Moderna maakt 1 miljard coronavaccins die in tweede testfase bij 100% milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken

Bij klassieke Russische Roulette zit er één kogel in een revolver, en zijn de andere kamers leeg. Bij de 2.0 variant, het coronavaccin, zou het naar onze inschatting wel eens exact omgekeerd kunnen zijn. (Afbeelding: (2)).

—————————————————————————————————————————————-

Alleen gezonde volwassenen getest; gevolgen voor kinderen, senioren, zwangere vrouwen en chronisch zieken volledig onbekend

—————————————————————————————————————————————-

Farma gigant Moderna (Bill Gates) begint met de productie van maar liefst 1 miljard coronavaccins, die – zoals we in een eerder artikel al schreven – in de tweede testfase bij maar liefst 100% van de proefdierenpersonen milde tot ernstige bijwerkingen veroorzaken. De testresultaten zijn hoogstwaarschijnlijk nog veel te gunstig weergegeven, aangezien de proeven alleen met gezonde volwassenen werden verricht, waarvan een deel ook nog werknemer van Moderna was. Wat dit vaccin dus bij kinderen, jongeren, senioren, zwangere vrouwen en chronisch zieken gaat aanrichten, is ‘anyone’s guess’. Toch vindt klaarblijkelijk iedereen het een geweldig idee om zich hier straks mee te laten injecteren. ‘Bescherming tegen Covid-19,’ wordt er beweerd, maar volgens ons is Russische Roulette 2.0 een betere omschrijving.

Op 14 juli maakte Moderna de tussenstand bekend over de testen met het experimentele mRNA vaccin tegen het coronavirus. Het gemeten aantal antilichamen was bij alle proefpersonen dermate hoog, dat Moderna van ‘een robuuste immuunreactie’ sprak. Of het aantal antistoffen werkelijk is gestegen weten we niet, omdat dit voor het begin van de studie niet werd gemeten (!).

Tussen de eerste en tweede inenting zaten 28 dagen. 7 van de 13 proefpersonen (54%) kregen ‘systemische bijwerkingen’ na de tweede vaccinatie met 25 microgram. 15 van de 15 mensen (100%) die werden geïnjecteerd met 100 microgram, en 14 van de 14 (100%) die 250 microgram kregen, kregen allemaal systemische bijwerkingen, waarvan 3 van de groep van 14 ‘ernstige’ ( =21%).

Gevolgen voor kinderen, senioren en zwangere vrouwen volledig onbekend

Na de eerste vaccinatie hadden tussen de 33% en 67% van de proefpersonen ‘mild’ genoemde bijwerkingen ervaren, zoals uitputting, hoofdpijn, koortsrillingen, spierpijn, en pijn in de injectieplek. De bijwerkingen na de tweede vaccinatie waren nog veel erger. De conclusie van de auteurs van de studie dat het mRNA-1273 vaccin ‘een robuuste immuunreactie’ veroorzaakt, en er daarom wordt begonnen met de productie van 1 miljard vaccins. Van enige voorbehoud of veiligheidseisen, die tot het stopzetten van het onderzoek hadden kunnen leiden, was geen enkele sprake.

Bovendien zijn alleen de bijwerkingen in de eerste (ruim) 3 maanden na de tweede vaccinatie bekend gemaakt. Aan de eventuele gevolgen voor de gezondheid op de middellange en lange termijn werd geen woord vuil gemaakt. Omdat alleen gezonde volwassenen werden getest – waarvan ook nog eens een aantal Moderna medewerkers, die nauwelijks objectief kunnen worden genoemd – is volledig onbekend wat dit vaccin bij kinderen, jongeren, senioren, zwangere vrouwen en (chronisch) zieken gaat aanrichten.

Cijfers verwerkt door bedrijf dat nauw samenwerkt met Bill Gates

Dan zijn de cijfers van Moderna ook nog eens verwerkt door het data bedrijf EMMES, dat zeer nauw samenwerkt met de Bill & Melinda Gates Stichting. Het behoeft geen uitleg dat ook dit gegeven niet bepaald gunstig is voor de betrouwbaarheid van de testgegevens.

Verder hebben we al vaak gewezen op de grote onbetrouwbaarheid – en daarmee feitelijke nutteloosheid – van de gebruikte PCR test (slechts 40% tot 70% betrouwbaar, met enorme aantallen valse positieven en valse negatieven). De Moderna researchers hebben enkel een ‘immuunreactie’ gemeten, maar kunnen niet zeggen of die immuunreactie daadwerkelijk helpt om Covid-19 tegen te gaan, en daarmee de gezondheid beschermt.

Testen desastreus, maar toch massa productie

Bij vaccinproeven is het normaal de vuistregel dat er bij gezonde volwassen geen – of slechts zeer minimale – bijwerkingen mogen optreden, wil een vaccin veilig genoeg worden geacht om verder te ontwikkelen. De Moderna testen zijn daarom desastreus verlopen, en hadden eigenlijk onmiddellijk ‘mislukt’ moeten worden verklaard en worden afgebroken. Desondanks gaat dit vaccin nu in ongekende massaproductie, en dat terwijl de testfase-2 met 600 volwassenen nog moet plaatsvinden!

Russische Roulette 2.0

In de eerste alinea vergeleken we het accepteren van dit vaccin met een spelletje Russische Roulette. Er is echter één duidelijk verschil: bij Russische Roulette gaat er maar één kogel in de revolver, en blijven de andere kamers leeg. Bij het Covid-19 vaccin – of dat nu van Moderna, AstraZeneca, GSK, Sanofi of een andere fabrikant komt – is het naar onze overtuiging precies omgekeerd, en blijft één kamer juist leeg, terwijl de rest met kogels is gevuld.

Bill Gates maakte duidelijk geen grapje toen hij onlangs waarschuwde dat we met 700.000 vaccin slachtoffers rekening moeten houden, wat hoogstwaarschijnlijk een nog veel te conservatieve schatting was. We wensen alle mensen die uiterlijk volgend jaar netjes in de rij gaan staan voor hun corona shot (pun intended), daarom alvast veel sterkte.

 

Xander

(1) DDB News / Impfkritik.de via Das Gelbe Forum
(2) Afbeelding:  Carabo Spain , Pixabay  (rechtenvrij)

Zie ook o.a.:

16-07: Weer een arts die waarschuwt voor het DNA veranderende Covid-19 vaccin
07-07: Chinese staatsbedrijven dwingen werknemers proefkonijnen te worden voor experimenteel Covid-19 vaccin
02-07: Italië liet Bill Gates experimenteren op bevolking met nieuw type DNA veranderend vaccin’
29-06:Belgische vicepremier bevestigt dat coronavaccin voor iedereen verplicht wordt
27-06: Hoogleraar Erasmus Universiteit: Mensheid in de ban van internationale coronasekte
22-06: Discussie: ‘Laten we niet liegen over de gevaren van vaccinaties’
19-06: ‘Bill Gates en Democratisch Congreslid stelden half jaar vóór corona uitbraak track & trace wet HR6666 op’
15-06: Aanstaande corona noodwet betekent einde democratische rechtsstaat en begin tirannie’
31-05: MIT: Coronavaccin gaat nooit werken, immuniteit duurt hooguit enkele maanden
26-05: Test Moderna’s corona vaccin gaat mis: 20% krijgt ernstige bijwerkingen
23-05: Straks ook in NL? Brits hof bepaalt dat kinderen zonder instemming ouders gedwongen mogen worden gevaccineerd
23-05: Verst gevorderde coronavaccin bevat cellen van geaborteerde menselijke foetussen
13-05: Bill Gates’ geïnjecteerde tattoo brengt enzym genaamd ‘Luciferase’ in menselijk lichaam
10-05: YouTube blokkeert video van vermaarde viroloog die waarschuwt dat miljoenen zullen omkomen door corona vaccin
07-05: Bill Gates geeft in TV interview toe dat 700.000 mensen kunnen sterven door zijn vaccin
03-05: Griekse grondtekst over Teken van het Beest 666 wijst duidelijk op injectienaald
02-05: Europese farmaproducent: Eind 2020 beginnen we met vaccineren hele wereldbevolking

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

22

 1. …..Als die vaccinatie dosis op 80 kg is afgestemd
  Krijg Ik met mij 59kg veel te veel
  Of iemand met 120 kg een halve dosis

 2. Licht uit Welterusten
  Ik weeg 59kg, ja ik ben te licht bevonden, en ben geen heks
  Twee glaasjes alcohol 80 ml en ik ben stom en stom dronken, beter van niet dan
  Maar wat doet dan die 25mg rotzooi met mij, verschil met iemand 100 kg weegt
  En als Ik 1 van de dodelijke slachtoffers wordt, is dan mijn parkinson tremor over, of blijft ik na mijn dood nog door schudden en shaken?

 3. We hebben God dood verklaart en hebben hem en alles wat maar naar Geest ruikt bij het grofvuil gezet. Niets op tegen maar God dood verklaren is maar de helft van het ontwakinmgsproces. De andere heft bestaat uit het je realiseren dat je een eeuwig levend geestwezen bent met een oneidig vermogen tot sceppen. En dat je verbonden bent met alles wat is !
  Zodra je je dat gaat realiseren kan niemand nog macht over je uitoefenen en ben je een autonoom wezen. Hier ligt de essentie van wat we nu meemaken! Of we ontdekken wie we in werkelijkheid zijn of we gaan als mensheid roemloos ten onder. Dat betekent niet het einde van de mensheid maar wel het begin van een gigantische omweg om weer bij dit keuzemoment te geraken.

 4. Een goed immuunsysteem opbouwen mbv vaccinaties? Wat een bedrog weer. Hoe durf je het te bedenken.
  Vaccinaties tasten juist altijd het immuunsysteem aan. Ons lichaam houdt niet van synthetische stoffen, die rechtstreeks de bloedbaan ingebracht worden. Dat weet Big Pharma, dus de MSM gaan ons vertellen hoe geweldig dit nieuwe Frankenstein vaccin wel niet is. En globalisten (ratten) als Rutte en de Jonge spreken hun onvoorwaardelijk geloof uit in dit soort criminelen. Lees eens het boek van Peter Goetszche, “Dodelijke medicijnen” en er zal een wereld voor je opengaan.
  Wordt wakker en stem ze weg.

 5. Ga niet met domme mensen in discussie; ze zullen je naar hun niveau slepen om je vervolgens te verslaan met hun ervaring aldaar…

 6. Ik wens ook alle mensen die de vaccinaties willen weigeren alle sterkte!! Waaronder ikzelf.
  Ik sterf nog liever dan mij vrijwillig te laten inspuiten met rotzooi en uiteindelijk de chip.
  Dood gaan we toch.
  Er is een eeuwigheid na dit leven.
  Die wil ik graag doorbrengen in de Hemel.
  Ik heb de dood al 2x gezien.
  De laatste keer in 2013. Een bijna dood ervaring. Daar heb ik Jezus gezien die mij toesprak alvorens terug te keren.
  Dus bang voor de dood hoef ik niet te zijn, al hoewel sterven op zich nooit prettig is.
  Maar goed, nogmaals alle sterkte voor de mensen, ihb zij die weigeren met alle consequenties van dien.
  Richt u op Jezus en Zijn Barmhartigheid ! Wees niet bang voor de dood!

 7. Een turkse blitzkrieg een dezer weken tegen de Dodekanesos-eilanden en we praten weer over iets anders.

 8. Neem maar aan dat de paniek enorm is bij de leiders. Er is een weg ingeslagen die moet leiden tot een zogenaamde oplossing in de vorm van een vaccin. Alleen al het gemis aan onderzoek om eventueel een plan B te bedenken mag toch erg raar genoemd worden. De enorme nadelen van het snel ontwikkelen van een vaccin zijn evident. De langdurige effecten doen even niet mee, dat geeft wel aan dat er blind gekozen is voor iets zeer doms.
  Spijtig zien de meeste landgenoten totaal niet hoe ze een blinde steeg in worden geleidt. De herverkiezing van dhr. Rutte is 100 % zeker met kikkertjes die opgetogen zijn dat het water zo lekker op temperatuur is.

 9. “Het gemeten aantal antilichamen was bij alle proefpersonen dermate hoog, dat Moderna van ‘een robuuste immuunreactie’ sprak. Of het aantal antistoffen werkelijk is gestegen weten we niet, omdat dit voor het begin van de studie niet werd gemeten (!).”
  En telkens wéér dezelfde strategie: er worden halve waarheden verteld waarbij altijd het essentiële en belangrijkste element (en meestal het schadelijkste) wordt verzwegen. Maw: huichelarij en bedrieglijke praktijken.
  Bovendien, beste mensen, kunnen ze wel bewéren dat dit ontwikkelde, halfslachtig en onnauwkeurig geteste vaccin zal verspreid worden om in uw en uw kinderen hun lichaam gespoten te worden als preventie van hun eerder killervirus maar niemand weet wat ze er intussen nog allemaal in foefelen en bijvoegen…rattenvergif, chip, nanotechnologieën, kwik…
  Iemand een gifspuitje om zombie te worden of om zelfmoord op commando van de overheid te plegen?
  Mij kunnen ze nooit ofte nimmer en op geen enkele manier overtuigen van het nut, werkzaamheid of veiligheid van dat spul – ze kunnen liegen tot ze een óns wegen – en van een verplichting zal zelfs geen sprake zijn. Néver.
  Ze mogen het steken waar het op zn plaats is: in hun eigen gát!

 10. Oké, wie had anders verwacht?
  Als het uitgangspunt drastisch verminderen van de wereldbevolking is? Een gezonde vaccinatie?
  Niet direct dodelijk liefst, maar nog een tijdje ziekelijk doorleven, gesteund door nog zieker makende medicijnen. Er moet nog wel wat aan je verdiend worden.

 11. Misschien zijn die vaccins al betaald door de overheden. Dan hebben die fabrikanten de winst al binnen. En dragen de overheden de eindverantwoordelijkheid?
  Bij de Mexicaanse griep waren er geheime contracten tussen overheden en vaccinmakers. Zodra de WHO de pandemie zou uitroepen, zouden die koopcontracten in werking treden. Polen weigerde destijds mee te doen omdat men twijfelde over die vaccins. De minister (Ewa Kopacz) was een ervaren arts en bleef moedig weigeren, ondanks ook interne kritiek dat ze mensenlevens in gevaar zou brengen. En Polen bleek gelijk te hebben. De hulpstoffen (kwikverbindingen) veroorzaakten bijwerkingen als narcolepsie.
  De vaccins werden vernietigd want de hele pandemie bleek een zwaar opgeklopte hype. De fabrikanten hadden hun miljoenen intussen binnen, vermoed ik. Osterhaus in Nederland had de Nederlandse regering geadviseerd grootschalig vaccins in te kopen. Hij had de zwartste scenario’s geschetst.
  Het lijkt allemaal opvallend veel op wat we nu meemaken.
  Alleen is dit vaccin van een andere soort; experimenteel ingrijpend in de functie van de menselijke cellen: cellen worden gemanipuleerd. Geen verzwakte ziektekiemen waarna het immuunsysteem aan het werk gaat.

 12. Och, dat het Gateskoppel haar geld over de balk wil gooien, is haar vrije keuze.

  Eerder vandaag werd bekend dat Doutzen Kroes met één welgemikte vraag om te beginnen het Nederlandse Gateskabinetsbeleid onderuit zwiepte.
  De rest volgt ….

 13. Dit is volgens mij veel te vroeg. Een vaccin dat bijwerkingen geeft moet niet op de markt komen, dan sterven er nog meer mensen. In Engeland staat men het verst, de universiteit van Oxford heeft al goede resultaten en in het beste geval zal men het kunnen produceren en op de markt brengen in het begin van 2021 ik geloof dat Nederland al een grote bestelling geboekt heeft, hier in België wachten ze af, maar dat zijn we gewoon, hier heeft men tien minister voor dezelfde post en tegen dat deze beslist hebben zijn we reeds in 2025 Shalom

 14. Erg! Onnodig soort business & medische tirannie! Ik ben er absoluut tegenstander van! Trump heeft zich in zijn laatste speech achter Dr Fauci geschaard, hiermee steunt hij ook de viruswaanzin! Hij beweerde zelfs dat de vaccins er snel zouden komen! Vaccins bestaan eigenlijk niet, want de weerstand moet ons lichaam zelf opbouwen.

Comments are closed.