Interessant gesprekje met vals positief geteste Nederlandse jonge vrouw

—————————————————————————————————————————————

RIVM statistieken Nederlandse gemeenten bewijzen dat corona ‘pandemie’ van meet af aan één grote hoax is geweest

—————————————————————————————————————————————

Gisteren zijn we nogmaals uitgebreid ingegaan op de (door de CDC erkende) volkomen onbetrouwbaarheid en zinloosheid van de PCR testen, die ook in Nederland worden gebruikt om het aantal zogenaamde ‘besmettingen’ kunstmatig de hoogte in te drijven. Sven Hulleman (Een Oorlog Reeds Verloren) had gisteren het volgende korte gesprekje met zijn stagiaire Rosanne, die terugkwam van een vakantie op Ibiza, en het volgende meemaakte.

Hullemans stagiaire was begin deze week teruggekeerd van een korte vakantie in Spanje, dat een ‘oranje’ gebied is. ‘Na 10 dagen Ibiza ben ik zondag teruggekomen. Toen heb ik een PCR test laten doen met een wattenstaaf in je keel, en heel ver in je neus. Uit die test bleek dat ik negatief was, dus dat ik niet besmet was met het virus.’

Na de uitslag kreeg ze echter wel wat klachten, zoals een schrale keel, wat hoesten en spierpijn, en een verkoudheid. ‘In die fase vraag je jezelf af of je nu wel of niet positief bent. Het RIVM had geadviseerd om 10 dagen in quarantaine thuis te blijven, omdat ik uit Ibiza kwam. Dan maak je jezelf een beetje gek, dus heb ik nog een PCR test met zo’n staaf gedaan. Gisteren kreeg ik een telefoontje dat ik positief zou zijn, dus besmet zou zijn met het virus.’

Hulleman: ‘Dat betekent dat je als positieve corona test in de statistieken kwam. Maar je weet hoe ik erover denk, dus stelde ik voor een veel betrouwbaardere bloedtest te doen. Dat heb je vanmorgen gedaan.’

‘Ja,’ antwoordt Rosanne. ‘En daar kwam uit dat ik negatief ben, dus niet besmet ben.’

‘Is nu voor jou helder wat er aan de hand is?’ vraagt Hulleman. ‘Heb je gewoon de griep gehad? Of een Rhino virus?’ (= verkoudheid)

Rosanne: ‘Dat is inderdaad iets waar je aan gaat twijfelen. Wat is er dan positief getest met die staafjes, dat ik eigenlijk in quarantaine zou moeten gaan, terwijl dat uiteindelijk helemaal niet nodig is? Ik ben niet besmet met dat virus, maar ik zou niet weten wat het dan precies is.’

Zo’n positieve test zou echter wel ‘enorm verstrekkende gevolgen voor jou en je hele omgeving kunnen hebben,’ vervolgt Hulleman. ‘Zeker,’ antwoordt zijn stagiaire. ‘Het betekent quarantaine voor iedereen in het hele huishouden. Dan zou ik hier dus niet zitten, terwijl dat dus niet nodig had geweest. Ik had vanochtend gewoon kunnen komen.’

Hulleman beëindigt het gesprek dan met de opmerking dat we de komende maanden nog wel meer van dit soort zaken zullen tegenkomen (1).

Dat dit geen woord teveel is blijkt uit een document van de Amerikaanse CDC waarin over de PCR test letterlijk staat te lezen dat ‘de detectie van viraal RNA niet de aanwezigheid van een besmettelijk virus kan aantonen, of dat 2019-nCoV de veroorzaker van klinische symptomen is’ (zie ons artikel van gisteren: ‘Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben‘).

Hoogleraar (em.) Pierre Capel plaatste op 8 oktober een korte video met daarin de officiële RIVM statistieken van een aantal Nederlandse gemeenten, waaronder Utrecht. In de eerste periode (vanaf 13 maart tot 26 mei) overleden daar 105 mensen aan corona, tussen 26 mei en 1 juli nog eens 12, en vanaf 1 juli tot 7 oktober slechts 5. Desondanks geldt daar ‘code rood’.

Vervolgens exact hetzelfde beeld in Amsterdam, Coevorden, Goes, Haarlem, Hoogeveen, Rotterdam, Staphorst en Zeist. Capel: ‘Als je nu gaat kijken naar die tweede golf, dan is de vraag of die er is.’ (2)

Het is zonneklaar. Gooi de volstrekt zinloze PCR testen in de vuilnisbak, en de corona ‘pandemie’ is voorbij, waardoor we onmiddellijk weer naar ons normale leven kunnen terugkeren. Dat wordt echter niet gedaan, want… ‘vaccin’. En daarvoor moet de èchte pandemie – letterlijk ten koste van alles en iedereen – in leven worden gehouden: de pandemie van angst, massa hypnose en massa psychose.

 

Xander


(1) Een Oorlog Reeds Verloren (YouTube)
(2) Pierre Capel (YouTube)

Zie ook o.a.:

09-10: Hoax wordt steeds groter: CDC geeft in document toe geen meetbaar virus te hebben
08-10: Meer dan 7000 wetenschappers en artsen roepen op corona maatregelen onmiddellijk te beëindigen
06-10: Trump heeft gelijk: CDC cijfers bewijzen dat Covid-19 veel minder dodelijk is dan griep
05-10: Nieuwe schatting WHO: Slechts 0,125% van coronapatiënten sterft
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
19-09: Franse top Covid-19 expert: 80% corona slachtoffers volkomen onnodig gestorven
18-09: Sky News eerste grote Westerse zender die erkent dat Covid-19 pandemie enorme hoax is
25-08: Hoogleraar Pierre Capel herhaalt: ‘Kappen met mondkapjes en angstpandemie’ (/ Zelfs statistieken van het RIVM laten zien dat er sinds eind mei geen corona meer is gevonden in mensen met klachten)
22-08: Sterftecijfer Zweden in 2020 zelfs onder ouderen lager dan gemiddeld
22-08: Nederlandse moleculair analist: ‘Er is geen tweede golf, alleen een datazwendel’
17-08: Oud-directeur Instituut Microbiologie: ‘Al 8 weken geen nieuwe Covid-19 gevallen meer’
15-08: ‘De leugen regeert al maanden – Wordt het kabinet bewust misleid door het RIVM?’ (Column Pierre Capel)

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

26

 1. @ Pieter: 3:04 am, op 12/10. Er is inderdaad iets duivels aan de gang, met dit Corona gebeuren. En n.m.m. is hier sprake van boze opzet, met achterliggende bedoelingen. Ik wens iedere zieke, van harte beterschap.

 2. @RD: wat zegt het KWR, kennisinstituut v.d. drinkwatersector hierover?

 3. Mijn zus werkt in het ziekenhuis en daar liggen echt wel doodzieke mensen die dit virus hebben. Virus bestaat echt wel. Alleen de manier waarop het gekomen is is een ander verhaal. Dat is bewust de wereld ingebracht. Maar het bestaat echt wel….

 4. Laatst las ik dat er streng onderzocht werd in het lab van viroloog van Ranst uit België of het virus muteerde. Dan heb ik nog vragen: als een gebied rood kleurt aan de hand van de PCR testen dan zou, logischerwijs, het rioolwater ook vol moeten zitten met dit virus. Dit wordt iedere week onderzocht toch? Dus dan heb je toch het echte virus? Gaan de bloedtransfusies gewoon door?

 5. Geruchten doen de ronde dat de installatie van een 5G antenne is gebeurd na het # testen # op COVID-19.. zou het kunnen dat het buisje dat in de neusholte verdwijnt hol is vanbinnen en door de vernauwing van het neuskanaal de wat open gaat? Antenne tegen de hersenshors doet dan pijn en je bent nadien detecteerbaar met de corona app.. Hopelijk is het gerucht een broodje aap verhaal maar het zet je wel aan tot denken.

 6. Zou Klaas Dijkhofs geweten ( VVD-slimste mens etc en kroonprins voor de VVD) vandaar hebben gesproken te willen stoppen zogenaamd omdat de nieuwsgierigheid hem naar nieuwe uitdagingen lokt?
  Zou eindelijk de slimste mens in de tweede kamer doorhebben dat het hoax pandemie bedrog ook instorten staat?

  En dan de HCQ affaire…nog geven ze niet 100% toe dat al die mooie instituten er kompleet naast zaten , inclusief de RIVM en de Inspectie op de gezondheidszorg. En oh wat zijn ze allemaal belangrijk de Ab Osterhausen en noem al doe clowns maar op….

 7. Elena Freeland noemt nog 1 andere huiveringwekkende mogelijkheid als het gaat om de vraag wat er in Wuhan precies is gebeurd. Er is geen virus verspreid, maar een electromagnetische fingerprint van een ziekte danwel virus danwel pathogeen e.e.a. conform o.a. het werk van Royal Raymond Rife, ik noem Antoine Priore en luitenant Thomas Bearden.
  In Wuhan was namelijk sprake van een intensieve 5G operatie die een dergelijke aanpak zeer wel mogelijk kan hebben gemaakt. Dit zou dan een eerste stap zijn in het transformatie-proces om te komen tot steeds verdergaande transformatie van de biologie van de mens.

 8. Zie Elena Freeland vanaf ca 30 minuten over corona-virussen en scamdemic.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZD6iCzzPNpo&feature=emb_logo

  Zij bestudeert Rudolf Steiner reeds vele decennia. Citeert ook dr. Thomas Cowan. Ze maakt onderscheid tussen natuurlijke en kunstmatige man made nanoparticles.
  Ze wijst de germtheory simpelweg af als het zoveelste oorlogsmodel gecreeerd door kwaadwillende mensen.

  Ze gaat ook in op de mogelijkheid om biologische fenomenen te patenteren mits er veranderingen zijn aangebracht. Dat betekent dat mogelijk de genetische manipulatie van de mens via synthethische biologie mbv computertechnologie en 5G ongekende mogelijkheden biedt om de mens te transformeren.

  Ze plaatst recombinant virussen en vaccins in een veel groter verband van terraforming, transformatie van de mens, geoengineering, weatheerengineering, electrification and ionization of the global atmospheren.

 9. Doe effe niet meer zo flauw over het virus.
  De kids denken deze herfstvakantie dan toch een prima buitenspeel corona-app te hebben (kunnen downloaden) die zich in de virtuele en echte wereld afspeelt zoals destijds pokemon go werkte. Maar nu is het: zoek de besmetteling met je mobieltje.
  Misschien wordt het wel een rage en hordes buiten op straat dolende jeugd op zoek naar..

 10. We worden continue door de regering en de media voor de gek gehouden. Nu dreigen ze weer met totale lockdown. Tijd om code rood af te kondigen en samen te strijden tegen deze dictatuur in oprichting …

  Vanaf vandaag gaan we ook downloadversies van artikelen maken. De bedoeling is dat ze worden uitgeprint en verspreid, opdat zoveel mogelijk mensen wakker worden. Er zijn vele manieren te bedenken om deze prints bij andere mensen te krijgen.

  We hopen op veel steun om met weinig middelen veel mensen te bereiken!
  Succes!

  Hier is de eerste:
  https://www.de-gezouten-waarheid.nl/deel-me/leven-we-onder-censuur

 11. Bijvoorbeeld
  na 4 a5 dagen hoort je een corona geval van je ontmoetingen
  +3dagen wachttijd corona test
  +10 caratene
  =17 tot 24 dagen voor een bezoekje van 20min. Dat is het niet waard, om mijn vrijheden op te geven

  En op hoe meer lijsten je staat, des te hoger de kans in caratene te moeten.

 12. Zo bescherm ik mijzelf tegen caratene:
  Zo gauw ik mij intekenen moet met naam en adres om een locatie te bezoeken, ga ik rechts omkeerd en mijd verder deze lokatie.

  Mijn motivatie:
  Je zal maar na 4 a 5 dagen moet horen, dat je 10 dagen in caratene moeten om dat je op een lijst staat, omdat je ergens en bezoekje van 20 min. hebt afgelegd

 13. Wat de MSM vergeet te vermelden bij de zogezegde vollopende ziekenhuizen, is dat bij de eerste valse golf, bijna 60 % van het personeel, zich ziek had gemeld in sommige ziekenhuizen, waardoor er dikwijls, alleen de verpleegkundigen en artsen in opleiding overbleven, die zich dan in verplichte NBC pakjes, zich het lazarus liepen, en dubbele diensten draaiden, niet wetende wat er aan het gebeuren was, noch dat ze vragen durfden te stellen, om hun carriere niet in een abyss te zien vallen, waardoor de meerderheid na een korte periode volledig uitgeput was, voor een virus dat niet bestaat
  Dit werd dan breed uitgesmeerd in de linkse media, zonder de nodige context.
  Het zal ditmaal niet anders zijn

 14. Dit alles ten behoeve van ‘The Great Reset’ van het World Economic Forum, een wereldwijde Klimaat-machtsgreep.
  weforum.org

  Onderdeel van de aanloop naar ‘The Great Reset’ is de wereldwijde oefening van het Global Preparedness Management Board (GPMB) van de WHO met o.a. Anthony Fauci en minister Sigrid Kaag alsmede Brundtland (Klimaat rapport).
  Voor september 2020 moeten, zo heeft het GPMB in 2019 besloten, voor trainingsdoeleinden twee wereldwijde uitbraken van een dodelijk luchtwegvirus zijn gerealiseerd. Zie de originele tekst van het Annual Report 2019.
  https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf

  Voorafgaand aan de acties van het GPMB vond eind 2019 ‘Event 201’ plaats, een levensechte simulatie van de wereldwijde uitbraak van een dodelijk virus.
  O.a. met Bill & Melinda Gates en Anthony Fauci.
  https;//youtu.be/mx8xKcQMTRs

  Fauci wist al in 2005 dat Hydrochloroquine (HCQ) werkzaam is.
  https://onenewsnow.com/perspectives/bryan-fisher/2020/04/27/fauci-knew-about-hcq-in-2005-nobody-needed-to-die

  Etcetera etcetera.

 15. https://www.youtube.com/channel/UCOVus4q3qrOyKV_cxyfwfhw

  In het bovenstaande interview met dr. Andrew Kaufman vertelt dr. Carrie Madej dat zij tijdens haar opleiding op een stageplek vroeg naar de aard van tetanus, waarna de cursusleiding terugkwam met het antwoord dat zij niets hadden kunnen vinden. Er bestaan geen studies die onomstotelijk bewijzen dat tetanus überhaupt wel bestaat en dus wordt er zo maar voor niets een “tetanus”-vaccin toegediend. Dit is de zoveelste onzichtbare (ongrijpbare) vijand waar we vooral heel bang voor moeten zijn, want angst is commercieel en politiek zeer interessant. Met angst kan je ook geen rationeel gesprek aangaan en feiten verdwijnen dan in het niet.

  Dr. Kaufman:”Heb je ooit iemand gezien die echt ziek is geworden als gevolg van hepatitis-B? Je kunt wel antilichamen vinden, maar ik heb nog nooit iemand gehad met leverfalen (waar men bang voor wordt gemaakt) als gevolg daarvan. Mazelen, kinkhoest, dyfterie, … ”

  Dr. Carrie Madej:”De NIH werkt sinds 1972 aan een abortusvaccin, het tetanus-vaccin met hCG-antigenen toegevoegd, dat toen in de VS hoofdzakelijk werd verstrekt aan Latino-vrouwen van een leeftijd waarop ze nog zwanger hadden kunnen raken. Ze geven dit gewoon toe en dit is in eerste instantie bekend geworden na een studie die door het Vaticaan werd gesponsord. Meteen aan het begin van de zwangerschap komt dan het immuunsysteem in actie waardoor ongemerkt een spontane abortus optreedt in een zeer vroeg stadium.”

  Tijdens de World Congress Meeting uit 2014 in Las Vegas hield John Craig Venter, een Amerikaanse biotechnoloog en zakenman, een lezing over de wijze waarop het menselijke genoom zou kunnen worden veranderd om zogenaamde “designer babies” te maken (een “betere” mens) en dat vaccins daarbij erg nuttig zouden kunnen zijn om dit principe te extrapoleren naar grote groepen mensen. Hij zei toen ook:”Wat is God? God creëert en nu kunnen wij ook creëren.” Daarnaast vermeldde hij de mogelijkheid om in de toekomst vaccins op maatwerk te downloaden via je mobiele telefoon door biogel, onderhuids aangebracht via een vaccin, van buitenaf instructies te geven om bepaalde stoffen aan te maken.

  Van hem komt het idee dat delen van het genoom moeten worden gepatenteerd. Wanneer dus straks een stukje technologie van een bedrijf in jouw lichaam zit, dan mag het bedrijf (dat er een patent op heeft) er alles mee doen want het is hun bezit. Het is nu al mogelijk dat al je lichaamscellen reeds genetisch gemodificeerd zijn en dus ben je grotendeels het bezit van bedrijven. Het feit alleen al dat je voor de staat een BSN bent, dus een juridisch construct, namelijk een rechtspersoon en geen persoon van vlees en bloed, creëert economisch interessante opties voor biotech-bedrijven. Het is technisch mogelijk dat zo’n bedrijf een unieke code of hun “logo” aanbrengt in een stuk van het menselijke genoom (plaats zat).

  Stefano Montanari en Antonietta Gatti hebben alle vaccins die in Europa verkrijgbaar zijn opgekocht en via elektronenmicroscopisch onderzoek vonden zij in ieder getest vaccin vreemde nanopartikels van allerlei diverse metalen (antimonium, kwik, aluminium, enz.) die niet afkomstig waren van de machines waarmee deze vaccins worden geproduceerd. In Australië wordt al de mogelijkheid geopperd om bijvoorbeeld bijstand of andere sociale voorzieningen in te trekken indien mensen zich niet vrijwillig laten inenten met een vaccin waarbij allerlei testfases worden overgeslagen en dat in een absurd korte tijd al zowat klaar lijkt te zijn (Moderna, AstraZeneca, Pfizer). De heiligheid van het menselijke lichaam is dus gewoon betekenisloos. Volg het geldspoor: wie verdient momenteel massa’s geld, terwijl kleine ondernemers failliet gaan en de economie stuk is gemaakt? Nu de heersende elite zowat alles al bezit, blijft er nog maar één grondstof over om te exploiteren: de mensheid. We hebben al leren geloven dat we grotendeels overbodig zijn geworden en dat we schuldig zijn aan alles wat er maar misgaat op deze planeet, dus ja, de mensheid ben je dan maar beter kwijt dan rijk?

 16. Sven Hulleman spreekt over een bloedtest die veel betrouwbaarder zou zijn, echter betrouwbaarheid zegt niets, zeker niet als deze niet gedefinieerd wordt.

  De eerste test van de stagiaire was negatief en de tweede test was positief. Het maakt allemaal NIETS uit, want:
  a. de beide tests kunnen principieel verschillen in de hoeveelheid cycli die gebruikt worden d.w.z. het afkoppelpunt, dat ingesteld is om op te houden met vermenigvuldigen van de aanwezige dna-brokstukjes
  b. de beide tests zijn NIET gevalideerd en dat betekent, want dat kan pas wanneer een lab ergens in de wereld het sars2-cov heeft geisoleerd en daarmee een test heeft kunnen valideren.

  Valideren betekent, dat gedefinieerd en onafhankelijk gemeten is met twee zware labtests, dat de betreffende simpele test specifiek het sars2-cov meet en niet aanslaat, d.w.z. positieve uitslag geeft op andere dan sars2-cov dna-brokstukjes ofwel eiwitklontjes.

  Tests maken mensen onterecht bang. Zo is het met de HIV-tests ook gegaan. Onnodig angst zaaien en de witte jas van de doktersautoriteit doet de rest in combinatie met de vreselijke en vreselijk overdreven angstzaaiende beelden van zogenaamde ernstig doorgeziekte HIV-patienten die vaak andere onderliggende mankementen vertonen plus heftige chemicalien gebruiken om aan hun sexueel gerief te komen danwel drugs gebruiken en medicijnen.

  Tests zijn bedoeld om angst te zaaien bij de grote hoeveelheid mensen die zich niet in de materie wil verdiepen, want reeds in de angst en freeze reflex gekomen van het konijn dat gevangen is in het grote licht van de aanstormende auto. Het konijn durft niet meer te bewegen en wordt aangereden.

  Zie voor deskundige uitleg ook naast professor Capel de website van Jon Rappoport die deze kwestie al meer dan dertig jaar uitgezocht heeft vanaf de AIDS-/ HIV hoax.

  http://www.nomorefakenews.com

  Net zoals met een rechterlijk vonnis geldt voor een gevalideerde test, dat hij NOOIT honderd procent correct positief en honderd procent correct negatief kan scoren.

  Principieel zijn er vier mogelijkheden:
  a. correct positief
  b. correct negatief
  c. vals positief
  d. vals negatief

  Hoe hoger het vals positieve percentage van een test in een validatie-onderzoek naast een betrouwbaarheidsonderzoek, hoe waardelozer de test is.

  Een betrouwbaarheidsonderzoek kan eruit bestaan dat diverse malen wordt gemeten en wordt geregistreerd hoevaak de test hetzelfde danwel verschillende resultaten oplevert.

  De score van de RIVM / CDC / coronagezant Tijmen Sybesma die Hoffmann LaRoch tests voor Hugo de Jonge zou hebben geregeld kan gegeven de aspecificiteit Niet Anders dan als dramatisch slecht worden getypeerd.
  Deze tests hebben niets te maken met wetenschap, puur angstzaaierij bij de grote hoeveelheid onwetende mensen.

  Wat sommige artsen, specialisten en zeker epidemiologen en virologen vergeten is dat virologie, infectieziektologie, epidemiologie, statistiek, wiskunde in dit verband Geen exacte Wetenschap is.
  Wij hebben met het menselijk lichaam en de menselijke geest in interactie met de biologische omgeving te maken met een super multi-factorieel systeem, waarin een veel te groot aantal onbekende factoren een rol speelt.

  De gedachte dat er monocausaal verband bestaat tussen het in een lichaam aantreffen van een specifiek virus – waarin overigens nog niemand in is geslaagd om het betreffende sars2-cov virus te isoleren – en de haalbaarheid van een goede voorspelling hoe het ziekteverloop zal zijn komt eenvoudigweg neer op de gedachte van een krankzinnige nepwetenschapper.

  Deze wijze van toepassing op deterministische, verabsoluterende wijze komt neer op de grootste wetenschapsfraude in de menselijke geschiedenis. Deze fraude is begonnen met de onderzoeksfraude die gepleegd werd door Louis Pasteur.

  Het wordt hoog tijd, dat de virologen en epidemiologen compleet worden genegeerd en de taak om zieke mensen beter te maken helemaal wordt overgedragen aan medici die streven naar systematische preventie en genezing, waarbij het herstellend vermogen van de patienten zoveel als mogelijk wordt gestimuleerd met Andere dan Pharmacokinettische Chemiscj Synthethische middelen en methoden.

  Wij kunnen RIVM/CDC vaccin-fabrikanten met supertunnelvisie missen als kiespijn. Wij kunnen de door de Pharma industrie via corrupte omgekochte academische researchers dwingend gedefinieerde non evidence based medicine protocollaire dwangbuizen eveneens missen als kiespijn.

  Wij hebben uitsluitend behoefte aan geneesheren en geneesvrouwen die de eed van Hippocrates bloedserieus nemen en ongehinderd door kwakzalvende non valeurs van ministers, minister presidenten tot en met nationale en EU ambtenaren en EU commissarissen hun professionele vrijheid weer terug moeten krijgen zo spoedig mogelijk.

 17. PCR test positief of negatief, maakt niks uit als er geen genetische code, noch een isolatie/ foto van dit zogenaamde killervirus heeft plaatsgevonden in welk labo ter wereld dan ook.
  Ergo, de discussie over de zin of onzin van de PCR test is volledig zinloos, want er word “gezocht” naar een virus dat niet bestaat/nergens ter wereld kan aangetoond worden.
  Maar nog steeds weigert de globale politieke oppositie dit te gebruiken, om dit coronacircus te stoppen.
  Trek zelf uw conclusies.

 18. Klik op google :
  Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel
  Klik hierna op
  Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel – FDA
  En onder het kopje Intended Use kun je exact lezen welke virus de PCR-test kan detecteren
  namelijk geen een. Deze test wordt wereldwijd gebruikt. Die zogenaamde besmettingen zijn dus feitelijk complete onzin.Die mensen die zogenaamd de test afnemen, gekleed in maanpakken, gaan daarna casual gekleed wandelen of shoppen of een terrasje pikken. Gekker kunnen we het niet maken.
  Ook aan te bevelen de website van Jon Rappoport : https://nomorefakenews.com/

 19. Het werkelijke probleem is natuurlijk dat een minister (schoolmeestertje met rare schoenen) er gewoon glashard over staat te liegen. Er zou volgens deze gladjanus consensus zijn onder wetenschappers dat de test betrouwbaar is. De man verwart volgens mij dat wetenschappers weten dat er niks voorhanden is wat snel en goedkoop (goedkoop is duurkoop) voorhanden is.
  Dus liegt een minister en daar blijft het niet bij. Volgens Rutte waren mondkapjes onzinnig, wat hij bedoelde was dat we gewoon te weinig voorraad hadden en wat we hadden verkochten we aan de Chinezen. En dat is eigenlijk het probleem wat ik heb met de regering. Het probleem wordt erger gemaakt dan het is en er is geen plan.
  Als mevrouw Merkel kennelijk overal de ventilatie systemen en ionisators weg koopt brult Rutte dat die dingen geen rol spelen. Tot voortschrijdend inzicht leidt tot het besef dat die bliksemse Duitsers alles hebben opgekocht. Mogen wij weer eens achteraan sluiten en is het zomer 2021 voor die dingen hier eens worden geïnstalleerd. Lekker achter de feiten aan lopen met een air dat je het wel goed doet.

 20. Kritisch ARD, het bestaat. Cijfers laten zien dat ook in Duitsland geen oversterfte is. Ook daar meer positieve testen en meer jongeren die “besmet” zouden zijn, maar dus niet in het ziekenhuis terecht komen. Echter geen enkele aanwijzing voor een noodsituatie.
  Ik denk dat Nederland hetzelfde beeld als Duitsland geeft. Een virus doet immers niet aan grenzen of nationaliteiten.
  https://www.youtube.com/watch?v=idNs17EvuGM

 21. Een goed verhaal en misschien een les voor alle virologen, je kan dus positief testen met een stokje in je neus en keel, maar uit bloedonderzoek blijkt dan dat je niet besmet bent, wat een verhaal. Het lijkt wel uit een horrorfilm te komen, eerst besmet, dan weer niet, ik heb onlangs ook een bloedonderzoek laten doen en ook ik bleek niet besmet te zijn, stel je nu is voor dat ik een stokje in mijn neus en keel laat steken en ik ben dan besmet, waar zit de logica in die zaak? Ze zullen die stokjes toch wel goed ontsmetten? Een goed verhaal, maar toch zeer vreemd. Shalom

Comments are closed.