Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19

—————————————————————————————————————————————-

Mensen in het voorjaar helemaal voor niets in eenzaamheid gestorven – Duitse minister van Gezondheid erkent dat maatregelen ’te hard’ waren (‘Winkels sluiten en verbod op bezoek bejaarden, dat doen we niet nog een keer’) – Zweden: slechts 872 van de 5813 gemelde slachtoffers direct aan Covid-19 overleden

—————————————————————————————————————————————-

Het gerenommeerde Amerikaanse National Bureau of Economic Research (NBER), dat meer dan twee dozijn Nobelprijswinnaars heeft voortgebracht, heeft een onderzoek gepubliceerd met de onthutsende conclusie dat ALLE internationaal genomen corona maatregelen, van lockdowns tot social distancing en mondkapjes, NUL invloed hebben gehad op het verloop van Covid-19. Dit is de zoveelste bevestiging dat al deze volslagen zinloze – en deels nog steeds gehandhaafde – maatregelen nooit bedoeld waren voor de volksgezondheid of veiligheid, maar enkel en alleen om een andere, verborgen agenda uit te voeren.

Eindelijk is ook van officiële en gevestigde bronnen schoorvoetend de erkenning te horen dat de corona ‘pandemie’ feitelijk één groot Fehlalarm is geweest. Wij zouden zeggen: een hoax. Ja, er was waarschijnlijk wel een virus (alhoewel met niet één test onomstotelijk aangetoond), maar voor 99% van de bevolking niet gevaarlijker of schadelijker dan de vele griep- en coronavirussen waar we allemaal al veel vaker mee te maken hebben gehad. Maar liefst 90% van de bevolking tot 60 jaar heeft dan ook (resten van) diverse coronavirussen in zijn bloed zitten, en daar kon deze nieuwe variant ook nog wel bij.

De wetenschappers van het NBER hebben dit nu bevestigd. Strenge lockdown, intelligente lockdown, geen lockdown, wel mondkapjesplicht, geen mondkapjesplicht, social distancing, reisbeperkingen, verplichte quarantaine, bezoekverboden – het is allemaal van geen enkele invloed geweest op Covid-19, noch op de verspreiding, noch op de daling. In alle onderzochte landen daalde het aantal IC opnames en doden ‘onafhankelijk van de genomen maatregelen.’

Mensen helemaal voor niets in eenzaamheid gestorven

Mensen die dit voorjaar geen afscheid mochten nemen van stervende geliefden, zullen daarom ook nog eens verder moeten leven met de wetenschap dat hun vader, moeder, kind, broer, zus of vriend(in) helemaal voor niets in eenzaamheid is gestorven, en dus feitelijk opgeofferd is op het altaar van de internationale klimaat-corona sekte.

Een 80 jarige vrouw uit Würzburg is één van die vele extra hard getroffen nabestaanden. Zij mocht niet eens de hand van haar man vasthouden toen die op 9 april in een verpleeghuis stierf. ‘Als ik nu hoor dat ik hem wel had kunnen bezoeken, overvalt de rouw me opnieuw. Het was zó zwaar, omdat mijn man steeds maar naar mij bleef vragen.’

Duitse minister: Maatregelen waren te hard, dat doen we niet meer

Een schuldbekentenis voor dit onmenselijke, zelfs anti-humane beleid hoeven we van de politieke machthebbers en beleidsbepalers echter niet te verwachten, want dat zou onmiddellijk einde carrière betekenen. De Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn durfde vorige week echter behoorlijk ver te gaan door ruiterlijk te erkennen dat ‘wij met de kennis van vandaag geen winkels en geen kappers zouden hebben gesloten. Dat zal niet opnieuw gebeuren. We hoeven ook geen bezoekers meer te weren uit verpleeghuizen.’ (2)

Probleem voor minister Spahn is dat die kennis op zijn laatst al begin april ruim voorhanden was, maar simpelweg werd genegeerd, of werd weggewuifd als ‘complottheorie’, ‘desinformatie’ of ‘nepnieuws’, omdat het afkomstig was van onafhankelijke (= niet door de gevestigde orde goedgekeurde) wetenschappers, journalisten en andere experts.

‘Er is nooit een epidemiologische noodtoestand geweest’

Spahn beweerde dat de restricties sinds maart ‘nooit een absolute waarheid waren’, maar zo werden ze in alle landen, ook in Nederland, wèl gepresenteerd.

En overigens nog steeds, want het al in maart verklaarde einddoel, het massaal vaccineren van de hele bevolking, staat ondanks het feit dat het virus al ruim 3 maanden niet meer wordt aangetroffen in zieken met luchtwegklachten, en ondanks het feit dat nu ook een officieel Duits onderzoek heeft bevestigd dat er nooit een epidemiologische noodtoestand is geweest, nog steeds recht overeind.

Zweden: Slechts 15% coronadoden direct aan Covid-19 overleden

De nieuwste statistieken uit Zweden bevestigen wederom dat er zelfs van een gewone epidemie geen enkele sprake is geweest. Het Scandinavische land, verketterd omdat het weigerde mee te doen met de Westerse lockdown hysterie, had officieel 5813 corona doden in de boeken staan, maar daar blijken er nu maar 872 (ongeveer 15%) daadwerkelijk direct aan Covid-19 te zijn overleden. Passen we die cijfers op de hele wereld toe, dan houden we minder dan 200.000 doden over, wat te vergelijken is met een jaarlijkse lichte griep.

Om met het commentaar van de Amerikaanse econoom Martin Armstrong af te sluiten: ‘Het wordt tijd dat we een ECHT onderzoek eisen, en we degenen die deze false-flag (pandemie) op touw hebben gezet om hun klimaatagenda aan de wereld op te leggen, aan de kaak stellen.’ (3)

Xander

(1) Unzensuriert via Anonymous
(2) Irish Times
(3) Armstrong Economics

Zie ook o.a.:

07-09: Directeur CDC: Nu al veel meer doden door zelfmoord dan door Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
01-09: Amerikaanse CDC erkent dat er in VS minder dan 10.000 Covid doden zijn gevallen
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
05-07: Hoogleraar immunologie Capel: DNA schade aan complete generaties door 1,5 meter samenleving (/ ALS social distancing zou werken (wat niet zo is), moet je geen 1,5 meter, maar 10 meter afstand houden)
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
17-06: Zwitserse Universiteit: 60% bevolking van nature immuun voor coronavirus
02-06: Zweden bewijst definitief dat lockdowns en veel social distancing totaal onnodig waren (/ Doorsnee virus door overheden misbruikt om bedrijven failliet te laten gaan en te nationaliseren voor centrale communistische planeconomie’)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

18

 1. @ Anna : 12:30 am. Daar gaat het heen, Anna. Totale wereld controle, dat is de bedoeling. Evenals het decimeren van de wereldbevolking tot 500 miljoen mensen. Ik stel enkel nog mijn vertrouwen op Yeshua/Jezus de Messias.

 2. Hoe extremer de plannen van de groep die bestuurt/ de ‘overheid’ des te groter de angst voor de eigen bevolking.
  Het 5g netwerk heeft het voordeel om id-chips af te kunnen lezen, het gaat niet enkel om chips die met een vaccin worden geïnjecteerd maar ook de de chip die in jouw bankpas zit, in jouw id-kaart, ect, ect, in veel soorten pasjes zit een chip, niet enkel jouw telefoon geeft aan waar je bent. vul dit aan met steeds meer camera’s in steden, stations, ect waar gezichtsherkeningssoftware aan te koppelen is. De overheid weet waar je bent, welke toetsen je op je telefoon en computer indrukt, welke websites je bezoekt, welke programma’s je kijkt, De groep die achter de knoppen zit weet meer over ons dan onze vader, moeder, beste vrienden bij elkaar. Het is de DDR in het quadraat. Over niet al te lange tijd zullen we individueel te horen krijgen wat we moeten gaan corrigeren in ons individuele denken. We worden in de toekomst allemaal gelijkgeschakeld. Het doet een beetje denken aan de oude serie startrek waar ‘de Borg’ bestonden, het assimileren van anderen in het systeem. Het stemt mij uiterst somber, zeker als je bent opgevoed met de idealen uit de verlichting.
  Indien je een toekomst beeld wilt hebben: Brave new world van Aldous Huxley en inkoppertje; 1984.

 3. De Ierse geestelijke Melachius (1094 – 1148) heeft in 1144 voorspeld dat na paus Celestinus II (1143 – 1144) nog 112 (tegen)pausen zouden komen en laat de jezuïet Franciscus (2013 – ) nummer 112 zijn. 1 + 1 + 2 = 4.
  Bill Clinton heeft op 10.10.2000 NESARA (National Economic Security And Recovery Act ondertekend en als je 1 = 1 + 2 optelt, krijg je 4. NESARA had op 12.09.2001 geopenbaard moeten worden.
  Momenteel leven we in 2020 > 2 + 2 = 4.
  Tenslotte: als je de sterren van de Amerikaanse vlag verticaal optelt krijg je 9 en als je dat horizontaal doet krijg je 11 > 9/11. In een interview met cabaltijger David Rockefeller in het Amerikaanse weekblad Newsweek op 03 april 1967 voorspelt hij dat WTC 1 en WTC 2 door een terroristische aanslag verwoest zullen worden en zijn horloge staat op 09.11 uur; het bewijs kun je vinden op de voorpagina. Op 11.09.1990 heeft president Bush sr. de New World Order (Novus Ordo Seclorum) afgekondigd om 09:11 uur.

 4. @ Mo: 6:39 pm, op 8/9. En laat het nu juist de bedoeling zijn van Bilderberger Rutte (VVD) om Nederland kapot te maken.

 5. Interessant idee van @Geoffrey!
  Ik las gisteren ook dat ze in Melbourne de nadruk leggen op het gevaar van besmette voorwerpen 🙄
  Vind het ook heel vreemd dat ze hier plots zo tegen nieuwe lockdowns zijn en alles redelijk lijkt te normaliseren, je word zelfs niet meer met dagcijfers en updates rond de oren geslagen en virologen krijgen meer en meer kritiek…vind dat allemaal zeer verdacht🤔

 6. Al die narigheid wat bovenstaand artikel vermeld; T’ ja dat komt ervan als je klakkeloos de CCP
  ( Chinese communistische partij) volgt.
  Dat zijn nou eenmaal de gevolgen…… van een dictatuur.
  Als je als westerse regeringen niet nadenkt hoe onze maatschappij “ anders ingericht “ is dan een communistische dictatuur en overneemt waar Xijingpin mee begon.
  Dan ben je dom bezig.
  Dan is bevel bevel!
  Een mooie test case voor de toekomst❓
  Dan worden we allemaal met onze micro nanochips ( via het vaccin ) ingespoten gevolgd.
  Doe je het niet; nou dan niet vliegen, niet naar concerten, niet naar de dokter, zelfs geen boodschappen meer doen.
  De voorloper van de nanochip is de telefoon nu nog extern van het lichaam, straks erin.
  Zoals de communistische doctrine voorschrijft.
  Die tijd is niet meer ver weg maar volop in ontwikkeling.
  Blijf alert.

 7. Wel wat Off Topic, maar ook niet helemaal wellicht . Wat kunnen de gevolgen zijn van die merkwaardige Brexit met de komst van corona in de UK?

  Ik schreef het hier al eerder. Het heeft erg weg van een “false flag”. Al een jaar eerder geleden koos David Cameron juni uit. En dan nog wel het jaar 2016.

  Een schrikkeldag jaar en dat maakt het bijzonder. Wie google naar Christine Lagarde en haar toespraak uit 2014, dan verkondigt ze een verborgen boodschap voor de ingewijden tijdens haar economische speech namens de IMF.

  En waarom zou David Cameron nu juist 23 juni 2016 hebben uitgekozen. Als we bedenken dat ook het weglaten van de getallen, zie de toespraak van Christine Lagarde ook toepaste dan is 23 juni 2016 een zo lijkende bijzondere bijkomstigheid. Is dit toeval of toch niet?
  In de datum zit van alles verborgen dat 9/11 in zich heeft en wel op meerdere wijzen!

  23-06-2016. We splitsen dit:
  23-06 en
  2016

  2+3+0+6 = 11
  2+0+1+6 = 9

  Nu kunnen we zeggen dat dit toeval is omdat een andere datum als 24-05-2016 je ook makkelijk tot die conclusie zou kunnen komen en wellicht zijn er nog meerdere combinaties te bedenken. Maar de boodschap van de illuminatie is vaak nog eens verder verborgen. En dit verdere verborgenheid, dat geeft wellicht (veel) meer betekenis aan 23-06-2016 en niet aan bijvoorbeeld 24-05-2016.

  Want er is nog een andere combinatie die meespeelt en volgens mij voldoet geen andere datum aan deze verborgen bevestiging. Hieronder zie je nog een bijzonderheid om tot 9/11 te komen.

  23 juni 2016 = de 174e dag
  23 juni 2016 = nog 192 dagen te gaan.
  En dit alles door toedoen van de schrikkeldag, anders zou ik niet zo gauw deze combinatie anders kunnen verzinnen. Zelfs of dit bestaat.

  (1) 74
  (1) 92

  We laten de 1+ 1 = 2 weg.
  We houden over 7+4 = 11
  We houden ook nog over 9+2 = 11

  We zien zelfs de 11 benadrukt!
  Maar er is meer, ook hier kunnen we de ook nog eens terugvinden.

  192 – 174 = 18 = 1+8 = 9 Of gewoon 92-74 = 18 =1+8 = 9

  Ook via deze weg komen we 9/11 tegen. En als we de 2 weglaten die van (1)+(1) en we passen dit nog eens toe op deze datum.

  23-06-2016. We lieten bij 192 en 174 de datum van de dag weg. Passen we dit toe op het het jaar toe dan krijgen we.

  23-06-016. Als we nu 2+3+1 op tellen dan krijgen we 6. We zien dan 3 x 6 staan. Dit staat voor een economische totale controle volgens mij dat vanuit Openbaringen 13:16-18 mogelijk zo kan worden gezien. Natuurlijk is het belangrijk om veel eerder te lezen, misleiding, geest te geven aan het beeld van het beest, aanbidding, het beeld dat aanbeden moet worden en dat tot leven komt.

  De percentages afgerond van de Brexit is 52 om 48.

  Als we 23 juni 2016 erbij pakken dan is dit zoals gezegd 174. Ook is 23 juni 2016 nog 192 dagen te gaan. Te samen is dat 366 dagen wegens het schrikkeljaar.
  Als we 174 en 192 afzetten in een afgerond (kengetal/ percentage ten opzichte van de 366 dagen dan komen we aan.

  0,52459 om 0,47541. We zien hier ook afgerond 52 om 48. Is dit dan ook al toeval?
  Denken we terug aan het weglaten van die 2 en we bekijken 52 om 48, dan zien we waar het is weggelaten en waar juist niet.

  Het was in de 2e termijn van David Cameron dat hij in januari 2013 beloofde en in mei inging om een Referendum te organiseren.
  Er werd ongeveer in juni 2015 al gezegd dat volgend jaar juni zou moeten wezen. De dag was nog niet bekend.

  Op 20-02-2016 is de dag van 23-02-2016 bekend gemaakt.

  Vervolg………

  De lezers kunnen denken dat dit gegoochel met getallen te vergezocht is. Maar is dat wel zo.
  We schrijven 4 jaar later. Inmiddels weer een schrikkeljaar.

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/brexit/brexit-stand-van-zaken

  31-01-2020 verlaten……………..overgangsperiode 31-12-2020.
  31-01-2020 = 3+1+1+2+2 = 9
  31-12-2020 = 3+1+1+2+2+2 = 11

  Dan zal dit ook wel toeval zijn of niet?!
  Er speelt toch wel wat met die Brexit. Een moeizaam proces, net zoals de uitslag van het referendum was. En eigenlijk is na de officiële datum van de Brexit dit nieuws ondergesneeuwd door de corona crisis.

  Het was Boris Johnson uiteindelijk die de verkiezingen won en daarmee ook een takenpakket kreeg om te onderhandelen over de Brexit. Dit was 17 oktober 2020 tot een akkoord gekomen met de EU.

  https://www.ad.nl/buitenland/pragmatische-johnson-legt-bom-onder-brexitonderhandelingen~ad168361/

  https://www.trouw.nl/buitenland/britse-parlementariers-geloven-hun-oren-niet-johnson-wil-echt-het-internationaal-recht-schenden~bcc06205/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Nu er een klein beetje rust komt met corona, nu komt inderdaad door tijdsdruk want die gaat snel, de aandacht weer over de scheiding.

  Er dreigt al een scheiding zonder deal. Speelt Boris blufpoker?!

  In de tijd van het vroegere Romeinse rijk behoorde Engeland (Brittanië) wel hieronder. Schotland en Ierland niet. Volgens sommige uitleggers van het profetische woord zal pas na de opname de werkelijke macht en grootte van het Romeinse Rijk zichtbaar zijn. Nu zien we de contouren en de Brexit lijkt een gevecht te zijn.

  Door corona is de economie van Engeland zeer verzwakt. Een teruggang van 20% is te lezen. Wat betekent dit voor de handelsbesprekingen?

  En stel dat Engeland er definitief uit is, dan lijken Schotland en Ierland de poten te zijn, de aanvoerlijnen te zijn van het nu nog qua grenzen verborgen Romeinse Rijk.

  En wat als in Engeland de 2e corona golf wordt geagendeerd? Zal er een roep, een omslag komen om eigenlijk op dezelfde voet verder te gaan? Wie het weet mag het zeggen. Wordt vervolgd……
  Spyfromthesky

 8. Lezer, graag zie ik de link naar het onderzoek van de NBER tegemoet. Kan deze geplaatst worden?

  Als u de moeite neemt om onder het artikel de bronnen te lezen, dan vind u wat u zoekt. Mod.

 9. Een oordeel moet je baseren op feiten. Dat geldt voor alle normatieve wetenschappen. Geneeskunde ( dus niet Medicijnen) is in principe normatief. Het menselijk lichaam is daar een prachtig voorbeeld van. Het zit alleen zo ingewikkeld in elkaar dat we het slechts deels doorgronden. Daarom zijn natuurgeneeswijzen zo mooi, die hebben hun bestaansrecht in de praktijk bewezen. Dat geldt ook voor homeopathie. Daarom zijn die een bedreiging voor Big Pharma en is er onder meer een Codex Alimentarius die moet voorkomen dat we gebruik blijven maken van die oerkennis. Nee we moeten geloven in al die synthetische troep, die het lichaam afstoot. Daarom is ieder vaccin zinloos en slechts schadelijk.
  Maar ja dat mogen we niet weten. Lees eens de boeken “Dodelijke medicijnen” en “Dodelijke leugens”. Er zal een corrupte wereld voor je open gaan.

 10. Jeetje, wat hebben die leiders toch bloed aan hun handen. En Rutte met de jonge maar volhouden dat het slecht gaat…want de cijfers

 11. Niet vergeten bij te vermelden dat de minister het had over dat er geen ‘nationale’ lockdown’ zou komen. Regionale uitbraken worden regionaal aangepakt middel lockdowns in regio’s. Dit proces hoort bij de geplande 2e lockdown vanaf 18 september

 12. Xandernieuws.net › algemeen › oud-beheerder-Fema-kamp
  30 jun. 2020 – In een recent interview waarschuwde ze dat er in vele tientallen kampen verspreid over heel de VS honderden guillotines klaarstaan, die door …Wel. wel, wel, zijn die even goed voor een koekje van eigen deeg.

 13. Dr. Knut Wittkovski zei dit al in een heel vroeg stadium. Toen iedereen in huis werd opgesloten, riep hij dat iedereen juist naar buiten moest! Hij leek in die wereld van paniek een maffe professor. Maar hij kan cijfers lezen en heeft verstand van epidemieën. Hij had gelijk, maar werd niet gehoord door al die amateurs in de regeringen en de pers. https://www.youtube.com/watch?v=FwCukhnJHac

 14. Ik zie toch wel een groot gevaar i.v.m. Zweden, want zoals de meeste op deze site wel weten is Zweden het eerst cashloze land, want nou als ze het straks zo gaan spinnen, dat ze Zweeds model gaan overnemen en dat ze het er op gooien, dat je vanwege de cashloze samenleving ‘minder kan hebt op besmetting’ misschien is dat weer een onderdeel van het grote plan om ons geheel te onderwerpen tot slaven, zodat ze wederom uit een zelfgecreëerde crisis een extra speerpunt (afschaffing cash geld) kunnen toepassen….

Comments are closed.