Trump heeft gelijk: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep

De waarheid wordt anno 2020 keihard gecensureerd.

—————————————————————————————————————————————-

Pandemie mogelijk grootste hoax ooit, maar toch overal weer strengere maatregelen

—————————————————————————————————————————————-

Twitter en Facebook, die de facto als een Orwelliaans ‘Ministerie van Waarheid’ zijn gaan optreden, hebben een bericht van Trump verwijderd waarin hij schrijft dat Covid veel minder dodelijk is dan griep. Twitter noemt dit ‘misleidend’ en ‘kwalijk’ nepnieuws, maar volgens de officiële cijfers van het Amerikaanse CDC heeft Trump volledig gelijk.

‘Het griepseizoen komt eraan!’ twitterde de al weer snel van corona herstelde Trump (als hij het al gehad heeft). ‘Ondanks het vaccin sterven jaarlijks veel mensen, soms meer dan 100.000 (in de VS) aan de griep. Doen we dan ons land op slot? Nee, we hebben ermee leren leven, net als we leren leven met Covid, dat in de meeste bevolkingsgroepen veel minder dodelijk is!’

De op de officiële CDC cijfers geven hem volkomen gelijk. Covid-19 is niet een béétje minder dodelijk, maar véél minder dodelijk dan een gemiddelde seizoensgriep:


Als we dan bedenken dat in de VS, net als in Nederland, plotseling veel minder mensen dan gewoonlijk griep krijgen en/of daaraan sterven, en bijna alle overlijdensgevallen automatisch aan Covid-19 worden toegeschreven, dan zijn zelfs deze lage corona sterftecijfers hoogstwaarschijnlijk dus nog veel te hoog.

Grootste hoax ooit, maar toch strengere maatregelen

Desondanks worden er over de hele wereld, maar vooral in het Westen, weer steeds strengere maatregelen genomen, en dat uitsluitend op basis van het nietszeggende aantal oplopende ‘besmettingen’, die zogenaamd worden aangetoond met testen die daar volgens de uitvinder totaal ongeschikt voor zijn.

Kortom: de corona-pandemie is hard op weg de met afstand grootste hoax uit de moderne geschiedenis te worden, als het dat al niet is. Het bewijst andermaal hoe schrikbarend groot de macht is geworden van de farmaceutische industrie en de vaccinatiesekte rond Bill Gates, die de WHO compleet in hun greep hebben gekregen.


Xander

(1) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent
21-09: ‘Covid-19 crisis voorbij: Zweden heeft groepsimmuniteit, rest Europa bijna’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
06-09: Universiteit Oxford bevestigt grote onbetrouwbaarheid en daardoor zinloze corona testen
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)

 

Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

40

 1. Hieruit blijkt dat ze Trump koste wat het kost proberen tegen te houden, om maby weer president te worden. Wanneer hebben ze nou geen kritiek op Trump, zijn het niet de Democraten dan is het wel de media. Wat ik ook belachelijk vond . Is dat er 7-10-2020 werd gezegd dat het niet meteen naar buiten werd gebracht dat hij aan de zuurstof had gelegen, en dat er ook veel vragen waren over zijn gezondheid.

  Maar dan vraag ik mij af, niet om beledigend te zijn naar het koninspaar, maar als zij wat hebben, zoals dat ze ook in quarantaine moesten voor twee weken, of dat Maxima een nietontsteking had, dan hoor je ook geen details, en als ze zich niet aan de coronamaatregelen houden, zoals in augustus dat ze naast een griekse restauranthouder staan op nog geen anderhalve centimeter, dan komen ze er snel van af, terwijl Trump de grond in wordt geboord door de Democraten en velen ook hier in Nederland. Dat zijn beleid wat corona niet goed zou zijn.

  Er zijn zoveel landen die hebben gefaald, dus degene die het land moet leiden. Maar ja, Trump is altijd al een schietschijf van vijandelijk commentaar geweest sinds zijn aantreden als president van Amerika.

 2. @agenda2021 het is op 1 september al bekend gemaakt dat de verkiezingen zouden vallen onder de corona maatregelen door de verlenging die ze toen hebben afgekondigd. Echter het land werd toen druk bezig gehouden met de graphouse situatie en had er geen oog voor, natuurlijk deden de media geen enkele moeite dit bericht aan de man te brengen. Maar geen verrassing dus. Met fake besmettingen en het opvoeren van extra doden door de getroffenen van de normale seizoengebonden virussen op één hoop te gooien voeren ze de angst weer lekker op en ze gaan maart makkelijk halenn op deze manier.

 3. beste Agenda21, in een op 26 april 2013 uitgezonden interview heeft Willem-Alexander verklaard elke wet te zullen ondertekenen. Dus geen toestanden a la koning Boudewijn van België, die in april 1990 door de regering-Martens 36 uur in een onmogelijkheid van regeren werd verklaard, omdat de abortuswet tegen z’n – roomse – geweten indruiste.
  Als Bilderberg-conferentiebezoeker is WA uitstekend op de hoogte van de daadwerkelijke macht achter de schermen.

 4. @ Tukker: 5:43 pm, op 7/10. Helemaal met U eens, Tukker. Ik heb de gevestigde kerken verlaten, en heb er geen moment spijt van. Het gaat niet om religie, maar om relatie, met onze Verlosser Yeshua/Jezus. Dat heb ik – ik dank de God van Israël daarvoor- inmiddels gelukkig ontdekt. Leve Christus Koning.

 5. Je kunt het in Nederland zo gek niet bedenken of er is wel een wet voor bedacht.
  Maar voldoen al lang niet meer aan de grondwet.
  Invorderwet, zorgafslagwet, id veranderwet, en nu noodwet of spoedwet met thuisarrest en mantelzorg.
  voedselbank.
  Het is de bureaucratie die opdracht kreeg alles uit evenwicht te trekken 3 tegen 1. Theorie navolgen, die geen
  rekening houdt met de praktijk. 1,5 en mondkapjes.
  Herindelingen met ruimtelijke ordening.

 6. Hier iets wat ik vandaag heb meegemaakt en waardoor ik me nu serieus afvraag in hoeverre huisartsen aan de coronahoax meewerken:

  Ik heb al geruime tijd lichte lichamelijk klachten (niet corona gerelateerd) die niet echt dringend waren, maar inmiddels wel zo vervelend dat ik toch maar besloot naar de huisarts te gaan. Gebeld voor een afspraak, en natuurlijk de bekende vragen of ik hoest, koorts heb, verkouden ben etc. Tot zover alles volgens het ‘nieuwe normaal’. De assistente vertelde me, dat de deur van de praktijk op slot zat i.v.m. de corona en dat ik aan moest bellen om binnen te worden gelaten.

  Bij aankomst belde ik aan, in de verwachting een assistente te zien MET mondkapje En Met handschoenen aan … Maar dat was niet zo. De assistente die de deur opende droeg Geen mondkapje en ook Geen handschoenen, terwijl ze nog geen halve meter van me af stond.
  Vreemd, maar het kan … Ik werd wel gevraagd even mijn handen te ontsmetten en ging daarna netje in de wachtkamer zitten, mijn huisarts kwam me even later halen. Mijn huisarts droeg ook GEEN mondkapje en ook GEEN handschoenen. Na een kort gesprekje n.a.v. mijn klachten (huisarts aan het bureau, ik aan de andere kant op een stoel) besloot mijn huisarts me van dichtbij te onderzoeken. Mijn huisarts deed een mondkapje (een gewone, geen medische) op, maar nog steeds GEEN handschoenen en gaf mij vervolgens een mondkapje met de vraag of ik die voor wilde doen. Ik zei ‘Prima’ en pakte dat mondkapje aan om te zien Dat Er Aan de Binnenkant Lippenstift Zat …. Ik kreeg dus van mijn huisarts een tweedehands GEBRUIKT mondkapje!!

  Ik heb geweigerd dit op te doen. Waarop mijn huisarts noga nonchalant reageerde met ‘Dan niet’. Ik zei dat ik zelf nog wel een mondkapje in mijn zak had en kreeg toen te horen dat ik die dan maar op moest doen.

  Ik ben echt verbijsterd over wat er vanmorgen gebeurde. En het kan twee dingen betekenen: of er wordt aan huisartsen gevraagd om zoveel mogelijk mensen te besmetten. Of huisartsen weten dat het een hoax is en mijn huisarts heeft besloten hier niet meer aan mee te doen.

  Ik heb het niet gevraagd. Ik was te verbaasd. En ik vraag me af of er meer mensen zijn die iets dergelijks hebben meegemaakt bij huisarts/tandarts/fysio etc.

 7. Waarom besloot Trump dat de USA uit de WHO stapte?
  – Of uit onvrede over het beleid van de WHO?
  – Of om (de dan) hoofdfinancier van de WHO vrij spel te geven?

  Did Bill Gates & World Economic Forum Predict Coronavirus Outbreak? An Inside Look May Shock You!
  https://youtu.be/mx8xKcQMTRs

 8. 30 mensen in een kerk , begin van de vervolging ? OF begin van de Afval ?

  Mensen zullen zonder kerk moeten leren leven, is misschien niet erg, persoonlijke mening is : kerken brengen het Woord van God niet meer dus , in deze tijd ZUL je een ECHTE/EIGEN relatie met de Here Jezus moeten hebben anders ga je afvallen , in dit geval geestelijk.
  Maar wie nu geen eigen relatie met de Here Jezus heeft , heeft in mijn ogen een gigantisch probleem

  Mensen, houdt vol en blijf staan , uw verlossing is nabij.

 9. Anna, 100 % mee eens.

  Vandaag Telegraaf ( 7-10-2020 ) artikelen: men wil invoeren gezichtsherkenning en dat er een bepaald vaccinatiebewijs moet komen ( Om de maatschappij weer “normaal” te laten lopen dus ook in het reguliere nieuws.
  Trouwens ook een heel sterk opiniestuk van Leon de Winter ( doet hij vaker )

  Willy, een paar dagen geleden heb ik aangegeven dat ik vraagtekens heb over wat jij op deze site zet ( “dubbele agenda .misschien en infiltrant )
  Tot nu toe reageer je niet, WIE ZWIJGT STEMT TOT !!!!!

 10. @ Anna: 2:15 pm. Roerend met U eens. Ook ik zie Trump eerder als POTUS, dan de communist Biden, met zijn communisten, zich noemende Democraten.

 11. Ach dit weten we toch al de hele tijd; …….. dat iets waar TRUMP voor gaat, en waar zijn naam onderstaat , dat dit HEVIG GESENSUREERD wordt .‼️

  Hopelijk worden de Amerikanen op tijd wakker want met Joe Biden, Zal links met zeer extreme standpunten de macht overnemen.
  Dan zal het Globalisme Extreem toenemen En de klimaat gekte tot in het extreme op de agenda worden gezet.
  En Europa zal ( nog sneller dan nu al het geval is ) meegesleurd worden in de ondergang van de totale wereld economie.
  De hele wereld zal daardoor in grote ARMOEDE vervallen.

  Trump is een “ vreemde snuiter” maar wat hij voor de Corona tijd heeft bereikt was fenomenaal.
  Hopelijk vergeten de Amerikanen dit niet.

  Wat ook steeds meer de aandacht krijgt in Amerika zijn de “ misdaden van spionage en corruptie “ binnen de Democratische partij.

  Het zou rechtvaardig zijn dat Trump nog een termijn krijgt om ; nadat hij zelf 4 jaar lang aan Onterechte onderzoeken en afzettingsprocedure ‘ s heeft blootgestaan, dat deze “ rechtszaken “ nu onder zijn regering zullen gaan plaatsvinden.

  We zullen er zeker nog van horen.

 12. Willy
  De spaanse griep duurde max 2 jaar. 1918/19. 100 M doden. Hoeveel zijn er nu. Zelfs 10% gaan we nog niet halen met Covid. G’d zij dank. Fake nieuws Willy.
  Shalom in Yeshu

 13. Eigenlijk grappig als je ziet hoe smoelenboek en twitter als nepmedia spartelen om de waarheid te ondermijnen door het nepnieuws te noemen terwijl zij net degenen zijn die nepnieuws verspreiden en daarvoor de waarheid censureren.
  Wakkere mensen doorzien die vuile strategie en ruiken nepnieuws al van mijlenver en steeds meer mensen opent dit de ogen….twitter en smoelenboek zijn gedoemd door hun eigen toedoen.
  Tegenwoordig wordt álles ver/ómgedraaid: om de waarheid te kennen hoef je enkel om te draaien wat ze ons komen wijsmaken en dan zie je de leugens vanzelf.
  De griepdoden van 2017-2018 bewijzen ontegensprekelijk dat corona een hoax is met minder doden…maar daarvoor slepen ze er besmettingen zonder symptomen, en nu de seizoensgriep en zelfs verkoudheden bij, om het bedrog door cijfers op te smukken en ons wijs te maken dat corona een dodelijke dreiging zou zijn die nog steeds woedt.
  Corona is reeds uitgedoofd, zoals élk griepvirus, na 10 weken van uitbraak: dat is dan reeds in APRIL 2020 geweest maar met bedrog, leugens en népnieuws wordt geprobeerd de angst erin gehouden…we zijn nu al óktober, mensen, en ze blijven doorgaan om de tijdelijke maatregelen te rekken om gehoorzaamheid te blijven afdwingen, daarvoor diende de corona opzet. Het had niks te maken met onze gezondheid maar met politieke doeleinden die al van in het begin vaststonden.
  Iedereen zou nu toch al moeten beseffen hoe we bedonderd worden, ze komen het zelf bekennen door hun tegenstrijdigheden, die enkel dienen om verwarring te zaaien, verdeeldheid te zaaien en geloofwaardigheid te suggereren.
  Het anagram pandemie=nepmedia bewijst al dat de corona pandemie nép is en opgezet spel om als dodelijke dreiging door nepmedia verspreid te worden – daarom werd door de who de definitie van pandemie ook speciaal aangepast om van corona een dodelijke dreiging te kunnen maken.
  Het draait enkel nog om geloofwaardigheid dus: wie gelooft nu leugenaars en huichelaars die met het openlijk ontmaskeren van hun leugens door tegenstrijdigheden zélf hun geloofwaardigheid ondermijnen?
  Politici liegen altijd, dat leert het verleden ons door hun verkiezingsbeloftes die ze nooit nakomen – waarom worden zij dan nu wél geloofd? Eens een betrapte leugenaar, áltijd onbetrouwbaar én ongeloofwaardig…voor mij toch.
  Wie profiteert van de corona hoax? Wie haalt welk voordeel uit de corona hoax en de maatregelen?
  Dan pas zie je de hele puzzel..

 14. Ik weet het helemaal niet meer, de Spaanse griep had 100 miljoen doden wereldwijd, nu zitten we zo ver nog niet, of het een hoax is dat weet ik niet. shalom

 15. 1. Kamerleden van D’666 en PvdA suggereren juist vandaag om stemmen bij de Tweede Kamerverkiezingen van maart 2021 reeds vanaf twee weken voor de verkiezingsdatum mogelijk te maken.
  Hieruit kan men concluderen dat het coronacircus ook dan nog, in 2021, opgevoerd zal blijven worden.
  a. Wat weten de kamerleden nog meer?
  b. Is deze suggestie, juist op de dag van de behandeling van de Noodwet/Spoedwet/Machtigingswet, toevallig?
  c. Wanneer gaan journalisten hierover vragen stellen in plaats van alles te accepteren als vaststaand feit?
  d. Minister van Binnenlandse Zaken Ollongren (D’666) suggereerde onlangs dat de verkiezingen in maart 2021 worden uitgesteld “wegens corona”.

  2. In de media verschenen berichten dat vakanties pas in 2024 weer mogelijk zullen zijn.
  a. Wat is er dan nog over van de infrastructuur om te kunnen reizen en overnachten – is alles failliet?
  b. Is er dan een vergunning nodig om te mogen reizen?

  Heeft het bovenstaande te maken met ‘The Great Reset’ in januari 2021 van het World Economic Forum en Prince Charles?
  https://intelligence.weforum.org/topics/a1G0X0000060LciUAG?tab=publications
  http://www.climategate.nl/2020/07/wereldwijde-great-reset-is-klimaatebleid

 16. @rescue,

  Ik vind de video die je hebt geplaatst op 6 oktober om 7:42 pm echt niet kunnen!
  De manier waarop het gepresenteerd werd is verwerpelijk, ook al moet ik zelf ook niets van minister de Jonge hebben, maar oproepen om hem te laten gijzelen in de stijl van Freddie Heineken en hem door een volkstribunaal te laten berechten slaat de plank volledig mis. Je had de link van de oorspronkelijke video moeten plaatsen, dan zou het perfect zijn geweest, maar op deze wijze is het gewoon een oproep tot geweld!
  Voor degenen die de oorspronkelijke video wil zien is hier de link:

  https://youtu.be/PE3QfTnIazU

  Dank voor uw reactie, u heeft gelijk. Post is verwijderd maar uw link is zeer geloofwaardig en roept niet op tot geweld. Mvg. Mod.

 17. Door velen reeds gezegd. Maar ik doe het nog een keer : Covid19 hoort niet op de A lijst van besmettelijke ziekten. Het moet in een andere categorie, zodat er veel minder met beperkende maatregelen en vooral meer met adviezen wordt gewerkt.

 18. @ Bird: 9:17 pm, op 6/10. Juist, dat steekt er achter. De Georgia Guidstone, obelisk, verraad de ware bedoeling, van de satanische krachten en hun wereldse helpers/lakeien, te weten: Bilderberg, de EUSSR, de Verenigde Nazies, en de WHO.

 19. @ Tukker: 8:14 pm, op 6/10. Gisteren op de Post gedaan, de brief tegen de Spoedwet.

 20. Trump heeft gelijk, ze hebben altijd al kritiek op hem gehad, zo ook hier in Nederland is hij bij velen geen favoriet. Wel, laten ze ook eens naar hun eigen beleid kijken. Of die balk uit hun eigen ogen halen, terwijl ze zelf een vreemd beleid er op na houden. De V.S is groot logisch dat de kans aanwezig is dat er meer mensen aan overlijden, maar dat zegt niet dat Trump het verkeerd doet. Zoals Joe Biden beweerd, want volgens hem kan hij het virus wel onder controle krijgen, hoogmoed komt ten val toch. Trump weet hoe hij zijn spel moet spelen, je weet het nooit misschien komt hij met een verrassingsaanval waar ze niet van terug hebben.

  En nu maar weer afwachten wat voor regels er nog meer aan gaan komen, die alles naar de knoppen helpen.

 21. politiek : wie het beste kan debatteren heeft gelijk , of de uitkomst functioneel , zinvol of zelfs een leugen is die de hele maatschappij ontwricht maakt daarbij schijnbaar geen bal uit , het gaat slechts om het ego en het pluche , kortom ziekelijke machtszucht waarvan covid wel het beste voorbeeld is tot nog toe. kortom specialisatietoneel in optima forma

  meesters zijn het in liegen met waarheden……!!!!!

 22. Zonder strijd geen overwinning!!Als ik het grotendeels politiek correcte volk beschouw,dan zijn dat bange mensen.Bange mensen worden tenslotte verraders..Waar blijft het massale protest uit de samenleving?Als in Staphorst geen een mens besmet is geraakt is/zal dat een bewijs zijn dat we worden voorgelogen!!!Het wordt tijd dat deze misdadige overheid verdwijnt!!!

 23. Het RIVM zelf levert ons het bewijs op een dienblaadje, kijk op hun site en je zult met STOMHEID geslagen zijn!!!
  Het kan niet beter worden aangeleverd!!!

  https://www.rivm.nl/virologische-weekstaten/recente-virologie-uitslagen

  Stuur het door, print het uit en neem het mee als je ergens heen gaat, laat het zien, een beter bewijs dat het een leugen is die ze ons via de MSM enz. aansmeren kun je haast niet hebben!

  De grootste besmetting waren 21 mensen in week 13, de laatste weken een enkeling of helemaal NIEMAND !!!!!
  Men zou het bijna niet geloven…….logisch als je al zo lang aan hersenspoelen hebt blootgestaan.
  Hiermee kunnen we misschien degenen die ons complotdenkers noemen, ervan overtuigen dat de waarheid ergens anders ligt dan waar zij denken.
  De tijd tikt……

 24. De Noodwet die ook Spoedwet wordt genoemd en uiteindelijk heel veelzeggend Machtigingswet (omdat een “kernkabinet” ermee dictatoriale macht krijgt) wordt naar ik meen morgen 7 oktober 2020 in de Tweede Kamer behandeld.
  Naar verwachting wordt deze Machtigingswet daar aangenomen.
  Daarna moet de Eerste Kamer ermee instemmen.
  Is dat laatste gebeurd, dan dient de koning zijn handtekening te zetten en is de wet van kracht.

  Wat nu als Nederland een wijze en verstandige koning blijkt te hebben die het beste voor heeft met het land en de bevolking en zijn handtekening NIET zet?

 25. Een stukje eerlijke informatie in Duitsland: https://www.youtube.com/watch?v=FpYn_WpLhjw
  Het kan dus wel. Prof. Streeck heeft degelijk onderzoek gedaan.
  Dat moet die hoogleraar angst zaaien Derksen maar eens bekijken.
  Ook opvallend: Een kleine piek in sterfgevallen, maar die kan worden toegeschreven aan de hete augustusmaand. Elke hittegolf eist slachtoffers.
  WNL heeft een kort nieuwsbericht op YT over het plan van de overheid dat mensen ‘beter voor elkaar moeten zorgen’. Bijna allemaal commentaren eronder lachen zowel die overheid als WNL vierkant uit. Fraaie demonstratie van het gezonde verstand. https://www.youtube.com/watch?v=XxfQ4u-1P8A

 26. Dank, hartelijk dank, voor al uw moeiten, ons dagelijk goed en compleet te informeren.
  Dit blijft toch een hele steun steeds weer…

  Mathew

 27. Elk land heeft een walgelijke overheid,ze hebben allemaal een hekel aan hun inwoners.
  500,000,000.mogen er overblijven wereldwijd.
  Georgia Guidstones >Google.

 28. Een walgelijke overheid? Noem het liever criminele overheid. Hoe lang gaat deze smeerlapperij nog door. Dit is geen pandemie. Een pandemie was de Spaanse griep met 50 tot 100 miljoen doden. En nog steeds haalt Corona niet het aantal griepdoden dat we in 2017/2018 hadden. Waarom is die vergelijking in de mainstream media onbespreekbaar. En dan de kerk in Staphorst. Ik ben niet van de zwarte kousenkerk maar Grapjurk blijf met je nota bene CDA tengels van die kerk af. Laat die mensen met rust. Ze vertrouwen op God. Dat kan je beter doen dan op dat stel idioten in Den Haag vertrouwen. Ook die minister van Volksgezondheid.Spreekt boekdelen.

 29. https://www.nu.nl/coronavirus/6082279/rutte-over-bezinningsdag-corona-tranen-springen-me-soms-in-de-ogen.html#coral_talk_wrapper
  Ja dat heb ik dus ook. Kennelijk heeft een geschiedenis studentje met een Unilever verleden behoefte aan een tranentrekkend stukje om zijn onvermogen te verbergen? Wat denkt die sukkel nou als hij adviezen geeft en bewezen onderzoeken aan de kant schuift?
  Mij houdt hij dus niet voor de gek. Er zijn hele simpele therapieën en doordachte plannen om totaal geen enkel probleem met dit virus te ondervinden. Maar als Unilever loonslaaf zal dat bij Rutte niet bovenaan de agenda staan. Zoals de ellende van de burger er alleen maar toe dient om aan te verdienen.

 30. Toute deugend Nederland zal wel weer over de Trump’s tweets vallen natuurlijk.
  Die deugende grachten bewoners hebben veel liever een oorlogshitser alla Obama.
  Vervolgens gaan de belastingslurpers in hun deugwijk iedereen opdringen wat zij willen.
  Ik kots op media in de breedste zin, vooral NPO en commercieel.
  Dus blijft er gewoon niks over, maar goed, Trump heeft mijn aandacht.
  Rutte deugt teveel en is niet origineel, Trump is lekker zichzelf.
  Of je dat nu leuk vind of niet.

 31. En zo is het en niet anders, mensen reageer en schrijf alles v/d 2 de Kamer aan om TEGEN DE SPOEDWET te protesteren, volgens mij stemt de 2 de kamer daar 14 oktober over.
  Laat van je horen nu het nog kan !

Comments are closed.