44.000 wetenschappers en medici noemen corona beleid ‘verwoestend’ en eisen terugkeer naar normaal

—————————————————————————————————————————————

Het wordt ontkend, maar staat toch echt op de site van onze overheid: er mag nu ook bij u thuis worden ingegrepen – Britse oud-opperrechter: ‘De geschiedenis zal hier op terugkijken als een monument van collectieve hysterie en overheidswaanzin’

—————————————————————————————————————————————-

Westerse overheden, waaronder ook het kabinet Rutte, beweren al maanden hun beleid te baseren op het advies van (steeds weer hetzelfde kleine clubje) ‘experts’. Waarom negeren politiek en mainstream media dan een verklaring van inmiddels 44.000 wetenschappers, artsen, medische professionals, professoren en ook een Nobelprijswinnaar, waarin staat dat de corona lockdown maatregelen niet werken, en ‘zowel op korte als op lange termijn een verwoestend effect hebben op de volksgezondheid’? Het antwoord is inmiddels bij steeds meer mensen bekend: deze wetenschappers worden genegeerd, omdat de VN Agenda 21/30 klimaat-virus dictatuur er hoe dan ook doorgedrukt moet worden.

Als mensen aan het begin van 2020 zou zijn gevraagd of we bij de uitbreken van griepachtige virussen zoals influenza, corona en rhino voortaan de maatschappij gedeeltelijk of geheel op slot moeten doen, anderhalve meter afstand van elkaar moeten houden, menselijk contact zoveel mogelijk moeten verbieden, en mondkapjes moeten gaan dragen, had vrijwel iedereen onmiddellijk ‘natuurlijk niet!’ geantwoord.

Inmiddels is het november, en hebben de maandenlange schaamteloze hersenspoeltechnieken, waarmee met vervalste statistieken en regelrechte leugens louter angst en paniek werd gezaaid, hun effect gehad: doodsbang gemaakte mensen dragen nu zelfs vrijwillig mondkapjes, ondanks het feit dat publieke figuren zoals RIVM directeur Jaap van Dissel en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge herhaaldelijk voor de camera’s hebben bevestigd dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat mondkapjes werken.

Overheid mag nu wel degelijk bij u thuis ingrijpen

Twee derde van het al even medeplichtige parlement ging akkoord met een spoedwet en daarmee zijn eigen feitelijke opheffing, en veranderde het democratische bestuur van dit land definitief in een (neo)communistische DDR dictatuur, waarin de autoriteiten nu zonder vorm van proces huizen mogen binnenvallen om hun anti-menselijke maatregelen zoals de 1,5 meter af te dwingen. U zegt: nee hoor, dat werd uit de spoedwet gehaald? Fout, ook hierover bent u misleid en voorgelogen. Lees bijvoorbeeld wat er op deze site van onze overheid letterlijk staat: ‘Thuis: maximaal 3 bezoekers… Als een bijeenkomst (thuis) een risico vormt voor de volksgezondheid, kunnen de autoriteiten actie ondernemen.’

En daar heeft u het. U bent zelfs thuis niet langer vrij en veilig. U krijgt bezoek vanwege uw verjaardag, en de buurvrouw vindt dat er toch wel erg druk gepraat wordt, en de corona maatregelen misschien overtreden worden? Eén telefoontje naar de politie, en die mogen dan bij u binnenvallen om dat te gaan controleren, en desnoods af te dwingen en te bekeuren indien blijkt dat u geen drie, maar vier bezoekers heeft binnengelaten. Want o o, dat verduvelde coronavirus wordt steeds slimmer, en kan nu zelfs al tellen hoeveel mensen er zich in een ruimte bevinden om te kunnen ‘besmetten’…

Angst heeft verstand en redeneervermogen van velen uitgeschakeld

Veel ‘nuttige idioten’ vinden het beleid zelfs niet ver genoeg gaan, en willen het hele land in een superstrenge lockdown duwen, die onze economie en samenleving het laatste zetje in de afgrond zal geven.

De meeste van deze nuttige idioten doen dit of doelbewust, of zijn niet goed geïnformeerd en enkel doodsbang gemaakt, wat hun verstand en redeneervermogen volledig heeft uitgeschakeld. Weerstand en immuniteit tegen griep- en coronavirussen werd in de hele geschiedenis nog nooit bereikt met een medicijn of vaccin, maar enkel door groepsimmuniteit op te bouwen. En dat doe je op de normale, bewezen, maar in 2020 ineens overboord gekieperde manier, namelijk door de samenleving gewoon door te laten draaien, en de kwetsbare groepen extra te beschermen.

Van de 750 miljoen mensen die volgens de WHO met corona zouden zijn besmet (er even van uitgaande dat dit getal klopt èn dat er überhaupt sprake is van ‘besmettingen’), zijn er maar een handjevol ‘herbesmettingen’ gemeld. De eerste zou een Nederlandse vrouw van 89 zijn geweest, die al lange tijd aan terminale beenmergkanker leed, en wier immuunsysteem reeds helemaal verwoest was. Toch kwam ook zij, zoals de meeste andere sterfgevallen (met wat voor oorzaak dan ook), als ‘corona’ in de boeken.

Ziekenhuis, IC, doden: net als in een griepjaar

Diverse wetenschappelijke teams hebben aangetoond dat tenminste 30% van de bevolking in de Europa en de VS reeds immuun was voor Covid-19, nog voordat hier zelfs maar het eerste officiële geval werd gemeld. Ook dit feit wordt genegeerd. Tel daarbij de vrijwel onkwetsbare jonge bevolking op, plus het aantal mensen dat (zogenaamd) al besmet zou zijn maar niet of nauwelijks ziek werd, en je hebt (bijna) groepsimmuniteit. Desondanks wordt er glashard gelogen dat 90% of meer van de mensen nog steeds ‘besmet’ kunnen worden.

Covid-19 ziekenhuisopnames, IC-opnames, sterfgevallen – in niet één land is er iets bijzonders aan de hand als de cijfers worden afgezet tegen een normale seizoensgriep, die ieder jaar vanaf september steevast een enorme toeloop naar de ziekenhuizen veroorzaakt. In het zogenaamd keihard geraakte Groot Brittannië, dat nu inderdaad in een nieuwe strenge lockdown gaat, staat corona van alle virussen van de afgelopen 27 jaar maar op de 8e plaats. Het aantal doden door luchtweginfecties was in oktober zelfs aanmerkelijk lager dan normaal.

Wat er wèl aan de hand is, en wat op uiterst kwaadaardige wijze nu zelfs een ’tsunami’ wordt genoemd, is een PCR-test ‘pandemie’, die in werkelijkheid helemaal niets zegt over het werkelijke aantal corona besmettingen, en al helemáál niet over het aantal infectueuzen en zieken. Met dit met afstand grootste volksbedrog van de 21e eeuw wordt onze hele samenleving en economie nu onderworpen aan de meest onzinnige en schadelijke maatregelen ooit.

44.000+ wetenschappers: ‘Beleid is verwoestend voor volksgezondheid’

Onder andere deze feiten worden vermeld in de Great Barrington Declaration, die door drie professoren van de gerenommeerde Oxford, Harvard en Stanford universiteiten werd opgesteld, en al door meer dan 44.000 wetenschappers, artsen, andere medici en experts, waaronder Nobelprijs winnaar dr. Michael Levitt, werd ondertekend. In deze verklaring wordt het beleid zoals dat in het Westen wordt gevoerd met de grond gelijk gemaakt.

‘Het huidige lockdown beleid veroorzaakt op de korte en lange termijn verwoestende effecten voor de volksgezondheid,’ zoals meer slachtoffers door hartkwalen, kanker en psychische aandoeningen, waardoor het aantal doden de komende jaren fors zal oplopen (waarvan er velen valselijk óók als ‘Covid’ in de statistieken terecht komen). Scholen dichthouden en leerlingen zoveel mogelijk thuis onderwijs te laten volgen wordt ‘ernstig onrecht’ genoemd. ‘Als deze maatregelen overeind blijven tot er een vaccin is (zoals ook de Nederlandse regering heeft besloten – X.), zal er onherstelbare schade worden veroorzaakt, waarbij de minder bedeelden disproportioneel zullen worden getroffen.’

‘Keer terug tot gezond beleid: groepsimmuniteit’

De tienduizenden wetenschappers wijzen er terecht op dat Covid-19 eigenlijk alleen voor de ouderen (van boven de 70) gevaarlijk is, in ongeveer dezelfde orde als een flinke griep. ‘Voor kinderen is Covid-19 minder gevaarlijk dan veel ander letsel, inclusief influenza.’ Daarom roepen de experts de overheid op onmiddellijk terugkeren tot gezond beleid dat is gericht op groepsimmuniteit.

‘Totdat dit doel is bereikt moet de mortaliteit en de sociale schade worden geminimaliseerd. De meest normale manier om dat te bereiken is door degenen die minimaal risico lopen door te laten gaan met hun levens en via natuurlijke besmetting immuniteit tegen het virus op te laten bouwen, terwijl we degenen die het hoogste risico lopen beter beschermen.’ (1)

Oud-opperrechter: ‘Collectieve hysterie en overheidswaanzin’

Maar regering en overheden, ook de Nederlandse, negeren dit formidabele, nog altijd groeiende collectief van wetenschappers. In plaats daarvan vertrouwen ze op hun eigen kleine clubje met steeds dezelfde, welhaast verafgode, maar totaal incompetente en ontkrachte adviseurs, die door de media dag na dag in de schijnwerpers worden gezet, en zonder enige tegenspraak hun aan terrorisme grenzende angst over het nog immer goedgelovige, slaafs volgende volk mogen uitkotsen.

Lord Jonathan Sumption, een voormalige Brits opperrechter, herhaalde afgelopen week waarmee hij al in het begin van de corona crisis opzien baarde (zie ook ons artikel van 4 april), namelijk dat dit voor ruim 99% van de mensen ongevaarlijke virus nationaal en internationaal wordt misbruikt voor de ongrondwettelijke, illegale oprichting van een totalitaire politiestaat.

‘Het gemak waarmee de mensen in maart 2020 konden worden geterroriseerd om hun basis vrijheden op te geven, die fundamenteel zijn voor ons bestaan, kwam voor mij als een schok… In de hele geschiedenis is dit de meest heftige ingreep in de persoonlijke vrijheid… Ik geloof dat de geschiedenis hier op zal terugkijken als een monument van collectieve hysterie en overheidswaanzin.’ (2)

Xander


(1) Electroverse
(2) The Guardian
Afbeelding: social media meme

Zie ook o.a.:

31-10: Aangenomen spoedwet verandert Nederland in permanente klimaat-virus dictatuur
29-10: Bewustzijnsdeskundige: Corona beleid is typerend gedrag van psychopaten
28-10: ‘Wordt Italië het eerste land dat protesten tot terrorisme verklaart en leger inzet tegen eigen volk?’ ( / Recht en plicht tot verzet als land wordt bezet)
26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
18-10: ‘Ongegrond aanjagen van angst maakt dit kabinet tot een terreurorganisatie’ (Sven Hulleman)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
14-10: Zweden heeft zonder lockdown en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
08-10: Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
26-09 Corona beleid scheurt families en vrienden uit elkaar, precies zoals in DDR werd gedaan
23-09: Zo kreeg Reichsmarschall Göring het volk mee: ‘Maak ze bang en zeg dat weigeraars een gevaar zijn’
20-09: Jurist Jeroen Pols legt uit dat het Nederlandse volk met de Spoedwet feitelijk vogelvrij wordt verklaard
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
04-04: Britse oud-opperrechter ziet ‘een hysterisch verval naar een politiestaat’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

41

 1. Ook zoiets: De ziekenhuizen zouden nu weer overvol dreigen te raken (dreigen: het gaat altijd over verwachtingen en zelden over de daadwerkelijke posities). Maar de twee noodhospitalen die in het voorjaar gebouwd werden (14 miljoen euro) zijn intussen weer afgebroken. Wat is dit voor belachelijk gedoe. Maar heel Nederland loopt braaf met maskers en krijgt dan tóch de verwijten van deze regering. Zelden zagen we zo’n walgelijke vertoning als in deze dagen.

 2. Mooi verhaal van Aad Nuis. Ik ken de man verder niet, maar hij zegt het goed. Hij zet de bezuinigingen van de kabinetten Rutte weer even op een rij. We moeten nu allemaal opgesloten worden omdat Rutte bezuinigde op de zorg.
  Maar dat is maar het halve verhaal. Duitsland heeft géén problemen met zorgplaatsen. Men is er ruim voorzien van bedden en IC’s. Desondanks is ook Merkel de bevolking aan het onderdrukken.
  Daaruit volgt vanzelf dat er andere agenda’s een rol spelen. De agenda van een wereldwijde “reset” bijvoorbeeld. Men kan nu bij elke “dreiging” het volk gaan opsluiten. Misdadig is het.
  Ik heb het gehad met deze premier. Hij staat nergens voor en is vooral een soort hoge ambtenaar die meewaait met zijn omgeving.

 3. Sinds de vermeende pandemie afgelopen maart uitbrak, hebben de massamedia een non-stop stroom van desinformatie verspreid die lijkt te zijn gericht op het creëren van het maximale niveau van angst onder burgers. Maar de feiten en de wetenschap ondersteunen eenvoudigweg niet het ernstige beeld dat wordt geschilderd van een dodelijk virus dat het land achtervolgt.
  Ja, we hebben een pandemie, maar het is een pseudo-wetenschappelijke pandemie vermomd als een onbevooroordeeld feit. Hier zijn negen feiten, ondersteund door gegevens, in veel gevallen van de CDC zelf, die een heel ander beeld schetsen dan de angst die onophoudelijk in de hoofden van nietsvermoedende burgers wordt gehamerd.
  1) De PCR-test is praktisch nutteloos
  Volgens een artikel in de New York Times van 29 augustus 2020 resulteert de COVID-19-test met behulp van de populaire PCR-methode erin dat tot 90% van de geteste mensen positieve resultaten heeft die in hoge mate misleidend zijn.
  Ambtenaren in Massachusetts, New York en Nevada verzamelden testgegevens die aantoonden dat de PCR-test de hoeveelheid virus (virale lading) in een monster NIET KAN bepalen. De hoeveelheid virus in tot 90% van de positieve resultaten bleek zo klein te zijn dat de patiënt asymptomatisch was en geen gevaar vormde voor anderen. Daarom zijn de positieve COVID-19-tests praktisch zinloos.
  2) Een positieve test is GEEN GEVAL
  Om de een of andere reden wordt elke positieve COVID-19-test onmiddellijk een CASE genoemd. Zoals we in nr. 1 hierboven hebben gezien, is tot 90% van de positieve COVID-19-tests het resultaat van kleine hoeveelheden virus die de proefpersoon niet ziek maken. In het verleden, alleen patiënten die daadwerkelijk vertoonden symptomen van een ziekte, als een geval beschouwd . De publicatie van positieve testresultaten als casus of geïnfecteerd is schromelijk misleidend en onnodig alarmerend.
  3) De Centers for Disease Control (CDC) hebben het aantal sterfgevallen door COVID-19 drastisch verminderd.
  Op 30 augustus publiceerde de CDC nieuwe gegevens waaruit bleek dat slechts 6% van de sterfgevallen die voorheen aan COVID-19 werden toegeschreven, volledig te wijten was aan het virus. De overgrote meerderheid, 94%, is mogelijk blootgesteld aan COVID-19, maar heeft ook eerdere ziekten gehad zoals hartaandoeningen, obesitas, hoge bloeddruk, kanker en verschillende aandoeningen van de luchtwegen. Terwijl zij die stierven COVID-19, stierven ze niet uitsluitend aan COVID-19e
  4) De CDC meldt een overlevingspercentage van COVID-19 van meer dan 99%.
  De CDC heeft zijn huidige beste schatting voor overleving van COVID-19 op 10 september bijgewerkt , waaruit blijkt dat meer dan 99% van de mensen die aan het virus zijn blootgesteld, het overleefden. Met andere woorden, minder dan 1% van de blootstellingen is potentieel levensbedreigend. Volgens de CDC was de overgrote meerderheid van aan COVID-19 toegeschreven sterfgevallen geconcentreerd in de bevolking ouder dan 70 jaar, wat de normale levensverwachting benadert.
  5) De CDC merkt op dat 85% van de positieve COVID-gevallen altijd of vaak een gezichtsmasker droeg.
  In september 2020 publiceerde de CDC de resultaten van een onderzoek uit juli waaruit bleek dat 85% van de positieve COVID-proefpersonen zei dat ze de hele tijd of vaak twee weken een stoffen gezichtsmasker droegen voordat ze positief testten. De meerderheid, 71% van de proefpersonen, gaf aan altijd een gezichtsmasker van stof te dragen en 14% gaf aan vaak een gezichtsmasker van stof te dragen. De enige rationele conclusie uit dit onderzoek is dat stoffen gezichtsmaskers weinig tot geen bescherming bieden tegen COVID-19-infecties.
  6) Er zijn goedkope, bewezen therapieën voor COVID-19
  Harvey Risch, MD, PhD leidt de faculteit Epidemiologie aan de Yale University. Hij publiceerde de resultaten van zijn meta-analyse in een artikel gepubliceerd in Newsweek Magazine op 23 juli 2020 onder de titel De sleutel tot het verslaan van COVID-19 bestaat al. We moeten het gaan gebruiken (“De sleutel tot het overwinnen van COVID-19 bestaat al. We moeten het gaan gebruiken “) is vrijgegeven . Dr. Risch documenteert de bewezen effectiviteit van de behandeling van patiënten met de diagnose COVID-19 met een combinatie van hydroxychloroquine , een antibioticum zoals azithromycinein verband met het voedingssupplement zink. Gezondheidswerkers over de hele wereld hebben zeer positieve resultaten gemeld met deze behandeling, vooral bij COVID-patiënten in een vroeg stadium.
  https://kopp-report.de/neun-covid-fakten-eine-pandemie-der-furcht-und-ignoranz/

 4. Herr Ruttler und Herr der Junge verschuilen zich achter WHO

  WHO zegt dat ze Covid19 niet hebben kunnen aantonen in positief geteste mensen

  Dat is hun dat staatgeheim in een glazen kistje op display

  Tenzij u nog steeds NOS kijkt natuurlijk

 5. Vandaag voor het eerst de persconferentie van een geschiedenis leraar en een Pabo student gezien en er vielen mij diverse dingen op. Er is geen enkele drijfveer om werkelijk door te dringen tot het probleem. Er is een zeer zwak beleid gebaseerd op leugens. Men heeft het continue over de aantallen besmettingen. Maar inmiddels staat wetenschappelijk vast dat we het hooguit over positieve uitslagen hebben.
  Er werden ook zeer opvallend geen kritische vragen gesteld. Hoeveel van de mensen in de ziekenhuizen hebben een allochtone achtergrond? Is er onderzoek naar het waarom dat er mensen zijn die besmet zijn en geen noemenswaardige symptomen hebben? Misschien verwacht ik wel teveel, maar we hebben hier al vanaf februari mee te maken. Je zou toch verwachten dat de antwoorden iets verder reiken dan duidelijke paniek om cijfertjes
  De zorg ontlasten, maar de afgelopen tien jaar wel ziekenhuizen sluiten en IC bedden weg bezuinigen. Waarom kan Duitsland wel patiënten opvangen? Is Duitsland een idioot land dat bedden achter de hand houdt als er een piek in de vraag is? De regering is hier vanaf 2016 diverse keren voor gewaarschuwd dat bij een piek er problemen zouden komen.
  Waarschijnlijk heeft Mark daar toen hartelijk om gelachen

 6. Kerst wordt anders dan anders want, zegt Satan, dat is hoe wij het voor ons zien.
  Kerstmis wordt ‘anders dan anders’ beslist de tweekoppige slang.
  https://commonsensetv.nl/kerstmis-wordt-anders-dan-anders-beslissen-de-slangen/
  Want, besmettingen – besmettingen – besmettingen, leugens – leugens – leugens, en totaal niets anders. Wat een volk hebben we toch, massaal naar de test straten, om massaal ons op te laten sluiten. Waar is het gezonde verstand gebleven?

 7. @ Qvic: 2:14 am. Gedegen reactie van U. En inderdaad, medici en big Pharma, willen de mens niet genezen, want dan kunnen ze er niet meer aan verdienen. Volg het geld!

 8. Er zijn nog steeds mensen op deze site die reageren die onverstandig zijn/blijven en de pers napraten.
  Leer zelf te denken en ga zelf onderzoeken, ga niet alles klakkeloos “napraten “, heb een eigen mening !!
  Ga met een korreltje zout nemen wat de pers/coalitie/regering/parlement/kranten/gezondheidsorganisaties enz. “uitkramen” EN ga zelf onderzoeken, dat is van het allergrootste belang !!

  Er zijn zoveel feiten die tegenspreken wat de pers/enz. allemaal zeggen alleen maar het feit dat er NIET MEER DODEN zijn als bij een normale griepvirus.

  Wat is dat toch erg dat ik soms in herhaling moet vallen bij sommige mensen, hoe dom kan je zijn om hierin te blijven geloven ??
  Let wel : Wie de schoen past , trekke hem aan

 9. @Willy 12.11
  Gelieve bewijs te leveren van het bestaan van het virus, ipv eindeloos contrair te zijn.
  Wat zou u er van denken, als er hier constant word geschreven door de mensen dat de holocaust nooit heeft plaatsgevonden zonder bewijs ervan ?
  U zou massa’s bewijs leveren, om de ontkenners op andere gedachten te brengen.
  Waarom nu niet ?
  Niks van verifieerbaar bewijs te vinden , behalve frauduleuze cijfers, liegende media en van horen zeggen?
  Wakker worden.

 10. Ga is praten met mensen die covid hebben gehad of nog in het ziekenhuis liggen, ga is vrijwilligers werk doen in zo’n ziekenhuis en dan zal je zien dat deze zogenaamde wetenschappers onzin uitkramen. Shalom

 11. Normaal gezien zou deze verklaring van 44.000 wetenschappers dagenlang frontpagina nieuws moeten zijn in alle kranten en de nieuwsopener van de journaals op alle tv-stations.

  Dat dit niet gebeurt maakt duidelijk dat er een verborgen agenda achter de corona zwendel zit.

  In België wordt de extreem-linkse PVDA-er Marc Van Ranst als ‘het corona orakel’ opgevoerd in de linkse mainstream media, terwijl dissidente wetenschappers doodgezwegen (gecensureerd) of gedemoniseerd worden. Dit toont aan de mainstream media totaal onbetrouwbaar zijn.

 12. @ Zeeuwse

  Het is inderdaad ook mijn mening, maar helaas kan ik dat nog niet 100% bewijzen en dus niet met zekerheid neerzetten. Maar ieder serieus denkend mens kan zijn eigen conclusies trekken.
  Hoewel ik niet denk dat we het (Bijbels gezien) kunnen stoppen, hoeven we er zeker niet aan mee te werken.

  Wij blijven in ieder geval strijden voor echtheid en waarheid, zo lang het kan.

  Voor wie het niet had gelezen, dit gaat over de volgende column:
  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/algemeen/columns/staatsterreur

 13. De meeste mensen denken dat we van virussen ziek worden. Maar wat de mensheid een virus noemt of definieert, is niets anders dan een reactie van jou lichaam op een vergif. Dat vergif is bij iedereen anders mede omdat iedereen zijn eigen immuunsysteem heeft en afhankelijk is van hoe sterk deze is van jou. Dat is dan ook de redenen van waarom nog nooit de wetenschap het voor elkaar heeft gekregen om een virus te isoleren. Wat de wetenschap wel kan vinden zijn de actieve cellen die de bewuste vergiftigingen kunnen neutraliseren. Dit vergif kan luchtvervuiling zijn, zoals stofdeeltjes in de lucht. Deze komen in de herfst tot de lente veel voor, omdat dan het weer kouder is blijven de stofdeeltjes lager bij de grond hangen, dan in de zomer. Het vergif kan ook aan chemische toevoegingen in ons voedsel zijn, zoals de E-nummers op de verpakkingen of simpel weg door allerlei allergieën van de mensen. Maar ook van de zogenaamde antiaanbaklaag in de koekenpan, dit teflon laagje is puur vergif voor de mens en wat te denken van geëmailleerde pannen, waar bij beschadiging glassplintertjes vrij komen, waardoor we inwendige bloedingen kunnen ontstaan of met aluminiumpannen en aluminium folies voor de voedselverpakkingen. Aluminium en het fluor in onze tandpasta is zwaar vergif voor ons of plastic van verpakkingen en/of van plastic drinkbekers. Vergif kan ook van haarspray of deo’s of was en andere schoonmaakmiddelen. etc..etc. zijn. Maar ook vaccins zijn een vorm van vergif, want deze wordt op een onnatuurlijke wijze rechtstreeks in onze bloedbaan geïnjecteerd. Als je enkel de ingrediënten bekijkt van die vaccins, dan schrik je al rot. Want er komt o.a aluminium in voor en zelfs kwik in voor, wat al meer dan 10 jaar verboden is in de EU vanwege het extreme giftigheid. Maar omdat de meeste mensen onwetend zijn, hebben zij geen enkele moeite om dit pure vergif in de vorm van vaccins in hun aderen te laten spuiten. We hebben het zelf gezien op TV dat er rijen mensen stonden om een griepprik te halen. Dan vraag ik me weleens af van zijn deze mensen nou zo naïef of te onwetend dat zij zich zelf laten vergiftigen en met grote zekerheid dat ze er ziek van worden. Zo zijn eigenlijk ook alle medicijnen van de farmaceutische bedrijven geënt op een chemische cocktail, wat nooit ten goede komt voor onze gezondheid. De meeste medicijnen hebben een verdovende factor, zodat de pijn of kwaal tijdelijk weg lijkt te zijn. Symptoom bestrijding wordt dit genoemd, want daar valt veel aan te verdienen net als aan vaccins en de regeringen slapen met elkaar in 1 bed met de farmaceutische bedrijven. Beide staan niet te trappelen dat de bevolking kern gezond is, zieke en angstige mensen zijn nu eenmaal veel makkelijker te overheersen. Onze volgende beproeving zal op het financiële vlak komen, want ook daar zijn de huidige regeringen en de banken mee gebaat, om jou de goot in te trappen. Zodat jij afhankelijk wordt van de overheid, die dan gruwelijk misbruik van jou gaat maken, zonder dat jij er maar iets er tegen kan doen. Want nu met de 2e lockdown sneuvelt minstens de helft van het midden en klein bedrijf en als ze een 3e of een 4e lockdown gaan afdwingen is het voor bijna elke midden en klein bedrijf einde oefening.

 14. Alles waarover wij de laatste tien jaar schreven begint uit te komen .
  Het is toch bijzonder dat je het stempel complotsite krijgt en toch zo ongeveer alles hebt kunnen voorspellen wat er nu gebeurt.
  Alles waarover wij de afgelopen tien jaar hebben geschreven komt nu samen in een voor de mensheid verwoestend plan dat de komende jaren zal worden uitgerold.
  Wat wij al jaren en jaren schrijven is dat er een reductie van de wereldbevolking zal plaatsvinden waarbij alles zoals wij dat nu kennen in onze maatschappij moedwillig zal worden vernietigd en er uiteindelijk iets overblijft dat bestaat uit een relatief kleine rijke elite met een half miljard slaven, de New World Order.
  https://niburu.co/het-complot/15656-alles-waarover-wij-de-laatste-tien-jaar-schreven-begint-uit-te-komen-2

  Kijk ook eens hier: https://www.hetvolkkiest.nl/

 15. Eerst waren het adviezen, toen dringende adviezen, toen regels, toen maatregelen, toen dwingende maatregelen, en dan worden het bevelen en uiteindelijk wordt het befehl ist befehl.

 16. Een buitengewoon goede rede van dr. Streeck. Wat een wijsheid. Deze zeer integere wetenschapper werd ook door het slijk gehaald door die domme pers. Zijn Heinsberg-studie kan intussen zonder wijzigingen worden gepubliceerd: De studie heeft diverse kritische toetsen doorstaan. In die studie toont hij o.a. aan dat mensen níet besmet worden via oppervlakken.
  Hij zegt duidelijk dat we gaan leren leven met dit virus, zoals met andere virussen. De doelstelling dit virus uit te roeien is compleet ridicuul, want onmogelijk bij een muterend virus. Je mag het publiek niet voor de gek houden met een onmogelijke doelstelling.
  Jammer dat het Duits is, maar hij spreekt wel erg zorgvuldig.
  https://www.youtube.com/watch?v=0KFrmgy7SCY

 17. Een rustig en goed verhaal. Hoe ze in Spanje buiten in de hitte moeten lopen met een masker. Zelfs bij een heerlijke zeewind moet het masker op. Over ‘gezondheid’ gesproken. Opvallend: Ook daar de dagelijkse eenzijdige cijfers over die testen. Het dagelijkse angst zaaien.
  Bhakdi vertelt weer bijna moedeloos hoe waanzinnig het allemaal is. Als we die eerste golf doorstaan hebben, is dat een bewijs van opgebouwde weerstand. Daarom kan een tweede golf niet zo ernstig zijn. Desondanks worden de maatregelen weer strenger en dat alleen omdat er meer getest wordt.
  De jongeren komen alleen maar in beeld omdat zij nu getest worden. Eerder werden zijn niet getest. Hetzelfde geldt voor reizigers; men focust nu op die groep maar dan kan men niets zeggen over “meer gevallen”. Je kunt trouwens ook een test ontwerpen voor andere virussen en dan ga je er ook veel vinden. Want die virussen zijn altijd al onderdeel van het leven. Dit virus is niet volledig nieuw.
  Nog een goed voorbeeld van Bhakdi over hygiëne. Houdt men kippen in een steriele omgeving, zijn die kippen veel vatbaarder voor ziektekiemen. Zijn die kippen gewend in ‘vieze’ buiten-omstandigheden te leven, hebben ze geleerd weerstand op te bouwen tegen allerlei pathogenen en zijn ze minder kwetsbaar. Dit geldt ook voor kinderen en jongeren: zij leren gemakkelijk weerstand op te bouwen in een wereld waarin zij mensen ontmoeten en die niet steriel is.
  Daarom is isolatie en het dragen van maskers domweg ongezond!
  Die overheden bieden niets opbeurends. Het is de ene domme beperking na de andere domme beperking, met de dreiging van boetes. Geen enkel opbeurend uitzicht. Schande.
  https://www.youtube.com/watch?v=D5f9yI56yVI

 18. @ Team Zout
  helaas is de “Overheid”, liever gezegd dit regiem, niet dom maar inderdaad zoals je heus goed weet corrupt, crimineel en duivels en heel gericht bezig het duivelse plan uit te voeren om d.m.v. een wereldwijd complot een flink deel van de mensheid uit te roeien middels angst aanjagen, liegen en bedriegen, onzinnige maatregelen opleggen, waardoor de mensen het laatste beetje verstand verliezen en tenslotte ziek worden en sterven. Dit alles hebben we dan zelf over ons uitgeroepen door ons aan de verraderlijke verleidingen van Big Brother the Smartphone over te geven en het zelfstandig denken na te laten. Het introduceren van de smartphone is m.i. de geniale zet in dit lang voorbereide wereldwijde complot, die de ondergang ingeleid heeft. Massaal afschaffen dat ding dus en voetje voor voetje zelf weer leren gezond te denken. Dan zullen we ook vindingrijk worden tegenover dit satanische regime.

 19. Vertrouwelijke uitspraak van voormalig vorstin Beatrix:
  “De leugen regeert.”
  Ook toen al.

 20. Start voorbereiding media rechtszaken.
  https://viruswaarheid.nl/informeren/start-voorbereiding-media-rechtszaken/

  Wat kan jij doen? Maak een scherm kopie van ieder artikelen waar mee ze angst uitstralen en spreken over corona besmettingen. Want een krant mag wettelijk geen angst zaaien, en de feiten niet verdraaien. De PCR test kan geen besmetting aantonen, maar de Media en de overheid, hebben het wel constant over duizenden besmettingen. Puur om het volk bang te maken, niets anders dan dat.

 21. De Barrington Declaration wordt al helemaal gepolitiseerd. Het zouden vooral “rechtse” mensen zijn. Maar deze wetenschap is vooral bezorgd over de maatregelen. En dat is een objectieve en feitelijke zorg. Het zijn mensen die bezorgd zijn over de schendingen van grondwetten en over de enorme economische tragedies (b.v.: Maurice de Hond is niet ‘rechts’. Dr. Wodarg is een sociaal democraat). Daar zit niet in de eerste plaats een rechtse agenda achter.
  Je zou bijna gaan denken aan het spreekwoord ‘zoals de waard is vertrouwt hij zijn
  gasten’. Want juist de voorstanders van dit opsluitingsbeleid blijken een politieke agenda te hebben die deze ‘pandemie’ als een enorme kans zien de wereld te transformeren naar hun ideaal.

 22. Het onrecht heerst op aarde, de leugen triomfeert, anno 2020. Vertrouw op de God van Abraham, Isaäc en Jacob.

 23. Erg opvallend dat kritiek op het waardeloze, eenzijdige en verwoestende beleid voldoende is om mij toe te voegen dat ik opgenomen dien te worden. Kennelijk voelen mensen zich veilig als ze de staat en politiek kunnen vertrouwen. Manipulatie in optima forma, het is tranen trekkend.
  Maurice de Hond heeft het in zijn blog over een verloren half jaar, ik ga nog een stapje verder en heb het over een oorlog reeds verloren.
  https://www.maurice.nl/2020/10/18/een-half-jaar-verloren/
  https://eenoorlogreedsverloren.nl/

 24. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus

  Thuis, zowel in huis als in de tuin of op het balkon, ontvangt u maximaal 3 personen per dag (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Hierbij dient u er altijd voor te zorgen dat mensen 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden en ook de hygiënemaatregelen naleven.

  Dit is een dringend advies en geen verplichting. Maar als een samenkomst leidt tot overlast, of een gevaar vormt voor de publieke gezondheid, kan er gehandhaafd worden.

 25. “Britse oud-opperrechter: ‘De geschiedenis zal hier op terugkijken als een monument van collectieve hysterie en overheidswaanzin“

  Als die toekomstige generatie dat nog kan navertellen…

 26. Tegen de meelopende massa kun je niet tegenop.
  Kijk naar de geschiedenis en je weet hoe laat het is.

 27. Bewijs van het bestaan virus aan de hand van genetische code, foto, isolering virus ?
  Iemand ?
  Zeker en vast al niemand van deze 44.000 wetenschappers, die geen enkel bewijs aan de roverheid vragen.

Comments are closed.