Zweden heeft zonder lockdown en zonder mondkapjes laagste sterftecijfer van Europa

Geen mondkapjes, geen 1,5 meter = geen massahysterie en geen pandemie.

—————————————————————————————————————————————-

Olivia Wigzell, directeur van de Zweedse versie van het RIVM, heeft op een conferentie gezegd dat haar land geen lockdown heeft ingevoerd om ‘pandemie moeheid’ bij het publiek te voorkomen. Zweden heeft nu zonder lockdowns en zonder mondkapjes, en met amper social distancing, het laagste sterftecijfer van Europa. Ondertussen heeft in eigen land het VN Agenda-21/30 regime Rutte juist de frontale aanval geopend op het eigen volk door de horeca de genadeklap toe te dienen, en binnenkort een mondkapjesplicht in te voeren.

Zweden koos vanaf het allereerste begin voor de enige normale en bewezen reactie op een vermeende virusuitbraak, namelijk door niet de gezonde bevolking op te sluiten en te onderwerpen aan strenge restricties, maar de ouderen extra te beschermen. Het land heeft toegegeven dat het daar in eerste instantie te laat mee was, waardoor in het begin het sterftecijfer onder onder ouderen snel op te leek te lopen. Na een snelle correctie bleek enkele maanden later dat het gemiddelde sterftecijfer juist lager was dan het 5-jarige gemiddelde.

‘Bang voor pandemie moeheid’

Er kwamen dus geen lockdowns, er gingen geen restaurants, scholen en bedrijven dicht, en er kwamen geen verplichte mondkapjes. De Westerse propaganda media schreeuwden moord en brand, en voorspelden een slachting. Het tegendeel gebeurde; Zweden heeft minder dan 6000 corona doden, en daarmee het laagste sterftepercentage van Europa.

‘We waren erg bang dat het volk zoiets als pandemie moeheid zou ontwikkelen, en ze de beperkingen zat zouden worden,’ legde Wigzell uit tijdens de Pandemic 2020 conferentie in Moskou. ‘Maar in Zweden heeft praktisch iedereen de (zeer lichte) aanbevelingen opgevolgd.’

Geen mondkapjes en geen 1,5 meter – en amper zieken

Het grootste deel van het Zweedse volk heeft nu groepsimmuniteit, waardoor de impact van een eventuele ’tweede golf’ (er even vanuit gaande dat die bestaat) geminimaliseerd wordt. Om te laten zien dat het leven in Zweden vrijwel normaal verloopt, plaatste een jonge vrouw een video van zichzelf terwijl ze in Stockholm op een station staat, en in een trein stapt:

Geen mondkapjes, geen anderhalve meter – en tegelijkertijd amper zieken in de ziekenhuizen.

De Zweedse gezondheidszorg kwam nooit in de problemen, zelfs niet op het hoogtepunt van deze ‘pandemie’. Dat heeft er ook mee te maken dat de zorg in het land nooit is kapot bezuinigd, zoals de afgelopen jaren door het kabinet Rutte werd gedaan (halvering van het aantal IC plaatsen tot bijna het laagste niveau van heel Europa).

Opnieuw is bevestigd wat al in tal van wetenschappelijke onderzoeken werd geconcludeerd: landen met geen of weinig restricties doen het veel beter dan landen met lockdowns en andere strenge, maatschappij ondermijnende maatregelen zoals 1,5 meter, lockdowns, samenscholingsverboden, en sluiten van horeca, scholen en bedrijven.

Worden statistieken vervalst om corona angst erin te houden?

Om de doodsangst er bij het volk diep in te drukken wordt er gebruik gemaakt van de meest doortrapte en leugenachtige propaganda technieken. Zo wordt nu plotseling beweerd dat het ministerie maandenlang ‘veel te weinig’ coronapatiënten zou hebben gemeld. Dat is wel heel ’toevallig’ kort nadat hoogleraar (em.) Pierre Capel een aantal korte info video’s plaatste met daarop de officiële RIVM statistieken, waaruit zonneklaar bleek dat de hele tweede golf één grote hoax en datazwendel is.

En zoals het RIVM al eerder deed – in navolging van wat het KNMI al jaren doet t.a.v. het klimaat – lijken die statistieken nu gewoon weer vervalst te worden met fake corona patiënten (mensen die om heel andere redenen in het ziekenhuis liggen, maar nu als Covid patiënt worden meegeteld, of misschien wel patiënten die helemaal niet bestaan).

Staatsgreep ten bate van VN Agenda 21/30 een feit

Met de aanstaande noodwet, die voor 99% zeker lijkt te worden aangenomen, houdt de Nederlandse democratie definitief op te bestaan, en is de staatsgreep tegen ons volk, tegen onze economie, tegen onze vrijheid en tegen ons welzijn voltooid. Daarna zal het één lange glijdende helling van steeds strengere maatregelen zijn, die ons aan een internationaal totalitair communistisch regime zullen onderwerpen, die bedoeld is om VN Agenda 21/30 (= Agenda 2030 als onderdeel van Agenda 21) in ons land te implementeren, en die al in 2025 ons land onherkenbaar zal hebben veranderd.

75 jaar na de bevrijding van de Nazi’s zijn we opnieuw bezet gebied – niet met tanks en soldaten, maar door een vrijwillige machtsoverdracht van ‘onze’ volksvertegenwoordiging aan een buitenlandse globalistische mogendheid (we hebben al populistische termen zoals Klimanazi’s of Coronazi’s voorbij zien komen). En of politici daar nu uit overtuiging aan meewerken, of dat ze worden gechanteerd of zijn omgekocht, maakt niet uit. Het is en blijft een ultiem verraad dat in de hele Nederlandse historie zijn weerga niet kent.

 

Xander


(1) Summit News via Zero Hedge

Zie ook o.a.:

12-10: WHO speciale topman voor Covid-19 keert zich tegen nieuwe lockdowns
10-10: (/ RIVM statistieken Nederlandse gemeenten bewijzen dat corona ‘pandemie’ van meet af aan één grote hoax is geweest)
10-10: Buitenparlementaire onderzoekscommissie naar het coronabeleid begint maandag met hoorzittingen (‘De overheid is bezig met een structureel maatschappij veranderend beleid, en het ziet er niet naar uit dat we ooit teruggaan naar normaal. Dat is een vorm van terrorisme.)
09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
08-10: Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen
06-10: Trump heeft gelijk: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep
05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’(/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
20-08: Top corona expert Zweedse overheid: Heel gevaarlijk te denken dat mondkapjes bescherming bieden
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’(Column Pierre Capel)
17-07: Statistieken bewijzen definitief dat Zweden zonder lockdown beste corona strategie had
02-06: Zweden bewijst definitief dat lockdowns en veel social distancing totaal onnodig waren (/ Doorsnee virus door overheden misbruikt om bedrijven failliet te laten gaan en te nationaliseren voor centrale communistische planeconomie’)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

24

 1. Wat me nu wel opvalt is als je gaat kijken naar de bevolkingsdichtheid van Nederland/België en zweden, dat daar toch wel een ruim verschil is qua bevolkingsdichtheid.
  Zo kan je zien dat België op plaats 33 staat met 383,9/km²(2020), Nederland op plaats 29 met 416/km² (2020) en Zweden op plaats 194 met 22,7/km² (2020)
  (Bron; Wikipedia…weet niet in hoeverre dat juist is maar bon)

  Aangezien Zweden veel minder dicht bevolkt is lijkt het ergens wel logisch dat er een andere aanpak is. Toch, op bepaalde punten denk ik dat we erg waakzaam moeten blijven tov de regeringen in de EU want het zou heel goed kunnen dat wij naar een verdoken communistische samenleving aan het evolueren zijn onder het mom van een al dan niet gevaarlijk virus… Moet wel toegeven, het is briljant bedacht want de meerderheid van de mensen trapt blindelings in wat men voorgekauwd door de tv krijgt voorgeschoteld…

 2. Klopt helemaal niks van dat artikel. Zweden staat op plek 7 van laagste sterftecijfers. Ook in Zweden hielden ze vaak 1,5 meter afstand, hoewel het alleen een advies was .Anders Tegnell weet zelf niet waarom hun aanpak werkt en ze streven zeker niet naar groepsimmuniteit en hebben dat ook bij lange na niet gehaald.

 3. Laten we eerlijk zijn we weten gwn ff niet wat het beste is.

  Maar dat rutte voor nl kiest werd wel duidelijk toen 25 lidstaten rutte op de vingers tikte met de geldkwestie, we zijn niet van rutte maar denk dat we nu ff voor de eenheid wel ff de regering moeten steunen.
  Een betere is er op t moment ff niet, ja wilders is nog het beste maar die lukt het niet aan kop te komen denk ik.

 4. Beste Mod, volgens mij is dat Willy dus met een Griekse y.

  U heeft gelijk maar om toch verwarring te voorkomen gelieve een aanpassing te doen. Mod.

 5. @ Beursspecialist schreef:
  14/10/2020 om 8:13 pm
  Een reageerder met de naam Beursspecialist.
  Ik vermaak me altijd kostelijk met het oeverloze gezwam op de website van IEX.nl. Men kent daar een soort van koffiekamer waar de reacties druipen van de jaloezie. Persoonlijk heb ik jaren geleden de conclusie getrokken dat het schier onmogelijk is als particulier iets te verdienen op de beurs. Cijfertjes zijn namelijk nooit duidelijk, het hangt er maar net van af wat de bron ermee wil bereiken. En dat geldt natuurlijk voor elke bron. Gelukkig zijn er veel mensen zo wijs geweest geen buffer aan te leggen, want wie houdt en nou een spaarrekening aan als je riant binnen kan lopen in het gokpaleis dat ik die beurs noem. Daar plukken veel mensen nu ongetwijfeld de wrange vruchten van, met hun zielig gebedel dat de staat moet compenseren.

  Als flagrant voorbeeld een bedrijf als booking.com dat vorig jaar juichend 5 miljard uitdeelde aan aandeelhouders en nu doodleuk ook door de staat wordt gecompenseerd.

  Verder verwacht ik dat Nederland na de ontboezeming dat het ministerie maandenlang te weinig patiënten melde wel in de top 10 zal eindigen, hoera? Tellen we wel patiënten die geveld worden door of met corona en hoe totaal ongeloofwaardig is het inmiddels allemaal.

 6. https://www.nu.nl/binnenland/6083961/kamervoorzitter-arib-protesten-voor-de-tweede-kamer-zijn-intimiderend.html#coral_talk_wrapper
  Heeft deze dame enig idee hoe intimiderend dom en wispelturig politici in het algemeen inmiddels overkomen? Het is dat ik nog eens kan lachen om de spitsvondige humor van dhr. Martin Bosma maar voor de rest zijn het gemuilkorvde mannetjes en vrouwtjes met als duidelijk voorbeeld Pieter Omtzigt. Deze man is kaltgestellt door een Pabo gladjanus die er niet voor terug deinst flagrante leugens te verkopen. En daar trappen die gemuilkorfde zogenaamde volksvertegenwoordigers in omdat ze een hypotheek hebben?

 7. Het bovenste klopt niet er zijn veel Europese landen die het beter doen met aantal doden op een miljoen inwoners.

  Willie, u heeft een naamgenoot die hier post, gelieve een ander naam te gebruiken of pas uw naam aan in bv. Willie 2. Mod.

 8. @ Tukker: 5:27 pm. Ik heb al langer grote twijfels, bij de zich christelijk noemende CU en de SGP. Op mails naar hun Tweede Kamerfractie, krijg je niet eens antwoord. Zegt mij genoeg, we hebben geen democratie, maar een particratie in Nederland. En hun verdelen baantjes onder zich.

 9. Ach wat is een coronadode? Oude vermoeide en zieke mensen die geen of weinig weerstand meer hebben en de griep ook niet zouden hebben overleefd? Gecombineerd met degenen die een HCQ cocktail geweigerd is, zijn we zo op piekniveau.

 10. Er is weer een nieuw printbestand om te verspreiden te downloaden:

  Het Grote Falen, over de ontkenning van de eigen fouten door de overheid: https://www.de-gezouten-waarheid.nl/deel-me/het-grote-falen

  @ Frans
  Wel als je die gerapporteerde cijfers bekijkt, maar niet wanneer je de schatting van werkelijke coronadoden van het RIVM gebruikt. De schatting is namelijk rond de 11.000 en dan zit je eveneens op ca. 56%.

 11. Only Australia’s Sky News is Defending the People Against Schwab
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/only-australias-sky-news-is-defending-the-people-against-schwab/

  Australian Media Finally Calls Out Davos ‘Great Reset’ Agenda
  https://21stcenturywire.com/2020/10/12/australian-media-calling-out-davos-great-reset-agenda/

  De reguliere media gedragen zich nog steeds wanhopig als de nazi’s in Neurenberg – ik volgde gewoon bevelen op. Aleen Sky News in Australië heeft het lef om deze mensen op te roepen voor wat ze zijn. Klaus Schwab en zijn academische dromen over het herschikken van de wereld moeten worden blootgelegd. Een CLASS ACTION-rechtszaak moet worden aangespannen tegen Schwab en zijn World Economic Forum; dagvaarding van alle financiële gegevens en interne notities, en Doe het Snel voordat hij en anderen ze vernietigen. Schwabs arrogantie heeft meer dan 300 miljoen werklozen veroorzaakt en hij heeft een belangrijke rol gespeeld bij het adviseren van wereldleiders om hun economie te vernietigen.

  Het World Economic Forum is een linkse organisatie en ze gebruiken hun invloed. Ze wisten dat dit virus eraan kwam. Binnen enkele weken stond hij klaar met zijn grote reset. Die rechtszaak moet in de VS worden aangespannen en mag NIET in het zuidelijke district van New York zijn. Dat is de meest corrupte rechtbank in het land en ze zullen Schwab beschermen, samen met alle bankiers die ze beschermen.

  De reguliere pers zou eigenlijk moeten worden aangeklaagd en failliet verklaard wegens het opzettelijk voeren van propaganda tegen zowel de mensen als het bevorderen van Soros ‘One World Government. ABC, CDS, NBC en CNN, samen met de Washington Post en de New York Times hebben dit virus opzettelijk in angstaanjagende tactieken geduwd om Schwabs grote reset te bevorderen. We hebben dringend een herstel van de Fairness Doctrine nodig, waarbij ALLE media beide kanten moeten presenteren. Ze zijn een schande voor de geest van vrijheid van meningsuiting. Door deze mensen zijn zoveel mensen alles verloren.

 12. Dit heet hoogverraad en hoort thuis bij de krijgsraad,… tenminste, als die ook niet corrupt is.
  Het vertrouwen in de overheid, van hoog tot laag en de aanleunende media is onherstelbaar verloren. Maak je borst maar nat.

 13. Fraude bij de verkiezingen in Nederland is een reële mogelijkheid ( reactie op Tukker van gisteren)
  En inderdaad op de CU/SGP hoef je ook niet te stemmen, de enige die tegenstemde was Joel Voordewind ( gisteren spoedwet) maar die verlaat dan ook de politiek.
  Wat zal de reden zijn ? Het verkeerde meelopen van de CU die zich christelijk noemt maar in het meewerken aan dit kabinet (D 66) eigenlijk anti christelijk genoemd zou moeten worden..???
  Oké, laten het er dan 15 % zijn die opstaan, misschien is er dan nog hoop, we gaan het zien

 14. Zweden heeft aparte maatregelen voor 70-plussers. In feite betalen de ouderen met een leeftijds-lockdown de prijs voor dit beleid.

 15. Zweden heeft wel gemiddeld meer doden per 100.000 inwoners: Gerapporteerde Corona doden per 100.000 inwoners eind week 38 2020 nederland 36,18 zweden 56,89

Comments are closed.