Westerse inlichtingendiensten verklaren oorlog aan vrije media en vaccin critici

—————————————————————————————————————————————-

Vaccin critici worden letterlijk ‘staatsvijanden’ genoemd – Overheidsofficial die Pfizer ‘nano’ vaccin moet goedkeuren was vicepresident Productveiligheid bij het bedrijf, maar als u belangenverstrengeling vermoedt, bent u een ‘complotdenker’

—————————————————————————————————————————————–

De Amerikaanse en Britse inlichtingendiensten hebben de oorlog verklaard aan de vrije media. Ze gaan naar eigen zeggen ‘de waarheid als wapen inzetten’ (HUN ‘waarheid’) om ervoor te zorgen dat iedere kritiek of twijfel aan vaccins en het officiële coronabeleid wordt verpletterd, en mensen straks massaal in het rijtje gaan staan om de eerste van waarschijnlijk een hele serie Covid vaccins te laten inspuiten. Deze ‘cyber oorlog’ tegen de vrijheid van meningsuiting wordt bestuurd door A.I. (kunstmatige intelligenties).

De VS en Groot Brittannië zijn van plan om onafhankelijke journalisten en vrije media, die openlijk twijfelen aan vaccinaties en de ‘goede bedoelingen’ van de farmaceutische industrie, het zwijgen op te leggen. Vragen stellen over de extreme geheimzinnigheid rond de diverse Covid vaccins – zo zijn de ingrediënten in Nederland tot staatsgeheim verklaard, en mag u beslist niet weten wat er permanent in uw lichaam wordt geïnjecteerd en wat dat spul daar echt kan gaan doen – is zeer binnenkort verboden.

Dat de farmaceutische industrie in de VS alleen al in het derde kwartaal van 2019 $ 228 miljoen uitgaf aan ‘lobbyen’ bij politici en parlementariërs (laten we het maar gewoon omkopen noemen) is klaarblijkelijk van geen enkel belang voor de mainstream media (vandaar ook de meer dan terechte term ‘gekochte journalisten’).

Opzichtige belangenverstrengeling omstreden farma gigant Pfizer

Het Pfizer mRNA vaccin met nano deeltjes is nieuwe technologie die nog nooit is goedgekeurd voor gebruik op mensen, maar staat toch op het punt te worden toegediend aan de Amerikaanse bevolking. Dan wil de farma gigant natuurlijk niet hebben dat er massaal aan het product wordt getwijfeld. De mainstream media besteden sowieso geen enkele aandacht aan Pfizers inktzwarte geschiedenis. Zo kreeg het bedrijf miljardenboetes opgelegd voor illegale marketing en het omkopen van overheidsofficials om een illegale medicijntest waarbij 11 kinderen omkwamen in de doofpot te stoppen.

Voor Pfizer is het dan handig dat Patrizia Cavazzoni, het hoofd van de FDA afdeling Medicijn Evaluatie en Onderzoek die dit medicijn moet goedkeuren, de voormalige vicepresident voor Productveiligheid van Pfizer is, en in die hoedanigheid het aangetoonde verband tussen een van Pfizers medicijnen en geboorteafwijkingen wegmoffelde. Maar vermoedt u hier belangenverstrengeling, dan bent u een ‘complotdenker’ die van het internet moet worden gehaald.

Daarmee grijpt de staat steeds dieper in tegen wat ooit als misschien wel de belangrijkste ‘Westerse kernwaarde’ bekend stond: de vrijheid van meningsuiting. Bovendien zijn met name de Westerse landen en media vooral dit jaar overgegaan op het verspreiden van louter nog angstpropaganda en door de overheid goedgekeurde (des)informatie, exact naar het model van de DDR, de Sovjet Unie en Noord Korea.

‘Offensieve cyber operatie tegen anti-vaccin propaganda’

Maandag schreef The Times dat de Britse GCHQ in samenwerking met de andere leden van de ‘Five Eyes’ alliantie (VS, Australië, Nieuw Zeeland en Canada) ‘een offensieve cyberoperatie is gestart om anti-vaccin propaganda, verspreid door vijandige staten, te verstoren… en daarbij gebruik maakt van instrumenten om desinformatie aan te vallen… De GCHQ heeft opdracht gekregen om antivaxxers online en op social media uit te schakelen.’

De toevoeging dat I.S. en terrorisme het doelwit zijn, is slechts het aloude afgezaagde voorwendsel, want de regering heeft de 77e brigade van het leger, gespecialiseerd in informatie oorlogsvoering, specifiek opdracht gegeven om vooral ‘misleidende narratieven’ over Covid-19 vaccins tegen te gaan.

Belangrijkste doel: zoveel mogelijk mensen zover krijgen om een spuit in zich te laten zetten. ‘Operation Warp Speed’ zet er bijvoorbeeld op in dat vanaf januari 300 miljoen Amerikanen worden gevaccineerd. Daarbij werken de vaccinfabrikanten nauw samen met de CIA, NSA, DHS en ‘Big Tech’ giganten zoals Google / YouTube en Facebook, die zich gecommitteerd hebben aan het zo snel mogelijk offline halen van alle vaccin kritische berichten en video’s.

Beschuldiging ‘Russische beïnvloeding’ zal voldoende zijn voor censuur

Daarnaast worden vaccin kritische websites niet alleen geblokkeerd, maar ook ontoegankelijk gemaakt voor de beheerders zelf. Alle informatie wordt daarmee gewist. Aanvankelijk is deze info oorlog vooral gericht tegen websites die (zogenaamd) door buitenlandse mogendheden worden aangestuurd, maar de afgelopen jaren hebben aangetoond dat er maar een verdenking van ‘Russische beïnvloeding’ of ‘Iraanse propaganda’ hoeft te worden geuit, om ook private websites tot doelwit te maken.

Het is dan ook plausibel dat vrije media websites enkel door officiële propaganda media zoals de NOS en hun ‘fact checkers’, en obscure, door de inlichtingendiensten opgezette en/of aangestuurde nep-journalistieke bureautjes zoals Bellingcat en DFRLab (van de Atlantische Raad), op een zwarte lijst hoeven te worden gezet om zo’n aanval en blokkade te rechtvaardigen. Hoe ‘safe’ bent u straks dan nog met het uiten van uw van de overheid en mainstream afwijkende opinie?

Vaccin critici worden mogelijk tot staatsvijanden verklaard

Vaccin critici, die niet per se tegen vaccins zijn maar wel onafhankelijke info en een vrije keus eisen, en antivaxxers, die principieel tegen alle vaccins zijn, worden voor het gemak op één hoop gegooid met ‘extreemrechts’.

Er gaan zelfs serieuze stemmen op om vaccin critici tot ‘bedreiging voor de nationale veiligheid’ en ‘staatsvijanden’ te bestempelen. Het Britse Center for Countering Digital Hate noemt daarbij expliciet websites zoals Children’s Health Defense van Robert Kennedy jr., het National Vaccine Information Center, Informed Consent Action Network, en Mercola.com.

A.I. bedrijf gaat zelflerend systeem inzetten tegen ‘desinformatie’

In oktober kreeg het A.I. bedrijf Primer, waar veel ex-officieren en voormalige topofficials uit het leger, NSC en CIA werken, een miljoenencontract van de Amerikaanse Defensie voor het ontwikkelen van een zelflerend computersysteem, dat automatisch in real time ‘desinformatie’ gaat opsporen en uitschakelen. Volgens Primer gaat dat systeem het werk van vele tientallen analisten overnemen.

Belangrijkste doel van het systeem is het ‘vormgeven’ van de publieke opinie door middel van het ‘inzetten van de waarheid als wapen’, oftewel: massale perceptie management. U mag niet langer op uw eigen ogen, oren en verstand vertrouwen – alleen de door de overheid, en daarmee dus Big Pharma, Big Banks en Big Military voorgeschreven werkelijkheid zal nog worden toegelaten.

De Britse overheid gaat ook A.I. technologie inzetten, en wel om het ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op het Covid-19 vaccin‘ te kunnen verwerken, zoals we op 15 november berichtten. De vele vaccinslachtoffers die worden verwacht, zullen waarschijnlijk allemaal valselijk aan Covid-19 (/20 / 21) worden toegeschreven, zodat het argeloze publiek de ‘noodzaak’ van vaccinaties blijft ondersteunen.

Eerste vaccins eind deze maand goedgekeurd = eerste vrije websites snel offline?

Aangezien het Pfizer mRNA ‘nano’ vaccin vermoedelijk eind deze maand zal worden goedgekeurd, zullen de inlichtingendiensten, overheden en media haast maken met blokkeren en uitbannen van alle journalisten en websites die vragen plaatsen bij de wereldwijde vaccinatieplannen. Deze oorlog tegen de vrije media zal beginnen bij de grotere en bekende platforms, maar als dat niet afdoende blijkt te werken – lees: als nog steeds veel mensen twijfels blijken te hebben bij de Covid-vaccins -, zullen ook private en particuliere websites zoals deze op zwart worden gezet.

Daarmee zou echter wel eens het tegendeel kunnen worden bereikt, namelijk dat veel mensen die nu nog blind achter de officiële narratief aanlopen, zich eindelijk eens gaan afvragen waarom tegengeluiden zo hard moeten worden onderdrukt indien er inderdaad geen enkele twijfel over hoeft te zijn dat vaccins ‘veilig’ zijn, zoals inmiddels dagelijks bij de bevolking wordt ingeprent.

Xander


(1) Zero Hedge
(2) Afbeelding: Elchinator , Pixabay 


Zie ook o.a.:

24-11: Australische Qantas eerste luchtvaartbedrijf dat Covid vaccinaties voor reizigers verplicht gaat stellen
21-11: Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch
19-11: Klaus Schwab (WEF) wil wereldwijd verplichte hersenscans en implanteerbare microchips
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin te verwerken’
14-11: ‘Al 58 luchtvaartmaatschappijen willen reizigers zonder Covid test gaan weigeren’
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren ( / Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is – Iedere wereldburger zal in nabije toekomst 24/7/365 worden gemonitord via implanteerbare biometrische nano sensor )
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’ (/ Transhumane mens wordt geïntegreerd met wereldwijd digitaal controlesysteem)
10-08: Flashback naar 2009: ‘Wordt het Teken van het Beest ingevoerd via vaccinaties?’
29-07: Gezaghebbende New England Journal of Medicine: Ontsla iedereen die vaccin weigert (/ Mensen die ervoor kiezen om hun eigen lichaam te integreren in het Beest-systeem, worden daarmee zelf een stukje ‘Beest’, en kunnen daarom niet anders dan hetzelfde lot ondergaan.)
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.

*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

34

 1. Hoi Xander, al jaren lees ik je site.
  Eerst als tegenhanger van MSM, ik had het gevoel dat het nieuws soms wat doemdenkerig was.
  Nu zie ik dat veel van de door jou genoemde zaken waarheid worden waar ik bij sta.
  Dankjewel voor wat je allemaal gegeven hebt om de Waarheid te laten zegevieren.
  Groet, Nellski

  Dank Nellski. Mvg. Mod.

 2. @willy schreef:
  26/11/2020 om 11:38 am
  “De overheid wil natuurlijk dat iedereen het vaccin laat inspuiten, zogezegd voor de volksveiligheid. Men heeft natuurlijk een punt. Want het gaat niet bij deze pandemie blijven, ik heb in een wetenschappelijk tijdschrift gelezen dat nog vele virussen hun opwachting maken om de wereld te gaan verkennen, en hun doel is de mens. Shalom”

  Het is maar bijkomstig dat door deze vaccinatie dan iedere gevaccineerde besmet is met het dodelijke coronavirus? Ook degenen die kerngezond en niet besmet zijn? Heeft de overheid dan nog een punt?
  En ja, jongen, er zijn miljarden en miljarden virussen die ons allemaal zouden kunnen ziek maken, dat is onvermijdelijk…sinds het begin van de mensheid zijn er al altijd miljarden virussen geweest en die zullen er ook altijd zijn…tiens…en toch overleeft de mensheid? We zouden al lang als mensheid uitgestorven zijn als deze angst voor virussen bewaarheid zou zijn.
  De enige oplossing zou dan wel zijn dat de mensheid zelf uitgeroeid moet worden om bevrijd te kunnen zijn van de miljarden virussen rondom ons en het doemscenario van talloze pandemieën..
  Laten we eens terug met de voetjes op de grond komen en ons boerenverstand eens opnieuw gebruiken want zo in angst leven voor wat mogelijk nooit zal gebeuren is geen kwaliteit van leven meer.

 3. Waar denkt een normaal mens aan, als hij hoort ‘fake-nieuws’. Dan denkt hij aan het doelbewust verspreiden van leugens.
  Maar de definitie is onmerkbaar verschoven. Nu is ‘fake-news’, nieuws dat volgens de (vaak beperkte) inzichten van de media niet juist is. En dan zijn we wel op het terrein van de inperking van onze fundamentele vrijheden gekomen.
  We kunnen situaties alleen beoordelen als we kennis en informatie hebben. Als bepaalde informatie wordt afgeknepen omdat deze onwelkom is, kunnen mensen zich minder goed informeren en worden ze vatbaarder voor eenzijdige kokervisies.

 4. @ Thomson: 5:56 pm. Dat heeft U goed gezien! Vertrouw niet op de Overheid c.q. de politiek, vertrouw op de Here Jezus!

 5. Die oorlog hebben ze de overheden al aan het volk verklaard en het volk althans een deel ervan zal zich terecht met hand en tand verdedigen tegen de hedendaagse nazi praktijken.

 6. Xander, ook ik wil U graag bedanken voor al Uw werk om ons op de hoogte te houden van alles wat gaande is in de wereld. En ook voor de mogelijkheid van het contact met mede bezoekers van deze site d.m.v. reacties. Het heeft mij de afgelopen jaren veel steun gegeven.
  Nogmaals heel veel dank daarvoor.

 7. @BertRoermond
  K’weetnie van registratie en lijsten krijg ik steeds meer de kriebels, die zijn ook niet meer veilig bij mensen die te vertrouwen zijn
  En met een schat aan email adressen plaats je Xander misschien in een hele moeilijk situatie
  Groet vlokje
  Ps
  en met een half jaar is het probleem voor hun met nieuwsbrieven ook dicht gemetseld, wil je je zelf nog voor een half bloot geven?

 8. Lijkt er op dat jouw werk Xander er bijna opzit
  Voordat dat gebeurt wil ik mijn waardering uitspreken
  Hoe je mij vanaf 2006-2007 hebt wakker gemaakt en wakker gehouden hebt, moderator jij bent gezegende ziel
  Dank Xander

 9. Pfizer is inderdaad geen geheel “ schoon “ bedrijf.
  In het verleden hebben ze ook al grove fouten gemaakt en op de markt gebracht.

 10. De overheid wil natuurlijk dat iedereen het vaccin laat inspuiten, zogezegd voor de volksveiligheid. Men heeft natuurlijk een punt. Want het gaat niet bij deze pandemie blijven, ik heb in een wetenschappelijk tijdschrift gelezen dat nog vele virussen hun opwachting maken om de wereld te gaan verkennen, en hun doel is de mens. Shalom

 11. @ BertRoermond: 10:21 pm, op 25/11. Een nieuwsbrief lijkt mij inderdaad een goede optie. Mijn -e-mailadres mag Xander daarvoor gebruiken, indien dat nodig mocht zijn.

 12. Pharmakeia grieks voor pharmacy= Het gebruik van drugs, vergiftiging, magische kunst.
  Betekent tovenarij.

  Opb 18:23 Want uw kooplieden waren de groten van de aarde. Door uw tovenarij immers werden alle naties misleid.

 13. In de top drie van doodsoorzaken staat:
  kanker op nummer één,
  hart- en vaatziekten op twee
  en medicatiefouten op drie.

  Mede ook vanwege de bijwerkingen van de medicijnen… Dat geeft men te denken…

 14. terugkomende op mijn eerdere posting…Is het misschien geen idee om straks na het verbod ( komt er écht aan in februari ) verder te gaan als nieuwsbrief. Dat kunnen ze (nog) niet verbieden.
  Maar dan moet je nu gaan beginnen met het verzamelen van e-mail adressen. Gewoon in een kolom aan de linker of rechterkant van de site een aanmeldingsblok te maken. Deze adressen wel op diverse manieren bewaren zodat, als je gehacked word, en ook dat gaan ze doen, kijk maar naar de Ddos-aanvallen van de laatste tijd op sites als bijv nine4news, je altijd nog je adressen hebt. Er komen nu snel heel zware tijden aan mensen..

 15. Er zijn duitse sites die voor de veiligheid nu onder. .ru zitten.
  Bijvoorbeeld ananymusnews.ru De regering had behoorlijk dwars gezeten. Jensen weet ook hoe hij het moet doen. Is van YouTube eigenlijk af, gebruikt het als verwijzing. Slim!

 16. @BertRoermond: Ik ben het met je eens, helaas. Vandaar mijn voorstel om een onion site te lanceren …

 17. Hou zielsveel van Europa en van de rest van de wereld maar niet als in een wereld dictatuur. Rot op NWO !

 18. Al moet ik het nog een miljoen keer schrijven, elke discussie over wat dan ook omtrent vaccins, killervirus, maatregelen, lock downs is irrelevant, zolang de politiek , journalistiek, en farma geen verifieerbare bewijzen kunnen leveren van het bestaan van het zogenaamde covid19 virus ( genetische code, foto of geisoleerd virus).

 19. Xander, ik geef je nog hooguit enkele maanden met je site. Niet omdat ik dat leuk vind, maar omdat ik weet dat dit soort sites binnen nu en enkele maanden middels een reeds ingediend wetsvoorstel onmogelijk worden gemaakt. Heb je al een back-up plan om toch de mensen te kunnen bereiken ? Wellicht via servers in het oost-blok ? Via VPN ? Ik ben benieuwd hoe je het na februari ( want dan gaat dat wetje door de tweede kamer) gaat doen ?

 20. Het kenmerk van dictatoriaal gedrag is het verbieden van alles wat je niet bevalt.
  Het gaat echt steeds meer op de nadagen van een eens rijke welvarende cultuur lijken.

 21. In aanvulling op wat iets eerder werd opgemerkt over de gatesjes:
  bill ontwierp ook het verkiezingsfraudesysteem Dominion …..
  Nog meer hoogverraad dus, zonet onthuld via Natural News.

  Dat klinkt iedere vrijheidslievende mens waarschijnlijk als muziek in de oren:
  gates c.s. ontmaskerd, uitgeschakeld, met hun moordplannen/wapens etc..
  Herwonnen ongemaskerde vrijheid!

 22. Even voort geborduurd op wat Albert schreef. NB ben geen gelovige. Naar aanleiding van dit artikel kan ik besluiten: En zie, het tweede beest uit de aarde met het beeld (Openbaring 13) krijgt een geest: Silicium Het beeld van silicium uit Silicon Valley. Door mensen gemaakt. En de hele aarde ging het beest met verwondering achterna en zij aanbaden het beest. DE ANTICHRIST hij is dat “BEEST”, dat uit de volkerenzee opkomt. Het is de valse profeet. om diegene die “zichzelf zal verheffen en groot maken” (zie Dan. 11:36), als “de wetteloze” (zie 2 Thess. 2:8) “En het beest werd macht gegeven om oorlog te voeren tegen de heiligen en om hen te overwinnen, en hem werd macht gegeven over elke stam (SV: alle geslachten), taal en volk.” (Openb. 13:7)

 23. Alsof ze dat nu niet al doen. Ze blokkeren de ene na de andere video, zoals op youtube met Frans

 24. Niet zolang geleden was de Sovjet Unie de ultieme vijand en moest genadeloos verketterd en bestreden worden. Nu wil de elite een dergelijk systeem, wat een ommedraai …

  Nu doen ze hetzelfde met Noord Korea, en achter de schermen zijn ze jaloers op dat systeem, en dat is hun grote doel, de ganse wereld één groot Noord Korea …

  Beste Xander, ik verwacht dat deze website spoedig onder vuur komt te liggen, bestaat er een kans dat we je op een Tor site mogen verwachten?
  Dank u nogmaals voor het harde werk!

 25. Als het goed is, wordt het gateskoppel met vele anderen binnen afzienbare tijd gearresteerd wegens hoogverraad (treason): men heeft een rol gespeeld in de verkiezingsfraude (zie Natural News van recent)
  Er zijn overigens nog andere arrestatiegronden voor dit koppel.

  Wb het onderwerp van dit item: stuurt u het svp door aan info@fuellmich.de (kan meegenomen worden bij de International Class Action die bezig is/gaat)

 26. Ooit de slappe lach gekregen van deze pharma industrie? Het is de moment. Hoe denk je komt het over bij de bevolking als 37% van de huisartsen in Belgie niet willen weten van een vaccin.Je kan een vaccin ontwikkelen vanuit verschillende invalshoeken. Het is maar hoe je het virus bekijkt (allen zullen werken). De nieuwe vaccins zijn gebaseerd op RNA en geen kat die weet wat het doet op korte of lange termijn met uw immuunsysteem. Ondertussen heeft de EU in stilte de wetgeving op GGO’s gewijzigd voor onderzoek in vaccins voor corona.Met wat spuiten ze jou dan in. De pharma heeft al laten weten niet verantwoordelijk te kunnen gesteld worden voor vaccinatieschade.RNA vaccins en de mogelijke gevolgen.Dodelijke Th2-immuniteit reacties is een ander potentieel risico bij vaccinatie.Bij ouderen is gebleken dat zij het meest kwetsbaar zijn voor de ADE- en Th2 immuniteit verwikkelingen en blijvende longschade. Een defecte Tcel kan juist ontstekingen veroorzaken. De dodelijkheid van COVID-19 is lager dan bij griep voor mensen onder de 60. Vaccinatie voorkomt niet eens besmetting. Vaccinaties veranderen ons huishouden omdat ze ons immuniseren tegen iets waar we eerder vatbaar voor waren. Als logisch gevolg moeten we er echter rekening mee houden dat hun invloed niet noodzakelijk beperkt is tot de gewenste preventie van ziekte. Ze kunnen effecten hebben die we nog niet eerder hebben gezien en die zelfs kunnen worden overgedragen op kinderen en kleinkinderen, waardoor er geen verbinding meer kan worden gelegd.Nog even vermelden de ziekteverzekering schrapt de vergoeding van de eventuele schade door vaccinatie.Oei dat mag je niet zeggen. Mensen lees de kleine lettertjes en vraag het na want de grootste propagandisten (ziekteverzekeringen) zijn als er iets gebeurt de grootste struisvogels en steken allen hun kop in het zand. De pharma industrie heeft zich ook al veilig gesteld en laat de belastingbetaler ervoor opdraaien als hun producten jou schade berokkenen. Dus de dader gaat vrijuit zonder verantwoording te moeten afleggen.Vaccins voor corona zijn enkel mediapropaganda. Nog GEEN ENKEL wetenschappelijk essay is gepubliceerd. Journalisten schrijven of vertellen iets van horen zeggen. Ondertussen heeft de EU de verordening op GGO (genetisch gemanipuleerd organisme) bij klinisch onderzoek COVID-19 versoepeld om toe te laten hiermee proeven te doen op mensen of het te gebruiken voor vaccins. Wat zit er dus in? Nano deeltjes in het Pfizer vaccin is nieuwe technologie die nog nooit in goedgekeurde vaccins heeft gezeten. Dan gaat het worden niet verplicht maar wel gechanteerd door politiek en pharma. Als burger ga je rechten verliezen en de niet verplichte vaccinatie is dus wel verplicht afgedwongen door bijvoorbeeld lobby’s van farmaceutische bedrijven. Er zal een tweedeling komen waarbij de gevaccineerden de niet gevaccineerden zullen kruisigen als onverantwoord terwijl zijzelf de drager worden van het probleem. Namelijk super,super verspreiders(de gevaccineerden) door drager te worden zonder symptomen maar wel een vat vol ziekteverwekkers. Het vaccin geneest niet het zorgt er mogelijk enkel voor dat het verloop niet zo erg is. Goed bezig????? Je kan er wel je ganse leven mee in een hel veranderen. Nog goesting(zin)????

 27. Shalom lieve Xander ,
  Ik lees je website al zeker 15 jaar en ben heel dankbaar voor je berichten .
  Hartelijke groeten en Gods zegen over jou en je familie ❤️

 28. Mensen die nu nog niet doorhebben dat Coronavaccins levensgevaarlijk zijn, moeten zich maar lekker als eerste laten vaccineren. Ze zullen later nog wel eens terugdenken aan die domheid. Geen enkel vaccin is veilig en zeker deze nieuwe generatie DNA wijzigende troep zijn ordinaire moordwapens. Ze passen precies in de depopulatie van onze grote “weldoener” Bill Gates. Wordt wakker.

 29. Xander, schijnbaar hebben ze jou niet als anti vaccer bestempeld, want ik kan je berichten nog steeds lezen. Ik verwacht wel dat ze iets proberen maar dat gaat ze niet lukken. Mvg Cor van Heuvel

 30. Ze verliezen blijkbaar steeds meer geloofwaardigheid.

  En zie, het tweede beest uit de aarde met het beeld (Openbaring 13) krijgt een geest: AI.

  Het beeld van silicium uit Silicon Valley. Door mensen gemaakt.
  Ik heb mijn visie op 11/11 toegelicht op het Geloofsforum.

Comments are closed.