Hierom is de klinische testfase van de grote vaccinproducenten volstrekt waardeloos

—————————————————————————————————————————————–

‘Covid vaccin testen zijn er NIET op gericht te bewijzen dat het ernstige ziektegevallen kan voorkomen; voor milde gevallen zijn vaccins sowieso overbodig’

—————————————————————————————————————————————–

De New York Times verraste onlangs vriend en vijand met een voor velen ongemakkelijk artikel waarin op basis van wetenschappelijk bewijs werd gesteld dat maar liefst 90% van alle mensen die nu zogenaamd ‘positief’ op corona testen, in werkelijkheid vrijwel zeker virusvrij zijn (en alleen al hierom kunt u de vandaag gemelde Nederlandse cijfers dat het aantal positieve tests in een week met ruim 40% is gestegen naar 19.326, afdoen als pure flauwekul, om niet te zeggen volksbedrog). Afgelopen week kwam de NYT opnieuw met een zeer opmerkelijk opiniestuk, waarin twee professoren de klinische testfasen van de coronavaccins van farmagiganten Pfizer, AstraZeneca en Moderna met de grond gelijk maakten. Lees waarom u zich beter twee, tien, twintig keer zou moeten bedenken voordat u volgend jaar hun zogenaamd ‘veilige’ vaccins in uw lichaam laat spuiten.

De grote vaccinproducenten kunnen nog steeds niet bevestigen dat hun experimentele Covid-19 vaccins inderdaad antilichamen produceren tegen het virus. Om goedgekeurd te worden voor menselijk gebruik, moet er eerst een ‘onvervalste immuunreactie’ kunnen worden aangetoond, en dat is nog steeds nergens gebeurd.

‘Absurd’ om met resultaten 150 vrijwilligers honderden miljoenen mensen te vaccineren

Als de gangbare methode wordt gevolgd, zouden ze twee grote groepen met ieder 150 menselijke vrijwilligers vormen, en aan één groep het vaccin geven. De andere groep krijgt een placebo (zoutoplossing). Vervolgens is het wachten geblazen totdat de vrijwilligers ‘besmet’ worden en ziekteverschijnselen krijgen (volgens de politiek, media en farmagiganten is SARS-Cov-2 zo ongeveer het besmettelijkste virus ooit, dus dat zou – indien het waar zou zijn (wat volgens alle cijfers en statistieken absoluut niet zo is) – niet lang hoeven duren).

Vervolgens kijkt men na enige tijd naar hoeveel vrijwilligers van beide groepen Covid-19 hebben gekregen. De fabrikanten hopen er natuurlijk op dat bijvoorbeeld maar 50 mensen in de vaccingroep ziekteverschijnselen zijn gaan vertonen, tegen 100 in de placebo groep. Dat zou dan ‘bewijzen’ dat hun vaccin bij 50% effectief is in het voorkomen van Covid-19. Met zo’n percentage zullen de autoriteiten overal het groene licht geven om iedereen in te enten.

‘Dit is absurd. Belachelijk,’ schrijft de al tientallen jaren werkzame onderzoeksjournalist Jon Rappoport, die in 1982 werd genomineerd voor de prestigieuze Pulitzer prijs. Op basis van slechts een paar honderd vrijwilligers wordt bepaald dat honderden miljoenen mensen zich moeten laten vaccineren.

Vertekend beeld door testen met enkel gezonde volwassenen

‘Maar dat is niet de kern van de zaak. De vaccinbedrijven, gedwongen om klinische testen met tienduizenden mensen te verrichten, moeten besluiten wie deze vrijwilligers moeten zijn. Ouderen, waarvan de meesten al ziek zijn en/of meerdere bovenliggende aandoeningen hebben? Wier immuunsysteem al erg is verzwakt, en voor wie – zoals ook de medische autoriteiten waarschuwen – het vaccin wel eens de genadeklap kan betekenen? Nee, natuurlijk niet.’

De vrijwilligers moeten dus gezonde volwassenen zijn. Maar dat vormt een enorm en noodlottig probleem. Bedenk dat alle vrijwilligers na hun vaccin of placebo weer naar huis worden gestuurd, in afwachting of ze Covid-19 ’te pakken krijgen’ en ziekteverschijnselen gaan vertonen. Die mogen echter niet heel ernstig zijn, want dat zou longontsteking betekenen. De vaccinproducenten kunnen 10 jaar wachten en bij deze gezonde vrijwilligers nog steeds geen enkel geval van longontsteking constateren.

De farma giganten wachten dus op 150 milde gevallen van Covid-19, dus mensen die enkel wat gaan hoesten en niezen, en misschien wat verhoging krijgen. Of ‘positief’ worden bevonden met een PCR-test, maar zoals u weet is deze test volgens tal van wetenschappers volstrekt onbetrouwbaar, omdat deze ook volgens de uitvinder èn de producenten niet kan worden gebruikt om een ‘live’ virus aan te tonen.

Producenten in de val: Testen niet gericht op voorkomen ernstige gevallen

Maar met enkel milde gevallen zitten de vaccinproducten in de val. Hun klinische testen zijn dus zo ontworpen, dat er enkel mee kan worden ‘bewezen’ dat het vaccin tegen MILDE gevallen van Covid-19 beschermt. Maar dat maakt een vaccin meteen volslagen nutteloos, want niemand geeft iets om wat verkoudheids- of griepverschijnselen. Die zijn normaal en genezen zichzelf. Daar is een vaccin totaal niet voor nodig.

‘Een succesvol vaccin zou mensen moeten beschermen tegen de ernstige en levensbedreigende Covid-19 gevallen,’ vervolgt Rappoport. ‘Maar de klinische testen zijn er niet op gericht om dat te bewijzen.’

‘Oordeel: de drie grote lopende klinische testen met een Covid vaccin zijn nutteloos. Ongeacht de uitkomst, ongeacht wat voor soort vaccin wordt getest, het opgezette protocol voor deze klinische testen maakt ze irrelevant, nutteloos, en zinloos.’

Experimenteel mRNA vaccin ondanks totaal mislukken testfase toch in productie

Desondanks is farma gigant Moderna (= feitelijk Bill Gates) begonnen met de productie van maar liefst 1 miljard experimentele mRNA coronavaccins, die – zoals we in een eerder artikel al schreven – in de eerste testfase na de tweede vaccinatie bij maar liefst 100% van de proefpersonen (eveneens uitsluitend gezonde volwassenen) milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaakten. (2)

Bovendien werden alleen de bijwerkingen in de eerste (ruim) 3 maanden na de tweede vaccinatie bekend gemaakt. Aan de eventuele gevolgen voor de gezondheid op de middellange en lange termijn maakte Moderna geen woord vuil (immers: dat was NIET onderzocht!) Omdat alleen gezonde volwassenen werden getest – waarvan ook nog eens een aantal Moderna medewerkers, die nauwelijks objectief kunnen worden genoemd – is volledig onbekend wat dit vaccin bij kinderen, jongeren, senioren, zwangere vrouwen en (chronisch) zieken gaat aanrichten.

Toekomst mensheid staat op het spel

De onderzoeksjournalist hoopt dat wetenschappers, artsen en andere experts daarom wakker worden en massaal bezwaar gaan maken, zodat de producenten worden gedwongen hun klinische testen te staken, en deze vaccinproducenten worden teruggewezen. ‘Afwachten en maar zien wat er gebeurt, is niet voldoende. In de verste verte niet’ (1).

Enkel ‘het beste ervan hopen’ kan inderdaad wel eens een fatale houding blijken te zijn. Daarvoor staat er namelijk teveel op het spel: onze gezondheid, onze vrijheid, ons onvervreemdbare recht op zelfbeschikking over ons eigen lichaam, en gezien de plannen om iedere wereldburger te vaccineren, feitelijk onze hele toekomst, en misschien zelfs het complete voortbestaan van de hele mensheid.

 

Xander


(1) No More Fake News (Jon Rappoport’s Blog)
(2) Impfkritik.de (Studie: NEMJ.org)


Zie ook o.a.:

28-09: Ex-hoofdadviseur wetenschap farmagigant Pfizer: ‘Hele tweede golf is fake, bijna alle positieve testen zijn vals’
13-09: Farma gigant Pfizer geefet anti-vaxxers alvast de schuld als vaccins straks corona niet stoppen
09-09: Testfase minister De Jonges Covid-19 vaccin opgeschort wegens ernstige bijwerkingen
05-09: VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates (/ Bent u soms suïcidaal als u straks een Covid vaccin haalt waarvan de ingrediënten tot staatsgeheim zijn verklaard?)
03-09: Implanteerbare 5G nanotech biosensor al vanaf 2021 in Covid-19 vaccins’
22-08 (/ Ook Zweden heeft slechte ervaringen met experimentele vacccins (wat ALLE Covid-19 vaccins per definitie zijn): In 2009 kregen 500 kinderen hersenbeschadiging door varkensgriep vaccin)
23-07: Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken
16-07: Weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
06-05: Pentagon onderzoek: Mensen met griepvaccinatie hebben 36% hogere kans op corona
21-04: Canadese universiteit werkt aan corona vaccin dat DNA van mensen hackt
13-04: Robert Kennedy Jr. fileert in verpletterend rapport vaccin agenda van Bill Gates
09-04: ‘Westerse elite maakt verplichte vaccinatie voorwaarde voor terugkeer normaal leven’

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

29

 1. De Australische politie kan mensen om medische redenen ontvoeren en alles

  ‘inclusief ondergoed’ verwijderen om met geweld vaccins toe te dienen

  De Australische volksgezondheidswet van 2016 is bijgewerkt en wordt in actie

  gebracht, waardoor de gruwelen van de medische politiestaat worden ontketend die

  niet meer zijn waargenomen sinds de opkomst van medische experimenten op joden

  in nazi-Duitsland. Deze Australische wet geeft wetshandhavers en andere

  ‘bevoegde functionarissen’ nieuwe bevoegdheden om met geweld in bedwang te

  houden, te isoleren en te vaccineren wie ze maar willen. De nieuwe bevoegdheden

  zijn zo beschrijvend dat ze wetshandhavers de wettelijke bevoegdheid geven om

  ‘alles wat de persoon draagt, inclusief ondergoed te verwijderen’.

  Australische officieren kunnen volwassenen en kinderen arresteren, vasthouden en

  in bedwang houden wegens gedwongen vaccinatie en het verwijderen van kleding

  De ‘bevoegde ambtenaar’ kan volwassenen of kinderen medisch ontvoeren en de

  beoogde personen dwingen om medische observatie, medisch onderzoek, medische

  behandeling of verplichte vaccinatie te ondergaan. De Australische wet staat

  officieren toe ‘redelijk geweld te gebruiken’ om ervoor te zorgen dat mensen

  voldoen aan de volksgezondheidsrichtlijn. De agenten kunnen ‘de persoon op wie

  de instructie van toepassing is, aanhouden en vasthouden’ en die persoon

  verplaatsen voor medische experimenten, het gedwongen uittrekken van hun kleren

  en gedwongen vaccinatie. De wet is opgesplitst in drie delen, waarin wordt

  uitgelegd hoe autoriteiten een, aanhoudend, twee, vastgehouden en drie,

  menselijke onderdanen kunnen in bedwang houden.

  Volgens deel 11, afdeling 2 van de bevoegdheden voor ernstige incidenten op het

  gebied van de volksgezondheid, kunnen de autoriteiten de proefpersoon met geweld

  vaccineren en ‘alles verwijderen wat de persoon draagt’. Als de proefpersoon

  weigert zijn kleding uit te doen, kunnen autoriteiten de kleding van hun lichaam

  scheuren, inclusief hun ondergoed.

  Het ontdoen van mensen van hun kleding en hun waardigheid houdt niet op dat de

  autoriteiten volwassenen misbruiken. De handeling vervolgt: “Als de relevante

  persoon een KIND of een gehandicapt persoon is, moet het (het verwijderen van

  kleding), indien mogelijk, gebeuren in aanwezigheid van een verantwoordelijke

  persoon of een andere persoon die het kind of de gehandicapte persoon kan

  voorzien. Met steun en vertegenwoordigen zijn of haar belang. ‘

  Deze gruwelijke machten van verkrachting en misbruik en medische ontvoering zijn

  openlijk toegestaan ​​zolang de regering van West-Australië de noodtoestand voor

  de volksgezondheid kan afkondigen, zoals door Australië en de meeste andere

  regeringen is gedaan in reactie op covid-19. Australië zal, net als veel andere

  regeringen, deze nieuw gedelegeerde bevoegdheden niet gemakkelijk prijsgeven.

  Zolang mensen bestaan, zal de dreiging van een virale infectie blijven hangen,

  en regeringen zullen profiteren van deze angst om iedereen te misbruiken die ze

  willen.

  Gedwongen medische experimenten in Australië zijn in strijd met internationale

  verdragen

  De nieuwe experimentele medicijnen en vaccins die met spoed naar het bestaan

  ​​worden gebracht, zullen aan Australiërs worden opgedrongen. De Australische

  premier Scott Morrison zei dat een vaccin tegen het coronavirus ‘zo verplicht

  mogelijk zal worden gemaakt’. Volgens deze dringende bevelen voor de

  volksgezondheid kan iedereen die van mening is, worden opgepakt en geïsoleerd,

  hun kleding wordt uitgetrokken, hun lichaam wordt onderworpen aan medische

  experimenten en gedwongen injecties.

  De code van Neurenberg, een verdrag dat tot stand kwam na de gevolgen van

  nazi-Duitsland na het Internationale Militaire Tribunaal, is duidelijk over de

  noodzaak van geïnformeerde toestemming voor alle medische experimenten op

  mensen. De code van Neurenberg is duidelijk dat experimenten lichamelijk /

  geestelijk lijden en letsel moeten voorkomen. Vaccinaties zullen onweerlegbaar

  worden geclassificeerd als risicovolle medische experimenten, en wanneer ze aan

  mensen worden opgedrongen, veroorzaken ze lichamelijk / geestelijk leed. Ten

  eerste zijn vaccinaties aansprakelijkheidsvrije producten, terwijl

  vaccinfabrikanten helemaal niet aan de norm worden gehouden wanneer hun

  producten mensen verwonden. Twee: vaccinaties worden niet getest tegen een

  dubbelblinde placebo met zoutoplossing; En drie: er worden geen studies

  uitgevoerd waarin de niet-gevaccineerde en de gevaccineerde worden vergeleken

  met betrekking tot de algehele gezondheid, de sterkte van de immuunfunctie, de

  incidentie van infectieziekten en de meetbare verspreiding van geadverteerde

  infectieziekten.

  Nu dit precedent is geschapen en met dringende bevelen voor de volksgezondheid

  tot in de eeuwigheid geduwd, moeten de inwoners van Australië vechten voor hun

  rechten voordat ze nog meer van hun menselijke waardigheid worden ontdaan, hun

  lichamen worden geschonden, hun kleding wordt gescheurd, hun lichamen worden

  onderworpen aan de nieuwste ontwikkelingen. Trackingtechnologieën en

  vaccin-experimenten van de dag.

 2. damme schreef:
  30/09/2020 om 2:15 pm
  Opvallend hoe serieus Xandernieuws de MSM neemt als het in de kraam past.

  U zou het ook als positief nieuws kunnen duiden dat de MSN in dit geval eens een eerlijke objectieve berichtgeving geeft.Dit is heel bijzonder en is ook de alternatieve media aangenaam verrast dat er nog kranten zijn die hun nek durven uit te steken. Mod.

  Dat zou ik kunnen doen inderdaad, maar omdat ik verwacht dat de meeste lezers hier het met u eens zijn, lijkt me dat een beetje overdreven. Het lijkt me net zinvol ook hier eens een tegengeluid te laten horen. De mensen moeten scherp blijven en vooral niet stoppen met nadenken, toch?
  Het is op zijn minst opvallend dat u de zgn MSM nooit volgt of gelooft en dat u ze zelf beschuldigt van kwade opzet in het volgen van de diverse overheden of andere gewaande machthebbers. Maar dat u daar nu een keer van afwijkt. Ik zou net op zo’n moment extra kritisch kijken naar een dergelijk bericht.

  Wat is uw werkelijke intentie om hier te posten en de XN gasten te kleineren Norn ?. Posten onder een andere naam Norn ? Mod.

 3. Weet je wat? Wakkere mensen doorzien al lang het bedrog van corona met als doel de bevolking onder totale machtscontrole te krijgen.
  Ze mogen hun uiterste best doen voor een vaccin, zoveel ze willen met propaganda tot het aan onze oren uitkomt maar ik heb nog niemand bereid gehoord om de gifspuit vrijwillig te nemen….proefkonijnen die meewerken aan dit vaccin zijn onbegrijpelijk….meelijwekkende zielepoten met psychische problemen en zelfmoordneigingen want geen normaal mens zou zijn gezondheid en zijn leven zo op het spel zetten.
  Als iedereen het vaccin weigert op grond van schending van onze lichamelijke integriteit, schending van onze zelfbeschikking over ons lichaam en gezondheid én schending van onze mensenrechten dan hebben de roverheden geen enkel verweer, geen enkele poot om op te staan en te proberen om een vaccinatie te verplichten, niks hebben ze dan…dan zijn ze volkomen machteloos.
  Eensgezindheid is de sleutel en dat zal élke macht breken.

 4. Mensen, laten we “het beestje bij de naam noemen ” ; er zijn in deze situaties maar 2 mogelijkheden : 1 ) het parlement, de coalitie , de regering , een groot deel v/d 2 de kamer en de 1 ste Kamer bestaat uit, laat ik het netjes zeggen, hele domme mensen die totaal niet beseffen wat er nu eigenlijk, qua corona, aan de hand is en die eigenlijk hun verstand niet gebruiken, in dit geval zouden ze ongeschikt zijn voor hun functie en dus massaal ontslag moeten indienen .
  2 ) Er wordt bewust een heel vuil, geniepig, achterbaks, gemeen spelletje gespeeld door onze regeringsleiders : Het plan uitvoeren voor een totale controleerbare en gemanipuleerde en gestuurde en afhankelijk gemaakte maatschappij wat je eigenlijk rustig satanisch/antichristelijk kan noemen .
  Ook in deze tweede situatie is er eigenlijk maar een mogelijkheid: als de politici oprecht, eerlijk ,integer ,moed, eer, persoonlijkheid zouden zijn/hebben dan zouden ze massaal ontslag nemen ( Voor sommige van de hierboven genoemde eigenschappen weten ze waarschijnlijk alleen wat het in theorie betekent, de praktijk kennen ze niet, hebben ze nooit gekend en zullen ze waarschijnlijk ook nooit gaan kennen )

  MAAR laten we een ding niet vergeten: dit geldt niet alleen voor Nederland , dit geldt voor een groot deel v/d wereld
  ( denk alleen maar aan Australie/Nieuw Zeeland , Australie , ik geloof Melbourne een paar doden en de hele stad in Lockdown ( Geloof anderhalf miljoen mensen ) , Nieuw Zeeland hetzelfde plus dat IEDEREEN getest MOET worden.

  We weten natuurlijk allemaal dat het de 2 de mogelijkheid is . Wat wil ik hiermee zeggen ?? We moeten er van uitgaan dat onze :”leiders ” niet het goede met ons voor hebben, dat wij als slachtvee afgeslacht mogen worden en dat de “leiders ” alleen maar bezig zijn om in een goed blaadje te komen om later door de elite/bilderberggroep aan een mooi baantje geholpen te worden.

  Mensen, gaat het zien zoals het is, misschien is er nog een kans op een ommekeer omdat er steeds meer feiten naar voren komen hoe de vork echt in de steel zit maar vooral omdat er van verschillende kanten steeds meer wetenschappers zijn die heel duidelijk aangeven dat er totaal niets van klopt, ook op de site Nine for News komt dat steeds meer naar voren.

  Wees bereid om op te staan en je mond open te doen en in actie te komen want nu kan het nog.

 5. Arts is het zat: ‘Hele coronaverhaal is een aantoonbare, doortrapte leugen’

  Matthijs Schoemacher besloot gisteren naar een Chinees restaurant te gaan waar hij vaak eet. Vorig jaar was het daar rond deze tijd gezellig druk. Nu was er niemand te zien. “Ze worden gewoon kapotgemaakt! Voor een aantoonbare, doortrapte leugen!” klaagt de arts.
  https://www.ninefornews.nl/arts-is-het-zat-hele-coronaverhaal-is-een-aantoonbare-doortrapte-leugen/

  Ook vandaag weer een corona debat, waarbij vooral CDA en linkse partijen pogingen doen om het Nederlandse volk nog langer te gijzelen.
  Nu weer een muilkorfverplichting, zonder enige wetenschappelijke onderbouwing, en enige absolute noodzaak. Slechts gedrag politiek, meer ook niet.
  Het einde van deze corona wereldcoup is nog lang niet inzicht, de bevolking moet monddood worden gemaakt, zeker wat de economie betreft.
  En de valse PCR testen staan wat hun betreft daar garant voor, de leugens daar over gaat wat hun betreft ruim voor de waarheid.
  Met dank aan deze tweede kamer leden die al hun wijsheid putten uit oncontroleerbare adviezen van het RIVM en de club van Bill Gates en zijn WHO.
  Dit is een absolute schande voor ons volk en vaderland, mogen de schuldigen ooit hiervoor hard gestraft worden.
  Nee, wij hebben geen muilkorven nodig, maar wel een andere regering .

 6. Opvallend hoe serieus Xandernieuws de MSM neemt als het in de kraam past.

  U zou het ook als positief nieuws kunnen duiden dat de MSM in dit geval eens een eerlijke objectieve berichtgeving geeft.Dit is heel bijzonder en is ook de alternatieve media aangenaam verrast dat er nog kranten zijn die hun nek durven uit te steken. Mod.

 7. Goed artikel het geeft duidelijk aan dat er nog NOOIT een vaccin is gevonden voor welk RNA virus dan ook.
  De farmaceuten staan onder zeer hoge druk ( van de hele wereld ) om z’ on vaccin te “ ontwerpen “
  Het zou een groot wonder zijn als dit op korte termijn zou lukken.
  Naar mijn mening zal dit ook nu NIET lukken, omdat dit veel onderzoek en veel tijd en geld kost.
  Johnson was bezig met Ebola vaccin, maar gestopt omdat de ziekte verdwenen was, maar gaat nu wel met deze gegevens verder in dit vaccin.

  Daarom gaat men nu “ in verzwakte vorm “ “ iets “maken omdat de “echte “ tests “ te gevaarlijk zijn.
  Het is tegelijk een “ vingeroefening “ van de farmaceuten om “ externe besturingssysteem mechanisme “ in de vaccinaties te stoppen en te kijken hoe dit uitwerkt.

  Nooit eerder heeft zich z’ on gelegenheid voor gedaan dat mensen “ graag” gevaccineerd wilden worden dus; dit is de kans om dit uit te proberen.

  Het meest belachelijke is dat farmaceuten zich niet aansprakelijk stellen voor het vaccin.
  Kortom wees voorzichtig want hier is meer aan de hand dan een “ onnozele “ vaccinatie.

 8. Men weet nog niet of dat mensen die positief hebben getest op COVID ook daadwerkelijk immuun zijn tegen deze ziekte, tijdelijk of levenslang, want dan zou een vaccin inderdaad nutteloos zijn, dat is waar. Shalom

 9. International Journal of Vaccines and Vaccination

  Abstract

  Vaccines are being under investigation for the possible side effects they can cause. In order to supply new information, an electron-microscopy investigation method was applied to the study of vaccines, aimed at verifying the presence of solid contaminants by means of an Environmental Scanning Electron Microscope equipped with an X-ray microprobe. The results of this new investigation show the presence of micro- and nanosized particulate matter composed of inorganic elements in vaccines’ samples which is not declared among the components and whose unduly presence is, for the time being, inexplicable. A considerable part of those particulate contaminants have already been verified in other matrices and reported in literature as non biodegradable and non biocompatible. The evidence collected is suggestive of some hypotheses correlated to diseases that are mentioned and briefly discussed.
  https://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf

  Gelieve uw post ook in het Nederlands te vertalen, dit is een Nederlands forum en willen we onze gasten die de Engelse taal niet beheersen ook kunnen bedienen met informatie. Mod.

 10. De volgende brief heeft een impact gehad op de volksgezondheidsinstanties, niet alleen in België maar over de hele wereld. De tekst zou betrekking kunnen hebben op alle gevallen waarin staten hun burgers opsluiten in plaats van mensen de vrijheid te geven en medische beroepsbeoefenaars toe te staan de primaire taak van ziektebestrijding uit te dragen.
  In een open brief roepen meer dan 300 Belgische artsen en 1.100 gezondheidswerkers hun regering op om de Corona-restricties maatregelen onmiddellijk stop te zetten.

  Deze zijn disproportioneel en veroorzaken meer schade dan goed, “Er is geen medische rechtvaardiging meer voor dit beleid”.

  Enkele belangrijke uittreksels uit de brief:

  Wij zijn van mening dat politici bindende maatregelen hebben ingevoerd die onvoldoende wetenschappelijk onderbouwd en eenzijdig zijn, en dat er in de media niet genoeg ruimte is voor een open debat waarin verschillende standpunten en meningen worden gehoord.
  Daarnaast staat het strenge repressieve beleid rond de Corona in schril contrast met het eerdere minimale beleid van de overheid als het gaat om ziektepreventie, zoals het versterken van het eigen immuunsysteem door een gezonde levensstijl, optimale zorg met aandacht voor het individu en investeringen in verplegend personeel.
  De WHO voorspelde oorspronkelijk een pandemie die 3,4% slachtoffers zou maken, dat wil zeggen miljoenen doden door een zeer besmettelijk virus waarvoor geen behandeling of vaccin bestaat. Het verloop van Covid-19 volgde het verloop van een normale besmettingsgolf, vergelijkbaar met een griepseizoen.
  Zoals elk jaar zien we een mix van griepvirussen die de curve volgen: eerst de Rhinovirussen, dan de influenza A- en B-virussen, gevolgd door de Coronavirussen. Er is niets anders dan wat we normaal gesproken zien. Het sterftecijfer bleek vele malen lager te zijn dan verwacht en ligt dicht bij dat van de normale seizoensgriep (0,2%).
  Het aantal geregistreerde Coronadoden lijkt dus nog steeds te worden overschat. Er is een verschil tussen sterfte door Corona en sterfte met Corona.
  Het gebruik van de niet-specifieke PCR-test, die veel vals-positieve resultaten geeft, gaf een exponentieel beeld. Deze test is onbezonnen uitgevoerd en nooit goed getest.
  De fabrikant wees er uitdrukkelijk op dat deze test bedoeld was voor onderzoek en niet voor diagnostiek. Aangezien een positieve PCR-test niet automatisch een actieve infectie of besmettelijkheid aangeeft, rechtvaardigt deze niet de sociale maatregelen die alleen op deze tests zijn gebaseerd.
  Het gaat dus niet om een tweede Coronagolf, maar om een zogenaamde “Kaseinämie” (Duits woord) als gevolg van een verhoogd aantal tests. Er is dus niets veranderd; de climax is voorbij.
  Lockdown. Als je de besmettingsgolven in landen met een strikt lockdown-beleid vergelijkt met landen die dat niet hebben (Zweden, IJsland…), dan zie je vergelijkbare curven. Er is dus geen verband tussen de opgelegde lockdown en het verloop van de infectie. De lockdown heeft niet geleid tot een lager sterftecijfer.
  Er is nu een betaalbare, veilige en effectieve therapie beschikbaar in de vorm van HCQ (hydroxychloroquine), zink en A ZT (azithromycine) voor mensen met ernstige symptomen. Het kan snel worden toegepast en geneest, en voorkomt vaak een ziekenhuisopname. Bijna niemand hoeft nu nog te sterven. We willen onze patiënten niet als proefkonijn gebruiken. Dus het is geen dodelijk virus.
  Er is geen noodtoestand. We willen onze patiënten niet als proefkonijn gebruiken. Wereldwijd worden 700.000 gevallen van schade of dood verwacht als gevolg van het vaccin. Als 95% van de mensen van Covid-19 vrijwel symptoomvrij zijn, is het risico van blootstelling aan een ongetest vaccin onverantwoordelijk. In de afgelopen maanden leken kranten, radio en televisie bijna onkritisch achter het “panel van deskundigen” van de regering te staan, waar de pers kritisch zou moeten zijn en eenzijdige overheidscommunicatie zou moeten vermijden.
  Dit heeft geresulteerd in publieke communicatie in onze nieuwsmedia die meer lijkt op propaganda dan op objectieve berichtgeving. Wat willen de 1400 Belgische artsen en gezondheidswerkers? Een onmiddellijke stopzetting van alle acties, een onafhankelijke commissie om te onderzoeken waarom alle vrijheidsbeperkende maatregelen worden gehandhaafd, en een grondig onderzoek naar de rol van de WHO en de mogelijke invloed van belangenconflicten in deze organisatie.
  Volledige brief hier (Engelse taal), of bekijk de lijst ondertekend door 601 artsen, 1692 medisch geschoolde gezondheidsprofessionals en 12121 burgers, tot dusver, hier.

 11. Het is JUIST het gevaar dat als je mensen injecteert met een “soepje rotzooi met een zogenaamd veranderd of aangepast virus”, dat je het verspreid ! Er zijn in het verleden onderzoeken gedaan naar bevolkingsgroepen in regio’s die wel en niet geinjecteerd waren met bijvoorbeeld de mazelen. Uit dat onderzoek bleek dat juist in de gebieden waar op scholen werg geinjecteerd, de gevallen het hoogste waren. Als ik nu deze informatie op internet wil zoeken, kan ik het bijna niet meer vinden ! Logisch ook , want de farmafia is een van de grootste businesses van deze planeet. Ze willen mensen ziek houden om zo hun geld te verdienen.
  Het gevaar wat nu drijgt is dat als ze er de DNA RNA (mRNA) gaan veranderen in inspuiten in je lichaam, dan gaat jou DNA veranderen, en kan dan ongewensde (zoals kanker wat iedereen al in zich draagt) ziekten activeren ! Ook ben jij niet meer jezelf zodra je DNA word veranderd. Denk er zoals over als ik een contrakt afsluit met iemand die zijn handtekening eronder zet, en daarna ga ik het document vervalsen met zijn handtekening eronder. Dat gebeurt dus ook als je van iemand het DNA verandert. Ze kunnen zogezegd eigendom over je claimen omdat het stukje DNA dat ze in jou veranderd hebben van hun is. Kijk maar eens wat MONSANTO nu aan het doen is met zaden en pesticiden.
  Hier nog wat goede informatie hoe de vork in de steel zit.
  https://www.youtube.com/channel/UCOVus4q3qrOyKV_cxyfwfhw/videos
  https://twitter.com/drmadej

 12. @Mo,
  De politiek is de opdrachtgever, en blijft dus hoofdverantwoordelijke
  De uitvoerder blijft,- befehl ist befehl, gaat hier niet op,- medeverantwoordelijk.

 13. @ Rienus: 10:04 pm. Juist. En dat toont aan, dat het ontwikkelen van een vaccin, totaal zinloos is. Ik laat me niet spuiten!

 14. Ach, met corone heeft het niets van doen. Corona is slechts een kapstok om alle vrijheidsberovende maatregelen aan op te hangen. En juist dat is het doel: Ons van onze vrijheid beroven. Allemaal voor het groter goed natuurlijk. We kennen allemaal de uitspraak: Het doel heiligt de middelen. En Natuurlijk: Never waste a good crisis. Die was van churchill geloof ik.
  Daarom misschien de focus eens verleggen naar de vrijheidsberoving die gaande is in plaats van de eeuwige discussies over wel of niet/geen corona. Het gaat niet over de kapstok, maar over de jassen die er aan gehangen worden.

 15. @ Mo schreef:
  29/09/2020 om 11:40 pm
  Dat is een wens van een burger die ook wel weet dat zijn wens een loos gebaar is. Rechters kunnen er niets mee en ondernemers zullen blij zijn met elke burger met een koopwens.

 16. Alles om te voorkomen dat mensen samen plannen kunnen smeden.
  De Nederlandse overheid heeft zich dit keer heel erg in de kaart laten kijken door het samenkomen van mensen compleet aan banden te leggen.

  Het gammele coronapandemie verhaal stort aan alle kanten in elkaar en het laatste dat ze nu willen is dat er mensen gaan samenkomen.
  https://niburu.co/binnenland/15552-alles-om-te-voorkomen-dat-mensen-samen-plannen-kunnen-smeden

  Meer corona nepnieuws van RTL .
  Het enige dat je hoeft te doen om de corona neppandemie te ontmaskeren is aantonen hoe men elkaar tegenspreekt.
  https://niburu.co/binnenland/15553-meer-corona-nepnieuws-van-rtl

 17. Twee 13-jarige kinderen ‘gestorven door mondkapje’: ‘Dit is moord’
  De Duitse arts Bodo Schiffmann laat in een video weten dat twee 13-jarige kinderen ‘hoogstwaarschijnlijk zijn gestorven omdat ze mondkapjes droegen’. Beide kinderen hadden geen onderliggende aandoeningen, zo zei een collega-arts tegen hem. Schiffmann is vanwege de censuur op YouTube uitgeweken naar BitChute.
  https://www.ninefornews.nl/twee-13-jarige-kinderen-gestorven-door-mondkapje-dit-is-moord/

  Nu begrijp ik waarom Mark en de Hugo de mondmaskerplicht bij de winkeliers leggen. Want als er dan iemand door het dragen schade oploopt, wassen Mark en Hugo hun handen in onschuld.

 18. De PCR test is om te controleren of het lichaam gereageerd heeft op een vaccin.
  Daarom kun je met een PCR test na de vaccinatie nooit een besmetting aantonen. Immers na vaccinatie moeten er antistoffen gemaakt zijn en hoort de proefpersoon positief te testen.

 19. Logisch toch? De farmaceutische maffia heeft als enige doel op korte termijn zo veel mogelijk geld te verdienen. Op welke manier of met welke bijwerkingen is totaal onbelangrijk.

 20. Het is heel simpel. Je immuniteit gezond houden is veel slimmer dan allerlei vaccins ontwikkelen voor dat wat constant langs komt en verandert. Want dat is wat virussen doen.

Comments are closed.