Amerikaanse CDC erkent dat er in VS minder dan 10.000 Covid doden zijn gevallen

—————————————————————————————————————————————–

Wel hoge oversterfte, maar waaraan? – Nogmaals Bill Gates: ‘Mensen doen alsof ze een keus hebben, maar dat heeft u niet. U heeft géén keus. Normaliteit keert pas terug als u gevaccineerd bent’

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC), heeft het afgelopen weekend in een rapport toegegeven dat er van de 165.000 geregistreerde corona doden nog geen 10.000* aan Covid-19 zijn overleden. Dit bevestigt wat onafhankelijke experts en alternatieve media al maanden schrijven, namelijk dat de corona ‘pandemie’ één grote hoax is, waarmee een achterliggende agenda (‘Agenda-21‘) wordt uitgevoerd.

* Hersteld, hier stond per abuis 1000 (ook in het originele artikel).

Bijna alle Amerikaanse corona doden hadden gemiddeld 2,6 bovenliggende aandoeningen, en waren in de meeste gevallen al erg oud. Hetzelfde geldt voor Nederland, waar gemiddelde leeftijd van Covid slachtoffers zo’n 80-81 jaar is.

Hoge oversterfte, maar waaraan?

De CDC heeft in zijn statistieken wel zo’n 233.000 overledenen aan ‘oversterfte’ staan. Die worden door de media en officials bijna allemaal automatisch aan Covid toegeschreven, maar dat is een zeer voorbarige conclusie. Gezien het feit dat Covid amper de doodsoorzaak blijkt te zijn, is een veel waarschijnlijke verklaring dat deze hoge oversterfte cijfers zijn veroorzaakt door de de talloze mensen die de afgelopen maand niet of niet tijdig medische zorg kregen, waardoor veel meer mensen dan normaal aan ernstige aandoeningen zoals kanker en hersenbloedingen zijn overleden.

Dan is er nog een andere zorgwekkende ontwikkeling, namelijk dat de lockdown maatregelen wereldwijd een ernstige mentale gezondheidscrisis hebben veroorzaakt. In veel landen is het aantal zelfmoorden fors gestegen, en zeker in de VS zullen er nog meer mensen dan gebruikelijk aan drugs overdoses zijn overleden – niet alleen vanwege de door de media aangejaagde, om zich heen grijpende angstpandemie, maar ook omdat medische zorg voor hen te laat arriveerde, of niet beschikbaar was omdat ziekenhuizen voor Covid waren gereserveerd (en daardoor in veel gevallen grotendeels leeg bleven).

‘U heeft géén keus: normaliteit keert pas terug als u gevaccineerd bent’

Ook dit nieuws is weer een bevestiging dat er een verborgen agenda wordt uitgevoerd die feitelijk helemaal niet meer zo verborgen wordt gehouden. Immers, al in maart kondigde premier Rutte al aan dat er maar één oplossing voor deze (gefabriceerde) crisis is: een vaccin. We verwachten niet dat de feitelijke autocraten van dit land, premier Rutte en minister De Jonge, vanavond ineens hun mea culpa betuigen, en ons land weer helemaal opengooien. Integendeel, de angst zal en moet erin worden gehouden, want u zal en moet zich laten vaccineren.

U heeft géén keus. Mensen doen alsof ze een keus hebben,’ verklaarde Bill Gates in een van zijn beruchte angstzaaiende interviews. ‘Het is niet de regering die zegt dat we deze ziekte moeten negeren. Mensen worden erg getroffen door al die doden, wetende dat ze deel kunnen uitmaken van de besmettingsketting. Dus je hoort niet te zeggen ‘negeer maar wat er gaande is’… Sommige landen kunnen over een paar maanden weer opengaan, maar normaliteit keert alleen terug als we de hele wereldbevolking grotendeels hebben gevaccineerd.’

Kijkt u die laatste zin nog een paar keer opnieuw, en let vooral op zijn zichtbare en hoorbare sardonische grijns. Aan de doodenge ideeën van deze miljardair – géén wetenschapper, géén medicus – hebben zeker de Westerse regeringen echter wel hun complete beleid op afgestemd. Bill Gates eist dat u onbewezen en vrijwel ongeteste Covid vaccins in uw lichaam laat spuiten, – die volgens nota bene het MIT hooguit enkele maanden effectief zijn, ALS ze al werken – en dat is exact waar ook onze regering op heeft ingezet. Verplichte vaccinaties zijn volgens DE standaard code voor medische ethiek niets minder dan misdaden tegen de menselijkheid.


Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

30-08: Robert Kennedy waarschuwt in Berlijn voor tirannieke machtsovername in Europa
26-08: Paus Franciscus schaart zich achter ‘unverseel vaccin’ voor hele mensheid
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
10-08: ‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
09-05: Brandbrief uit Rome: Kardinalen en bisschoppen waarschuwen voor communisme, verplichte vaccinaties en een wereldregering
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
18-04: Microsoft patent aanvraag 2020-060606 koppelt menselijk lichaam aan betalingssysteem
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

56

 1. @Agenda 21

  Als je vaccinatie wilt voorkomen zorg dan dat je op een natuurlijke manier antistoffen krijgt. Bezoek iemand van wie je weet dat hij/zij covid heeft en besmettelijk is en borrelt er een achtermiddag mee.

  Dat Covid gedoe is toch allemaal zo overtrokken, is het niet?

 2. @ Oma 02/09/2020 om 11:40 am
  Je vergelijking met van de flat af springen slaat natuurlijk nergens op ook al zou de overheid je dwingen.
  Maar de Nederlandse overheid gaat je ook niet dwingen. Die rekent (niet helemaal terecht) op het verstand van zijn burgers, die inderdaad zelf mogen beslissen of ze meegaan in de gekte of niet.

 3. Onzin natuurlijk. Men zou bij al die rare sites die dit melden eens Engels moeten leren. Zelfs bij de engelstalige.

 4. @ Tabris 02/09/2020 om 5:54 pm

  Opmerkelijk dat je als een mak schaap de beslissingen van “de politiek” kritiekloos als juist accepteert.
  Ook in de jaren ’30-’45 was er een grote groep die zo denkt.
  In dit geval stuurt de VN / WHO alles aan, met een duister doel.
  De zorgvuldig uit beeld blijvende Nederlandse minister Sigrid Kaag is deel van het Global Preparedness Management Board (GPMB) van de VN/WHO. Zie het Annual Report 2019 met het doel voor 2020!
  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

 5. @Spyfromthesky

  Je hebt gelijk, het zijn alleen de ongevaccineerden die een gevaar zijn voor elkaar en zullen dus beperkingen opgelegd krijgen. Zij steken elkaar aan, veroorzaken onnodige doden en zorgen voor torenhoge ziekenhuiskosten waar ik, dan als gevaccineerde, niet voor wil opdraaien. Wanneer het vaccin naar behoren werk en ze nemen het nog niet, dan mogen zij voor mij dan ook mooi thuis achter de kachel blijven zitten.

  Je zult zien dat je vaccinatie papieren nog belangrijker gaan worden dan je paspoort.

 6. @ Tabris,

  Blijkbaar had je mijn eerdere posting niet gelezen of begrepen.
  Het is goed, los van nanotechonologie extra, als er iets zou kunnen werken en je bent zelf ingeënt of je dierbaren, welk risico zou je dan zelf lopen van medeburgers die niet een vaccin hebben. Je kunt toch niet meer besmet worden?!

  En je hoeft je ook niet je best te doen om anderen te beschermen die zich niet hebben laten inenten. Je stellig klopt niet, het is zwaar in tegenspraak.

  En nu komt het. Waarom worden onder andere dit soort kritisch opmerking door de gemanipuleerde media niet gesteld. Ben ik nu zo slim en zijn zij nu zo dom? Nee, niets van dit alles.

  De heilige graal, de verlosser van de 1,5 meter maatschappij, het vaccin, dat is door alle monden heen het motto.

  Spyfromthesky

 7. Tabris schreef:
  02/09/2020 om 5:54 pm

  @Tabris,
  en het tegendeel is ook niet bewezen. Kat uit de boom kijken kan jaren duren en
  of dat haalbaar is voordat er een bepaalde dwang achter zit is nog maar de vraag.
  Verder geef ik u gelijk, u beslist zelf of u nog omgang hebt met non-vaccinisten.
  Gezien de ontwikkelingen en de grofweg besluiten van een onbekwaam leraartje
  als minister, met bizarre uitspraken die totaal niet bewezen en onderbouwd werden,
  zegt mij genoeg. En dan de rest wat er aan vooraf ging en ernaast afspeelde ( globaal).
  Te veel duidelijk dat dit een bewust plan en met dubieuze bedoelingen is.
  Ligt er te dik op allemaal. Maar enfin, we zullen zien wat gebeurd.

 8. @Tabris. Dat is wel erg vreemd dat u contacten met niet-gevaccineerden tegen Covid19 wilt vermijden. Dat u kennelijk een apartheid in de samenleving wilt tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden. Terwijl u toch geen gevaar loopt als u zelf gevaccineerd bent.
  Het is een nieuw experimenteel vaccin, dat in de cellen ingrijpt. Lijkt me een zaak van gezond verstand daar niet aan mee te doen. We gaan de mensen die geen griepprik nemen toch ook niet tot outcasts maken? En griep kan ook erg nare gevolgen hebben.
  Wanneer wordt iedereen eindelijk eens nuchter.

 9. @Oma & Amehoela,

  Wees niet zo paranoide en laat je niet opzwepen door de ergste fantasieen die de doemdenkers kunnen bedenken.

  Er is vooralsnog geen bewijs dat er microchips in de vaccinaties zitten, noch is er op dit moment bewijs dat je er je gezondheid mee op spel zet. En natuurlijk mag u zelf beslissen of u een vaccinatie neemt of niet. Maar ik mag dan ook beslissen dat ik geen zaken met u wil doen of niet met u in dezelfde trein wil zitten of dat mijn kinderen met de uwe naar school toe gaan. Ik vrees dat de non-vaccinisten op den duur uit de maatschappij gestoten zullen worden. Overal waar je in het openbaar komt zal je je vaccinatie documenten moeten tonen. En daar kunnen we nu wel hoog of laag over springen maar de politiek zal dat toch zo beslissen. Ze kunnen niet anders want dan zijn ze in de ogen van het publiek onverantwoord bezig.

  Voordat ik een vaccinatie neem kijk ik eerst de kat uit de boom en zijn er geen complicaties dan heb ik er geen probleem mee om er zelf ook een te nemen.

  We zullen trouwens wel heel snel weten of ze werken of niet of dat ze bijwerkingen hebben. En als dat zo is dan wachten we nog even.

 10. https://www.nu.nl/tech/6074875/minister-volgt-advies-niet-op-uitrol-corona-app-wacht-niet-op-nieuw-testbeleid.html#coral_talk_wrapper
  We hebben het hier dus serieus over een PABO studentje dat advies van deskundigen naast zich neerlegt omdat hij kennelijk gebruik wil maken van de angst onder de simpele burger. Deze proleet met dictatoriale trekjes is dus totaal niet geïnteresseerd in mensen want daar heeft dat stukje onbenul werkelijk geen kaas van gegeten. Deze omhoog gevallen meester zit er om de farmaceutische bende Geld te brengen over de rug van die angst aangeprate burger.
  Wat zijn burgers tegenwoordig toch dom dat ze zich door zulke patjepeeers laten doen.

 11. Kinderen wordt geleerd dat oma kan sterven als ze oma aanraken. Terwijl er geen gevaar komt van de kinderen, moeten ze maskers op in Duitsland. Deze arts heeft er geen woorden voor. Hij spreekt er schande van dat leraren dit de kinderen leren! https://www.youtube.com/watch?v=eFd45YvA6V0
  Hij zei het al eerder: Dit alles heeft níets meer met gezondheid te maken!

 12. Bijzonder dat in Nederland -volgens diverse bronnen – het aantal zelfdodingen in Corona-tijd juist gedaald is. Wat gaat er in Nederland dan anders dan in andere landen?

 13. 1. Leugen wordt nu waarheid genoemd 2. De griep heet nu Corona 3.
  Censuur heet nu feitencheck 4e De lobbyist wordt nu een expert genoemd
  5. Kritiek wordt nu haat genoemd 6 Een kritisch denker heet nu een complotter 7. De fascist heet nu Anti-fascist
  8. Diefstal wordt nu het Corona-reddingspakket genoemd 9.
  Schuld Unie heet nu Corona Bond 10. Lafheid betekent nu moed
  Solidariteit en tolerantie 11. Gedwongen vaccinatie! heet nu voorzorg
  12. Aan de kaak stellen wordt nu moed genoemd! 13. Pedo heet nu
  Liefhebber van kinderen 14. Corona-waanzin wordt nu het nieuwe normaal
  15 Oorlogen beginnen betekent nu democratie brengen 16.
  Vaccin-crimineel wordt nu filantroop genoemd! 17. De bok is nu genoemd als
  Tuinman 18. Democratie slavenhandel wordt nu het Migratiepact genoemd19e
  Criminele handel in bootvluchtelingen wordt nu redding op zee genoemd! 20. DE
  zelfdenkende burgers worden nu nazi’s genoemd.

 14. @Tabris schreef:
  01/09/2020 om 3:44 pm
  “Ik ben er niet voor, maar als we na een vacinatie weer allemaal normaal kunnen doen, dan moet het maar.”

  Ach zo? Jij bent bereid je gezondheid én je leven op het spel te zetten om normaal te mogen leven?
  Wat scheelt er aan jou? Neem je dat risico?
  Als ze je zouden verplichten om van een gebouw te springen om terug normaal te kunnen doen, ga je akkoord? Doe je dat dan ook maar?
  Ik beslis graag nog zélf over mijn eigen gezondheid en leven…dat is trouwens mijn en ons mensen-RECHT als vrije, soevereine mensen en daar kan de overheid nooit en néver enige zeggenschap over claimen.

 15. @Tabris
  ja zeker doen, doe er ook meteen een chip bij, of liefst twee…..dan ben je zeker..
  Je lijkt een complottheorist, je gelooft erin wat overheid je vertelde.
  Cui Bono?

 16. Wel goed lezen. Het gaat hier om het percentage (6%) van het totale aantal mensen dat overleed tijdens een COVID19 besmetting waarbij er geen sprake was van een onderliggend probleem.

 17. Het onrecht heerst op aarde, de leugen triomfeert. En het zal nog erger worden, naar mijn mening. Op naar regelrechte dictatuur.

 18. @amo 01/09/2020 om 8:14 pm
  Nooit is het voorgekomen in de wereldgeschiedenis dat gezonden in hun eigen huis gevangen werden gezet . In alle tijden werden zieken in afzondering geplaatst en verzorgd maar de gezonden hielden de wereld draaiende.

  Spaanse griep en GEEN LOCKDOWN : tussen 20 en 100 miljoen
  Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Spaanse_griep

  Corona LOCKDOWN: doden wereldwijd circa 856.800
  Bron : John Hopkins University.

 19. Dit is een onzinartikel, niets van waar en daarom ook geen link naar de CDC. Als Texaan kan ik zeggen dat alleen al in TX er 12K doden zijn, zie: https://coronavirusintexas.org

  Geef svp een link naar de bron die u citeert of laat anders beweringen achterwege.

 20. Tabris schreef:
  01/09/2020 om 3:44 pm
  “Ik ben er niet voor, maar als we na een vacinatie weer allemaal normaal kunnen doen, dan moet het maar.“

  Zo lijkt bijna iedereen te reageren…ik ook tot dat ik op archive.org het boek “Bechamp or Pasteur” van E. Hume had gelezen…het is best veel leeswerk, maar als je enkel het laatste hoofdstuk leest, ben je ook al wat wijzer 😉

 21. @Laura.
  Als er een link gegeven wordt, ga ik er vanuit dat die link klopt. Bedankt voor het geven van een andere.

 22. @Rienus
  Dat zeg ik niet….de msm is ook niet te vertrouwen maar hier woeden vaak dingen geplaatst die nergens terug te vinden zijn.

 23. Sinds corona is het Malie veld wel de gezelligste plek van Nederland.
  Voor wie eens wat vertier zoekt…

 24. Helaas worden er bij elke bijgeprate persconferentie over een up-date van corona door Rutte en de Jonge wederom de bekend linkse pers en media die vragen mogen stellen veel te weinig kritische vragen.

  Lezen ze en volgen ze geen internet? Het lijkt soms semi kritische vragen, maar dit is gewoon al maanden hetzelfde liedje. Echt intelligente kritische vragen worden er niet gesteld.

  En ook vanavond kwam weer het paradepaardje de “heilige graal” te voorschijn en dat is dat ergens in de eerste maanden van 2021, ze hebben ook niets anders, dan de huidige onzinnige situatie zo lang mogelijk te rekken, een status qou te creëren, tijd te winnen totdat het vaccin er is.

  Dan is het de vraag: Stel dat er iets zou werken, los gezien van alles wat hier al besproken is, voor welke doelgroep is dit dan nodig? Je zou zeggen, eigenlijk alle mensen die dit willen en er in zullen trappen iedereen die boven de 70 jaar vrijwillig dit doen.

  Ook de zeer bange mensen of mensen die mogelijk erop hebben geleefd en onderliggende problemen hebben, die kunnen zich ook melden.

  Maar dan, de rest hoeft dit dan toch niet. Dit heeft toch geen zin. De rest is dan toch beschermd en degene die ook niet mee willen doen, die nemen dat toch bewust het risico dat ze besmet kunnen worden?

  Spyfromthesky

 25. Sterven aan de griep. Wat is dat eigenlijk? Het betekent dat een lichaam al zwaar ziek is en dus alle energie nodig heeft die ziekte te bestrijden. Echt alle energie. Daarom ligt de patiënt te bed. Er is niet voldoende energie over voor allerlei andere activiteiten.
  Als in deze situatie de griep er ook nog bijkomt, heeft het lichaam geen energie meer om ook die griep nog te bestrijden. Het verzwakte lichaam moet de strijd opgeven en de patiënt gaat sterven omdat het afweersysteem het allemaal niet meer kan bolwerken. Zo stel ik het mij voor.
  Bij Covid19 zou hetzelfde kunnen gelden. De meeste doden vielen in de verpleegtehuizen, dus daar waar de mensen al erg zwak en ziek waren.
  Dit is natuurlijk heel triest, maar dat was het altijd al. Ook bij de griep.
  Maar nooit hebben regeringen zo krankzinnig gereageerd bij die griep.
  Zelfs niet bij de Spaanse griep, terwijl destijds de situatie véél dramatischer was vanwege het ontbreken van anti-biotica. Hierdoor konden bacteriën veel gemakkelijker toeslaan bij die al verzwakte lichamen.

 26. Dit is wat er in het Engelse artikel stond : “of the approximately 165,000 “COVID deaths”, less than ten thousand died from COVID.” Het gaat dus niet om duizend, maar om tienduizend echte coronadoden. Geen klein verschil.

 27. De zich filantroop noemende Billy Gates heeft geen enkele (bio)medische opleiding en de medici wereldwijd hobbelen achter ‘m aan. Deze satanist, psychopaat en pedo heeft een groot belang in medicijnenfabrikant Moderna en dat bedrijf is ook in de race voor de ontwikkeling van een vaccin tegen ‘corona’. Gates is sinds jaar en dag een Rockefeller-protegé. Hij is verantwoordelijk voor afschuwelijke bijwerkingen bij vooral vrouwelijke slachtoffers na een injectie tegen polio en in India en vele Oost-Afrikaanse landen is hij persona non grata.
  Tijdens de demonstratie in Berlijn op 28.08 heeft de ultieme strijder tegen verplichte vaccinaties Robert F.Kennedy jr. nogmaals fel uitgehaald naar deze kwaadaardige charlatan.
  Verder volg ik nauwgezet de ontwikkelingen rond het strafrechtelijk onderzoek naar Jeffrey Epsteins hoerenmadam Ghislaine Maxwell. Bill Gates is als caballid een pedo en hij heeft Epsteins pedo-eiland Little Saint James meer dan eens bezocht. Onlangs vond ik op internet een uit 2015 daterende foto met daarop president Obama, de Amerikaanse coronatsaar Anthony Fauci en Melinda Gates in het beruchte laboratorium in Wuhan.

 28. Het kweken van angst is de meest makkelijke vorm van regeren/heersen, dat is precies wat er nu gebeurt om ongrondwettige wetten er door te jassen, zoals de spoedwet, dat is het begin van dictatuur en bloedvergieten.

 29. Van de site viruswaarheid.nl:

  Het was een bijzonder weekend in Berlijn!
  Circa 1 miljoen mensen bezochten de Duitse hoofdstad.
  In deze nieuwsbrief delen we o.a. de speech van Kennedy en roepen we jou op om echt in actie te komen tegen de spoedwet.

  https://www.youtube.com/watch?v=KWtbLuR7uHc&feature=emb_logo

  Robert Kennedy Jr. geeft een legendarische speech in Berlijn

  Robert Kennedy Jr. strijdt al jaren tegen de macht van de farmaceutische industrie. Afgelopen weekend was hij in Berlijn en gaf hij een historische speech. Deze speech heeft amper aandacht gekregen van de massamedia. Heb je de speech nog niet gezien?
  Je kunt het hier bekijken.

  Kom NU in actie tegen de spoedwet

  4 september wordt de spoedwet besproken in de Tweede Kamer. Vandaag gaat de campagne tegen de spoedwet van Viruswaarheid van start.
  Help je mee?
  Ga naar onze actiepagina voor flyers en posters.
  Print ze uit, stop ze bij de buren door de bus, hang de posters voor het raam en deel de plaatjes op social media. Samen kunnen we het bewustzijn over deze wet vergroten in Nederland. Deze wet mag er niet komen, want het betekent het einde van onze democratie en het einde van de vrijheid.

  Nieuwe datum vrijheidsmars

  De vrijheidsmars is verplaatst naar 13 september.
  De vrouwen verzamelen om 14.00 uur en lopen om 14.20 een mars vanaf het Moreelsepark (een Hoog Catharijne uitgang bij Utrecht C.S.) via een prachtige parkroute langs de Utrechtse singels naar het Lepelenburgpark. De mannen zijn ondertussen op hun gemak via de binnenstad naar dat Lepelenburg park gewandeld. Om 15:00 uur komen we aan en vieren we samen de verbinding in het park waar inspirerende sprekers aansluitend hun boodschap met ons en de wereld delen. Ga naar de website voor het volledige programma.

 30. Sookie Stackhouse schreef:
  01/09/2020 om 4:34 pm
  Ja dat klopt, ik betrap daar deze site wel meer op, dat de link naar een bewering nergens is terug te vinden.
  Gelukkig (voor de gelovigen) is alles wat we op de zogenaamde betrouwbare media kunnen vinden ook echt betrouwbaar? Zal ik je eens iets verklappen Sookie, … de media waar de meerderheid wel op vertrouwt is nog tien stapjes erger dan wat je hier gaat vinden.
  Maar ik zal je verder graag in de waan laten dat in de echte wereld bang maken niet tot het pakket hoort. Hoewel ik het nog steeds met je eens ben dat deze site daar keihard ook gebruik van maakt en dat keur ik persoonlijk enorm af!

 31. N.a.v. Willy. Ooit hadden we burgemeester Van Hall van Amsterdam. Hij werd als mens en als burgemeester zeer gewaardeerd. Deze burgemeester kreeg te maken met de rellen van Provo en de krakersbeweging. Die rebellen deden er alles aan om de status quo te ontwrichten. Desondanks gingen ze Van Hall verwijten dat hij het niet aankon.
  Bedenk hoe vreemd dat is: Mensen en linkse groeperingen doen werkelijk álles om de boel te ontwrichten en te saboteren, en geven vervolgens het bevoegd gezag de schuld van het uit de hand lopen van de situatie!
  Dat klopt toch voor geen meter.
  Precies hetzelfde zien we nu in de USA. Bepaalde linkse groepen doen er werkelijk álles aan om de boel te ontwrichten en te ontregelen, en geven vervolgens Trump de schuld van de wanorde. Wanorde die ze zelf zéér bewust aan het veroorzaken zijn. Trap er niet in.

 32. Veel mensen hebben momenteel kort lontje,steek en schietpartijen.
  Maar het mensdom laat wel met zich sollen.
  Geloven we nog steeds in de vaccin die ons normaal gaat maken?
  We komen in actie als het te laat is.
  Bij de volgende lock down zijn we gevangen.

 33. Het CDC schrijft hier helemaal niets over, dhs dit is weer eens een verhaal dat niet klopt…..Leuk he…iedereen bang maken met onzin!

 34. Bill gate kan de pot op en de minister en zn kornuiten ook ze geven mijn portie maar aan hun eigen kinderen of moeder !!

 35. Normaliteit keert pas weer terug als iedereen gevaccineerd is? Dat lijkt me niet hoor, stel dat het verhaaltje over bang maken en overdrijven klopt. Dan lijkt me dat dit trucje dus snel herhaald zal worden tot het moment dat alle mensen als slaaf werken zonder natuurlijk dat idee te hebben.
  En wat moet ik verstaan onder normaliteit? Dat geld en dus macht steeds verder in handen komt van een klein groepje? De periode voor het corona gedoe vond ik al verre van normaal, dus laten we daar zeker niet naar terug keren. Wat wenselijk is, en dus voor mij normaal is dat een ieder vrij is om te doen wat men wil, zonder een ander te schaden of te beledigen.

 36. Ik ben er niet voor, maar als we na een vacinatie weer allemaal normaal kunnen doen, dan moet het maar.

 37. Natuurlijk en vooral bij oudere mensen spelen soms andere factoren een rol dan die verdomde Covid 19, en aan vaccineren zullen we waarschijnlijk niet kunnen aan ontsnappen, gisteren heeft presidentskandidaat Biden flink uitgehaald naar Trump, ik ben niet links zei Biden op televisie, waarom heeft hij dan abortus goedgekeurd? Volgens hem zoekt Trump een burgeroorlog tussen de Amerikanen. De haat van die Democraten is zo onwaarschijnlijk dat ze niet begrijpen dat zij er de basis van zijn, met hun steeds gemene aanvallen die mensen tegen elkaar opzetten. Trouwens de huidige president heeft in het Midden-Oosten al enige vooruitgang geboekt, maar of nog zal worden herkozen, daar heb ik zo mijn twijfels over. Shalom

 38. Deze hoax wordt nu zo enorm flinterdun, dat je de angst voor een volkswoede bij onze regering eenvoudigweg bijna kunt ruiken en voelen.
  Hoe lang houden ze hun verhaal nog in stand?

 39. Vandaag corona-persconferentie Rutte: ‘U denkt toch niet dat wij uw leugens nog serieus nemen?’

  https://www.ninefornews.nl/vandaag-corona-persconferentie-rutte-u-denkt-toch-niet-dat-wij-uw-leugens-nog-serieus-nemen/
  Vandaag weer een optreden van het duo Listig & Bedrog.
  Wie nu nog steeds in hun leugens trapt, verdiend volgens mij ook niet beter.
  Want ik doe dat al vanaf de eerste dag namelijk niet, te vaak de leugens van dit kabinet mee gemaakt.
  Onmiddellijk aftreden is de enige optie, en uitschrijven verkiezingen.

 40. Veel noodzakelijke ziekenzorg werd niet gegeven, omdat bedden vrij gehouden moesten worden vanwege een verwachte golf Covid19-patiënten.
  Alles blijkt een enorme miskleun te zijn. Het middel was erger dan de kwaal, dat blijft na al die maanden gewoon overeind. Het is een raadsel waarom de pers zo gretig meeloopt. Zo blijft men absolute aantallen noemen als het om “besmettingen” gaat (besmettingen die niets zeggen over een enorme hoeveelheid virussen in het lichaam; en de hoeveelheid telt bij het ziekteproces).
  Hoe zit het met de verhouding tussen het aantal afgenomen tests en de positieve uitslagen?
  Hoe zit het met de verhouding tot de totale bevolking??
  Duizend “besmette” mensen in Monaco, of duizend in Frankrijk: Dat is een heel groot verschil. Snapt de pers dat eigenlijk wel, of houdt men zich opzettelijk van de domme?

Comments are closed.