Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen

—————————————————————————————————————————————-

‘Onherstelbare schade als deze maatregelen in stand blijven’ – Wereldwijde slachting door corona beleid, niet door een virus

—————————————————————————————————————————————-

Meer dan 6000 artsen en wetenschappers in de VS en Groot Brittannië, en meer dan 1000 in Duitsland, roepen de autoriteiten op de corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen, en de 99% van de bevolking die geen risico loopt weer te laten terugkeren naar hun normale leven. Dat gaat de politiek echter niet laten gebeuren, althans, niet vrijwillig. De Britse premier Boris Johnson heeft zelfs al letterlijk verklaard dat het leven nóóit meer zo als in 2019 zal worden, en er inderdaad een ‘Grote Reset’ aankomt (2). Die zal, als we niet massaal in verzet komen, ook in Nederland door onze strot gedrukt worden, en ons leven voor altijd zeer ten nadele veranderen.

De 6000 artsen en wetenschappers verklaren in een petitie dat de corona lockdowns, social distancing en mondkapjes ‘onherstelbare schade’ toebrengen aan de samenleving, economie en ‘fysieke en mentale gezondheid’.

De ondertekenaars lijken echter nog niet zo ver te (h)erkennen dat dit doelbewust wordt gedaan. Het is ook moeilijk onder ogen te moeten zien dat uitgerekend degenen die zijn gekozen om het volk zo goed mogelijk te dienen, zich met deze grootste pandemie-hoax aller tijden tegen hun eigen kiezers hebben gekeerd, en ons aan een dictatoriaal wereldregime aan het onderwerpen zijn.

Onder de ondertekenaars bevinden zich wetenschappers van de absolute topuniversiteiten. Oxford University professor dr. Sunetra Gupta is één van de opstellers van de open brief die samen met de petitie werd verstuurd. Daaronder staan ook de namen van dr. Martin Kulldorff (Harvard) en dr. Jay Bhattacharya (Stanford).

‘Onherstelbare schade als deze maatregelen in stand blijven’

De petitie, genaamd de Great Barrington Declaration, is op dit moment door bijna 73.000 mensen, 4700 medische- en volksgezondheid wetenschappers, en ongeveer 3200 artsen en ander medisch personeel ondertekend. ‘Degenen die niet kwetsbaar zijn zou onmiddellijk moeten worden toegestaan hun normale leven weer op te pakken. Als deze maatregelen in stand blijven totdat er een vaccin is, zal er onherstelbare schade ontstaan, waarbij de zwakkere groepen disproportioneel worden geraakt.’

‘Het huidige lockdown beleid produceert verwoestende effecten op de volksgezondheid, zowel op de korte als op de lange termijn,’ vervolgt de verklaring, waarin er op wordt gewezen dat enorme aantallen mensen nu niet of veel te laat aan ernstige aandoeningen zoals hartziekten en kanker worden geholpen. ‘Dit zal in de komende jaren tot een grotere oversterfte lijden, waarbij de werkende klasse en de jongere leden van de samenleving de zwaarste lasten zullen dragen.’

‘Weer onbeperkt naar school en werk’

‘Leerlingen van school houden is een ernstig onrecht. Scholen en universiteiten zouden open moeten gaan voor persoonlijk onderwijs. Buitenschoolse activiteiten zoals sport moeten worden hervat. Jong volwassenen met een laag risico zouden normaal moeten kunnen werken, in plaats van thuis.’

‘Simpele hygiëne maatregelen zoals handen wassen en thuis blijven als je ziek bent (zoals we altijd al deden) zou door iedereen moeten worden nageleefd om de drempel van groepsimmuniteit te verlagen.’

‘Alles moet weer open’

‘Restaurants en andere bedrijven zouden weer open moeten. Kunst, muziek, sport en andere culturele activiteiten moeten worden hervat. Mensen die een groter risico lopen mogen, als ze dat willen, meedoen, terwijl de samenleving als geheel profiteert van de bescherming die de kwetsbaren hebben gekregen door degenen die groepsimmuniteit hebben opgebouwd.’

Dit komt exact overeen met waar president Trump eerder deze week voor pleitte. En dat zal dan wel weer de reden zijn dat het door de Westerse gevestigde orde ogenblikkelijk wordt afgewezen.

Wereldwijde slachting door corona beleid, niet door het virus

Uit diverse eerdere onderzoeken is gebleken dat de corona maatregelen ‘minstens zeven keer zoveel mensenjaren vernietigen dan ermee worden gered.’ De Duitse minister van Economische Samenwerking en Ontwikkeling, Gerd Muller, heeft eveneens gewaarschuwd er meer mensen dood gaan door de maatregelen dan door het virus. Muller had het zelfs over ‘een van de grootste honger en armoede crises in de historie.’

Vijf maanden eerder lekte er een studie van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken uit waarin al hetzelfde werd geconcludeerd. Er gingen en gaan nu veel meer mensen dood aan te laat of onbehandelde ernstige ziekten en psychiatrische problemen, dan zogenaamd aan Covid-19.

De Britse professor Richard Sullivan zei enige tijd geleden dat er meer mensen extra aan kanker zullen sterven dan het totaal aantal aan corona toegeschreven doden. NHS oncoloog professor Karol Sikora schat zelfs dat er 50.000 mensen meer aan kanker zullen overlijden dan normaal.

De Zweedse professor interne geneeskunde en epidemiologie Peter Nilsson verklaarde dat ‘het zo belangrijk is te begrijpen dat er veel minder Covid-19 doden zullen zijn, dan de doden die worden veroorzaakt door de lockdown van de samenleving zodra de economie is verwoest.’

De VN schat dat alleen al dit jaar 130 miljoen mensen extra honger zullen moeten lijden, en heeft het al over ‘een hongersnood van Bijbelse omvang’. Volgens experts zullen er wereldwijd 1,4 miljoen mensen aan onbehandelde TBC sterven als direct gevolg van het internationale corona beleid. (1)

Oorlog tegen de eigen bevolking

En dan nog beweren politici en media dat ze het voor onze ‘gezondheid’ en ‘veiligheid’ doen. Bovenstaande cijfers, waarvan we de meeste reeds meerdere malen in artikelen hebben vermeld, bewijzen het tegendeel. De corona pandemie-hoax is een wapen in de hand van de wereldwijde klimaat-corona sekte, die in het kader van de communistische Agenda-21 van de VN de ‘Grote (Groene) Reset’ aan het opstarten is. Daarvoor moet de oude economie en de (nog) vrije samenleving worden verwoest, ongeacht hoeveel mensenlevens dit gaat kosten, en ongeacht hoeveel miljarden mensenlevens hierdoor voor altijd fors zullen verslechteren.

Dit is een staatsgreep. Dit is een oorlog tegen de bevolking, tegen onze toekomst, tegen onszelf en onze kinderen. Na de Spoedwet (op papier zogenaamd wat afgezwakt, maar de regering nog steeds alle macht gevend voor een permanente totalitaire dictatuur) zal er naar onze mening dan ook sprake zijn van een bezettingstoestand. Een anti-democratisch en anti-humaan regime zal ons dan namens buitenlandse mogendheden (gecentreerd rond de farma industrie, de VN en de Gavi vaccinalliantie van Bill Gates) de zeggenschap en controle over ons eigen land, onze eigen vrijheid, en straks zelfs over onze eigen gezondheid en lichamen, voorgoed hebben ontnomen.

Dit is nog steeds zonder geweld te stoppen, maar dan moeten we massaal, met miljoenen tegelijk, en met steun van een groot deel van de politie en het leger, besluiten dat we niet langer aan onze eigen ondergang wensen mee te werken, en ons eigen land weer terug willen. Degenen die deze staatsgreep tegen ons land en onze bevolking nu uitvoeren, kunnen dan wegens staatsterrorisme en het opzettelijk in gevaar brengen van het welzijn en de gezondheid van het volk, worden berecht in een speciaal tribunaal.

 

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Russia Today via Martin Vrijland

Zie ook o.a.:

07-10: Wereldwijd toerisme stort met 80% in; Voedseltekorten in VS
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ’totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feiteljk vogelvrij wordt verklaard
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is (/ ‘Corona beleid vaagt tientallen jaren opgebouwde welvaart weg’)
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloop Covid-19
25-08: VN waarschuwt voor wereldwijde hongersnood van Bijbelse omvang door corona beleid
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
05-08: Tweede lockdown komt er omdat politici opstand vrezen zodra economie vanaf september instort’
01-08: Bankencrisis 2021: Corona herstelfonds is een bankenreddingsfonds dat Nederland moet betalen
18-06: Hoge VN official geeft toe dat coronavirus, Black Lives Matter en klimaat tot dezelfde agenda behoren (/ Alles bedoeld voor realisatie Agenda 2030, een wereldwijd totalitair communistisch systeem waarvoor de welvaart in het Westen moet worden afgebroken)
27-07: ‘Corona pandemie hoax veroorzaakt totale chaos die het Westen doet wankelen‘ (/ Nog een Nederlandse huisarts die zich uitspreekt: ‘Onder het motto corona vinden er grove mensenrechtenschendingen plaats’)
14-07: Boeren, vissers, MKB en bezorgde burgers moeten verzetsbeweging tegen het sy steem vormen’
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
16-06: Groene Nieuwe Deal EU veroorzaakt slechtere oorgsten en hoge voedselprijzen’ (/ Nederland loopt in Europa voorop met vernietigen landbouw en betaalbare voedselvoorziening)
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
26-05: Data analyse instituut: Lockdowns verwoesten minstens 7 x zoveel mensenjaren dan ermee worden gered (omgerekend naar NL: 423.000 mensenjaren gered, maar ruim 3 miljoen verloren; werkelijk verlies waarschijnlijk 90 x hoger)
24-05: Wereldwijde Pleite Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
15-05: Minstens 265 miljoen mensen dreigen te verhongeren door Covid-19 lockdowns
16-05: Economie wordt niet verwoest door coronavirus, maar door slavenmentaliteit bevolking’
12-05: Lockdowns kosten miljoenen levens: TBC, kanker, zelfmoord explodeert
06-05: MedRX studie: Lockdowns West Europa hebben waarschijnlijk geen enkel leven gered
29-04: VN secretaris-generaal: Corona zeldzame kans om fossiele economie af te breken voor het klimaat
27-04: Deze artsen eisen terugkeer naar normaal omdat ‘lockdown ons immuunsysteem verzwakt’
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
17-04: Universitair onderzoek legt landen naast elkaar: lockdown blijkt volslagen nutteloos
15-04: Nederland stevent op meer dan 20% werkloosheid af’
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

43

 1. @ Leevaa schreef:
  11/10/2020 om 11:50 am
  Ik ben meestal wel wakker vlak voordat ik opsta hoor.

 2. @Leevaa schreef:
  11/10/2020 om 11:50 am
  “Er zijn werelwijd meer dan 87 miljoen wetenschappers. Als 7000 wetenschappers tegen de corona maatregelen zijn is dat 0,00008 %.
  Mensen wordt even wakker…!”

  Wakker worden? Gij zou beter eens moeten leren lezen!
  Sinds wanneer is de HELE WERELD VS, Groot Brittannië en Duitsland ????

  “Meer dan 6000 artsen en wetenschappers in de VS en Groot Brittannië, en meer dan 1000 in Duitsland, roepen de autoriteiten op de corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen, en de 99% van de bevolking die geen risico loopt weer te laten terugkeren naar hun normale leven.”

  Het protest van 7.000 artsen en wetenschappers over hun vakgebied tegen onnodige overheidsmaatregelen door staatsterreur met als doel vrijheidsberoving van de bevolking is voor een medische leek zoals gij verwaarloosbaar?
  Dan is er maar één raad voor jou: verhuizen naar n-korea of china als je toch zo graag en vrijwillig onder een wurgende, fascistische dictatuur wil leven.

 3. Er zijn werelwijd meer dan 87 miljoen wetenschappers. Als 7000 wetenschappers tegen de corona maatregelen zijn is dat 0,00008 %.
  Mensen wordt even wakker…!

 4. Ik lees nog steeds allerlei reacties waarin men ervan uit gaat dat een virus besmettelijk is!?
  Voor die mensen die dat geloven, zoek even de terrain theory over virussen. Waarom wij een veelvoud aan virussen bij ons dragen en waarom deze NIET besmettelijk zijn!

  De germ theory, van Louis Pasteur is een leugen.

 5. Willy , jouw houding is alles geloven wat de overheid schrijft en zegt.
  Ik vind dat, sorry, een bijzonder domme en onverstandige houding ; ik heb eens tegen iemand gezegd “Alles wat de overheid , kabinet, coalitie, pers, media, meeste kranten , praatprogramma’s zegt MET een korreltje zout nemen , zelf op onderzoek uitgaan , alternatieve sites onderzoeken.

  of of of ….. willens/wetens twijfel willen blijven zaaien bij mensen !!!
  Voor de laatste keer wie ben jij Willy, het feit dat je NIET reageert op mijn schrijven, zegt mij eigenlijk voldoende dit is n.l de 3 de keer !!

  Ik hoop dat een ieder op deze site heel voorzichtig zullen zijn met wat jij schrijft

 6. Uiteraard ben ik me er van bewust, dat dit over de hele wereld speelt. Las gisteren dat Hugo de Jonge toegeeft dat de test geen besmetting kan meten. Waar zijn we dan mee bezig met z’n allen? Angst te zaaien!
  Vanmorgen las ik, dat een neuroloog heeft gezegd, dat het dragen van een mondkapje, schade aan het brein geeft. Ben dan ook niet van plan een mondkapje te gaan dragen! Verder las ik op dezelfde site, dat de baas van de WHO zich heeft versproken. In plaats van corona, zei hij per ongeluk: Nieuwe Wereldorde! Verder heeft de WHO toegegeven dat corona gelijk staat aan de griep! Mensen word wakker, we worden bedrogen. Hier word een hele andere agenda uitgevoerd. Het valt zelfs op internet te vinden, bij de site van het World Economic Forum!

 7. Neem de vaccins of verlies uw baan: de medische politiestaat van Bill
  Gates maakt zijn bedoelingen duidelijk (vrije vertaling) The New
  England Journal of Medicine kruipt achter het snode plan van Bill Gate
  om eigenaar te worden van elk menselijk wezen en hen voor onbepaalde
  tijd te laten vaccineren. Het totalitaire plan, gepubliceerd in het
  prestigieuze medische tijdschrift, onthult strategieën om de naleving
  van het Covid-19-vaccin op individuen en gezinnen af te dwingen door
  middel van manipulatie, dwang, gederfd inkomen en sociale uitsluiting.
  Klinische studies zijn al uitgevoerd om te bepalen wat de beste manier
  is om de bevolking te dwingen zich te houden aan aanstaande
  experimentele RNA-modificerende injecties. Dit document waarschuwt dat
  ‘niet-naleving een boete zou moeten opleveren’, waaronder isolatie en
  gederfde inkomsten. Het document roept op om sancties ‘relatief
  substantieel’ te maken, waaronder ‘schorsing van het dienstverband of
  bevelen om thuis te blijven’. De auteurs van de NEJM-paper zijn
  afkomstig van Yale, Stanford University en Indiana University –
  instellingen die worden gefinancierd door de Bill and Melinda Gates
  Foundation, de verplichte vaccin-fanaten die geïnteresseerd zijn in
  populatiecontrole en eugenetica. Bill Gates publiceert zijn spelplan
  om mensen te verzwakken tot naleving Event 201, georganiseerd door
  Bill Gates in 2019, legde de basis om 7 miljard mensen op de planeet
  te vaccineren met behulp van pandemische berichten. De aankomende
  vaccintechnologie is een nieuw RNA- en celmodificerend platform dat
  ribosomen van menselijke cellen herprogrammeert om eigenschappen van
  virale spike-eiwitten te produceren, waardoor experimentele
  immuunresponsen worden versterkt. Verplichte vaccinatie is niet alleen
  openlijke controle over het lichaam en de geest van mensen (menselijke
  slavernij), maar de wetenschap zelf is een vorm van fysiologische
  slavernij, waarbij het menselijke immuunsysteem opnieuw wordt
  geprogrammeerd om afhankelijk te zijn van het voortdurende gebruik van
  RNA-therapie-injecties en hun experimentele aanpassingen van
  menselijke cellen . Bill Gates en zijn eugenetische vrienden willen
  menselijke naleving, en dat begint met het verzwakken van de bevolking
  met bedreigingen voor hun levensonderhoud, zoals blijkt uit de
  totalitaire reacties op de volksgezondheid in 2020. Gezonde mensen
  worden bedreigd met huisarrest, isolatie van hun familie en vrienden ,
  zuurstofreductie door middel van verplichte maskerdreigingen, naast
  andere beledigende negatieve versterkingen die naleving van een
  medische politiestaat afdwingen en een gedwongen vaccinatie nieuwe
  wereldorde. Mensen zijn gedwongen te geloven dat ze hun vrijheid
  terugkrijgen zodra er een vaccin beschikbaar is, en het is dit soort
  dwang dat de antithese is van waar vrijheid werkelijk om draait.
  (Gerelateerd: Klinische onderzoeken tonen aan dat meer mensen
  symptomen kunnen krijgen en in het ziekenhuis worden opgenomen door
  Moderna’s mRNA covid-19-vaccin dan door een theoretische infectie.)
  Werkgevers zullen worden bedreigd met sluiting en rechtszaak totdat ze
  werknemers dwingen zich te laten vaccineren Omdat mensen in 2020 over
  het algemeen andere nutteloze medische edicten hebben nageleefd,
  erkennen de centrale vaccinplanners dat vrijwillige maatregelen in
  eerste instantie zullen werken. De krant herinnert eraan dat er aan
  ‘zes inhoudelijke criteria’ moet zijn voldaan voordat de staat mensen
  kan dwingen om door middel van straf te vaccineren. In eerste
  instantie zullen mensen hun hoede laten vallen, omdat het plan in
  eerste instantie is om ‘vrijwillige opname aan te moedigen … met
  behulp van middelen zoals openbare voorlichtingscampagnes en gratis
  vaccinatie.’ Degenen die in eerste instantie niet voldoen, zullen de
  schuld krijgen van toekomstige uitbraken van aandoeningen van de
  luchtwegen en toekomstige kunstmatige uitbraken veroorzaakt door
  overgevoelige, vals-positieve PCR-tests die doorgaan met het
  detecteren van niet-besmettelijk viraal afval dat alleen pandemische
  berichten bestendigt. Zodra deze andersdenkenden sociaal worden
  uitgesloten, zullen ze voldoen. Anderen zullen uiteindelijk overtuigd
  zijn om zich te onderwerpen, omdat het ‘voor het welzijn van iedereen’
  is. Ze willen niet het label ‘anti-wetenschap’ krijgen en de outcast
  onder hun leeftijdsgenoten zijn. Als deze plannen niet werken, lopen
  werkgevers het risico de volksgezondheid in gevaar te brengen als ze
  hun werknemers, verkopers en / of klanten niet dwingen zich aan het
  vaccinprotocol te houden. Werkgevers, die bang zijn te worden gesloten
  of aangeklaagd wegens het niet toepassen van de CDC-regels, zullen
  mensen uiteindelijk tot huisarrest of ontslag dwingen. Deze
  beledigende dwang wordt al uitgeoefend met protocollen voor sociale
  distantiëring en maskerende mandaten, die bedoeld waren om de
  menselijke naleving te meten voordat het vaccin beschikbaar werd
  gesteld. Deze financiële druk en druk op het levensonderhoud zullen
  uiteindelijk de naleving van vaccins op grote schaal afdwingen, tenzij
  de mensen in opstand komen en een einde eisen aan de medische
  tirannie.

 8. @Mo
  De PCR test niet op het Coronavirus maar op genetisch materiaal  dat ieder mens in zijn lichaam heeft en geen virus is maar gewoon onderdeel van je lichaam, namenlijk Chromosoom 8.

  Je kunt dat zelf controleren op de volgende site.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/nucleotide

  Vul in het zoekvenster het volgende in:

  Homo sapiens chromosome 8,GRCh38.p13 Primary Assembly

  Kies het bovenste chomosoom uit de resultaten

  Ga nu naar het venster change region (rechtsboven) en vul het volgende bereik in:

  from 63648346 to 63648363

  Ga naar de onderkant van de pagina waar je ziet dat de sequentie

  ctccctttgttgtgttgt

  afkomstig van Chromosoom 8!

  (c=Cytosine t=Thymine g=Guanine)

  En dat is waarom meer dan 85% van de mensen die positief getest worden op het virus geen symptomen hebben omdat er niets met ze aan de hand is….

  En als je positief getest wordt en je sterft dan komt automatisch Covid-19  op je overlijdensakte te staan!

  Testen, testen en nog meer testen is de mantra van de WHO en dat is niet voor niets, want zo creëren zij de benodigde nepcoronabesmettingen en hebben ze een excuus om het vaccin en het vaccinatiepaspoort als ‘oplossing’ door onze strot te duwen….

  https://wakkeren.nl/tag/dr-andrew-kaufman/

  https://banned.video/watch?id=5f43d224df77c4044ef43e91

  https://bpa-pathology.com/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

 9. Wil je maar al te graag dat PVV en FvD samen met de rechterflank van de VVD gaan regeren? Dan ziet de VVD haar kans om eindelijk de sociale zekerheid dramatisch te versoberen, omdat de rechts-conservatieve flank van de VVD dat niet voor elkaar kreeg in centrum(rechtse) kabinetten met o.a. CDA, PvdA, D66 en de ChristenUnie. En samen met de rechtse PVV en FvD krijgt de VVD dat wel voor elkaar, waarbij de Bijstandsuitkering met wel 25% verlaagd kan worden en de huurtoeslag ook flink lager wordt, omdat volgens de PVV, FvD en de VVD er een oververtegenwoordiging van niet-Westerse allochtonen in de Bijstand is. Met als gevolg nog meer armoede, onlusten en diegenen die in de Bijstand zitten en ook nog eens arbeidsongeschikt zijn, betalen een keihard gelag! Zo zetten PVV, FvD en de VVD diverse bevolkingsgroepen tegen elkaar op met als doel het creëren van chaos en armoede.

  Bovendien krijg je dan ook dat mensen in de Bijstand ook niet meer aan een passende baan worden geholpen en daardoor in armoede raken, of dat zij uitgebuit worden in allerlei rotbaantjes.

  Op https://www.fvd.nl/fvd-slaat-alarm-nederland-over-twee-generaties-meer-dan-helft-allochtoon zegt de FvD het volgende over de Bijstand:

  “Daarnaast zetten we keihard in op handhaving van onze waarden, integratie in onze samenleving – en remigratie voor wie niet in onze samenleving past. Daar hoort ook bij dat radicale moskeeën worden gesloten, haatimams worden uitgezet en uitkeringen worden versoberd zodat de extreme oververtegenwoordiging van niet-Westerse allochtonen in ons sociale vangnet serieus wordt teruggedrongen.”

  Het grote gevaar van het complotdenken als het gaat om bijv. het Coronavaccin, Bill Gates, depopulatie, vrijheidsbeperkende Coronamaatregelen, Nieuwe Wereld Orde, het klimaat, dictatoriale wereldregering vanuit de VN, enz., is dat daardoor gemakkelijk ergens in Europa een gevaarlijke politicus de macht zal grijpen en een Europese dictatuur zal weten te vestigen. Een sluwe politicus die in zal spelen op de angstgevoelens die onder de gewone burgers leven als het om het Coronavaccin, Nieuwe Wereld Orde, VN-dictatuur, enz. gaat. En ook dat hij zal claimen dat hij juist tegen de Nieuwe Wereld Orde en tegen de Klimaat- en Coronamaatregelen is om aan de macht te kunnen komen. Komt hij aan de macht, dan zijn wij veel verder van huis.

 10. @ Ron Swart: 5:25 pm, op 8/10. Dat klopt volledig. Hun doel is het decimeren van de wereldbevolking. Er mogen van deze sinistere figuren, slechts 500 miljoen mensen- als slaven-overblijven. Het is een groot duivels complot.

 11. Vorige post moest zijn … ‘die ziek noch besmettelijk zijn’.
  Nu word er weer een verhaal verspreid, zonder enige nadere duiding, dat jongeren erg veel virussen bij zich kunnen dragen zonder dat ze het weten (Marion Koopmans).
  Dit roept een beeld op dat een willekeurige jongere maar even hoeft te hoesten, en de miljoenen ziekteverwekkers vliegen in het rond.
  Ik vind dat misleiding. Ten eerst zou men moeten vragen hoe men weet dat gezonde jongeren erg veel corona-virussen bij zich dragen. Ten tweede zou men moeten wijzen op het immuunsysteem van die gezonde jongeren, die kennelijk een te veel aan virussen weten uit te schakelen. Dus hoezo, zijn die jongeren ‘gevaarlijk’.
  Ten derde zou men moeten wijzen op het immuunsysteem van elk gezond mens, dat op meerdere niveaus in staat is virussen aan te pakken.

  Voortdurend roept men een beeld op alsof lepra of de pest rondwaart. Nu ga je dus denken dat elke gezonde jongere een enge bron van besmetting kan zijn zonder dat deze jongere dat zich bewust. Ik vind dat vals. Zo maak je van iedereen een gevaar voor anderen.
  Het lijkt op psychologische manipulatie. Om moedeloos van te worden. Niet van dat virus. Maar van al die mensen die vinden dat totale controle zo’n goed idee is.

 12. Heb ergens gelezen dat de uitvoerders/ministers van deze agenda een training (ook psychologisch) hebben gehad om maar door te gaan met de uitvoering ervan
  Reminder: Shiran, moordenaar van Robert Kennedy had ook training gehad van de Cia om tot de daad te komen.

 13. @Mo. Het woordgebruik is niet zorgvuldig. Effectbejag krijgt voorrang boven een inhoudelijk correcte weergave. Het nieuws roept dag in dag uit, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat “meer besmetten”.
  Eerlijker zou zijn als men zou spreken over ‘positief getesten’ die niet ziek noch besmettelijk hoeven te zijn. Men is pas besmettelijk als men geïnfecteerd is: Bij een infectie voelt men zich ziek want het lichaam krijgt te veel pathogenen te verhapstukken en moet stevig in verweer (koorts).
  In het algemeen geldt dat men de boosaardigheid van een virus bepaalt aan de hand van de kans eraan te sterven. Zo bezien, hebben we nu dan géén noodsituatie.
  Dus roept dat vragen op over een andere agenda die in het spel kan zijn.

 14. Wat een diepzinnige laatste alinea Xander…”dit is nog steeds zonder geweld te stoppen”. Nog steeds😏….m.a.w. > nu nog wel maar straks niet meer? Let Op Xander ☝voor je het weet claimt straks de 1 of andere genderneutrale veganistische D666 rechter dat jullie je schuldig maken aan “het oproepen tot geweld” c.q. “het aanzetten daartoe”. Dit soort zinsnedes wordt in deze Orwelliaanse maatschappij omgetoverd tot “haat zaaien” en dan is een blokkade van de site onomkeerbaar….

  “Met steun van een groot deel van de politie en het leger”….??
  Een groot deel ? Droom verder….verdeeldheid zaaien binnen een organisatie als de politie is een utopie. Als ik zie hoe deze organisatie als geheel optreed tegen de tegenstanders van corona-, klimaat-, migratie- en het huidige anti zwarte pieten beleid dan heb ik geen enkele fidusie dat we van de leden van deze club hulp kunnen verwachten. Ongetwijfeld zal een percentage van hen soms vertwijfeld bij einde dienst naar huis gaan als lieden van Antifa, BLM etc. geen strobreed in de weg gelegd mag worden op last van de plaatselijke burgerpa of burgerma maar binnen no time wordt het geweten weer gesust dat ‘er nu eenmaal gehandhaafd moet worden’.
  Ik zal hier dan ook maar een bekende 80 jaar oude spreuk achterwege laten…

  Van ons eigen leger meen ik in de nabije toekomst weinig onderdrukking te verwachten; men wil niet voor niets een Europees leger. Zodat bij uit de hand lopende chaos de NL militair door Parijs paradeert en de Fransman hier in NL ingezet kan worden. Daarnaast is EUROGENDFOR (de Europese Gendarmerie) al enige jaren een feit.
  Spaanse, Italiaanse, Franse, NL Marechaussee en volgens mij ook Portugese en Poolse militaire politie opereren in deze eenheid en hebben bij inzet in welke EU staat dan ook vergaande bevoegdheden. Sterker nog > bij daadwerkelijke inzet zijn de landelijke wetten ondergeschikt c.q. tijdelijk ‘buiten werking’.

  Dus stap uit deze boze droom:
  Van onze handhavers hoeven we geen enkele medestand te verwachten, eerder meer tegenstand. En ook van ons huidig beroepsleger kunnen we geen medestand verwachten; hun inzet tijdens de eventueel nog te komen chaos zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid voornamelijk buiten onze landgrenzen plaatsvinden…
  Behoudens eenheden als DSI, BBE en BSB die met 100% overtuiging subversief bestempelde elementen uit de samenleving wensen te verwijderen. Vraag jezelf maar eens nuchter af WAAROM een paar jaar na het terecht ridderen van Marco Kroon het totale KCT is ingelijfd in dezelfde orde….😳
  Neigt sterk naar een ‘niet nader te benoemen club lieden’ ook van 80 jaar geleden….

  Tot zover.

 15. @Mo,
  Alle politiekers , inclusief de zogenaamde oppositie, is vermoedelijk omgekocht, gechanteerd, of heeft een aanbod gekregen in de nieuwe wereldorde dat ze niet kunnen weerstaan, om dit circus gaande te houden.
  Ze kunnen gewoonweg niet meer terug, noch toegeven dat er het bovengenoemde gaande is.
  Politiekers doen me altijd denken aan het verhaal van de kikker en de schorpioen.
  Voetnoot; vandaag werd bekend gemaakt, dat de 50 rijkste Amerikanen zoveel bezitten ( 2000 miljard dollar) als de helft van amerikaanse bevolking, zijnde 153 miljoen mensen, en dat hun vermogen van begin 2020 tot nu met honderden miljarden dollars was toegenomen.

 16. Tja…volgens mij zijn ze aan het peilen hoeveel schaapjes al over de dam zijn… Wie zijn ze? (de wolven in schaapklederen)?
  Zonder test kan je niet meer werken als je een beetje snotterd.. Kan je binnenkort nog zonder mondkapje boodschappen doen? En daarna zonder vaccin?
  En daarna zonder teken?
  Als deze p(l)andemie mislukt… komt er dan virus 2.0?
  Het ligt eraan hoeveel mensen er wakker worden denk ik…
  Maar hoe dan ook ben ik bang (door al het angstgezaai) dat vroeg of laat de grootste kudde gaat smeken om de “oplossing”…

  Openbaring 13:16-18
  Het getal 666 verklaard
  Verder liet het bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd.
  Alleen mensen met dat teken – dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam – konden iets kopen of verkopen.
  Hier komt het aan op wijsheid.
  Laat ieder die inzicht heeft het getal van het beest ontcijferen; er wordt een mens mee aangeduid.
  Het getal is zeshonderdzesenzestig.

  Maar mijn hoop is dat er velen zullen kiezen voor bevrijding en verlossing! Jezus! 🌈

  Allen: Verder praten – bijbelse discussie- op het Geloofsforum. Mod.

 17. Deze berichtgeving stond vandaag op pagina 112 van teletekst.

  Huisartsen zijn ontstemd over een brief waarin mensen vragen om het antimalariamiddel hydroxychloroquine als ze besmet zijn met corona. De brief is opgesteld door een huisarts uit
  Limburg die ervan overtuigd is dat het middel werkt.
  NRC meldt dat de brief is opgedoken in onder meer Rotterdam en West-Brabant.
  Volgens het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) hebben niet heel veel
  artsen zo’n brief gekregen.
  Het NHG zegt ook dat er geen bewijs is dat het middel werkt en het wordt ontraden het voor te schrijven. Daar is wereldwijd consensus over zegt het NHG.

  Nee, alleen het door Hugo de Jong bestelde vaccine gaat ons redden.
  Het ruikt ergens naar, en die geur wordt dan ook steeds sterker.

  Teletekst behoort daar een bron met peilingen van te geven, zonder bron niet geloofwaardig. Mod.

 18. Ik snap niet dat de mensen niet wakker worden , van dit zij zouden hun loon niet meer kunnen krijgen op tijd, dan zijn ze gelijk wakker

 19. @Mo : spijtig wat jullie is overkomen op het plein. Het was een kleine groep en niet bepaald dreigend.

 20. Dat corona gebeuren stinkt. Het is geen overbodige luxe om af te vragen wie bij de overheid en waarmee zij gechanteerd worden.

 21. Angel schreef:
  08/10/2020 om 5:03 pm
  Beste Angel, het handelt hier om een wereldwijde PCR Test bedrog.
  En iedereen die deze PCR bedrog steunt, zoals minister Hugo de Jong, maakt zich eveneens schuldig aan dit bedrog. Maar de laatste denk hier mee weg te komen, en drukt ons nog even de Spoedwet door de strot. Dank zij vooral de linkse partijen, die hem hier in gaan steunen.

  Zie mij eerdere schrijven van,
  07/10/2020 om 6:29 pm
  Exclusief interview: Gigantische rechtszaak tegen Prof. Christian Drosten & omgeving
  De Duits-Amerikaanse advocaat Dr. Reiner Fuellmich stelt al maanden een eersteklas juridisch team samen. Onder de adviseurs bevinden zich experts die een class action voorbereiden van ongekende, historische proporties.
  https://www.corona-schadensersatzklage.de/exklusiv-interview-gigantische-klage-gegen-prof-christian-drosten-umfeld/
  Heel erg interessant, want als Prof. Drosten schuldig wordt bevonden, dan is de weg open voor het aanklagen van een ieder die beweert dat de PCR test een covid-19 infectie aantoont, gelijk welke infectie dan ook.
  Dit kan zeer grote gevolgen hebben voor het RIVM die het gelijke beweert.
  Maar ook voor de Overheid.

 22. In 1987 is in een kopieerapparaat in ’t Canadese Toronto een document gevonden met de curieuze titel ‘Silent Weapons for Quiet Wars’. Dit document was een van de gespreksonderwerpen van de Bilderberg-conferentie in Baden (Oostenrijk) in 1979. Het gaat over hoe te reageren op een pandemie. Naast Trix van Amsberg – von Lippe (Nederlands staatshoofd tussen 1980 – 2013 = 33 jaar & dat is het ultieme meestergetal) waren daarbij aanwezig o.a. Victor Halberstadt (1939, emeritus-hoogleraar Economie Universiteit Leiden en inburgeraar van Máxima), Henri Kissinger (1923, betrokken bij staatsgreep tegen de democratisch gekozen president van Chili op 11.09.1973 en hij heeft de term useless eater gemunt) en David Rockefeller (1915 – 2017). Bij elkaar hebben deze kwaadaardige lieden meer dan 150 keer de Bilderberg-conferentie bijgewoond.

 23. @ Eelke Piers: 3:00 pm. Niemand, of te weinigen. Als we niet massaal optrekken -vreedzaam- naar het Binnenhof, om te laten blijken, dat we het niet langer pikken, gaat de Corona-trein gewoon door, en zal de dictatuur in Nederland een feit zijn. Ook relevant is, dat veel van de huidige gebeurtenissen al eeuwen gepland zijn, het is een monsterlijke, satanische staatsgreep, tegen de eigen bevolking. Zie ook de informatie over de Georgia Guidestone. Alles is gepland.

 24. Angel: aan Verontruste burger: 5831 ‘besmettingen’, dit zegt helemaal niets.
  De test die word gebruikt is niet bedoeld om corona te meten… Het zullen er waarschijnlijk heel veel minder zijn…

 25. https://www.nu.nl/politiek/6082705/de-jonge-vaccinatie-tegen-corona-wordt-niet-verplicht.html#coral_talk_wrapper
  Ja ja, mij bekruipt het gevoel dat beloftes net zoveel voorstellen als iks onder druk van een angstige bevolking. Het aloude sentiment dat je een egoïst bent ook als je je zelf dus niet wil laten inenten is ook zo lekker goedkoop. Je bent een mafkees als je geen vertrouwen hebt in gezagsdragers, medici en wetenschappers. Maar de mensen die daar dan zoveel vertrouwen in stellen hebben kennelijk niet zoveel vertrouwen in het vaccin? Want dat beschermt degene die ingeënt is, tenminste dat geloven ze serieus. Maar waarom ik dan aan die troep moet snap ik niet behalve dat ik dan wel een lul ben? Dus als die minister zijn woord houdt ben ik vol trots een lul.

 26. Grote woorden in de tweede kamer vandaag over de onnodige corona wet, maar de partijen scharen zich toch achter deze onnodige mensonterende wet.
  Nederland heeft absoluut geen corona wet nodig, maar wel een andere regering, en met SPOED!

 27. https://blogs.bmj.com/bmj/2020/09/21/covid-19-an-open-letter-to-the-uks-chief-medical-officers/

  We strongly support your continuing efforts to suppress the virus across the entire population, rather than adopt a policy of segmentation or shielding the vulnerable until “herd immunity” has developed. This is because:
  a) While covid-19 has different incidence and outcome in different groups, deaths have occurred in all age, gender and racial/ethnic groups and in people with no pre-existing medical conditions. Long Covid (symptoms extending for weeks or months after covid-19) is a debilitating disease affecting tens of thousands of people in UK, and can occur in previously young and healthy individuals.
  b) Society is an open system. To cut a cohort of “vulnerable” people off from “non-vulnerable” or “less vulnerable” is likely to prove practically impossible, especially for disadvantaged groups (e.g. those living in cramped housing and multi-generational households). Many grandparents are looking after children sent home from school while parents are at work.
  c) The goal of “herd immunity” rests on the unproven assumption that re-infection will not occur. We simply do not know whether immunity will wane over months or years in those who have had covid-19.
  d) Despite claims to the contrary from some quarters, there are no examples of a segmentation-and-shielding policy having worked in any country.Notwithstanding our opposition to a policy of segmentation-and-shielding, we strongly support measures that will provide additional protection to those in care homes and other vulnerable groups.

 28. Het hooggerechtshof van Madrid heeft de lockdowns in de provincie van verschillende steden, incl Madrid zelf, veroordeeld. Nu zegt premier Sanchez de zaak te zullen bestuderen.
  Wedden dat deze regering niets gaat veranderen, behalve dan wat terminologie? Ipv het woord ‘lockdown’ iets als ‘open samenleving voor een betere toekomst’.
  Overheden zijn bijzonder creatief tegenwoordig.

 29. Zoals reeds eerder gemeld, Het Virus is een zorgvuldig gepland voorwendsel voor het op abrupte wijze vernietigen van de Westerse leefwijze voor Het Klimaat.
  – World Economic Forum – ‘The Great Reset’
  – VN – Agenda 21
  – WHO – Global Preparedness Management Board

  Dit komt niet uit de lucht vallen, velen moeten hiervan reeds jaren hebben geweten en eraan hebben meegewerkt, achter de rug van de gewone bevolking die van vrijwel alles beroofd gaat worden.
  Overal zijn in stilte de juiste collaborateurs geplaatst (mogelijk denken velen van hen dat door de krokodil te blijven voeren zij als laatsten zullen worden opgegeten…).
  Alles is tot in de puntjes uitgewerkt.
  Zie de site van het World Economic Forum: weforum.org

 30. ik begrijp totaal dit artikel niet meer, het is bewezen dat bij fris en nat weer het virus aan kracht wint en dat zien we hier nu, bij de Spaanse griep was dat hetzelfde. In België zien we sinds alle maatregelen versoepeld zijn een flinke stijging ook in Nederland, Engeland, Frankrijk en zo kan ik wel doorgaan. Het virus gaat van mens tot mens bij nauwe contacten door speekseldruppels, niezen, en kuchen. De ziekenhuizen in België zijn aan het vollopen en het doden cijfer gaat de hoogte in. en dan heb je Rambo president Trump die een luxe behandeling krijgt die de meeste Arme Amerikanen niet kunnen betalen en een heel leger van dokters, terwijl de gewone Amerikaan nog geen behandelende dokter kan vinden, serieus ? Als we terug er gaan op los leven zoals uit het artikel blijkt dan staan we voor een catastrofe, en ik weet het voor mij is dat ook niet prettig, maar we moeten erdoor we zijn niet onoverwinnelijk wat Trump lijkt door te schijnen, maar hij is dan wel Rambo . Shalom

 31. Vandaag in algemeen dagblad 5831 nieuwe besmettingen. Hoe veel zullen hiervan overlijden? Als het er 3 zijn dan is het al veel. Deze cijfers betekenen dat corona net zo dodelijk is als een gewoon griepje, zoveel besmettingen en nauwelijks doden. Waarom kan niemand in de politiek logisch denken en rekenen.wanneer mensen besmet zijn en nauwelijks doden, dat noem je seizoensgriep

Comments are closed.