Directeur CDC: Nu al veel meer doden door zelfmoord dan door Covid-19

—————————————————————————————————————————————-

Corona maatregelen doen aantal werklozen wereldwijd tot boven 300 miljoen stijgen

—————————————————————————————————————————————-

Dr. Robert Redfield, de directeur van de Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control), waarschuwt dat ‘we triest genoeg nu veel meer zelfmoorden zien dan doden door Covid. Ook zien we op de achtergrond een veel hoger aantal drugsdoden dan normaal. Dat overtal is hoger dan het aantal Covid doden. Daarom blijf ik terugkomen op het algemene sociale welzijn van individuen. Laten we allemaal samenwerken en bedenken hoe we op één lijn kunnen komen om op zo’n wijze de scholen te openen, dat mensen op hun gemak en veilig zijn.’

Mainstream en social media zullen er echter nauwelijks melding van maken, want voor hen moet en zal alles ondergeschikt blijven aan de bestrijding van een ingebeelde pandemie, die enkel op papier bestaat. Economie, volksgezondheid, welzijn, harde feiten, gezond verstand, historisch bewijs – het telt allemaal ineens totaal niet meer. De prijs die de samenleving moet betalen kan voor deze permanent angst zaaiende klimaat-corona sekteleden niet hoog genoeg zijn.

Deze mensen, van CNN baas Jeff Zucker en Klaus Schwab van het World Economic Forum tot het complete Nederlandse OMT ‘zijn verantwoordelijk voor het stijgende aantal doden (door de Covid maatregelen, niet door de ziekte) en het vernietigen van ieders toekomst,’ schrijft de Amerikaanse econoom Martin Armstrong. ‘Ze zijn verantwoordelijk voor meer doden dan door Covid-19.’

Wereldwijde werkloosheid stijgt tot boven 300 miljoen

Jeff Zucker is een verklaarde Trump-hater, dus is gebaat bij zoveel mogelijk chaos en ellende in de VS. Klaus Schwab is zo’n typische linksliberale academicus die nooit verder heeft gekeken dan zijn eigen ivoren toren, en geen flauw benul heeft hoe de echte wereld functioneert. Dat soort abstract denkende types staan ook in Nederland aan het roer van de meeste overheidsinstellingen en politieke partijen.

Ondertussen is de werkloosheid wereldwijd de 300 miljoen gepasseerd. In verreweg de meeste landen zijn de voorzieningen bij lange na niet zo goed als in Nederland (al is het ook hier niet meer wat het geweest is). In de VS verliezen de meeste mensen die hun baan verliezen ook hun zorgverzekering. Bovendien zijn de uitkeringen dermate laag, dat daar amper basisbehoeften zoals de dagelijkse boodschappen van betaald kunnen worden.

‘Deze mensen en organisaties hebben veel meer bloed aan hun handen’

‘Niet één van die Marxistische organisaties (van mainstream media tot nationale en supranationale overheidsinstanties) zullen ooit hun verantwoordelijkheid nemen, noch zullen zij ooit stoppen met hun constante pogingen de economie te verwoesten,’ fulmineert Armstrong. Behalve de klassieke linkse haat tegen de vrijheid (van energie, van vervoer/verplaatsing, van meningsuiting, van eigen cultuur, etc.) en welvaart, die met Agenda 21 en de Grote Groene Reset wordt afgebroken en herverdeeld, hoopt men met een opzettelijk veroorzaakte ernstige recessie te voorkomen dat Donald Trump in november herkozen wordt.

‘Iedereen zou de minister van Justitie moeten schrijven, en eisen dat er een strafrechtelijk onderzoek wordt geopend naar Jeff Zucker, Bill Gates, George Soros, Klaus Schwab, en natuurlijk Anthony Fauci,’ vervolgt de econoom. ‘Deze mensen hebben wereldwijd namelijk veel meer bloed aan hun handen dan iedereen weet. Je kunt niet als academicus jouw utopische wereld met een Nieuwe Groene Wereld Orde en deze Grote Reset creëren, en daarbij al die mensen die alles hebben verloren als noodzakelijke bijkomende schade wegzetten. Dat ze nooit hun fouten toegeven of de waarheid vertellen is bewijs van hun arrogantie.’

Internationale klimaat-corona sekte richt wereldwijde slachting aan

In augustus waarschuwde het Wereld Voedsel Programma van de VN (WFP) voor een wereldwijde hongersnood van ‘Bijbelse omvang’. Het aantal mensen dat dankzij de corona maatregelen dreigt te verhongeren stijgt van 140 miljoen naar 270 miljoen eind dit jaar.

Al enige tijd is bekend dat ook het aantal mensen dat is overleden, en nog zal overlijden, omdat ze niet tijdig medische zorg hebben gekregen, het aantal corona doden verre zal overtreffen. Begin mei berichtte de linkse The Guardian dat er tussen nu en 2025 maar liefst 1,4 miljoen mensen extra aan TBC zullen overlijden.

Uit diverse wetenschappelijke studies en statistieken blijkt bovendien dat de rampzalige lockdowns hoogstwaarschijnlijk geen enkel leven hebben gered. Data van het ONS (het Britse CBS) laten zien dat het aantal extra, niet aan Covid-19 overleden mensen minstens 10.000 hoger is dan het gemiddelde van de afgelopen jaren. In Italië is dezelfde trend zichtbaar; daar waren tot eind april al zo’n 11.600 extra mensen gestorven omdat ze niet in het ziekenhuis aan hun ernstige aandoening konden worden behandeld.

Dat Bill Gates en de vooral om hem draaiende internationale klimaat-corona sekte miljoenen mensen vermoorden, is dus geen complottheorie, zoals de mainstream media beweren, maar een reeds vastgesteld voldongen feit. En daar komen de experimentele Covid vaccins – die volgens Gates zelf minstens 700.000 slachtoffers zullen eisen – nog eens bij.


Xander


(1) Armstrong Economics
Afbeelding: Лечение Наркомании , Pixabay 


Zie ook o.a.:

01-09: Amerikaanse CDC erkent dat er in VS minder dan 10.000 Covid doden zijn gevallen
25-08: VN waarschuwt voor wereldwijde hongersnood van Bijbelse omvang door corona beleid
19-08: Stichting Privacy First: ‘Noodwet is regeren per decreet vanuit angst, dwang en controle’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)
11-08: Spaanse krant bevestigt tweede Europese lockdown vanaf 18 september
10-08: ‘Alle landen voor eind september half jaar lang in totale lockdown waarbij leger wordt ingezet’
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
06-08: Statistieken tonen tegendeel aan van Ruttes ‘virus maakt gevaarlijke opmars’ leugen
05-08: ‘Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
77-07: Grote Groene Reset begint: 21% Duitse bedrijven staat op omvallen
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
16-05: ‘Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
08-04: Lockdown VS veroorzaakt nu al explosie van zelfmoorden en inbraken (In 2 weken bijna 10 miljoen werklozen erbij is begin van nieuwe Grote Depressie)
07-04: ‘Bill Gates is de allergrootste bedreiging voor uw toekomst’
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
02-04: Oud-directeur Instituut Microbiologie verkettert lockdown maatregelen als economische zelfmoord (/ ‘Dit virus lijkt niet gevaarlijker dan eerdere coronavirussen waar media geen aandacht voor hadden’)
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

10

 1. @Erishoop, ‘lijkt,’ zoals u zegt.

  Indien gewenst, staan er morgen weer honderd BLM-terroristen tegen Manneke Pis te schreeuwen.

 2. @Goudsbloem – bedankt voor de link. Tja… wie kun je tegenwoordig nog vertrouwen? De bron is vertroebeld geraakt.

 3. “Zelfgerapporteerde vaccinatie tegen de griep voor het huidige seizoen werd in verband gebracht met een trend naar hogere virusuitscheiding in monsters met fijne aerosol; Vaccinatie met zowel de seizoensvaccins van het huidige als het voorgaande jaar was echter significant geassocieerd met een grotere uitstoot van fijne aerosol in niet-aangepaste en aangepaste modellen.
  In aangepaste modellen zagen we 6,3 keer meer aerosoluitscheiding onder gevallen met vaccinatie in het huidige en vorige seizoen, vergeleken met geen vaccinatie in die twee seizoenen. ” EN WAT MET HET CORONA VACCIN?
  Hoewel het je misschien zal verbazen dat virusuitscheiding optreedt na bepaalde vaccinaties, zelfs de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC), in hun rapport ‘Safety of Influenza Vaccines’ voor professionals, 12 stelt dat uitscheiding van het levende verzwakte vaccinvirus is “gebruikelijk” na ontvangst van LAIV. Ze citeren talrijke onderzoeken die als zodanig bevestigen, waaronder:
  • Van de 345 LAIV3-ontvangers had 29% detecteerbaar virus in hun nasale secreties, met maximale uitscheiding binnen twee dagen na vaccinatie 13
  • In een onderzoek onder 200 kinderen van 6 maanden tot en met 59 maanden liet 79% ten minste één vaccinvirus af; uitscheiding kwam het meest voor bij jongere kinderen, waarbij 89% van de 6- tot 23-maanden-jarigen ten minste één vaccinvirus afstootte 14

 4. Maar dat was ook net de bedoeling van deze elite. “Maak ze eenzaam, verslaafd, angstig. Maakt niet uit, als ze maar doen wat wij willen”. En hun geld afstaan aan ons.
  Maar ja, nu rijst er een probleem: mensen worden wakker.

 5. ‘Nu al veel meer doden door zelfmoord dan door Covid-19′ !!!
  FOUT !!! niet door Covid-19, maar door de lockdown, ingesteld door dwaze regerings’leiders’ en de daarmee gepaard gaande faillissementen en daardoor massale werkeloosheid, en daardoor armoede en drankzucht en familieruzies en daardoor weer, psychische problemen met als gevolg toename van zelfmoorden !!!

 6. Vreemde eend in de bijt: Verhelderend hoe een insider het elitair wereldje wist te ontvluchten, om aan de gruwel van de macht te ontsnappen. De elite wereld uitgelegd van binnenuit het systeem, top-down – laag voor laag. En hoe alles als een opmaat kan gezien worden naar hetgeen culmineert in wat we nu wel weten …de Grote Reset…Of is er een Optie.
  In 4 delen en een 5de laatste. http://dvm-tv.com/nl/archives/300

 7. De leugen regeert. De waarheid wordt afgedaan als complot. Helaas heeft het overgrootste deel van de bevolking (nog) niet in de gaten dat ze zelf in het grootste complot aller tijden zitten. Het is overduidelijk dat hier een andere agenda achter zit. Denk niet dat ze überhaupt om de mensen geven die zichzelf door alle ellende wat aandoen. Hoe minder zielen, hoe meer vreugd. Kijk wat er op de Georgia Guidestones staat. Chaos, zodat het volk gilt om een goede leider, een wereldleider en die komt er.
  Regeringen in landen hebben niets meer te zeggen. Vreemd eigenlijk dat het sinds de plandemie zo rustig lijkt in Brussel.

Comments are closed.