door de hype van deze Vit D3. Dit vind ik een gevaarlijke ontwikkeling.

 17. Xander 1 vraag. Ben de klus kwijt en er schijnt niemand hier op de forum verder te kijken dan hun neus lang is.

  Vraag: Corona bestaat het of niet???

  Aan het begin artikelen vol van virus dit virus dat levensgevaarlijk etc.

  Weken later weer artikelen vol corona bestaat niet hoax etc……

  En nu weer deze artikel corona bestaat wel.
  Althans als deze artikel lees bestaat corona 🤨🤔🤨🤔🤨🤔🤨🤔😏😏😏

  Het corona virus is een verzamelnaam voor diverse virussen die vallen in de Corona groep.
  Momenteel is één van die virussen uit die groep, het Covid 19 ( Corona virus ) waarvan men in het begin nog niet precies wist wat dit virus kan doen en hoe het werkt.
  Na voortschrijdend inzicht blijkt, dat overwegend gezonde en jonge mensen bij besmetting er goed doorkomen.
  In tegenstelling tot oudere en kwetsbare mensen, die een onderliggend lijden hebben, denk o.a. aan hartklachten, longklachten enz.
  Het virus is geen hoax maar wel zijn er ernstige bedenkingen hoe men dit virus gebruikt, lees misbruikt, om wereldwijd een verborgen politieke agenda te implementeren. Mod.

 18. https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/70624-wat-artsen-u-niet-vertellen.html
  Een fraai voorbeeld is dat er wel degelijk wetenschappelijk bewijs bestaat over de werking van homeopathie. Maar omdat de werking niet begrepen wordt is het niet interessant? Ik ken voorbeelden van mensen die dieren genezen met behulp van homeopathie, dus dat placebo effect gezwets kan in de prullenbak. Ook baby`s reageren vaak uitstekend op homeopathie en celzouten overigens. Maar het probleem zou natuurlijk kunnen zijn dat het dan lastig wordt voor gladde types om dikke rekeningen te sturen als de therapie bijna gratis kan.

  Verder blijkt dat door de manier waarop de mens zo eenzijdig voedsel verbouwt in de westerse wereld er weinig tot geen vitamines en mineralen meer in ons voedsel zitten. Toch blijven reguliere artsen en specialisten volhouden dat suppleren niet nodig is. Dit onderzoek over het effect van een bepaalde vorm van vitamine D kan men heel goed uitbreiden naar veel meer vitamines en mineralen waar de tegenwoordige mens veel te weinig van binnenkrijgt. De kennis is er en kan heel veel mensen enorm helpen om veel beter in balans te leven. Zou dan het simpele feit dat dergelijke kennis te weinig oplevert in de zakken van Big Pharma de verklaring zijn dat de mensen er structureel van worden weg gehouden? Dat zelfs artsen die er mee willen gaan werken te horen krijgen dat ze uit het register worden geschrapt? Is het nu zo ver gekomen dat geld de macht heeft om mensen weg te houden van simpele therapieën die wel werken? Uiteraard ken ik het antwoord op de vragen, treurig dat het kennelijk met angst lukt om mensen weg te houden van simpele bestaande effectieve therapie vormen zonder bijwerkingen.

 19. En dan komt er ook nog eens bij dat de farmaceutische industrie nooit geneesmiddelen maakt die je van de ziekte afhelpen, maar middelen die alleen de symptomen verdoezelen en je voor de rest van je leven er afhankelijk van maken.

  Wat je het beste kan doen is gewoon covid expres oplopen en antistoffen aanmaken. Dan hoef je ook niet meer gevaccineerd te worden.

 20. Het boekje van Hannah Kohn ‘Vitamines en mineralen voor iedereen’ is zeer de moeite van het aanschaffen waard.
  Er is bij Prisma een heruitgave verschenen, een aantal jaren geleden.
  Vitamines en mineralen helpen ook bij zoiets als schizofrenie, staat er o.m. in.
  Hersenen hebben, net als ieder orgaan, voedingstoffen nodig, ze zijn niet alleen een kenniscentrum.
  Een bekende van ons, oud-student medicijnen, die als schizofreen is gediagnosticeerd is dit boekje ook aanbevolen: hij slikt(e?) dagelijks een aantal voorgeschreven chemie-producten.
  In het AMC wordt vit. C i.v. toegepast bij mensen die een hartinfarct overleefden: allen bleken te weinig vit. C in het bloed te hebben. Idem bij een groep mensen met sepsis/bloedvergiftiging.
  Ipv chemotherapie zou men veel beter hoge doseringen vit. C i.v. in kunnen zetten.
  Algemeen: onlangs gehoord van iemand die jarenlang in de vitaminenindustrie werkte:
  mensen met een zuur lichaam riskeren ziekten: het is zaak een goed evenwicht tussen basische en zuurvormende
  voeding te creeren. Zij neemt iedere dag een ‘half teaspoon’ (is standaard maat) baking soda ter preventie.
  Baking soda: ook een virus- en bacterie-killer: drSircus.com

 21. Bedankt zat net viruswaarheid te kijken maar Willen Engel van viruswaarheid vond dat je dat niet zo maar mag nemen. Heb me accuut afgemeld hij mag vinden wat ie vind maar is niet waarheid. Fijn slikken en natuurlijk altijd naar je eigen gevoel.

Comments are closed.