Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben

‘U bent besmet, en dit stickertje bewijst het.’

—————————————————————————————————————————————

CDC over PCR test: ‘De detectie van viraal RNA kan niet de aanwezigheid van een besmettelijk virus aantonen, of dat 2019-nCoV de veroorzaker van klinische symptomen is’

—————————————————————————————————————————————

‘Covid-19 een onbeperkt biowapen’, staat er weer in veel alternatieve media. Een overgelopen Chinese wetenschapper zou dit hebben onthuld (3). Werkelijk? Diep verborgen in een officieel document over Covid-19 gaf de CDC (het Amerikaanse RIVM) al 3 maanden geleden letterlijk toe dat het niet beschikt over een meetbaar virus. Leest u dit nog eens goed: het lukt niet om het SARS-Cov-2 virus te isoleren en daarmee aan te tonen. De CDC erkent tevens dat met de PCR corona testen géén besmettelijk virus kan worden aangetoond, en NIET kan worden gezegd dat het coronavirus de oorzaak is dat mensen met griepachtige verschijnselen in het ziekenhuis worden opgenomen.

We zagen de afgelopen maanden al vaker dat het ziekteverloop, de symptomen en de gezondheidsschade in alle opzichten overeenkomen met een gewone griep, en de officiële Amerikaanse statistieken uitwijzen dat ‘corona’ zelfs veel minder dodelijk is dan een gemiddelde seizoensgriep.

‘Geen gemeten virus objecten van 2019-nCoV beschikbaar’

Op pagina 39 van het ‘CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel’ (13 juli) staat onder de sectie ‘Performance Characteristics: ‘Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available, assays (diagnostische testen) designed for the detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA…’

Het gaat vooral om dit: ‘Aangezien op dit moment geen gekwantificeerde (= gemeten) geïsoleerde virus objecten van 2019-nCoV beschikbaar zijn…’ Oftewel: de CDC kan als een van DE leidinggevende medische autoriteiten ter wereld GEEN (levend) VIRUS AANTONEN. Het is ondanks allerlei wilde claims wereldwijd nog steeds niemand gelukt om dit coronavirus te isoleren. Daarom is er geen direct wetenschappelijk bewijs dat dit virus echt bestaat. Toch beweren CDC en WHO dat dit bewijs ‘niet nodig’ is om toch over SARS-CoV-2 te kunnen spreken.

Uitvinder PCR test noemde het gebruik om virus mee aan te tonen ‘een schande’

De CDC bevestigt dus wat wij al maanden schrijven, een hard feit dat door media en politiek een ‘complottheorie’ wordt genoemd, namelijk dat de PCR test die wordt gebruikt om het (dus nooit geïsoleerde) SARS-CoV-2 virus aan te tonen, enkel naar RNA deeltjes zoekt die misschien van het virus komen waarvan het bestaan dus nog steeds niet objectief is aangetoond.

Deze PCR test daar wel voor gebruiken, en vervolgens de bevolking angst aanjagen met het ‘oplopende aantal besmettingen’, komt neer op je reinste Middeleeuwse kwakzalverij èn volksverlakkerij. De uitvinder van de PCR test, die daar een Nobelprijs voor ontving, zei in 2018 niet voor niets dat hij zich schaamde voor zijn collega’s in de wetenschappelijke medische wereld, omdat die zijn PCR test gebruikten om virusinfecties aan te tonen, terwijl die test dat volgens hem NIET kan, NIET doet, en daar ook NIET voor bedoeld is.

Onder ‘Limitations’ (beperkingen) moet de CDC dan ook erkennen dat ‘de detectie van viraal RNA niet de aanwezigheid van een besmettelijk virus kan aantonen, of dat 2019-nCoV de veroorzaker van klinische symptomen is.’ En bovendien: ‘Deze test kan geen andere ziekten, veroorzaakt door andere bacteriële of virale ziekteverwekkers, uitsluiten.’

Oftewel: Wij kunnen niet bewijzen dat de mensen die ziek worden en in het ziekenhuis worden opgenomen, en heel soms sterven, ziek zijn geworden door SARS-CoV-2. Het kan net zo goed een ander virus of een bacterie zijn.

Een bankrekening met 800 euro bewijst niet dat u 20 miljoen bezit

Wat samengevat enkel met de PCR test gebeurt is dat er RNA deeltjes van een virus worden ontdekt en op kweek gezet. Deze RNA deeltjes worden met de samenstelling van diverse andere veelvoorkomende virussen in het menselijke lichaam vergeleken (griepvirussen, andere coronavirussen e.d.), en ook menselijke cellen. Als er voldoende verschil wordt ontdekt, wordt enkel besloten dat deze deeltjes van het nieuwe coronavirus afkomstig moeten zijn. Dat besluit wordt vervolgens bewijs genoemd.

Beweren dat de PCR test een besmetting met het coronavirus aantoont, is net zo absurd als dat u beweert dat u 20 miljoen op uw bankrekeningen hebt staan, maar niet precies weet waar. Als u niet weet waar u die 20 miljoen op hebt gezet, en uw bankafschrift laat toch echt maar 800 euro zien, dan bestaan die 20 miljoen helemaal niet. Uw familie en vrienden zouden u uitlachen als u zou beweren dat die 800 euro ‘bewijs’ is dat u in werkelijkheid 20 miljoen bezit.

Aannames en simulaties zijn géén wetenschap en géén bewijs

‘Het Covid-19 virus zit ergens in het materiaal dat we hebben,’ claimen de politieke en medische autoriteiten. ‘We hebben het er alleen nog niet uit kunnen halen. Maar wij weten dat het er zit, en weten ook hoe het eruit ziet.’ NEE, dat weten jullie NIET, en dat geven jullie – diep verborgen in documenten – zelf toe. Het is slechts een AANNAME waar geen enkel hard wetenschappelijk bewijs voor is.

‘Maar onderzoekers hebben toch gezegd dat ze het virus al in maart hebben geïsoleerd…’ Niet dus. Ze beweren dat alleen maar, vermoedelijk omdat hen impliciet of expliciet is opgedragen dat ze het virus hoe dan ook moeten aantonen. Dat gaat dan gepaard met mooie computeranimaties, waarmee bij het publiek valselijk de indruk wordt gewekt dat het om een microscopische opname van een echt virus gaat.

Maar aannames en simulaties zijn géén wetenschap en géén bewijs.

‘Maar die mensen in het ziekenhuis dan? Die zijn toch echt ziek?’ Ja. Maar niet vaker en niet erger dan in andere jaren, als in het najaar de toestroom naar de ziekenhuizen van mensen met griepachtige verschijnselen traditioneel weer toeneemt. Nu wordt op bijna al die zieken automatisch één stickertje geplakt: corona.’

Chinees biowapen complot?

Een andere mogelijkheid die al heel snel na het uitbreken van corona in Wuhan werd geopperd, is dat het virus een Chinees biowapen is. De ‘overgelopen’ Chinese wetenschapper die nu opnieuw haar biowapen complot propageert (3), zou echter wel eens door het Pentagon kunnen zijn ingeschakeld, en/of door de Amerikaanse elite worden betaald om deze beschuldigingen te uiten. Waarom? Om een toekomstige oorlog tegen China te kunnen rechtvaardigen.

Kans om te overlijden sowieso zeer minimaal

Overigens schrijft de CDC in het rapport dat, om de kans om de zogenaamde corona infectie te detecteren te vergroten, staaltjes van zowel de hoge als lage luchtwegen dienen te worden afgenomen (dus niet alleen wat slijm uit uw neus of keel), en het liefste ook urine en ontlasting. Op pagina 44 ziet u in een tabel dat van 2071 onderzochte monsters van corona verdachte besmettingen, er slechts 49 (2,4%) daadwerkelijk ‘positief’ testten. Van die 49 was men van slechts 17 patiënten (0,8%) zeker dat ze het virus hadden.

Zo ‘zeker’ is de CDC daar echter zelf overigens niet van: ‘Valse positieve testresultaten zijn waarschijnlijker als de prevalentie gemiddeld tot laag is.’ 2,4% is een lage prevalentie, en dat betekent per definitie dat op zijn minst een zeer groot aandeel vals positief is. En ook dit vastgestelde gegeven maakt de PCR test enkel geschikt voor de afvalcontainer.

Als u dan in bovenstaand CDC staatje ziet hoeveel kans besmette mensen hebben om dit veronderstelde virus te overleven, dan kunt u zelf uitrekenen dat van die 17 er hooguit 1 (= 0,005% van het totaal aantal onderzochte monsters) een uiterst kleine kans loopt om eraan (beter gezegd: ergens aan) te overlijden. Desondanks wordt dit coronavirus nog steeds gepresenteerd en behandeld als zo ongeveer het allergevaarlijkste ooit, en gebruikt als voorwendsel om onze complete economie en samenleving op slot te doen, en daarmee immense schade aan te richten die wèl aantoonbaar is, en die de officieel gemelde schade van dit magische virus nu al verre overtreft.

Pure fraude om doelen van een elitaire klimaatcult te vervullen

Conclusie: de corona-pandemie was vanaf het allereerste begin pure fraude, een op tot nu toe ongekende schaal uitgevoerde bedrieglijke hoax (1), enkel om met keiharde, verwoestende maatregelen en schaamteloze drogredenen wéér de failliete banken te redden, en tegelijkertijd de communistische visioenen van een klein eliteclubje te verwezenlijken, wat voor 99% van de mensen de komende jaren ingrijpende, extreem pijnlijke en permanente gevolgen zal hebben.

Maar geloof wie en wat u wilt geloven. Het staat u immers ook nog steeds vrij om in de Kerstman, het vliegende spaghettimonster, of het monster van Frankenstein en de gekke orgelman te geloven. Dus waarom dan ook niet in dit zogenaamde ‘killer virus’? Whatever. Zolang u maar niet anderen probeert wijs te maken dat wat u gelooft, de echte waarheid is, en anderen het daarom óók moeten geloven, en zich aan dezelfde angst zaaiende dwangmaatregelen moeten onderwerpen als u. Dat is wat corona betreft echter wel wat ons van hogerhand wordt opgelegd.

Het geloof in antropogene (door mensen veroorzaakte) klimaatverandering is een nieuwe religie aan het worden, schreef ik zo’n 11 jaar geleden voor het eerst (‘Global Warming verzonnen hoax voor creatie één-wereldregering’, 15-08-2009). De in 1968 door David Rockefeller opgerichte Club van Rome had dit overigens al in 1990 aangekondigd. Op pagina 75 van ‘The First Global Revolution’ stond openlijk te lezen dat de wereldbevolking angst zou worden aangejaagd met een volledig verzonnen klimaatprobleem (CO2), zodat de mensen en landen uiteindelijk een centrale dictatoriale VN wereldregering zouden accepteren. Het behoeft geen uitleg dat dit al 30 jaar oude plan tot op de letter wordt uitgevoerd.

Nu corona aan deze communistische klimaatagenda is toegevoegd, is de werkelijkheid zelfs nog veel erger dan ik ooit had kunnen vermoeden: het is een CULT, een SEKTE geworden. En die sekte heeft met behulp van ongekende massahypnose en -psychose zo buitengewoon veel macht naar zich toe weten te trekken, dat ons voortbestaan als mensheid in groot gevaar is gekomen.

 

Xander

(1) Jon Rappoport (30 jaar werkzame onderzoeksjournalist, ooit genomineerd voor de Pulitzer prijs)
(2) FDA.gov
(3) Zero Hedge

Zie ook o.a.:

08-10: Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen
06-10: Trump heeft gelijk: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep
05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

56

 1. Ik geloof geen snars van dit artikel. Het is toch grootste onzin die ik ooit gezien heb.

 2. @Boorzalf: iedereen heeft hier toch een poliovaccinatie gehad? Niet alleen in Amerika. Dus iedereen draagt dat Simianvirus (SV40) bij zich toch? Dus als je je binnen opsluit om dat virus te ontwijken komt er nog een fatale griepspuit aan als je op leeftijd bent? Kun je nog Ivermectine vrij kopen?

 3. Dus het is een stuk makkelijker Chinese soldaten in actie laten komen in de VS als het na de verkiezingen uit de hand loopt in de VS ( Dana, s Coverstone 444 prophecy news , artikel Anna 10 10 9.20 , ze zijn N.l. al in Canada

 4. Deze hoax moet onmiddellijk gestopt worden, want die idioten van Paashuis en koopman gijzelen met hun sprookjes de hele bevolking al een halfjaar, nu kan er geen corona gemeten worden, maar andere virus als sars, influenza!

 5. En nog iets over die Ct-waarden (het aantal malen dat de test het RNA moet dupliceren om virusmateriaal te kunnen aantonen). Ook van het RIVM:
  De amplificatiecurve dient goed te worden beoordeeld bij hogere Ct-waardes (zeker bij een Ct van >35). Als men er onzeker is over de curve, zijn er andere gegevens nodig.
  Ik hoorde bij Maurice de Hond dat, als we zouden stoppen bij Ct-30, we nog maar 10% van het huidige aantal positieven zouden overhouden.
  Al die drastische maatregelen worden wel genomen op basis van die onzekere tests.

 6. Een vaccin ontwikkelen voor een virus die niet kan worden aangetoond!
  Hiermee wordt nogmaals bewezen dat de wereldwijde corona-angst propaganda een belangrijk handvat is voor de doelstellingen van de elite om de wereld op ieder vlak te kunnen sturen en beheersen…

 7. Uit het feit dat er zoveel kansberekeningen moeten worden gemaakt over de betrouwbaarheid van de testuitslagen, blijkt eigenlijk al hoe wankel de basis van het testen is.
  En dan hebben we het nog niet eens over mogelijke vervuilingen die kunnen optreden tijdens het hel proces van afnemen, transport en opslag (verkeerde koeling) en laboratoriumhandelingen.

 8. Dit komt van het RIVM: over de kwaliteit van de testresultaten:
  – Bij mensen die duidelijk de ziekteverschijnselen tonen, is, bij een gevoelige test, de kans dat een positieve uitslag juist is, 94,1%. De kans dat een negatieve uitslag juist is, is dan 99%.
  Maar die mensen zijn dus al ziek.
  – Bij mensen met de ziekteverschijnselen is, bij een minder gevoelige test, de kans dat een positieve uitslag een goede voorspelling geeft 66,7%. De kans dat een negatieve uitslag juist is, is daar 94,7%. Bij mensen die al duidelijk ziek zijn.
  – Bij een slechte, matig gevoelige test, is de kans dat bij een zieke de positieve uitslag correct is, slechts 33,3%. De kans dat een negatieve uitslag correct is, is daar 87,6%.

  Maar nu bij mensen die zich niet ziek voelen:
  – Bij die mensen is de kans dat een positieve uitslag, bij een goede test (!), een goede voorspellende waarde heeft, slechts 40%. De kans dat een negatieve uitslag hier correct is, is 100%. Bij een goede test dus.
  – Bij een iets minder gevoelige test: De kans dat een positieve uitslag, bij niet zieke mensen, een correcte voorspelling geeft, is hier slechts 7,5%! De kans dat hier een negatieve uitslag correct is, is 99,8%.
  – Bij een slechtere test (gevoeligheid van 60% en een specificiteit van 70%) is de kans dat een positieve uitslag correct is slechts 2%. De kans dat een negatieve uitslag uitslag correct is, is hier 99,4%.
  Onder specificiteit verstaat men de kans dat een negatief geteste inderdaad niet ziek is.

  Kortom: Bij zieke mensen is de kans dat de test aantoont dat de mensen ziek zijn, vrij groot.
  Bij niet zieke mensen is de kans dat een positieve testuitslag correct is, behoorlijk klein!
  En het draait natuurlijk allemaal om dat laatste.
  Bron: https://lci.rivm.nl/covid-19/bijlage/aanvullend

 9. Een studie betreffende wetenschapsfraude:

  SARS-CoV-2 Is an Unrestricted Bioweapon: A Truth Revealed through Uncovering a Large-Scale, Organized Scientific Fraud

  Li-Meng Yan (MD, PhD), Shu Kang (PhD), Jie Guan (PhD) , Shanchang Hu (PhD)
  Correspondence: team.lmyan@gmail.com

  Rule of Law Society & Rule of Law Foundation, New York, NY, USA.

  Samenvatting:

  De onderzoekers van deze studie bevestigen dat SARS-CoV-2 volgens hen bestaat, dat het kunstmatig is en inderdaad deels de oorzaak is van het COVID-19-project, zoals vermeld door The World Bank.

  De onderzoekers noemen SARS-CoV-2 een ongelimiteerd biowapen omdat de asymptomatische verspreiding ervan zeer hoog is, terwijl – anderzijds – de uitwerking ervan bij mensen zeer variabel is. Het virion is nagenoeg temperatuurongevoelig, doorstaat zelfs 4°C en blijft zeer lang werkzaam op diverse oppervlakken. De onderzoekers concluderen dat SARS-CoV-2 eerst is vrijgelaten in Wuhan als testgebied en daarna in de rest van de wereld. Het begrip ‘pandemie’ is zodoende niet vreemd, wel als je kijkt naar een overlevingskans van inmiddels 99,98% (aldus recente cijfers van het CDC). Volgens hen kan het zijn dat het resulterende biowapen qua uitwerking toch anders is dan verwacht in verband met onbedoelde verstoringen van de virale activiteit als gevolg van menselijke manipulatie. Mensen die wel degelijk symptomen ervaren, zullen echter langdurige gevolgen ondervinden (dat is bij griep heel anders).

  In een vorig rapport bewijzen de onderzoekers dat SARS-CoV-2 een laboratoriumproduct is op basis van het ZC45/ZXC21-virus als sjabloon, in het bezit van militaire laboratoria van de Chinese Communistische Partij. Het Wuhan Institute of Virology (WIV) beschikt over de nodige materialen en expertise om SARS-CoV-2 in goed 6 maanden tijd aan te maken.

  Er bestaan inmiddels andere, nieuwe coronavirussen die voor meer dan 90% genetisch identiek zijn aan SARS-CoV-2. Vóór 2020 bestonden zulke virussen niet in de natuur. Het gaat dan om RmYN02 en RaTG13, waarvan het genoom voor 96.2% identiek is aan SARS-CoV-2.

  De bepaling van een viraal genoom vindt plaats met behulp van de RT-PCR-methode om het materiaal van het oorspronkelijke monster te versterken zodat het meetbaar wordt. Dit levert gaten op die later worden ingevuld (“gap filling”) zodat een compleet genoom wordt verkregen. Daar kan – al dan niet bewust – van alles misgaan. Zo ontdekten de genoemde onderzoekers een discrepantie in relatie tot de gebruikelijke gang van zaken: eerst werd een compleet genoom geregistreerd van RaTG13 op 27 januari 2020, waarna alsnog de informatie voor “gap filling” werd ingediend op 19 mei 2020.

  Bedenkingen:

  1. De term “project” blijft fascinerend.

  2. De gebruikelijke test, waarvan het patent al in 2015 is aangevraagd door Richard Rothschild, is bewezen onbetrouwbaar (zoals ook bevestigd door Jaap van Dissel). Hebben de genoemde onderzoekers dan een veel betrouwbaardere detectiemethode en zo ja: waarom wordt die dan niet algemeen toegepast nu men druk aan het testen is?

  3. De studie vermijdt de vraag: indien straks iedereen is besmet en nauwelijks symptomen vertoont, wat dan? Een mislukt biowapen of staat er nog iets anders te gebeuren?

  Menselijk DNA bestaat voor 45% uit viraal DNA. In die zin worden virussen niet zozeer gezien als te vermijden ziekteverwekkers, maar eerder als evolutionaire helpers die mens en dier ondersteunen tijdens snel optredende veranderingen in de omgeving. Wat als een kunstmatige DNA-sequentie wordt toegevoegd aan het menselijke DNA?

 10. Mo schreef 09/10/2020 om 10:13 pm

  Echt schandalig zoals we worden voorgelogen. Wanneer gaat de bezem eens door de tweede ( en eerste!) slaapkamer. MP en 2e Kmr treedt terug en weet je bedrog zal wereldwijd bekend worden want er staat geschreven: ‘er is niets verborgen of het zal worden geopenbaard’. Lieve mensen dit houdt 070 nooit meer vol! De afrekening komt voor ‘onze ‘ bestuurders, bah wat een zieke vertoning toch!
  Mo dank voor het delen van deze link!

 11. De grootste verkoper van tabaksproducten, namelijk Albert Heijn, eist van het personeel om onwerkzame mondkapjes te dragen die u als klant zogenaamd zouden moeten beschermen tegen iets waarvan de mortaliteit vele malen lager is dan van de gevolgen van tabaksconsumptie. Wat te denken van overgewicht en welvaartsziekten?

  Noemt men zoiets hypocrisie of zijn mensen hopeloos blind?

 12. En zie eens wat de gevolgen zijn van de noodwetten, wetten en wetjes en maatregelen die allerlei overheden treffen om dit hoax-virus ( schijnt 18 miljoenste millimeter groot te zijn volgens sommigen!) onder controle te krijgen ( wat een hoogmoed van de farmaceutische industrie te denken dat ze Deut. 28 vers 60 kunnen weerstaan in eigen ‘intellectuele kracht’! )

  De anderhalve meter idioterie, de vreselijke papiertjes voor je mond en neus , die muilkorfplicht die ons wordt opgedrongen door overheden de talrijke belemmeringen voor een ouderwets normaal maatschappelijk sociaal leven waarin ziekte en dood een realiteit mogen zijn maar waarin wel geleefd wordt in alle haarvaten van de maatschappij , waar liefgehad wordt en gedanst en gezongen in de plaatsen van aanbidding…het is allemaal voortgesproten uit de verziekte geesten van enkele politici en machtswellustelingen zoals de Jonghe en Rutte, pionnen van de elitaire financieel-economische bankwereld en Brussel …en daarom , daarom kon ik vanmorgen zo enorm hard bulderen van het lachen bij dit krantenbericht:

  https://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/2171810/dronken-nederlandse-jongeren-stelen-lijnbus-en-rijden-naakt-rondjes-over-grieks-eiland.html

  Ja, en dan eindigen ze ook nog bij een klooster! Geweldig! Jongeren laten zich niet meer hersenspoelen voor een hoax! En daarmee bewijzen ze dat ze willen LEVEN…al is het misschien niet op de manier van de angstige, door de media. gehersenspoelde massa die van angst voor het verlies van van alles en nog wat, de baan, de geliefde, het huis, een faillissement etc niet de oorzaak willen zien bij de overheden die rucksichtlos alles en iedereen gevangen willen zetten in eigen huis als er geen wereldwijde massale luidruchtige protesten zouden komen NU!

 13. Er valt een brief op de mat, de jaarlijkse griepprik, na bestudering van de brief lees ik dat de griepprik maar voor 40% werkt. Dus voor 60% werkt die prik niet. Verder staat er een hoop bla bla in van het RIVM. Als 60 plusser denk ik dan, bekijk het maar. Zelfs de huisarts weet niet wat voor troep er in die vaccinatie zit. Trouwens, een goed artikel.

 14. En wat was er vanmorgen op NPO radio 1 tijdens het journaal om 08:00 en 09:00 te horen en op teletekst pagina 109 te zien?
  Juist ja! HCQ werkt mogelijk toch bij de behandeling tegen Covid-19!
  Er zijn onderzoeken gedaan in 14 ziekenhuizen in ons land, waarbij patiënten het middel kregen toegediend vanaf de eerste dag van ziekenhuisopname. Patiënten zouden minder snel op de intensive care terechtkomen, maar het zou niet de sterfte verminderen.
  Het bericht was nauwkeurig geformuleerd kan men wel zeggen.
  Maar men spreekt zich toch tegen. Dat het de sterfte niet vermindert is natuurlijk niet waar, want er komen minder patiënten op de intensive care terecht. Er wordt niets gezegd over zink, terwijl HCQ juist in combinatie met zink moet worden ingenomen, en dan wel in de eerstelijnszorg, dus bij de huisarts.
  Want dan komen de meeste patiënten niet eens in het ziekenhuis terecht.
  En nog niet zolang geleden zei minister de Jonge nog dat het kwakzalverij was!
  Zijn broer is CEO bij een groot farmaceutisch bedrijf in Duitsland, zou dat er mee te maken hebben?
  Ik denk dat hij straks nog wel het een en ander heeft uit te leggen!

 15. Volgens recente cijfers van het CDC is de overlevingskans voor volwassenen na contact met SARS-CoV-2 bijgesteld naar 99,98%. Dat gedoe hebben we dus nu wel gehad.

  Wat nu dan weer?

  Al sinds een paar maanden staat de westkust van de VS in brand: grote landbouwgebieden en tienduizenden huizen gingen al in vlammen op. Tijdens een luchtmachtconferentie vertelde Mark Esper (Secretary of Defense) dat China en Rusland beschikken over gerichte-energiekanonnen die vanuit de ruimte worden ingezet. Burgers hebben reeds talloze foto’s gemaakt van een soort ‘stralen’ uit de lucht, gericht op brandende gebieden. Ondertussen worden Chinese militairen massaal gestationeerd in Canada (Stanley Park en Salt Spring Island):

  “Under the terms of the Foreign Investment Protection Act (FIPA), a bi-lateral treaty ratified with China by the Trudeau government in 2019, Chinese security forces can be stationed on Canadian soil to protect vital Chinese investments, without the knowledge or consent of local authorities.” –Canadian Independent Press Review, January 15, 2020

 16. @ Qvic: 8:17 pm, op 9/10. Zeer duidelijk en goed uitgelegd, waarvoor dank.

 17. @ Cefas : 5:23 pm, op 9/10. Marx Rutte, en de Jonge, zijn slechts lakeien van de Bilderbergers, de links-liberale elite, Soros, en de illuminati. Zij voeren hun bevelen uit, ze zijn er NIET voor ons.

 18. De arbeidsomstandigheden wet : de arbo. Een wetgeving die werkomstandigheden moeten optimaliseren.
  Greta Thunberg : de CO II bedreigt de wereld, Nederland móet klimaatneutraal worden,… .
  Alle ‘mondkapjes aanbidders’ ademen ontoelaatbare hoeveelheden CO II in, levensbedreigende hoeveelheden !
  De arbo kan én sluit werkplaatsen waar de leefomstandigheden onmenselijk zijn. Én wat propageren overheden ?
  Juist,

 19. Piere op 9/10

  De one world govenement is in ver gevoordede staat.ja alle regeringen zijn omgekocht . Dit plan is al op tafel gekomen sinds ongeveer 1950. U vind het te ver gaan ,dat alle landen nu het zelfde programa hebben. Ik zou U aanrade on zelf meer onderzoek te doen , U zal verbaast staan dat the elite bijna alle key mensen in govenements in de world naar zich toe hebt getrokken .
  En ja U zal vinden dat wij mensen maar het topje van de ijsberg weten.

 20. Ga eens na wat Merkel verdiend heeft aan “vluchtelingen” en wat de vastgoed verdiend heeft en de economie en Ikea aan beddekes en ja, die hadden toch ook eten nodig toch? Met 8-ten proppen in en kamertje ofzo, en Schauble vond dat het goed was, toch? 2015 “das Wirtschaftwonder”. En bedrijven gingen kijken in de tenten wie er geschikt was voor hun bedrijf in hun tenten. Helaas vonden ze de beloofde apothekers en weet ik veel niet, maar slechts getraumatiseerde mensen en anderen….

 21. ” Covid”
  is ’t wel of is ’t niet???
  ’n biologisch wapen
  gemaakt voor ons mensenapen
  en sturen ze ons met ’n kluitje in ’t riet

 22. Waar draait die oorlog in Armenië om? Heeft 3 grondstoffen: koper, goud en bauxiet?

 23. @ Gerard schreef:
  09/10/2020 om 7:31 pm
  Natuurlijk zet die professor in op een vaccin alleen jammer dat er de eerste jaren zeker geen effectief en veilig vaccin ontwikkeld kan worden. Natuurlijk zal er snel iets komen met een sticker waarop te lezen staat Covid-19 vaccin. Maar daar heb ik dan nul procent vertrouwen in.
  Uiteraard snap ik dat heel veel mensen vinden dat ik uit mijn nek klets en de professor niet. Dat vind ik ook helemaal niet erg hoor, uiteindelijk hebben alle reguliere opgeleide titelhouders geen eenduidige mening.

 24. Het is altijd zo geweest, door hebzucht gedreven landen die een buurland aanvallen en andere landen die de hongersnood moesten bestrijden, zoiets als de NAVO en de VN, die nu de vredesprijs kregen, en ondertussen de rijken die op beurzen speculeren, want de ene zijn nood is de andere zijn brood, toch? Bedrijfsovername dus. En mensen die verdreven worden, daar heb je toch altijd Merkel gutmensch voor, die haar volk op schuld wees en dus verplichtte de “vreemdeling” op te nemen?

 25. Ach, en wees niet jaloers op de rijken, zij zijn de armen van geest. Kijk naar Epstein, ben je dan dan niet veel blijer om, na noeste arbeid een tomaat uit je eigen tuin te kunnen plukken die je opeten kunt?

 26. Nu geloof ik niet dat ouderen onder ons ooit vossen, eekhoorns en andere dieren hebben gegeten, dus hun spijsvertering kan dit niet aan, naast de griepspuit en over medicatie. Dus waar gaat die lucht in niet verteren in hun darmen naartoe? Zijn ze dan vergiftigd? Gaan ze dan dood?

 27. Die Li-Meng Yan (klokkenluidster) beweert dus dat dit virus -RaTG13-virus- niet in de natuur voorkomt, maar wel en de genomenbank is opgenomen zonder dat het geïdentificeerd is. Het bestaat namelijk uit uitwerpselen van vossen, eekhoorns en andere dieren naast het bekende coronavirus, waarop Bill Gates patent heeft

 28. Ook hier weer wordt niet de ham vraag gesteld van wat is een virus. Een virus is niets anders dan een afval product van onze cellen. Het is een verdedigingshulpmiddel van ons immuunsysteem, om ziektekiemen te doden. Een virus is een soort van zeep oplossing, dus een substantie met een hogere PH waarde, waar ziektekiemen niet in kunnen overleven. Als het virus zijn werk heeft gedaan wordt dit als een afval product via onze ontlasting uit het lichaam verwijderd.

  Virussen zijn dus geen ziekte verwekkers, maar een zeep substantie die ons lichaam zelf aanmaakt om ziekte kiemen de doden. Virussen zijn dan ook niet besmettelijk, anders zou onze handzeep en waspoeder van 10 PH waarde zeer besmettelijk zijn voor ons. Met dit voorbeeld zie je hoe belachelijk de genomen maatregels zijn die de overheden nu hanteren. Dat is dan ook de redenen dat er nog nooit een virus is geïsoleerd in de medische wetenschap. De overheden misbruiken deze zelf gecreëerde situatie om de totale macht te grijpen en zolang de bevolkingen zich door angst zich laten overrompelen.

  Zal de overheid de bevolking stapje voor stapje al hun rechten, al hun vrijheden en al hun eigendommen van hen afpakken. De overheden lappen hiervoor niet alleen de grondwetten aan hun laars, maar ook meerdere internationale mensenrechten aan hun laars. De bevolking wereldwijd is vogelvrij verklaart en kan zich niet meer op geen enkele wet of mensenrecht meer beroepen, want de overheden hebben zich boven alle wetten en internationale verdragen geplaatst. Dan is het voor de bevolkingen de vraag van blijven we ons toch nog aan de wet houden of gaan we in de verdediging op onze overheden, die ons als bevolking alles wat ons lief is wil ontnemen inclusief ons eigen lichaam.

  De PCR test wordt op een slinkse manier misbruikt om niet alleen angst aan te jagen bij de onwetende bevolkingen, maar vooral om van iedereen hun DNA te kunnen oogsten. Om voor iedereen die ze het waard vinden om een persoonlijke modificatie van hun DNA te kunnen maken en deze met een chip via een vaccin jou te injecteren. Zodat jij (alleen mits jij bruikbaar bent voor hen) langzamerhand een transhumaan wordt, die enkel bevelen opvolgt. Zonder dat de persoon in kwestie het idee meer heeft, dat hij/zij zo is geworden.

 29. In Nederland en Duitsland worden ingrijpende maatregels voorbereid, met andere woorden, de leugenaars raken in paniek. De corona HOAX dreigt zijn angst uitstraling te verliezen, regeringen proberen nu de bevolking nog meer onderdruk te zetten.
  Dit is absolute de “Grootste Misdaad” aller tijden.

  Rutte: ‘Ik zal niet aarzelen noodzakelijke maatregelen te nemen’
  https://www.nu.nl/283633/video/rutte-ik-zal-niet-aarzelen-noodzakelijke-maatregelen-te-nemen.html
  Striktere regels in Duitse steden als coronabesmettingen stijgen.
  https://www.nu.nl/coronavirus/6036016/merkel-waarschuwt-duitsland-voor-nieuwe-maatregelen.html
  Mensen trap er niet in, bevrijd je van de deze fascisten.

 30. Een ander geluid van professor Alex Friedrich, arts-microbioloog en hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen

  Methode van immuniteit opbouwen ‘onaanvaardbaar’
  In zijn lezing verzette hij zich fel tegen de gedachte dat we het virus maar z’n gang moeten laten gaan om zo immuniteit op te bouwen. Volgens hem zou 84 procent van de bevolking dan inderdaad amper ziek worden. Maar 12 procent belandt dan in het ziekenhuis: in absolute getallen gaat het dan om twee miljoen mensen. Ook zou 3 procent van de bevolking op de intensive care belanden, maar dan gaat het wel om 510.000 mensen. En 1 procent van de bevolking zou overlijden: dan heb je het wel over 170.000 mensen. “De methode om niks te doen en mensen weerstand op te laten bouwen is onaanvaardbaar”, aldus Friedrich.

  Overigens moet Friedrich ook niets hebben van de vergelijking van corona met ‘een griepje’. “Het sars-corona virus is tien tot zestien keer erger dan griep qua overlijden en ziekenhuisopnames.”
  https://www.gic.nl/nieuws/corona-studenten-zijn-niet-het-probleem-ze-zijn-de-oplossing
  Gerard

 31. Je kunt ze blijven bestoken met dit soort artikelen. Mij en vele lezers hier hoef je al lang niet meer te overtuigen van deze plandemie hoax. De regeringen die overal vrolijk blijven zitten houden dit circus gewoon draaiende. Zolang die uitvoerders op hun plek blijven houd terugkeer naar een normale maatschappij gewoon op. Over en uit. Wegstemmen bij de eventuele verkiezingen in maart kun je ook rustig vergeten als je ziet hoe de aanloop naar winterseizoen 2020/2021 nu al verloopt. Die stellen ze dan op hun minst uit wegens een uitgeroepen noodsituatie mbt de volksgezondheid.

 32. Bij HIV gaan de mensen kapot aan de anti virale middelen, niet aan het virus. De medicatie verwoest lever en andere organen. Ik heb geen enkel vertrouwen in de medische stand. Ze staan op het niveau van de middeleeuwen. Vergeleken met de electronica in een smartphone staat de medische wereld nog op het level van een oude buizen radio. Het zijn duur betaalde oplichters. Charlatans die patienten omkopen om het Corona verhaal aan te dikken.

 33. Het is beslist niet fijn Xander, wat je in dit stuk vertelt, maar ik moet je naar mijn waarheidsgevoel op vele fronten gelijk geven. De mooie en voor ons land betrekkelijk comfortabele tijden op aarde zijn voorlopig en voor lange tijd voorbij. Voor mezelf ben ik blij dat ik niet jong ben in deze tijd, maar ik houd mijn hart vast voor mijn kleinkinderen en alle jong mensen op aarde.
  Zelf ontvang ik licht en kracht uit de geestelijke weg die ik nastreef en beoefen. Vandaaruit ontvang ik de kracht om overeind te blijven, mee te maken en mee te dragen wat nu op aarde plaatsvindt. O.a. de verschrikkelijke invloed van 5G, die veel mensen ziek maakt en van de slaap berooft, gepland en als wapen ingezet door de machten die ons nu in de greep houden. De gevolgen zullen nog erger worden als 5G compleet “uitgerold” wordt.
  En ja, dan zijn er altijd nog mensen die blij zijn met (nog) sneller internet….
  De grote kloof die tussen de verschillende mensengroepen ontstaat (al ontstaan is) ervaar ik als bijzonder pijnlijk.

 34. @ semmo 4:01 pm. Inderdaad. De grote massa, geheel bevangen door ANGST, gelooft alles wat de MSM en de regering onder Rutte (VVD) ze wijsmaken. En zoals bekend, angst is een slechte raadgever.

 35. Dat er meer achter zit dan een virus wat een pandemie veroorzaakt is duidelijk.
  Het “ Wold Economic Forum “ de “ duistere club” van de macht hebbers der aarde.
  Komen volgend voorjaar vanwege Corona niet in het Zwitserse Davos maar in Luzern bijeen.
  Deze “ samenzwering” zal van 18 t/ m 21 mei plaatsvinden.

  Hun vergader punt is;” THE GREAT RESET”
  Dat beloofd niet veel goeds voor de weldenkende hardwerkende mens.

 36. Als men bewijzen kan dat Covid 19 in het monster zit dan kan Bill Gates aansprakelijk gesteld worden voor alle schade want hij heeft het patent er op.
  Daarom is en wil men het niet aan tonen. Zelf Rutte doet met 100.000.000 zijn best om het onder de pet te houden

 37. De overheid heeft al tientallen jaren niet meer het beste voor eigen volk en ons land. Zitten helemaal onder de plak van de EU en andere mondiale organisaties en verborgen mondiale organisaties. Dictator Rutte en co-assistent, tevens secretaris/generaal, de Jonge, hebben altijd een dubbel agenda. Naar buiten zeggen ze dit, maar hun handelen staat haaks daarop.

 38. Goh dat gaf ik maanden geleden hier al aan dat het virus niet bestaat. Zoek maar terug en dan nu na negen maanden begint het ook daar te dagen?

  Wat epidemische vormen aan neemt is dat het aantal diabetes type 2 patiënten sterk aan het stijgen is. En laat dat nou net een extra factor zijn waardoor het immuun systeem overbelast raakt. Het endocrien systeem bestaat uit verschillende organen die als er balans is ragfijn met elkaar samenwerken. Indien in die keten er ergens een orgaan overbelast raakt omdat er werkelijk overal suiker in zit (dank u wel Unilever) dan heeft dat consequenties.

  Maar dat gaat onze faal minister allemaal oplossen met een vaccin natuurlijk.
  En dan beweert hij ook nog stoer dat verplichten geen optie is. Moet je opletten hoe snel dat vergeten is, want ja de mensen willen het.

 39. Een virus krijg je alleen als het direct in de bloedbaan geïnjecteerd wordt. Lees Ajonus Vonderplanitz en Antoine Bechamp

 40. Men vertelt er niet bij dat nog meer virussen nooit zijn geisoleerd (gevonden). Denk dan aan HIV en vooral de mazelen. Toch worden daar naar hartelust medicijnen voor gegeven. Rutte en trawanten zullen dit nooit toegeven. Misschien bij nieuwsuur? Ze zouden het schaamrood niet meer kunnen verbergen. AUB einde lockdown.

  Greetz, wakker.

 41. het is maar ook duidelijk, dat de meeste mensen in mijn omgeving, de waarheid niet willen weten, pas als op de mainstream media dit pas vertelt wordt, dan pas willen ze het geloven, hoewel al diverse complot theorien jaren later op mainstream media bevestigd zijn, sluiten ze liever de ogen, dan toe te geven, dat de regering niet het beste met ze voor heeft, want dat betekent burger oorlog of nog erger. Ik begin te geloven, dat de mens niet beter verdient, hoe triest dit ook klinkt.

 42. Is er naast deze PCR test dat men enkel gebruikt voor het corona virus te willen aantonen, niet ook nog een test om een griep virus (influenza) aan te tonen? Want als je klachten hebt en je moet je laten testen, dat je dan gelijk vraagt om een griep test. Kunnen ze mooi gaan vergelijken hoe vaak positief getest wordt op griep en dus kun je de PCR test sowieso al discutabel noemen.

 43. Een virus is niet meetbaar, maar onzichtbaar en we hebben dus de maken met een onzichtbare vijand. Het heeft ook niets met klimaatcult de maken, meer nog elke dag in het nieuws altijd maar zeveren over het virus daar het virus ginder je zou er zot van worden, sommige mensen worden er eenzaam en zenuwachtig van en over het klimaat wordt niet meer gesproken, hier in België wilt men een kernuitstap en men gaat dan elektriciteit opwekken uit gas, nu kerncentrales stoten weinig CO af terwijl gascentrales veel CO de lucht in stoten, dus men weet nog altijd niet hoe het klimaat werkt om zot te worden. Weet je in China vragen ze zich af waarom men in Europa en in de VS het virus maar niet onder controle kunnen brengen, weet je wat de Chinees denkt? Zie je democratie werkt niet, ons systeem communistisch dan is het beste, jullie zeggen de Chinezen hebben geen discipline, wij wel zeggen te Chinezen, zolang en er zullen altijd van die wetenschappers zijn juist als bij het klimaat die alles ontkennen of minimaliseren of in alles een complot zien, zullen we het niet vlug oplossen, en ook dat niet voor klimaatverandering bestaat geen vaccin. Shalom

 44. Één ding dat dit verhaal toch enigszins afzwakt, namelijk het feit dat in het begin van deze crisis er in China toch heel veel mensen stierven. Zo begon dit hele verhaal. Paniek in Wuhan, China. Mensen vallen dood op straat, noodziekenhuizen gebouwd, crematoria die overuren maakten. Jammerend personeel van die crematoria dat de aanvoer van overledenen niet meer aankon.
  Foto’s van enorme hoeveelheden urnen voor de as van overledenen. Wuhan ging als eerste op slot. Dan het vermoeden dat het biolaborarorium daar waar al jaren met juist dit soort virussen werd geëxperimenteerd een strijdvirus bewust of per ongeluk had laten ontsnappen…

  Dat hele verhaal. Het lijkt mij wat vergezocht om te veronderstellen dat het regime in China onder één hoedje speelde of speelt met ‘de elite’ die de wereldbevolking wil decimeren en domineren.

  De meest logische conclusie lijkt mij dat er toch sprake is geweest van een uitbraak van een onbekend virus dat zeker in het begin veel slachtoffers maakte en later door mutaties misschien wat minder.

  Aan de andere kant staat Bill Gates met zijn vaccins en zijn oefeningen op het gebied van virusuitbraken, een jaar voordat dit alles speelde. Dat gaat om geld. Dat gaat om reductie van de bevolking.

  Als je deze twee verhalen aan elkaar koppelt, dan is de uitbraak van het virus bewust op touw gezet, dan maakte dit virus zeker in het begin slachtoffers, waarna het afzwakte en min of meer onschadelijk werd, waarna de slechteriken op de achtergrond bleven doen alsof het nog steeds even gevaarlijk is. Dat dat effect heeft, komt doordat de gemiddelde mens bang werd gemaakt vanaf het begin.

  Dan is er nog een aspect dat mijn begrip te boven gaat, namelijk het feit dat praktisch alle regeringsleiders meewerken aan de afbraak van de economie etc.
  Het kan niet zo zijn dat al die regeerders lid zijn van de club van slechteriken die de wereld wil beheersen. Waarom doen ze dan mee aan deze manier van omgaan met dit virus? Angst? Zijn ze omgekocht?
  Wat is dat? Wat is er met de wereld aan de hand?

 45. Nuchtere en feitelijke informatie.
  Je zou toch denken dat echte journalisten interesse hebben in nuchtere en feitelijke informatie. En graag’ dwarse’ informatie verspreiden, mits op basis van feitelijkheden.
  Maar nee. Het journaille is spreekbuis van de overheid geworden.
  Dr. Heiko Schöning, initiatiefnemer van Arzte für Aufklärung, vertelde dat 99,5% van de Duitse media, in handen is van slechts 5 personen. Vandaar wellicht al die koekoek eenzang waarmee we elke dag weer geteisterd worden.

Comments are closed.