CDC: 70% Covid patiënten droeg altijd mondkapje, slechts 4% nooit

U denkt fruitvliegjes te kunnen tegenhouden met kippengaas? Veel succes ermee. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————–

Mondkapje komt neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas, en beschermt noch jezelf, noch anderen – ‘Mondkapjesplicht is terroristische aanval op de volksgezondheid’

—————————————————————————————————————————————–

Om de zinloosheid, om niet te zeggen totale waanzin van mondkapjes te onderstrepen: zelfs al zou het aantal ‘besmettingen’ kloppen (wat zoals u weet niet zo is), dan nog blijkt uit een onderzoek van de Amerikaanse CDC dat maar liefst 70% van het aantal Covid patiënten altijd een mondkapje droeg, en slechts 4% van de zieken nooit. Daaruit zou je kunnen opmaken dat het dragen van een mondkapje het risico op het krijgen van Covid-19 juist fors vergroot. Aangezien dit bij de autoriteiten bekend moet zijn, zou serieus overwogen moeten worden of de overheden met opzet een mondkapjesplicht gebruiken om het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ verder op te laten open, om straks een voorwendsel te hebben om nog hardere maatregelen, zoals verplichte vaccinaties, te nemen.

‘Het dragen van mondkapjes is algemener geworden, en wordt in opeenvolgende maanden steeds krachtiger afgedwongen, maar het virus blijft zich snel verspreiden,’ schreef Daniël Horrowitz in een op-ed in The Blaze. ‘Je hebt medelijden met degenen die denken dat ze een virus, dat zich net zo makkelijk verspreidt als een verkoudheid, met een simpel mondkapje kunnen stoppen.’ De CDC studie ‘laat zien wat wij al lang vermoeden, namelijk dat de overweldigende meerderheid van de mensen die het virus krijgen, al enige tijd consistent mondkapjes hebben gedragen. Gelukkig worden er maar heel weinig van hen ziek.’

Fruitvliegjes tegenhouden met kippengaas

‘De realiteit is dat de gaatjes in medische mondkapjes 30 keer groter zijn dan de gemiddelde grootte van SARS-CoV-2 virionen. Goedkopere (maar comfortabelere) katoenen maskers die vaak worden gedragen, hebben openingen die 100 x groter zijn dan virusdeeltjes.’

Daarmee wordt ook de in Nederland zo vaak herhaalde bewering dat mondkapjes vooral voor de bescherming van anderen dienen, onderuit gehaald. Immers, als een virus doodeenvoudig door alle soorten vrij beschikbare mondkapjes kan dringen, kan het er net zo makkelijk de andere kant op weer uitgaan.

Een mondkapje komt daarom neer op het proberen tegen te houden van fruitvliegjes met kippengaas. Of, zoals Horrowitz schrijft, ‘vliegen achter tralies’ proberen te houden.

‘De kapjes die in winkels worden verkocht kunnen niemand echt beschermen,’ verklaarde nota bene ook dr. Anthony Fauci (Coronavirus Task Force van het Witte Huis) al op 17 februari van dit jaar. Alle kapjes, behalve enkele medische (die in Nederland op straffe van een boete NIET mogen worden gedragen!), bevatten veel te grote openingen om ook maar enige bescherming te kunnen bieden. Fauci: ‘Daarom is er geen enkele reden om een mondkapje te dragen.’

‘Mondkapjesplicht is terroristische aanval op de volksgezondheid’

Mondkapjes zijn broeinesten van bacteriën, en verhogen juist het risico op andere ziekten. Zo geeft Horrowitz het voorbeeld van een school in Michigan die ondanks een mondkapjesplicht door een enorme uitbraak van streptokokken (besmettelijke bacteriële keelontsteking) werd getroffen. Dr. Jennifer Morse, medisch directeur van de gezondheidsdienst, verklaarde het ‘vreemd’ te vinden dat die uitbraak kon plaatsvinden, omdat streptokokken en corona op exact dezelfde wijze worden overgedragen. (1)

Daarnaast wordt het CO2 niveau dat iemand met een mondkapje inademt al binnen enkele minuten met een factor 1000 verhoogd. Na vaak en langdurig dragen van een mondkapje wordt het zuurstof niveau in het bloed verlaagd, wat zeer schadelijk is voor de algemene gezondheid, en de poorten wijd openzet voor tal van ziekteverwekkers.

Een mondkapjesplicht kan dan ook als niets minder dan een terroristische aanval op de volksgezondheid worden opgevat. Het lijkt erop alsof regeringen wanhopig om zieke mensen verlegen zitten, die straks moeten kunnen worden opgevoerd als zogenaamde ‘Covid’ patiënten, zodat het volk kan worden overgehaald, of zelfs verplicht, zich te laten inspuiten met experimentele mRNA vaccins.

 

Xander


(1) World Tribune

Zie ook o.a.:

14-10: Zweden heeft zonder lockdown en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’(/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
20-08: Top corona expert Zweedse overheid: Heel gevaarlijk te denken dat mondkapjes bescherming bieden
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’(Column Pierre Capel)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

33

 1. Ik ben er nog steeds niet achter? Is corona het middel om de mensheid uit te roeien of het mondkapje. Ik vermoed dat het met de op stapel staande hongersnood het ze wel zal jukken. Het valt mij op dat er bij magere Heijn en andere kijkgrijps al flink wordt gehamstert. Bij de vorige lockdown was het toiletpapier en ditmaal de koffie. Deze ouwe taaie is de hongerwinter nog niet vergeten. Dan maar geen koffie of ersatz! De aardappelschillensoep was ook gezonder dan de aardappels. Wellicht word ik daardoor, na zeventig jaar koffiejunk nog gezonder ook. De dommen hebben een voordeel; zij leven niet zo lang. Zij zijn overal herkenbaar aan het mondvod waarmee ze letterlijk en figuurlijk bij de neus zijn genomen.

 2. Hoe kunnen mensen dit als betrouwbaar nieuws zien? Zelfs de manier van schrijven laten al zien dat dit onbetrouwbaar is. En waar zijn de echte bronnen?
  Mensen, leer alsjeblieft iets over mediawijsheid voor je dit gelooft, want dit is hartstikke onbetrouwbaar.

 3. “Daarnaast wordt het CO2 niveau dat iemand met een mondkapje inademt al binnen enkele minuten met een factor 1000 verhoogd. Na vaak en langdurig dragen van een mondkapje wordt het zuurstof niveau in het bloed verlaagd, wat zeer schadelijk is voor de algemene gezondheid, en de poorten wijd openzet voor tal van ziekteverwekkers.”

  Dan zouden werknemers die tijdens het werk mondkapjes moeten dragen i.v.m. fijnstof ook last moeten hebben van lage zuurstofgehaltes in hun bloed.

 4. De experts hebben het fout en zoeken nu een zondebok.( zie op eds artikel Daniël Greenfield Arutz Sheva 15 oktober). De regels van de experts bestrijden het virus niet, ze zijn zelf het virus geworden.

 5. “……dan nog blijkt uit een onderzoek van de Amerikaanse CDC dat maar liefst 70% van het aantal Covid patiënten altijd een mondkapje droeg, en slechts 4% van de zieken nooit. Daaruit zou je kunnen opmaken dat het dragen van een mondkapje het risico op het krijgen van Covid-19 juist fors vergroot”

  Naar het schijnt worden álle mondmaskers behandeld met FORMALDEHYDE, dat zoals geweten is, gebruikt wordt als conserveringsmiddel en oa om lijken te balsemen. Kan dit de oorzaak zijn van een groter risico op besmetting voor covid-19 door de behandeling van de mondmaskers met deze substantie? Tenslotte ademt iedereen met een mondmasker ook die formaldehyde in?

 6. @ Bozeoudeman: 9:43 pm, op 14/10. Dat zie ik ook zo. Verdeel en heers, daar maken deze schurken- regeringsleiders en politici- gaarne gebruik van. En het werkt ook nog, vooral in Nederland.

 7. Als ik ga winkelen draag ik mijn mondmasker, ik lijk dan meer op een gangster die de winkel gaat overvallen, of het zijn nut heeft, ook dat is de vraag, op drukke plaatsen zeker!! Shalom

 8. @cerberus 14/10/2020 om 9:27 pm:

  Touche en in de roos met deze prachtige oneliner die ik met genoegen zal gebruiken. Dank ervoor.

 9. Praat die Tweede Kamer eigenlijk wel over de inhoud? Over de waarde van die tests en de maskers. Over het feit dat we nu meer grieperige en verkouden mensen zullen hebben. Over immuniteit en groepsimmuniteit. Over grondrechten en de ontastbaarheid van het lichaam.
  Nee. Het gaat vooral over “Het had allemaal strenger gemoeten” en de premier huilt mee. Niemand kennelijk die ziet dat in landen die strenge maatregelen namen, nu dezelfde zogenaamde tweede golf wordt verkondigd. Die landen trekken nu ook de teugels weer strakker aan. Niemand die wijst op het Zweedse model.
  Zit er eigenlijk nog denkkracht in die Kamer, of is het allemaal gewoon poppenkast.

 10. In de bus ging even het licht bij mijn uit
  Sprintje voor de bus aan naar de halte, om de bus te halen.
  Mondkapje op, de bus in, plekje zoeken, zitten en ……welterusten
  Toen ik wakker werd , zag ik de liefste ogen van een buschauffeuse, gaat goed nu, alleen ik word nual benauwd als ik anderen met mondkapje zie.

 11. Wij waren deze zomer met vakantie in Frankrijk en droegen dus vlg de regels een mondkapje als we boodschappen gingen dien. Echter, ik nies iedere morgen een aantal keren, en snuit dan helder vocht, maar na een paar dagen slechts een half uurtje pet dag een mondkapje te hebben gedragen, was het helder vocht veranderd in groen. Na de vakantie droeg ik dus het mondkapje niet meer en is het groen verdwenen. Ik denk dat dat genoeg zegt.

 12. Het verdient aanbeveling een man als Maurice de Hond op dit onderwerp serieuzer te nemen dan alle virologen en medici bij elkaar. De man geeft aan dat studies uit het buitenland hier niet meegenomen worden terwijl evidence based blijkt dat er wel degelijk therapieën zijn die goedkoop en effectief zijn. Het gedraai en gelieg over cijfers moet kennelijk verhullen dat er de afgelopen 12 jaar een kaalslag heeft plaatsgevonden in de zorg.
  Nou lees ik vaak dat de kosten voor die zorg enorm zijn gestegen en dat geloof ik graag. Als er verkeerde beslissingen worden genomen door iemand met een Pabo achtergrond terwijl een beter en goedkoper alternatief voor handen is. Ziekenhuizen worden gesloten en staan nog steeds leeg. Hier worden twee ziekenhuizen gesloten om plaats te maken voor een nieuw ziekenhuis. Geraamde kosten tussen de 200 en 300 miljoen, u merkt men kijk niet zo nauw.
  https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2983511/het-nieuwe-bravis-ziekenhuis-komt-in-roosendaal-en-gaat-200-tot-300-miljoen-kosten
  En het zal mogelijk nog wel iets duurder worden, en er zijn erg weinig steekhoudende argumenten om die kosten te rechtvaardigen. Met als dooddoener dat ik maar een simpele burger ben die het weer eens niet snapt natuurlijk.
  Maar handen aan het bed is bij een beetje tegenwind al snel een groot probleem, ja ja.

 13. Politiek is georganiseerde misdaad met types als Gates en Soros aan de top van deze misdaad organisaties. Wie denkt nu echt dat we hen kunnen stoppen? Hoe dan? Iets als ‘het volk’ bestaat niet. Het volk is een verzameling van mensen die niet echt in genoeg mate met elkaar in contact staan, niet voldoende georganiseerd zijn, een verzameling van eenlingen, die door de anderhalve meter regel en mondkapjes nog meer tot eenlingen worden gemaakt. Kwaadaardige schurken gelijk als roofridders uit het verleden hebben via de zwaar corrupte VN organisatie wereldwijd de macht overgenomen en wie denkt nu echt als eenling of als groep eenlingen daar iets tegen te kunnen ondernemen? Enkel een leider die geld en middelen genoeg heeft om zich tegen die schurken zooi af te zetten maakt wellicht een kans. Als deze niet snel komt is het einde oefening voor onze manier van leven in vrijheid en democratie en voor de mensheid als geheel op termijn. Op termijn zullen er vast en zeker contra revolutionaire groepen ontstaan die een guerrilla strijd tegen de politieke schurken zullen beginnen. Maar wat dan? Wereldwijde burgeroorlog? En daarmee terug in de Middeleeuwen. Maar wat voor andere keus is er? Buigen voor een geldbeluste schurk als Bill Gates betekent jezelf tot robot laten maken via zijn chip. Ook bepaald geen leuk vooruitzicht.

 14. Helemaal mee eens.en zoveel mensen zien het niet omdat ze zo bang gemaakt zijn waardoor ze nu ook overal maar ja op zeggen niet wetende wat de gevolgen zullen zijn .geloof ook dat er steeds meer mensen hun ogen openen.maar ben bang dat we er ook niks tegen kunnen beginnen.

 15. Beste mensen , Ik lees hier uw reacties.
  Moet wel concluderen dat ze ons hebben waar ze willen,
  Op een enkeling na draagt iedereen een mondkapje,ondanks het nog niet verplicht is( spoedwet in aantocht) en we daarbij aangeven er ziek van te worden en.niet beschermt.
  De vaccins krijgen we ook op deze manier ben ik bang.

 16. De stilzwijgende en onderdanige kudde is zijn eigen grootste vijand geworden , de tirannieke overheid is daar een nevenverschijnsel van.

 17. Bij ons in de buurt staat enkel dat je een mondkapje moet dragen op dringend verzoek van de overheid. Dus zijn ze niet verplicht. Ik ben vaak de enige bezoeker in de winkels, die geen kapje draagt en niemand van het personeel spreekt mij daarop aan. Wel kijken mede winkelend publiek mij aan van hoe durf je zonder kapje te lopen. Dan denk ik enkel van hoe dom volk de meeste eigenlijk zijn om met deze poppenkast mee te spelen en hun eigen gezondheid op het spel te zetten. Waarschijnlijk beseffen andere dat niet eens. Daarbij komt met het dragen van het mond/neuskapje het zuurstof gehalte eronder dat kapje onder het toelaatbare zuurstof gehalte van 19,5% komt. Volgens de ARBO richtlijnen ben je dan verplicht om die ruimte te verlaten. In het geval van een mond/neuskapje wat de zuurstof arme omgeving oplevert, is dan ook verboden volgens de Nederlandse wet. Hier vanuit gaand is de overheid een hypocriet ten top. Daar het eigenlijk alleen maar een experiment is, om mensen de suggestie/illusie te wekken dat er een onzichtbare gevaarlijke en besmettelijke virus rond dwaalt. Daar een virus geen levend iets is, maar een zeepachtige substantie is van jou immuunsysteem om ziektekiemen te doden in je lichaam. Dat veroorzaakt extra slijm wat je dan uit hoest of een loop neus veroorzaakt. Maar het niet besmettelijk voor andere. Dus alle genomen maatregelen van de overheden zijn dan ook klinkklare onzin en nutteloos voor onze gezondheid. Het gaat de overheden enkel om dat zij al onze macht/geld en eigendommen van het volk kunnen ontnemen en dicteren zij hoe het volk moet gehoorzamen aan hen. Maar dat is ten strengste verboden volgens internationale verdragen zoals de code van Neurenberg om ongevraagd te experimenteren met mensen en ook met die experimenten die de gezondheid van de mensen kunnen schade. Daar vallen dan ook zogenaamde verplichte vaccins onder dat kopje. Maar ook de lockdown valt ook hier onder, omdat dit een ongevraagde experiment is, wat ook veel emotioneel leed veroorzaakt. De opdrachtgevers c.q. uitvoerders zijn volgens de internationale verdragen zoals de code van Neurenberg persoonlijk aansprakelijk. Dan zijn bijna alle regeringen en overheden ter wereld en de WHO/VN en de EU persoonlijk aansprakelijk. Waarom worden eigenlijk dan internationale verdragen, mensenrechten en wetten gemaakt door regeringsleiders, als erop aan komt dat ze alles naast hun neer kunnen leggen, als ze dat beter uitkomt. Terwijl het volk wel er aan moeten houden volgens die zelfde regeringsleiders. Dan ziet het er naar uit dat het volk het beste de overheden c.q. de regeringen buitenspel moeten zetten, willen we een eigen toekomst opbouwen voor hun kinderen en klein kinderen.

 18. “De Overheid is onze vijand geworden.”
  Net als in de Sovjet Unie onder Stalin.

 19. In 1922 was er al een mondkapje in Japan!

  https://aktuelles.uni-frankfurt.de/forschung/ein-blick-in-die-geschichte-der-mund-nasenschutz-masken-in-japan/

  Het komt dus uit het oosten. Vanuit het Taoïsme dus.
  https://historiek.net/taoisme-kenmerken-filosofie/80208/

  Verder is harmonie met de natuur is een belangrijk uitgangspunt in het taoïsme. Klassieke taoïsten keerden zich af van de samenleving en leefden solo, als kluizenaar, in afgelegen oorden.

  Corona, ondanks de slogan “alleen samen”. Ja, daarover is nagedacht net als Obama’s dubieuze uitspraak “Yes, we can”. Dat alleen maakt het als dat we weinig betrokken raken met de samenleving. Solo, eenzamen, een kluizenaarsgevoel.

  Het taoïsme gelooft overigens in het principe van de onsterfelijke mens. Via magie en alchemie kan geprobeerd worden om deze staat te bereiken.

  Via vaccinaties, de magie en alchemie (pharma = in hogere zuivere zin alleen maar alchemie!) proberen ze ons als het “levendelixer” een vaccin ons doen geloven dat dit de oplossing is.

  De regeringen wereldwijd legt on de DAO op = weg. Of te wel ” de weg waaraan de mens zich moet aanpassen”. Mogelijk niet voor niets moest CoVID-19 uit het oosten, uit China komen.

  De levenskracht die eruit moet komen is in het Taoïsme de “Chi”. Het Taoïsme heeft ook een bepalende Stigma in zich. Het symbook van Ying en Yang doen denken aan twee zessen met een binnencirkeltje binnen de grote cirkel.

  https://www.tudelft.nl/stories/articles/het-masker-ontmaskerd/

  De werkelijkheid volgens het Taoïsme is dynamisch. Kortom, de werkelijkheid is vluchtig en als je denkt dit gegrepen te hebben, dan zit je in een andere werkelijkheid.

  Hoe zwalkend is het beleid alleen al met Corona. Er is geen werkelijkheid.
  De Chinese president heet Xi Jinping.

  Chi Stigma en Xi heb ik tussen de zinnen aangehaald. Voor wat het waard is natuurlijk.

  Zou voor Christenen de volgende Bijbelse passage kunnen helpen als een muilkorf juridisch dicht wordt getimmerd?

  2 Korinthiërs 3:17-18 NBG51
  De Here nu is de Geest; en waar de Geest des Heren is, is vrijheid. En wij allen, die met een aangezicht, waarop geen bedekking meer is, de heerlijkheid des Heren weerspiegelen, veranderen naar hetzelfde beeld van heerlijkheid tot heerlijkheid, immers door de Here, die Geest is.

  Want als je niet gehoorzaam, krijg je een boete. In feite omdat je een boete krijgt, gehoorzaam je wel de overheid omdat je niet in opstand komt. Eenmaal de boete opgelegd, kan je je vanuit het bovengenoemde argument de boet bij de rechter aanvechten. Dan wordt het interessant. Want dan weet je of de Bijbel al geheel uit de rechtspraak is verdwenen, al hebben we dit vermoeden al wel.

  https://boeddhistischdagblad.nl/achtergronden/123295-kunnen-spiritualiteit-en-religie-helpen-de-klimaatverandering-te-stoppen/

  De noodzaak om dit in te perken wordt bijvoorbeeld onderstreept in het Taoïsme, dat de nadruk legt op zelfdiscipline en beperkingen in onze omgang met het milieu.

  1500 IC bedden op 17 miljoen. Duitsland met 85 miljoen heeft 26000 IC bedden.
  Het geld moest sinds gemaakte kredietcrisis vanaf 2007, overigen dit kon pas plaatsvinden nadat het grondwettelijke verdrag door Nederland en Frankrijk met 2/3 was verworpen op basis van het verdrag van Maastricht, dat is door zgn wetswijzing in het aanpassen van het verdrag er ondemocratisch doorgevoerd. Hier heeft de CU veel, heel veel blaam.

  De 15 jaar bezuinigingen op ons zorgstelsel, een zorgstelsel veranderen om de kosten van de vele immigranten te kunnen betalen, maakt de bijdrage vandaag de dag de kosten een zorgpremies net zo duur als een gemiddelde lage huur.

  Maar Nederland is nog niet vol gekleurd met immigranten, we komen nog te kort. 17 Miljoen op elkaar in het westen is geen probleem voor eventuele virussen en ziekenhuizen IC bedden ligt volgens een tweet van Geert Wilder over het algemeen vol met mogelijk niet westerse mensen.

  En we laten ze maar verder binnenkomen.

  Opinie peilingen één vandaag?! 2/3 ruim van het Nederlandse volk staat hierachter. Als dit echt zo is, dan zijn we verloren. Kloppen die getallen we. Kan Maurice de Hond niet eens zelfstandig een peiling doen.

  Spyfromthesky

 20. Ze zijn aan het testen of de emmer van angst en frustratie al vol genoeg is….. zodra dat het geval is hebben ze waarschijnlijk plots een “zeer goed” vaccin klaar…. jammer dat dan daar waarschijnlijk net zoveel mensen/schapen in de rij voor gaan staan als voor de mondkapjes… en de weigeraars? Zullen “nog” niet/indirect “verplicht” worden maar hun staan zeer vervelende consequenties te wachten… waardoor het lastig wordt voet bij stuk te houden… 🌈🙏✝️

 21. We moeten ons immuunsysteem wakker houden. Dat doen we door steeds met mensen in contact te komen. Zo bouwen we weerstand op tegen tal van ziekteverwekkers. Dit beleid van isolatie is slecht voor het immuunsysteem. We worden er zwakker door. Ook nog vanwege die psychische angst die er elke dag weer ingepompt wordt.

 22. Hoeveel munitie is er nog nodig om de verantwoordelijken (Rutte en handlangers ) te arresteren en te dagvaarden voor terrorisme en wandaden tegen de menselijkheid? De eigen bevolking nota bene.
  Zij weten donders goed waar ze mee bezig zijn. Het is een enorme grote misleiding om achter de schermen een kwaadaardige agenda uit te rollen wat inmiddels al jaren aan de gang is maar nu helemaal exposed wordt. Wat we nu mee maken is nog maar een begin. De wandaden die gaan volgen zijn vele maken erger. Maar gelukkig werken er ook krachten tegen dit type proleten. Hoe harder de maatregelen hoe meer paniek er is bij hèt corrupte proletariaat. In de VS zijn al wat dominostenen om. Dat gaan we hier ook krijgen. Het is een harde strijd. En die gaat nog harder worden.

 23. Alle data tonen aan dat er geen groot gevaar meer is. Risico’s voor jongeren zijn absoluut verwaarloosbaar! Er is nu héél duidelijk sprake van bijzonder disproportionele maatregelen. Ziekenhuisbedden worden weer vrij gehouden voor iets dat men ‘verwacht’.
  Kennelijk vinden al die sociale mensen het geen punt dat mensen met andere ziektes geen toegang krijgen tot de zorg.
  Een medisch-academische protestbeweging in België. Een gesprek met Sam Brokken over dat erg schadelijke overheidsoptreden dat geen basis meer heeft. Een verstandig mens: https://www.youtube.com/watch?v=sENMH61eWdc

 24. Een mooi voorbeeld van een correlatie. Zelf draag ik nooit een mondkapje, wat in mijn woonplaats in tal van gevallen verplicht is, maar ik kom ook nooit op plaatsen waar dat vervelende mondkapje nodig is. Mensen die dagelijks een mondkapje dragen komen ook dagelijks in situaties met besmettingsgevaar. Vanzelfsprekend lopen ze daar een veel groter risico dan iemand wie dergelijke omstandigheden weet te mijden.

 25. Ziekenhuispersoneel loopt voortdurend met hoofdpijn rond vanwege de mondkapjes. Ik hoop dat vooral de overheidsdienaren mondkapjes gaan gebruiken en dat ze erin smoren. De criminele Coronawet gaat de tool
  worden om mondkapjes alsnog wettelijk verplicht te maken. De overheid ondermijnt de levenskwaliteit vanwege nietszeggende positieve testen. Kijk naar Ronaldo. Oh, ah hij is postief getest. Maar let op. Zoals de meeste mensen geen klachten.

 26. Als een mondkapje verplicht wordt. Gebruik dan een mesh mask (zoek op aliexpress). Werkt zeker niet, maar ademen gaat prima en het gaat immers om de perceptie.

 27. Het is een enorme zwendel. Hier alles nog eens op een rij: https://www.youtube.com/watch?v=bZwIJ5LsbrA
  En de pers vertikt het om gefundeerde kritiek ruimte te geven!
  Vanochtend op Radio 1 over die maskers die Rutte via een wet wil verplichten voor de openbare binnenruimtes. Dan wordt er een juriste bij geroepen die het helemaal eens is met die maatregel. Géén ander geluid!! En de presentator zegt herhaaldelijk dat je dus buiten (!) zonder masker bekeurd kan gaan worden. Wat een vreselijke vertoning.

 28. Vanmiddag bij de dierenarts ook verplicht een mondkapje opgedaan. Na afloop van de behandeling gezegd dat mondkapjes toch eigenlijk zinloos zijn als het gaat om het tegengaan van het verspreiden van het virus. Gelukkig gaven ze volmondig gelijk maar waren nu eenmaal verplicht. Heb ze het advies gegeven het kapje zo weinig mogelijk te gebruiken om hun eigen gezondheid te beschermen, en snel te kijken naar een goed afzuigende ventilatie. Vonden ze ook, maar ja, het geld👺

Comments are closed.