Nano deeltjes in Pfizer vaccin volgens minister De Jonge ‘risico’, maar vaccin komt er toch

Wat nu als ook deze ‘complottheorie’ waar blijkt te zijn?

—————————————————————————————————————————————–

Synthetische stof PEG in vaccins steeds controversiëler vanwege heftige tegenreacties immuunsysteem – ‘Britse GSK klokkenluider: Coronavaccins bevatten adjuvanten die in klinische testfase 97% vrouwen onvruchtbaar maakten’

—————————————————————————————————————————————–

Minister Hugo de Jonge heeft een paar dagen geleden in een brief aan de Tweede Kamer toegegeven dat de nano deeltjes in het Pfizer vaccin een ‘risico’ vormen, omdat het om nieuwe technologie gaat die nog nooit in goedgekeurde vaccins heeft gezeten. Desondanks ziet de overheid geen bezwaar om onder EU vlag de levering van dit vaccin gewoon door te laten gaan (2). Een Amerikaanse journalist schrijft dat de nano deeltjes ‘potentieel dodelijk’ zijn, wat overigens pas bewezen kan worden als het vaccin daadwerkelijk aan mensen is toegediend. Wil men het echt zover laten komen?

Stel dat u van uw huisarts een nieuwe pijnstiller krijgt voorgeschreven. Als u het middel bij de apotheek gaat halen, krijgt u zowel mondeling als schriftelijk te horen dat er nieuwe stoffen in deze pijnstiller zitten, waarvan de werking slechts theoretisch is, en daarom een extra risico voor u vormen. Gaat u het dan toch slikken? (Nu zegt u natuurlijk ‘nee’, maar de realiteit anno 2020 is dat driekwart van de mensen het dan waarschijnlijk toch doen. Kijk maar naar hoe de absurde mondkapjesplicht – volgens ons enkel bedoeld om mensen psychologisch te kneden en rijp te maken voor vaccinaties – blindelings wordt opgevolgd).

Synthetische stof PEG kan levensbedreigende reacties veroorzaken

Het Pfizer vaccin moet bij -70 graden Celsius worden bewaard, wat zelfs voor een vaccin extreem koud is. De reden is dat de ingrediënten anders vervallen en niet meer werken. Pfizer beweert dat dit vaccin ‘90%’ effectief is, maar zoals we al vaak hebben uitgelegd is dit niets meer dan een gevalletje ‘slager die zijn eigen vlees keurt’ en ‘wij van wc eend…’. Kortom: pure propaganda, niet geverifieerd door grondig onderzoek door onafhankelijke wetenschappers.

Children’s Health Defense van Robert Kennedy jr. schreef al in augustus dat ‘mRNA vaccins die klinische Covid-19 testen ondergaan, inclusief het Moderna vaccin, op een nanodeeltjes ‘vervoersysteem’ zijn gebaseerd, waarin een synthetische stof zit genaamd polyethyleen glycol (PEG)… Het gebruik van PEG in medicijnen en vaccins is steeds controversiëler vanwege de goed gedocumenteerde gevallen van tegengestelde, aan PEG-verbonden immuunreacties, inclusief levensbedreigende anafylaxie.’

‘Moderna is zich heel goed bewust van veiligheidsrisico’s’

‘Grofweg 7 van de 10 Amerikanen kunnen al gevoelig gemaakt zijn voor PEG, wat tot verminderde werkzaamheid van het vaccin en een toename van tegengestelde bijwerkingen kan leiden. Als een PEG bevattend mRNA vaccin voor Covid-19 wordt goedgekeurd, zal de verhoogde blootstelling aan PEG ongekend en potentieel gevaarlijk zijn.’

Uit documenten en publicaties blijkt dat Moderna zich heel goed bewust is van de veiligheidsrisico’s die het gebruik van PEG en andere aspecten van de mRNA technologie met zich meebrengen, maar het eigen bedrijfsresultaat belangrijker vindt. Bij de andere farma giganten, zoals ook Pfizer, zal het niet anders zijn. Zo werd Pfizer in 2007 aangeklaagd wegens het veroorzaken van gehandicapte en dode kinderen als gevolg van ‘illegale testen’ op zo’n 200 Nigeriaanse kinderen met een anti-hersenvliesontsteking medicijn.

100% milde tot ernstige bijwerkingen in testfase, maar toch 1 miljard besteld

De LNP’s (Lipid Nano Particles) in deze vaccins beschermen de mRNA stoffen tegen verval, en versterken de opname in menselijke cellen. Bovendien laten ze het immuunsysteem sneller werken, een eigenschap die vaccin wetenschappers als ‘inherente adjuvante eigenschappen’ omschrijven.

Adjuvanten worden aan vaccins toegevoegd om een (hyper)immuunreactie op te wekken, zodat er antilichamen worden gevormd. De farma giganten baseren hun claims van ‘90% (of hogere) effectiviteit’ uitsluitend hierop, en hebben het nooit over de vastgestelde ernstige tegenreacties (ADR’s) die deze stoffen altijd bij een aantal mensen veroorzaken.

In een eerdere klinische testfase met het Moderna vaccin kreeg 100% van alle deelnemers milde tot ernstige bijwerkingen. Tot en met 2019 stond het buiten kijf dat een vaccin dan als mislukt moest worden bestempeld, en in de prullenbak moest worden gekieperd. Dit jaar werd echter besloten om gewoon door te gaan met de ontwikkeling, en werden er zelfs alvast 1 miljard van deze vaccins besteld.

‘97% vrouwen onvruchtbaar na klinische test met GSK coronavaccin’

De Amerikaanse presentator David Knight haalde onlangs een klokkenluider van farma gigant GSK aan, die onthulde dat zogenaamde ‘anti-HCG’ (hormoon) adjuvanten in corona vaccins 97% steriliteit veroorzaken. Tijdens een klinische test met het GSK vaccin zouden namelijk 61 van de 63 vrouwen onvruchtbaar zijn geworden.

Bij een voor mannen ontwikkelde variant met een anti-GNRH (hormoon) zouden de testikels krimpen, het testosteron niveau dalen, en zou het mitochondriale DNA in sperma worden vernietigd, waardoor dit in vrouwen onvruchtbaarheid zou veroorzaken. Dit zou zijn geconstateerd tijdens vaccintesten op bavianen.

Volgens de Britse woordvoerder van Govote.org, waar Knight een videoclip van liet zien, zal dit ertoe leiden dat in de komende jaren massa’s mensen zullen sterven door Covid-19 vaccins, terwijl er vrijwel geen kinderen meer zullen worden geboren. ‘Als dit hun bedoeling is, krijgen we een enorme wereldwijde bevolkingsvermindering, waar Bill Gates het al jaren over heeft.’ Daarom wil Govote.org de vaccins in onafhankelijke laboratoria laten testen.

(Is dit misschien wel de echte reden dat de militaire inlichtingensite Deagel al jaren voorspelt dat ongeveer driekwart van de bevolking – dus honderden miljoenen mensen – in de VS en Europa in 2025 zal zijn verdwenen? In juni 2017 schreven we daar voor het eerst over. Zie ook onze artikel Nog maar 5 jaar? Verval Westerse beschaving verloopt exact volgens ‘Het Vierde Keerpunt’ (1997),

Dit zijn een dermate schokkende claims, dat er absoluut meer bewijs boven tafel zou moeten komen om het als ‘aannemelijk’ te kunnen presenteren. Desondanks laten de ervaringen met vaccinfabrikanten en de overheden die hen beschermen zien dat we de beweringen dat vaccins ‘bewezen veilig’ zijn, niet zomaar kunnen vertrouwen (denk maar aan het Mexicaanse griepvaccin in 2009).

Zichzelf versterkende spiraal van vaccindoden, verplichte vaccinaties, en nog meer doden?

‘Zodra mensen sterven door de corona vaccins, zal het medische establishment al deze doden ‘Covid 19 slachtoffers’ noemen, zodat ze kunnen beweren dat de pandemie weer erger wordt,’ luidt het bange vermoeden van Mike ‘Natural News’ Adams. ‘Dit zal een nieuwe doodscyclus in gang zetten, met (nog meer) hysterie in de media, en verplichte vaccins. Die zullen op hun beurt nòg meer doden veroorzaken,’ waarop er nòg meer mensen worden gevaccineerd en dus nog meer mensen sterven, et cetera.

‘Uiteindelijk zullen door de vaccins waarschijnlijk meer doden vallen dan door het coronavirus. George Orwells autoritaire medische nachtmerrie zal een feit zijn zodra de ‘behandeling’ de pandemie oneindig zal laten voortduren, en de totale scamdemie gebruikt wordt om de vrijheden van mensen te verpletteren, en hen wereldwijd als slaven in hun eigen woningen op te sluiten.’

‘Bill Gates viert alvast feestje’

‘Dit is wat er gebeurt als Big Pharma en de deep state samenzweren om de vrijheid te vernietigen, en toewerken naar hun ultieme doel: massale genocide op de mensheid. Bill Gates zal zonder twijfel alvast een feestje vieren, zelfs nog voordat de massasterfte begin,’ vervolgt Adams.

‘Als u dit wilt overleven, verzet u dan ten koste van alles tegen het corona vaccin. Verdedig uzelf op alle mogelijke manieren tegen het vaccinatiegeweld, of u zult omkomen.’ (1)

Wij durven in geen geval met zekerheid te stellen dat Mike Adams gelijk heeft, en deze wereldwijde genocide inderdaad het echte achterliggende plan is, maar herhalen opnieuw de almaar dringender wordende vraag: durft u dit risico te nemen?

 

Xander


(1) Natural News
(2) Rijksoverheid.nl

Zie ook o.a.:

20-11: Amerikaans bedrijf begint klinische test met Covid-19 neusspray vaccin op mensen
19-11: Nieuw gratis E-boek: ‘Zorgwekkende gevolgen van vaccinaties’ (download nu het nog kan)
17-11: International Journal Clinical Practice waarschuwt voor beschadigd immuunsysteem door Covid vaccins, en extra vatbaarheid voor de ziekte zelf
15-11: Britse overheid zet urgent AI software in om ‘verwachte hoge aantal ernstige tegenreacties op Covid-19 vaccin’ te verwerken
12-11: Wereldleiders beloven Bill Gates zijn massale vaccinatieplannen in 2021 uit te voeren (/ Bill Gates: Leven op zijn vroegst in 2022 weer normaal, als iedereen gevaccineerd is)
10-11: Als staatsgreep VS slaagt, begint het Biden – Harris regime met verplichte Covid vaccinaties (/ Op zijn laatst zal de door Bill Gates aangekondigde ‘bio terrorist attack’ vaccinaties overal verplicht maken)
22-10: 9 mensen dood na halen griepvaccin (Z-Korea);… (Dode na test met ‘Nederlands’ Covid vaccin (AstraZeneca) zou placebo hebben ontvangen)
16-10: Zorg komt in opstand tegen corona hoax: 87.000 Nederlandse artsen en verplegers weigeren vaccin
03-10: Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
22-09: Gehandicapt slachtoffer HPV-vaccin Gardasil begint rechtszaak tegen producent Merck
13-09: Farma gigant Pfizer geeft anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
04-08: Fabrikanten definitief niet aansprakelijk voor eventuele schade door corona vaccins (/ RIVM liegt op eigen website dat blijvende ernstige gevolgen van vaccinaties ‘niet bewezen’ zijn)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’ (gesprek met Frank Ruesink)
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden|
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
28-06-2017: (/ Particuliere militaire site Deagel voorspelt dat er binnen nu en 8 jaar 50 miljoen Duitsers zullen verdwijnen, en het land economisch totaal zal instorten)


*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

68

 1. Heel strak stuk Xander.

  Lezers en criticasters bedanken wij/ik ook bijzonder voor jullie bijdrage. Dit alles betreffende de vrijheid van meningsuiting en het delen van informatie. Graag doen wij jullie dan ook nader informeren van de stand van zaken die feitelijk plaats nemen met regelmatige updates.

  https://www.linkedin.com/pulse/hoe-pharma-commercie-communiceert-ren%25C3%25A9-l-c-civile
  De burger dient geheel vrij van enige invloed of dwang, van een overheid, het recht op de eigen lichamelijke integeriteit uit te kunnen oefenen. Dat laatste word nu door zowel Mark Rutte als Hugo de Jonge, zobnder enige tegenwerping van politieke mede en tegenstanders, de burger ontnomen.

  Dit soort activiteiten, achter de, kartonnen facade die zij nog democratie plegen te noemen, is feitelijk niets meer dan een dictatuur waarbij de pers monddood is gemaakt, ‘journalisten’ met een drogreden…’ uit één mond te spreken, toestaan dat dictatuur kritiekloos kan ontstaan, waarbij de rechten de burger worden ontnomen, zich op hetzelfde niveau voorstaan als de politieke kopstukken die het ontstaan van deze dictatuur mogelijk hebben gemaakt.

  Voor de burger,
  Het is aan u u nu te beseffen waar u staat in de constellatie van wat alleen nog enkelen in de politiek nog democratie durven te noemen, feitelijk niets meer dan dictatuur. Dat u natuurlijk uzelf kunt laten uitspelen door mensen als Mark Rutte en Hugo de Jonge, vooral met allerlei vage discussie, die er allang niet meer toe doen, bezig te houden en te wachten tot de volgende verkiezingen.

  Het ‘keuze debacle’ van Hugo de Jonge vs Pieter Omtzigt in het achterhoofd, waarbij manipulatie van die verkiezing niet meer kan worden uitgesloten, laat zien dat ook de komende verkiezing, de uitslagen op grote schaal electronisch/digitaal kunnen worden ‘gemaakt’.

  Het is aan u na te denken a: over de komende vaccins en uw recht hiervan verchoond te blijven, uw recht op lichamelijke integriteit. b: Uw recht op transparantie en openheid van zaken, maar ook op te staan tegen hen die dit allang niet meer borgen en u dat recht geven.

  Het is aan u na te denken op welke wijze u, SAMEN, en eensgezind, opstaat, en zonder enige dwang, drang, geweld, fysieke dreiging, en deze overheid laat weten dat de keten gevolgen waar Nederrland nu tegen aan kijkt, de veeldeling in de maatschappij, nutteloze discssies, de gehavende economie die vrijwel tot stilstand is gekomen, weer naar u toe trekt.

  En alle tegenwerkende autoriteiten, lokaal, provinciaal, terzijde schuift, en als één volk op staat en eist dat zij die dit momentum hebben gemaakt, worden verwijdert en dat Nederland, haar burgers, VRIJ zijn. Zelfs als dit betekend dat wij een Koning vragen, namens ons op te staan.

  Want voor een influenza dit idiote scenario jullie op te laten leggen, is alles zeggend.

  Voor alles, Blijf gezond…

  R. Civile
  CEO – Partner AX0 bv denk tank

 2. Pfizer, vertouwen in dat bedrijf ?????
  ik zou er nog geen fiets kopen
  -in het verleden hebben ze testen van medicijnen gemanipuleerd artsen omgekocht
  -Pfizer heeft de ene na de andere boete moeten betalen vanwege corruptie
  MET ZN REPUTATIE zou ik er nog geen fiets durven te kopen !!!
  en in dat bedrijf moet je dan vertrouwen hebben om je te laten vaccineren, denk ff goed na??
  Bij Pfizer draai het om geld en macht maar zeker niet om de mens

 3. Ad vandaag, 500.000 mensen positief corona getest, aantal doden afgelopen weken?? Misschien 500, dus 1 op de duizend geeft 0.1%, de kranten cijfers beginnen reguliere influenza griep te naderen, waar zijn eigenlijk de jaarlijkse griepdoden gebleven? Normaal bedragen die iets van 5000 doden per jaar gemiddeld, zijn deze plotsklaps genezen?

 4. voor de wat rijpere lezers onder ons: een passende titel van een lied: Neil Young – Needle And The Damage Done, het kromme is dat het nog toepasselijk is ook voor de mensen die wel een prikje willen

 5. @Zeeuwse schreef:
  22/11/2020 om 3:19 pm
  @Oma 1.52 pm
  Oma, ik ben (ook oma) het gloeiend met je eens, we hoeven er verder niet over uit te wijden, maar hoe vinden we elkaar en andere gelijkgezinden… om concrete plannen te maken?
  Hartelijke groet!

  Aansluiting vinden bij zoveel mogelijke groepen en vandaaruit onderlinge email? Want elke maatregel is erop afgestemd om het verenigen van het volk tegen te gaan want dat is de enige oplossing tegen staatsterreur – hoe doen ze dat?
  Door twijfel en verdeeldheid te zaaien om mensen tegen elkaar uit te spelen waardoor de sleutel van eensgezindheid verloren gaat, door de afstandsregel, bubbels, avondklok, sociaal isolement….álles wordt uit de kast getrokken om het enige te vermijden dat hun macht kan breken: vereniging van het volk om samen voor ons aller welzijn op te staan tegen de staatsterreur en dictatuur.
  Discussies op het forum (.be) voor senioren, Zeeuwse?
  Groeten van oma aan oma…;)

 6. @ Svalbard: 11:07 am. Inderdaad, precies wat U ter berde brengt. En dat gerotzooi met vaccins, is ook een grote belazerij. Wetenschappelijk is bekend, dat wil men een vaccin, veilig op “de markt”, brengen, er 5 tot 10 jaar over heen gaan, met testen, en nog eens testen, proeven op dieren, daarna op vrijwillige proefpersonen. Dan is men toch al gauw jaren verder. En dan nog, het is net als Haarlemmerolie, want iedere wetenschapper weet dat virussen (kunnen) muteren. Dus wat nu helpt aan vaccin, zal het 1 jaar later niet meer doen. Neen, er steekt gewoon een dubbele agenda achter, te weten, de NWO.

 7. En inmiddels heeft de eerste luchtvaartmaatschappij aangekondigd dat in de nabije toekomst alleen gevaccineerde reizigers worden toegelaten op hun vliegtuigen.
  Het gaat om het Australische Qantas.
  Naar mijn idee een foute ontwikkeling, want dat is discriminatie van mensen die om wat voor reden geen vaccin willen.
  En zo gaat het van kwaad tot erger, want nu is het corona, maar straks kan je wel van alles gaan verzinnen. Moet je dan straks misschien wel 50 verschillende vaccinaties ondergaan voordat je kan gaan vliegen?
  Met deze ontwikkeling is straks het hek van de dam. Geen vaccinatie? Niet met de trein! Of niet meer naar de bioscoop!
  Toegang tot de supermarkt verboden!
  Geen verlenging van je rijbewijs!
  Er is nog genoeg te verzinnen.
  Reizen wordt vrijwel onmogelijk, wereldwijd honderden miljoenen banen weg in de toerismesector.
  Wijdverbreide armoede en vele miljoenen doden als gevolg.
  En Bill Gates, ach ja, hij is nu al multi miljardair, straks heeft hij nog 10 keer zoveel geld, kan hij nog meer villa’s kopen.
  Tja, wat had hij ook weer gezegd?
  We kunnen de wereldbevolking verminderen.
  Dat doen we door geboortebeperking, gezondheidszorg en vaccins.
  Volgens de Georgia Guidestones zou de wereldbevolking beperkt moeten worden tot een half miljard mensen!
  Er moeten dus 7 miljard mensen opgeruimd worden. En dan moeten we die vaccins vertrouwen?

 8. Als iedereen aan het vaccin overlijdt, waar halen die figuren dan nog hun geld vandaan? Ze komen zwaar in de schulden als er geen economie meer is en geen mensen meer zijn die voor gun werken.

 9. 90 procent effectief??? 9 van de 10 mensen heeft nu al geen klachten na een corona besmetting. tsja op die manier kan je heel makkelijk roepen dat een vaccin 90 procent effectief is, zodat inderdaad 90 procent van de mensen geen corona klachten krijgen na het corona vaccin want dat kregen zij zonder vaccin ook niet.
  kijk naar het hoge aantal zogenaamde besmettingen en hoe laag het percentage is dat in het ziekenhuis ligt of ziek thuis in bed ligt, 90 procent geen klachten dus welk middel je ook adviseert het werkt altijd al 90 procent, zelf al zou je kattenpis gebruiken als coronavaccin ook 90 procent effectief, want 9 van de 10 mensen na kattenpis vaccinatie geen corona klachten.

 10. Amo, het is ook de bedoeling dat de mensheid word gereduceerd tot een kleine beperkte groep…
  Door middel van een vaccin is de makkelijkste weg toch…
  Bill Gates heeft het zelf gezegd, op een video duidelijk te zien. De wereld gaat geregeerd worden door een stel
  psychopaten…Gelukkig heeft GOD het laatste woord!

 11. @ Geoffrey
  Ben blij dit gewaar te mogen worden, omdat er ook heel wat zijn die Trump een asociale hond vinden.
  Er wordt dan ook wel eens vergeten dat Trump een zakenman is en geen acteur.
  Het zakenleven is keihard, maar hij probeert het eerlijk en naar recht te doen. Wat ik in hem waardeer.

 12. In Duitsland dringt de socialist Lauterbach steeds aan op strengere maatregelen, want hij heeft het idee dat Duitsland niets opschiet. Zo wil hij massaal testen, zoals in Slowakije. Ook wil hij de ‘Zweitkontakte’ in een cluster 5 dagen in quarantaine laten gaan. Dat kan betekenen dat bij een positief geteste leerling, alle medeleerlingen én hun ouders 5 dagen in quarantaine moeten.
  Die socialist maalt kennelijk niet om de afbraak van een normaal leven (en de afbraak van de economie).
  Dat, terwijl Duitsland geen problemen heeft met ziekenhuisbedden. Het kan cijfermatig lijken dat er minder vrije IC-bedden zijn gekomen. Maar het land heeft per 1 aug. het aantal noodgeval-reserve-IC-bedden drastisch opgevoerd, ook ten koste van het cijfer ‘vrije bedden’.
  Duitsland als nieuwe DDR en “lichtend” voorbeeld.

 13. Nog zo’n voorbeeld van het zwaar overdreven alarmisme:
  Duitsland spreekt van een risicogebied als 50 van de 100.000 (5 op de 10.000) positief getest zijn.
  Het Beierse gebied Freyung-Grafenau werd het ‘roodste’ gebied, met 400 positief getesten op 100.000 inwoners. Hotspot! Maar wat bleek? Slechts 14 mensen lagen onder behandeling en 1 persoon op de IC. Ziedaar de paniek-aanjagende rol van de publicaties en de bureaucratie.
  https://www.youtube.com/watch?v=JN73Bpw6nDw

 14. @Oma 1.52 pm
  Oma, ik ben (ook oma) het gloeiend met je eens, we hoeven er verder niet over uit te wijden, maar hoe vinden we elkaar en andere gelijkgezinden… om concrete plannen te maken?
  Hartelijke groet!

 15. – Nu iedereen weet dat het infectie-sterfte-cijfer lijkt op dat van een griep, is er geen enkele reden meer te spreken van een gevaarlijke pandemie.
  – Er is sprake van grootschalig misbruik van de PCR-testen. Ze tonen géén infecties aan. Er lijkt moedwillig gezocht te worden om “infecties” te publiceren waar ze niet zijn aangetoond.
  – Mensen die geen symptomen hebben, maken anderen niet ziek!!! O.a. prof Hockertz wijst daarop. Dit verhaal is ontstaan door de Duitse Drosten (leverancier van de eerste testen) die veronderstelde dat het eerste geval in Duitsland iemand was die zonder symptomen anderen zou hebben aangestoken. Maar dat blijkt niet te kloppen.

  Te horen vanaf 26.30 minuut van dr. Fuellmich die een groot proces voorbereidt: https://www.youtube.com/watch?v=1aa1ypctUZI
  Al met al is er dus geen enkele reden voor een vaccin!!
  Ook niet voor maskers en al helemáál niet voor verplichte testen! Er is geen enkele grond voor.

 16. Stukje bij beetje zien we het hele scenario, waarvoor Xandernieuws al jaren waarschuwt, zich ontvouwen.
  Wie durft nu nog te beweren dat het allemaal complottheorieën zijn?
  Wie nu het duivelse plan van de elite nog steeds niet ziet, is een vogel voor de kat.
  Massale genocide en vrijwillige zelf/massamoord op de mensheid door misleiding onder het mom van onze gezondheid, het kan haast niet monsterachtiger.
  Maar het gaat niet over het vaccin of het zou kunnen werken of dat het schadelijk of dodelijk zou kunnen zijn of wat het in het menselijk lichaam zou kunnen veranderen, het gaat om het récht van keuze om dit vaccin te kunnen weigeren zonder gevolgen! En van dat recht heeft de overheid áf te blijven.

  Gisteren op het journaal van de openbare omroep vrt in belgië werd al propaganda gemaakt voor dit pfizer vaccin dat voor Kerstmis al ter beschikking zou zijn!
  Dat zou nogal een kerstcadeau zijn: de doodskist.

  Laten we dan eens kijken welke opties wij hebben als burgers om dit, mogelijk verplichte, vaccin te weigeren:
  – ons verenigen en de regering/politici allen persoonlijk ter verantwoording te roepen voor de schending van onze grondwettelijke en mensenrechten op zelfbeschikking
  – ons verenigen om massaal te protesteren door de straat op te gaan en álles plat te leggen tegen deze vorm van genocide door chantage met gedwongen vaccinatie.
  – ons verenigen om voor de rechter ons grondwettelijk en mensenrecht van zelfbeschikking over onze lichamelijke integriteit, onze gezondheid en ons leven op te eisen en de politieke schuldigen aan deze schending van onze rechten streng te veroordelen én zwaar te straffen wegens machtsmisbruik.
  De sleutel tegen deze staatsterreur, deze aanslag op onze gezondheid en om te kunnen overleven is……dat het volk zich verenigt voor ons aller welzijn!!!!

 17. Beste redactie,

  Graag wil ik even het volgende heugelijke filmpje delen! Ik ben niet pro Trump, maar gisteren heeft er iets unieks plaats gevonden en niemand lijkt er verslag van te doen en vandaar dat ik het toch maar even meld. GISTEREN heft Trump de farmaseutische industrie de oorlog verklaard en buitenspel gezet!! Hij heeft de tussenpersoon uitgeschakeld en vanaf 1 januari krijgt elke Amerikaan medicjnen tegen inkoopsprijd, dikke middelvinger naar de machtigste industrie van de wereld!!!! Het lijkt dat TRUMP kosten wat het kost zijn agendan doorvoert voor het geval de komende 4 jaar van hem gestolen worden en nu heeft TRUMP dus echt ballen. Kijk de video en raak ontroerd, want nu moet echt duidelijk zijn dat hij goede intenties heeft!

  Dit is de link: https://www.youtube.com/watch?v=HjwV4f8vEpA

  Kijk vanaf 42.12 minuten en zie de beste president ooit!! Minister bruins werd er in NL voor geslachtofferd, maar TRUMP doet het wel voor het volk!

  Met vriendelijke groet van een trouwe lezer GEOFFREY

 18. Wie is Klaus Schwab…?

  99% van de bevolking weet niet wie hij is; in media en opleidingen wordt hij stelselmatig verzwegen. Opmerkelijk, maar bewust, want deze man heeft meer invloed dan welke koning of keizer ooit had in deze wereld. En die macht wil geen publieke aandacht die niets brengen kan en slechts ondermijnend kan werken. Vanachter de coulissen werken en politici het werk laten doen is dan veel effectiever.
  https://niburu.co/het-complot/15718-waarom-heeft-klaus-schwab-zoveel-macht
  Dank zij dit soort van psychopaten, draagt u strak een verplicht masker, en viert u kerst met maximaal 3 mensen uit uw buurt.
  Wat een sympathieke man, hij mag mijn vaccinatie wel hebben.

 19. Iedereen die zich verheugt op de injectie en blij is met de anti-lichamen die het lichaam gaat aanmaken, moet weten: Die anti-lichamen verdwijnen weer na enkele weken. Ze vechten één op één en stoppen als er voldoende virussen gedood zijn. Maar ze zijn dan ook weg.
  Ze moeten bij elke nieuwe aanval opnieuw worden aangemaakt. Dus enkele maanden na de injectie, is deze weerstand al weer weg.

  Maar dan hebben we nog de T-cellen met een lang geheugen: Deze zouden echter gezonde cellen kunnen doden als ze reageren op het afval dat die cellen produceren na een inval van geïnjecteerd virus-RNA. En dan weet men niet eens in welke cellen dat injectie-RNA naar binnen gaat; misschien wel in de geslachtscellen.

 20. Dat farmaceutisch product van die twee Haagse hypocrieten de Jonge en Rutte , daar trekt zelfs Fikkie zijn neus voor op en die heeft toch wel het een en ander voor zijn neus gehad. Fikkie weet wel dat Farmacie een Grieks woord is dat zowel geneesmiddel als gif betekend. Gooi die farmaceutische misbaksels maar bij Rutte en de Jonge in d’r strot… enne… ‘makelelek eete! Laten die snotneus en die ander, die ook niet droog is achter de oren het welletjes moge bekomen!

 21. Ik was in een zeecontainer, op minder dan 1,5m afstand, zonder mondkapje met iemand die later positief getest werd op Corona en nog heb ik nergens last van…….hoe kan dit?
  Ik ga elke winkel in zonder mondkapje….nog geen Corona!
  Ik praat met chauffeurs over de hele wereld zonder mondkapje…nog geen corona!
  Ik bezoek een Casino zonder mondkapje….nog geen Corona!
  Ik doe alles zonder mondkapje, behoud mijn normale hygiëne en houdt afstand..net als voorheen!
  NOG GEEN CORONA!
  De overheid gaat stap voor stap te ver en meer en meer mensen verzetten zich en zien dat het niet klopt. Demonstraties in Duitsland/Franktrijk/Engeland/Griekenland/Servië of waar dan ook…mensen worden wakker!

 22. Heb ik dat nou goed gelezen?Toen ik het bericht bekeek werd het gelijk weer van het scherm gehaald.
  Wat stond er in het bericht van de Jonge?Wel, het volgende:Oude van dagen in verpleeghuizen;geestelijk gehandycapten en wils onbekwamenen zullen het vaccin onder dwang worden toe gediend.Als dit geen verkapte euthenasie is,weet ik het niet meer.

 23. Er is geen enkel onderzoek dat aantoont dat mensen zonder symptomen anderen ziek maken.
  Stel dat iemand echt geïnfecteerd is, en hij krijgt na drie dagen de ziekteverschijnselen, dan maakt hij in die drie dagen anderen níet ziek. Hij brengt domweg veel te weinig virussen over.
  Daarmee is de maskerplicht een lachertje.
  Het is het meest duidelijke voorbeeld van een disproportionele maatregel van de overheid. Iets dat volgens de infectiewet niet mag: disproportioneel optreden.

 24. Anna, dat is waar het omgaat : Blijven vertrouwen op de Here Jezus. Verder is er niets meer

  Rienus,

  Broer van Hugo de Jonge, Marien de Jonge, werkt voor een bedrijf wat GESUBSIDIEERD wordt door billie gates .
  Dan hoef ik jou verder niets meer uit te leggen !!!!

 25. Anna, dat is waar het omgaat : Blijven vertrouwen op de Here Jezusw,

  Rienus,

  Broer van Hugo de Jonge, Marien de Jonge, werkt voor een bedrijf wat GESUBSIDIEERD wordt door billie gates .
  Dan hoef ik jou verder niets meer uit te leggen !!!!

 26. Ik heb een chronische ziekte en gebruik daarvoor medicijnen.
  Als per 1 December 2020 de mondkapjes verplichting ingaat heb ik dit stukje uitgeprint en altijd bij me op zak en 1 in de Auto.

  “Advies mondkapjes voor mensen met een beperking of chronische ziekte
  Moet je ook een mondkapje dragen, als je een beperking of chronische ziekte hebt?

  Het dringende advies om in de publieke binnenruimte een mondkapje te dragen geldt ook voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Een uitzondering geldt voor mensen die vanwege hun (zichtbare of onzichtbare) beperking of chronische ziekte niet in staat zijn een mondkapje te dragen, op te zetten of die daarvan ernstig ontregeld raken.

  Ook mensen die spreken met of iemand assisteren die vanwege een auditieve beperking moeten kunnen spraakafzien (liplezen) of vanwege een verstandelijke of communicatieve beperking afhankelijk is van non-verbale visuele signalen zijn van het dringende advies uitgezonderd.

  Begeleiders van mensen met een beperking zijn ook uitgezonderd, wanneer de persoon met de beperking door de interactie/begeleiding door iemand met een mondkapje ernstig ontregeld raakt.
  Is een schriftelijk bewijs nodig om aan te tonen dat je niet in staat bent een mondkapje te dragen in verband met een beperking of chronische ziekte?

  Nee, dat is niet nodig. Mocht gevraagd worden een mondkapje te dragen dan volstaat een mondelinge toelichting indien mensen in staat zijn deze te geven. Mensen die dat willen, kunnen er wel zelf voor kiezen een kaartje met een toelichting mee te nemen voor mensen met een beperking. Winkeliers en andere mensen die belast zijn met de handhaving op publieke binnenruimtes waar mondkapjes gelden worden geacht soepel om te gaan met deze groep mensen met zichtbare of onzichtbare beperkingen.”

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/mondkapjes/mensen-met-een-beperking-of-chronische-ziekte

 27. Bhakdi wijst op twee systemen van onze natuurlijke afweer.
  1. Anti-lichamen. Die vallen het virus aan als het zich nog buiten onze cellen bevindt. Ze vechten één op één, en stoppen zodra het gevaar voorbij is. Ze komen alleen in actie als het nodig is.
  2. Killer T-cellen. Die reageren op cellen waar het virus is binnengedrongen. Het virus ín de cel vermeerdert zich en produceert daarbij afval dat uit de cel wordt gezet. De T-cellen herkennen dat afval en doden de cellen (kiss of death) die dat afval afgeven. Als er voldoende geïnfecteerde cellen gedood zijn, is men weer gezond.

  Bij een RNA-injectie brengt men virus-eiwit van een ‘stekel’ van het virus in de cellen. Er is dan een kans dat die cellen ook afval produceren waarop de T-cellen dan reageren door de ‘bezette’ cel te doden. Die T-cellen kunnen afval herkennen dat een klein beetje anders is dan bij eerdere virussen. Aldus kunnen er gezonde cellen gedood worden, vanwege het RNA dat in de cellen is geïnjecteerd.
  Deze riskante manier van injecteren wordt dus ingevoerd op basis van de testen die valse cijfers geven. Wat een moeras.

 28. Mano deeltjes daar gaan we van krimpen, voor de Nederlanders is dat niet erg die zijn al groot genoeg, maar wat met de kleine Belgen? Neen als er teveel rommel inzit dan wacht ik wel op een andere vaccin. Shalom

 29. Mooie vergelijking van Bhakdi met die PCR-tests. Stel je hebt 0,05 promille alcohol in je bloed. Dan ben je nog lang niet dronken en mag je gewoon rijden. Nu wordt er bloed afgenomen en men heeft een test die de hoeveelheid alcohol in het monster kan ophogen tot 1 promille. En dan krijg je te horen dat je dronken bent en niet kunt rijden.
  Dat gebeurt met die PCR-testen: het materiaal in het afgenomen slijm wordt exponentieel vermeerderd en na een heleboel vermeerderingen (het aantal is niet voorgeschreven en kan oplopen tot 40 cycli) vindt men dan eindelijk een stukje virus-RNA en krijgt u te horen dat u ziek bent. U moet zichzelf opsluiten.
  Vervolgens worden die testuitslagen omgeroepen via de media en denkt iedereen dat het sterft van de zieken.
  Wanneer stoppen die regeringen met die onzin.

 30. Hendrikus schreef:
  21/11/2020 om 11:44 pm

  Je stelt in mijn beleving een terechte vraag: “Wanneer komt de Nederlandse bevolking nou echt eens massaal de straat op…”

  Het antwoord is keihard: “Niet,”. En waarom niet: “Angst of eigenbelang.” De overheid heeft het spelletje heel slim gespeeld.
  Er is voor mij nog maar 1 Weg: “Wentel uw weg op de Heer, vertrouw op Hem en Hij zal het maken.” Dat houdt voor mij in: “Sta recht met de wapenrusting Gods, verwerp het onrecht en behoudt het goede.” God heeft ons geen mondkapje gegeven om zodoende de adem te belemmeren. Dat betekent voor mij: per 1 december draag ik géén mondkapje. En een ieder die mij wil beboeten, zondigt tegen God. En ik kan 1 ding verzekeren: Liever onrechtmatig beboet, dan staan tegenover een oordelend God.

  Sta recht, wees sterk en Jezus zal onze toevlucht en burcht zijn.

 31. Die prik gaat er bij mij ook niet in. Mocht het verplicht worden, dan maar liever het ( gewapende) verzet in.

 32. Iedereen die geen prik wil, reageer dan hier .
  Ik neem geen prik, mijn vrouw ook niet.

 33. Citaat:
  Wij durven in geen geval met zekerheid te stellen dat Mike Adams gelijk heeft, en deze wereldwijde genocide inderdaad het echte achterliggende plan is, maar herhalen opnieuw de almaar dringender wordende vraag: durft u dit risico te nemen?

  Weiger de vaccinatie hoe dan ook en zorg dat u niet bij het derde deel hoort uit de Openbaring 9: 13 En de zesde engel blies de bazuin, en ik hoorde een stem uit
  de vier horens van het gouden altaar, dat voor God staat,
  14 zeggende tot de zesde engel, die de bazuin had: Laat de vier
  engelen los, die bij de grote rivier, de Eufraat, gebonden zijn.
  15 En de vier engelen, die tegen het uur en de dag en de maand
  en het jaar waren gereed gehouden, werden losgelaten om het derde
  deel van de mensen te doden.

 34. Het aantal besmettingen onder de tespopulaties is heel beperkt,maar de vaccins zouden wel aan tienduizenden proefpersonen zijn toegediend en extreme dodelijke reacties zoals hier wordt gesuggereerd,zouden zich daarbij niet hebben voorgedaan.Overigens zie ik het wel liever eerst een jaar of 2 aan voordat ik het serieus zou willen overwegen.

 35. @Anne: Nostradamus heeft de pest overwonnen met één theelepeltje van zijn recept! Wat is: dat hebben wetenschappers onderzocht: alle vitamines die de mens nodig hebben. Armen toen moesten overleven op wat ze konden kopen van hun verdiende geld, wat niet veel was. Anno 2020 zijn de huisartsen niet eens in staat om een voedseltekort op te sporen, maar trekken ze gelijk een receptje te boven, en nog een voor de bijwerkingen en nog zoveel meer voor “het chemisch proces” van wat ze de ouderen aandoen. Dan, in deze staat van “onvermogen” gaan ze ouderen, die hun hele leven hard gewerkt hebben ( althans de “inlanders”) belasten met “uitlanders”, uiteindelijk allemaal bedoeld om hun vermogen af te pakken…

 36. De nationale mondkapjesplicht gaat in op 1 december en duurt in ieder geval drie maanden. Op het niet dragen van een mondkapje in publieke binnenruimtes staat een boete van 95 euro.

  Wanneer komt de Nederlandse bevolking nou echt eens massaal de straat op…
  Iedereen word met de dag dieper in de stront geduwd.
  Mensen sta op want het water staat op dit moment al boven je lippen.
  Over 2 maanden heb je helemaal niets meer te zeggen want dan zit leef je in een politie staat.

 37. Is er een politieker die dit vaccin last inspuiten en het bewijs wil leveren met allerhande testen immuun te zijn voor het zogenaamde covid19 virus. Toon het bewijs als u het wilt verplichten.
  Toon uw verantwoordelijkheid tegenover 17.000.000 mensen vooraleer u dit wilt verplichten. Of neem ontslag.

 38. Een goed artikel.
  Het beschrijft duidelijk wat de risico’s zijn van dit snel ontwikkelde vaccin.
  Hoe gevaarlijk het is om vreemd DNA / RNA / synthetische stoffen die de werking van antistoffen moeten activeren.
  Dit gebeurt nu op wereld schaal tegelijkertijd.

  Bedenk wel; dat het niet ALLEEN een NEDERLANDS probleem is maar WERELDWIJD.
  Dat wil zeggen dat er waarschijnlijk veel meer achterzit dan het verlies van onze vrijheid, en de sancties/ “ beloningen “,van de regering vaneen heeeeel klein landje aan de Noordzee.

  Denk wereld wijd.
  Kijk wat erin combinatie met deze pandemie wereld wijd gebeurt.
  Alle onrust / verkiezings fraude op zeer grote schaal in. Amerika, het sensureren van het nieuws, BLM beweging, de opkomst van de indentiteits politiek, de dwang van de klimaat drammers, de opkomst van China als wereld macht, de onrust in Europa, ( wit Rusland, Ukraine, Rusland, de Krim, Frankrijk islamitisch geweld, enz enz enz. eigen rechter spelen in ons eigen land, )

  Dit vaccin mogen en kunnen wij in Nederland nog over discussiëren en het ( nu nog) weigeren. ( hoelang nog❓)
  In veel landen is dit niet eens toegestaan.
  Zal de Nederlandse regering er mee instemmen als 50% van de bevolking niet vaccineert hoe gaat het dan met onze buitenlandse Handel. ❓
  Het verschil met vroeger is dat het nu wereldwijd is. ( pest in de ME ging veel langzamer en plaatselijk dat verspreidde zich met ratten op de schepen via de havens, maar nu is het tegelijk en overal )

  Jezus leert ons “ let op de tekenen van de tijd” Jullie kunnen het goede of het slechte weer wel voorspellen, let daarom ook op deze tekenen. Dit zijn woorden van Jezus zelf. Hij noemt ook de tekenen zelf, en velen zien we nu. ( lees Matheus 24 Lucas 21 en Markus 13! )
  Dit proces ontwikkelt zich Globaal, en Jezus spreekt Globaal universeel voor de hele wereld, alle landen staan onder Zijn heerschappij.
  De Bijbel is een wereldwijd boek. Wij kijken veel te snel naar onze eigen omstandigheden.
  De Bijbel laat ons zien wat er komen gaat, en als je dan goed leest en oplet dan kan het niet lang meer duren voordat Jezus terugkomt naar deze wereld, om Zijn koningschap over deze wereld op zich te nemen. ( Hij leerde ons dit zelf bidden “ Uw koningkrijk kome “ )
  Zorg dat je daar “ klaar “ voor bent.
  Dat je HEM persoonlijk in je leven toelaat.
  Dan kun je met rust en vertrouwen de toekomst tegemoet gaan!
  Maranatha; Heere Jezus kom haastiglijk
  Shalom Anna

 39. Het vaccin komt er toch, niet op basis van kennis van onze minister. Minister de Jonge heeft namelijk geen enkel idee waar hij het over heeft, Neem dat een Pabo studentje ook eens kwalijk. Deze helemaal niemand met geen enkel idee maar wel met teveel macht moet echt gestopt worden. Deze man kan op basis van zijn kennis geen RNA van een DNA virus onderscheiden.
  Kan minister de Jonge mij duidelijk maken wat de vaccin makers hem hebben overtuigd in te stemmen met een verplichte vaccinatie? Tegen alle geldende wetten in met een mandaat zo dus als een haar denkt deze minister dat hij het recht aan zijn kant heeft?
  Minister de Jonge is een Pabo studentje dus waar haalt deze snotneus de rechten vandaan om het oordeel van een nobel prijs winnaar opzij te leggen? De test deugt niet en jouw beleid ook niet minister de Jonge.

 40. Maanden geleden wilden nog wat mensen het vaccin die ik ken. Inmiddels niemand nog een prik tegen covid. Het vertrouwen is volledig weg. Niet zozeer vanwege het vaccin maar vanwege de plannen uit de politiek. Mensen worden wakker gelukkig.

 41. Patholoog die profiteert van de verkoop van PCR-tests zegt: “Alle tests moeten stoppen”.
  Briefje uit Canada 21 november 2020
  Het is waarschijnlijk al bekend dat Dr. Roger Hodkinson de COVID-19 maatregelen op een gemeenteraadsvergadering in Edmonton heeft afgekeurd. De dappere woorden van de patholoog zijn een sprankje van hoop in deze donkere dagen van het coronaschandaal:

  https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/11/21/patholoog-die-profiteert-van-de-verkoop-van-pcr-tests-zegt-alle-tests-moeten-stoppen/#more-14739

 42. Dit zal er zéker gebeuren :

  1) na weigering tot vaccineren …
  2) in verplichte quanrantaine en hoge boeten betalen …
  3) verplichte vaccinatie of opsluiten in een gevangenis/concentratiekamp/gekkenhuis
  4) inbeslagname van alle eigendommen …

  Kortom de duivelse mensen aan de macht !!!

  Ik vermoed dat er in 2021 revoluties in Europa gaan uitbreken en dat het super Russische leger van 3 miljoen soldaten zal overgaan tot een invasie van het volledig corrupte Europa …

  Wèg vrijheden, daaag massale vernietiging !!!

 43. @Polieke : Pfizer heeft toch miljarden aan oncologie verdiend voordat ze dit vaccin (fluitje van een cent om over te stappen) gingen ontwikkelen?
  Mijn tante: 83 jaar en kerngezond deed braaf mee aan een darmonderzoek. Daarna kreeg ze klachten en vertelden ze haar dat ze darmkanker had. Hoe kan dit nu? vroeg ze, ik ben net onderzocht? Ja, dan zit het boven de darmen en moet u nu chemo ondergaan (24x zware chemo) anders hebt u nog maar 3 maanden te leven! Ze onderging het….En werd dement en opgenomen in de palliatieve in België, hoopje mens nog van 40 kg, ergens nog in een rolstoel met waarschijnlijk een gebroken heup.. Mijn oom mocht daar naartoe door 2 sluisdeuren als hij geen koorts had, werd afgelezen elektronisch met zijn foto erbij. Hij had het zwaar, hoorde de zware ademhaling van zijn vrouw (waarmee hij 63 jaar getrouwd was)en vroeg, nadat ze zeventien dagen niet gegeten of gedronken had (weliswaar met pleisters om de pijn te onderdrukken) aan de dokter: dokter, als ik een hond had, dan zou ik toch? (Hoe kan een mens dan?) Ja, maar ze heeft een sterk hart en longen. Mijn oom zei toen : ik bestel een ambulance en ze komt thuis sterven! ’s Ochtends was ze dood en moest worden gecremeerd en mijn oom mag er niet meer bij. De begrafenisondernemer liet hem wel toe dat hij haar mooi opgebaard had in de kist, maar mocht ook niet verder dan afleveren de kist bij en dan begrafenis? ….God hebbe haar ziel! Ze leeft voor in de harten van mensen….

 44. De natte droom voor Bill Gates dit vaccin. Past volledig bij zijn depopulatieplannen.
  En nog blijven mensen slapen.
  En de domme burger pikt het weer. Onze politici verraden ons en de MSM stoken het vuurtje wel verder op.

 45. Mensen die dit straks gaan weigeren gaan ze gewoon financieel naar de klote helpen in de hoop dat je alsnog je eigen ondergang in werking zet!

 46. Ik denk, dat de dames/heren die met dit ultieme ontvolkingsplan zijn gekomen een grote denkfout maken. Met 97% onvruchtbaarheid krijg je de ultieme vergrijzing: met alleen nog maar ouderen (ziek, dement en/of hulpbehoevend), maar GEEN jongere generatie die hen kan verzorgen …

  Hoe stellen de mensen achter de schermen zich dat voor? Kijk naar een land als Japan, waar die ‘vergrijzings-problematiek’ zich nu al voordoet.

  Alleen maar oud, zwak en binaj geen jongeren?

 47. Niet alleen Bill Gates en trawanten willen de wereldbevolking drastisch reduceren, ook milieuclubs zijn hier mee bezig.

  Posted Jun 13, 2017 by Martin Armstrong
  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/environmentalists-want-to-starve-humans-to-save-the-planet/
  Ik was uitgenodigd voor een politiek diner van de elite in Washington en omdat ik aanwezig was met mijn vriend Dick Fox, die voorzitter was van Temple University, en ik een adviseur van de universiteit was, gaf degene die de zitplaatsen voor deze tafels van 10 had gemaakt ons plaats met de milieubewegingen. Dit was halverwege de jaren 90. Dick was degene die bleef proberen de waarheid naar buiten te slepen en daar kwam het. Dit waren de hoofden van de drie beste milieuorganisaties. Ze gaven toe dat het echte doel was om de menselijke bevolking te verminderen door het moeilijk te maken om uit te breiden en huizen te bouwen. Het labelen van alles in wetlands zou de mogelijkheid om woningen uit te breiden verminderen en zo de bevolking doen krimpen. Toen Dick hen dat liet toegeven, ging hij naar de hoofdvraag en vroeg: ‘Dus wie is het kleinkind, probeer je te voorkomen dat er geboren wordt? Van jou of van mij?”

  Dit is de wortel van hun denken en het zit achter deze nieuwe drive om het aantal banen te verminderen om de planeet te redden. Als ze opzettelijk arme mensen creëren, zullen ze geen kinderen krijgen, is de manier waarop ze theoretiseren. Deze mensen zijn echt HEEL ZIEKE elitairen die elk rationeel begrip te boven gaan. Welk recht hebben ze om hun agenda aan de wereld op te dringen?

  Martin Armstrong: Elites Ushering in Communism 3.0 Kickstarted By Another World War
  https://www.youtube.com/watch?v=2K6RwoA3EDs&feature=emb_logo

  Forecaster Martin Armstrong zegt dat we getuige zijn van een opzettelijke poging om de wereld over te nemen via de “Great Reset” van het World Economic Forum, dat tot doel heeft het wereldwijde communisme 3.0 te installeren. Het brengt drie ideologieën samen: Bill Gates is een symbool van het eugenetica- en ontvolkingsprogramma, George Soros ‘”Open Society”, een belangrijke motor van de één-wereldregering, en Klaus Schwab, een marxist in hart en nieren, die heeft verkondigd dat niemand in de wereld zal alles meer bezitten. Het probleem komt voort uit de wereldschuld sinds de Tweede Wereldoorlog die niemand van plan was ooit terug te betalen en de zaken hebben een punt bereikt waarop geen terugkeer mogelijk is. Politici gebruiken opzettelijk lockdowns om opzettelijk mondiale economieën te vernietigen terwijl ze proberen de VS van zijn supermachtstatus te ontdoen. President Trump is de enige die momenteel deze agenda in de weg staat, en als hij wordt verwijderd, kan het nucleaire arsenaal van Amerika worden overgedragen aan de VN. Wat volgt is burgerlijke onrust die culmineert in een wereldoorlog, die kan worden geïnitieerd door middel van een valse vlagaanval op internet of het elektriciteitsnet.

 48. De samenleving van het slot af, vindt men te veel risico?
  Maar iedereen aan de gifspuit is een geaccepteerd risico??

 49. Injecteer de regering d’r mee, dan slaan we twee vliegen in een klap.

 50. ja we weten het nu wel hoor, dag in dag uit week in week uit, iedere keer hetzelfde geleuter, pfffffff

 51. @ Albert: 5:08 pm. Gaat U door voor de wasmachine? Helemaal goed gezien. De dubbele agenda is de NWO.

 52. Huisartsen onder grote druk zetten zodat ze het wel aftekenen maar vaccin in de afvalbak spuiten

 53. correctie: waar in voorgaande per abuis staat ministerie van VGZ had moeten staan: van VWS
  en: bij het doorsturen bleek dat de opmaak met de namen precies onder elkaar is veranderd agv het insturen.

 54. Voor lockdowns, maskers, gevaarlijke en onzinnige pcr-tests (men wil uw dna … en u beschadigen)
  bestaat GEEN MEDISCHE NOODZAAK
  Niet alleen volgens u is het bovenstaande psychologisch kneedwerk:
  niet slechts volgens u: D’66ster Tamara van Ark, ‘minister’ van gezondheid vertelde onlangs schaamteloos
  in/aan de msm dat het gaat om gedragsbeinvloeding: dus hoezo tegen het gates-virus?
  Ze bevestigt dus wat iedereen al weet: geen enkele medische reden ligt eraan ten grondslag.
  Waarom vraagt u niet in winkels etc. waarom men u iets opdringt dat medisch gezien flauwekul is, en/of dient u een klacht in bij het ministerie van VGZ?
  Men heeft 6 weken tijd om te antwoorden: blijft een antwoord uit of is het niet naar wens, kunt u naar de
  Nationale Ombudsman.
  emailadres van volksverrader de Jonge: ministerdeJonge@minvws.nl
  ” ” volkverraadster van Ark: ministervanArk@minvws.nl

 55. 99,8% van de bevolking overlijdt niet aan Corona, dat komt door een goed werkend immuun systeem. Van Anti-Corona vaccins wordt zonder bewijs beweerd dat het voor 90% werkt.
  Ons immuun systeem is dus 10% beter dan het vaccin. Alleen al daarom is dit vaccin onzinnig.
  Plus de gevaren van de slechte substanties in dat vaccin.
  Nee hoor, bedankt, Hugo de Jonge mag mijn prik hebben.

 56. En toch zullen de schaapjes netjes in de rij gaan staan voor hun prikje …

 57. Ik ga dit vaccin zeker niet nemen, er zit mij veel te veel haast achter, en gezien het psychopathische niveau van de regering vertrouw ik niets meer van wat ze zeggen of willen!

 58. https://www.stanrams.com/de-analyse-van-de-pcr-testen-door-rivm-deugt-niet/
  De test deugt niet en daarmee begint de onbetrouwbaarheid van dit kabinet een grote rol te spelen.
  De inhoud van de brief is een propagandapraatje zonder enige serieuze inhoud.
  Ik begin te vermoeden dat er mogelijk een verplichting via een omweg zal komen. De minister heeft al laten blijken dat mensen die zich niet willen laten vaccineren niet dezelfde vrijheid zullen genieten als de mensen die daar wel voor kiezen. Er zijn echter weinig vrijheden die ik ga missen als mijn belangrijkste vrijheid me ontnomen wordt.
  Het is mijn lijf en er is er maar een die daar zeggenschap over heeft.

 59. Toen alles in maart 2020 begon, kwam Mark Rutte op TV met het ‘ongemakkelijke bericht’ dat een groot deel van de bevolking met dit virus te maken krijgt. Hij vertelde dat er nog weinig bekend was, maar zei toen al dat de enige weg eruit een vaccin is.

  Er werd niets gezegd over genezen, of zoeken naar geneesmiddelen, nee een vaccin.
  Op een moment dat er nog bijna niets over het virus bekend was. Voor AIDS en HIV wordt al 35 jaar tevergeefs aan een vaccin gewerkt, maar Rutte wist het al: we komen er pas uit met een vaccin.
  Verraadde hij daar al niet dat er een heel andere agenda uitgevoerd wordt?

 60. Benieuwd wie er Kamervragen gaat stellen. Ik ben bang niemand van de 150.

 61. Niet te filmen deze ellende. Ik was al niet van plan om die zooi te pakken, maar ik zal vechten voor mijn leven, maar die zooi gaat er bij mij niet in!!!

Comments are closed.