‘Wordt Italië eerste land dat protesten tot terrorisme verklaart en leger inzet tegen eigen volk?’

—————————————————————————————————————————————–

Massaal vreedzaam in opstand komen, of gewoon weer kop in het zand, en hopen dat alles weer normaal wordt?

—————————————————————————————————————————————–

De staatsgreep die de internationale VN/WEF klimaat-vaccin elite tegen de Westerse volken pleegt, dreigt er na 8 maanden dan toch met grof geweld doorgedrukt te zullen worden. Steeds meer mensen krijgen namelijk door dat ze door hun overheden zijn belazerd, en hun economie en samenleving enkel voor een seizoensgriepachtig virus worden verwoest. Italië lijkt het eerste land te worden dat protesten tegen het regeringsbeleid tot ’terrorisme’ verklaart en het leger gaat inzetten. De EU wil een aantal algemene maatregelen dwingend aan alle lidstaten op te leggen (2). Oftewel: het einde van onze democratie, vrijheid en burgerrechten is nu echt aangebroken. Het leven wordt nooit meer zoals het was; erger nog, binnenkort zal een communistische klimaatdictatuur ons met toenemende hardheid en wreedheid gaan onderdrukken.

Facebook blokkeert vrijwel al het nieuws dat de extreemlinkse sekte die het Westen aan het overnemen is, in gevaar brengt. Berichten met het inmiddels door keihard bewijs ondersteunde schandaal rond Hunter en Joe Biden, maar ook de massale anti-lockdown demonstraties in Italië, vallen onmiddellijk ten prooi aan de technocratische DDR-censuur, die binnenkort een einde dreigt te maken aan AL LE onafhankelijke kanalen.

Troepen en helikopters tegen ’terroristische’ demonstranten?

De Opperste Defensie Raad van Italië, bestaande uit president Mattarella, premier Conte, minister van Defensie Vecciarelli en een aantal andere ministers, kwam gisteren overeen om de traditionele rol van het leger opnieuw te gaan bekijken, en aan de hand van de huidige situatie in het land te corrigeren.

Om te kijken wat er werkelijk met het gebruikelijke verhullende ambtelijke taalgebruik wordt bedoeld, hoeven we alleen maar naar de Italiaanse mainstream media te kijken, die net als in Nederland als een soort Sovjet ministerie van Propaganda zijn gaan functioneren. De gewone Italiaanse burgers die aan de massale demonstraties deelnemen worden door vrijwel alle media afgeschilderd als extreemrechts nazi-tuig.

De Italiaanse regering overweegt serieus om deze protesten tot ’terrorisme’ te verklaren, zogenaamd omdat ze door ’terroristen uit het buitenland’ zouden worden geholpen. Dit is enkel een excuus om troepen, helikopters en misschien zelfs tanks tegen de eigen bevolking in te zetten. (1)

Recht en plicht tot verzet als land wordt bezet

We hebben al vaker geschreven dat op het moment dat een democratisch gekozen regering het leger of andere bewapende veiligheidstroepen inzet tegen de eigen bevolking, de burgers hun land als bezet gebied kunnen beschouwen, en niet alleen het recht, maar zelfs de plicht hebben zichzelf en hun gezinnen en medeburgers te verdedigen, en te proberen om hun land te bevrijden. Daarbij maakt het niets uit of de bezettingsmacht nu uit het buitenland afkomstig is, of door de eigen overheid wordt aangestuurd.

Het enige dat dit nog kan voorkomen is een massale geweldloze opstand in de vorm van grootschalige burgerlijke ongehoorzaamheid. Als miljoenen burgers, ondernemers, artsen, boeren en agenten in een land besluiten om niet langer mee te werken aan de stapsgewijze afbraak en ondergang van hun land, dan is het heel snel gebeurd met alle absurde, ondermijnende en verwoestende maatregelen, en kan ieder regime zijn biezen pakken.

Om dat te voorkomen werd al jaren geleden begonnen om het volk uiteen te drijven en tegen elkaar op te zetten met het ultra-discriminerende, extreme verdeeldheid zaaiende diversiteitsbeleid. Vervolgens zorgen 1,5 meter en mondkapjes er nu voor dat demonstraties heel moeilijk worden gemaakt, de medemens wordt gedepersonaliseerd, en ieder echt idee van ‘samen’ en ‘saamhorigheid’ daardoor op voorhand vrijwel onmogelijk wordt gemaakt, en zelfs wordt gecriminaliseerd. Oftewel: het aloude, zeer effectieve ‘verdeel-en-heers’ principe.

Kop in het zand, en hopen dat alles weer normaal wordt

De meeste Nederlanders steken nog steeds hun kop in het zand en willen van dit soort waarschuwingen niets weten, omdat ze – ondanks het feit dat Ruttes 4 weken inmiddels 9 maanden* (!!) zijn geworden – hopen dat alles weer snel normaal wordt. Want ‘ze zullen dit toch niet blijven doen?’ en ‘ze hebben toch het beste met ons voor?’

Wel, stelt u zich gerust, u bevindt zich met uw ontkenningen en plichtsgetrouwe medewerking aan onderdrukkende maatregelen in ‘goed’ historisch gezelschap. In de Tweede Wereldoorlog was er geen land dat zo snel en zo effectief met de Nazi bezetter meewerkte. Mainstream media gingen in no-time propaganda verspreiden, en veel Nederlanders vonden het hun plicht om Joden bij de bezetter aan te geven. Het eerste echte verzet moest uitgerekend van communisten komen, maar dat zijn in 2020 degenen die internationaal reeds aan de touwtjes trekken (VN/WHO, WEF/EU), en het hardste staan te juichen.

(* Inclusief november, omdat de ‘gedeeltelijke lockdown’ minstens tot in december – maar mogelijk tot februari – gaat duren, en vermoedelijk vlak voor de verkiezingen in maart 2021 zal worden verlicht, om u zover te krijgen wéér op dezelfde partijen te stemmen. Natuurlijk gaat na 17 maart al snel het slot er weer op.)

 

Xander


(1) Armstrong Economics (afbeelding: via social media)
(2) Zero Hedge


Zie ook o.a.:

26-10: Regering voert agenda Klaus Schwab (WEF) uit: ‘Over 10 jaar bezit u niets meer’
21-10: Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
17-09: (/ Overheden die zich tegen hun eigen volk keren is historisch bewijs dat het einde van hun beschaving nadert’)
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
25-07: The Switch: Overheden willen vanaf 1-1-21 cash geld verbieden en volledig digitale munt invoeren
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
24-05: Wereldwijde Pleit Pandemie met ongekende vernietiging welvaart begonnen
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
03-04: Amerikaanse topeconoom: EU gebruikt coronacrisis voor staatsgreep tegen Duitsland en Nederland (/ ‘Corona heeft plaats ingenomen van falende klimaatagenda’
22-03: EU besluit op korte termijn tot bank holiday en permanent verbod op contant geld’ (/ ‘Corona crisis vooral in Europa grootste machtsgreep ooit naar virtuele dictatuur’)
05-03: ‘Corona pandemie aangegrepen voor verbod op cash geld en vorming werelddictatuur’
………
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

53

 1. Wat een reactie`s,Zou Hij die alles bestuurd en in handen heeft dit niet zien?Denk er over na.Ga niet aan `t complotdeken,want dan kom je in GGZ terecht.Wel moeten we waakzaam zijn,want de tijd is kort.

 2. @jan 12.49
  Vraag eens aan bijna alle dokters, viro-logen, zogenaamde experten, ziekenhuizen, labo’s, etc……. of ze een bewijs kunnen voorleggen, dat het virus bestaat : een genetische code, een foto, een bewijs van isolering van het virus.
  Het internet staat vol met BS over het virus, zowel door mede als door tegenstanders, maar nergens is er een verifieerbaar bewijs van het virus te vinden.
  Blijf allemaal maar lekker in leugens geloven, zonder enige vorm van bewijs.
  Domme kudde.
  Bewijs het

 3. De geschiedenis herhaalt zich. Als Rutte ooit besluit om het leger in te zetten (dit is wel te verwachten) dan zal er altijd een bepaalde groep zijn die zich uiterst moedig zal tonen in het verzet. Dit gebeurde ook in WW2.
  Het verschil is wel dat het grootste deel van de bevolking nu nog steeds als makke schapen achter de regering aanhuppelt maar vergeet niet dat er heel veel mensen zijn die nu hun toekomst als sneeuw voor de zon hebben zien verdwijnen, en dat is echt niet alleen maar de horeca evenementenbranche etc.
  Dus die makke schapen zullen veranderen in hongerige wolven.
  Ondergrondse verzetsbewegingen zullen in actie komen en met gevaar voor eigen leven aanslagen etc. plegen.
  Een van de maatregelen zal bijvoorbeeld zijn dat het internet op zwart zal worden gezet.
  En dan breekt echt de hel los.
  Ik voorzie een grote totale chaos, niet alleen in Nederland maar ook in de rest van Europa. Er zullen vele slachtoffers vallen, net als 80 jaar geleden, jammer, maar de kruik gaat net zo lang te water totdat hij barst.

 4. Ook in belgieje wordt gepalaverd over het inzetten van het leger en zijn er ‘oefeningen’ bezig.

 5. Het verhaal van Joan klinkt wel aannemelijk. ben wel heel nieuwsgierig wie er achter zitten.
  het meest smerige wat ze iemand aan kunnen doen bacterien of een virus inzetten

 6. Xander … de communisten hier tussen 1940 en 1945, waren proletarisch ingestelde bolsjewisten — maar die nu hier de boel verzieken, zijn intellectualistisch ingestelde mensjewisten -(( ook wel genoemd : humanisten oftewel cultuur`communisten -( in de USA : “democraten” ….

 7. Ook het eenvormige publiciteitsbombardement op de bevolkingen door de overheden, de media en grote adverteerders blijkt te zijn voorgekookt door de WHO:

  Risk Communication and Community Engagement (RCCE) Action Plan Guidance COVID-19 Preparedness and Response
  Interim guidance

  16 March 2020
  | COVID-19: Risk communication and community engagement

  https://www.who.int/publications/i/item/risk-communication-and-community-engagement-(rcce)-action-plan-guidance

 8. George Orwell (pseudoniem van Eric Blair, 1903-1949), leerling van Aldous Huxley op Eton, in 1936, tegen de fadcisten vechtend in de Spaanse Burgeroorlog:
  “Voor het eerst in mijn leven las ik krantenartikelen die geen enkele verband hielden met de werkelijkheid, zelfs niet het verband dat besloten ligt in een gewone leugen.”

  Hoe herkenbaar, vandaag.

 9. En intussen bekend dat met medeweten van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd, “besmette” zorgverleners gewoon mogen doorwerken. Je bent toch wel zwak begaafd als je nu niet door hebt dat het hele Corona gebeuren een vette hoax is. Rutte en CS, stop onmiddellijk met die flauwekul maatregelen en het ondermijnen van de economie. Sluit Gommers en Kuipers op. Het is toch onbestaanbaar dat dit stel voor het ernstige wanbeleid in de zorg de rest van de samenleving laat bloeden. Als mijn bedrijf failliet dreigt te gaan dan vraag ik toch ook niet aan anderen in de samenleving om de prijs te betalen. Wat Gommers en Kuipers doen is een daad van terreur.

 10. Herman Goring zei het al bij de Neurenbergse processen tegen oorlogsmidadigers op de vraag van de aanklager: Hoe hield u de Duitse bevolking onder de duim? Nou zei hij, heel eenvoudig: Jaag ze Angst aan en dan kun je ze makkelijk manipuleren welke richting dan ook.Dat is wat er nu ook gebeurt in ons land en de rest van Europa (en verder)

 11. Slik VITAMINE D !

  https://www.hpdetijd.nl/2020-10-26/beter-dan-een-tweede-lockdown-immuunsysteem-versterken-bij-risicogroepen-en-zorgpersoneel/

  En het RIVM zwijgt weer! Net als bij de succesvolle behandeling met HCQ zoals de onvermoeibare Dr Elens in Limburg toepaste en dat werd verboden!
  De behandeling met Hydroxychloroquine, Azitromycine en zink begint na talrijke onnodige doden nu pas door het RIVM en de inspectie op de gezondheid niet meteen als een soort kwakzalverij te worden weggezet. Bereikbaar:
  https://www.rijksoverheid.nl/ministeries/ministerie-van-volksgezondheid-welzijn-en-sport/organisatie/organogram/diensten-en-instellingen/inspectie-gezondheidszorg-en-jeugd-igj

  https://zelfzorgcovid19.nl/vitamine-d-vermindert-sterftekans-bij-covid-19-met-89-rivm-heeft-geen-standpunt/

  Slechts een paar quotes uit deze uitstekende studies:

  In meerdere internationale onderzoeksrapporten is een relatie gevonden tussen etniciteit, incidentie en de ernst van het verloop van COVID19. Ook is een relatie gevonden tussen mortaliteit en grootstedelijke gebieden. Het risico om COVID19 op te lopen of eraan te overlijden, lijkt verband te houden met de sociaal-economische status. Ziekten zoals bijvoorbeeld diabetes die verantwoordelijk worden geacht voor een verhoogd risico op overlijden door COVID19, komen vaker voor in de lagere sociale economische klassen. Voor Afro-Americans (AA) is zelfs een zesmaal zo hoge kans ten opzichte van witte mensen op ernstig verloop van COVID19 en overlijden gevonden. Ook bij deze populatie is een hoge incidentie van obesitas, hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en nierziekten. Een factor die niet vergeten kan worden in relatie tot bovenste luchtweginfecties voor AA is de aanzienlijk lagere vitamine D serum-status in vergelijking met andere populaties (6).

  https://www.parool.nl/columns-opinie/de-dubieuze-woorden-van-doutzen-kroes-zaaien-twijfel-bij-miljoenen-fans~b453aa26/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

 12. Ze volgen de god asklepios .

  Het heiligdom van asklepios wordt gekenmerkt door een tempel waaronder een labyrint is gebouwd, waarin slangen werden gehouden.

  Dat doolhof waar we in gegooid zijn. Een slangenkuil. Lab – y – rint

 13. Jan,

  De ziekte is fake. De test is fake. Mensen sterven aan griep, pneumonia. etc…
  Dit gebeurt met oudere mensen meestal. Velen in de USA zijn omzeep geholpen door dokters door hen aan een beademings apperaat aan te sluiten. Van dit apperaat krijgen de mensen pneumonia en sterven. Artsen en WHO hebben toegegeven dat ze Covid niet kunnen meten. Jij bent iemand die volgend jaar zich laat vaccineren. Kinderen die de vaccinatie overleven zijn daarna onvruchtbaar, ieder mens zijn DNA verranderd. Je word vol met DNA gespoten dat niet sterft. Dat heet in de volksmond kanker. Word wakker Jan.

 14. En dan durven de communisten der EUSSR, de mond open te trekken over Wit-Rusland, en over het rusland van Poetin. Huichelaars, zich noemende : liberalen, links-liberalen, christen-democraten en sociaal-democraten. Zij, hebben ons zelf in de dictatuur gebracht.

 15. @ Amo: 7:25 pm, op 28/10. Behalve dan de “links-liberale elite”, en de Big Pharma magnaten zoals Bill Gates, en de rode miljardair Soros, benevens de krachten op de achtergrond: de Bilderbergers en de illuminati. Die zullen hier niet door getroffen worden.

 16. U kent ongetwijfeld allen de mussencampagne onder Mao Zedong tijdens de grote sprong voorwaarts. Daardoor zouden 43 miljoen burgers zijn overleden door hongersnood en andere ellende die hiervan het gevolg waren. Was het allemaal een vergissing, of wilde men gewoon bewust van een flink deel van de bevolking af? Het volk werkte hier gehoorzaam aan mee en het merkwaardige was dat drie van de vier doelstellingen totaal onhaalbaar waren. Uitroeiing van de mug, de vlieg en de rat zal niet eerder gebeuren voordat de mens eerst verdwijnt en dan nog zou dit ongedierte niet klein te krijgen zijn. Onder de culturele revolutie, waarin alles van cultuur, historie en waardes vernietigd werd, zouden naar verluidt tot aan tachtig miljoen zijn overleden. Een klein deel was verjaagd en gevlucht naar Hongkong of Taiwan en in plaats dat men nou inziet wat China had kunnen zijn wil men deze democratische parels inlijven om te transformeren in hetzelfde China van toen. Het komt goed uit dat Paul J Watson er een filmpje over heeft gecombineerd; https://www.youtube.com/watch?v=olXipfCKUoo

 17. Ik heb al eerder gezegd dat als de makers van onze wetten zich niet meer aan de door hun geschreven wetten houden, wij ons er ook niet meer aan hoeven te houden. Wij hebben leiders nodig die ons nederig dienen en politie en een leger die ons beschermd. Het is van het gekke dat de knuppel die jou slaat en de kogel die jou dood, door ons is betaald.De staat, met al haar apparaten is onze werknemer door ons betaald. Zij horen ons te dienen. Doen zij dat niet, dan hebben wij te maken met tirannen waar tegen wij ons moeten beschermen. Wat wij nodig hebben is een Bill of Rights. Door en voor ons geschreven, en de staat nooit meer het monopoly op geweld geven opdat wij altijd in staat zullen zijn wanneer nodig ons te verdedigen en te verweren mochten onze leiders zich als onze vijanden ontpoppen. Laat ons zeggen: Dit Nooit Meer! En het ditmaal echt menen, en er voor waken onze macht ooit nog uit handen te geven.

 18. tja geef ze een kier tussen de deur en sta niet verbaast dat je deur spoedig verdwenen is

 19. Moeilijk om te geloven dat bijna alle dokters in het complot zouden zitten en de mensen gewoon zouden laten sterven , het virus is een echte killer of het nu door toeval of met opzet is verspreid.
  De mensen in België hebben het aan zichzelf te danken door hun roekeloos gedrag dat er straks weer meer dan 10.000 doden zullen zijn in ons land , ik stel me wel vragen bij het laattijdig nemen van echte maatregelen , er dient blijkbaar eerst chaos te ontstaan en dan kan
  er inderdaad drastisch worden ingegrepen “orde uit chaos” en dan zal onze wereld zoals we die kenden inderdaad verleden tijd zijn., deze gebeurtenis heeft al vele jaren geleden zijn schaduw geworpen overal camera’s , tracking via smartphone , zoekrobotten die weten wat je online uitvoert , de technologie zal tegen de mensen worden gebruikt “steven Hawking”

 20. @ Svalbard
  `En dan vinden ze het gek dat we de overheden niet meer vertrouwen.`

  Dat deel waar u het over heeft is volgens mij zeer klein. Het overgrote deel heeft het smerige spel niet door en roept juist om nog hardere maatregelen. Jammer, vrijheid zoals we die hebben gekend wordt opgeofferd en daar is met een zeer klein clubje niets tegen te beginnen.
  Angst is duidelijk zeer effectief in het laten verdwijnen van het noodzakelijk kritisch vermogen te weten wanneer je besodemieterd wordt.

 21. Die militaire oefeningen beangstigen mij, want bij de vele vals vlag operaties gaan altijd militaire oefeningen vooraf. Daar het kabinet heeft gezegd dat zij nog 2 weken wachten voordat zij de knoop door hakken voor welk scenario zij kiezen voor de lockdown. Laat dan net die militaire oefening voorbij zijn. Want nu wordt verkent wat de militaire strategische locaties voor het land moeten worden en hoe groot en in welke aantallen de militaire eenheden moet worden om bij een zeer strenge lockdown met behulp van checkpoints op doorgaande wegen en snelwegen om iedereen van de bevolking te kunnen controleren en zo nodig iedere opstand in de kiem te smoren met grof geweld tegen hun eigen bevolking. Dit scenario heeft dan ook helemaal niets met het corona te doen, maar is er voor dat de staat van beleg kan worden uitgevoerd, zodat Nederland een dictatoriaal land is geworden d.m.v. een staatsgreep in opdracht van de EU/VN
  Hiermee zullen waarschijnlijk alle aanvoer lijnen van de economie worden plat gelegd, voor minimaal een half jaar. Verwacht ik, dus zorg er voor, dat je alles wat je denkt nodig te hebben, om die periode door te komen tussen nu en 2 weken in huis haalt. Zodat je niet direct in de problemen komt. Want tijdens dat staat van beleg zullen de ene naar de andere maatregels er door gedrukt worden, door het kabinet. Wees voorbereid, want dit is nog nooit in de Nederlandse geschiedenis voorgekomen, dat ons eigen kabinet met behulp van het leger hun eigen bevolking de oorlog verklaart. Zogenaamd om ons te beschermen voor een seizoensgriep die elk jaar voorkomt, maar die we nu gemakshalve Corona of Covid-19 noemen en deze extreem gaan overdrijven van dat deze ziekte zeer besmettelijk en zeer gevaarlijk zou zijn. Om onder die noemer al hun handelingen, om de bevolking letterlijk te gijzelen in hun eigen huizen te willen rechtvaardigen.

 22. Nederland gaat niet meer terug naar normaal, zegt Wiebes. Pracht uitspraak want hiermee bevestigd hij dat niet het virus maar het beleid de dominerende factor is. Een beleid van blijvende onderdrukking wat al is ingezet na 09/11.

 23. @amo,

  Precies, we mogen blijkbaar niet genezen, want het is inmiddels overduidelijk dat HCQ en zink uitstekend werken, mits in een vroeg stadium toegepast. En dan vinden ze het gek dat we de overheden niet meer vertrouwen.

 24. Alan Jones licht zijn publiek goed voor over HCQ/zink/azitromycine als geneesmiddel in een vroeg stadium. Talrijke onderzoeken die de werkzaamheid aantonen. Juist bij een tweede golf zou dit middel breed ingezet moeten worden. Maar men is kennelijk niet erg enthousiast als mensen genezen.
  https://www.youtube.com/watch?v=ibgb5CTlLao

 25. Gut, een deel van de bevolking wordt spastisch tussen de ogen als ze enkele maanden iets van hun vrijheid en blijheid moeten inleveren om veel levens te sparen en ergerte voorkomen. Zullen wel mafia-adepten zijn die even minder makkelijk kunnen rotzooien, samen met globalistische elementen met een waandenkbeeld die menen dat de wereld haleluja is.

 26. De roman: Brave New World van Aldous Huxley en de romans: 1984 en Animal Farm van George Orwell lijken nu werkelijkheid te worden. Vooruitziende blik van deze schrijvers in de jaren veertig en vijftig van de vorige eeuw voor de tijd van nu.

 27. Een goed verhaal uit Londen: https://www.youtube.com/watch?v=ZTpFFioXgwA
  Precies dezelfde kritiek als hier. Miljarden zijn uitgegeven en het heeft niets geholpen. Ook hier de kritiek dat andere ziektes verwaarloosd worden. Alles is Covid, covid, covid. Ophouden met die tunnelvisie, terwijl zeer vele ‘covid-gevallen’ nauwelijks symptomen hebben.
  Al die testen, je hebt er niets aan, maar het kost miljoenen. Zelfs de WHO sprak zich uit tegen een contra-productieve lockdown. De eerst hielp niet en dan zou een tweede wel helpen? De strategie werkt niet. Het medicijn is erger dan de kwaal.
  Het geld raakt een keer op. Een verwoeste economie geeft verwoeste levens. Stop ermee, het werkt niet.
  Zweden hield moedig stand en leeft nu het normale leven, met de nodige hygiënische voorzorg.

 28. “OPEN VUUR” OP Doktoren en Politieagenten ?
  Geen pardon met het coronaregime: wil je alle critici het zwijgen opleggen?
  De meldingen van disciplinaire maatregelen tegen kritische artsen en politieagenten houden niet op. Van media-aders tot schorsingen en beroepsverboden tot grondwettelijk zeer twijfelachtige huiszoekingen, alles is inbegrepen. Totalitaire methoden om afwijkende stemmen het zwijgen op te leggen: dit is de uitdrukking van een systeem vol angst om te worden blootgesteld omdat het een beer aan de bevolking heeft vastgebonden.
  https://www.wochenblick.at/kein-pardon-bei-corona-regime-wollen-sie-alle-kritiker-mundtot-machen/
  In Nederland komt het ook al aardig opgang, het vrije woord is ook door D66 niet meer aanvaardbaar.
  Dit heeft absoluut niets meer met een virus te maken, maar eerder met een bevolking die haar vrijheid vrijwillig laat afnemen. Verzet is dan ook geboden.

 29. Een regering toont zijn ware gezicht als ze zich niets meer hoeven aan te trekken dat zij terroristen genoemd worden. Ik heb nieuws voor ze: De natuur is sterker dan de leer; hoeveel ellende de machtsgreep die de internationale VN/WEF klimaat-vaccin elite tegen de Westerse volken ook pleegt.

 30. Een basisinkomen is gewoon een uitkering. Dus als oplossing voor de vernielde economie (door de overheid) zou iedereen een minimale uitkering moeten krijgen. Ja, dan ben je dus echt een slaaf van de overheid geworden. Manipuleerbaar wegens afhankelijkheid. Net genoeg om in leven te blijven. En juist linksen vinden dat een goed idee: iedereen in de positie van bedelaar die blij moet zijn met de aalmoes van de overheid.

 31. Elke dag opnieuw verbaas ik me erover, hoe dom en apatisch de kudde hier eigenlijk is, ondanks hun smart phones
  Wel, wie niet horen wil…..

 32. D66 en groenlinks sluiten naadloos aan bij fabeltjekrant, gezond verstand steek daar met kop en schouder ver boven uit met gezond nieuws.

 33. EuGendFor, de EU troepenmacht voor inzet binnen de EU (dus tegen de volkeren van Europa) heeft zijn hoofdkwartier in Firenze/Florence, Italia.

  In Nederland behoort de Marechaussee hiertoe.

 34. 1. De overheid en de collaborerende mainstream media verzinnen een onzichtbaar virus en jagen de bevolking doodsangst aan door te beweren dat het zeer gevaarlijk en dodelijk is.

  2. Voer vervolgens lockdowns en mondmaskerplicht in voor de doodsbange burgers.

  3. De economie stort in mekaar als gevolg van deze ‘noodzakelijke’ maatregelen.

  4. Private bedrijven gaan failliet en hun werknemers vallen zonder werk.

  5. Als gevolg hiervan stuiken de belastinginkomsten van overheid in mekaar en de ‘vaste’ job van ambtenaren en magistraten komt ook in gevaar.

  6. Omdat dit ervoor zorgt dat alleen de trouwste en fanatiekste aanhangers van het politiek regime hun job zullen kunnen behouden, ontstaat een wedloop onder mekaar om ter meest hun loyaliteit aan het politiek regime te bewijzen bvb. door dissidenten te verklikken.

  7. Als gevolg van het ineenstorten van de economie komt ook de voedsebevoorrading in het gedrang.

  8. Voedsel en medische verzorging zullen alleen nog verkrijgbaar zijn in interneringskampen die grootmoedig door onze grote politieke leiders ter beschikking gesteld worden aan hun noodlijdende ‘onderdanen’.

  9. Hierdoor zullen vele burgers zich noodgewongen ‘spontaan’ laten opnemen in die kampen.

  10. Een biometrisch vaccin is een verplichte voorwaarde om toegelaten te worden tot deze sociale kampen waar ook lessen in ‘sociale heropvoeding’ van de burgers gegeven worden…

  11. De nieuwe slaven worden wakker in de NWO. Jaar 1 van het rode paradijs breekt aan.

 35. As we write….. moeten de CEO’s van Twitter, Facebook, Google etc. vandaag uitleg geven aan de US-Senate
  over hun systematische censuur.

  En dan vandaag op bbcnews ….: twitter beklaagt zich over de blokkade van twitter zelf in Tanzania en vraagt om:
  RESPECT for the basic HUMAN RIGHTS! die het dag in dag uit met grote voeten treedt

  Om te gieren …. dit koekje van eigen deeg.

 36. De massale uitroeiing door middel van vaccins bestaat uit twee strategieën:

  De vaccins verbinden met nieuwe virale stammen van biowapens om de voortzetting van het “uitbraak” -verhaal te verzekeren. Dit vereist met name dat slechts minder dan één procent van de toegediende vaccins moet gecorrumpeerd is.
  De vaccins ontwikkelen om een ​​zeer hoog sterftecijfer te veroorzaken bij blootstelling aan een secundaire toekomstige infectie, in een fatale reactie die een “cytokinestorm” wordt genoemd, een hyperontsteking die tot een snelle dood leidt.

  Mensen zullen dus niet meteen dood neervallen nadat ze de vaccins hebben ingenomen. In plaats daarvan zullen ze in orde lijken totdat de volgende grote biowapenpandemie hen treft, waarna het sterftecijfer extreem hoog zal zijn (misschien wel 75% gemiddeld voor alle leeftijdsgroepen).

  De volgende stam die via de vaccins wordt vrijgegeven, is COVID-21, en de COVID-21-stam zou terecht kunnen worden beschouwd als de tweede helft van een binair wapensysteem dat extreem hoge sterftecijfers voor mensen over de hele wereld zal bereiken.

  Belangrijk is dat de massale uitstervingen de sluitingen van de regering, quarantaines en medisch autoritarisme verder zullen rechtvaardigen, waardoor regeringen de macht krijgen om met geweld mensen te injecteren, mensen te ontvoeren, mensen op te sluiten en zelfs mensen naar believen uit te roeien. De massahysterie van de plotselinge golf van sterfgevallen zal ook rechtstreeks bijdragen aan de rechtvaardiging van de toegenomen censuur door de technische giganten, waardoor iedereen die de waarheid bespreekt over hoe dit hele plan vanaf het begin was gepland, zal worden ontkracht.

  Wat uiteindelijk wordt gecreëerd, is een cirkel van dood, hysterie en tirannie.

  Het blijkt dat ‘progressieve’ samenlevingen gevuld zijn met gretige schapen die een irrationeel geloof en vertrouwen in de regering behouden – dezelfde regering die hen allemaal gaat slachten.

  Elke dag komen meer en meer mensen tot het besef dat er geen herstel zal plaatsvinden van de wereld die we allemaal eens kenden. Globalisten zijn niet van plan de menselijke vrijheid, economische welvaart en wereldwijde mobiliteit te herstellen. Nu worden menselijke samenlevingen opzettelijk verpletterd – zelfs in het licht van tegenstrijdig wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat lockdowns niet werken – om massale armoede en ineenstorting te veroorzaken.

  Alleen de gehoorzamen zullen overheidskredieten krijgen voor voedsel, en iedereen die weigert het nieuwe vaccin te nemen, zal van overheidsuitkeringen worden afgesneden. Dit is een opzettelijke “squeeze” om de schapen te dwingen tot massale zelfmoord door vaccins door ervoor te zorgen dat ze niet kunnen functioneren in de samenleving (of overheidsuitkeringen ontvangen) tenzij ze instemmen met de vaccinverplichtingen, die natuurlijk een wereldwijd uitroeiingsprogramma zijn, vermomd als een publiek gezondheidsprogramma.

  Maar nu een onderwerp waarvan veel mensen de realiteit gewoon niet kunnen doorgronden: de globalisten van de aarde volgen bevelen op van niet-menselijke entiteiten.

 37. Alle regimes op aarde van verleden en heden werden gevormd door mensen .
  Al deze mensen waren en zijn wél onderhorig aan de zoon des verderfs .
  Nu zien wij de totstandkoming van de voorzegde heerschappij van de antiChrist op aarde , blijkbaar is nu de tijd .
  U weet wie u zal redden . ( meer wil ik niet zeggen om niet op het geloofsforum te belanden ) .

 38. Wonderlijk:

  zonet gezien op !nso-internet-nieuws: vit. D helpt mogelijk tegen virus …….

  Is dit het begin van de ommekeer bij de msm??

 39. Geen goede ontwikkeling en het zou zomaar kunnen. Maar iets geheel anders, wat ik dus totaal niet begrijp. De grote mensjes die beweren gestudeerd te hebben en gewichtig doen bepalen nu al dik acht maanden het beleid. Het werkt niet, maar men gaat rustig door met kleuren binnen lijntjes die nergens naartoe lijken te gaan.
  Wanneer gaan ze eens inzien dat het over een andere boeg moet. Minder ingewikkeld, veel goedkoper en aantoonbaar affectiever. Het onderzoek in Spanje (ik ga de link niet meer geven, heb ik al diverse keren gedaan) waarbij een zeer groot effect van o.a. vitamine d3 werd aangetoond zie ik nergens. Als je erover begint herhaalt de meute dat het niet verstandig is om te suppleren. Iedereen boven de ruwweg 30 breedtegraad heeft een structureel tekort. Daar helpt een vet visje of twee weekjes vakantie totaal niet aan.
  Maar goed men blijft om voor mij onbegrijpelijke redenen alternatieven uitsluiten van enig serieus onderzoek (voor zover ik het kan beoordelen). Dus zal er wel een complete lockdown komen, een mogelijk verplichte vaccinatie met een nieuw ontwikkeld vaccin wat nog nooit zo is gedaan!
  https://www.youtube.com/watch?v=bOHO2Qp0GQM

 40. Misschien weten jullie het niet, maar oktober is in het Italiaans ottobre – ze hebben echt niet de ‘k’ vergeten, of ingeruild voor een ’t’ hóór !!!

 41. Maar het zou ook zo kunnen gebeuren in Nederland !!! ‘Landmachtmilitairen bereiden zich op verschillende plekken in Nederland voor op grootschalige gevechtsoperaties’ van 26 oktober tot 11 november, met de naam Zebra Sword. De landmacht heeft ook een infanteriegevechtsvoertuig met de naam CV-90, waar CV niet voor Corona Virus staat, wat ik eerst dacht, maar Combat Vehicle !!!
  https://www.defensie.nl/actueel/nieuws/2020/10/21/landmacht-volop-in-straatbeeld-vanwege-oefening

 42. Inderdaad in Italië zijn mensen die in het verzet komen tegen de coronamaatregelen terroristen. Hoe is het zover kunnen komen? Natuurlijk waren er ook weer van die verdomde Fascisten bij die natuurlijk altijd herrie maken en plunderen. Maar een mens mag toch nog op straat komen om die opgelegde maatregelen te betwisten? Want elke weer veranderen ze de maatregelen, dan weer zeer soepel, dan weer streng en dat lokt nu juist reacties uit. als m’n maatregelen neemt laat die dan duidelijk zijn en wat langer gelden, en niet om de vijf minuten veranderen! Shalom

Comments are closed.