Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen

—————————————————————————————————————————————-

‘Het staat iedereen vrij zijn eigen gezondheid te verwoesten (roken, drinken, drugs, overmatig medicijngebruik, slecht voedsel – dus waarom niet ook vaccins?)’

—————————————————————————————————————————————–

De proefpersonen die deelnemen aan de klinische testfase van Moderna en Pfizer blijken zware bijwerkingen van het Covid-19 vaccin te krijgen, zoals het mainstream kanaal CNBC nu meldt. Vijf van de vijf willekeurig geïnterviewde vrijwilligers kregen onder meer hoge koorts, benauwdheid, zware hoofdpijn, spierpijn en uitputtingsverschijnselen. Iedereen die nu deze symptomen krijgt en zich bij een arts meldt, krijgt hoogstwaarschijnlijk de diagnose ‘Covid-19’. Wat krijgen gezonde mensen dan voor diagnose als ze precies dezelfde symptomen krijgen door het vaccin dat hen juist hiertegen zou moeten beschermen? Ook Covid-19? ‘Puur toeval meneer, dit kan onmogelijk door het vaccin komen?’ ‘Acute krankzinnigheid’ zou naar onze mening beter passen – immers, wie is zo gek om zoiets in je lichaam te laten spuiten?

Luke Hutchison, een 44 jaar oude kerngezonde bioloog uit Utah, werd ’s nachts rillend van de koorts wakker nadat hij met Moderna’s mRNA corona vaccin was ingeënt. Een andere vrijwilliger die het vaccin van concurrent Pfizer had gekregen, overkwam precies hetzelfde. Na de tweede dosis rilde hij zo hevig, dat hij een tand brak.

Hoge koorts, benauwdheid, zware hoofdpijn, spierpijn en uitputtingsverschijnselen zijn slechts enkele van de symptomen die vrijwilligers van de klinische testfasen kregen. Volgens CNBC zouden de deelnemers desondanks hebben gezegd dat dit ‘het waard was’. Maar waarvoor? Voor een extreem opgeklopte fake pandemie, die zeker voor mensen onder de 70 allang weer voorbij is?

Hutchison, die uit overtuiging meedeed omdat hij zegt zo ‘pro-science’ en ‘pro-vaccin’ te zijn, had weliswaar bijwerkingen verwacht, maar niet zulke hevige. Gelukkig was hij na 12 uur weer zo goed als hersteld.

‘Permanente neurologische schade’

‘Wat CNBC er natuurlijk niet bij vertelt is dat al deze symptomen signalen zijn neurologische schade in real time,’ geeft Mike ‘Natural News’ Adams als commentaar. ‘Er zijn duidelijke tekenen dat er een soort vaccin lobotomie plaatsvindt, die permanente, langdurige neurologische schade veroorzaakt bij de testdeelnemers (die eigenlijk al hersenschade moeten hebben gehad, omdat ze zich als vrijwilligers hebben aangemeld voor deze medische experimenten).’

‘Het zou bijna hilarisch zijn als het niet zo triest was,’ vervolgt hij als reactie op het ‘pro-science’ argument van Hutchison. ‘Hij beseft amper dat het vaccin niets met wetenschap, maar enkel met winst te maken heeft. Daarom worden er met behulp van medische experimenten met mensen overhaast gevaarlijke vaccins op de markt gebracht, en zullen er ongetwijfeld ook mensen sterven tijdens dit proces.’

‘Ik betwijfel of Hutchison nog zo overtuigd is zodra zijn zenuwstelsel begint te desintegreren. Maar ieder zo zijn ding… Mensen die denken dat vaccins een ‘wetenschappelijke’ basis hebben, zullen ruw wakker worden geschud.’

‘Nieuwe vorm van gevaarlijke medische propaganda’

Adams constateert dat er met de Covid vaccins een compleet nieuwe vorm van ‘gevaarlijke medische propaganda’ wordt gevoerd, veel erger dan we met ‘gewone’ vaccins al gewend zijn. Het is namelijk onwaarschijnlijk dat we van vrijwilligers die meedoen omdat ze zo ‘pro-science’ en ‘pro-vaccins’ zijn, een eerlijk verhaal te horen krijgen. Zij zullen veel eerder geneigd zijn de bijwerkingen te bagatelliseren, en dat is precies waar de fabrikanten op rekenen.

‘Daardoor vervalsen deze menselijke proefkonijnen de werkelijke gevolgen, waardoor de producenten goedkeuring krijgen voor hun gevaarlijke, giftige vaccins, die wel eens meer mensen kunnen beschadigen en doden dan de pandemie zelf.’

Vergeet bovendien niet dat de klinische testen uitsluitend met gezonde volwassenen worden verricht. Als die al forse bijwerkingen krijgen, wat gaat deze vaccins dan doen met de ouderen, chronisch zieken, kinderen, zwangere vrouwen, en andere kwetsbare groepen?

‘Laat mensen hun eigen levens dan maar opofferen’

‘Op een bepaalde moment zullen we moeten zeggen dat als deze mensen met een vaccin zelfmoord willen plegen, we hen dat dan maar moeten laten doen. Er is namelijk niets wat je kunt zeggen om hen daarvan te weerhouden. Als ze hun eigen levens willen opofferen omdat ze zo ‘pro-science’ zijn, dan is dat hun eigen keuze en vrije wil. Tenslotte moet iemand als eerste deze kill shots nemen, dus waarom niet de mensen zichzelf daarvoor laten uitkiezen? En geef hen daarna dan de Darwin-award voor hun ‘pro-science’ domheid.’

‘Bereid u dus voor op deze depopulatie kill shots, die ernstige neurologische schade veroorzaken, en lobotomie plegen op iedereen die zo stom is om deze te nemen.’ (1)

Het staat iedereen vrij zijn eigen gezondheid te verwoesten

Zo ver als Mike Adams (‘depopulatie kill shots’) durven wij niet te gaan. Wel hebben wij het halen van deze experimentele mRNA vaccins, die menselijke cellen als het ware herprogrammeren, vergeleken met een spelletje Russische Roulette – met dit verschil, dat er in het geval van het Covid vaccin niet één kamer van de spreekwoordelijke revolver vol is, maar slechts één kamer leeg is.

Maar aangezien je legaal je eigen lichaam en gezondheid compleet mag verwoesten met roken, drinken, drugsgebruik, overmatig medicijngebruik, slecht voedsel, en andere vormen van roekeloos gedrag, waarom zou dat dan niet mogen met vaccins? Groot verschil is wel dat een vaccin, eenmaal in je lichaam, er nooit meer uit te halen is, en de schade al na één spuit onherstelbaar kan zijn. Een nog groter verschil is dat vaccins met steeds dwingendere maatregelen door de overheid worden opgedrongen, en straks zelfs verplicht lijken te worden gesteld.

Als u uw longen met tienduizenden sigaretten gitzwart hebt geasfalteerd, of uw lever met ontelbare flessen alcohol hebt verpletterd, en u daardoor uiteindelijk met kanker in het ziekenhuis belandt, wordt u op kosten van de gemeenschap behandeld. Maar als u volgend jaar weigert een spuit met een volgens u hoogst twijfelachtige inhoud in uw lichaam te laten zetten, omdat u bang bent voor de mogelijke ernstige gevolgen voor uw gezondheid, dreigt u te worden gestraft met het verlies van uw rechten, uw baan, uw sociale leven en uw vrijheid.

En dat alles voor een virus, dat in geen enkel opzicht (verspreiding, besmettingen, infecties, symptomen, slachtoffers, gevolgen) ook maar iets anders veroorzaakt dan een van de vele influenza- en andere coronavirussen die we al achter de rug hebben.

Kan deze wereld nog krankzinniger?

(Wij vrezen van wel.)

 

Xander

(1) Natural News

Zie ook o.a.:

02-10: New England Medical Journal roept politiek op tot gedwongen corona vaccinaties
29-09: Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos
28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
13-09: Farma gigant Pfizer geefet anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
16-07: Weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

38

 1. Een vaccin hoort veilig te zijn en wetenschappelijk bewezen te werken en dat is nog nooit bewezen, niet de veiligheid en niet de werking.
  Voor géén énkel vaccin dat ooit ontwikkeld werd en dat zal ook niet zo zijn voor een corona vaccin en dus zal ook deze gifspuit áfgekeurd en geweigerd worden.
  Je bent niet goed bij je hoofd als je je laat inspuiten om je zogenaamd te beschermen tegen een griepvirus waarvoor je enkel kunt uitzieken ….bescherming is een illusie, je lichaam moet het werk doen om ziekteverwekkers te overwinnen zodat je levenslang immuun kan worden dus is je immuunsysteem vele malen belangrijker dan een dubieuze spuit vol met onbekende ingrediënten waarmee enkelingen forse winst beogen.
  Proefkonijnen die hun leven vrijwillig op het spel zetten in ruil voor wat slijk der aarde om een vermeend killer virus de baas te kunnen, moeten de gevolgen dan ook maar dragen, zelfs lobotomie (testcases?)…. geen medelijden mee…..en die gevolgen kunnen ook de kop pas opsteken na járen….dat wordt ook weleens vergeten en is handig want dan kan elke band met het vaccin ontkend worden door het tijdsverloop…dat hebben we in het verleden ook al geleerd met eerdere vaccinatieschades…

  En trump? Mannekes toch…een heftige verkiezingsstrijd komt eraan, dat zegt toch genoeg over zijn najaars griepje? Het is gemakkelijk om te beweren dat het corona is voor electoraal gewin, hij heeft misschien enkel een snotvalling…..tssss…komaan….een no-brainer…

 2. Tom schreef:
  03/10/2020 om 4:08 pm
  Ik heb het artikel gewoon gelezen.
  Daarin staat dat van de meer dan 10.000 vrijwilligers er 5 veel bijwerkingen hebben gehad. Deze 5 mensen met ernstige bijwerkingen zeggen wel dat deze kortstondig waren en na 1 dag weg waren. Aldus cnbc dus.

  En xander gaat dat vertalen als, 5 van de 5 vrijwilligers kregen ernstige bijwerkingen…..
  Hoe bont kun je het maken, en toch nog serieus genomen worden?

  Er staat: in interviews, all five participants — three in Moderna’s study and two in Pfizer’s late-stage trials.
  Dus van de 5 mensen die geïnterviewd werden hadden alle 5 flinke klachten.
  Ook is er een besloten Facebook groep waarin de proefpersonen hun ervaringen met elkaar delen.
  Trek zelf uw conclusies. Mod.

  Die mensen werden geïnterviewd omdat ze bijverschijnselen hadden (5 van de 10.000 dus). In de testfase dus. De andere 9.995 werden niet geïnterviewd want het is niet zo boeiend om te melden: Nee, niks gemerkt.
  Wie heeft er hier nou minachting voor zijn lezers?

  Damme, lees het artikel ( bijlage) nogmaals.
  Van de 10.000 deelnemers waren er 5.000 die het vaccin kregen – dubbelblind onderzoek.
  Er zijn 5 willekeurige deelnemers geïnterviewd die vertelden over hun klachten na vaccinatie.
  4 van de geïnterviewde deelnemers wilden anoniem blijven.
  Waarom ?
  2 andere deelnemers van Moderna met flinke klachten , die ook anoniem wilden blijven,omdat ze vreesden voor de dreiging van Moderna.
  Mod.

 3. Aan de Moderatie

  Waar de reaktie dan moeten staan, ik kan het niet vinden namelijk.

  U gaat eerst eens goed zoeken en dan houdt u een hele tijd uw mond en voegt zich naar het beheer. Mod.

 4. Aan Moderatie

  Nogmaals wederom vraag ik u vriendelijk waaarom mijn bericht niet geplaatst wordt, het is wel zo netjes hier een duidelijke uitleg over te geven. Ik had u ook gevraagd over het onderwerp geloof dat dat op het geloofsforum moet worden geplaatst. Nogmaals verbaas ik mij dat anderen, zoals ik had laten zien, wat Anna had geschreven wel geaccepteerd wordt. Tevens plaatst u dat bericht wel op deze site, wat ik niet begrijp.

  Als ik het niet goed heb begrepen, wil ik graag een uitleg nogmaals.

  Een gezegende dag

  Uw gedrag begint wel storend en onaangenaam dwingend te worden.U heeft uw reactie al gekregen. Mod.

 5. Pascal Pieters u spreekt over geldzuchtige proefpersonen. Deze krijgen echter maar een symbolische vergoeding. Niet onterecht gezien de risico’s die ze toch lopen.

 6. Joj. Ik ben bang dat heel veel mensen, die in kerken zitten mee zullen lopen in het systeem, zeker juist in evangelische/pinksterkerken; daar wordt vaak een voorspoedsevangelie/feeling-goodevangelie /God vergeeft alles-evangelie gepredikt, meestal ( of altijd ) onbijbels .
  Zelfs, een v/d 2 christelijke partijen ( CU ) kun je grote vraagtekens bij zetten of het wel een christelijke partij is.
  Wat van belang is : zelf je ogen opendoen , alles onderzoeken en BIDDEN om wijsheid v/d Heilige Geest.
  Sterkte Joj

  M uit A. Ik wens uw vriend gezondheid en u heel veel sterkte toe.
  MAAR kijk a.u.b. naar de feiten , over de hele linie is covid 19 een simpele griep en ja daar kunnen mensen heel veel ziek van worden en spijtig genoeg uw vriend ook.
  Laat je niet te veel beinvloeden door de zorgen, misschien verdriet aangaande uw vriend wat op zich heel begrijpelijk is maar kijk a.u.b. naar de feiten en LAAT je niet BELAZEREN !!!

  Heel veel sterkte toegewenst.

 7. @ Heilig Boontje: 12:49 am. U heeft het volkomen goed. Corona is slechts de “kapstok”, van de bedoelingen van de cabal, de illuminati, en de NWO.

 8. Beste Anna,
  Wij zitten in het einde van de eindtijd.
  Het is 5 sec. voor 12.

 9. ….” Maar aangezien je legaal je eigen lichaam en gezondheid compleet mag verwoesten met : roken, drinken, drugsgebruik, overmatig medicijngebruik, slecht voedsel …. en andere vormen van roekeloos gedrag “
  Met deze zin zal zich bijna iedereen aangesproken moeten voelen, omdat bijna alles ‘wat wij tot ons nemen’ inmiddels een sluipmoordenaar is geworden, bewust of onbewust.
  Roken : wie in dicht bevolkte delen van een land woont met veel industrieën ‘rookt’ onbewust een pakje shag per dag
  Drinken: matige drinkers hebben zelfs profijt van kwalitatief goede drank ; een fles goede wijn is niet te vinden onder de 10 euro.
  Drugs: alle, bijna alle medicijnen zijn drugs. ‘Ze’ onderdrukken de symptomen maar niét de oorsprong = overmatig medicijngebruik.
  Slecht voedsel : ( beter een half ei dan een lege dop ) , ik zie het dagelijks. Jonge moeders kopen of moeten kopen discutabel voedsel. Fabrieksmatig gemaakt, fake vitaminen, kleurstoffen, chemicaliën, en (resistente) bacteriën.
  Verse pasta’s ( blijven weken …. vers ) . Autofagie, kunt u dus wel vergeten.
  De huishoud’s portemonnee, ja die bepaald wat er gegeten en gedronken wordt waarbij de gezondheid van lijf en leden op de laatste plaats komt. Vage lasten eerst, wat er overblijft gaat door de mond. Het is de ‘armoede’ die ons leven bedreigt. “ zaad ontkiemt zélfs op slechte ‘grond’ maar een gezonde plant zal het nooit worden” .
  Maar laat u niet ontmoedigen, geloof alle reclames van de voedselindustrie én overheden, “ overal is een oplossing voor” ; de huisarts.

 10. Voor de Bijbel kenners; lees ook de hoofdstukken in de Openbaringen aan Johannes waar
  gesproken wordt over “ het teken van het beest”
  We leven duidelijk in wat de Bijbel noemt “ het einde der tijden “
  Het Koninkrijk van Jezus komt eraan.
  Wie weet hoe snel al.

  Aan moderatie dit schreef Anna

 11. Aan moderatie

  Wederom vraag ik u met verbazing waarom mijn schrijven van 30-09-20niet is geplaatst.

  Ik voeg een gedeelte van Anna die duidelijk over het geloof praat wat wel wordt getollereerd. Wat was er niet goed aan mijn schrijven want daar krijg ik geen antwoord op.

  Met vriendelijke groet

  Het beheer beoordeelt of reacties geplaatst worden. Realiseer u dat dit een forum is voor voor iedereen die zich aan de siteregels houdt.Voor Geloofsdiscussies gaat u naar het Geloofsforum.
  Indien er bijbelse aspecten worden vermeld in een reactie, dan moet dit geen weerstand oproepen bij niet- of anders gelovigen. Het moet passen in het topic en zodanig geformuleerd worden dat het voor alle forumgasten goed te begrijpen is. Mod.

 12. @ Heilig boontje

  Vergis je niet ik begrijp het wel degelijk, in mijn eerdere reakties heb ik al gezegt dat er bij mij geen vaccin inkomt. Het is veel angstzaaierij. De mensen die zich als proefkonijn opgeven spelen met hun leven, en dat voor ruim 4000, euro meer vinden ze zich niet waard.

  Je schrijft de corona is de pion, en het gaat niet om de knikkers, Naar mijn inziens gaat het er bij Rutte daar wel degelijk om. Waar jij over praat de satanische wereld orde, dat noem ik het beest, wat zich zo manifisteert en dat de wereldleiders en zo ook Rutte en zijn FORMIDABLE TEAM maar niet heus, voor hem buigen en zich laten omkopen, met alle gevolgen van dien. Dat hij niet eens door heeft dat hij een speelbal wordt van zijn eigen begeerten of plannen. Het eens zo mooie veilige Nederland waar hij zo over pochde, is een vervallen land aan het worden, en kan zelfs sneller als een sneeuwbal gaan rollen. De pion is nu aan zet , maar de maarschalk komt ook aan zet, wanneer het daar de tijd voor is, en dan wordt de vlag binnen gehaald, door de echte Koning de Heerser. Want ik weet niet uit welk ei Rutte komt, misschien een struisvogelei, want die steken vaak hun kop in het zand, voor de echte werkelijkheid en wat echt belangrijk is.

  De miljarden die nu worden uitgegeven aan allerlei sectoren, cultuur, bedrijven, steun NOW regeling, dat geld wordt op een hele slinkse manier weer terug gehaald. Dat ik vertrouwen heb in de overheid dat alles digitaal gaat, nee, ze weten alles van je, je hebt geen privé meer, ze kunnen je digd ook binnen komen, en mensen die geld terug zouden krijgen van toeslagen of andere belastingen van je ontvreemden zonder dat je er erg in hebt, je hebt niks meer te vertellen dat klopt, Nederland is gewoon een corrupt geworden Wilders heeft gelijk door het beleid van Rutte met de euro’s in zijn ogen. En dat hij en zijn team met list en bedrog, en leugens de regie voeren dat is niks nieuws.

  Er is eens gezegd, wie wijs en verstandig is, zal blijken uit zijn goede daden en zijn liefdevolle wijsheid. Maar wie vol haat , jalouzie en wrok zit kan zich nergens op beroemen, want die doet de waarheid alleen maar geweld aan. Of wie de waarheid spreekt blijft altijd overeind, maar bedrog is slechts een tijdelijke zaak.

  Dus wat er nu allemaal gebeurd vrees ik niet, want uiteindelijk zal de rechtvaardigheid het overwinnen van de onrechtvaardigheid.

  Dat blauwe strakke pak zal op een dag staan te beven, maar dan is er geen terugkeer meer, want het kwaad wat hij zelf heeft veroorzaakt, zal de ondergang zijn.

  Bedankt voor je reaktie, fijn om zo af en toe wat uit te wisselen, fijne gezegende dag toegewenst.

 13. @ Jezus Overwinnaar 03/10/2020 om 10:54 pm

  ”Het lijkt mij wel ver gaan, dat ze je kunnen verplichten het vaccin te nemen.”
  Ach guttegut, alweer iemand, die het nog niet begrijpt. en nog in sprookjes gelooft. Gebruik uw gezonde naprakkedenkizeerverstand !!! Het heeft helemaal niets met de volksgezondheid van doen. Het gaat veel verder.

  Het hele gedoe met de corona is slechts een pion in het grote spel. Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel. Het spel is satanisch en heet ”Nieuwe WereldOrde”. En de slogan luidt: ”ordo ab chao” (orde door chaos). Dat noemt Rutte ”hogere belangen”. Je moest eens weten, wat de ruttige elite allemaal van plan is. De 1,5 meter afstand, muilkorf, avondklok, huisarrest, economische chaos, hongersnood, verplichte PCR-test en gevaarlijke vaccinaties zijn slechts het begin. Het doel is een decimering van de bevolking en het in slavernij brengen van de overlevenden.

  Waarom zou Rutte toch die spoedwet in elkaar geknutseld hebben en rap door het parlement jassen ??? Daarmee heeft hij de absolute volmacht en zet hij de hele democratie buiten spel. De slinkse dictator regeert met list, leugen, roof en bedrog.

  Het nieuwe normaal is abnormaal !!! Nederland is dankzij Rutte al lang geen gaaf land meer.

  Wakker worden !!!

 14. Wat mij al jaren opvalt is dat voor een belangrijke taak die je mag verwachten vanuit de gezondheidszorg geen enkele belangstelling bestaat. Preventie biedt enorme voordelen t.o.v. het genezen van ziekten. In het dossier over Covid-19 zien we daar weer het voorbeeld.
  Indien er meer aandacht zou bestaan voor preventie zou dat naar mijn bescheiden mening bakken met geld schelen. Plus dat mensen gezonder ouder worden. Het is bijvoorbeeld zo dat in de opleidingen tot arts of specialist er weinig tot geen aandacht is voor voeding. Iedereen weet dat het niet slim is om diesel te tanken als je motor op benzine loopt. Maar qua voeding komt men dus helaas nog steeds niet verder dan een beroerde schijf van vijf. Ja de burger wordt wel dood gegooid met leuke en gemakkelijke adviezen (vaak betaald met geld van de machtige voeding industrie).
  Zo kan het natuurlijk gebeuren dat mensen cynisch opperen dat dat de voeding industrie zorgt voor een minder fitte burger die een leuk verdienmodel is voor de farmaceutische industrie.

  Iets anders is dat we op de kijkbuis weer worden geconfronteerd met bestuurders van ziekenhuizen die aangeven dat de zorg zo onder druk komt te staan. Volgens mij zijn er de laatste jaren zomaar enkele ziekenhuizen gesloten. Ik begin steeds sterker de indruk te krijgen dat we hier geconfronteerd worden met domme bezuinigingen, niet zozeer met een pandemie.

 15. Het lijkt mij wel ver gaan, dat ze je kunnen verplichten het vaccin te nemen. Ik had al eerder aangegeven, als mensen gezond zijn, ik het de grootste kolder vindt, om je met een goedje te laten inspuiten waarvan je de inhoud niet kent. Eet veel sla, veel vitaminen, visolie, zo min mogelijk vlees, want ik heb daar een afkeer van gekregen, en ik moet zeggen voel me er goed bij, er wordt teveel gesjoemeld met vlees. je wilt niet weten wat er met vlees gebeurd, het zit vaak vol hormonen, en in het ergste geval hebben ze ook ziekten, veel afgekeurde koeien gaan gewoon naar de slacht en belanden uiteindelijk gewoon op de borden van de mensen. Als de nertsen mensen kunnen besmetten met covid 19, waarom dan geen koeien of andere dieren, daar wordt naar mijn mening te lichtzinnig over gedaan, want er zijn in meerdere slachterijen waar het meeste migranten werken ook vele besmettingen geweest of nog! Daarnaast kampt het overgrote deel van de bevolking met darm en maag klachten, mijn rader zegt dat vlees een bron kan zijn van vele ziekten, veel wordt oogluikend toegegelaten. Dus kan covid 19 ook niet van de beesten komen? Alles wordt wel op de mensen geschoven, maar er zijn ook nog andere bronnen die het veroorzaken, naar mijn inziens. Als je niet te ziek bent vermijd het vaccin, voorkomen is beter dan genezen.

  Ze zeggen dat bij de eerste golf veel wintersporters het virus meenamen vanuit Noord Italië en Oostenrijk, en nu de tweede golf zou komen door jongeren die uit Zuid Frankrijk en Spanje komen. Ik vind het ver gezocht. Ten eerste ze hebben die mensen toch zelf laten gaan naar Italië toen, want ze wisten heel goed dat het virus al heerste toch! En trouwens de ellende is begonnen in Brabant met dat carnaval vlak bij de grens van België, maar ja, ze moeten toch iets de schuld geven. Nu zijn het ook de studenten en feesten. Alles heeft met hun eigen beleidsvoering te maken, en ze hebben niet op tijd ingegrepen toen het juist noodzakelijk was. In het begin waren mondkapjes uit de boze om het maar zo te zeggen, en nu wordt het een bijna verplichting. De ziekenhuizen stromen weer binnen en de cappaciteit is weer binnen een afzienbare tijd beneden peil, en vele mensen zullen hiervan gedupeerd raken. kijk dat bedoel ik nou hier hadden ze eerst naar moeten kijken, inplaats van die economie. Rutte had zo’n grote mond dat de gezondheid voorop staat, maar praatjes vullen geen……..en dit is nu het resultaat van een ongecoordineerd bij elkaar geraapt zooitje. Die niet meer weten wat ze moeten doen. ze hadden eerst moeten zorgen dat alles op orde was, want ze wisten dat er een tweede golf aan zat te komen. Of zie ik het nou zo verkeerd, dat kan natuurlijk ook hoor, ben ook maar een mens. Gelukkig hebben we allemaal een andere mening over bepaalde zaken.

 16. ZEER GOED , hoe meer van die geldzuchtige proefkonijnen bezwijken , hoe meer dienend het zal zijn voor de slaperige massa . 5 Kinderen zijn ondertussen al doodgevallen ten gevolge van muilkorven op school , ook dit is goed , despijts de slachtoffers .

 17. Dit vaccin is zeer gevaarlijk.
  Het is de “ wetenschap” nog nooit gelukt om een vaccin tegen een zogenaamd RNA virus te ontwikkelen.
  Aids is ook een RNA virus; geen vaccin.
  SARS is ook een RNA virus; geen vaccin.
  Ebola is ook een RNA virus; geen vaccin.

  Nu moet in alle haast een vaccin tegen Corona worden ontwikkeld, de nu lopende proeven ( ook alreeds en w.s veel te vroeg ) op mensen, heeft gevaarlijke bijwerkingen.

  Het “ echte nieuwe “ aan dit virus is dat men stofjes in het vaccin stopt die de cellen in het lichaam moeten “ aanzetten “ tot het produceren van Antistoffen. Dit kunnen stoffen zijn die In de toekomst “ van buiten af “ met AI ( artificiële intelligentie) ( de zgnd. Quantum computers) aangestuurd kunnen worden, en zo van buiten af genetische modificatie in het lichaam kunnen veroorzaken.

  GOOGLE de / CRIPS-R Sac6 / methode maar voor de juiste informatie.

  Door deze methode veranderen de “ natuurlijke / menselijke “ cellen van het lichaam in “ lichaamsvreemde” cellen die “ bestuurbaar “ zijn.
  Hoe gevaarlijk en gek wil je het hebben.

  Dit proces is ook beschreven in de Bijbel lees Genesis 6 de “ zonen van God hadden gemeenschap met de dochters van de mensen” Daaruit ontstonden reuzen. Deze genetische vermenging was door God NIET GEWENST en voor God de direkte aanleiding van de zondvloed.

  De huidige wetenschap maakt het mogelijk dat er weer een genetische verandering bij mensen plaats vind die ongewenst is.

  Voor de Bijbel kenners; lees ook de hoofdstukken in de Openbaringen aan Johannes waar gesproken wordt over “ het teken van het beest”
  We leven duidelijk in wat de Bijbel noemt “ het einde der tijden “
  Het Koninkrijk van Jezus komt eraan.
  Wie weet hoe snel al.

  Allen: Bijbelse discussies: Verder praten op het Geloofsforum. Mod.

 18. Dit vaccin is super gevaarlijk. Dat zelfs christenen zich laten vaccineren, kun je wel konkluderen hoe dom en onwetend ze zijn, (degenen die positief zijn voor dit vaccin).
  De verleiding is groot in deze eindtijd.

 19. @ Joj 03/10/2020 om 5:45 pm

  Tja, ze zijn opgegroeid met het feit, dat ze moesten herkauwen, wat de dominee voorkauwde. Dat werd hen immers met de paplepel ingegeven. Ze hebben helaas nooit geleerd, om hun naprakkedenkizeerverstand te gebruiken. Zelfstandig nadenken en/of eigen verantwoordelijkheid nemen is hen totaal vreemd. Ze geloven in de juistheid van het gezag. Dat kwam immers van God, zo werd hen wijsgemaakt. En mocht blijken, dat het gezag het verkeerd had, dan is dat de wil van God. Ook dat hebben ze met de paplepel ingekregen. Ze weten niet beter en ze kunnen niet anders meer. En zo kreeg de dominee een hele volgzame kudde.

  En de extreem linkse politiek past nu hetzelfde trucje toe met o.a. angst zaaien, onzinnige maatregelen, leugens, sjoemelen met statistieken, censuur, dreigen met hoge boetes, de ondeugdelijke PCR-test en propaganda via de main-stream-media. En binnenkort de verplichte vaccinatie, de muilkorf, de avondklok en het huisarrest. De kudde mekkert van: ”acht en wee, hoe errug en wat ziellug” en loopt aldus blatend achter de ruttige herder aan, recht naar het slachthuis van Big Brother.

 20. Leuke verhalen allemaal. Ik heb het zelf al gehad. 3 weken alle symptomen gehad die er waren. Er uit gekomen zonder schade en zelfs zonder al die troep van medicijnen. Dus ja er kan gezegd worden dat het helemaal niet zo erg is allemaal, en vergelijk naar met een wat erge griep.

 21. Willy, ik denk so wie so dat het met Trump wel zal meevallen, spotte, ik moet eerlijk zeggen, Willy uitspraak van spotten , vind ik niet kunnen.
  Ik heb voor Trump meer respect dan voor menigeen die zijn ogen blijft sluiten ! ,
  ! want hij ziet dat het hele virus nogal meevalt en dat klopt.
  Een goed werkend vaccin zal er niet komen , zelden is er ergens een goed vaccin voor gevonden.
  Wat moet er gebeuren , Willy, voordat jouw ogen eens opengaan en je eindelijk de feiten gaat zien hoe ze zijn ??

 22. @ willy 03/10/2020 om 3:56 pm

  Tja, Trump heeft het nu ook. Heeft hij het zo maar op straat opgelopen, of is er misschien heel iets anders aan de hand ??? Werd hij misschien slinks ”ge-besmet” ???

  Onlangs verscheen er op internet een cartoon, zogenaamd van de Simpsons, waarin de dood van Trump werd gesuggereerd (Trump in een doodskist). Was dat zo maar een grapje, of was het een voorspelling van een satanische actie, die op handen was ???

  The Simpsons bevatten immers toevallig wel vaker toevalligheden, die heel heel toevallig korte tijd later toevallen. Aldus presenteert de satanische elite het duister in het volle zicht, zonder dat het opvalt voor de slapende kudde.

  In deze dagen van opgedrongen angst en vrees voor corona, weet je niet, wat er allemaal kan gebeuren. Niets en niemand is meer te vertrouwen. Dus moet je voorzichtig oordelen en ook aan het onmogelijke scenario denken. Zou het misschien ook kunnen zijn, dat een complotdenker het juiste inzicht heeft ???

  https://www.youtube.com/watch?v=QYIrpRiIbQA (zie op 0:48)

 23. Een vriend van mij heeft Covid19 en hij is heel heel erg ziek, hij is 54 jaar, was altijd gezond, sterke man. Ligt nu met zeer ernstige longproblemen in het ziekenhuis.
  Degene die nu nog durft te beweren dat het gaat om een zielig griepje, voor hen zou het goed zijn zelf eens te gaan vragen aan familieleden van covid 19 patienten.
  Doe alstublieft niet of dat het virus ‘onschuldig’ is, want dat is het ABSOLUUT niet.

  Beste M uit A,
  Covid 19 kan zeker ernstige klachten geven, maar gelukkig niet op grote schaal.
  Beterschap voor uw vriend. Mvg. Mod.

 24. Ik weet niet hoe het bij anderen is, maar praktisch alle gelovigen in onze evangelische kerk doen mee:.niet meer zingen, mondkapje op als je beweegt, pijlen op de vloer om de looprichting aan te geven. Maar bovenal: uitzien naar vaccinatie. Als ik vraag: zou je je laten vaccineren?” Ja natuurlijk”…
  Ik ben verbijsterd, hoe men leeft zonder vragen te stellen.

 25. Vaccinaties hebben itt wat Big Pharma ons wil doen geloven nog NOOIT een mensenleven gered. Alleen de corrupte MSM en foutief geïnformeerde medici zullen je daar ook niet op wijzen. Chemische stoffen direct in de bloedbaan inspuiten kan niet goed zijn. Zelfs een kind kan dat begrijpen. En de meeste adjuventen, zoals timerasol en kwik, zijn zwaar giftig en zorgen voor o.m. autisme, Alzheimer en kanker. Dankzij de machtige lobby van Big Pharma zijn parlementariërs en regeringen gezwicht. De burger mag de prijs voor dat wanbeleid betalen, door een aanval op zijn gezondheid.
  Het Coronavaccin is dubbel eng, omdat het iemands DNA verandert en niemand weet wat de gevolgen daarvan zijn. Helaas laat onze zorgzame overheid juichend deze troep toe en staan vele, domme mensen te applaudiseren om uit angst zich te laten vaccineren. Over my dead body. Wordt wakker en informeer je.

 26. Als het vaccin er binnenkort is en de verplichte vaccinatie wordt ingevoerd, moet het, mijns inziens, toch mogelijk zijn, om een aantal van die spuitjes achterover te drukken en in een laboratorium te laten onderzoeken op wat voor rotzooi er in zit. En het moet, mijns in ziens, met een beetje creativiteit ook mogelijk zijn, om van de administratie van de gevaccineerden een grote wanorde te maken. Even de geheugens opfrissen. Hoe deed de ondergrondse dat ook al weer in de tweede wereldoorlog ???

 27. Evident is, dat een vaccin, gedurende 5 tot 10 jaren getest dient te worden aleer dat op enige veilige manier, op de markt gezet zou kunnen worden. Sinister is het derhalve de haast, waarmee Bill Gates, en de Big Pharma ons dat wensen op te dringen. Ik heb een voorstel, laat eerst de Gates familie, de links-liberale-elite, de captains van de Big Pharma, en politiekers als’Merkel, Rutte, en Macron zich laten inspuiten….En dan zien we wel verder.

 28. Tip voor de redactie: maak de kop minder schreeuwerig en meer waarheidsgetrouw.
  Bijvoorbeeld:
  “Vrijwilligers klinische testfasen Covid vaccins krijgen ernstige Covid symptomen, maar waren na 12 uur weer zo goed als hersteld.”

 29. Mijn advies als je vaccinatie wilt voorkomen:

  Als je jonger bent dan 70, zo snel mogelijk COVID opdoen!

  Het is immers een extreem opgeklopte fake pandemie, die zeker voor mensen onder de 70 allang weer voorbij is.

 30. Dan eerst maar de globalisten en hun trawanten het door hen gewenste vacin inlaten spuiten.
  Zijn we daar voorlopig weer vanaf.

 31. Dat er zonder enige gene gemanipuleerd wordt is al veel langer aan de gang. Ter vergelijking het verhaal van huisarts Hans van der Linde.
  https://centrumvitaal.nl/de-kritische-huisarts-hans-van-der-linde-over-vaccineren/
  En dan hebben we het nota bene over een vaccin waarvan wetenschappelijk geen enkel effect kan worden bewezen. Lezen we zulke belangrijke informatie dan breed uitgemeten in de bekende bronnen? Welnee men gaat lekker door met prikken en die huisarts die vaart er wel bij (en die niet alleen overigens).
  https://indignatie.nl/2020/08/23/lancetgate-hydroxychloroquine-hcq-om-covid-19-patienten-te-behandelen-waarom-was-deze-monumentale-fraude-geen-enorm-schandaal/
  Breed uitmeten in de pers dat een medicijn niet werkt, maar dan blijkt dat de boel is belazerd en lezen we dat dan breed in de media? Natuurlijk niet en zoals ook in het artikel staat is dat zonder door de macht van farmaceutische bedrijven. Terecht dat de conclusie getrokken wordt dat wetenschap tegenwoordig rapporteert wat de opdrachtgever wil.

 32. De antivaxers roeren zich weer. Het wordt inmiddels behoorlijk saai.

  Zeker saai Alex, daarom hebben we u maar vast opgegeven als proefpersoon 😉 en lezen graag uw ervaring. Mod.

 33. Ik heb het artikel gewoon gelezen.
  Daarin staat dat van de meer dan 10.000 vrijwilligers er 5 veel bijwerkingen hebben gehad. Deze 5 mensen met ernstige bijwerkingen zeggen wel dat deze kortstondig waren en na 1 dag weg waren. Aldus cnbc dus.

  En xander gaat dat vertalen als, 5 van de 5 vrijwilligers kregen ernstige bijwerkingen…..
  Hoe bont kun je het maken, en toch nog serieus genomen worden?

  Er staat: in interviews, all five participants — three in Moderna’s study and two in Pfizer’s late-stage trials.
  Dus van de 5 mensen die geïnterviewd werden hadden alle 5 flinke klachten.
  Ook is er een besloten Facebook groep waarin de proefpersonen hun ervaringen met elkaar delen.
  Trek zelf uw conclusies. Mod.

 34. Helaas zie ik steeds meer angst om me heen.
  De massa zit weer in in de lemming fase.

 35. Dat is zeker geen goed nieuws en zelfs heel gevaarlijk. Maar het testen van vaccins is natuurlijk niet zonder gevaar. Een vaccin moet veilig zijn en je beschermen, zie maar naar trump hij spotte er ook mee, maar nu heeft hij prijs, dus er moet dringend een vaccin komen maar dan op veilige basis en niet snel te snel, dat is niet veilig; Shalom

Comments are closed.