Trump kondigt ‘grote doorbraak’ behandeling Covid-19 aan

—————————————————————————————————————————————-

President uit kritiek op FDA nadat deze toestemming voor behandeling met hydroxychloroquine intrekt – Alle statistieken bewijzen dat HCQ juist zeer effectief is – Echte doorbraak zou stopzetten ontwikkeling Covid-vaccins zijn

—————————————————————————————————————————————–

President Trump zal vanavond om 18.00 uur (Washington tijd) een persconferentie geven waarin hij naar verwachting een ‘grote doorbraak’ in de behandeling van Covid-19 zal aankondigen. We kunnen er 99% zeker vanuit gaan dat wat hij ook voorstelt, niet alleen door de Democraten, maar ook in Europa en Nederland snel zal worden afgewezen, omdat a) het van de ‘boze blanke’ Trump afkomstig is, en b) ‘onze’ leiders al in maart openlijk hebben besloten dat er maar één ‘behandeling’ van het coronavirus mag zijn, namelijk vaccins.

Gisterenochtend sprak Trump het vermoeden uit dat de FDA (Food and Drug Administration) en de ‘Deep State’ ‘opzettelijk klinische testen vertraagt’ van behandelingen en vaccins voor het coronavirus. ‘Ze hopen duidelijk dat ze het antwoord tot na 3 november (de verkiezingen) kunnen uitstellen. We moeten ons focussen op snelheid, en het redden van levens.’

700 artsen willen dat Trump gebruik van HCQ weer vrijgeeft

Trump uitte ook kritiek op het besluit van de FDA om de eerder verleende toestemming om Covid-19 patiënten met hydroxychloroquine (HCQ) te behandelen, weer in te trekken. Alle statistieken tonen aan dat landen die wel HCQ (in combinatie met zink en azitromycine) inzetten, verhoudingsgewijs veel minder zieken en doden tellen.

Meer dan 700 artsen uit alle Amerikaanse staten hebben president Trump dringend opgeroepen om per decreet HCQ landelijk weer vrij te geven. Nadat de president eerder dit jaar al positief reageerde op het gebruik van HCQ, startten de Westerse mainstream media en ‘Big Tech’ onmiddellijk een propaganda campagne waarmee HCQ met een waslijst aan desinformatie en regelrechte leugens werd zwartgemaakt.

HCQ volgens statistieken zeer effectief

Wereldwijd zijn talloze topwetenschappers hier tegen in opstand gekomen, omdat de feiten en statistieken klip en klaar aantonen dat HCQ juist zeer effectief is. Yale epidemioloog dr. Harvey Risch beschuldigde dr. Anthony Fauci (leider van het Amerikaanse RIVM) daarom van het voeren van ‘een misinformatie campagne’, nadat Fauci in juli op TV had gelogen dat uit testen zou zijn gebleken dat HCQ niet werkt.

Landen die breed HCQ inzetten, zoals Griekenland, Rusland, Israël, India, Turkije, Costa Rica, Marokko, Algerije, Indonesië, Oekraïne en Cuba, hebben per miljoen inwoners maar liefst 79,1% minder corona doden dan landen waar HCQ slechts (zeer) beperkt mag worden gebruikt, waaronder de VS, Groot Brittannië, Mexico, Zweden, Ierland, Frankrijk, Nederland en Canada.

HCQ is een al sinds de jaren ’60 een wereldwijd goedgekeurd (preventief) anti-malaria medicijn, en geeft niet of nauwelijks bijwerkingen. Er is mede hierom wel degelijk een probleem met het bewijzen van de werkzaamheid van HCQ, namelijk dat het coronavirus zelf niet of nauwelijks (meer) kan worden aangetoond, al helemaal niet met de volstrekt onbetrouwbare PCR testen. Dat betekent dat gezonde mensen, of mensen met verkoudheids- en griepklachten, nog steeds ‘positief’ kunnen reageren op HCQ, terwijl ze het virus waarschijnlijk helemaal niet (meer) onder de leden hebben.

Echte doorbraak zou stopzetting ontwikkeling vaccins zijn

Helaas lijkt Trump nog steeds achter de ontwikkeling van vaccins tegen Covid-19 te staan. Een echte doorbraak, die de allergrootste bedreiging voor de volksgezondheid ooit zou indammen, zou een besluit zijn om onmiddellijk te stoppen met de ontwikkeling van alle Covid-19 vaccins, en staten zoals Virginia, dat verplichte vaccinaties lijkt te willen gaan invoeren, te dwingen hun koers te herzien.


Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

17-07: Grafiek laat zien dat in alle landen die hydroxychloroquine toestaan veel minder doden vallen
17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
23-06: Huisarts Rob Elens wil ondanks verbod toch hydroxychloroquine gaan voorschrijven
19-05: In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloroquine
18-05: Allemaal de zon in!’ herhaalt huisarts Rob Elens in nieuw interview
14-05: Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’
14-05: Teken petitie van huisarts Rob Elens om behandeling hydroxychloroquine toe te staan
28-04: Kan vitamine C toch een belangrijke rol spelen bij bestrijding coronavirus?’
08-04: Nog eens 699 mensen genezen met hydroxychloroquine, maar Nederlandse politiek wil er niet aan
07-04: Nederlandse huisarts heeft al 8 corona patiënten genezen met hydroxychloroquine

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. Nu beginnen we weer berichten te krijgen over herbesmettingen van dit virus.
  Of dat echt zo is moet nog eerst blijken, want met die PCR testen klopt ook niet alles. Iemand die met het virus in aanraking is geweest en niet ziek is geworden omdat zijn immuunsysteem dat voorkwam, komt toch als “besmet” uit de test.
  Let maar op, de komende tijd gaan ze ons daar weer mee bang proberen te maken, dat je opnieuw besmet wordt!
  Maar dan komt de vraag in beeld of een vaccin dan nog wel de oplossing is!

 2. Enige reden waarom Trump zo een haast heeft met een vaccin is omdat de verkiezing eraan zit te komen. Geen enkel andere reden. Het zal hem een worst zijn als de vaccin nare bijwerkingen heeft of niet.

  Shalom

 3. WHO waarschuwt dat het coronavirusvaccin alleen de pandemie niet zal beëindigen: ‘We kunnen niet terug naar hoe de dingen waren’
  https://www.cnbc.com/2020/08/21/who-warns-a-coronavirus-vaccine-alone-will-not-end-pandemic.html

  De Wereldgezondheidsorganisatie zei vrijdag dat een vaccin een “essentieel instrument” zal zijn in de wereldwijde strijd tegen het coronavirus , maar het zal de Covid-19-pandemie niet op eigen kracht beëindigen en er is geen garantie dat wetenschappers er een zullen vinden.
  Wereldleiders en het publiek moeten leren omgaan met het virus en hun dagelijks leven permanent aanpassen om het virus tot een laag niveau te brengen, zei directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus van de WHO tijdens een persconferentie vanuit het hoofdkantoor van het agentschap in Genève. “Tegelijkertijd zullen we dat niet doen, we kunnen niet teruggaan naar hoe de dingen waren.”

 4. Leven heeft de hoogste waarde.
  En er zijn heel wat uitvindingen gedaan om het leefbaar te houden
  Maar om een vaccin te maken die tegen alle infectieziekten, virussen e. d van de NWO ( nieuwe wereld oorlog)
  is opgewassen, wordt er steeds meer infectievloeistof in een vaccin gebruikt.
  In feite een overdosis aan vaccins op je immuniteit. De ziektebacterie wordt immers gebruikt bij het maken van
  een vaccin en het lichaam koortsachtig tegen gaat vechten.
  Inplaats van een ziekte te voorkomen gaan ze juist zieke mensen maken door het immuunsysteem teveel en te
  vaak met vaccins te belasten.

 5. AfD: Merkel, Schäuble en Co. gebruiken Corona om natiestaten af te schaffen.
  https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2020/schauble-nationalstaat/
  Schäuble: Het verzet tegen de financiële unie neemt af.
  Hij waarschuwde regelmatig voor de zogenaamde elites rond Merkel, Schäuble, von der Leyen, Macron, Timmermans, Lagarde, enz.
  Dat zij de Verenigde Staten van Europa willen en de onvermijdelijke afschaffing van de Europese natiestaten”, legt Meuhten uit, die verantwoordelijk is voor de AfD in het Europees Parlement.
  Met zijn meest recente opmerkingen bevestigt Schäuble precies deze waarschuwing.
  In een interview met Neue Westfälische zei de president van de Bondsdag : “De Corona-crisis is een geweldige kans.
  De weerstand tegen verandering wordt minder in tijden van crisis. We kunnen nu de economische en financiële unie tot stand brengen, die we politiek nog niet hebben bereikt – op basis van de overtuiging dat degene die beslist, er de verantwoordelijkheid voor neemt.

 6. Hoe kan een corrupte massamoordenaar Directeur Generaal van de WHO zijn?

  https://commonsensetv.nl/hoe-kan-een-corrupte-massamoordenaar-directeur-generaal-van-de-who-zijn/

  Ja mensen, dat zou ik nou ook wel eens willen weten.
  Je zou toch denken, dat je van onbesproken gedrag moet zijn, maar dat maakt dus niet uit?
  Maar ja, kijk eens naar die Jaap van Dissel, die staat ook op de zwarte artsenlijst, hoe is het toch allemaal mogelijk. Of is dat juist de voorwaarden om de overheid van advies te mogen dienen.

 7. Nou, ik heb gisteravond gekeken, maar het ging helemaal niet over Hydroxychloriquine maar over plasma. Dus dat betekent dat we nog steeds het geld moeten volgen, en dan komt Bill Gates in zicht met zijn obsessie voor vaccinaties.
  En zó ben ik teleurgesteld dat president Trump niets zei over HCQ, terwijl dit middel goed werkt.
  Toch hoop ik dat hij opnieuw gekozen wordt omdat hij ondanks alle tegenwerking toch een aantal cruciale dingen zeer goed heeft gedaan:
  1. Officieel erkend dat Jeruzalem de hoofdstad van Israël is.
  2. De ambassade naar Jeruzalem verplaatst.
  3. Erkend dat de Golan van Israël is.
  4. Erkend dat de Israëlische nederzettingen in Judea en Samaria legaal zijn.
  5. Zich heeft teruggetrokken uit het frauduleuze nucleaire akkoord met Iran.
  6. De economie in Amerika verbeterd, historisch lage werkeloosheid.
  Dus wat mij betreft 4 more years!

 8. N.a.v. Mo. Die dr. Schwarz is natuurlijk veel deskundiger dan die mompelende journalisten die luisteren naar de stem van hun bazen. Ik acht mensen als Schwartz, Bhakdi, Ionannides enz. zelfs deskundiger dan het OMT.
  Nu komt men met “oplossingen” om de zaak te verlichten: Ouderen moeten zich afzonderen van het leven, zodat anderen hun leven weer kunnen oppakken. Voor het gemak noemt men dan de 60-plussers de “kwetsbaren”. Wat een ongelooflijke flauwekul. Kan men dan alléén maar denken als een dictator? Waarom die mensen geen preventieve middelen geven, als quercetine/zink of HCQ/zink.
  Al die instanties met hun totalitaire spinsels zijn een democratie onwaardig!

 9. @ Tom, beste 👍
  Omdat de hele wereld inmiddels een schijnvertoning is, een placebo-wereld.
  “ wat ik dan niet snap …. “ = wat als de hele wereldbevolking ‘het’ niet begrijpt.

 10. @Frank,

  Het lijkt mij dat Trump dit geneesmiddel zo snel mogelijk moet vrijgeven, liever vorige maand dan vandaag of morgen, bij wijze van spreken. Hoe langer er wordt gewacht, hoe meer mensen er onnodig zullen overlijden. Het is ook nodig om het zo snel mogelijk te doen, om de tegenstanders zo snel mogelijk buitenspel te zetten. Men zou er ook goed aan doen om er veel ruchtbaarheid aan te geven met mensen die door Hydroxychloroquine en zink zijn genezen.
  Er is haast bij geboden, want hoe eerder de waarheid aan het licht komt en de bevolking dit gaat beseffen, hoe beter de kansen zijn voor Trump, om voor een tweede termijn te worden herkozen.

 11. Wish full thinking en naïef over donald trump
  Je denkt toch niet dat de deep state iemand aan de macht laat komen die tegen de plannen van het NWO schopt ????

  Dus zit hier wat achter, waarom trump zo optreed

 12. Epidemioloog Dr. Norbert Schwarz: Corona is geen dodelijk virus!
  Nee tegen de maskervereiste, nee tegen lockdown!
  Een epidemioloog over de huidige coronasituatie.
  Dr. Norbert Georg Schwarz is een ervaren epidemioloog. Dr. Schwarz heeft gewerkt als onderdeel van het European Program for Intervention Epidemiology Training (EPIET) aan het Institute de Veille Sanitaire, Département des Maladies Infectieuses in Parijs, Frankrijk. Hij behaalde zijn Masters in Epidemiologie aan de London School of Hygiene and Tropical Medicine, Londen, Groot-Brittannië. Als studiearts was hij in het Albert Schweitzer Ziekenhuis in Lambaréné, Gabon.
  Hij is de man die deskundige antwoorden geeft op de vragen van leken in Corona-tijden. Uli Gellermann interviewde hem voor KenFM. De vragen over de TWEEDE GOLF speelden in het gesprek net zo goed een rol als die over het KILLER VIRUS.
  Komt er een tweede golf? De epidemioloog ziet hiervan geen tekenen. De wetenschapper vindt het ook volkomen normaal dat iemand die is getest het virus bij zich draagt. Over de term infectie zegt Dr. Schwarz stelt dat een infectie niet noodzakelijk ziekte betekent. Ook over de begeleidende omstandigheden van coronadoden, zegt Dr. Om zwart te spreken: de leeftijd van de overledene en hun eerdere ziekten spelen een belangrijke rol in zijn inschatting.
  Over de kwestie van het KILLER VIRUS verschijnt Corona als zodanig vaak in de media, legt dr. Schwarz: “Ik kan duidelijk NEE zeggen!” Schwarz ziet geen enkel voordeel in de maskervereiste. Op de vraag of kinderen met name virusdragers zijn, zegt de epidemioloog heel duidelijk: “NEE”. De wetenschapper waarschuwt voor een volkomen onvruchtbare wereld: bacteriën en virussen maken gewoon deel uit van het leven van mensen.
  Dr. Schwarz is ook van mening dat een lockdown niet kan worden gerechtvaardigd voor het bekende virus. En ook: “We hebben geen vaccin nodig voor het virus”. Een Kafka-citaat komt in me op over de rigide regels van het virusregime: “Als je iets moet afdwingen, is het niet langer waar.”
  In zijn samenvatting wijst Uli Gellermann erop dat alle democraten op 29 augustus bijeenkomen. De experts en leken, zowel Duitsers als Europese buren, zullen in Berlijn bijeenkomen om een duidelijk NEE te tonen tegen de autoritaire maatregelen.
  https://kenfm.de/epidemiologe-dr-nobert-schwarz-corona-ist-kein-killer-virus/

  Max. 3 woorden in hoofdletters, zie siteregels. Mod.

 13. Trump wordt niet herkozen, die seniele Biden gaat winnen en heel de wereld is blij.
  Ondanks een snelle bloedige oorlog weer eens in Europa omdat Biden die begint.
  Maar heel de wereld is blij, want Trump was toch verschrikkelijk.
  Tientallen miljoenen doden later is nog steeds heel de wereld blij.
  Ziedaar de mens, geluk zit in kleine dingen…

 14. Behalve dan in Nederland,waar de politiek een verborgen agenda er op na houdt

 15. De eenvoud waar Pierre Capel op wijst: Mensen die “besmet” zijn, maar niet ziek worden, hebben precies hetzelfde ondergaan als wat bij een traditioneel vaccin gebeurt. Die mensen hebben dus een weerstand ontwikkeld vanwege het in contact komen met het virus.
  Daarom is opsluiten zo’n slechte maatregel. We moeten juist een beetje in contact komen met dit virus zodat we weerstand ontwikkelen. Het afweersysteem is een lerend systeem.

 16. Wat ik dan niet snap, is dat op deze site toch duidelijk wordt gesteld dat corona een hoax is, en dat er niemand aan sterft.
  Dan is het wel heel makkelijk te stellen dat er een medicijn is dat corona geneest. Hoe kan je nu een medicijn hebben dat een ziekte geneest die niet bestaat, of waar je helemaal niet aan doodgaat. Je kan dan ook suikerwater voorschrijven, want corona bestaat niet, of als er wel zoiets bestaat ga je er helemaal niet dood aan. Dus eigenlijk “werkt” elk medicijn, ook suikerwater.

 17. Mogelijk wacht Trump hiermee tot na de verkiezingen (als hij herkozen wordt). Als hij dit nu zou voorstellen zou dit teveel kiezers kosten denk ik, omdat de meeste mensen nog altijd hun hoop hebben gevestigd op een vaccin

 18. Hopelijk wordt Trump herkozen. Dat zal europa een boost geven. De peilingen wijzen nu al uit dat de vvd, cda, cu, pvda en d66 zetels verliezen.
  De protesten in amerika en europa worden harder.
  Iedereen heeft het gehad met de slooppartijen en het kapot maken vsn het mkb.

 19. Nog iets anders dat ze ons niet zeggen.Waarom zovele mensen moeten sterven en andere therapieën geen kans krijgen? Je kan als farmabedrijf geen spoedprocedure doorlopen voor een vaccin als er al een medicijn beschikbaar is. Met andere woorden: je kunt voor het vaccin geen noodtraject doorlopen als er al een behandeling is. Dan zou het vaccin het normale traject moeten doorlopen en dat kan jaren duren. Door de concurrentie uit te schakelen, heb je dat probleem niet. Corona is makkelijk te doden met ivermectine maar dat mag niet.

 20. Zink, quercetine, hydroxychloroquine, broomhexine, azithromycine en heparine zijn allemaal behandelingen waarvan wetenschappelijk bewijs of praktisch gebruik door artsen hebben aangetoond dat ze met succes kunnen worden gebruikt tegen COVID-19, zegt SPR. Amerikaanse artsen die bijvoorbeeld zink, hydroxychloroquine en azithromycine gebruiken: Melden een afname van 84% in ziekenhuisopnames, een afname van 50% in sterftecijfers onder reeds gehospitaliseerde patiënten.Kostprijs van homeopathie ongeveer 2 euro aan medicatie. Vitamine D, Intraveneus vitamine c.

  Blijft nog over de verneveling van waterstofperoxide voor een nog kleiner bedrag. COVID-19-infecties, samen met verkoudheid, griep en elke andere respiratoire virale infectie, worden idealiter aangepakt door vernevelaars die virussen inactiveren en cellen doden die al een hoog virusgehalte hebben.

  Hoewel vroege interventie met een op de juiste wijze voorgeschreven en verneveld pathogeen-dodend middel kan dienen als een effectieve monotherapie, is het het beste om alle toepassingen van inhalatiegeneeskunde te beschouwen als natuurlijke toevoegingen aan andere geïndiceerde medische therapieën voor zowel ademhalingsaandoeningen als voor verschillende chronische aandoeningen. ziekten.

  Hoewel luchtweginfecties het meest toegankelijk zijn door verneveling, kunnen veel andere aandoeningen in de longen en de rest van het lichaam positief worden beïnvloed door de verneveling van geschikte middelen. Het onderzoeksinstituut, noch het farmaceutische bedrijven hebben er het minste belang bij om vast te stellen dat dure medicijnen kunnen worden ondermijnd door een van de vele effectieve natuurlijke remedies.

  Tenslotte, het moet duidelijk zijn dat het zeer onethisch is om zeer zieke patiënten in onderzoeken met een placebogroep op te nemen als de therapie al duidelijk een positieve klinische impact heeft zonder significante toxiciteit. Deze grote klinische onderzoeken zijn eigenlijk alleen geschikt om vast te stellen hoe effectief een medicijn ziektesymptomen verlicht, samen met het bepalen van de incidentie en mate van toxiciteit die het kan veroorzaken.Ons wordt op het hart gedrukt dat vaccins veilig zijn, dus absoluut geen schade toebrengen.

  OK. Als dat zo is, waarom sluiten verzekeringen als DKV en mutualiteiten als De Voorzorg vaccinatieschade dan uit van vergoeding? Totaal overbodig lijkt ons, als alles toch zo veilig is. Maar neen, vaccinatieschade wordt expliciet uitgesloten van de verzekerde premies. Bij De Voorzorg bijvoorbeeld, ook al tonen ze zich in hun krantje fervent voorstander van griep- en andere vaccinaties.

 21. NOS beweerde onlangs nog dat iedereen een vaccin moet krijgen namens Trump.

Comments are closed.