VN waarschuwt voor wereldwijde hongersnood van Bijbelse omvang door corona beleid

—————————————————————————————————————————————-

De Grote Groene Reset veroorzaakt nu al enorme ellende voor honderden miljoenen mensen

—————————————————————————————————————————————-

De voorspelde desastreuze consequenties van het diametrale, absurde coronabeleid van de misantropische Westerse klimaat-coronasekte worden steeds duidelijker zichtbaar, zeker nu het aantal mensen dat dankzij het corona-lockdown beleid dreigt te verhongeren stijgt van 140 miljoen naar 270 miljoen eind dit jaar. Het Wereld Voedsel Programma van de VN (WFP) waarschuwt zelfs voor een hongersnood van ‘Bijbelse omvang’, en vraagt om $ 5 miljard noodfondsen om te proberen deze humanitaire ramp nog te voorkomen.

In Latijns Amerika, Oost- en Centraal Azië, en sub-Sahara Afrika is het aantal mensen met honger in korte tijd nu al verdubbeld. WFP directeur David Beasly verklaarde dat ‘alle data die we hebben, inclusief onze prognoses dat het aantal voedsel-onzekere mensen met 80% gaat stijgen, van 140 miljoen vóór de pandemie naar 270 miljoen eind dit jaar, op een ware catastrofe wijzen, een hongersnood van Bijbelse omvang.’

De Grote Groene Reset veroorzaakt nu al enorme ellende

De opzettelijke verwoesting van de ‘oude’ economie in het kader van de op het WEF in Davos afgesproken ‘Grote (Groene) Reset’ heeft in een enorm aantal landen de werkeloosheid doen exploderen naar niveaus die bij een Depressie horen. Aanvoerlijnen zijn gestokt, wat gecombineerd met mislukte oogsten ernstige en langdurige economische en maatschappelijke schade veroorzaakt.

‘Het is duidelijk dat sociale spanningen zullen escaleren, migratie zal toenemen, conflicten zich zullen uitbreiden, en mensen die dat nog niet eerder hebben meegemaakt honger zullen leiden,’ vervolgde Beasly.

Zelfs in de VS hebben tientallen miljoenen mensen inmiddels geen geld meer om voldoende voedsel te kopen, en zijn aangewezen op voedselbanken en andere steun van de overheid. Landen met een sterke sociale zekerheid zijn minder hard getroffen, maar zien desondanks eveneens een forse stijging van het aantal mensen dat onder de armoedegrens belandt.

‘Hele wereld zal terugslag krijgen’

‘De honger op de wereld is al torenhoog, en als we niet meteen in actie komen, zullen velen sterven, en zullen kinderen nog vele jaren lang moeten lijden onder de gevolgen van ondervoeding. De hele wereld zal een terugslag krijgen, en zal alle winst die we het laatste decennium in de strijd tegen honger hebben behaald, verliezen.’

Het WFP wil dit jaar 138 miljoen mensen voedselhulp geven, wat Beasly ‘de grootste humanitaire operatie in de geschiedenis’ noemt. ‘En deze onvoorstelbare crisis vereist een ongelooflijke hoeveelheid geld.’

In juni waarschuwde VN secretaris-generaal Antonio Guterres al dat de wereld op de rand van de ergste voedselcrisis sinds WO-2 staat. (1)

Aantallen doden door coronabeleid een veelvoud van virus zelf

Opgeteld bij de miljoenen mensen die niet of niet op tijd medische zorg hebben gekregen, zullen de miljoenen die de komende jaren dreigen te verhongeren het aantal slachtoffers als gevolg van het coronabeleid dat van het virus, waarvan de aantallen doden met massale datafraude gigantisch omhoog zijn geschroefd, hoogstwaarschijnlijk tientallen keren overtreffen. Dat gegeven wordt nog wranger als bedacht wordt dat uit diverse wetenschappelijke studies en de nieuwste statistieken blijkt dat de rampzalige lockdowns hoogstwaarschijnlijk geen enkel leven hebben gered.

En dan nog beweren de mainstream media dat de antihumane Agenda-21 ‘depopulatie’ agenda, dat zijn allerergste methode – het verplicht vaccineren van iedere wereldburger – nog moet uitvoeren, niets anders dan een ‘complottheorie’ is. Terwijl we ook nu weer zien dat deze agenda ‘live’ voor onze eigen ogen wordt uitgevoerd.


Xander


(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
16-06: ‘Groene Nieuwe Deal EU veroorzaakt slechtere oorgsten en hoge voedselprijzen’ (/ Nederland loopt in Europa voorop met vernietigen landbouw en betaalbare voedselvoorziening)
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos
15-04: ‘Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
21-01: (/ Topeconoom Armstrong: ‘De klimaatactivisten zullen de economie vernietigen’ – Donald Trump: ‘De alarmisten eisen altijd hetzelfde: absolute macht om ieder aspect van ons leven te domineren, veranderen en controleren’)
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

2019:
03-12: ‘Greta’s Greenpeace klimaatactivisten willen het Westen veranderen in moderne Kiling Fields’
30-11: Oud-hoofdredacteur: Uitroepen klimaat noodtoestand door EU is vergelijkbaar met opkomst Nazi’s
23-11: Bernie Sanders en Jeremy Corbyn  presenteren plannen voor klimaat tirannie – straks ook in NL? (/ Extreemlinks wil fossiele energie criminaliseren en daarmee economie vernietigen)
09-11: Zo wordt de komende systeemcrisis gebruikt voor een wereldwijde klimaat dictatuur
01-08: Deze mannen en organisaties zitten achter het anti-humane genocidale Westerse klimaatbeleid


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

36

 1. Al die foundations blijven schooien, voorbeelden te over, zie Haïti van de tig miljarden nog amper enkele miljoenen uitgegeven. .
  Zou dat geld naar andere instellingen gaan om nog meer verdeeldheid te zaaien?
  Veronderstelling dat geld voor andere doeleinden gebruikt wordt eerder aanneembaar!

 2. Ach wat, de VN zegt het. Die liegen toch over alles! Dus dit klopt ook niet. Propaganda van Bill Gates, denk ik.

 3. @Peter schreef:
  26/08/2020 om 12:09 am

  “Dit bericht deed me onmiddellijk denken aan Openbaring 6 (de paarden en hun ruiters).”

  Openbaringen 6 met de 4 ruiters zal in de eerste helft van de 7 jaar durende Grote Verdrukking vervuld worden wanneer de antichrist (Ruiter op het witte paard) met mooie praatjes vanuit Europa aan de macht gekomen is. De Grote Reset dus gedurende de eerste helft van de laatste 7 jaar voor de wederkomst van de Heere Jezus en na de Grote Reset de invoering van het beruchte merkteken dat in Openbaringen 13 beschreven staat.

  We moeten goed de ontwikkelingen binnen de EU in de gaten houden. Hoe dan ook zullen 10 Europese landen besluiten om gezamenlijk op te trekken en een federatie te vormen. Dit is dan het Hersteld Romeinse Rijk van waaruit de antichrist aan de macht zal komen. De aanleiding daartoe kunnen bijv. de voortdurende Coronacrisis en de verwoestende gevolgen daarvan zijn, gecombineerd met een chaotisch verlopende Brexit en een allesverwoestende oorlog in het Midden-Oosten en daarbij ook grote sociale onrust in diverse Europese steden.

  De Nieuwe Wereld Orde omvat de politieke, militaire, economische, sociale en maatschappelijke infrastructuur van het Rijk van de antichrist.

  Of de Opname van de Gemeente voor of tijdens de Grote Verdrukking zal plaatsvinden, daar kan ik geen uitspraken over doen.

 4. Ach ja, die instellingen zijn nog niet rijk genoeg.
  Denkt u nu heus dat zij zonder geld en vrijwilligers kunnen?
  Ook in Nederland is immers geld, goed en mensen nodig voor zoiets als de voedselbank.

  Heb ooit een vreemde donatievraag meegemaakt. Een acceptgiro waarop 15 eurocent zat vastgeplakt.
  Die 15 eurocent was voldoende om een kind in Afrika dagen te kunnen voeden.
  Waarmee ik me zat af te vragen hoeveel kinderen het dagen zonder eten moesten doen wanneer de halve
  wereld dit krijgt toegestuurd en alleen voor kennis wordt aangenomen en 15 cent erbij heeft. Overigens
  zijn er ook nog administratie en verzendkosten mee gemoeid.
  Zal wel belasting aftrekbaar zijn en zeer goedkope groothandel. Winst over armoede.
  Er zijn er altijd die uit het leed van een ander een slaatje slaan.

 5. @ Jezus Overwinnaar: 9:09 pm, op 25/8. Ik denk er net zo over als U doet. Ik stel enkel nog maar mijn vertrouwen, in de God van Abraham, Isaäc en Jacob, en zijn Eniggeboren Zoon, onze Redder Jezus.

 6. Dus de WHO (VN) veroorzaakt een probleem, en dan vraagt de WEF (VN) om noodfondsen want een probleem. Tis de wereld op zijn kop.

 7. Dit bericht deed me onmiddellijk denken aan Openbaring 6 (de paarden en hun ruiters).

 8. En wat dacht je van Noord Italië in de plaats Verona, de mensen staan tot boven hun middel in het water, door hevige regenval en enorme hagelstenen,ook van bijbelse proportie, God liet in die tijd dat zijn volk Hem uitdaagden en rebelleerde tegen Hem door afgoden te aanbidden, ook bliksem en hagel uit de hemel komen. 500 bomen ontworteld, veel schade aan gebouwen huizen. In Turkije ook modderstromen en zware regenval. In het Dominicaanse Republiek in Haiti, staan de mensen ook tot boven de knieën in het water, bomen ook ontworteld, huizen ect, en dat is allemaal eergisteren gebeurd. Er kan nu nog wel genoeg voedsel zijn, maar door extreme situatie’s zoals deze, en ik blijf het zeggen Jezus heeft het voorspelt, gaan er op den duur ook veel oogsten verloren. Neem de sprinkhanenplagen in Afrika, er blijft geen oogst over, en die zijn inderdaad van bijbelse proporties. En in die landen waar dit nu aan de gang is, kunnen er ook weer uitbraken van ziektes komen. En wat dacht je van Laura en Marco die razen ook nog even door en de schade die hier weer uit voort vloeit. Dus de E.U kan het wel mooi vertellen dat ze 500 miljard aan getroffen landen willen geven, maar met deze dessastreuze rampen komen ze nog zwaar tekort, want het ene gat wordt gedicht en er komt weer een andere krater voor in de plaats, weg is het geld en moeten ze weer van vooraf aan beginnen. zelf vermoed ik niet dat het zover gaat komen. het wordt wel een grote chaos die niet te overzien is. Nogmaals er zal veel gehuild en gejammerd worden, want de mensen verliezen in een seconde, minuut alles wat ze hadden, ook dat wordt beschreven in de bijbel, Het boek Openbaringen vind je alles wat je moet weten wat Jezus aan Johannes heeft verteld.

 9. Het heeft er alles van weg dat gekozen politiek beleid aanstuurt op een wereldwijde oorlog. Het westen redt t niet meer en moet om marktpositie te behouden tijdens opkomen van nieuwe grote economische landen, de bevolking verdelen, opdat groepen in conflict raken met elkaar. Zodra het vuurtje is aangewakkerd kan de deepstate vijanden uitschakelen en een nieuwe wereldorde ontstaan, die uiteindelijk macht over hele wereld heeft. Laten we elkaar als mens blijven zien, hoe verschillend ook. Dit is het grootste gevaar voor de wereldorde, niet mekaar te lijf gaan en ons laten splitten maar volgens mij mogen we ons oog om oog en tand om tand verzetten tegen de Haagse, Brusselse en Amerikaanse elite, zodra deze niet eerlijk zijn. We hoeven er niet bang voor te zijn, God helpt degenen die zich aan Hem overgeven, makkelijk zal t echter niet worden komende decennia’s

 10. Als er iets van wereldse omvang is zijn het de moessonregens in de Aziatische landen en China. En de sprinkhanen plagen in de moslimlanden en Afrika.

 11. Qua opbrengsten van voedsel, daarvan kunnen we de wereld wel ruim 3 keer van voeden. Het ligt absoluut niet in te weinig voedsel dat wereldwijs geproduceerd wordt en geproduceerd had kunnen worden.

  Ook hier ziet een wereldwijde organisatie en propaganda achter. In 1984/ 1985 live Aid. Er zou daarna nooit geen hongersnood meer hoeven te zijn. Dat wat een wereldwijde actie met onder andere vele popartiesten die meededen.

  De machtige lobby’s van de oorlogmaakindustrie die vele wapens produceren voor dubieuze landen. En in Afrika waar elke stam bijna in oorlog met de andere is. Ze geven ze bewust wapens.

  What nou “black matters”? Als ze er echt iets om geven dan gaan ze naar hun broeders in Afrika en klagen de regeringen aan.

  En elke christelijke organisatie die met redelijke resultaten het beste ervan nog proberen te maken, daar van wordt vaak na enige tijd een oorlogsbezem door zo een gebied heen gehaald waardoor ze weer opnieuw moeten beginnen.

  Deze cirkel is eindeloos vermoeiend en frustrerend. Alleen wat werkelijk in Jesaja staat , dat de wapens omgesmolten zullen worden tot ploegscharen, dan zal er pas verlossing zijn.

  Spyfromthesky

 12. Je hebt gelijk Wachter het zijn de duistere machten die, de koningen, regeringsleiders, rijke zakenlui omkopen of beter gezegd in hun macht krijgen, Op geloofsforum heb ik de val van Babylon beschreven, en als ik dat dan lees dan begint het er aardig op te lijken. God laat ze een speelbal worden van hun eigen begeerten, want uiteindelijk moeten ze de tol betalen en dan is er geen terugkeer meer. De koningen en regeringsleiders zijn dronken geworden van haar razende ontucht, ik ga het niet weer helemaal beschrijven, daar wordt ook beschreven dat ze zullen huilen en jammeren, omdat er niks meer te krijgen is. Veel mensen kunnen het niet begrijpen dat Trump president is geworden, en ze hebben veel kritiek op hem, maar dan moeten de andere leiders ook eens kijken in die balk in hun eigen oog, i.p.v naar de splinter in de ogen van een ander, Jezus gaf daar een duidelijk voorbeeld over in Mattheüs, ook over oordelen. God zal zijn voltrokken plan uitvoeren, wat Hij aan zijn dienaren en profeten beloofd heeft, , Openbaring10 En de engel hield zijn rechterhand omhoog en zwoer bij Jezus die voor altijd op de troon zit, die de aarde, de hemel, zee, en inwoners gemaakt heeft, van uitstel is geen sprake meer.

 13. WHO, WPF (world food program), UNICEF, WMO, ITO, IMO, ILO, etc.
  Allemaal al jarenlang subdivisies van de V.N onder dezelfde blauwe logo’s,
  zoals de blauwe logo’s van vele consumentenconglomeraten zijn.
  Al die biljarden aan omzetten, al die macht.

  Het is tijd om vooral door te gaan met waar iedere burger apart actie voor voert.
  Bij elkaar komen om te staken zal ook niet meer werken tenzij met geweld.
  Want moet je anders als er maar 1000 mensen staken in Nederland om de virusmaatregelen terwijl de rest thuis blijft zitten en nog geen dag vrij maakt. De ratio is inmiddels 65% tegenstanders? Hoeveel miljoen is dat?
  Men moet echt persoonlijk meer mails schrijven, telefoontjes plegen en gewoon zomaar bij een illuster bedrijf aanbellen en verhaal doen. Wel met onderbouwing graag, gericht aan de mensen die zich anders ook niet zo druk maken en ‘alle’ complottheorieën als één gezamenlijk ding beschouwen (voor dwarse en werkloze mensen ofzo).

  Niet in grote groepen staken maar individueel, met de achterliggende gedachte van minimaal leven.
  Val ceo’s van foute bedrijven en instellingen maar flink lastig. Zorg ervoor dat ze nog net geen aangifte doen.

  Ik ben zowat opgehouden met actievoeren tegen veel foute dingen en zaken uitgevoerd door volwassen mensen die nog nooit ergens voor zijn opgepakt.
  Vaak heb ik ervaren dat burgers helemaal niet zo demonstratief zijn en je de eerste bent.

  Er bestaat zoiets als universeel recht. Iedereen gratis kavel om maar wat te noemen.
  Of je er nu een tent op zet of een huis. De V.N had zoiets bijvoorbeeld in goede banen moeten geleiden.

  Ik kijk nu lekker vanaf een afstand toe waar het nu allemaal naar toe gaat.
  ‘Nog steeds’ positief van het leven genieten.

 14. Zijn de WHO en het WFP niet allebei onderdeel van de VN?
  De WHO zorgt met zijn coronavirus hoax voor wereldwijde hongersnoden en het WFP komt dan in het Westen solidariteit (belastinggeld) eisen om hier iets aan te doen…

 15. Gelukkig lees ik dit bericht alleen hier en nergens anders. Dit is een leuk idee voor een spannende Netflix serie.

  Dit zal niet gaan plaatsvinden. In ieder geval niet op de manier zoals beschreven in dit artikel.

  De nieuws bronnen voor de artikelen zijn absoluut niet betrouwbaar

 16. Wereldwijde hongersnood en catastrofes van bijbelse omvang
  door afwachtende houding van regeringen: onbelichte, angstaanjagende,
  ecologische tikkende tijdbommen: 6338 WOII scheepswrakken
  liggen op de oceaanbodem (afhankelijk van zeediepte, temperatuur en zoutgehalte)
  te rotten en dreigen uit elkaar te breken tot 15 miljoen ton ruwe olie en de
  hoogst giftigste synthetische olie over 10 tot 20 jaar gaanl vrijkomen.

  https://www.youtube.com/watch?v=OP0U62oiBlM

 17. Mo polio is een afschuwelijke ziekte die we in Nederland dankzij de vaccinatie programma hebben uitgeroeid. In de jaren 50 eiste deze nog vele slachtoffers. Wat is uw probleem met het vaccinatie programma in Afrika? Omdat het mede wordt gefinancierd door Bill Gates? Zeg eens eerlijk, bent u in uw jeugd gevaccineerd tegen polio?

 18. En uiteindelijk is het doel, van de duistere machten, die de totale controle hebben op de politiek, het geldwezen, en de VN, om de wereldbevolking te decimeren tot 500 miljoen mensen. Die zullen dan de slaven zijn van de cabal, en de duivel en zijn trawanten.

 19. De WHO (= VN) heeft eerst wereldwijd de economie van de middenklasse (MKB) op de knieën gebracht en afgeknepen en heeft mensen laten opsluiten in hun eigen huizen.
  Diezelfde VN (= WHO) waarschuwt nu voor wereldwijde honger. Honger die men dus zelf heeft veroorzaakt.
  Intussen belooft diezelfde VN (samen met de WEF) ons een heerlijke nieuwe wereld. Eigenlijk weet je nu al dat dit een nachtmerrie gaat worden. Want momenteel beleven we het kiem-stadium, en dat is al pure vijandschap naar de gewone mensen. De rest zal volgen in dezelfde voetsporen. Dat is de regelmaat van alle socialistische revoluties. In het vroegste stadium was alle ellende die zou volgen, al waar te nemen. Zie b.v. Venezuela.
  Zelden zagen we zo’n wereldwijde vijandschap die verkocht wordt als een heerlijke nieuwe wereld. https://www.youtube.com/watch?v=bOHO2Qp0GQM

 20. De WHO moest zeker in het zonnetje worden gezet.

  Afrika heeft de wilde variant van poliovirus uitgebannen, laat de wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dinsdag weten. Zo’n 1,8 miljoen kinderen zijn volgens schattingen van de organisatie gered van permanente verlamming door polio.
  https://www.nu.nl/buitenland/6073148/who-afrika-officieel-vrij-van-wild-poliovirus.html

  Maar laten wij even niet vergeten met wie de WHO samenwerkt.
  https://commonsensetv.nl/bill-gates-een-kwaadaardige-levensgevaarlijke-psychopaat/

 21. De economische schade door het desastreuze groene en corona beleid zal gigantisch zijn, waardoor ook de gezondheidszorg en andere takken van de economie in een vrije val terecht komen en waardoor wereldwijde armoede en hongersnood het gevolg zal zijn. Apocalyptische ontwikkelingen, zoals de Bijbel heeft voorzegd. Mattheus 24 en 25 is daar duidelijk over.

 22. De laatste zin in dit artikel is nu net het probleem … 99% is te blind om dat te zien. Ze gulpen de spijkerharde leugens binnen als warme pap en staan klaar om netjes in de rij hun spuitje te gaan halen. Die kruiperige slaafse mentaliteit is weerzinwekkend. En wees gerust, volgende keer gaan ze alweer dat zelfde bolletje kleuren …

 23. Het doet me denken aan Openbaringen van God aan Johannes op Patmos .
  Zelf ben ik niet zo doed ter been En al weer gedonder in de tram gehad,dat ik mijn muilkorf niet goed op had Ik liet mijn neus vrij,omdat ik anders niet kan ademen,omdat ik slecht functionerende longen heb.De dictator in de tram bedreigde me met een boete Ik zei Zeker het RIVM>Befehl ist befehl.Het is dat ik me kon inhouden anders………………………………….

 24. Dit zal alleen stoppen wanneer het Opperwezen binnenkort het hele politieke, religieuze en menselijke gezwel voorgoed en totaal uitroeit tijdens de Grote Dag van de Oorlog van God de Almachtige in Harmaggedon. Make no mistake. Dit zal met grof geweld een einde maken aan deze wereld en aan ieder individu die het ondersteunt en probeert te lijmen. Elke andere oplossing is geen oplossing.

 25. Dit is bewust gedaan, Niemand is do dom in de politiek ( ook niet al te slim) om niet te beseffen welke gevolgen dit heeft. Dit is massa genocide, door alle leiders die hier aan meedoen. Een satanisch kwaad die zij dienen, voor een beloning die ze beloofd is, wel ten koste van hun ziel.

 26. Voor degene die dit nog steeds als complot THEORIE zien
  Ga Naar Youtube En Checkout ICEAGE FARMER !!!!!!
  “ZE” veroorzaken opzettelijk een wereldwijde voedsel crisis.

 27. (David Berger) Federale minister van Volksgezondheid Jens Spahn werd gisteren uit Wuppertal verjaagd door critici van zijn Corona-beleid met pauken en trompetten. Hij wilde de mensen daar eigenlijk overtuigen om op de CDU of de Groenen te stemmen. “Ga weg, massamoordenaar”, waren de laatste woorden die hij in Wuppertal hoorde voordat hij in zijn goed gepantserde limousine stapte om terug te rijden naar zijn bondskanselier Merkel.
  https://philosophia-perennis.com/2020/08/25/hau-ab-massenmoerder-jens-spahn-von-corona-kritikern-und-pflegekraeften-aus-wuppertal-verjagt/

  Ja die Duitsers hebben lef, wordt daar trouwens hoog tijd, maar ook in ons land.

 28. honger is er altijd geweest in deze wereld, ook in de oudheid meestal door wanbeleid of corruptie. We zien inderdaad door de vele lockdows de hongersnood toenemen, daar het voedsel moeilijker tot bij de voedselbanken komt omdat velen thuis moesten blijven. Maar hongersnood heeft vele gezichten, natuurrampen, klimaatverandering en mislukte oogsten, ook is het orkaanseizoen dit jaar zeer actief . zoals uit het artikel blijkt zal hongersnood blijven toenemen, door werkloosheid en andere diverse redenen, we moeten alert blijven, honger is geen mensenrecht. shalom

Comments are closed.