Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin

STOP met het toegeven aan de door de media en regering gezaaide paniek. Deze is totaal ONNODIG, en bovendien extreem schadelijk!

—————————————————————————————————————————————-

‘Er is geen reden voor paniek, ook niet in de zorg. De paniek wordt gecreëerd door de valse positieven van de PCR testen. 89% tot 94% van deze PCR testen zijn vals positief, en ze testen NIET op Covid-19′

—————————————————————————————————————————————–

Een verklaring van een groep internationale artsen en zorgmedewerkers gaat sinds gisterenavond viraal over het internet. Woordvoerder Elke de Klerk, oprichter van Doctors for Truth, verklaarde namens Nederland dat ‘er geen pandemie of epidemie is. Covid-19 zou niet langere op lijst A moeten staan, omdat we nu weten dat het een normaal griepvirus is. En griepvirussen staan niet op lijst A. Ook beginnen we een rechtszaak tegen de Staat der Nederlanden, namens een hele grote groep artsen en verplegers. We hebben contact met 87.000 verplegers die het vaccin, dat voor ons wordt klaargemaakt, niet willen.’

‘Als er geen pandemie is, vraag ik me af waarom onze kinderen op scholen mondkapjes moeten dragen,’ vervolgde De Klerk. ‘Er bestaan absolute grondrechten die om geen enkele medische reden mogen worden beperkt of geschonden.’

‘Er is geen reden voor paniek, ook niet in de zorg. De paniek wordt gecreëerd door de valse positieven van de PCR testen. 89% tot 94% van deze PCR testen zijn vals positief, en ze testen NIET op Covid-19. De rest zijn valse negatieven. We moeten dit dus klinisch bekijken, in de ziekenhuizen. Medische artsen moeten stoppen met het kijken naar deze testen, dat is heel belangrijk. Laten we terugkeren naar de klinieken en de feiten.’

‘In de Nederlandse pers wordt nu geschreven dat de PCR test niet de juiste test is. Daar ben ik erg blij mee. Dus er is hoop.’

Een Ierse collega voegde eraan toe dat de officiële overheidsstatistieken hebben uitgewezen dat er tot april ‘NUL doden in Ierland waren. De eerste dode was in april. In 2020 hebben we in het hele land 98 doden, op 5 miljoen mensen. In Ierland sterven jaarlijks 30.000 mensen; 10.000 door hart- en vaatziekten, en 10.000 door kanker.’

‘Die 98 doden waren te voorkomen geweest als ze een preventieve behandeling (met HCQ/zink) hadden gekregen. Nu zien we dat er (dankzij het lockdown/social distancing beleid) waarschijnlijk duizenden doden meer zullen vallen in Ierland door hart- en vaatziekten.’ Dat dit ook voor Nederland geldt, zal geen uitleg behoeven.

Xander

Afbeelding:  Gerd Altmann , Pixabay 

Zie ook o.a.:

14-10: (/ Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen’)
14-10: Zweden heeft zonder lockdown en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
08-10: Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen
05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’(/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
20-08: Top corona expert Zweedse overheid: Heel gevaarlijk te denken dat mondkapjes bescherming bieden

17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’(Column Pierre Capel)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

64

 1. Buiten het feit dat de PCR een façade is en duidelijk maar een enkele reden heeft “metadata” aanleggen, dit is overal terug te vinden, moeten we ons afvragen waarom Hugo de Jong in april onze medische gegevens heeft opengesteld (geanonimiseerd) zegt hij, om het de ziekenhuizen makkelijker te maken tijdens crisis! Dan is het niet anoniem!! Dit en het feit dat niemand toegang krijgt tot zijn lab resultaten en het moet doen met de uitslag positief(volgens wet heeft een ieder inzage van onderzoek) moet voldoende zijn op een zaak aan te spannen. Of in ieder geval een WOB.

 2. Meer positieve tests? Waarmee en met welke cijfers worden deze vergeleken? Je kunt niet elke dag alleen maar het aantal nieuw positief geteste mensen als criterium nemen. Dat slaat nergens op.

  Dat telt ook voor het volgende:
  Het lijkt erop dat men niet voldoende zieken en doden heeft voor de huidige lockdown. Deze is niet gebaseerd op toename van corona-zieken of sterfgevallen, maar op het aantal mensen die positief getest zijn. Waanzin… met alle gevolgen van dien voor de bevolking, et cetera.

  Ook interessant… volgens de Duitse TV-zender ARD van 10 oktober zijn er sinds mei in Duitsland 27 personen gestorven aan corona.

 3. zijn er 87000 artsen in nederland???

  lijkt me zeer onwaarschijnlijk

  Goed lezen Antoin, artsen en verplegers. Mod.

 4. Mijn complimenten voor Ruddy ( 17-10- 3.18 ) voor het stuk aangaande pcr test, dus ook dat moet je weigeren.
  WEEST GEWAARSCHUWD mensen

 5. Wat ik denk over : Rutte die de koning een hak wil zetten ( Agenda 21 )

  Rutte WEET dat als het systeem ingevoerd gaat worden ( Communistische werelddictatuur ) hij o.a van de koning afhankelijk zal zijn van een “Mooi baantje “, gaat hij NU tegen de koning in kan hij dat “mooie baantje” vergeten .
  koning ( elite- bilderberggroep )

  Ik denk dat dat er achter zit.

 6. Die plotselinge reis naar Griekenland van de koning – Rutte wist ervan.
  Heeft Rutte de koning een hak willen zetten?
  Of is Rutte zo dom en/of arrogant? – kan men zich nauwelijks voorstellen.

 7. “Nederlanders hebben altijd wat te zeuren.”
  “Nederlanders willen eigenwijs zijn'”
  “Nederlanders willen overal over discussiëren.”
  Dat zijn de argumenten tegen alle gefundeerde bezwaren. En dan neemt men dat aan voor een valide argument.

 8. Reiner Fuelmich stelt dat Drosten, Wieler én de WHO wísten dat de PCR-testen géén infectie aantonen en ook geen Covid19. Desondanks worden schrikbewinden gevoerd op basis van die tests.
  Hij stelt dat dit “een misdaad tegen de menselijkheid” genoemd kan worden.
  Duitse rechtsgeleerden stellen dat er onvoldoende feitelijk bewijs én onvoldoende juridische grond is voor de maatregelen van de overheid. Derhalve zijn de maatregelen ongrondwettelijk en moeten ze direct worden teruggedraaid.
  Mensen hebben zelfs het recht schadevergoedingen te eisen. Wie weet, vrezen overheden deze gevolgen.

 9. De link die Nieuw Begin gaf (https://stichtingvaccinvrij.nl/belangrijk-buitenparlementaire-onderzoekscommissie-van-reiner-fuelmich-kijk-alstublieft/), is erg waardevol. Alle gefundeerde bezwaren tegen dit overheidsgebeuren worden goed op een rij gezet.
  Interessant is wat ook dr. Mike Yeadon heeft onderzocht (vanaf minuut 29). Deze man was hoofd wetenschappen en vice-president van Pfizer. iemand die dus weet waarover hij praat.
  – Beleid wordt gebaseerd op compleet foute data!
  – Sinds april is de epidemie voorbij.
  – Er is géén tweede golf.
  – Zonder dagelijks cijfers van de media, zouden we niks merken van een epidemie.
  – Ons immuunsysteem herkent delen van corona-virussen. Er is dus al immuniteit.
  – Groepsimmuniteit kan al bereikt zijn (30% in contact met het virus is voldoende).

  Maar het schrikbewind gaat maar door.

 10. @Nieuw Begin. Bedankt voor die link! Het is gewoon een opluchting om iemand te horen die de feiten en de argumenten goed op een rijtje heeft. En iemand die bereid is actie te ondernemen!
  Hij ziet hoe o.a. dr. Wolfgang Wodarg en dr. Bhakdi en dr. Ioannides (grote namen) een correcte kijk op dit valse alarm hebben.
  Dit alles is een soort herhaling van die Mexicaanse griep, inclusief de geheime contracten voor de inkoop van vaccins op grote schaal. Dezelfde hoofdpersonen ook, als dr. Drosten die als eerste een test aan China leverde. Wodarg heeft die gekte van de Mexicaanse griep grondig onderzocht (hij zat heel dicht bij het politieke vuur) en ziet nu precies dezelfde gekte.

 11. wat ik nu tegenkom is dat degenen met een tegengeluid (dat in mijn optiek de waarheid is) worden bestempeld als verwarde personen, complotdenkers en/of extremisten met complottheorieen en dus gevaarlijk zijn enz. (onder andere opmerking van arib)

 12. Brecht schreef:
  17/10/2020 om 1:49 pm
  Ja, dit verhaal is waar hoor, zo waar als in 40/45 toen waren er ook van dit soort misdadigers actief, het uitmoorden van mensen met geestelijke of lichamelijke beperking.
  En toen gebruikte ze gas, nu een spuitje? tegenwoordig zijn ze tot alles in staat, het volk komt toch niet meer in opstand.

 13. CDC Rapport: Mondkapjes bevorderen besmettingen.
  CDC Rapport is van juli 2020, het Amerikaanse RIVM trekt nu ook de conclusie, dat mondkapjes averechts lijken te werken.
  Op basis van deze rapportage heeft bijvoorbeeld de Staat Florida de mondkapjesplicht opgeheven. Je vraagt je af, waarom het niet wordt VERBODEN, gezien de dodelijke effecten ervan.https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/10/17/cdc-rapport-mondkapjes-bevorderen-besmettingen/#more-12675
  Misschien is het ook wel de bedoeling, net zoals de vaccinatie straks. Ik zie ze er nog toe instaat ook, gezien de huidige voorgeschiedenis.

 14. Mark Rutte haalde afgelopen dinsdag 8 punten aan. Hij vertelde in volgorde van belangrijkheid.
  Bewust noemde hij mondkapjes als maatregel als laatste aan. Hier is flink over nagedacht om hoe en op welke wijze dit te brengen.

  Inmiddels heeft heel het domme MBO mondkapjes ingevoerd en een verplaatsing van kantoor van een toilet van 20 meter wordt al gezien als een beweging waardoor een mondkapje verplicht is. De MBO-raad geeft regelmatig updates uit. Nog steeds is het niet wettelijk in publieke ruimtes, maar de snelheid waarmee ze iedereen willen muilkorven is in een half jaar dramatisch gekanteld.

  Gelukkig word je in de winkels niet tegengehouden. Maar ze zijn het juridisch aan het dicht timmeren. Straks kan je nergens nog boodschappen doen zonder mondkapjes. Ik hoef jullie niet voor te spiegelen als het geld eruit is.

  Niet voor niet doet Jesse Klaver mee om iedereen een basisinkomen te geven. De doelstelling om wereldwijd en vooral ook in Europa de lockdown eruit te halen is dat de winkels waar nog eventueel in verhouding het meest met cash wordt betaald failliet gaan.

  Corona is de accelerator om het nog aanwezige cashgeld wereldwijd doen te laten verdwijnen.

  https://www.stimme.de/deutschland-welt/wirtschaft/wt/mehr-zahlungen-ohne-bargeld-in-deutschland-und-im-euroraum;art270,4393449
  https://mdz-moskau.eu/alles-auf-eine-karte/

  https://bargeldverbot.info/informationen-zur-bargeldabschaffung/
  De laatste link kan je de video bekijken. Het is wel Duits.De meneer wil aan het publiek datgene tonen wat er achter zit, iets dat je niet gewoon hoort in de reguliere nieuws media. De spreker laat aan het publiek weten dat ze zelf maar een mening moeten vormen, maar het gaat het erom dat ze dit een keer gehoord hebben.

  De video is werkelijk goed onderbouwd en helder uitgelegd. Zoals gezegd, je moet wel even door het Duits heen, maar hij spreekt duidelijk.

  Spyfromthesky

 15. Ik ben blij te horen dat er een rechtspraak komt tegen de Staat der Nederlanden. Ik hoop, dat de artsen en verpleegkundigen winnen. Het zal tijd worden. We worden al lang genoeg belazerd. Aan onze media heb je niets. Ze blijven getrouw aan de leiband van het RIVM lopen. Of ze willen niet, of ze durven niet, of ze mogen niet. Laten ze niet beweren, dat ze onafhankelijk zijn. Dat zijn ze bij lange na niet.

 16. Website RTV noord:
  Volgens Qbuzz is de corona-app niet waterdicht. Personeel kan meldingen krijgen van positieve gevallen, terwijl zij daar niet mee in aanraking is geweest. De directie van de busmaatschappij oppert zelfs de optie om de app niet te gebruiken.

  ‘Je kunt er daarom voor kiezen om, zolang je aan het werk bent, de bluetooth van jouw device uit te zetten’, staat in een interne mededeling aan het personeel.

  De corona-app is sinds een week in heel Nederland te gebruiken. Heb je de app gedownload en ben je minstens een kwartier bij iemand in de buurt geweest die corona blijkt te hebben, dan krijg je een melding. Het is dus mogelijk dat een buschauffeur een melding krijgt van een positief geval, terwijl hij of zij helemaal niet in aanraking is geweest met die persoon.
  De besmette persoon kan ook achter ingestapt zijn en al die tijd op ruime afstand van de chauffeur hebben gezeten. En daar zit het probleem volgens Qbuzz.,
  zover RTV noord

  Daar heb je het al, die app communiceert telefoons onderling via Bluetooth

  Als hier iemand voor de deur staat te praten met een andere passant kun je een corona melding krijgen

  als dat voor de buschauffeur geld, hoeveel valse melding pikt het publiek dan wel niet op, en hoe snel vermeerderen die valse melding dan niet, besmettingen worden explosief

 17. We kunnen ons best ook voorbereiden op een ’tijdelijke’ lockdown van het Internet om zogezegd fake news in verband met het coronavirus tegen te gaan.
  Met de smoes de bescherming van de volksgezondheid voor ogen te hebben, zal alleen de door de door de linkse ‘Kerk van de Waarheid’ goedgekeurde informatie (imprimatur), die via de ‘betrouwbare’ (sic) reguliere media verspreid wordt, nog toegelaten zijn.

 18. We leven sinds het virus in een vorm van openluchtgevangenis en we zijn slaven en marionetten geworden van een meer en meer absolute staat. als m’n voor elke ziekte of epidemie weer zo’n maatregelen gaan uittesten want dat is de test nu, ze proberen te zien hoe ver m’n kan gaan met opgelegde maatregelen waar wij als gewone burger geen vat op hebben. En als we niet braaf zijn geweest dan worden we thuis opgesloten zonder enkelband, en we mogen niet meer buiten, We moeten dus zeer gedisciplineerd leven, het opkomen van een werelddictatuur, want wat is nu nog het verschil tussen democratie en communisme? Shalom

 19. Lezers van Xander.nl Kunt u zich nog herinneren van de eerste en nu de tweede corona pandemie dat er iemand in jou kenniskring ziek is geweest van corona? Ik niet en mijn vriendin heeft familie in Zuid Afrika en Engeland en in Amerika en daar kennen ze ook niemand die corona heeft gehad denk daar maar eens over na.

 20. @ Svalbard: 8:56 pm, op 16/10. Inderdaad heeft de huisarts Rob Elens patiënten genezen, maar dat beviel de uitvoerders van het RIVM en onze regering niet. Het lijkt erop dat men bewust aanstuurt op het dood laten gaan van mensen.

 21. Ik zie hier veel goedbedoelende en weldenkende mensen, maar slechts weinigen vragen zich af of een virus als zodanig überhaupt bestaat. Nee dus, een “virus” is een exosome. Kijk naar Andrew Kaufman en lees “Bechamp or Pasteur?” van Hume.

  “Besmet” word je alleen door directe injectie in de bloedbaan – dat kan dus ook een al-dan-niet genetisch gemodificeerde mug doen.

  Maskers zijn muilkorven. Plezier wordt ons afgepakt. We gaan heel hard op totalitair communisme af, waarbij het scenario uit 1984 zal verbleken. Sta op mensen. Denk na. Help elkaar.

 22. De manier waarop er met de emoties van de bevolking wordt gespeeld, is ronduit walgelijk. Nu begint men ons al voor te koken “Het zou wel eens tot december kunnen gaan duren”. Rekken, en rekken maar die angst.

 23. Ongeveer een half jaar geleden zag ik een video met daarin waarom de 1,5 m afstand moeten houden, dit is om alvast te wennen, je bent alleen te traceren met die verplichte vaccin met chip en de 5 G masten als je 1,5 m of meer afstand houdt.

 24. @ Allen

  BELANGRIJK – Buitenparlementaire onderzoekscommissie van Reiner Fuelmich – KIJK ALSTUBLIEFT

  Reiner Fuelmich is een ervaren advocaat, die in zijn 26-jarige carrière met succes rechtszaken heeft gevoerd tegen frauduleuze multinationals. Hij is ook een van de vier leden van het ‘German Corona Investigative Committee’. Sinds 10 juli 2020 heeft hij een groot aantal getuigenissen afgenomen bij wetenschappers, artsen en experts om antwoorden te vinden op de vele vragen over de Corona-crisis. Fuelmich zegt in het begin van het filmpje het volgende:

  “Deze corona-crisis moet, volgens alles wat we vandaag weten, worden omgedoopt tot een “Corona-schandaal” en degenen die ervoor verantwoordelijk zijn moeten strafrechtelijk worden vervolgd en aangeklaagd voor civiele schade. Op politiek niveau moet alles in het werk worden gesteld om ervoor te zorgen dat niemand ooit nog zo machtig zal zijn dat hij de mensheid kan bedriegen of ons kan proberen te manipuleren met een corrupte agenda. En daarom zal ik u nu uitleggen hoe en waar een internationaal netwerk van advocaten de grootste onrechtmatige daad ooit zal aanvechten; het corona- fraudeschandaal, dat zich inmiddels heeft ontvouwd tot waarschijnlijk het grootste misdrijf tegen de menselijkheid dat ooit is gepleegd.”

  https://stichtingvaccinvrij.nl/belangrijk-buitenparlementaire-onderzoekscommissie-van-reiner-fuelmich-kijk-alstublieft/

  (Duitstalig maar Nederlands ondertiteld ) 49 minuten .

  Met dank aan germa kitslaar 16/10/2020 om 8:08 pm op deze site zonder welke ik deze link niet had bezocht.
  Bezoek de site Vaccinvrij met een up to date blog over alles rond vaccins en het corona schandaal:
  https://stichtingvaccinvrij.nl

  Geef dit door aan al uw familie, vrienden en waar dan ook. Alleen samen krijgen we de overheid en corrupte medici en wetenschappers en de hele farma industrie eronder. Tedros hoofd W.H.O. begint al ‘af te schalen’ met zijn verbale dosis op niets gebaseerde kwast wetenschappelijke kolder. En Billie Keets gaat ten onder, een kwestie van tijd…want eenmaal zal de aarde vol zijn van de kennis des Here…niet van de Bill and Melinda Gates Foundation en hun lakeien!

 25. @Derk. Dat is een heel sterk verhaal van Viruswaarheid. Pure feiten. Maar Willem Engel wordt weggezet als een rare querulant. Zijn verklaringen zijn echter wetenschappelijker dan het geblaat van de pers en de overheid.
  Opvallend ook dat de testuitslag stteds onzekerder is als de Ct -waarden boven de 30 komen. In Nederland schijnt men tot 50 duplicatierondes te gaan om de miniemste aanwezigheid van virusmateriaal te detecteren. Maar die uitslag zegt dus helemaal NIETS over de aanwezigheid van Covid19. Intussen blijft men maar roepen “besmet”. Een term die een leugen is.
  Ook het aantrekken van nieuw personeel maakt de kans op vervuilde monsters weer groter. We hebben het hier over RNA dat nog kleiner is dan een bacterie.
  Vooral de pers moet eindelijk eens wakker worden en deze idioot krampachtige angst-epidemie op basis van dat testen, los gaan laten.

 26. Laat je nóóit testen.
  Zeer goede uitleg.
  Copy van een reactie :

  Edwin Vissers
  oktober 16, 2020 at 07:39
  De Covid PCR-tests worden uitgevoerd met een 15 centimeter lang wattenstaafje, dat de neus in wordt geduwd tot helemaal achterin de neusholte. Waarom? Het wattenstaafje komt in aanraking met de zeer gevoelige cribriforme plaat, ook wel zeefbeen genoemd, die direct toegang biedt tot je hersenen. Zit er een bijbedoeling achter deze tests?

  Auteur: Makia Freeman, vertaling: Willem Frederik Erné

  De Covid PCR-tests die over de hele wereld worden uitgerold, ongeveer in lijn met het 1-3-30-plan (*) van de Rockefeller Foundation, vormen het belangrijkste aandachtspunt van de huidige fase van Operatie Coronavirus.

  Hoe meer mensen worden getest des te meer positieve gevallen worden vastgelegd, hetgeen de brandstof is voor het officiële paniekverhaal en de angst in stand houdt, waardoor nog meer tirannie kan worden gerechtvaardigd.

  Er zou echter nog iets meer aan de hand kunnen zijn.

  We moeten ons afvragen of deze Covid-tests niet een sluwe manier zijn om toegang te verkrijgen tot het binnenste van ons lichaam, met name onze hersenen. De neuswattenstaafjes die worden gebruikt (nasofaryngeaal of orofaryngeaal) zijn ongelooflijk lang (15 centimeter) wat betekent dat ze helemaal tot achter in de neusholte reiken.
  Bestaat er een medische reden waarom deze wattenstaafjes zo lang moeten zijn? De

  Covid-tests in kwestie zijn PCR-tests. In andere artikelen heb ik besproken hoe gebrekkig en ongeschikt PCR-tests zijn. Zou het zo kunnen zijn dat deze Covid-tests heimelijk worden gebruikt om mensen te infecteren (met een middel dat ziekte veroorzaakt), het vaccin toe te dienen (waarvan ze beweren dat het nog in ontwikkeling is) of zelfs iets bij mensen te implanteren (met nanotechnologie, bijv. microchips)?

  Mikken de Covid PCR-tests op toegang tot het zeefbeen?
  In de menselijke anatomie is de cribriforme plaat een middellijnbotje dat belangrijk is zowel als onderdeel van het cranium als van de neus, en waardoorheen de reukzenuwen lopen die onze reuk transporteren. Het zeefbeen is een zeer teer en fragiel deel van het lichaam. Waarom wordt bij de Covid-test in hemelsnaam met een wattenstaafje tegen dit tere botje aan gepord? Zou dat kunnen zijn omdat de cribriforme plaat toegang tot de hersenen biedt?

  Cocid PCR-test en zeefbeen

  Jim Stone zinspeelde hier onlangs op in een artikel genaamd The Coronavirus test is not credible and likely to be for clandestine brain access dat op deze website te vinden is. Een lang citaat uit dit artikel:

  “Ze beweren dat het virus bij een hoog percentage mensen het zenuwstelsel ruïneert, waarbij blijvende neurologische problemen en hersenbeschadigingen optreden. Maar ik vraag me af of het virus dat doet of dat dit het gevolg is van de tests. Beste mensen, het is overduidelijk dat de coronavirustests zelf in veel gevallen (er bestaan waarschijnlijk verschillende soorten tests) de hersenschade veroorzaken.

  Een grove zeef
  Eenvoudig gezegd: veel van de tests (ze gebruiken allemaal dat ongelooflijk lange wattenstaafje) halen het monster van de cribriforme plaat af, een botje van een millimeter dikte boven in de neusholte, dat is geperforeerd met veel gaatjes die direct toegang geven tot de hersencaviteit.

  Door deze talrijke gaatjes lopen de reukzenuwen. Het botje lijkt op een grove zeef. Als je iemand te grazen zou willen nemen door stiekem een hersenvirus of een chip te implanteren, dan is dit de perfecte plek om dat te doen omdat een arts een chip er misschien nog uit zou kunnen halen, maar dat zou jou zelf nooit lukken zonder dat zeer dunne botje (dat eigenlijk niet eens een botje is maar voor de helft uit zenuwen bestaat) perforeren.

  Iemand die zelf zou proberen iets daaruit te verwijderen zou zichzelf waarschijnlijk om het leven brengen. Alle chemicaliën, virussen – nanotechnologisch of anderszins – die men zou willen inbrengen, komen rechtstreeks in de hersenen terecht en die krijg je er nooit meer uit: eenmaal binnen, altijd binnen. Wanneer eenmaal ingebracht, gaat het rechtstreeks de hersenen in.

  Waarom een pijnlijke test?
  Mensen die de test ondergaan, klagen dat hij ongelooflijk pijnlijk is en dat de pijn dagenlang aanhoudt. Waarom moet de test uitgerekend dat deel van het menselijk lichaam aanraken dat het dichtst bij de hersenen zit? En zijn die tests eigenlijk wel tests?

  DNA-test worden uitgevoerd met een simpel wattenstaafje in de mond en het is absurd om te denken dat welke virustest dan ook niet op dezelfde manier zou kunnen plaatsvinden, zeker als je bedenkt dat het virus door hoesten verspreid zou kunnen worden.

  Iets deugt niet aan deze tests. Ze MOETEN wel nep zijn (in ieder geval die tests die letterlijk een monster van de hersenen nemen). Geen wonder dat zo’n test dagenlang pijn doet en jemig, als je reukzenuwen worden geraakt door wat zich ook op dat wattenstaafje moge bevinden, dan is DAT waarschijnlijk wat ervoor zorgt dat mensen hun reuk permanent verliezen.

  Ik durf te wedden dat je niet wist hoe akelig deze test eigenlijk is. Onderwerp je onder geen beding aan deze test.
  Oké, ik heb dat artikel een paar dagen geleden bekeken en er toen verder geen aandacht aan geschonken. Ik kon gewoon niet bevatten dat deze monsters hun barbaarse PCR-test zouden gebruiken als manier om onze hersenen te BESCHADIGEN! Nog los van de ethiek ervan kon ik me niet voorstellen dat deze smeerlappen zo verschrikkelijk diep zouden kunnen zinken. Maar nogmaals, we hebben te maken met monsters zonder menselijk geweten, weet je nog?”

  Veroorzaakt de Covid PCR-test fysieke schade?
  Hier is nog een citaat van dezelfde website, maar niet van Jim Stone:

  “(..) ze voerden de ‘tests’ uit door een maar liefst 15 centimeter lang wattenstaafje in ELK neusgat te steken, helemaal tot achterin de nasale doorgang. Vervolgens draaide de afnemer van de test het wattenstaafje gedurende 10 tot 15 seconden in elk neusgat rond… Daarna verwijderde hij de wattenstaafjes en stak ze in een testbuisje om naar het laboratorium te worden verzonden voor ‘analyse’…

  Daar moest ik toch wel even over nadenken. Waarom was het in hemelsnaam nodig om zo’n lang wattenstaafje überhaupt helemaal tot achterin de nasale doorgang te steken? En vervolgens elk wattenstaafje tegen het zachte weefsel van dat plaatje achter in de nasale doorgang heen en weer te draaien? Dat leek me behoorlijk wreed! Zou die beweging alleen al dat plaatje kunnen beschadigen en mogelijk VEEL meer schade veroorzaken dan dit ‘virus’?

  En iedereen met wie ik sprak vertelde hetzelfde verhaal, namelijk dat ze hoofdpijn kregen en in sommige gevallen misselijk werden en daarna ernstige voorhoofdsholtepijn hadden. Ik ben een chronische voorhoofdsholtehoofdpijnlijder en heb regelmatig dergelijke pijn achterin mijn neusholte, en ik weet dus wat ze doormaken. En dit alles wordt gedaan om met een ‘monster’ van het RNA van dit zogenaamde virus te verifiëren dat iemand positief is?

  Nogmaals, het lijkt mij nogal wreed. Ik denk dat er veel eenvoudiger manieren zijn om weefselmonsters te krijgen dan door mogelijk schade te veroorzaken achterin de neusholte.”

  Clandestiene methode
  Er is iets uitermate verdachts aan deze Covid-tests. Laten we vooral niet vergeten dat bepaalde partijen van deze Covid-tests vervuild waren, soms met het coronavirus zelf (onder andere in de VS en het VK) – alhoewel fact checkers beweren dat dit ‘virus’ zich nie kon verspreiden en geen mensen kon infecteren, alleen de testresultaten ongeldig maakte.

  Gezien het doel van de NWO (de nieuwe wereldorde) om de hele bevolking van microchips te voorzien, acht ik de samenzweerders van de NWO ertoe in staat dat ze een dergelijke afschuwelijke, clandestiene methode gebruiken om mensen, zonder dat ze het weten, met iets te implanteren, onder het mom van hulpverlening

 27. Normaal gaat iemand met griep in zijn bed liggen, ziekt uit en dat is het, maar de angst psychose is zo extreem aangejaagd dat iedere eenvoudige burger met een snotneus of verhoging denkt dat hij of zij de dodelijke corona pest heeft en spoedt zich naar het ziekenhuis, deze patiënt accepteert geen paracetamolletjes verhaal meer van de huisarts. Hierdoor lopen de ziekenhuizen vol, gevuld met angstige mensen die symptomen krijgen van angst, gewoon door een uit balans gebrachte psyche. Onder normale omstandigheden kwamen deze patiënten het ziekenhuis niet in. Door deze mensen overlijden nu nodeloos anderen aan hartinfarcten en kanker door ontoegankelijk gemaakte zorg. Zeg tegen iemand dat die er ziek uitziet en de klachten komen vanzelf.

 28. De Bilderbergers hebben, zo blijkt, maling aan de bevolking maar zijn wel razendsnel tuit Griekenland erug naar het levensgevaarlijke want ‘rode’ Nederland.
  Moeten ze nu in quarantaine?

 29. Hun probleem het verdienmodel met minder planbare zorg afgenomen?
  Lockdown en (zelfs) avondklok doen je goed en geven tijd en ruimte om je te verdiepen.

  Na de tachtigejarige en de tweede wereldoorlog kwam het ook goed, maar toen hoefde je niet zo nodig te stedentrippen of een herfstvakantie aan de costa of in turkije door te brengen om bij te tanken, de zinnen te verzetten als verveeld volk denkend zonder grenzen en the sky is the limit, voor even.

  En nu ga ik een hoorspel luisteren. Als wel heel destijds.

 30. @ Jasnus

  Je had het over Alice in wonderland.

  Nou ik heb van ellende gister een tekenfilm opgezet het Geheim van de Nimf, nou ik heb vreselijk gelachen wat geen kwaad kan, want ik zie alleen maar horrorsenario”s om me heen, en ik zal je zeggen waarom, één van de reddertjes was ziek en ging naar de dokter, dus die dokter zegt, OH hij heeft maar pleumonia, niks ongewoons, je kan er alleen aan dood gaan, haha, dat is gewoon humor he, vat het niet verkeerd op.

  Maar met andere woorden wil ik zeggen, als je teveel naar de overheid luistert, en een pilletje hier en daar slikt, een vaccin toegediend krijg, en een wattestokje in je keel krijgt of in je neus, waarvan je niet eens weet wat voor micro organismen erop zitten, ja weet jij veel, wie weet worden de mensen wel besmet met iets zonder dat je het weet, en kost het je leven op korte termijn of op de lange. Er gebeuren hele vreemde dingen, die een chaos veroorzaken, ik hoop dat het kabinet niet mee werkt aan een project van het één of het ander. Maar dat er iets kronkelt daar dat is een ding wat zeker is.

  Het koningspaar zit lekker in Griekenland, en ze wisten zogenaamd van niks, ik geloof er helemaal niks van. Ook zij hebben een voorbeeldfunctie.
  Dus als ze die man van dat cafe willen gaan beboeten waar flink werd gefeest daar bij de Tweede Kamer, dan moeten ze eerst zelf maar eens het goede voorbeeld geven.
  En nu beginnen ze te huilen dat ze worden bedreigd, maar dat is toch niet zo vreemd, je creëert haat onder de bevolking, ik hoop voor hun dat ze die man niet gaan beboeten, want dat zou wel eens een andere wending kunnen gaan krijgen. De angst die ze bij de burger zaaien, krijgen ze nu terug gespeeld, want zo gaat dat. Jezus zei, wat je zaait, zal je oogsten.

  Je hoeft niet per se gestudeerd te hebben, om wijs te zijn toch!!!! Wat zegt het als je veel gestudeerd hebt, en misschien tien diploma’s op zak hebt, maar het niet toepast zoals je het geleerd hebt!! Nou ja dat kwam zomaar in mij op.

  Prettige voortzetting omtrent dat griepvirus, waar Trump zo op werd beoordeeld, vele mensen beginnen te twijfelen, zelf vermoed ik een biowapen, of iets dergelijks, er is iets niet in de haak.

  Fijne avond

 31. Ik zag Aboutaleb in een video. Heb er kritisch naar gekeken en concludeer dat hij de quarantaine erger vind dan zijn Corona klachten. De man heeft alleen wat buikpijn gehad. Gaat nergens over. En in de zorg die zo mekkert worden de mondkapjes nog steeds vaak niet gedragen. In het ziekenhuis waar ik werk lopen de artsen zonder mondkap rond en jullie zullen het niet geloven, de enigen met mondkap dat is het onderhoudspersoneel. Het moet niet gekker worden. Zou Diederik Gommers eigenlijk een geweten hebben, vraag ik mij af. Je moet het maar durven om derden met kletspraat zo’n schade te berokkenen en mensen kapot te maken ten faveure van eigen gewin. Ik vind deze griezel medogenloos. En De Jonge is gewoon dom. Zo, dat ben ik ook weer kwijt.

 32. Wat is uw ervaring met Covid-19?
  Met ervaring bedoel ik ziekenhuisopnames en overlijden, beiden zonder onderliggende kwalen.
  Mijn ervaring met Covid-19 is de dagelijkse melding door het RIVM van het aantal “besmettingen”, welke het gevolg zijn van duizenden testen per dag met een twijfelachtige test.
  Stoppen met alle testen is het einde van de pandemie, terug naar de griep.
  Zieke mensen gaan naar de huisarts en daarna even. naar het ziekenhuis, zoals normaal.
  Een probleem: Jaap van Dissel cs. valt in een zwart gat en is zijn macht en aanzien kwijt.

 33. Voor iets dat viraal gaat, zie ik maar weinig berichten van Doctors for Truth van later dan 4 of 5 augustus.
  Maar zal wel aan mij liggen.

 34. Wat ik heel teleurstellend vind, is dat de christenunie (Cu) en ook veel gelovigen meedoen aan deze waanzinnige hype. De christenunie stemt in alles mee, waardoor ze meedoen aan het ontwrichten van de democratie. Waarom doen ze dat? Geld?, macht?

 35. @Marco Krijgsman,

  Wie we nog kunnen geloven weten we niet.
  Maar dat deze vriendin melding maakt van steeds meer mensen die stikbenauwd naar het ziekenhuis worden gereden geloof ik echter wel.
  Het illustreert juist dat we in een vreselijke chaos zijn gemanipuleerd. We weten dat Hydroxychloroquine in combinatie met zink een effectief middel tegen Covid-19 kan zijn.
  Huisarts Rob Elens heeft zo in het begin van de coronauitbraak 10 patiënten genezen.
  We weten dat hij juist had gehandeld en dat hij nadrukkelijk heeft verklaard, dat HCQ met zink in de beginfase van de ziekte moet worden toegepast, dat is cruciaal. Maar de gezondheidsinspectie verbood hem om deze geneeswijze toe te passen. Inmiddels is het echter weer toegestaan. Begin deze week echter meldde de NPO dat Hydroxychloroquine mogelijk toch werkt bij de behandeling van corona, nadat er in 14 ziekenhuizen in ons land onderzoek naar was gedaan. Maar er werd ook gezegd dat HCQ de sterfte niet verminderde. Over zink werd met geen woord gerept!
  We zien hier echter hoe er nog steeds fout wordt gehandeld, want als men de patiënten in de beginfase bij de huisarts deze medicijnen voorschrijft komt het zelfs niet eens tot ziekenhuisopnames!
  Een beginnend brandje in een prullenbak blus je toch ook meteen, want dan ontwikkelt het zich niet tot een uitslaande brand.
  De NPO zei niets over zink, terwijl juist zink zo belangrijk is!
  Mijn conclusie is, dat het bericht door NPO zorgvuldig zo geformuleerd was, omdat dat in opdracht van onze overheid is gedaan.
  Waarom?
  Ik kan me zo bedenken dat de overheid niet zit te wachten op schadeclaims, want ja, er zijn tot nu toe al duizenden patiënten overleden, die met de combinatie HCQ/zink gered hadden kunnen worden

 36. Het wordt mij echt met de dag duidelijker, de bevolking wordt massaal bedrogen door ingehuurde overheid misdadigers. Deze lui zijn nog veel erger dan die misdadigers in 40/45, maar er mee wegkomen mag nooit gebeuren.

 37. Willem doet niet meer mee en gaat op vakantie naar Griekenland.

  Doe ook als Willem.

  Nou, blij dat de Corona crisis erop zit en de koning het signaal heeft afgegeven dat we weer naar normaal kunnen.

 38. Toch wel jammer dat ik niks vind over Ellen de Klerk en Doctors for Truth als dit over mn zoekmachine loopt
  Je zou toch mogen verwachten dat als dit een serieus gebeuren is er een website of iets dergelijks van is zeer met al die hooggeleerde artsen

 39. Beste Xander,
  Wat een fantastisch bericht,zou de waarheid nu eindelijk boven tafel komen?
  Alleen voor mensen die dit ontkennen,kun je hen naar de bronnen verwijzen?

 40. Als ik dit deel wordt ik waarschijnlijk gelyncht hier in Belgie

 41. ”Zorg komt in opstand tegen corona hoax:
  87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin”

  Dit is het eerste goede nieuws wat ik vandaag gezien heb. Ik hoop dat nog velen van hun collega’s zich bij hen aansluiten. Maar… zullen zij gehoord worden?

  Ik wens hen sterkte, kracht, moed en doorzettingsvermogen.

 42. Ik heb net een nieuwe speedboot gekocht en flieg morgen zel naar Santorini, zoek het maar uit.

 43. Kijk maar naar de studies en lezingen over de psychologische gevolgen voor vooral jonge mensen. Als daar niets aan gedaan wordt, leiden we weer heel veel generaties het verkeerde pad op.

  Voor mij is het echt onbegrijpelijk wat de Nederlandse politiek aan het doen is. In zo verre, dat ze niet beseffen, dat mensen, een steeds groter wordende groep, hen uiteindelijk ter verantwoording zal roepen.

  Zijn de politici levensmoe of zo?
  Zijn de politici, naam-christenen, voor zover de politici nog überhaupt een geloof hebben.
  Zijn/worden de politici gechanteerd?
  Zijn de politici ‘in een gat gedonderd’, waar ze nooit meer uitkomen?

  Je zal maar familie zijn van dit soort lakeien !

  In Alice in wonderland gaat het vooral om de dialogen en dan vooral om de taal, etiquette, identiteit en logica: het verschil tussen “zin” en “onzin”.

  Nonsense (onzin) is een centraal thema in het boek/film. Zoals de Cheshire Cat tegen Alice zegt in hoofdstuk 6: “We’re all mad here. I’m mad. You’re mad.” Op de vraag van Alice hoe de Cheshire Cat dit weet, antwoordt deze: “You must be or you wouldn’t have come here”. Alice is van mening dat dit nog niets bewijst en vraagt: “And how do you know that you’re mad?”. Vervolgens komt de Cheshire Cat met een logisch beredeneerde verklaring. De Cheshire Cat stelt namelijk dat honden niet gek zijn. Alice beaamt dit. De Cheshire Cat vervolgt door erop te wijzen dat een hond gromt wanneer hij boos is en met zijn staart zwaait als hij blij is. Een kat gromt wanneer zij blij is en zwaait met zijn staart als zij boos is. “Therefore I’m mad”, concludeert de Cheshire Cat.

  Wanneer de March Hare haar meer thee aanbiedt, antwoordt ze dat ze niet meer thee kan nemen, omdat ze nog niets gehad heeft. De Mad Hatter merkt echter op dat ze niet minder maar wel meer dan niets kan nemen. In zijn verhaal over de drie zusjes in de stroopput vertelt de Dormouse dat ze tekeningen maakten van dingen die met een M beginnen. Wanneer Alice vraagt waarom deze letter, reageert de March Hare met “Waarom niet?”. Een groot deel van het boek bestaat uit dit soort verwarrende gesprekken, die nog verwarrender worden door de vele woordspelingen. Over zijn schooltijd vertelt de Mock Turtle bijvoorbeeld dat hij Ambition, Distraction, Uglification en Derision leerde, verbasteringen van Addition, Subtraction, Multiplication en Division (optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen). [bron wikipedia]

  Waarom ik Alice in wonderland aanhaal?

  Om de doodeenvoudige reden dat het hele corona-sprookje opzettelijk verdeeldheid, uitsluiting en tot de dood kan leiden.

  Wat walg ik van politiek en degene die het op deze manier uitvoeren.

 44. Wat er wel en niet waar is van alle info die we krijgen kan ik niet beoordelen, ook niet van de nieuwsartikelen op deze site. Dat alles wat de mainstream media vertelt waar is, lijkt me niet.

  Wat wel waar is: een vriendin van ons zit op de ambulance en rijdt sinds een paar weken de ene na de andere stikbenauwde patiënt naar het ziekenhuis. Het explodeert ineens zegt ze. Dan is er toch wel iets aan de hand lijkt me.

 45. Leuk, heel leuk, het enige wat ik merk is dat mensen je voor gek verklaren als je twijfelt aan de oprechtheid van de overheid!! Ze lachen je in je gezicht uit, je bent een complot denker, een krankzinnige, iemand die zich schuldig maakt aan ongehoorzaamheid tenopzichte van medemens en de staat, iemand die de kwetsbare id samenleving in gevaar brengt etc!!

  Vandaag zegt minister de Jonge dat als de GGD zegt dat je op je kont moet zitten dan ga je op je kont zitten en volg je de instructies op!!

  Befehl ist Befehl – klap, ooit in 1933 begon in het nabije oosten een mannetje met een snorretje gelijksoortige instructies aan het volk uit te delen, we weten wat daarna gebeurd is !!
  Op 5 mei vieren alle gehoorzame mensen van nu de dag van de bevrijding maar hebben kennelijk nooit begrepen waar deze viering over ging.

 46. Xander, hoe lang denk dat jij nog door kan gaan met je site ?
  Ik zie het somber in

 47. Het gaat de goede kant op! Hoe meer mensen het bedrog doorzien, des te beter. Zeker als het uit medische hoek komt. Je kunt er vergif op innemen, dat onze regering nog meer repressieve maatregelen zal uitvaardigen en er doordrukken. Het misdadige gedrag van onze politici wordt steeds duidelijker. Reken ze er in maart op af. Al die partijen die voor de Noodwet hebben gestemd, moet je mijden. Ze hebben ons verraden ipv de regering te controleren wat hun taak is.

 48. Dit is goed nieuws, praat met mensen, alleen massaal opstand over de hele wereld dan heb je een kans; ik weet niet hoeveel % op moet staan maar dat doet er niet toe .STA OP !!!!
  Redenatie van : het helpt allemaal toch niet, NU heb je nog een kans, pak die kans nu het nog kan , als je nu die kans niet pakt dan is het echt over.
  Je kan in ieder geval zeggen: je hebt er alles aan gedaan.
  Mijn mening is/blijft : Ga ervoor, er zijn mogelijkheden genoeg om je mond open te doen leg het hele verhaal uit.
  Klopt , niet iedereen is daarvan gecharmeerd maar een aantal wel.

 49. Ik mag serieus hopen dat de terreur van totaal ongeschikte mensen met helaas nogal veel macht nu eindelijk wordt gebroken. Ik noem het keihard terreur als onder het mom van een zogenaamd gevaarlijk virus feitelijk vrijheden worden beknot.
  https://4nieuws.nl/buitenland/2486178/frankrijk-stelt-avondklok-in-in-grote-steden-tegen-verspreiding-corona.html
  Sinds wanneer kan een virus klok kijken en zou het kunnen dat de glorieuze gele hesjes weer aan de poort rammelen. Dictator Macron is er als de kippen bij om een virusje te misbruiken.

Comments are closed.